Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
prozodus
őstag
Vki írt 1990-et,
de neten rendelve csak 990, és 1GB+80p+5sms. Ez azért egyáltalán nem olyan rossz percdíj, alapból megéri. És nekem még a 10GB is jött hozzá, amiből még megvan 9,58 a jövő hétig... A végén még kénytelen leszek filmet nézni a parkban, ha el akarom fogyasztani?
Azt meg már leírtam korábban, h meglepetés volt teljesen, de 9 a kezdő számjegye.
Ennek ellenére még mindig nem zaklatnak rajta, csak egyszer jött vmi sms a 2 hónap alattDE egyébként miért fontos ez?
2 variációt tudok elképzelni: v random adják ki a szabad számokat, v sorban.
Az elsőre tippelek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
Szerény véleményem szerint ez poszt nem való egy PH!-s szakmai topikba. Van direkt erre a célra nyitott topik a lapcsaládon, ott kérdezd meg (szerintem).
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
fornettisuti
veterán
-
Tavalyi SIM rendelés és még nem tudni róla semmit (Pénteken beszéltem a T-vel és azt mondták majd küldik az értesítőt, ha jön a futár...)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Az még messze van, addig sok víz lefolyik a Dunán.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Ma kérdeztem rá megint, mert a státusza a rendelésnek ugyanaz volt. Az ügyfél szolgálatos azt mondta a rendelésem hibába ütközött és jelezte a megfelelő osztály felé (ezért ragadt a "kiszállításra vár" státuszban) és lehet még ezen a héten ki is szállítják... majd kiderül.
-
kakuk.tamas
addikt
Úgy, hogy új előfizetés mellé kapott.
Jah, de most nézem, hogy "szűz" számot kérdezett.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Elítélt vagy? Így szabadulj!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás