Hirdetés
- Egészségmegőrzés és extrémsport az új Samsung órák fókuszában
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Készlethiánnyal indíthatnak az őszi iPhone-ok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-07-24 18:55 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silent77
veterán
-
Beni2360
félisten
-
kmarci25
veterán
-
Studi
veterán
Szerintem DPD viszi, és tőlük kellene kapjál e-mailt és viber üzenetet. Legalábbis én úgy szoktam megkapni.
-
Beni2360
félisten
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
Sungoo
addikt
tippre egy magyar linkre kattintás megoldaná, mert nekem lengyeles linknél át akart váltani a pl-re

Appból nem tudom, hogy kell linkelni.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
Sungoo
addikt
-
kmarci25
veterán
Ilyenkor mi van? Az Allegron azt mutatja, hogy vegyem át a csomagom, a packeta-s tracking szerint a Foxpost automatában van, de a foxpost-tól semmilyen értesítést sem kaptam, a Foxpost applikációban pedig nem is látom a csomagot. Szóval nincs nyitókódom.
-
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Átváltott az Android appban lengyel szövegre, hogyan tudom vissza állítani magyarra?

-
grizlisandor
veterán
-
czanga
őstag
-
soldi3r
veterán
-
pazola
tag
-
Gzolo
senior tag
-
passatgt
aktív tag
Van tapasztalata valakinek lengyel csomagtovábbító szolgáltatással? Lengyen Allegron elérhető egyedül a cucc, vicces.
https://polandexportflow.com ezt használtam már egyszer
-
grizlisandor
veterán
-
Lackki
őstag
Van tapasztalata valakinek lengyel csomagtovábbító szolgáltatással? Lengyen Allegron elérhető egyedül a cucc, vicces.
nem szállít az eladó magyarországra?
-
grizlisandor
veterán
-
Lackki
őstag
ha feladták akkor kizárt, de ha még vakaróznak rajta akkor próbálj meg írni az eladónak
-
szente
addikt
Sziasztok!
Valahogy lehet módosítani a szállítási módon? Véletlenül Packeta automatába rendeltem egy nagy értékű csomagot. Annyi rossz tapasztalat van vele mostanában, hogy jó lenne, ha a DPD küldené.
-
Ajatollah
csendes tag
Eladó ajánlás:
#MaxCaffePadsy - Dolce gusto kapszula - kuponnal olcsó
-
beers
addikt
-
grafnet
veterán
-
m0ski
aktív tag
-
soldi3r
veterán
-
beers
addikt
-
Ittnemaz
aktív tag
-
Lackki
őstag
-
kmarci25
veterán
-
Ittnemaz
aktív tag
Jönnek a -6000 os kuponok, ignorálom öket,de tegnap megnéztem 25/6
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
vszeg feldolgozás után fogsz kapni, de azt aláírom, hogy nem egy sóhivatal, tényleg foglalkoznak vele(d).

-
VinoRosso
veterán
EFK/ECC erre való, azzal kell zárni a panaszleveleket, hogy cc-zés lehetősége fennáll
Miben segíthetünk? EFK főoldalHasználtad már ezt az oldalt, vagy esetleg valaki más? Az elején volt egy gyors kérdőív aminek a végén kiköpött egy email címet amire elküldtem a panaszomat, de semmi válasz, még egy visszaigazoló email se jött hogy érkeztették volna valami ügyszámon.
-
Sub-S
senior tag
-
Tangkuban
csendes tag
-
passatgt
aktív tag
Nálam olyan, mintha nem adná hozzá, de ha a kosárba bepakolom a terméket az összeglimit felett, akkor felajánlja. Szóval érdemes ott megpróbálni, mielőtt supportálsz.
-
m0ski
aktív tag
-
Lackki
őstag
-
Tangkuban
csendes tag
-
Sub-S
senior tag
-
soldi3r
veterán
Ahm, értelek, ... hát, ezekből a kisebb kuponokból már nagyo régen nem kaptam. A 70k-s szokott jönni vagy a 3/30, ami most jött nekem, ami csak 10% kedvezmény, de Te ha 25k-ból kapsz 6k kedvezményt az brutál jó! 24% kedvezmény!
Én örülnék neki rendesen, de emlékét nem tudom, mikor adtak olyat ... (tudják, hogy anélkül is elverem a pénzem
)Nekem még talán sosem, inkább a 3/30 a jellemző. Most megint rendelhetek egy 30 ezres szerszámosládát

-
axlfsi
veterán
Ahm, értelek, ... hát, ezekből a kisebb kuponokból már nagyo régen nem kaptam. A 70k-s szokott jönni vagy a 3/30, ami most jött nekem, ami csak 10% kedvezmény, de Te ha 25k-ból kapsz 6k kedvezményt az brutál jó! 24% kedvezmény!
Én örülnék neki rendesen, de emlékét nem tudom, mikor adtak olyat ... (tudják, hogy anélkül is elverem a pénzem
) -
bul07
nagyúr
Nekem most akár jó lenne egy 10/1 vagy 12/1.5, engem jobban ösztönözne az ilyen kuponok
Én nem fogok nagy összegben rendelni, mert kényszerből sok felesleges cucc is kerül olyankor a kosárba, ami teljesen elviszi az értelmét.
-
axlfsi
veterán
-
bul07
nagyúr
-
hzsolee
őstag
-
hzsolee
őstag
-
atos30
aktív tag
-
czanga
őstag
Közérdekű: Megérkeztek az új kuponok emailben.
(nálam 30/6 és 30/3) -
VinoRosso
veterán
Én bedobtam claudeba a lap forráskódját, mondtam hogy szedje ki a scrollbaros részt úgy ahogy az eredetileg megjelenik. Annak is eltartott vagy 5 percig, mire végzett vele.
-
hzsolee
őstag
Weben is macera. Mondom tök hosszú beszélgetés és egy egy hozzászólás sem fér egy képbe. Az eladóval való chat tök könnyen letölthető pdf formátumban.
-
sto1911
veterán
Weben nem tudod megnyitni? (Annyira utálom, hogy minden szarhoz egy 150+ megabájtos appot kellene leszedni, miközben egy böngésző is elég lenne hozzá.)
-
hzsolee
őstag
-
sto1911
veterán
-
hzsolee
őstag
Létezik böngésző kiegészítő, ami az egész oldalról készít felvételt.
Már próbáltam a GoFullPage-t, de a belső görgetést nem viszi csak a külsőt.
Képernyőkêpben is van olyan hosszú szöveg, hogy nem fér rá csak 3 képre... -
grizlisandor
veterán
Üdv!
Van egy vitám. A beszélgetést az eladóval tudom pdf-be menteni, de magát vitát az eladóval/allegro ügyintézővel viszont nem. Elég hosszúra nyúlt már és ennyi printscreen elég hülyén néz ki. Az eladó nem hajlandó kompromisszumot kötni és ha az allegro sem lép érdemben kénytelen vagyok jogi úton, vagy a revoluton keresztül panaszt tenni. Szóval jó lenne egy fájlban letudni az egész üzengetést...Létezik böngésző kiegészítő, ami az egész oldalról készít felvételt.
-
hzsolee
őstag
Üdv!
Van egy vitám. A beszélgetést az eladóval tudom pdf-be menteni, de magát vitát az eladóval/allegro ügyintézővel viszont nem. Elég hosszúra nyúlt már és ennyi printscreen elég hülyén néz ki. Az eladó nem hajlandó kompromisszumot kötni és ha az allegro sem lép érdemben kénytelen vagyok jogi úton, vagy a revoluton keresztül panaszt tenni. Szóval jó lenne egy fájlban letudni az egész üzengetést... -
grizlisandor
veterán
Mekkora ötlet volt a GLS visszaküldést választani a Posta helyett.
Írja, hogy GLSPickup autómat jó lesz nekem, hát hibát dob a qr kódra, meg ha beütöm kézzel, akkor is.
Egy bolt van a megyeszékhelyen, ahol átveszik, mondta is a csaj, hogy mindenki hozzájuk jön feladni.
-
czanga
őstag
Nekem bezzeg zokszó nélkül visszatérítették két termék árát, pedig az egyikkel volt problémám a rendelésen belül. Az eladó mindenképpen bele akarta magyarázni, hogy szállítás sérült és végül én is ürlap linket kaptam, hogy töltsem ki.
Remélem sikerrel jársz.
-
VinoRosso
veterán
EFK/ECC erre való, azzal kell zárni a panaszleveleket, hogy cc-zés lehetősége fennáll
Miben segíthetünk? EFK főoldalKöszönöm, én a lengyel fogyasztóvédelemre gondoltam, említettem is a vitában ha nem válaszolnak akkor őket fogom zaklatni, de nem hatotta meg az ügyfélszolgálatot.
-
veebrave
junior tag
Sziasztok,
belefutottam egy csalásba allegron, megosztom, hogy más elkerülhesse.
Vettem egy laptop asztalt, ami törötten érkezett. A feladás helye Anglia volt, amit sajnos nem néztem meg, hogy a visszaküldési cím Kínában van, ahova a posta 5x annyiba kerül mint amennyit a termék ér.
Akkor esett le, hogy azért csinálja ezt az eladó, mert az allegro ilyenkor elvárja, hogy visszaküldd a csomagot a feladónak, és mivel a feladás költsége jóval több mint amit a termék ér az eladó arra játszik, hogy így nem küldik vissza a terméket, és nem kell kezelnie a panaszt.
Én megnéztem az apró betűs részeket és a lengyel tájékoztatóban szerepel, hogy ilyenkor az eladónak kell állnia a visszaküldés költségét, és így indítottam egy vitát, hogy a feladás költségével együtt térítse vissza a kár összegét az eladó.
Az allegro viszont elvárja, hogy a feladás díját a vevő előlegezze meg, hiába kértem, hogy az eladó szervezze le a fuvart és nekem csak átadnom kelljen a csomagot.
Viszont a megadott címet leellenőrizve arra a következtetésre jutottam hogy hamis, nem létező címet adott meg az eladó, és ezt jeleztem a vitában is, hogy ez valószínű nem véletlen, az eladó szándékosan szabotálja a visszaküldést.
Ennek ellenére az ügyfélszolgálatosok ragaszkodtak ahhoz, hogy küldjem vissza a terméket, felszólították az eladót, hogy javítsa ki a címadatokat. Ekkor megadott egy újabb címet, ami teljesen máshol van mint az előző, ráadásul az is hibás volt, nem volt irányítószám, az utcanév pedig kétértelmű volt. Sokadik felszólásra az eladó leír egy helyes címet, és leegyeztettem az ügyfélszolgálatossal, hogy biztosan visszakapom a pénzem ha visszaküldöm erre a címre a terméket.
A csomag természetesen sikertelen kézbesítésre futott (a címzett nem elérhető), és a nyomkövetési adatokat átadva az ügyfélszolgálatosnak kérdeztem, hogy akkor most ki fogja visszafizetni a feladási díjat és a termék árát, erre azt mondta, hogy várjam meg a vissza-postát, majd adjam fel újra az eladó által megrendelt szolgáltatással. Ekkor az eladó egy harmadik, immár lengyel címet adott meg, elvárva hogy én adjam fel megint a saját költségemen oda.
Elegem lett a kutyakomédiából, mondtam az ügyfélszolgálatnak, hogy vegyék észre, hogy ez egy csaló, erre adtak egy visszatérítést igénylő űrlapot, amin a termék eredeti ára szerepel, de a feladási díj összege nem.
Ezt kifogásoltam, és jeleztem, hogy korábban azt ígérték, hogy a feladási díjjal megnövelt összeg kerül majd visszatérésre.
Azóta az ügyfélszolgálat nem válaszol, pedig már többször kértem a segítségüket a vitában megadott linkre kattintva.
Tanulság:
Mindig meg kell nézni a feladás és a visszaküldés helyét vásárlás előtt, ha a kettő nem egyezik akkor ne rendeljen senki, illetve ha ez a világ másik vége akkor szintén nem, valószínű azért van ilyen cím megadva, hogy az eladó ellehetetlenítse a visszaküldési folyamatot.További tanulság, csak Smart eladótól vegyél bármit is.
Például rengeteg kínai ROM-os Xiaomi, stb. telefont árulnak nagyon olcsón az Allegrón néhány értékeléses eladók.
Ebbe is biztosan belefutnak néhányan.Meg kell nézni alaposan minden marketplace-en, hogy kitől vásárolsz...
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Sziasztok,
Vettem egy laptop asztalt, ami törötten érkezett. A feladás helye Anglia volt, amit sajnos nem néztem meg, hogy a visszaküldési cím Kínában van, ahova a posta 5x annyiba kerül mint amennyit a termék ér.
Akkor esett le, hogy azért csinálja ezt az eladó, mert az allegro ilyenkor elvárja, hogy visszaküldd a csomagot a feladónak, és mivel a feladás költsége jóval több mint amit a termék ér az eladó arra játszik, hogy így nem küldik vissza a terméket, és nem kell kezelnie a panaszt.
Én megnéztem az apró betűs részeket és a lengyel tájékoztatóban szerepel, hogy ilyenkor az eladónak kell állnia a visszaküldés költségét, és így indítottam egy vitát, hogy a feladás költségével együtt térítse vissza a kár összegét az eladó.
Az allegro viszont elvárja, hogy a feladás díját a vevő előlegezze meg, hiába kértem, hogy az eladó szervezze le a fuvart és nekem csak átadnom kelljen a csomagot.
Viszont a megadott címet leellenőrizve arra a következtetésre jutottam hogy hamis, nem létező címet adott meg az eladó, és ezt jeleztem a vitában is, hogy ez valószínű nem véletlen, az eladó szándékosan szabotálja a visszaküldést.
Ennek ellenére az ügyfélszolgálatosok ragaszkodtak ahhoz, hogy küldjem vissza a terméket, felszólították az eladót, hogy javítsa ki a címadatokat. Ekkor megadott egy újabb címet, ami teljesen máshol van mint az előző, ráadásul az is hibás volt, nem volt irányítószám, az utcanév pedig kétértelmű volt. Sokadik felszólásra az eladó leír egy helyes címet, és leegyeztettem az ügyfélszolgálatossal, hogy biztosan visszakapom a pénzem ha visszaküldöm erre a címre a terméket.
A csomag természetesen sikertelen kézbesítésre futott (a címzett nem elérhető), és a nyomkövetési adatokat átadva az ügyfélszolgálatosnak kérdeztem, hogy akkor most ki fogja visszafizetni a feladási díjat és a termék árát, erre azt mondta, hogy várjam meg a vissza-postát, majd adjam fel újra az eladó által megrendelt szolgáltatással. Ekkor az eladó egy harmadik, immár lengyel címet adott meg, elvárva hogy én adjam fel megint a saját költségemen oda.
Elegem lett a kutyakomédiából, mondtam az ügyfélszolgálatnak, hogy vegyék észre, hogy ez egy csaló, erre adtak egy visszatérítést igénylő űrlapot, amin a termék eredeti ára szerepel, de a feladási díj összege nem.
Ezt kifogásoltam, és jeleztem, hogy korábban azt ígérték, hogy a feladási díjjal megnövelt összeg kerül majd visszatérésre.
Azóta az ügyfélszolgálat nem válaszol, pedig már többször kértem a segítségüket a vitában megadott linkre kattintva.
Tanulság:
Mindig meg kell nézni a feladás és a visszaküldés helyét vásárlás előtt, ha a kettő nem egyezik akkor ne rendeljen senki, illetve ha ez a világ másik vége akkor szintén nem, valószínű azért van ilyen cím megadva, hogy az eladó ellehetetlenítse a visszaküldési folyamatot.EFK/ECC erre való, azzal kell zárni a panaszleveleket, hogy cc-zés lehetősége fennáll
Miben segíthetünk? EFK főoldal -
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
Tanulság:
Mindig meg kell nézni a feladás és a visszaküldés helyét vásárlás előtt, ha a kettő nem egyezik akkor ne rendeljen senki, illetve ha ez a világ másik vége akkor szintén nem, valószínű azért van ilyen cím megadva, hogy az eladó ellehetetlenítse a visszaküldési folyamatot. -
Feketelaszlo
senior tag
Vagy mi mondunk le a MOHU-ról. Nekem amúgy annyira nem hiányozna.
-
axlfsi
veterán
"Javasoljuk, hogy a tervezett vásárlásaikat még a határidő előtt intézzék el az allegro.hu oldalon."
Ezt a hülyeséget, hát beszarok, hogy ezt tudtál leírni, ... vicc!
Ezzel kb. azt mondják, hogy a határidő után, le is mondanak rólunk, mint Lengyelországból vásálók... kabaré! -
kmarci25
veterán
A Covid parával mindenkit rászoktattak arra, hogy online rendeljen, majd most rájöttek, hogy ez mégsem annyira jó, a kínai rendelést kvázi ellehetetlenítették a védővámmal, most az unió egyik pillérét, az áruk szabad mozgását szorítják korlátok közé. Köszönjük, szép munka.
-
pazola
tag
-
passatgt
aktív tag
azt honnan tudja az allegro, hogy épp rendelni akarok valami drágát? Ilyenkor direkt nem küld kupont 1 hete már

-
gangstagergo
senior tag
Egységes a szabályozás EU országokra így én nem aggódnék azon, hogy nem fogják ezt meglépni a lengyel cégek. Egy-kettő talán kiesik.
-
WayneGace
őstag
Tisztelt Vásárlóink!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2026. augusztus 12-én az Európai Unióban új csomagolási szabályok (PPWR) és szigorúbb kiterjesztett gyártói felelősségi (EPR) előírások lépnek hatályba.
Az új szabályozás értelmében minden olyan Lengyelországból értékesítő eladónak, aki Magyarországra küldi áruit, regisztrálnia kell a magyar hulladékgazdálkodási rendszerben (MOHU). Mivel a regisztráció és a jelentéstétel jelentős adminisztrációs terhet és költséget jelent a kereskedőknek, várhatóan sok lengyelországi eladó korlátozni fogja a Magyarországra történő szállítást.
Felhívjuk figyelmüket, hogy az Allegro piactere a jogszabályoknak megfelelően automatikusan korlátozhatja azon lengyel ajánlatok megjelenítését a magyar vásárlók számára, amelyek mögött az eladó nem teljesítette a kötelező magyarországi EPR-regisztrációt.
Javasoljuk, hogy a tervezett vásárlásaikat még a határidő előtt intézzék el az allegro.hu oldalon.
Üdvözlettel,
A közös piacból az EU egy bürökratikus förmedvény lett sajnos.
-
Met
nagyúr
ha sok utánajárás és esetleg díj fizetés is jár hozzá
Itthon vannak erre cégek akik intézik, minden hónapban le kell adni hogy mennyi a súlya a csomagolóanyagnak amit kaptál és küldtél ki és aszerint kell fizetni.Szóval utána kell járni és fizetni is kell nekik.
-
bul07
nagyúr
Tisztelt Vásárlóink!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2026. augusztus 12-én az Európai Unióban új csomagolási szabályok (PPWR) és szigorúbb kiterjesztett gyártói felelősségi (EPR) előírások lépnek hatályba.
Az új szabályozás értelmében minden olyan Lengyelországból értékesítő eladónak, aki Magyarországra küldi áruit, regisztrálnia kell a magyar hulladékgazdálkodási rendszerben (MOHU). Mivel a regisztráció és a jelentéstétel jelentős adminisztrációs terhet és költséget jelent a kereskedőknek, várhatóan sok lengyelországi eladó korlátozni fogja a Magyarországra történő szállítást.
Felhívjuk figyelmüket, hogy az Allegro piactere a jogszabályoknak megfelelően automatikusan korlátozhatja azon lengyel ajánlatok megjelenítését a magyar vásárlók számára, amelyek mögött az eladó nem teljesítette a kötelező magyarországi EPR-regisztrációt.
Javasoljuk, hogy a tervezett vásárlásaikat még a határidő előtt intézzék el az allegro.hu oldalon.
Üdvözlettel,
Lehet majd megtudjuk számolni egy kezünkön azokat a lengyel eladókat akik regisztrálni fognak, főleg ha sok utánajárás és esetleg díj fizetés is jár hozzá
-
gangstagergo
senior tag
de hiányzott ez is
Reméljük addig jön még kupon.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Tisztelt Vásárlóink!
Üdvözlettel,
de hiányzott ez is
-
pazola
tag
Tisztelt Vásárlóink!
Üdvözlettel,
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
axlfsi
veterán
őt ajánlom, nem vészes az ára, WPC, és iható, nem fojtós
Fehérje kondicionáló, fehérjekoncentrátum - WPC Evolite Nutrition por 700 g, bogyós gyümölcs ízű, (5906395919697)Hali! Linkeld mar be kerlek az eladot, mert ez a termek elfogyott es nem latom, h ki is ez (megneznem a tovabbi kinalatat is). Koszi!
-
gangstagergo
senior tag
-
Studi
veterán
Toporzékolhatsz otthon ameddig csak akarsz, de attól még nem fogják elküldeni a terméket. Nem szép dolog, amit csináltak, de itt akkora összegről nem lehet szerintem szó, ami miatt érdemes erre 2 percnél több időt fordítani. Beszerezhető a termék máshonnan? Akkor forogjon tovább a Föld...
-
ben-ga
tag
De megértette. Engedd el a boltot.
Ha viszont más választ vársz fejtsd ki kérlek a valódi problémát. Fentebb vázolt eseted csak az írja le, hogy a bolt hibázott és elárazta a terméket. Hibát észlelték és lemondták a rendelésedet majd az általuk elképzelt áron újra elérhető a termék.
Nem! Annyi volt az ára!! Az áremeléssel nincs probléma, csak nem utólag...
-
ben-ga
tag
Fehérje kondicionáló, fehérjekoncentrátum - WPC Evolite Nutrition por 700 g, bogyós gyümölcs ízű, (5906395919697)megnéztem, kicsit kevés a protein benne, de kipróbálom

-
gangstagergo
senior tag
De megértette. Engedd el a boltot.
Ha viszont más választ vársz fejtsd ki kérlek a valódi problémát. Fentebb vázolt eseted csak az írja le, hogy a bolt hibázott és elárazta a terméket. Hibát észlelték és lemondták a rendelésedet majd az általuk elképzelt áron újra elérhető a termék.
-
ben-ga
tag
Vedd meg a terméket máshonnan.
Eladó árazásával nem tudsz mit csinálni, szabad piac van.
nem hiszem, hogy megértetted...

-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Fehérje kondicionáló, fehérjekoncentrátum - WPC Evolite Nutrition por 700 g, bogyós gyümölcs ízű, (5906395919697) -
grizlisandor
veterán
Vedd meg a terméket máshonnan.
Eladó árazásával nem tudsz mit csinálni, szabad piac van.
-
ben-ga
tag
Sziasztok, ti mit csinálnátok ?
Vettem 2 fehérjét, az eladó fizetés után nem akarta elküldeni, ajánlgatott másféle ízt, nem akartam, visszautalta a pénzt. A kifizetés után megemelte az árat, de folyamatosan volt a kínálatban, 3e Ft.-al drágábban -
Scale
őstag
Hali!
Így még nem jártam az allegróval. Ma megjött három csomagom, és az egyik teljesen mást tartalmazott, mint amit rendeltem. Én különféle gyümölcstöltelékes linzereket rendeltem, ehelyett volt a dobozban 12 db tonhalsaláta, és semmi más. Már írtam az eladónak, várom a válaszát. Gondolom, összekeverhették egy másik rendeléssel, és vissza kell majd küldeni.Vagy rosszul lett cikkszám felvéve és úgy lett keverve, bár ha szamossagban is más az már gyanús igen.
Nálam emagon valami román küldött 2x is rossz terméket. Elsőre visszaküldtem és megírtam hogy teljesen rossz termék és keveredett (cikkszám stimmelt), mondom megrendelem újra és oda is beleirtam hogy össze lett keverve multkor, erre ugyanúgy rosszat küldtek..
-
Voice24
őstag
-
avl
senior tag
Hali!
Így még nem jártam az allegróval. Ma megjött három csomagom, és az egyik teljesen mást tartalmazott, mint amit rendeltem. Én különféle gyümölcstöltelékes linzereket rendeltem, ehelyett volt a dobozban 12 db tonhalsaláta, és semmi más. Már írtam az eladónak, várom a válaszát. Gondolom, összekeverhették egy másik rendeléssel, és vissza kell majd küldeni.vigyaznak az egészségedre !
-
Voice24
őstag
Hali!
Így még nem jártam az allegróval. Ma megjött három csomagom, és az egyik teljesen mást tartalmazott, mint amit rendeltem. Én különféle gyümölcstöltelékes linzereket rendeltem, ehelyett volt a dobozban 12 db tonhalsaláta, és semmi más. Már írtam az eladónak, várom a válaszát. Gondolom, összekeverhették egy másik rendeléssel, és vissza kell majd küldeni. -
czanga
őstag
-
BagyiAti
tag
-
czanga
őstag
Segítsetek nekem, mert most úgy érzem magam mint aki kő alatt él. Küldenék és neki/nekik üzenetet, de HOL? Hogy?

-
Scale
őstag
Allegronal elállás hogy van ha még a feladó fel se adta? Igazából ugye ez rendelés törlés, más webshopban erre van opció hogy ha még csak rögzítve lett a rendelés de még el se lett kezdve csomagolva, küldve.
Appban csak elállást látok visszaküldési móddal.
-
Studi
veterán
Küldjem vissza az 1. csomagból azt, amiből ők küldte rosszat.
2. csomag, meg belementek a részleges visszatérítésbe.Szerk.:
DPD Pickup visszaküldés választottam, remélem az egyszerűbb lesz, mint a Postán végig állni a sort.
DPD a legtrógerebb szállító cég szerintem... Én a boxukba rendeltem cuccot, bruttó másfél napig volt benne, majd vitték tovább a depóba, a város szélén (Szfvár), ahol munkanapin 13-17 között átvehető... De ez csak a legfrissebb, volt már rengeteg kalandom velük: még korábban telefonon mondták menjek a csomagért a budapesti depóba, majd mikor odaértem mondták, hogy egy napja nem megy a rendszerük, jöjjek vissza majd nemtudjákmikor... Meg amikor értesítést kaptam, hogy 22:35 és 23:35 között jön a futár...

-
grizlisandor
veterán
A 3 csomagból csak 1 nem problémás.
1. csomag 4 ugyanolyan méretű dolgot rendeltem, abból 3 olyan, 1 kisebb.
2. csomag a termék újra csomagolt, pedig újként árulták, komoly használat jelei nincsenek rajta.Küldjem vissza az 1. csomagból azt, amiből ők küldte rosszat.
2. csomag, meg belementek a részleges visszatérítésbe.Szerk.:
DPD Pickup visszaküldés választottam, remélem az egyszerűbb lesz, mint a Postán végig állni a sort.
-
czanga
őstag
-
robag93
aktív tag
Allegro-nak továbbítottam a dolgokat, jelentettem őket. Válaszolt nekem egy kolléga, aki javasolta a panasz beszélgetésben, hogy küldesse velem az eladó vissza a terméket. Az eladó továbbra is közölte, hogy náluk hiába reklamálok, ez szállítási probléma, jelezzem a szállítónak. A csomag sértetlen volt, nincs mit jelezni nekik. Most várok, hogy az allegro reagáljon újból, de nem hiszem, hogy lesz ebből valami. Nem a 3000 Ft zavar, hanem az eljárás, és a hozzáállás.
Eddig erről szó nem volt, de már azt is bevetették, hogy küldjem el az autó alvázszámát, gondolom hátha szívó Imprezához rendeltem véletlen turbós EJ205 blokkhoz való légszűrőt.
Továbbra sem ajánlott eladó a JPARTS, szerintem nyugodtan fel vehetjük a topic listára, mert itt is addig vagy vevő amíg fizetsz, de ha problémád van elhajtanak.Egyébként nyugodtan megmondhatod nekik, hogy ha sérült a csomag, azért a feladó járhat el a szállítónál. Ha ők lenyomják a fuvarozó torkán ház hajrá

-
czanga
őstag
Nem ajánlott eladó:
Mann filter légszűrő érkezett tőlük többek között. A csomagolása és a termékek rendben voltak látszólag, de mikor kiderült, hogy a légszűrő tiszta nővényi olaj, és jelentettem a problémát, akkor simán elutasították. Konkrétan sütőolaj szaga volt. Nevetséges amit csinálnak, és miután jeleztem, hogy ez nem méltó egy céghez, illetve, hogy nagyon csalódtam, akkor jött egy "Hát persze.
" cinikus válasz tőlük az elutasítás után.

Allegro-nak továbbítottam a dolgokat, jelentettem őket. Válaszolt nekem egy kolléga, aki javasolta a panasz beszélgetésben, hogy küldesse velem az eladó vissza a terméket. Az eladó továbbra is közölte, hogy náluk hiába reklamálok, ez szállítási probléma, jelezzem a szállítónak. A csomag sértetlen volt, nincs mit jelezni nekik. Most várok, hogy az allegro reagáljon újból, de nem hiszem, hogy lesz ebből valami. Nem a 3000 Ft zavar, hanem az eljárás, és a hozzáállás.
Eddig erről szó nem volt, de már azt is bevetették, hogy küldjem el az autó alvázszámát, gondolom hátha szívó Imprezához rendeltem véletlen turbós EJ205 blokkhoz való légszűrőt.
Továbbra sem ajánlott eladó a JPARTS, szerintem nyugodtan fel vehetjük a topic listára, mert itt is addig vagy vevő amíg fizetsz, de ha problémád van elhajtanak. -
grizlisandor
veterán
A 3 csomagból csak 1 nem problémás.
1. csomag 4 ugyanolyan méretű dolgot rendeltem, abból 3 olyan, 1 kisebb.
2. csomag a termék újra csomagolt, pedig újként árulták, komoly használat jelei nincsenek rajta. -
Ádyka
őstag
-
Ateszpapa
addikt
-
hzsolee
őstag
A feladás simán ment, a kinyomtatott qr-t beolvasták, aztán kész. A visszajáró összegre én is kíváncsi vagyok mert 33 ezer volt alapból. Egy hatezres kupon lejött, így én konkrétan 27-et fizettem. Az alkalmazás visszajárónak a 33-at írja. Aztán ez fog-e csökkeni bármilyen aggályok miatt amikor az eladó átveszi, azt még nem tudom. Kicsit szkeptikus vagyok, sok jó tapasztalatom nem volt eddig az allegroval. Volt hibás memóriakártya amit saját pénzen kellett visszaküldeni, ami szinte többe volt mint maga a kártya. Akkor pár hete vettem egy minibár hűtőszekrényt. Kb folyamatosan megy szerencsétlen... nem sok szart ér. Akkor most ez a kompresszor, aminek egy hét kell mire feltölti magát. Most erre kíváncsi vagyok mi lesz a sztori vége, de inkább hanyagolom egyenlőre a rendeléseket innen...
-
Ádyka
őstag
A másik érdekes kérdés, h ugye ellőttem rá a 30/3 as kupont. Simán visszakapom a visszaküldött cucc árát azaz az 5100 ft ot? És akkor kb 25K ra lőttem el a 30/3 at?
-
Dee Dee
tag
Nekem 25/6 jött az eddig egyáltalán nem használt accountra, semmi arra, amiről tegnap is vettem át rendelést.

Arról tudunk, ha részleges visszaküldés van, akkor a korábban felhasznált kupont hogy kezeli? 30/6 kupont használtam, de 14e Ft-nyi rendelést visszaküldenék, mert balf@sz voltam, és rossz színt rendeltem. Most azt írja a rendszer, hogy 14e Ft lesz a visszatérítés is, ez lehet valós?
Valahol azt olvastam, hogy százalékosan csökkentik, de a valóságban még nem próbáltam. Pontosabban, most folyamatban van egy ügyem, mert a balf*sz expess one még a depóban szétb*szta a csomagom, hozzám már nem jutott el.
-
hzsolee
őstag
Hát remélem... holnap viszek egy csomagot. Címke kinyomtatva, motyó becsomagolva. 3 napja jött, de egy kalap szar. Remélem visszaadják az egész árat. Ha még érdekes, holnap megírom hogyan ment a feladás... Szintén dpd pont/smartos
-
pumi1980
tag
nagyon random adják, legutóbb asszony tabletjéről rendeltem az ő fiókjával, erre neki is 30/6 jött megint, nekem 30/3

----------------------------------------------------------
engedjük el, van megint kupi, az a lényeg, befolyásolni úgyse tudjuk valószínűleg
Ide meg nem jött semmi hetek óta 😁.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Nekem is az jött a múltkor is. Nem rossz az, ha egyébként ii venni akar valamit az ember, de csak amiatt már nem biztos. Főleg annak a tudatában 25/6-ot is osztogatnak, ami azért sokkal jobb.
Nem tudom mennyire jó út ez nekik, ha nem lenne a net tele vásárlós csoportokkal és mindenki csak a sajátját látná, akkor talán. De így ez sokaknál elégedetlenséget szül. Ami lehet nem jogos, mert örüljön az ember, hogy kap valamit, de a negatív hangot nem nagyon szeretik a PR-osok.nagyon random adják, legutóbb asszony tabletjéről rendeltem az ő fiókjával, erre neki is 30/6 jött megint, nekem 30/3

----------------------------------------------------------
engedjük el, van megint kupi, az a lényeg, befolyásolni úgyse tudjuk valószínűleg
-
WayneGace
őstag
Nekem is az jött a múltkor is. Nem rossz az, ha egyébként ii venni akar valamit az ember, de csak amiatt már nem biztos. Főleg annak a tudatában 25/6-ot is osztogatnak, ami azért sokkal jobb.
Nem tudom mennyire jó út ez nekik, ha nem lenne a net tele vásárlós csoportokkal és mindenki csak a sajátját látná, akkor talán. De így ez sokaknál elégedetlenséget szül. Ami lehet nem jogos, mert örüljön az ember, hogy kap valamit, de a negatív hangot nem nagyon szeretik a PR-osok. -
beers
addikt
-
Voice24
őstag
Nekem a múltkori után ismét 3000/30000-es kupon jött, úgy látszik, túl sokat rendelek...
-
Studi
veterán
Nekem 25/6 jött az eddig egyáltalán nem használt accountra, semmi arra, amiről tegnap is vettem át rendelést.

Arról tudunk, ha részleges visszaküldés van, akkor a korábban felhasznált kupont hogy kezeli? 30/6 kupont használtam, de 14e Ft-nyi rendelést visszaküldenék, mert balf@sz voltam, és rossz színt rendeltem. Most azt írja a rendszer, hogy 14e Ft lesz a visszatérítés is, ez lehet valós?
-
Ádyka
őstag
Sziasztok!
Benéztem egy rendelést. Ma vettem át. Nem nagy dolog, 3 bigyó 5100 ft értékben.
Simán megy a visszaküldés?
Dpd csomagpont ingyenes visszaküldést választottam, és van smartom.
Köszönöm -
MaxxDamage
félisten
Van 30/6-os is.

Ilyen már rég nem érkezett. 🤭🫠🙃
grizlisandor:
Ez most nekem is.
-
grizlisandor
veterán
Én is tegnap lőttem el a 30/3-as kuponom, ma jött egy megint (30/3k-s)
Dettó, de ez most bent marad.
-
BagyiAti
tag
Van 30/6-os is.

40/6 jött múlt héten, nem vásároltam, most jött 30/6 nekem is

-
freelancer68
tag
-
MaxxDamage
félisten
-
czanga
őstag
FYI:
Érkeztek kuponok emailben.
Ide 25/6 ls 30/3. Találjátok ki melyik az aktívan használt account...
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
Lackki
őstag
-
axlfsi
veterán
fórumozz gyakrabban
nekem ma jött meg a múlt heti 52k -6k(?) (?? vissza lehet nézni mit lőttem??) vásáros.vájá, de ottvan jobbra lent a más eladóknál az 52k-s, tőle vettem én is. (euroking)
tényleg wtf ez a seller id-s linkelés

Hja, tenyleg ott van alatta 52k-ert ... btw nem terveztem PC-t epiteni... te igen, vettel belole? annyira jo deal/alaplap ez?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
fórumozz gyakrabban
nekem ma jött meg a múlt heti 52k -6k(?) (?? vissza lehet nézni mit lőttem??) vásáros.vájá, de ottvan jobbra lent a más eladóknál az 52k-s, tőle vettem én is. (euroking)
tényleg wtf ez a seller id-s linkelés

-
axlfsi
veterán
most 51990 -kúp

[Micro ATX alaplap SAPPHIRE Nitro+ B850M WIFI]Nekem most is 56k

Ezek igy belengetik, hogy hire menjen, talan engednek is 1 v. 2 vasalrast, majd visszabasszak az emelt arakra, hatha a madarak rarepulnek?! ... mindjart letiltom a gyaszba ezt az okostojas eladot is... -
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
czanga
őstag
-
bbmt
senior tag
Nem ajánlott eladó:
Mann filter légszűrő érkezett tőlük többek között. A csomagolása és a termékek rendben voltak látszólag, de mikor kiderült, hogy a légszűrő tiszta nővényi olaj, és jelentettem a problémát, akkor simán elutasították. Konkrétan sütőolaj szaga volt. Nevetséges amit csinálnak, és miután jeleztem, hogy ez nem méltó egy céghez, illetve, hogy nagyon csalódtam, akkor jött egy "Hát persze.

Jelentsd az Allegronak képernyő mentésekkel.
-
czanga
őstag
Nem ajánlott eladó:

-
pendre54
addikt
Nézd meg a cég székhelyét, egy bevásárlóközpont, ami jó jel.
Ha megnézed a negatív értékeléseket a többség a lassú szállításról ír.
Ennek tudatában rendeld meg, minden másra meg ott az Allegro ÜSZ.
Rendben köszi, akkor az lesz.
-
grizlisandor
veterán
Üdv!
Rutinos allegrosokat kérdezném, mert én még csak egyszer vásároltam innen, és ugye egy vásárlás nem vásárlás, két vásárlás fél vásárlás, három vásárlás egy vásárlás.
Szóval, a kinézett cucc, ettől az "elmontch" nevű cégtől jönne. Itt a topikban rákeresve, nincs rá találat.
Az értékelése általánosságban így néz ki: [link]
A kinézett cucc, szállítással együtt is alig több mint 5 ezer Ft, tehát olyan nagy bukta nem lenne, ha befaragok velük, de kérdezem, egy ilyen százalékos megosztású értékelés mellett, mennyire tekinthető megbízhatónak egy cég az Allegron? Nézd meg a cég székhelyét, egy bevásárlóközpont, ami jó jel.
Ha megnézed a negatív értékeléseket a többség a lassú szállításról ír.
Ennek tudatában rendeld meg, minden másra meg ott az Allegro ÜSZ.
-
pendre54
addikt
Üdv!
Rutinos allegrosokat kérdezném, mert én még csak egyszer vásároltam innen, és ugye egy vásárlás nem vásárlás, két vásárlás fél vásárlás, három vásárlás egy vásárlás.
Szóval, a kinézett cucc, ettől az "elmontch" nevű cégtől jönne. Itt a topikban rákeresve, nincs rá találat.
Az értékelése általánosságban így néz ki: [link]
A kinézett cucc, szállítással együtt is alig több mint 5 ezer Ft, tehát olyan nagy bukta nem lenne, ha befaragok velük, de kérdezem, egy ilyen százalékos megosztású értékelés mellett, mennyire tekinthető megbízhatónak egy cég az Allegron? -
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
axlfsi
veterán
Mán nemannyi (56k)
-
soldi3r
veterán
Jelent valamit a "Szuper Eladó" és az" Allegro Vásárlóvédelem" címke?
Telefont vennék, csak nem tudom a garanciás ügyintézés ilyenkor van e olyan, mint pl a "Fulfilled by Amazon" esetén. -
frici69
tag
Ali helyett néznem kell valamit...ez pont jókör jött, nekem is feldobta.
Akkor jól látom, hogy 5000 alatt egy eladótól ilyen 790Ft körül van a boxba, felette meg ingyenes?
És nem a kosárérték számít, hanem az egy eladó?
Szóval ha 3 kacatot rendelek külön helyekről (eléri az 5000-et együtt), akkor is 3x790-et fog számolni, igaz?Igen! Eladónként számít az 5000Ft!
-
nfsu17
veterán
Ali helyett néznem kell valamit...ez pont jókör jött, nekem is feldobta.
Akkor jól látom, hogy 5000 alatt egy eladótól ilyen 790Ft körül van a boxba, felette meg ingyenes?
És nem a kosárérték számít, hanem az egy eladó?
Szóval ha 3 kacatot rendelek külön helyekről (eléri az 5000-et együtt), akkor is 3x790-et fog számolni, igaz? -
maroni
aktív tag
-
czanga
őstag
Hogy is volt az a "nincs már 2500-ert éves smart tagság"?
-
ggeleven
őstag
Ki kell próbálni olyan fiók alól, ahol már aktív az ajánlói. Egyszer belépve másolni a linket, egyszer anélkül. Ha más a kód, akkor ezt marha nehéz lesz kivédeni.
-
echterion
nagyúr
sorry
finomitunk ezen.És tényleg így működik, ha másik eladóra klikkelek, akkor változid az offerID száma. A kérdés csak az, hogy a reflink akkor hogyan jelenik meg az url címben?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Direkt úgy linkeltem a fenti a hozzászólásomban, hogy kitöröltem, de ha rákkattintasz, akkor meg úgy nyílik meg, hogy ott van a végén valamelyik eladó ID-ja, mert így működik az oldal.
Értem én, hogy tilos, de így működik az oldal, hogy a terméket valamelyiket eladóhoz, akinél elérhető hozzáadja.
sorry
finomitunk ezen. -
grizlisandor
veterán
https://allegro.hu/......?offerId=xxxxx
reflink tilos!
Direkt úgy linkeltem a fenti a hozzászólásomban, hogy kitöröltem, de ha rákkattintasz, akkor meg úgy nyílik meg, hogy ott van a végén valamelyik eladó ID-ja, mert így működik az oldal.
Értem én, hogy tilos, de így működik az oldal, hogy a terméket valamelyiket eladóhoz, akinél elérhető hozzáadja.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
https://allegro.hu/......?offerId=xxxxx
reflink tilos!
-
Lackki
őstag
-
fila
senior tag
-
bul07
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gigabyte GT 1030 Silent Low Profile 2GB GDDR5 (Samsung) fanless + LP (low profile) bracket
- iPhone 17 Pro Max 512GB silver független, 6 hó Apple garancia + extrák
- Crucial 16GB DDR4 2400 MHz CL17-17-17 SODIMM laptop RAM
- Kingston HyperX 8GB DDR4 2133 MHz CL14-14-14 RAM
- Kingston Fury 32GB DDR4 3200 MHz CL16-20-20 RAM
- Meross MSS550 okoskapcsoló
- Samsung Galaxy A56, 8/256GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 - i5 1145G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Honor 400 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

)

!

A kinézett cucc, szállítással együtt is alig több mint 5 ezer Ft, tehát olyan nagy bukta nem lenne, ha befaragok velük, de kérdezem, egy ilyen százalékos megosztású értékelés mellett, mennyire tekinthető megbízhatónak egy cég az Allegron?