Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Google Pixel topik
- Ultra és Racing változatot kapott a OnePlus Ace 5
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
theooracy
aktív tag
Üdv. Szerintetek kártya, vagy telefon gond lehet a következő: két kártya van a telóban, az 1.a hívásokra, a 2. pedig csak mobilnet kártya. (Yettel) Híváskor azt tudjuk, hogy megszakítja a netet, ami annak végeztével visszajön.
Nos nálam az a gond, hogy elég sokszor nem jön vissza a net, csak a teló újraindítása után.
Más is tapasztalt már ilyet? -
RBJ
addikt
Használt készüléknek van piaca? Most váltottam poco x7 pro ra. Eladható a realme?
-
Peti755
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Párom GT2-nél mostanában a kamera nem akar működni. Hiába bökök rá nem nyitja meg csak felvillan, videóhívásnál se akar működni. Újraindítás után néha megjavul, de van, hogy fókuszálni se akar csak homályos az egész. Ha úgy dönt, hogy működik és fényképez akkor nem menti le a képet. Az akksi idő is igencsak vékony lett. Gyárira visszalett húzva, de az nem oldotta meg. Természetesen a hiba a 1 hónappal a garancia lejárta után kezdett jelentkezni.
Köszi előre is a tippeket, segítséget.
-
salieri.
őstag
Sziasztok,a gt2 jól működik,akku lesz a gyenge pontja,de jön még rá a 15 is.Viszont a kamera talán jobb a nord 4-ben.
-
salieri.
őstag
Sziasztok, dilemmaban vagyok, szerintetek érdemes lecserélni a készüléket egy oneplus nord 4 -re?
-
8zabi
őstag
rég volt már frissítés
-
realme
tag
Nagyon baba kis telefon ez lassan 3 éves és még mindig 86% -on van az aksi, nem lassult be olyan mintha most vásároltam volna, ha vigyázok rá ebben a telefonban még simán benne van 3 év ha akut cserélek akár 5 is, eleinte arra gondoltam hogy a hátlap nem sokat fogja bírni még mindig olyan mint új korában, nem beszélve hogy ritka kellemes fogas van rajta.
-
Zigi
senior tag
válasz
keselyü57 #921 üzenetére
A gyári alkalmazások maguktól frissülnek
Az enyémen a telefonkezelő és a fájlkezelő is frissül. A realmeken nem coloros van hanem reame ui.
Amúgy a telefon még mindig gyors, egynapot bír az akksi, jön még rá az android 15. Szerintem az akksi hamarabb elfárad mint a hardver vagy a szoftver rajta. Optimális esetben még 2 év lehet benne.up. megtaláltam mi a bajod, lehet csak véget ért a beta időszak....
-
keselyü57
tag
Bosszantó jelenség, hogy már két gyári alkalmazást sem lehet frissíteni. Fájlkezelő, ma meg a Phone Manager.
-
8zabi
őstag
RMX3311_11.F.18_EU_202409241757 lánykori neve RMX3311_14.0.0.1100(EX01)
2024. szeptemberi biztonsági frissítés
-
Zozo0525
őstag
Bocsi, lehet rossz topicban vagyok? g2neo lenne a kiszemelt készülék
-
Zozo0525
őstag
sziasztok, érdemes még ilyen telót beszerezni? elődje volt nekem azt szerettem... meddig kap ez támogatást még?
-
keselyü57
tag
Itt vannak az adatok. Jobb a GT6.
Realme GT2 és Realme GT 6 összehasonlítása - GSMArena.com -
Imifej
senior tag
Android 14-en jól elcseszték a fényerő csúszka helyét. Nagyon sokszor az értesítési sáv lehúzása helyett a fényerőt húzom le teljesen. Elég idegesítő. Gondolom nincs rá megoldás, hogy máshová tegyem vízszintesen, ahogy android 13-ig volt.
-
eagleeyes
csendes tag
Valakinek fel van telepítve a Viber? Mert mióta Android 14 van fent azóta nem csörög, ha hívnak, csak ha letörlöm a Vibert. Próbáltam mindenfélét állítgatni, amíg fel volt téve de semmi nem sikerült. Van a Hangoknál egy olyan, hogy "Alkalmazásspecifikus hangerő" ha azt kikapcsoltam, akkor néha működött, de nem mindig és a Viber sem csörgött, ha azon keresztül hívott valaki...csak az értesítési panelen látszódott, hogy hív éppen valaki, de semmi hangja nem volt...
-
RBJ
addikt
Kérdésem lenne.
Egyes appok felugró ablaka pl googlplay, sárga.
Hol tudom visszaállítani eredeti állapotába? Témáknál nem találtam.
Másik anomália. Ha kikapcsolt állapotban radugom töltőre bekapcsol a telefon. -
eagleeyes
csendes tag
Android 14 alatt a Google féle Órával nektek nincs probléma? Mert nekem be van állítva, hogy hétfőtől péntekig ébresszen, de ma már nem ébresztett fel és fent az ébresztőóra ikonja is eltűnik, ha bezárom az appot. Próbáltam a gyári órát letiltani, de akkor se volt jó...Android 13 alatt ezzel még semmi probléma nem volt.
-
Padisah
tag
RMX3311_14.0.0.803(EX01)
Ma jött meg a frissítés, tartalmazza a 2024. júniusi androidos biztonsági javítást is. Gond nélkül települt, telefon jól működik.
Érdekes, hogy nem 802 a vége, mint RBJ-nél a 868-as hozzászólásban. -
8zabi
őstag
-
-
RBJ
addikt
Valaki cserélt már akksit? Pontos típust tud valaki? Blp... Számra gondolok.
-
RBJ
addikt
Nem tudom én nyomogatom sokat vagy az akksi kezd
megzavarodni de lassan 3 szor töltöm egy nap. -
RBJ
addikt
Android auto működik valakinek?
-
RBJ
addikt
RMX3311_14.0.0.802(EX01)
Ez a verzió van fent másnak is?
Nézegettem a lehetséges utódokat.
Most jött szembe realme gt6 Neo. Még lehet az is gyengébb a gt2 től m -
Padisah
tag
Ma reggel fél 7-kor nekem is feldobta a frissítést, letöltöttem este, kicsomagolta, majd éjjel telepíti.
-
Köszönöm a választ mindenkinek.
-
keselyü57
tag
válasz
Valaki87 #858 üzenetére
Szia. Két éve van meg a készülék. Nem bántam meg. Jelenleg Android 14 fut rajta, de még megkapja a 15-ös verziót is. Nálam a kamera is jól teljesít pedig erre kényes vagyok. Az akkuval minden rendben két és után sem érzem hogy gyengült volna. Ár érték arányban verhetetlen.
-
Sziasztok
Manapság mennyire életbiztosítás ilyen telefont venni ?
Típushiba ilyesmire gondoltam...5g flottul megy rajta?
Nothing Phone -t néztem még helyette, igazából akku kamera érdekel, nem játszok rajta így a proci annyira nem izgat. -
eagleeyes
csendes tag
Valaki próbálta már USB-C - HDMI kábellal monitoron mutatni a teló képét, működik? Egy MHL Checker nevű app azt mondta nem működik, de többen azt írták az appra, hogy nem megbízható... de kábelt meg nem akarok addig venni, amíg nem tudom, hogy működik-e.
-
eagleeyes
csendes tag
Nekem most lejött VPN-enen keresztül Manchesterből.
-
8zabi
őstag
Újabb Android 14 - realmeUI 5 OTA
-
RBJ
addikt
válasz
Viktor0610 #848 üzenetére
De az csak a kijelző frekvencia.
-
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Ugyan nem GT2, hanem realme X2 pro, de hátha tud valaki segíteni.
Elfelejtettem a feloldó kódot, és wipe data-nál is kéri a kódot. Elvileg lehet valamilyen programmal tenni a telefonra fw-t. Ebben tud valaki segíteni? -
RBJ
addikt
Gyorstöltő logot felélesztett képernyőn már nem mutatja.
-
RBJ
addikt
Most nem tudom vagy a frissítés nem kérek vagy pár app nem Android 14 kompatibilis mert Google play frissítés kor pár elhasal.
-
8zabi
őstag
válasz
Turbobacsi #841 üzenetére
nem tapasztaltam semmi problémát, szerintem mehet fel
-
8zabi
őstag
Android 14 EU RMX3311 Final
-
RBJ
addikt
Azért béta T annyira nem tennék a telefonra.
-
8zabi
őstag
Felbukkant az Andorid 14 / realmeUI 5 EU Beta verziója, lehet tesztelni
-
trec12
addikt
Az enyém is majdnem másfél éves. Semmi baja. Már párszor nekifutottam, hogy lecserélem de ilyen ár-érték arányban nem találok én sem semmit. Végső soron mindig oda jutok, hogy semmi értelme cserélni az én preferenciáim alapján. Az a helyzet, hogy még mindig bőven erős a hardvere és emellett nagyon jól van optimalizálva így baromi gyors készülék a mai napig...
-
realme
tag
Lassan kell érkezzen az android 14 frissítés.
-
RBJ
addikt
Meg kell jegyezzem hibanelkuli a telefon lassan 1.5 éve.
Kíváncsi leszek mi lesz az utódja.
Nálam még telefon nem birt 2 évet ki.
De ahogy elnézem ár érték arányban nem találok még hasonlót se. -
theooracy
aktív tag
Storno....
-
eagleeyes
csendes tag
A youtube háttérben való lejátszása mióta nem működik?
-
trec12
addikt
Mi a különbség a HD és HD+ hívások között? Hangminőség?
-
8zabi
őstag
decemberi frissítés
-
robag93
aktív tag
Feladtam, egyszerűen nem találok még csak megbízhatónak tűnő beszerzési forrást sem új akksira. Pedig utángyártottat néztem.
-
robag93
aktív tag
válasz
keselyü57 #806 üzenetére
Szerintem is ez a fajta a legjobb tok (a gyárinál fényévekkel jobb, azt én dobtam is el, amint tudtam), bár én Aliról rendeltem még ennél is olcsóbban. Most hogy mondtátok megnéztem és nekem nem tükröződik bele, de szerintem lassan két éve mióta megvan egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor lőttem akkus képet
-
keselyü57
tag
Én itt rendeltem kb 1 éve.
FIXED a Realme GT 2 készülékhez, átlátszó 1 290 Ft-ért - Telefon tok | Alza.hu
Minimális sárgulás tapasztalható, bár ennyi idő után és ennyi pénzért ez nem számít. A tükröződést megoldottam egy szikével, természetesen a perem meghagyásával. -
keselyü57
tag
Én itt rendeltem kb 1 éve.
FIXED a Realme GT 2 készülékhez, átlátszó 1 290 Ft-ért - Telefon tok | Alza.hu
Minimális sárgulás tapasztalható, bár ennyi idő után és ennyi pénzért ez nem számít. A tükröződést megoldottam egy szikével, természetesen a perem meghagyásával. -
RBJ
addikt
Gyári tokot most dobtam le, szerintem attól jobb nem is lesz, átlátszó tok van most és nézem, esti fényképezésnél
Betükrözi a vakku fényét.
Létezik gyári tok valahol? Vagy oylan szilikon tok ami nem tükrözi a fényt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-book olvasók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest