Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tasker
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #963 üzenetére
tarsashaz sajnos
-
Vikusz77
tag
Köszönöm a tanácsokat, neked is: Mr.Csizmás!
Időközben az Allegron az eredeti rendelésem átváltott sikertelen fizetés státuszra, a megjelenő újrafizetés gombra kattintva viszont a kupont már nem ajánlotta fel újra.
Ezért töröltem a rendelést az instrukciód szerint, új rendelést kezdtem, így a kupon szerencsére már tényleg újra ott volt.
Fizetésnél most más felület jelent meg (az általam megszokott), és sikerült is a tranzakció, kifizetett státuszba került a rendelés.
Még egyszer köszönöm a gyors segítséget! -
pazola
tag
válasz
Vikusz77 #957 üzenetére
Vásárlás törlése (mondjuk én fizetés törlésére emlékeztem), aztán utána újra lehet próbálkozni a kuponnal együtt.
Nekem sms nem jött egy párszor (vagy nem irányított át, már nem emlékszem) az utolsó két rendelésnél vagy hatszor kellett megvennem, végül olyan kártyával ment, ahol nem kellett sms, hanem app-ban kellett megerősíteni.
-
Vikusz77
tag
Sziasztok!
Gyors segítségre lenne szükségem.
Rendeltem egy terméket, felhasználva a 4 ezres kupont.
A fizetés során, a bankkártya adatok megadása és a "megrendelem" gomb megnyomása után az Allegron megjelent egy ablak, hogy várnak a bank visszaigazolására.
A banki alkalmazásba belépve ott volt ez a vásárlás, jóváhagyásra várva, jóváhagytam a tranzakciót.
Az Allegrós felületen továbbra is várta a bank visszaigazolását, „forgott”, de nem történt semmi.
A banki felületen nem szerepel a tranzakció (a folyamatban lévő tranzakciók között sem találom), nem csökkent az egyenlegem sem.
Az Allegronál a rendelés: „fizetésre vár” „a fizetés visszaigazolására várunk” státuszban van.
Lehetőségként csak a „vásárlás törlése” van, "újrafizetés" vagy hasonló gomb nincs.
Háromnegyed óra telt el a vásárlás óta, azóta ez a helyzet.
Kérdésem, hogy mit csináljak, ha szeretném megvenni a terméket, és nem szeretném elbukni a 4 ezer forintos kupont?
A kupon ráadásul vagy ma vagy holnap lejár.
Ha törlöm a rendelést, a kupon elvész vagy újra ott lesz felhasználhatóan a fizetésnél?
Vagy várjak, és majd megtörténik a fizetés?
Van ilyen helyzettel valakinek tapasztalata? -
tisn
addikt
basszus, csak maig van kupon?
akkor lehet kihagyom -
pietrrr
aktív tag
válasz
Zsmester89 #951 üzenetére
A SMART szállításnak nem ingyenesnek kellene lennie 5000 fölött?
-
Zsmester89
őstag
Ilyet [kép] rendelt valaki? A csomagot feladták, viszont az utánvét 3340ft....kifizessem vagy hagyjam inkább?
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Allegronál, a visszaküldéshez kapott DHL-es papírt amit a csomagra kell ragasztani, azon melyik számsor lenne a nyomkövetésé ?
-
krizmo_
addikt
válasz
Peterhappy #943 üzenetére
Pont így megkaptam én is.
-
krizmo_
addikt
Tőle vettetek már kávét: [link] ? Nagyon csábító, de volt már hogy melléfogtam, így kicsit óvatos vagyok.
-
Peterhappy
őstag
válasz
Mr.Csizmás #939 üzenetére
Kösz srácok, remélem Benneteket is megszórtak ezzel
-
rgranc
aktív tag
válasz
Eddig egyiket se raktam hűtőbe, kb 1 hét, max 10 nap nálunk amíg elfogy, soha nem volt még baja
-
lala666
őstag
válasz
Nem mindig, légmentesen zár amúgy.
-
G.I.JOE
senior tag
Ezt más kóstoltátok? Mert az eladónak, húú, nagyon bejön!
-
Directors
senior tag
válasz
Williamgrant #934 üzenetére
Köszi!
-
-
kavalkád
senior tag
van valami hátulütő, kisbetűs rész a Smart trial-ban? elolvastam a szabályzatot, én nem láttam semmit benne ami gondot okozna, de hátha más figyelmesebben olvasta.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy terméket az Allegro-ról. (MALLShop)
Tegnap este adtam le a rendelést. Délelőtt próbáltam törölni, de nem volt lehetőség a választások közt, pedig még csak "Vásárlás kifizetve" státuszban volt. Most is ott van.
Így rámentem arra hogy termék visszaküldése. (Ha esetleg nem törölnék a terméket.)
Valaki tudja hogy hogyan működik a visszaküldés ha megkapnám a terméket ?
Ezzel a DHL-es cimkével kell bebattyogni a postára ? -
pietrrr
aktív tag
Tőlem is jön egy újabb pozitív élmény:
Húsvétvasárnap rendeltem meg ezt a pizzalapátot (ami egyébként itt olcsóbb, mint alin/temun) és tegnap átvettem a packeta boxban.
Két és fél munkanap, azért az szerintem igazán jó sebesség. -
Kecsua
tag
Szerintem csak próbálkoznak
Ezt elég kevesen használják fel.
Ha viszont beválna nekik akkor többet nem küldenek 4/20-at se.
4/16-al kezdtek azt szinte mindenki felhasználta, így valószínüleg rájöttek, hogy növelhetik az arányt.
4/20 még épp a határeset. Akinek van allegro smartja, 2-3eladóból vegyesen értelmesen el lehet lőni. -
Kecsua
tag
újabb 4/30ezres kupon érkezett
-
TrollBalint
addikt
1. módszer: minden ilyen levél alján kell lennie valami leiratkozás linknek, arra rányomva, vagy egyből leíratkozol, vagy még szívatnak és be kell jelölni miről nem akarsz kapni leveleket.
2. módszer: írsz az ügyfélszolgálatnak egy szép levelet, hogy Te már leiratkoztál egyszer, és nem tudod honnan van meg ezek után az e-mail címed, (itt hivatkozz a GDPR-ra, arra szeretnek egyből ugrani és lehet blacklistre raknak, hogy ha legközelebb valahonnan meg is kapják az e-mail címed, akkor se menjen ki rá levél)
-
Sonja
nagyúr
Múlt hét csütörtökön rendeltem egy terméket, ami most szerda vagy csütörtökre ígértek. Kedden reggel adták fel, és szerdán 11:30-kor (azaz ma) már itt is volt a csomag Lengyelországból (packeta csomagpontra)! Wow, jó gyorsak voltak.
A termék tökéletes (kávékapszula tartó, 40db-os, forgatható, ez volt az), ráadásul nagyon jól be volt csomagolva, iszonyú sok buborékfóliába voltak külön betekerve a gyári dobozai (2db-ot rendeltem). Szerencsére a Smart is használható volt nála.
Csak ajánlani tudom a terméket és az eladót is!
-
pazola
tag
válasz
Mr.Csizmás #922 üzenetére
Valaki mondja meg légyszíves, hogy a Deichmann-ról hogy lehet leiratkozni. Nekem pár próbálkozás után is küldték a szaraikat, most pár hónapja már a spam-be megy, szóval inkább csak érdekességképpen jegyeztem meg, valamint zavar, szóval ha van valami titkos módszer... már több tucatnyiról leiratkoztam, van még vagy másik 60-70, de ilyen ez az egy volt, hogy egyszerűen nem megy.
-
-
pietrrr
aktív tag
Hali!
Elmondanád, hogy mi az a dolog, ami miatt nem akarsz regisztrálni, sokkal inkább egy "vadidegen" fórumtársra bíznád a termék árát, valamint egy esetleges probléma esetén is kvázi buknád a reklamáció lehetőségét?
Pláne mindezt hosszas keresgélés után.
Tényleg érdekelne, hogy mi az az ok, ami eltántorít egy egyszerű regisztrációtól. -
demars
addikt
Sziasztok.
Hosszú keresgélés után sem találtam itthon egy alkatrészt, csak az Allegro-n. Innen még nem rendeltem és ha nem szükséges, egy rendelés miatt nem regisztrálok.
Lenne itt valaki, aki megrendelné nekem? (Természetesen az összes költséget fizetem)
Köszönöm! -
orkester
őstag
Ezt a mustárt tudom ajánlani: [link] Kicsit édes, mégis csípős, torma szerű, nem tudom egy itthonihoz sem hasonlítani az ízét, nekem ez a kedvencem lett most és még az ára is baráti.
(Picit talán folyósabb, mint a megszokott.)
-
frici69
tag
Sziasztok! Tegnap megrendeltem és kifizettem egy csomagtér tálcát az Allegro-n. Ma írt az eladó, hogy ezt a termék már elfogyott! De, van olyan amin nincs rajt a jármű motívummal. Jeleztem neki, hogy így már nem kérem hisz az volt benne a lényeg. Ilyenkor itt Allegro-n mi a teendőm, hogy vissza kapjam a pénzem?
-
erh75
tag
válasz
Mr.Csizmás #908 üzenetére
-
JoinR
őstag
válasz
Mr.Csizmás #908 üzenetére
Attól függ milyen célra, de extra szűzből ilyet vettem és jónak tűnik.
-
Mr.Csizmás
titán
buenos!
szeretnék ajánlást kérni: #olivaolaj még nem volt javasolva, kereső alapján.
-
pazola
tag
Szerk.: széttördelte, viszont termékre visz, ami jó. Ha valaki nem tudja, mire költse a kupont, egy tipp.
Ezeknek egy részét már rendeltük, másik részét most próbáljuk ki (ettől az eladótól már korábban is rendeltünk, akkor főleg halat, pástétomot meg befőttet). Ha ezzel sem lesz gond, jár a hashtag.Az egész cucc 25 ezer, kuponnal 21 ezer.
#repulorajt
#megbizhatoelado
Apisfhu1az egész kosár Csomag innen: Apisfhu1
Őszibarack szeletek szirupban 680g MK 865 Ft
Vajas pattogatott kukorica mikrohullámú sütőbe Helio 90 g 1000 Ft egységenként 200 Ft
Nemesi friss pác Spichlerz Rusiecki 280g 960 Ft
Cseresznye gyümölcs gél MK 320 g 980 Ft
Sárgabarack felezett MK szirupban 0,53 kg 830 Ft
Berkenye teakeverék 200g Bacska 1255 Ft
Csirkehús 280g Spichlerz Rusiecki 960 Ft
Savanyú káposzta 850G 1040 Ft
Strogonov MK 500 g 865 Ft
Gyümölcsturmix MK szirupban 0,41 kg 480 Ft
Őszibarack szirup MK 0,82 kg 760 Ft
Mandarin szirup MK 0,31 kg 510 Ft
Udvari pástétom vaddisznóval 130 g 2310 Ft egységenként 770 Ft
Sárgabarack felezett szirup MK 0,82 kg 880 Ft
Gyümölcslekvár kemény 380g MK 655 Ft
Őszibarack lekvár maracuja levével MK 420 g 790 Ft
Narancslekvár 315g MK befőttes üveg 480 Ft
Mangó szirup MK 0,425 kg 525 Ft
Kajmak Helio karamell ízű 400 g 700 Ft
Udvari pástétom kacsából Profi 130 g 2415 Ft egységenként 805 Ft
Udvari sertés-baromfi pástétom szarvassal 130 g 2310 Ft egységenként 770 Ft
Őszibarack felezett szirup MK 0,68 kg 2835 Ft egységenként 945 Ft
Popcorn sózott mikrohullámú sütőhöz Helio 90 g 1000 Ft egységenként 200 Ft
-
czanga
őstag
Kedden, késő este adtam fel a Pioneer aktív mélynyomóra a rendelésem. Ergo szerdán kezdtek el vele foglalkozni. Most pedig már a kezemben van. Zseniális!
Nem túl ízlésesen, de annyira volt becsomagolva, hogy nincs baja a terméknek, szóval erre sincs panaszom végeredményben.Számlát mellékelték papíron. (amennyiben az az, de látok rajta valami VAT feltűntetést)
marmax_carhifi24 részemről ajánlott eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest