- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
norberto_th
aktív tag
Köszi!
Ráadásul olyan jó a megújúlt telefonos ügyfélszolgálatuk hogy konkrétan bontja a vonalat a rendszerük...ez mióta ilyen jó? iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
Vangelis
félisten
-
ANDROID???
addikt
válasz norberto_th #78351 üzenetére
Egy kalap sportszelet lett a telefonos, azért előtte sem volt sokkal jobb..
1414? ..mert, hogy azt mondta az ü.f.szolg-tos, hogy ezt hívjam legközelebb.. -
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Nemrég volt hasonló téma, de én most szembesültem vele... számhordozással távoztam a T-től, elvileg ma 20-24 óra között áll át az új szolgáltatótól kapott sim az ideiglenes számról a régire.
Az imént kaptam egy emailt a T-től, "Előfizetés leválasztása a Telekom fiókról" tárgyal.
Valóban leválasztott, azonban még nem fizettem ki a novemberi számlámat (mivel az elmúlt napokban 404 hibát dobott, ha fizetni akartam). Plusz érdekesség, hogy apám számláját is én kezelem, az is eltűnt a fiókomból.
Hogy tudom ezek után a számlát befizetni?Köszi előre is!
-
norberto_th
aktív tag
válasz ANDROID??? #78353 üzenetére
1430-at szoktam hívni, vagy már nem ezt kell?
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
Arcképgyáros
válasz norberto_th #78356 üzenetére
1414-es közös lett elvileg. 1430 hívása előtt bemondja a hang.
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
A huawei e3372 modemmel kapcsolatban megint. Mit kell és hol beállítani a pin kódon kívül? Az elérhető hálózatoknál kilistáz minden szolgáltatót 2g-től LTE-ig. Egy helyen találtam APN beállítási lehetőséget, de ott kér Hozzáférési számot felhasználó nevet és jelszót. Amik nem tudom hogy micsodák
üdv
szerk.: az alapértelmezett profil a Telekom HU NET, ahol a részleteknél nincs is beírva semmiféle felh.név vagy jelszó a hozzáférési szám pedig *99#.
[ Szerkesztve ]
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
4Grider
nagyúr
válasz olloczky #78359 üzenetére
A hozzáférési számot leírtad, hogy *99#. Gyakorlatilag ezt hívja fel a modem. Felhasználói név és jelszó nincs a hazai szolgáltatóknál, ergo üresen kell hagyni azokat a mezőket. (Ahogy a Telekom HU Net profilodban láttad.) De tudtommal a Telekomnál az apn-t nem érdemes állítani, az internet (vagy internet.telekom) APN-t használja minden adatkártyás. Modemen maximum azt célszerű csak állítani, hogy milyen generációs hálózatot használj (csak 4G, 4G/3G/2G automatikus, csak 3G, stb.).
Miért álltál egyáltalán neki állítgatni? -
BoC1ka
senior tag
Láttam neten, hogy a Next csomagokhoz megduplázzák az internetet. Ez mikortól lesz elérhető? Lehet erről tudni?
YNWA
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Neten rendelt telefonhoz kaptam simet, de az enyém alapból jó méret így igazából nem kell, nem muszáj beaktiválnom és használnom ugye?
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
üzleti készletet valahol lehet lekérdezni? Mate 8-at vennék mindenképp, online már kifogyott, de nem egy dolognál (fényképezőgép, telefon) előferdült már, hogy fizikailag volt készleten üzletben, és meg is lehetett venni simán...
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
olloczky
senior tag
Na működik a stick. Az előző hozzászólásomnál nem írtam, de akkor már újratelepítettem a win 7et. És most is csak az egyik USB porton működik mindegy, a lényeg, hogy megy köszönöm a segítséget
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
vacs
veterán
Sziasztok.
A Telekom alkalmazással sajnos nem kompatibilis a Nexus 5 (Nougat 7.1-en) készülékem a play store szerint.
Apk-ból simán fel tudtam tenni, és működik is!
Problémám, hogy hiába bekapcsolom be a számla értesítő funkciót, a program nem jelez semmit (pedig az app összes értesítése engedélyezve van)!
Ennek a funkciónak nem az a lényege, hogy figyelmeztessen, hogy ne felejtsem el befizetni a számlát?
Írtam már a fejlesztőknek, de kb 2 hete semmi válasz![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Beca1990
senior tag
válasz Mr.Csizmás #78367 üzenetére
ez engem is érdekelne
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Interneten keresztül szeretnénk megrendelni egy iPhone SE készüléket, de rossz árakat mutat bejelentkezve. Ha így adom le a netes rendelést, akkor személyes átvételnél le tudják zárni a rendelést a valós árakkal? Azért lenne fontos a netes rendelés, hogy ha valami gondja, baja van a készüléknek, akkor rögtön tudjuk cserélni.
Másik kérdés, hogy Music S díjcsomagban vagyok és elvileg ezt a díjcsomagot csak irodában tudják újrakötni nekem. Ezzel a díjcsomaggal le tudom sikeresen adni neten a rendelést úgy, hogy személyesen vesszük át a készüléket?
Kicsit érthetetlen a Telekom weboldala.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
debianos
aktív tag
Huawei e5577c MiFi-t használ valaki? Ma vettem át, eddig jól működik, gyorsan bekapcsol, Galaxy A5 2016 egyből megtalálja. Ténylegesen mennyit bír ez a cucc aktívan? Töltés közben vajon lehet használni (gondolom igen)?
FOTÓZÁS: bit.ly/2ktz7qx | ANDROID: bit.ly/2kZiobp | SAMSUNG: bit.ly/2k2Hk3U
-
Andris837
senior tag
Tegnap megszüntettem egy Domino-s számot. A kérdésem röviden, tömören annyi lenne, hogy ezt vissza lehet állítani valahogy?
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Esqs
tag
válasz Andris837 #78381 üzenetére
„Előfordulhat, hogy valaki óvatlansága miatt, de nem szándékosan hagyta veszni korábbi telefonszámát, és utólag szeretné visszakapni a már inaktív hívószámot. A Vodafone-nál erre nincs lehetőség, a T-Mobile és a Telenor esetében azonban van, de csak abban az esetben, ha az adott telefonszámot időközben nem adták ki másnak.” (Forrás: http://www.origo.hu/techbazis/20130131-a-vadonatuj-telefonszama-is-lehet-hasznalt.html)
Tehát igen. De mi az, hogy „megszüntetted” a számot? (Nem szűnik az meg. ) Bementél egy Telekom üzletbe, és felmondtad az előfizetői szerződésedet?
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz 4Grider #78375 üzenetére
Ahogy az én Mozaik XS-emet másodszor és a Mobil Otthonomat harmadszor, minden esetben készülékvásárlással és új hűséggel.
[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Párom vett nekem T-től telefont. Abba nano sim kell, viszont nekem most micro simem van, én is telekomos előfizető vagyok.
Tudok ingyen cseréltetni simet, attól függetlenül, hogy nem én vettem a készüléket?
Illetve, ha nem jönne be a telefon és elállunk a vásárlástól, vissza tudom cseréltetni, vagy akkor már használjam átalakítóval a simet?Most olvastam, hogy a készülékkel együtt küldenek micro simet is. Ezt tudom aktiválni a saját számomra, vagy csak arra a számra amelyhez az előfizetés (rendelés) tartozik?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
balint82
senior tag
Se Adventi Kalendárium, se Karácsonyi féláras kedvezmények
Google Pixel 4a
-
Exelsior24
aktív tag
válasz balint82 #78388 üzenetére
Azért ez teljesen nem igaz, mert direkt úgy voltam vele, hogy megvárom biztos lesznek valami jó kis karácsonyi akciók decemberben, erre nézem több telefonnak is feljebb vitték az árát 10.000 - 20.000-rel a novemberihez képest. Hát jobban jártam volna ha novemberben veszek telefont, ráadásul ki is volták a forgalomból amit kinéztem, pedig sokkal régebbi típusokat bezzeg még mindig árulnak.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Sofian
őstag
válasz Exelsior24 #78391 üzenetére
Nem véletlenül bólintottunk rá októberben az egyedi ajánlatra amit küldtek (P8 39 ezerért díjcsomagtól függetlenül). Igazam is lett.. ennél jobbat nem nagyon dobtak be idén év végére....
-
balint82
senior tag
válasz Exelsior24 #78391 üzenetére
Nem baj, ha ezt most nem értem , nem erről írtam én is?
Google Pixel 4a
-
Exelsior24
aktív tag
-
debianos
aktív tag
Sziasztok! Tegnap rendeltem egy Domino 5-ös SIM-kártyát (is). Rendelésnél azt írta, hogy 12 hónapig havi 10 perc lebeszélhetőség, három hónapig havi 50mb net. Bekapcsolás után jött egy üzenet, hogy napi net aktiválva, majd jött rá egy hogy három hónapig havi 50 mb, majd azután még egy, melyben már +1GB felhasználható három hónapon keresztül. Telekom fiókba nem írja a keretet(nem tudom miért), akkor most vajon melyik él? Havi 50 mb + egyszeri 1GB, mely három hónapig felhasználható? Jól értem?
FOTÓZÁS: bit.ly/2ktz7qx | ANDROID: bit.ly/2kZiobp | SAMSUNG: bit.ly/2k2Hk3U
-
balint82
senior tag
-
Zolapapa89
csendes tag
Helló!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e valamit sejteni, hogy 01.31. után mi várható a domino most csomaggal kapcsolatban? Telenornál lejárt a hűségem már szeptemberben, és nem nagyon szeretnék hűsséget aláírni sehova. De nem nagyon tudom eldönteni hogy Voda (tuti) vagy Telekom(domino most) legtöbb ismerősöm Telekomos így ésszerű lenne a Telekom de ha megszünteik egy hónap múlva, vagy olyan időszaki díjat határoznak meg h ne érje már meg akkor nem sok értelmét látom. Ha ez számít vennék hozzá netet is max 500 megát általában olyan helyen vagyok, ahol van wifi.
Köszi
Zola -
slice14
veterán
Csak jelezném hogy Android 7.1.1 végleges verzióval nem kompatibilis a Telekom app. Újra húztam a telefont és nem töltötte vissza play-ről. Jó volna egy gyort update az appra.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Premier előzetesen a Farming Simulator 25
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- HP 250 G8 billentyűzetet keresek
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512gb 12gb RAM (Használt, enyhébb használati nyomokkal!)
- ASUS TUF Magyar Decemberig Garis Gamer Laptop 144Hz i7 11370H 24GB 1TB SSD RTX 3060 Dobozában
- Asus Rog Strix GTX 1070Ti 8gb
- Független iPhone 11 128gb fekete, gyári bontatlan fülhallgatóval
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest