Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ajánló lista, tudnivalók lenyitás után
Új hozzászólás Aktív témák
-
asynur
tag
válasz
passatgt
üzenetére
Mostanában e-mailben küldik a kupont és abból kell a linkre kattintani az appban (nem webes felületen, nem pc-n) azután adja csak hozzá az accounthoz, ha nem jön email akkor át kell nézni az allegro fiókban, hogy engedélyezve van-e a promociók és egyebek küldözgetése, esetleg az emailben spam szűrő nem fogja-e meg, a hozzáadásnál pedig a vpn használat, reklám blokkolók és hasonlók okozhatnak problémát.
-
passatgt
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Próbáltam ki/belépni, de semmi. Írtam nekik. Ez most 8e ft-os volt, pár hete volt egy 4e ft-os kupon is de azt sem láttam sehol...
Kis érdekességnek írom, élelmiszert én innen vettem: megasam24-pl
Nem mondom, hogy olcsóbb, mint nálunk, de lehet olyanokat találni, amit nálunk nem árulnak, szóval érdekességnek lehet csinálni egy bevásárlást. Több minden vásároltam, de kiemelve ezek bejöttek:https://allegro.hu/ajanlat/abril-olivaolaj-ev-dulce-calma-1000ml-18325367638
https://allegro.hu/ajanlat/buza-paradicsomos-piritos-100-g-helcom-18325154049
https://allegro.hu/ajanlat/cirio-pizza-szosz-190g-15162531860 (ez ecofamily-ben van, de nagyobb kiszerelésben, amit nem szeretek, mert egyszerre nem fogy el és megromlik a hűtőben is)
https://allegro.hu/ajanlat/jemyjemy-sutotokkremleves-375-g-18319272296
https://allegro.hu/ajanlat/kupiec-rizses-ostya-tejcsokoladeval-es-karamellaval-18319273807
https://allegro.hu/ajanlat/zoldborso-kremleves-375g-14366589281
https://allegro.hu/ajanlat/aszalt-alma-erdei-gyumolcs-izesitessel-18g-15681545906 -
passatgt
aktív tag
Úgy már járt valaki, hogy push notification jött kuponról, de appban nem látszik semmi?
-
czanga
őstag
Ajánlott eladó:
Főleg autókozmetikai dolgokat árul, kifejezetten K2 termékeket. Nagyon gyorsan feladták a csomagot, a csomagolás is jeles. Elégedett vagyok velük.
-
Lackki
őstag
autogumit itthon ha házhoz kéred legtöbb helyen darabárra vonatkozik egy szállítási költség, így már azon spóroltál valszeg egy jó összeget akkor.
Valahogy Te mindig a negatív oldalát nézed a dolgoknak
Én meg 50 másik terméket tudnék mondani, ami itthon vagy nincs, vagy akár 2x drágább is mint Allegron akár kupon nélkül is.
De hogy csak 1 példát hozzak, érdemes megnézni a Rummo tésztát itthon mennyi és allegron
-
tisn
veterán
És nem hiszem, hogy ez fog változni, továbbá nem értem, hogy ha valakinek nincs kuponja, akkor majd elmegy itthon megvenni ugyanazt 25%-kal drágábban?
webshopos rendelesekben nincs ekkora kulonbseg sok termeknel. (pl. autogumit is csak a kupon + ingyen szallitas miatt rendeltem allegrorol, amugy itthhon is annyi volt)meg hat eleg sok fajta tonhalkonzervet rendeltem, es a sima lidl minoseget egyik sem hozta. (arban se volt sokkal jobb), akkor inkabb a lidlis.
-
pazola
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én nem ciccukát hibáztatom ezért kizárólag, és írtam is a nagy cserebere idején ide többször is, hogy ne csinálják, mert a végén úgy járunk, mint az Amazonnal, hogy nem szállított Magyarországra, csak nem állt mellém túl sok ember, mert ugye 4 ezer forint mégis csak 4 ezer forint.
Persze hogy könnyebb ellőni a 25/30 ezres vásárlásra a 4 ezres kupont, mint a 70 ezresre a 8 ezrest, de én pl. pont a fentiek miatt nem aggódom annyira, ha nem lesz - az első kb. 20 alkalomból kb. 20 alkalommal lőttem el a 4 ezrest, és jó volt, nem örülök, ha vége, de anélkül is megvan a 20% kedvezmény, mi rengeteg mindent már régen nem itthon veszünk meg, hanem onnan rendeljük. És nem hiszem, hogy ez fog változni, továbbá nem értem, hogy ha valakinek nincs kuponja, akkor majd elmegy itthon megvenni ugyanazt 25%-kal drágábban?
Nem.
@3069 WayneGace: szívesen, én is úgy éreztem, hogy rendbe kell már tenni ezt a dolgot!
-
-
-
pazola
tag
Nem olvastam már egy ideje a topikot permanens ünneplés okán, de ez a vinnyogás tényleg idegesítő. A ma visszavonuló strítfájter miatt van itthon egy 31,5%-os, világbajnok ÁFA, ott meg van egy 5- vagy 8%-os, rengeteg minden olcsóbb 20-25%-kal eleve, ingyenes a szállítás és akkor azon megy a sírás, hogy nincsen mellett még egy 2 vagy 4 ezer forintos kupon... én aztán élem sokszor a fillérbaszást - ma 10 percenk keresztül nézegettük az adott eladó cuccait, hogy 5%-kal olcsóbb legyen a kinézett termék, és élveztük -, de azért a lófasznak is van vége!
-
Rendeltem már többször, de nem kaptam még rá annyira az Allegrora, mint itt sokan. Van egy 25/4es kuponom és 14-15ezer cucc már a kosárban. Most hirtelen nem láttam semmi extrán megérős cuccot, amit itthon ne tudnék hasonló áron beszerezni diszkontoknál és drogériában, elektronika cucc meg éppen nem kell. Ilyenkor mivel toljátok meg a kosarat? Milyen háztartási cucc éri meg leginkább onnan (tudom persze nagyon függ attól, hogy ki mit használ)? Smart tagságom aktív.
-
asynur
tag
Érdekes, "xtar aaa" idézőjel nélkül ahogy mzso írta az aláhúzás csak a link miatt van, windows alatt firefox és chrome is bedobja, be és kijelentkezve is működik nálam, megnéztem az appban(android) is ott van a lehetőség de ott az oldal alján a menügombok felett dobja be egy kis "párbeszéd ablakban".
Az alulvonás szóköz helyett ahogy a második képeden van azt dobja be amit kell ez jó fogás volt, érdemes megjegyezni.#3059 Zola007: igen erről is leszokhatnának, mall.hu tól szokta előre bedobálni akkor is ha ár szerint rendezek...nálam ez ilyen megoldások inkább arra ösztönöznek, hogy csakazértse onnét vegyek bármit is kerestem.
-
asynur
tag
Én se szeretem amikor kijavít/felülbírál bármilyen kereső főleg, úgy, hogy nem az eredeti keresést dobja be alapból, de szerencsére van opció az eredeti keresés "megtartására" legalábbis pc-n, app-ban nem próbáltam.

#3054 Ramoskaa:
Szokott lenni 5 smartos rendelés elvileg (gondolom az ingyenes szállításra gondolsz), de van valami szűrő itt is, nekünk pl amikor elkezdtünk allegrózni a családban 3 accból csak kettőben lehetett, mindenkinél saját külön bankkártya és telefonszám, cím azonos, lehet az azonos ip volt a probléma. -
mzso
veterán
Mióta retardált az allegro keresője? Fogja azt átírja orbitális baromságra a keresőkifejezést. Beírom hogy "xtar aaa", aztán arra keres hogy "star apa".
-
axlfsi
veterán
-
asynur
tag
-
Jött megint 8e-s kupon.
Ha valaki kisebbet kapna: felvenné velem a kapcsolatot vagy megosztaná?
-
robag93
aktív tag
Matracot próbált már venni valaki? Esetleg felmérni az árakat az itthoni viszonylatban?
-
válasz
pietrrr
üzenetére
Forrás: Allegro
Jelenleg a rendszerünkben a legtöbb kupon személyre szabott, és közvetlenül ahhoz a fiókhoz kapcsolódik, amelyik kapta.
Ennek oka, hogy a kedvezményeket egyedi promóciók keretében biztosítjuk az adott fiók tulajdonosának. Ezért a kuponok más fiókokra nem ruházhatók át, és kizárólag az eredeti fiókból használhatók fel.
-
-
czanga
őstag
válasz
CsodaPOK
üzenetére
Megyek és jól elszégyellem magam, hogy vettem legutóbb a fáradtságot írni nekik, hogy megérkezett a kupon, de sehogy nem tudtam hozzáadni a fiókhoz, aztán ezt manuálisan simán megtették. Tehát igen. Hazudik az ügyfélszolgálat amikor azt írják másnak, hogy "ilyet nem tudnak csinálni"
-
Lackki
őstag
Allegro support:
"A tapasztalat azt mutatja, hogy a kisebb minimális rendelési összeghez kötött kuponokat (mint például a 25/4 ezres kedvezmény) gyakran azok a fiókok kapják meg, amelyek az elmúlt egy évben nem, vagy csak nagyon ritkán vásároltak. Ezzel a rendszer elsősorban azokat a felhasználókat próbálja motiválni a visszatérésre, akik hosszabb ideje inaktívak.Mivel Ön rendszeres és hűséges vásárlónk, a rendszer az Ön fiókját aktív vásárlói kategóriába sorolja, ahol a nagyobb volumenű vásárlásokhoz kínál jelentősebb kedvezményeket."
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
CsodaPOK
üzenetére
minden ilyennél ez van, alzás kárpi kuponoknál is "valakinek ha nincs szüksége rá, átküldené", akár 990 vagy 5000-es, [hát persze]
meg ha valami elárazott vackot kiad mindenkinek a bolt, másnap ugyanez, átvenném kiskutyának, anyósnak beszerzési áron
-
CsodaPOK
senior tag
Basszus, nézzen már mindenki magába, ennyire ne legyünk "magyarok". Megy a koldulás az ügyfélszolgálatnál 2000 ft-okért és utána még felháborodás van, ha nem adnak.
-
-
czanga
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Legutóbb nekem simán hozzáadott egyet az ügyfélszolis az accountomhoz amikor elpanaszoltam a bánatom. Kellemeseket kamuznak. Nice...
-
70/8 kupont kaptam, e-mailt is küldtek róla, hát ez ben marad.
-
Voice24
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nem tudom, mi alapján döntenek, én is sokat vásárlok, a kisebb kuponokat szinte mindig felhasználtam. Elvileg 195 ezret spóroltam eddig a Smart-tal.
-
axlfsi
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Én meg már nem is írok nekik, annyire nem fogok lealacsonyodni (azaz, egyszer elég volt), hogy kunyeráljak, csússzak-másszak előttük, egy szaros, félpizzányi (se!) jóváírásért.
Húzzák a f...Allegro-s üf-os, ha itt vagy és olvasod; húzzad a f... és az automata éjájj válaszaitokat is (lerí, hogy AZ!)
-
válasz
Voice24
üzenetére
Lehet köze van, hogy sokat vásárolok és kuponokat is fel szoktam használni.
Ezt írták másodszor.Alaposan megvizsgáltam a kérését az alacsonyabb vásárlási limitű kuponnal kapcsolatban. Teljes mértékben megértem az álláspontját, és sajnálom, hogy a jelenlegi kupon nem felel meg Önnek.
Minden igyekezetem ellenére jelenleg nem tudok manuálisan egyéni kupont jóváírni a fiókjában. A platformunkon található kedvezményeket a rendszer automatikusan generálja a fiókokhoz.
Gyakran hirdetünk új promóciókat, így biztosan talál majd az igényeinek megfelelőt a jövőben.
Szóval most nem nyert, így hajrá annak akik kaptak kupont.
Most a 70/8-as nem tudom és nem is akarom mire el lőni!
-
Voice24
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nekem ezt írták:
Köszönöm a megkeresését és a visszajelzését. Teljesen megértem a helyzetét, hiszen egy kedvezmény akkor a leghasznosabb, ha könnyen és reális összeghatár mellett használható fel.
Bár a rendszer által automatikusan kiküldött promóciós kuponokat nem áll módomban módosítani vagy kicserélni, kivételesen, egyedi kedvezményként lehetőségem van manuálisan jóváírni egy 2000 Ft értékű kupont a fiókjában. Ennek a kedvezménynek a legnagyobb előnye, hogy nincs minimális vásárlási összeghatár meghatározva hozzá, így bármilyen összegű rendelésnél azonnal le tudja vásárolni. -
válasz
Voice24
üzenetére
Én meg ezt kaptam...

Köszönöm üzenetét.
Szívesen segítek Önnek, megértem mennyire fontos ez esetben. Teljes mértékben megértem, hogy elszomorítja a jelenlegi helyzet a kedvezményekkel kapcsolatban.
Mindent megteszek annak érdekében, hogy ezt alaposan tisztázzam. Az Allegro felületén folyamatosan különböző promóciós kampányok futnak, amelyek eltérő feltételekkel rendelkeznek.
Örömmel tájékoztatom, hogy jelenleg is rendelkezik egy aktív, 8000 Ft értékű kuponnal a fiókjában. Ezt a kedvezményt abban az esetben tudja felhasználni, ha a vásárlásának végösszege meghaladja a 70 000 Ft-ot.
A kupon beváltásához kérem, válassza az előre történő fizetést, mivel utánvétnél ez sajnos nem érvényesíthető. A kosárban a szállítási és fizetési mód kiválasztása után, az AZ ÖN KEDVEZMÉNYEI részben tudja kiválasztani a kupont.
Az Ön által említett 4000 Ft-os kupon, amely 25 000 Ft felett érvényes, egy nagyon gyakori promóciónk. Ugyanakkor az aktuális ajánlatok és kedvezmények elérhetősége fiókonként és időszakonként változhat.
Érdemes tudni, hogy az aktuális promóciókat önállóan is megtalálhatja a Kuponok fül alatt. Az elérhető kedvezményeket és kihívásokat közvetlenül ezen a linken érheti el: https://allegro.hu/kuponok
Bízom benne, hogy ezek az információk az Ön számára hasznosak és elegendőek.
Szeretném hozzátenni, hogy munkámmal kapcsolatban egy rövid felmérés érkezhet e-mail címére. Örülnék, ha szakítani tudna egy kis időt a kitöltésére.
További szép estét kívánok.
Üdvözlettel
// Korn***** ******
Az Allegro csapata -
Voice24
őstag
Na, megpróbáltam én is az ügyfélszolgálatot, a honlapon lévő űrlapon írtam nekik. Azt válaszolták, hogy a 8 ezres kupont nem tudják módosítani, de ha elfogadom, küldenek egy 2 ezres kupont, amit összeghatár nélkül használhatok. Természetesen elfogadtam és megköszöntem.
-
axlfsi
veterán
Érdekes, hogy mennyire rendszertelenül kezelik ezeket az eseteket; legutóbb is ez volt és volt aki kapott kupont, amikor kérte, én teljesen ugyanúgy, a legnagyobb tisztelettel írtam nekik e-mailt és megkaptam, hogy nem lehet sajnos, automata módon küldik.
Amikor megírtam, hogy nem teljesen lehet úgy, mert tudok rá példát, hogy volt aki kért és kapott, arra megint csak leráztak...
Fasza kis rendszer lehet náluk, hát na... -
asynur
tag
Ide is 70/8 jött (3x-ra sem lövöm el
), e-mailes kupon csere próbálkozásból az előző körben is volt akinek sikerült de a többségnek nem.
Persze ajándék lónak...meg lehet dupla accozással játszani de, nem értem miért ne lehetne egységesen osztogatni a kuponokat ha már osztogatják na de mind1. -
duronx
senior tag
-
VinoRosso
veterán
Jó nektek, nekem semmi nem jött.
-
Voice24
őstag
Nekem csak a 70/8 ezres jött. Csesszék meg...
-
Ádyka
őstag
70/8. Mit kezdjek vele?
Valszeg az elhanyagolt fiókok kaptak 25/4 et.
-
Ramoskaa
senior tag
Na jó! Csinálunk még egy acc-ot
-
Met
nagyúr
Én meg nem tudom felhasználni a 10/2k-s kupont, mert amikor a kupon beváltásra nyomok, jelenleg nem tudjuk ellenőrizni hogy jogosult vagy-e a kuponra
töltsem ki a címadatokat a profilomban. (be van írva cím)Írtam nekik
azt írták várjak, jogosult vagyok mert nem írná az app, csak valamiért nem tudja ellenőrizni.
Várjak, ürítsek cache-t, nézzem meg asztali gépen stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Crimson Desert
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.