- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Ismét E-ink kijelzős telefon-frissítés a Hisense-től
- Távozik a Honor vezérigazgatója
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Vezetékes díjcsomag kérdésem lenne (nyugdíjas családtag miatt):
Ha a nagyapám igen sokat beszél főképp vezetékes irányba (gondolom az ország java része, főleg a nyugdíjasok még Telekomosok vezetékes telefonokat tekintve...) és jelenleg Hoppá díjcsomagja van, akkor vajon van olcsóbb alternatívája? A nyugdíja nem sok, aztán "relatíve" sokat fogyaszt belőle ez... Mivel szupersokat beszél vezetékesen, így nem gondolnám, de hátha... voip sem érheti meg jobban ilyen mennyiségnél... képes az 5000 percet ledumálni. Más szolgáltató meg vezetékes irányba gondolom nem tud olyan kedvező lenni, mint a Telekom...
köszi
[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
Mik a tapasztalataitok, ha a webshopon az van írva, hogy új készlet várható, az mennyi idő?
Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition-ról van szó.
-
djculture
félisten
NetPlusz M opció a szerződésen. Kedvezményes időszak: havidíjas ügyfeleinknek a szolgáltatás bekapcsolásának hónapja és az azt követő egy naptári hónap, illetve Domino kártyás előfizetés esetén 30 nap.
Magyarán ha előfizetésre lett aktiválva akkor ez a hónap meg a következő is ennyi utána már a 990ft lép életbe.
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Voltunk bent lemondani a készülékbiztosítást és az ügyfélszolgálatos csaj "ránk beszélt", havi 190 ft.-ért plussz 500 megát. Emlékeim szerint rákérdeztem, h hogy van ez, de a válaszából az jött le, hogy semmi extra csak 190 ft havonta és bármikor lemondható. A honlapon ezzel szemben csak olyat találtam, ami az első hónapban annyi, majd 1k.
Most lehet, h tényleg volt ilyen akció vagy csak kellemesen félrevezetett?
Most mondja bnőm, h Ő 160 ft. emlékszik havonta.
Let's begin, de gozaimasu!
-
club1
veterán
válasz
polonic #48143 üzenetére
Minden normális dual standby telefonon már megoldott a netes kártyán történő netezés közbeni hívásfogadás a másik kártyán. Ez általában a sim kártya kezelőben kapcsolható be, és cserébe a net nem lesz olyan gyors (de azért bőven élvezhető, akadásmentesen nézhetők ilyenkor pl. online video streamek is), mivel ilyenkor az egy rf egység a két kártya között ugrál.
-
polonic
félisten
Pont azert, hogy ne dobja le a halozatot, ez fontos. Mobilnetezek egy 10 percet es akkor addig nincs halozaton a masik? Na ne. Fontos, hogy a cegesen es a privaton is elerheto legyek.
Ez a rairanyitas hogy mukodik? Ha egy telekomost egy telenorosra iranyitok vagy forditva, akkor megy az atiranyitasi dij. Vagy akkor tenyleg csak egy foglalt jelzes lesz?
-
Soulfly842
addikt
(#48126) prannk
(#48127) club1Valószínűleg tarifahűséggel lett korábban vásárolva készülék, amiben vállaltad a szerződés szerint, hogy 2990Ft-nál kisebb havidíjú díjcsomagra nem fogsz váltani.
Ilyenkor tényleg nem nagyon marad más, mint várni.
-
taip
senior tag
válasz
polonic #48133 üzenetére
Nincs vele tapasztalatom, de miért annyira fontos a Dual Active? Egyszerre úgyis csak 1 valakivel tudsz beszélni.
Igaz, hogy Dual Standby-nál a másik SIM lezuhan a hálózatról, de ez jár valami érezhető hátránnyal? Szerintem nem. Nokia készüléken rá lehet egymásra irányítani, szóval ha az egyiken beszélek, akkor ha a másikat hívják, az is foglaltat jelez pár másodperc gondolkodás után. Nekem ez elegendő.Annyi hátránya van ennek a megoldásnak, hogy ha pl. az egyik számon nem akarok elérhető lenni és mondjuk kikapcsolom azt, akkor az átirányítást is le kell venni, különben kicsörög a másik számon, plusz még átirányítási díj is lehet.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Tudja valaki, hogy milyen megfontolásból és menyni ideig szokott tartani egy adott akcio a T-nél?
Mert már a második telefonnál játszák el nálam , hogy az online rendelésre 20% kedvezményt adnak ,de mire megjönne a számlámra a fizetésem mindig eltünik az akció és ugy már annyira nem éri meg a készülék.
Most a P7est néztem ki magamnak nincs 1 hete és még tegnap elött is 69k ért volt a honlapon, ma meg akartam rendelni ,de már nincs akcióban és igy 87k már.Vagy azt lehet tudni, hogy ugyan arra a készülékre lesz e mégegyszer akció vagy, hogy mi lesz a következő és meddig?
-
gabo89
senior tag
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Megrendeltem a testvérem Domino kártyájára a Domino NetPlusz L mobilnetet. Nem tudom melyik ár vonatkozik rá, ez vagy ez? 2190 Ft vont le az egyenlegből. Én úgy gondolom az olcsóbb ár vonatkozik rá, a "meglévő Domino díjcsomagod mellé" szöveg és a weboldal címe alapján.
szerk: látom a különbséget, az olcsóbbik az bővítésre van.
Így már érthető.
[ Szerkesztve ]
indul a sörös aludni
-
polonic
félisten
Ez szarul hangzik. Gondolom nem az előfizetés díjából jön le, hanem szépen megy rá.
Most két telefonom van, de nem akarok kettőt hordani. Kéne valami dual simes készülék. De nagyon kevés a dual active módos. Dual standby-os készüléknél meg el kell gondolkodni az átirányításról.
Ezeknél van olyan mód, hogy egymásra menjen az átirányítás, mikor éppen az egyik sim ledobta a hálózatot a másik sim aktív hívása miatt.
De ez így nem megoldható. Mármint ingyenesen. -
válasz
polonic #48130 üzenetére
előfizetéses;
Vezetékes hálózatba történő átirányítás díja 13,208 Ft/perc
Más mobilhálózatba történő átirányítás díja 56,896 Ft/perc
Belföldi Telekom mobil hívószámra történő átirányítás Díjmentesdomino;
- hálózaton belül 14 Ft/perc
- vezetékes hálózatba 24 Ft/perc
- más mobilhálózatba 67 Ft/perc
- hangpostára +3630 (9888-333) DíjmentesRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
polonic
félisten
A hívásátirányításnak van költsége? Ha egy Telekomosat átirányítok egy Telenor számra.
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Még mindig az ügyintézőn múlik hogy ingyen cseréli e a simet ha mikro kellene?
Attol tartok ha elpanaszolom, hogy dobálja a hálózatot és kicseréli, nem kitörhetőt kapok hanem simát.
Másfél éves az előfizum, de független telóra cserélném a készüléket, ezért kellene a mikro sim. -
club1
veterán
válasz
prannk #48126 üzenetére
Az általad fizetendő kötbér és készülékkedvezmény a szerződésed mellékletében megtalálható. A lényeg: Nem éri meg hűségszerződést bontani. A mi flottánkba sem léphet be élő hűségszerződéssel rendelkező előfizető, pedig másik szolgáltatónál van a flottánk. Hogy miért? Mert.
-
prannk
őstag
Üdv. A cégem benne van egy csomagban amibe 13 ft a hivás ingyen sms stb. Még van 6 honap a hűségből. Be akartam lépni de azt mondják hogy csak akkor tudok ha lejár a hűség. Pedig maradok a t nél csak csomagot válltok. Most miért nem léphetek be? Azt mondják marad a szám is. Move s be vagyok. Ha megszüntetem a hüséget akkor mennyit kellene fizetnem?
-
club1
veterán
-
válasz
zsof Nokia #48121 üzenetére
mondanám, hogy kérdezz rá telefonon, de mióta nem publikusak a telefonszámok...
taxival csak egy megálló a westend city center!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
válasz
zsof Nokia #48119 üzenetére
szia,
igaz, nem mindig teljesen pontos a honlapos kimutatás, de ha valahová nem írja, akkor ott jellemzően nincs is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zsof Nokia
aktív tag
[link]Sziasztok
Szerintetek kapható ez a készülék az Örs vezér téri Árkád T-mobilba is? Mert a honlapon csak a Westendet írja mint elérhető üzletet ahol kapható ez a telefon
[ Szerkesztve ]
A lényeg lényegében lényegtelen
-
tomy86
addikt
-
kory24
őstag
Sziasztok!
A routerbe be van dugva egy mobil stick, amivel internet elérés van.
Hogyan tudom kideríteni a telefonszáma a sim kártyának?
-
tomy86
addikt
válasz
bigrock #48110 üzenetére
Azt nem tudom, hogy most is működik-e, de van egy olyan oldala a Telekomnak, hogy "Mobil gyorsbeállító"
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Ma megérkezett az e-packkel kötött Next S Aranytárskártya díjcsomagom számlája. Kérdésem az lenne, hogy az elektronikus fizetés esetén felmerülő 600ft kedvezményt mikor írják jóvá?
Emellé vásároltunk egy tartozékot részletre. Ezt csak személyesen és banki átutalással tudom kifizetni?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
bigrock
addikt
Üdv!
HTC One S telefonom minden előjel nélkül elfelejtette az APN beállításokat. Legalább is ha bekapcsolom a mobilnetet kiírja, hogy "connection failed, due to invalid APN settings" A gyári beállítások visszaállítása után ugyanez a helyzet. Kerestem erre vonatkozó infót a fórumban, de nem találtam. Tud valaki segíteni a helyes beállításokban?
Köszi! -
club1
veterán
-
hungar
tag
Sziasztok!
Netplusz mobilnetet smsben rendeltem, ha egyszer le akarom mondani, hogy lehet? Nem látok ilyen lehetőséget, gondolok itt arra smsben mit kell küldeni ehhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Zyxel NAS326
- iPhone topik
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap
- Dell Latitude E5470 touch