Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
A kijelzok fenyerossegenel sem az atlagos nit-et adjak meg, hanem az elerheto maximumot laborkorulmenyek kozott...
Toltes ugyanez
Probald ki, toltsd fel a telod kikapcsolt allapotban (mar vagy 30 perce kikapcsolva), jo minosegu, nagy sebessegu usb kabellel, ami max 30 cm hosszu, 20 fokon. Es ugy merd le -
Pinyo16689
senior tag
A 200 pro 50 mpx kamerával jött ki úgy, hogy az érzékelő maga nagyobb... De ez amúgy egy Samsung szenzor, amit ritkán használnak főkamerában, ott is inkább erősen a közepkategoriában. Amugy leginkább telefotó szenzorként alkalmazzák, ahogy nézem. Mondjuk ettől még lehet jó.
-
Peti870
csendes tag
Azért a gyorstöltést letesztelhetnétek az Accubattery alkalmazással. Mert oké 100W van odaírva de 1000% hogy nem tölt annyival. Kb 5C vel kellene az akkut tölteni, ami 12 perces 0-100% töltöttséget jelentene, és szét is robbanna kb
Kb annyira játszanak a számokkal mint a 200 megapixellel. Belegondolt vajon bárki is, hogy mekkora lapkára férne fel ennyi pixel hogy közben zaj sem legyen? Na ugye.
Ez a kamera max 20Mpx körül lehet, a többi meg fel van interpolálva.
A képei meg szerintem randák és pocsékak, mint valami olajfestmény paca hegyek. A szifon 4s is lekörözi minőségben -
janeszgol
félisten
válasz
Pinyo16689 #41 üzenetére
Én 2013 és 2020 között voltam Huawei márka fan. Mindig eljátssza ezt a Huawei. Kiadja a telóját, jaj de jó a kamera, majd fokozatosan lerontja a frissítésekkel.
A többi észrevételed is jogos a frissítésekkel kapcsolatban, sőt az AI-val is. Sajnos. -
mhydas99
senior tag
Utana is az volt a legjobb
Egyedul ejszakai fotozasban volt jobb a Samsung, Honor meg a kanyarban sem volt, bar nem fair veluk osszehasonlitani, hisz olcsobb modell. Egy Honor Magic 7 pro lett volna korrekt, ott szerintem tobbszor nyert volna.
Mondjuk ha Pixel 9 Pro is lett volna negyediknek, akkor meg az visz mindent... -
Pinyo16689
senior tag
Nekem az a bajom, hogy a 200 pro is így köszönt be, majd jöttek a frissítések, és egyre rosszabb lett a kamera teljesítménye. A 200 pro tavaly jelent meg, van néhány használható újdonság a 400 pro-ban, amit hardveresen 200 pro tudna, de nem kapja meg, mert akkor nem veszed meg a 400 pro-t. Akkor mire lesz jó a 6 éve főverzio frissítés? A jövőre megjelenő készülék újdonságait a 400 pro már nem kapja meg. Csak a alap Android frissítést, és a biztonsági frissítéseket. A felhasználók közül jópáran már jövőre azt fogják érezni, hogy elavult a telefonjuk szoftveresen. Engem amúgy ez az AI örület nagyon zavar, jobb is, ha kimaradok egyelőre. Én azt szeretem látni egy fotón, ami tényleg ott van. Zajjal együtt. Ne az AI találja ki, amit a lencsék és a szenzor együtt nem látnak
-
sniper112
aktív tag
egy érdekes teszt szerintem itt látni valamelyest hogy mit tud.
[link] -
sniper112
aktív tag
válasz
attila851 #13 üzenetére
igen c2c kábel mindkét vége c. sajnos itt valamiért ezt is csinálják.
én néztem bőven dolgokat róla mert érdekelt ilyen teszt olyan teszt
és szerintem ebben az árban sok mindent összevetve jó telefont lett
nyilván nem ez a legjobb kamerás teló mert akkor a magic széria megszünne
de azér sokat ad szerintem szoftveres oldalról is ami fontos manapság,
nyilván nem ez a képből videós téma mert fizetőst repesgetnek belőle ha szeretnénk később ilyet használni, de attól stabil , jó kijelzővel, védelemmel ip 68 tanúsítvánnyal, 4év jó akksi időt irnak és 6 év szoftvertámogatás ami pl a honor 200 pro nál mivel tavalyi igy már csak 2 év támogatás
és szerintem vagy csak a telekomos simát nézzük 240 ért volt utoljára a 200 pro tablettel és 300 ért van most a 400 pro tablettel(kezdő ára 200 pro nak is ennyi volt). szerintem ennyi felárat megér hosszú távra nézve. nyilván aki használtan nézelődik ki tud hozni honor magic 6 prot vagy s24 ultrát is akár google pixel 9 pro t.
másrészt az ai funkciók miatt igen is sokat fog számitani milyen soc lesz alatta plusz azért 6 évig jobban elfogja viselni a tavalyi csúcs proc.
akit úgy ezek nem érdekelnek az úgyis újonnan vesz 200 at vagy 400 at most már honorba és megér az a 40 ezer ft felárat egy hosszan támogatott készülékért. -
Pinyo16689
senior tag
Van, aki 200 pro-ról váltott? Kamerában van különbség? Elvileg az ISP ugyanaz mindkét soc-ban, a szenzor más.
-
vence
aktív tag
válasz
Luck Dragon #33 üzenetére
Ott volt ....
31 napig lehet visszaadni ....
(költségmentesen, ha jól emlékszem )
Ennyi idő alatt csak kiderül, ha van komolyabb hiba!
+ az EU jótállás!
Azért kicsit más, mint az itt, nem ritkán ajánlgatott olcsó boltok,
vagy akár magyar telkók ...
Kösz, van személyes tapasztalatom.Minden márkánál lehet gond ...
de ez a beírás egyébként mintha kicsit túl lett volna tolva.
Igen szokták frissíteni a kamera sw-t.
Meg Gcam is szokott lenni.Meg a napokban jött ki hivatalos Lineage OS
pl. az olcsó 150-200 Euros G84 5G-re.
Szóval, a moto-knál azért vannak lehetőségek,
nem kell eldobni, ha kifutott a támogatás,
de lehet pont ennél is volt hivatalos főverzió hosszabbítás is,
(mindent én sem tudok fejből). -
-
mhydas99
senior tag
Kulonbozo SoC-ban kulonbozo kepfeldolgozo processzor van. Altalaban minel fejlettebb egy SoC, annal jobb az ISP is.
Sima DSLR kamerakban is igen erosen szamit az ISP, Sony sajat procijai peldaul kegyetlen jok. TV-ben hasonlo a logika, ott is nagyon sokat szamit. Fogsz 2 egyforma OLED panelt 2 kulon markatol, megis lesznek lathato minosegbeli kulonbsegek, a feldolgozas miatt.
RAW kepet is ugy rogzik barmilyen kamera, hogy a fizikai szenzor lekepzi a latottakat, majd a kepfeldolgozo egyseg bitekke formalja. Minel jobb az ISP, annal nagyobb minosegben kepes ra, adott esetben korrigalja automatikusan a kulonbozo fenybeallitasokat. Igy mar maga a RAW is jobb minosegu alapbol, PC-re eresztve meg latvanyosabb a kulonbseg.
Ezert fejlesztik folyamatosan az ISP-ket is. Azokkal meg boven lehet hova fejlodni, a fizikai szenzorok, lencsek mar joval nehezebben kivitelezhetoek. -
haruspex
aktív tag
Nah, simán elveszett a hozzászólásom...
Beáll sztem 200 alá itthon is majd hamar, mit az elődje.
Ez a feldolgozás jobb lesz az erős telefonon agyrém tudom, hogy népszerű a mobilarénás cikkekben (komolyan nem is értem egy tech oldalon...), de szted ha raw-ból dolgozok ki képet jobb lesz az asztali gépemen mint a laptopon, vagy ha felraksz sima edgre, meg erre egy gcam-et más képek esnek ki a végén? -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
válasz
classic B #28 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy a Honor egy új AI-alapú képből videót készítő funkciót kínál, és most egy promóció keretében 2 hónapos ingyenes próbaidőszakot biztosít 2025. május 15. és augusztus 31. között.
A Galéria alkalmazáson keresztül lehet aktiválni, a próbaidőszak alatt naponta 10 alkalommal ingyen használhatod ezt a funkciót, ami egy állóképből mozgó videót hoz létre.
-
classic B
senior tag
For the AI Image to Video feature, HONOR is offering a 2-month free trial from May 15 to August 31, 2025. You claim it through the Photo Gallery and get up to 10 free uses per day during the trial period.
Erről ti mit tudtok? Ezt egy youtube tesztelő írta ki kommentben a Honor 400 videó alá.
-
válasz
janeszgol #26 üzenetére
A kijelző méretéhez képest relatíve kompakt és könnyű, a Snapdragon 7 Gen 3 átlagos felhasználásra mindenre is elég, a 6 év támogatás bőven jó ezen a szinten, ahogy a 66 wattos gyorstöltés is. A MagicOS szerethető, ahogy a dizájn is, de ezek már szubjektív dolgok. Az ára pedig pár hónap múlva 130 ezer forint körül lesz.
-
janeszgol
félisten
Az miért lenne ajánlott? Az SD7 gen3 gyengébb, mint az Exynos 1580. Oké, hogy ugyan az a kameraszenzor van benne, de láttuk azt, hogy ebben milyen jól teljesít, meg a Honor 90-ben milyen vacakul. Ha nincs leírva én nem mondtam volna meg, hogy a két telóban ugyan az a kamera van.
-
cyberfly
csendes tag
Köszi az infókat (értékesítő helyek)
Így beruházok egyre! Magic 7 Pro-n gondolkodtam még, de így a tablettel ez jobb vételnek tűnik! -
mhydas99
senior tag
Nem rossz ez, Honorok ara szerencsere gyorsan merseklodik, 4 honap mulva ez is lesz majd 230 ezerert, azert mar jo lesz. Egyelore viszont a sima 400 az, ami 170 ezerert elegge durvan megeros. A hardvere meg a szokasos a piacon.
Aki 3-4 evre tervez telefonnal es nem kell neki a massziv ero, annak tokeletes az is. -
Az ajánlott plecsnit szerintem a 170 ezer forintos Honor 400 fogja megkapni.
A Pro eléggé túlárazott, most csak azért lehet jó ajánlat, mert az ajándék Pad X8a-t 40 ezer forint körül gyorsan el lehet adni. De fél év múlva már tab nélkül is jó vétel lehet.
cyberfly Pl. Telekomnál feltöltőkártyás csomagban.
-
cyberfly
csendes tag
Sziasztok!
Hol lehet megvásárolni a telót az ajándék tablettel? Tudja valaki? Előre is köszi! -
vence
aktív tag
Az említett Edge 60 Pro a napokban akciós a Gomibo-nál.
€ 521,- -ért házhoz hozza valamelyik futár (GLS ??),magyar ÁFA-val és 1A szolgáltatással ... pl. 31 nap vissza stb.
Ez 210e alatt is lehet ... (ki hogy tud fizetni).
= ~ 70% a 300k -hoz képest.De a szomszédban (AT) € 490,- -ért is elérhető, akinek közel van, vagy meg tudja szervezni.
@ #18
De a képfeldolgozásnál
és méginkább a videózásnál nagyon sok múlik a "kakaón"
a nyers erőn is !!Az egy másik kérdés, hogy melyik cég mit hoz ki belőle ...
mit módosítgatnak a csipszes alapokon. -
haruspex
aktív tag
válasz
Sántha Lajos #14 üzenetére
Lesz gsmarena is, sztem a szemednek is hihetsz. Am a honor 90-ben ugyan ezek kamerák voltak, mínusz a tele, a nagylátón sokat dobott a gcam, a 200-as menthetetlen volt. Mondjuk ebben valamivel jobban néz ki.
-
attila851
csendes tag
A kábel ami jár a készülékhez annak mind a 2 vége usb-c?
-
doooo
veterán
válasz
Sántha Lajos #4 üzenetére
Sokkal jobb lenne a végeredmény ezen.
-
Jack Hunter
tag
Az értékelésben majdnem minden 9 pontot kapott,de csak tetszik plecsni jutott. Ezt nemigen értem .
-
-
janeszgol
félisten
Nagyon jó kamerája van. Ilyen jó képeket és videót ritkán látni. A kijelző is kiváló. Az SD8 Gen3 is tök jó ebben az árban. Szerintem különösen ajánlott is mehetett volna rá.
-
Sántha Lajos
aktív tag
A Huawei P30 pro telefonomban van ötszörös optikai zoom. Vajon ha a 400 Pro telfonnal nyagyítanék ötszörös értékre, ami ugye digitális (viszont jóval több megapixellel dolgozik a telefon) akkor hogyan viszonyúlna a két telefon egymáshoz kép minőségben? Én egyenlőre csak nézelődöm, egy jó fél éve vettem a Huawei P30 pro-t (tudom, le vagyok csöppet maradva, de nem érdekel 😀), kiválló képeket készít.
-
doooo
veterán
"Pontos színeket" ír a teszt a fő-, és a zoom-kamera esetén is, de valahogy mégis alaposan eltér a kettő színkezelése (és a zoom kameráé a rosszabb).
Amúgy a hátlapon az a virító, fehér szöveg/szimbólum együttes borzalmasan néz ki (persze a tok eltakarja jobb esetben). -
haruspex
aktív tag
Alapvetően úgy van, hogyha két akku van benne, akkor tudják reptetni is. Lehet ez van mögötte. DE másfelől magic 7 lite egyetlen valódi selling pontja az akkuja, lehet csak bepakoltak egy szállítmányt egy hajóba
.
MOndjuk ez a telefon nem tűnik semennyire jó vételnek ennyiért. -
cs.zs.
veterán
A Honor 400 Pro esetén szállítási és szabályozási komplikációk vannak, ezért csak 5300mAh az akku.
Ugyanezen cég Magic 7 Lite termékénél ugyanazon a piacon nincsenek szállítási és szabályozási komplikációk, ezért abban 6600mAh akku van.Bone, ezt a kérdést tegyétek már fel a forgalmazónak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest