- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyraph
tag
A HDR lényege az, hogy a kép sötétebb és világosabb részein több részletet lássunk, tehát lássunk részleteket egy sötét sarokban is és ne égjen ki a háttérben az ablakon beömlő fény. Persze ehhez tartozik egy szélesebb színskála is. Ez oké is, de a telefonoknál én azt látom, hogy nem ezt teszik, hanem mindent feleslegesen felvilágosítanak és a színeket túl harsánnyá, valótlanná teszik, valahogy mintha a telefon szoftverek olyanná varázsolnák a HDR használatával a képeket, mint amikor a tv-n a képet dinamikusra állítanád....csak hát nem ez lenne a dolog lényege.
Ez inkább az emberek elvárása lett a HDR-rel kapcsolatban, és szerintem a gyártók ezt szolgálják ki. -
sniper112
aktív tag
Itt egy kis érdekes teszt miért nem annyira sikeres a 400 as széria.
[link] -
mhydas99
senior tag
-
Markyxx
tag
válasz
mhydas99 #267 üzenetére
Szia,
Ne a para részét nézzed.
Egyszerűen van napi huszonsok munkával kapcsolatos telefon, sokszor út közben, vagy két megbeszélés között.
Egyszerűbb később visszahallgatni, hogy kivel mit is egyeztettem ha kérdéses valami.
De amúgy nem csak a hívásrögzítő miatt kellene a C431, a Google tárcsázó és a névjegy nagyon fapados. A Cube ACR megy a C430-on is. (kivéve bluetooth) -
Tex
senior tag
Sziasztok!
One-nál vettem, de tabletet nem adtak hozzá. Állítólag valami weboldalon kell jelezni a számlával, de én eddig nem találtam olyat. Esetleg valaki tud erről a oldalról?Köszönöm szépen előre is!
-
Markyxx
tag
válasz
laci laci #263 üzenetére
Szia,
Én nem tudtam a C430-as Magic V2-n használni a gyári tárcsázó és névjegy appokat, és ahogy olvastam más se nagyon. Fel lehet telepíteni, de indításnál behal.
Nálam a True Phone + Cube ACR lett a megoldás, de egyszerűbb lenne a gyári Honor appokat használni azért nyomozok. (A C430-as Google névjegy+tárcsázó egy rakás...
)
Tavaly a Media még C431-eseket adott, de idén már ezek szerint nem.
-
laci laci
addikt
Amúgy lehet honor dialer -t telepíteni rá?
-
Majom19
tag
Vodás honor szerintetek függő?
-
cs.zs.
veterán
válasz
novakalex #252 üzenetére
Ha a leggyorsabb töltésre van szükséged, azaz 1 órán belül akarsz végezni, akkor mint mondottam, kérj ügyfélszolgálatról egy cikkszámot/tipust, és onnantól árukereső, olcsóbbat.hu, argep.hu, stb, gugli.
Ha az 1 óra körüli PD/PPS megteszi, akkor számtalan lehetőség van.
Pl Samsung A56-nak kell pl PPS 10V x 4,5 Amper, ezért annak a fórumában is szóba kerültek az ilyen töltők, pl ebben a hsz-ben. -
cs.zs.
veterán
válasz
novakalex #250 üzenetére
Szia,
természetesen bármilyen PD töltővel is viszonylag gyorsan töltődni fog, csak a legnagyobb sebesség nem lesz meg.
Ha a szupergyors Honor töltésre hajtasz, akkor olyan (Honor) töltőre lesz szükséged, ami támogatja a 10/11 Voltos töltést. Ezt a töltőkön külön jelzik, pl a Vivo: [kép]
Érdemes ügyfélszolgálatnál megérdeklődni, hogy ha a leggyorsabb töltőt keresed, melyik cikkszámút javasolják, és onnantól árukereső a barátod. Alzán, emagon, sok helyen árulják ezeket, 10-15.000 Ft-ra készülj.Ám ha a közepes gyorsaságú (kb 1 órás) töltéssel megelégszel, akkor a 7-10.000 Ft-os sávban már vannak jó PD/PPS töltők. Ezeknél azt kell nézni, hogy PPS módban minél nagyobb ampert tudjanak (4-5-6 Amper), ugyanis PPS-módban szintén van 10-11 voltos töltés. Nekem ilyenből egy 3 ampert tudó "kistesó" van [kép]
-
novakalex
aktív tag
Sziasztok!
Mai nappal én is boldog tulajdonosa lettem a készüléknek. Töltőt vennék hozzá, ami tudja a 100W-os töltést. Tudnátok javasolni? Azt olvastam, hogy az is jó hozzá, ami támogatja a Power Deliveryt, de nem igen értek hozzá
Köszönöm! -
muszi0521
aktív tag
Apropó a tok kérdés megoldódott ? Vagy vannak még hiányosságok ? Hőn szeretet hazánkban 😔.
-
muszi0521
aktív tag
[kép] ez így rendben?
-
mhydas99
senior tag
válasz
Pistike1985 #245 üzenetére
Ezt mar tobbszor olvastam magyar es kulfoldi forumokon is, markatol fuggetlenul. Altalaban a mobilszolgaltato a gond, illetve maga a SIM-kartya beallitas.
Mas esetben azert csinalja a yelefon, mert spam-hivasnak erzekeli a hivot, igy azonnal megszakitja, de a hivonal meg kicsongest jelez. -
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Tapasztalt valaki olyat hogy amikor hívnak nem csöng ki nálam hanem egyből nem fogadottat jelez. A hívónál viszont rendesen kicsöng. Mi okozhatja ezt? Előre is köszönöm a segítséget! További szép estét mindenkinek!
-
mhydas99
senior tag
En is fokent vezetek nelkul toltok. Az viszont biztos, legalabbis nalam, hogy igy kb. 3 ev alatt az allando langyosodastol elenged a hatlapi ragaszto. Nem lathato, de mar azott be emiatt telefonom. Nyilvan idovel egyebkent is farad az anyag, de a vezetek nelkuli toltes ezt bizony meggyorsitja. Ha nem fontos a vizallosag, akkor kvazi mindegy.
-
mhydas99
senior tag
Vezetek nelkul minden telefon jobban melegszik. A hatlap mogott van a vezetek nelkuli tolteshez valo tekercs, az melegszik ilyenkor. Ezaltal a hatlap, az akksi es a telefon femkerete (mar ha olyan) jobban atveszi a felszabadult hot, nem beszelve arrol, hogy joval nagyobb az energiaveszteseg is ebben az esetben. Vezetekkel gyorsabb, huvosebb es kimelobb tolteni hosszutavon. Mentesen viszont kenyelmesebb...
-
rodero
csendes tag
Jó kis telefon, meg vagyok vele elégedve minden szempontból, kivéve a vezeték mentes töltést. Ilyen módon nálam nagyon melegszik a készülék 10 W-tal töltve. Vezetékkel töltve (40W) egyáltalán nem tapasztalom.
-
Majom19
tag
válasz
sebestyen93 #237 üzenetére
Köszönöm szépen!
Igyekszem eljutni oda. -
kp78
addikt
Megértem.
A Huawei és Honor tácsázóhoz szokott embereknek a Google tárcsázó rém gagyi.
Honor 200 Pro-ból Honor tárcsázósat sikerült vennem anno (MediaMarkt), de a Vivo telefonomon Google tárcsázó van, nagyon nem tetszik.
Két legfájóbb pont, ami azonnal feltűnt, h nincs gyorshívás/tárcsázás, ill. a tárcsázón prediktív keresést használva a hosszú ékezetes neveket nem ismeri fel, hiába ütöm be "Éva", nem adja be, pedig a telefonon minden magyarra állítva. -
Helltak
őstag
Volt nekem 200 Pro-m is, annak lehetett érezni, hogy műanyag a kerete. Ennek fémes hatása van, ha műanyag is, nagyon komoly minőségű.
-
elood
friss újonc
Szia!
Én Media Marktból vettem a Honor 400 Pro-t, és sajnos C430-as verzióval jött, a Google tárcsázóval. Eléggé mérges vagyok emiatt, mert sokkal jobban szeretem a gyári Honor tárcsázót, számomra az sokkal átláthatóbb és kényelmesebb.
Éppen ezért szeretném megkérdezni, hogy van-e itt olyan, aki szintén Media Marktban vásárolta, de neki esetleg C431-es verzióval érkezett a készülék?
Ez számomra fontos lenne, mert ha van ilyen, akkor visszaviszem a sajátomat és megpróbálom kicseréltetni egy C431-esre.
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! -
muszi0521
aktív tag
[kép] most akkor mi az igazság ? Müanyag vagy alumínium ház ?
-
Markyxx
tag
Sziasztok,
Ennél a készüléknél is van különbség, hogy szolgáltatótól (pl. Telekom) veszi az ember vagy a hivatalos viszonteladótól (pl. Euronics)?
Verzíószám? (pl. C431 vs. C430?)
Honor tárcsázó vs. Google tárcsázó?
Van aki vett már az Euronics-ban?
Milyen verzióval jött?
Köszi. -
gyraph
tag
válasz
muszi0521 #223 üzenetére
Első nap kicsúszott a zsebemből és persze rögtön rá egy éles kőre. Az alsó hangszóró mellett meg is sérült kicsit. Ezért én sem értem, miért nem lehet, legalább egy alap TPU tokot tenni a csomagba. Hatványozottan igaz ez, mikor még hetekig nem kapható hozzá semmi a telefon forgalmazásának kezdete után. Minden telefon más, nem tudom áttenni addig a régi telefonomról, amíg megjön a megfelelő tok, ez nem olyan, mint a töltőfej.
-
gyraph
tag
Kijött a GSMArena teszt, ha valakit esetleg érdekel: [link]
-
Majom19
tag
Dunántúlon, Fejér és Veszprém megyében van olyan bolt, ahol van kiállítva a pro400? sehol nem találtam eddig.
-
muszi0521
aktív tag
Frissítést kaptunk .
-
mhydas99
senior tag
válasz
haruspex #218 üzenetére
1. Nem mondtam hogy tok nelkul kell barmit is hasznalni. Sot en mindig tokot veszek, ugy a biztos, plane hogy csuszosak a telefonok es egy vagyon. De az jo szerintem, hogy a gyarto nem ad a csomagban tokot, mert a legtobben nem hasznalnak csak kidobnak, mivel nem tetszene nekik az alap szilikon es rendelnek masikat ugyis.
2. Tud hasznos lenni a gyorstoltes, de mar az alap 25 wattos toltes is (Samsung pl., ma mar a leglassabb toltes) is kepes 30 perc alatt 20-70 szazalekra tolteni a telefont. Az meg hasznalattol fuggoen negyed- haromnegyed napra eleg.
Autoben meg ott a szivargyujto tolto vagy az ujakban usb port vagy a vezetek nelkuli.
Nyilvan vannak, akiknek olyan az elethelyzete, hogy szukseges munkahoz is a gyors telitoltes es lemeritik a telefont 5 ora alatt pl. De azert nagyon nem ez a jellemzo... -
haruspex
aktív tag
-
Helltak
őstag
Ha valakinek gyorsan kellene tok és Fót nincs messze neki, az eMAG-os rendelést át tudom adni. A másik helyről ma megjött, ha úgy van, nem törlöm a rendelést és elküldöm az átvételhez a kódot.
-
muszi0521
aktív tag
válasz
Winnie The P #214 üzenetére
[kép] kb. öt nap ! tegnap kaptam meg .
-
Helltak
őstag
válasz
Pinyo16689 #211 üzenetére
Szó szerint csak pár képet lőttem eddig. 😅
200 Pro amikor nálam volt már túl volt 2-3 frissítésen, ez még csak egynél tart. Nem érzem jelentősen jobbnak (ai zoom, oké..), bár vannak egészen jól sikerült fotók, főleg portréban.
Azonos helyen készült képek vannak, vissza keresem őket.
Igen, Vivo az más kategória, mielőtt vissza vittem az Alzába tegnap, pár képet lőttem velük.
Rodero:
Két helyen láttam eddig:
-
rodero
csendes tag
Sziasztok!
Tokot csak kínai oldalakon lehet találni hozzá, vagy esetleg tud valaki hazai boltot is?
Köszönöm... -
muszi0521
aktív tag
[kép] Na kezdődik! Egy alkalmazást nem akar elindítani . A progi elindul és nem tölti be a kezdő oldalt. Wf-cupon !
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
A mai napon csatlakoztam egy elegáns ezüst színű példánnyal.
Még ismerkedünk, Vivo X200 Pro-ról váltottam, szóval kamerában nincsenek elrugaszkodott elvárásaim, de egészen korrektnek tűnik ezért az árért. Tavaly használtam az elődjét, 200 Pro-t, mint telefon sokkal jobban tetszik, kamerára rá fér pár frissítés. -
feloman
aktív tag
Sziasztok! Akinek van ilyen telefonja már, milyen a tapasztalata vele? Főleg az üzemidő, telefon mérete és az esetleges melegedésre gondolok. Köszi az infókat!
-
gyraph
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged