- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Nova96 #75946 üzenetére
Olyat lehet, hogy az ő hűségidejére kihoz egy telefont, amit te használsz.
De olyan nincs, hogy az ő előfizetéséhez tartozó árral, a Te előfizetésedre vállalsz hűséget.Nem igazán érthető mit is szeretnél.
Ha jól értem van neked egy csomagod, pl Move S, apukádnak van ehhez kapcsolva egy pl. Next S ATK.
És azt szeretnéd, hogy a Move S-re hozol ki készüléket, nem pedig a Next S ATKra?
Ilyet simán lehet, semmi sem kötelez, hogy az ATK csomagra vegyél telefont. -
Something_
őstag
válasz
Nova96 #13431 üzenetére
Ahh, értem. Bocs, láma voltak. Elvileg úgy van, hogyha 3 fő alkatrészt cseréltek és nem javult a probléma akkor szoktak új telefont adni. A pénzvisszafizetésről majd jönnek a nagyok és elmondják, hogy szokott lenni, de sokat olvasgatok a topikot, ilyen téma még nem volt.
Milyen készülék amúgy?
-
1430
senior tag
Hogy jött ki a 130 ezer?
"mert nekünk ezt a t-mobilos csávó nem mondta hazajöttem és mentem fel netre"
Kaptál egy promóciós nyilatkozatot is, abban benne vannak a részletek...Amúgy nyugalom, mert a vásárlástól használhatod (kivéve MIX djcsomag, de ott úgyis legfeljebb csak az egyenleg terhére netezhettél), viszont az SMS értesítéstől számítja a rendszer a 30 napot.
-
Értem, tehát Domino lesz. Dominoból egy fajta van, ott nem tudsz választani! Akkor visszatérve korábbi kérdésedre, nem feltétlen kell az új SIMet használnod! Ezen az oldalon meg tudod nézni, milyen lehetőségek vannak a nettel kapcsolatban, Domino csomagok mellé!
Napi 1 óra net? Csak ha jövőbelátó lennék, akkor tudnám megmondani, ez mennyi adatforgalommal jár. Mert nem mindegy, hogy levelezel, vagy Youtube videókat nézel! Nagyon nem mindegy! -
Anyagi lehetőségek milyenek? SMS-t mennyit szoktál küldeni? Mobil TV érdekel esetleg?
Természetesen az újat használd, ha arra választod a netet! De a régire is választhatsz net csomagot, ha az szimpatikusabb! Domino lesz, vagy havidíjas előfizetés?
Telefonszámokat stb hogy vihetem majd át?
Ezt szerintem a saját topikjában kérdezd, ott hamarabb kapsz rá választ! -
Ezt most hogy érted? net hogy van megveszem és megvan adva hogy 1óráig használhatod vagy hogy
Megvan milyen díjcsomaggal veszed. Ha van a csomagban net, akkor nem kell hozzá külön net-csomagot is venned. Ha nincs, akkor erősen ajánlott, különben horror áron fogod tudni használni: Net Start Ez minden új hangalapú SIMhez jár, és egyből aktív, nem kell megrendelni!
Ha esetleg nem erre gondoltál, akkor kérdezz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- OLED monitor topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest