Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esqs
tag
válasz Andris837 #78381 üzenetére
„Előfordulhat, hogy valaki óvatlansága miatt, de nem szándékosan hagyta veszni korábbi telefonszámát, és utólag szeretné visszakapni a már inaktív hívószámot. A Vodafone-nál erre nincs lehetőség, a T-Mobile és a Telenor esetében azonban van, de csak abban az esetben, ha az adott telefonszámot időközben nem adták ki másnak.” (Forrás: http://www.origo.hu/techbazis/20130131-a-vadonatuj-telefonszama-is-lehet-hasznalt.html)
Tehát igen. De mi az, hogy „megszüntetted” a számot? (Nem szűnik az meg. ) Bementél egy Telekom üzletbe, és felmondtad az előfizetői szerződésedet?
[ Szerkesztve ]
-
Esqs
tag
Sziasztok.
Jól gondolom, hogy Domino Quick kártyákhoz csak korábban megszűnt előfizetések hívószámait rendelik hozzá? -
Esqs
tag
Sziasztok!
Van a Telekom honlapon egy dedikált oldal a Domino Quick SIM-kártyák aktiválására (mint a Vodafone-nál az Instant SIM-ek aktiválására), vagy kizárólag telefonhívással megy a dolog? -
Esqs
tag
válasz Soulfly842 #81956 üzenetére
Köszönöm!
-
Esqs
tag
Üdv!
Az adategyeztetéssel kapcsolatban lenne kérdésem: a jövőben (júl. 1-től) ha vki Telekom üzletben / lottózóban / postán töltetné fel az egyenlegét, akkor kötelezhetik arra, hogy igazolja magát? -
Esqs
tag
Köszönöm a válaszokat. Azért kérdeztem, mert amikor tavaly év vége felé megjelentek az első hírek erről az egész baromságról, akkor még ez is felmerült.
-
Esqs
tag
Üdv,
egy ilyen Domino Quick SIM kezdőegyenlege nem használható mobilvásárlásra? -
Esqs
tag
Ez marha jó. Szóval bárkivel megtörténhet, hogy vesz egy bontatlan csomagolású Domino Quick kártyát, amelynél (a csomagolását lezáró vonalkódos matricára nyomtatott dátum alapján) még bőven nem járt le az aktiválhatóság határideje, aztán amikor aktiválná, jön a pofáraesés?
[ Szerkesztve ]
-
Esqs
tag
Sziasztok,
akik az utóbbi időben rendeltek Domino SIM-et innen: leírnátok a kapott hívószámotok első két számjegyét? Tehát a +36 30 utáni első két számjegyet csak. Előre is kösz. -
Esqs
tag
válasz #08205312 #101591 üzenetére
Így van: ha valakinek csak hanghívás és SMS-ezés kell, akkor a Telenor Kártyás alapcsomag az ingyenes Vezetékes hívó opció bekapcsoltatásával kedvezőbb, mint a Vodafone Tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Esqs
tag
Üdv!
Nem tudom, felfigyeltetek-e erre a kisebb vihart kiváltó Telekom reklámra. Mi a véleményetek erről az egészről?
https://444.hu/2018/11/06/a-ner-milliardokat-kaszalo-propagandistaja-keszitette-a-telekomnak-azt-a-reklamfilmet-ami-miatt-teljesen-kiakadtak-az-agyhalott-libsikre-a-kommentelok
https://mediavadasz.blog.hu/2018/11/07/mi_a_tipikusan_manipulativ_a_botranyos_telekom_reklam_elemzese -
Esqs
tag
„A Domino Most 2018. október 1-től 2019. január 31-ig elérhető feltöltőkártyás ügyfeleink részére.” Tehát hó végén (ismét) kivezetésre kerül? Aztán majd esetleg valamikor megint elérhető lesz?
