Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
És mennyivel jobban is néz ki, mint az eredeti, bár a logó körül kicsit túl sok a negatív tér. A G10 szerkezetek segédszámlap elrendezése rettenetesen nyomi, válogatás nélkül le kellett volna lőni miatta mindenkit a tervezői osztályon.
Vicces, rákattintottam a linkedre, meglepődve láttam a többi SKMEI között, hogy a 25 ezer dolláros ALTO ART 01 modellt is szemrebbenés nélkül lekoppintották. Nem is néz ki rosszul, pláne ötezerért.
-
pulutodurumo
őstag
Ez már nagyon meta. Skmei "Moonswatch".
-
dzsi23
addikt
Zelos Hammerhead 43 Field
Carbon, Purple Agate, Mosaic Ember
-
dokee78
félisten
válasz
dilajoska1
üzenetére
Ez melyik típus?
-
dilajoska1
őstag
Mai
-
dzsi23
addikt
Mint egy falat kenyér.
-
Churpik
aktív tag
válasz
raziel01
üzenetére
Ezt már én is figyeltem korábban. A full rozsdamentes, zafíros, NH35-ös ajánlat 60 dollárért túl szép lett volna, hogy igaz legyen.
Sajnos a vásárlók visszajelzéseiből kiderült, hogy Hangzhou 2553 automata van benne. Így lesz igaz a China NH35 a hirdetésből, hiszen a kínai változat a 6R35 pontos másolata
Viszont kínai szerkezettel már nem jobb ajánlat a többi kínai versenytársnál (mint pld. LIGE).
A hirdető oldalán nem találtam képet a hátoldalról, a szerkezetről.
-
raziel01
veterán
válasz
raziel01
üzenetére
Minden jó ha a vége jó. Ali visszaadta a kért 7 dollárt így most a pénzemnél vagyok 6500 Ft-ba van így az óra kb. Vettem bele elemet is. Tényleg jófajta miyota szerkezet van benne, nem ugrik beállításnál. Az üveg ennyi pénzért persze nem zafír, edzett üveget esélytelen venni rá, mert nem kerek úgyhogy majd vigyázok rá, hogy poros helyen ne legyen.
Tetszik, lehet még később majd ha lesz akció behúzok egy tifanny kéket is belőle. Egyelőre nem sürgős.
-
dilajoska1
őstag
Mai
-
raziel01
veterán
válasz
raziel01
üzenetére
Egyelőre teljes bukta a Dudin nautilus.
Ugye írtam is, hogy két órát vettem. Annyira tudtam, hogy 8600-ért nem fogja kiküldeni a 2 órát a kínai. Egyet küldött csak, természetesen kibontós videó nincs róla.
Na mindegy azért írtam nekik fényképpel, hogy ha visszautal 7 dollárt akkor oké, mert ugye annyi volt a különbség a kupon miatt a két db között.
Persze még 8600-ért is amúgy jónak tűnik, teljesen rozsdamentes.
Viszont gyanús, hogy lemerült elemmel érkezett. Egyelőre próbálom kitalálni, hogy csavaros vagy milyen a hátlapja.
Pattintós nyílás nincs rajta.
Aztán vadászok hozzá egy elemet. Ha jó lesz akkor amúgy ennyiért jó vétel. -
raziel01
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
A zöld látványra nem rossz de üreges csörgős szíja van. Az biztos, hogy nem óraszakértők nézték már drága órának rajtam.

Viszont ami a feketeleves nála meg az összes poedagarnál a gagyi kínai szerkezet. Időt amúgy tartja, havi +-25 mp csak mikor be akarod állítani akkor véletlenszerűen elugrik +-1-2 percet nem olyat, mint egy miyota, hogy ahol lenyomod ott áll. -
dokee78
félisten
Ez nagyon tetszik!
Vélemény róla? -
raziel01
veterán
[link] I Bought a Diver For $60.. I Was SHOCKED
Macarlon óra -
Faresz1976
senior tag
A hétvégén rajtam is pilóta óra volt.

-
dzsi23
addikt
válasz
@mriya@
üzenetére
Igazából raziel01 jól fogalmazott: "pilóta jellegű órák".
-
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Nevetséges 38mmm-es pilótaórák. 😀
-
dzsi23
addikt
válasz
raziel01
üzenetére
Ennek az eredetije (Citizen) is ilyen nagy, és igazából a pilótaórák általában elég nagyok, már a 2. világháború környékén is voltak 47-55mm-es darabok, és itt az 55mm is az átmérőre vonatkozik, nem a lug2lug-ra.
Persze, számunkra relevánsabb, hogy méretben és stílusban passzoljonk hozzánk, mint az, hogy egy vadászrepülőgép vezetése közben könnyen le tudjuk olvasni az időt.
-
-
dokee78
félisten
Ez megér ennyit?
-
tboldi
nagyúr
válasz
tboldi
üzenetére
Közben megtaláltam, "old model".
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Á, nincs most kedvem ilyesmihez.
Amiket hirdetek, úgyis felkerülnek hardverapróra is... amik nincsenek ott, az nem sürgős.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Faresz1976
üzenetére
Szerintem Statler és Waldorf alatt éppen rájuk gondolt.

-
-
Churpik
aktív tag
válasz
tboldi
üzenetére
Most néztem Statler és Waldorf múlt heti adását, és arról beszélnek benne, hogy az EFK-100 már nincs gyártásban, ami van még raktáron az kifut, aztán cső. Állítólag Magyarországon már nem is nagyon maradt belőle. A Casio ellátási nehézségekre hivatkozva váltott Miyota-ra Seiko-ról.
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Akkor ez az a fémszíj, amit én is nézegettem a Citizen bullheadhez, de az órát nem tartottam meg, így szíjat sem vettem. Viszont továbbra is tetszik.
A 7mm elég komoly, de megelégszem a WD-m
10mm9.8mm-ével.
Nálam is még mindig eladásra vár 2 óra, de annyira unom már az eladásokat (főleg, hogy mást is el kell adnom közben, amiket feleslegesen vettem meg, pl. egér, fejhallgató, stb.
)... emiatt vettem csak 1 órát az utóbbi 1 évben. -
Faresz1976
senior tag
Új számlap, Addiesdive AD2547.
-
raziel01
veterán
Poedagar/PAAZOMU (ugyan az a cég) érkezett:
Nem ismertem, szerintem idei modell lehet. Nem tudom melyik óráról másolták.
Temu dobott rá egy 50%-os személyes kedvezményt így csak 2500 Ft volt.
[link]
Azt kell mondanom hogy bár üreges szíj de teljesen vállalható minőség. A számlap szvsz marha jól néz ki, hogy a szélén átmenet van feketére, tök jó minőségben meg van csinálva. A lenti felirat helyett jobb lenne, hogy kvarc vagy hagyták volna üresen.
Viszont ami sajnos feketeleves, hogy a szerkezet igazi hulladék. Mármint tudjátok a szokásos olcsó kínai ugróperces, ha gyorsan lenyomod akkor ugrik 1 percet a mutató vagy bal vagy jobbra így vagy 20 perc volt belőni tökéletesre. Ha lassaban nyomod le akkor +30 perc eltekeredik annyit (nem vicc, bár lehet én fogtam ki)
Szerencsére kvarc, jellemzően havi +30-40 mp-et szoktak ezek összeszedni, nem kell nyomkodni.
Sajnálom, hogy nem egy normális miyota van benne, mert egész jól néz ki.

-
Faresz1976
senior tag
Csak friss regisztrációnál vannak ezek a kedvezmények. Utána normál ár.
-
Churpik
aktív tag
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Én inkább aggódom a légitársaságoknál fokozatosan fellépő üzemanyaghiány miatt. Három hónap nagyon hosszú idő. Nem hiszem, hogy addig a szorosnál kitör a világbéke és gyorsan újjáépítik a kitermelő egységeket.
-
raziel01
veterán
Új pagani chronograph órák:
Az első az tavalyi, a másik kettő idei.
Lemásolták az Omegát, mert annál is ez a kettő új szín jött ahogy láttam.
Arany tetszik de kevés esetben merném viselni.
Öltöny mellé nem való, napi használatba meg nem tudom elképzelni.
[link] ali
[link] saturn videó
[link] arany videó
-
Faresz1976
senior tag
válasz
dzsi23
üzenetére
A szíj utángyártott, már egy ideje megvan. A gyári bőrszíj már nem volt meg, szilikon-gumi szíjjal kaptam.
Nekem is viszket az ujjam, már régóta nézegegem a Pagani PDYS020 7mm vékony óráját. Most, hogy a Forint ennyire erősödött, nagyon jók az árak. Persze tudom, hogy majd a júniusi akcióban olcsóbb lesz.
Na és persze nemrég "megfogadtam", hogy túladok az óráim nagyrészén, mert venni akarok valami nem kínait
. -
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nem rossz. Rajtam a mp nélküli 38 mm-es Pagani van. Most éppen nem zavar a vk64, de mennyivel jobb lenne ebben a tokban a "PD moonwatch" (számlap, mutatók, vk63).
-
stellaz
veterán
Megjött a 390 forintért behúzott bőrszijjam. Illatos, nagyon szépen kidolgozott, puha és kényelmes. Jött vagy 8 db stift és egy szerszám is.
Ezzel most így egy elég drága óra benyomását kelti ez a Militado.

-
Remus389
nagyúr
Érdekes, de drága tourbillon skeleton
Van olcsóbb verzió is

-
Faresz1976
senior tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Ok
👍.
Szerintem nem adtad hozzá az akciós kupont, azért annyi.
Hát igen, be kell osztani. A müszaki lassan egy vagyon lesz, szerencsére nekem majd csak jövőre kell vinnem a Toyotát. Lesz idő felkészíteni ( meg magamat is
) -
Wollie
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Csinálok majd még, most csak ezt találtam (Annyi, hogy ezen a képen épp szíjat cseréltem rajta):

-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Köszi, bomba ár lenne, de már elmúlt. 72 nálam, de biztosan lehet akciózni még, viszont csak a narancs mutatós van. WD EXD 38-ast is csak megszokásból nézem már, nagyon nyomott áron talán megvenném, de már abban sem vagyok biztos, h tetszik még. Nem is baj, mert GB350 most volt az ezres szervizen, a Spark meg most fog vizsgázni, be kell osztani a nyugdíjat.
-
dzsi23
addikt
válasz
Wollie
üzenetére
Hmm pedig nem tűnik rossznak.
'élőben nagyon "müanyag" órának tűnik'
Ezt a számlapra érted? Annak valóban van egy kis műanyag hatása, ami zavart okozhat.
A tok nagyon olyannak tűnik, mint amit én vettem, az élein talán valóban dolgozhattak volna, de viselve szerintem nem zavaró. -
Faresz1976
senior tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Ha még aktuális nálad a Hroudland F013, most 65.240 Ft
-
Sungoo
addikt
Tessék órát rendelni.
-
Wollie
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ezek a Spinnakerek engem is megmozgattak, de sajnálok ennyit kiadni érte. Rendeltem egy Militado-t aliról és élőben már nem annyira megnyerő, mint a képeken. Félek tőle, hogy ezek is csak képeken ilyen csábítóak.
-
ace22
tag
PD DG5833GMT - karon hordva és felállítva asztalon - 15 mp siet nappal
"Hasra" fektetve ~ 15 mp siet éjjel.Van egy kvarc pontottságú mechanikus órám, ha időben lefektetem...
-
raziel01
veterán
AD2540 (nem saját kép de tök király)
-
raziel01
veterán
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Nem a műszert mondom.
A műszer alá mér ennél nagyon. Állítás előtt napi 8 órát hordva rendre +30sec/nap volt. 2. nap már 1 perc, 3. nap már 1,5 perc. Így most kb +14sec valós használatban/nap.fagyalllo: jó hogy mondod, üveges hátlap van, gyorsan ránéztem, ez már a legújabb "C" változat.
-
raziel01
veterán
válasz
raziel01
üzenetére
Seiko 7s26 szerkezet.
Igaz amit írnak, hogy ez egy egyszerűbb szerkezet, zavart, hogy gyárilag +30sec/nap fixen. Simán csak a szabályzó karral nem tudtam jól belőni. Vagy maradt ez a +30 vagy -10 sec lett. Több helyen írták, hogy ezen veszélyesebb állítani a beat errort még az AI is azt mondta, hogy inkább ne.
1 videót találtam ahol a srác ugyan úgy állított rajta, mint egy NH35-nél, semmi csavar nincs a történetben szóval nem is értem. Nem is extra érzékeny a kar, simán lehet szépen állítani rajta. 1.2 ms-ről lement 0.2ms-re a beat error. Így annyit sikerült elérni, hogy a szabályzó karhoz nem nyúlva beállt +17 sec/napra. Az már haladás.
Illetve éjszakára koronával lefele késik úgyhogy kb +14sec/nap tartható. Jó lett volna 10 alatt de ennél elengedem a dolgot. -
Freddy76
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Én ma reggel egy pisztáciás Lindor golyót találtam az egyik cipőmben. Egész biztos a macska volt, Tappancs addiktív módon lopja és dugja el a Lindor golyókat. Nem ismerem a macskáidat, de a kés esetében talán kisebb a valószínűsége, hogy ők voltak. Bár macskagazdaként teljesen kizárni sem merem.
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Megkerült a kis Pilar! : )))))))))
A téli - nyári cipődobozokat váltottam, az egyik tornacsukában volt, fogalmam sincs, hogy került oda, mindegy, nagyon boldog vagyok, bárcsak a Cinco is így lenne majd meg, valami teljesen váratlan helyről:)
Ma SM volt, este esküvő, még nem döntöttem el, valami low key lesz, pl. ez a Seiko vagy a kis fekete Marvin, szerencsére nem lesz puccparadé:)

-
dzsi23
addikt
válasz
fakekorom
üzenetére
Március 5-én érkezett, 6-ától csak ezt az órát viseltem, és néha el is felejtem, hogy rajtam van, szóval elég kényelmes.
A belső élek is el vannak dolgozva (belül nem kaptak olyan szép tükörpolírt az élek, mint kívül, de nyilván felesleges is lenne):
Persze, aki keres, az talál; a szemek közötti, rövid (~2mm-es) élek élesek maradtak, ez érződik, ha végighúzom rajtuk az ujjam, de aki keresi, az meg is érdemli.
-
ace22
tag
A múló idő szolgálatában – 1936 óta működik a háromgenerációs Bihary Órás Szaküzlet
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Köszi!
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Ütős az a számlap, nekem is bejönnek ezek a kagylók, de eddig csak egy ilyen járt a kezeim közt (a csuklómon nem, mert női óra).

-
pulutodurumo
őstag
Rohadt nehéz normális képet csinálni róla, kell a direkt fény. De azért megpróbáltam.
-
dzsi23
addikt
válasz
dzsi23
üzenetére
Ja, igen, erről az óráról beszéltem múltkor, hogy mi a f@xért van ebben gyorskioldós stift...
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Szerintem is jó a kék is, de annyira szép ez a fekete, + minden egyes letörés a tokon, szíjon, a mutatókon, az indexgyűrűn, de még a hátlapon is... kár lenne, ha az a feltűnő számlap elvonná a figyelmem ezekről.

Watchdives Premier WD0016 Musou Black -
dzsi23
addikt
válasz
raziel01
üzenetére
Igen, van hasonlóság a PRX-szel, és megkockáztatom, hogy a PRX nélkül ez a WD Premier sem létezne, mert a PRX nagyban hozzájárult az integrált szíjas órák népszerűségéhez.
Volt PRX-em, nagyon bejött, de számomra ez a WD az, aminek a PRX-nek kellett volna lennie. Tökéletesek a méretei: kisebb átmérő, vékonyabb tok, vékonyabb és keskenyebb szíj. Na meg ugye VH31, nem üt az indexek mellé, mint a PRX, és még az élei is jobban el vannak dolgozva, alul-felül, mindenhol.
Amúgy az Atelier Wen Perceptionnel nagyobb a hasonlóság, a tokhoz és a szíjhoz egyértelműen az adta az ihletet, de az arányai szimpatikusabbak a WD-nek, nem annyira agresszívak az ívek, ezáltal a szíj sem annyira keskeny a tokhoz képest, + a szíj középső szemei szögletes helyett oválisak. A számlap, mutatók, indexek persze teljesen másak.
Nagyon tetszenek a letörések a mutatókon, az indexek pedig kivágások a fém indexgyűrűből, marhajó megoldás szerintem, élőben is nagyon bejön.
A számlap meg musou fekete... ahogy korábban írtam: nagyon fekete.
Matt számlapot nem láttam még ilyen sötétnek. Persze, nem teljesen "láthatatlan", mert ha nekiesek a zseblámpámmal, vagy közvetlen napfény felé tartom, akkor azért lehet rá árnyékot vetni.Az Atelier Wen-től való ihletvételt leszámítva ez számomra a tökéletes integrált szíjas óra.
Valószínűleg ezért van rajtam több mint egy hónapja folyamatosan.

Watchdives Premier WD0016 Musou Black
-
Churpik
aktív tag
válasz
Sungoo
üzenetére
Ebből vettem 5-6 darabot két éve, különféle színekben. Agyonüthetetlen kis csótányok, bírják a tengervizet és a termálfürdőt, sőt a toronyugrást is. Nem kell félteni. Az áruk akkor is 2-3 ezer Ft volt. Még egyiket sem kellett szétszerelnem semmiért se.
A szíj kicsit keményke, a kidolgozás helyenként csálé, a kijelző oldalról nehezen leolvasható és a az üveg könnyen karcolódós resin, de eközben lerohadt a kezemről (szó szerint) egy Foxbox és egy Smael is. Ezek a gagyi Ohsen-ek meg csak mennek tovább.
-
dzsi23
addikt
válasz
tboldi
üzenetére
Kétségtelen, hogy jól hasznosítható egyéb célokra, csak órákhoz nem ideális. Legalább is engem a hideg rázott, amikor eladtam némelyik órámat, és a pelikánba kellett visszaszuszakolnom, főleg, ha fémszíjas volt.
pulutodurumo #51619:
Olyanban talán egy Militadom érkezett.
Faresz1976 #51620:
Igen, az is lehet, csak kérdés, hogy mit tekint drágának a Watchdives. Mindenesetre majd rakok be képet arról is, ami dobozban volt.
-
Sungoo
addikt
Melós kedvenc. Meglepő kidolgozás 3 ezer forintért…
-
nebancsa
senior tag
Ezen meglepődtem, bőrrel adnak egy műanyag órát...
-
Faresz1976
senior tag
válasz
raziel01
üzenetére
Sajnos ilyen.... nekem beállítás után pár órával már el is mászott
. Sokat stresszeltem rajta akkor, de már elengedtem a dolgot. Kimagaslóan szívtam egy SM-al és egy WD tunával. A San Martin vége az lett, hogy küldtek egy új szerkezetet. A WD-t meg sikerült egy nyugalmasabb hétvégén beállítanom napi +10-re.dzsi:
Tartok tőle, hogy csak a drága modelljeihez adja
, az "alsó" kategória megmarad a pelikán-nál. -
dzsi23
addikt
Úgy látom, a Watchdives végre elhagyta (vagy kezdi elhagyni?) a fekete "túlélődobozt", amit annyira szeretnek az alis márkák.
-
Lev Abalkin
tag
Párhuzamos szabású, 20 mm-es fekete fkm szíjat keresgélek már egy ideje, lehetőleg minél vastagabbat (4-5 mm).
[Ezt] találtam eddig, de ennél még szoknom kell a létra-fazont...
Esetleg tipp? -
dzsi23
addikt
válasz
stellaz
üzenetére
"Seiko 5 military gyári szíja volt ilyen"
Lehet, hogy tévedek, de képek alapján annak masszívabbnak, tartósabbnak, "műanyagosabbnak" tűnik a szíja a Bartonhoz képest. Utóbbihoz hasonló alis szíjam ez a piros volt. Illetve még meg is van valahol, nem sokszor volt rajtam.
-
stellaz
veterán
válasz
dzsi23
üzenetére
Seiko 5 military gyári szíja volt ilyen, az bírta azért pár éved, de valóban nem az az örök élet, mint amit az ember a műanyagról gondolna. A Militado gyári szíja felül szövet, alul bőr, az sem rossz kombó, de az is fogyóeszköz sajnos. Legalábbis bő egy év után a belső bőr kezdett el kirepedezni (bár még hordható azért, a szövetnek nincs baja).
NATO szíjat annyira nem szeretnék, mert sokat emel az órán, illetve szorosabbra is kell húzni, mert a finomabb anyagnak semmi tartása nincsen. A bőr NATO meg aztán végkép toronyórát csinálna belőle szerintem. Bár fene tudja, lehet, hogy ki kéne próbálni. -
dzsi23
addikt
válasz
stellaz
üzenetére
Bartonnal nem volt dolgom, csak alist próbáltam ilyen canvasből, de közel sem annyira tartós, mint egy nato... kopik, foszlik, bomlik, a csat is nyomot hagy benne, mint egy bőrszíjon... de amúgy nem rossz, csak fogyóeszközként érdemes rá tekinteni. Lehet, hogy a Barton tartósabb anyagból van, egy próbát megérhet.
-
raziel01
veterán
Járt már valaki ugy, hogy újra kellett kalibrálni az órát?
NH35 addisdive willard. Kb fel eve volt bekalibrálva 0,3ms beat error meg +18 mp/nap számlap le, igy volt kézen hordva kb nullán. Mostaban volt is rajtam sokat nem is volt gond a pontossággal. Erre ma nézem, hogy +50 mp van a pontos időhöz képest.
Telefonnal rámerve beat error 1,2 ms és +45mp.
Valahogy nagyon elmozdult. Most beállítottam újra de érdekes azért. Nem volt odaverve sehova. -
dzsi23
addikt
válasz
mert_csokis
üzenetére
-
stellaz
veterán
válasz
dzsi23
üzenetére
Most, hogy ígí elgondolkodtam, ehhez a homokfúvott tokhoz lehet, hogy jól menne khaki. meg világosabb szürke szövet szíj is.
Szövet szíjra van olcsón jót megoldás? Bartont néztem, de az elég drága. Illetve ha tényleg olyan jó, akkor nem egy ökör ára az sem, csak nem tudom, hogy erre jön-e még egyéb költség.
-
raziel01
veterán
Ma én is újítottam.
Mármint olyan értelemben, hogy találtam a fiókban egy régi HMT pilot szíjat amit még anno ebay-ről rendeltem.
Ráraktam a Seiko SNK809-re, mert az meg fémszíjas volt de ritkán volt rajtam.
Egész jó, főleg a sárga cérna ad neki egy kis retro hatást. Nem érzem extrém picinek de 38 mm-ben jobb lenne az tény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

)
Passzold, ha nem jött be. Militado D12, ami nekem bejött, meg az ML07, bár 36-os mindkettő.

Megint beigazolódott az elmélet: "akkor találod meg, ha nem keresed"... valószínűleg ott sosem kerested volna.