-
Esqs
tag
válasz zsoltzsolt #104075 üzenetére
A költséget tekintve nemigen lenne különbség a két út között, utóbbi esetben 990 forintodba kerülne a Domino kártya, míg számhordozás esetében asszem díjmentes, de ebben nem vagyok biztos (2008-ban, amikor áthoztam a 20-as számomat, akkor semmit sem kellett fizetnem az új SIM-ért). Ha meg akarod tartani a 20-as számodat, akkor kezdeményezz számhordozást.
[ Szerkesztve ]
-
Esqs
tag
válasz zsoltzsolt #104084 üzenetére
Igaza van Bogyó bá'-nak, rendelj itt egy Domino kártyát, és kapsz hozzá 1 GB adatot, aztán mellé vehetsz további 4-et a Maratonnal.
[ Szerkesztve ]
-
Esqs
tag
válasz MaxxDamage #104086 üzenetére
17-én lesz a számhordozási időablakod, addig biztos megkapod.
-
Esqs
tag
Sziasztok!
Pár hete van egy furcsa dolog a Domino kártyámnál: ha olyan telenoros számot hívok vele, amely éppen nem elérhető, de a hívásértesítő szolgáltatás aktív nála, akkor az ilyen esetben hallható telenoros sablonszöveget („Az Ön hívásáról a hívott felet SMS-ben értesítjük, mivel a hívott szám jelenleg nem elérhető. Aktív hívószámküldés tiltás esetén ez a szolgáltatás nem vehető igénybe.”) csak onnantól hallom, hogy „mivel a hívott szám nem elérhető”. Ha pedig hangpostafiókos a szám, akkor lemaradok a sípoló hangjelzésről, és csak azt hallom, hogy „a hívott szám hangpostafiókja jelentkezik”. Hasonló lemaradás van, ha vodás számot hívok. Ez mitől lehet? (Ha ugyanebbe a telefonba telenoros vagy vodás SIM-et teszek, akkor ugyanazon számokat hívva nincs ez a jelenség.)
[ Szerkesztve ]
-
Esqs
tag
Valaki erre?
-
Esqs
tag
válasz lugosi #104461 üzenetére
9-10 évvel ezelőtt az ingyen kérhető t-email fiókban még be lehetett állítani, hogy a beérkező üzenetekről SMS-ben értesülj; sajnos ez a lehetőség (is) megszűnt. Amire szerintem te gondoltál, az a ..........@westel900.net formátumú e-mail cím volt, amit csak számlás előfizetők igényelhettek; ez már korábban (asszem 2004-ben, a Westel —> T-Mobile névváltáskor) megszűnt.
-
Esqs
tag
válasz kakuk.tamas #104473 üzenetére
Azt hogy érted, hogy „új” szám? Lekérdezted előzetesen, hogy valóban még senki által nem használt számról van-e szó, vagy egyszerűen csak neked volt „új”, de lehet, hogy már korábban megkapta valaki (vagy akár többen is)? Amúgy az 5-össel kezdődőek között elég alacsony valószínűséggel lehetnek még soha nem használt számok, mert már 2002–2003-ban kiadhatóak voltak.
[ Szerkesztve ]
-
Esqs
tag
Üdv!
Valakinek sikerült már megújítania a Domino Mostot a Telekom fiókban lévő „Megújítom” gombbal? Mert nekem még soha. A lejárat napján mindig beléptem, ráböktem, pár másodperc múlva meg is jelent, hogy „Sikeres megrendelés”, aztán a következő napon mégsem volt aktív.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- ! Garanciális Gamer Számítógép, PC ! /GTX 1070 8GB/I5-9600K/16GB RAM/SSD Beszámítás! Posta ok!
- Azonnali videokártya felvásárlás.
- Ohh ! HP EliteBook 840 G5 Fémházas Laptop 14" -70% i5-8250U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS + Táska!
- Uff ! HP EliteBook 840 G5 Fémházas Laptop 14" -70% i5-8250U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS + Táska!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen