- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 185 Hz-es kijelzővel és 9000 mAh-s akkuval jöhet az új OnePlus
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubííí
őstag
-
Sakira
tag
-
csubííí
őstag
-
dzf007
senior tag
Új frissítés letölthető..Május 5.
-
csubííí
őstag
-
bossbob
tag
Nem értelek titeket!
DÁP visszaállítása 5 perc.
Banki appokba meg csak be kell lépni mpin kóddal.
Google wallet visz magával mindent.
Miért kell ehhez fél nap?A fájlokat meg fel kell tölteni pl. FolderSync-cel egy akármilyen felhőtárhelyre ahonan később ugyanúgy visza lehet szedni. Backupnak sem utolsó.
Sajna nekem a DÁP-os kamerás bejelentkezés egyszer sem működött és eddig mindig kellett mennem a Kúrmányablakba.
-
Morph33
tag
Nem értelek titeket!
Miért kell ehhez fél nap?A fájlokat meg fel kell tölteni pl. FolderSync-cel egy akármilyen felhőtárhelyre ahonan később ugyanúgy visza lehet szedni. Backupnak sem utolsó.
Már megbocsáss, de ha valakinek hosszú évek óta nem kellett ezzel foglalkozni, mert telefonról telefonra költözött és nem kellett közben egyszer sem gyalulnia, akkor miért kellene tudnia, hogy milyen lehetőségek vannak.
Ezt a Foldersyncet kipróbálom meg guglizok egyet, hogy mi a legjobb módja egy galaxy telefon biztonsági mentésének. Köszi!
-
Nekton
aktív tag
Lekopogom nálam nincsenek ilyen bajok. Érzetre nem tűnik lassabbnak mint amikor lassan 2 éve 2024 július elején beüzemeltem. Nálam napi használatos elsődleges telefon.
Nálam igazából nagyon minimálisra van véve minden. 1-2 kivétellel minden app kényszerített mélyaltatásban van. Szoktam törölgetni az egyes appok gyorsítótárát és én majdnem minden nap újraindítom a telót.
Ha ezek sem segítenek akkor lehet nem úszod meg a factory reset-et.
MacOS-es fájlküldéshez esetleg nézd meg a LocalSend-et.
Én inkább csak a telefotó kamera hiánya miatt kukucskálok más telefonok felé, de igazából csak azért nem váltottam eddig amiért te sem gyalultad le.
Nem akarok fél napot a banki, DÁP meg munkahelyi cuccok állítgatásával eltölteni.
Annyira azért nem rossz a jelenlegi kamerás teljesítmény még ha megjelenéskor sem számított már igazán jónak.Nem értelek titeket!
-
bossbob
tag
Nekem mostmár hónapok óta rohadt lassú a telefon, vannak időszakok, hogy naponta kell újraindítom, hogy ne szaggasson idegesítően. Az eszközkarbantartó szerint minden rendben és egy alkalmazás sem fogyaszt sok naftát. Decemberben már vettem bele egy 256 Gb-os microsd kártyát is, mert azt hittem azért szaggat, mert majdnem tele van a 128 Gb-os belsőtárhely.
Az akksija is hamar merül. Most lett 2 éves a telefon.
Lehet, egy teljes gyalu segítene, de nincs kedvem újra belakni a telót a rengeteg NFC fizetést újra belőni, ráadásul csak macOS-es gépem van, amire nem olyan egyszerű lementeni a dolgokat.
Mivel céges teló, kérhetnék egy új telót, de jelenleg a fos iphone 16e-t adják, anno ezért az A55-ért is 5 hónapot kellett küzdenem és a német központba lévő főnimmel kellett engedélyeztetni, mert eredetileg egy fos galaxy A14-et akartak adni, amire mondtam, hogy azt dugjátok fel magatoknak.
Mit javasoltok? Másnál is vannak gondok?
Lekopogom nálam nincsenek ilyen bajok. Érzetre nem tűnik lassabbnak mint amikor lassan 2 éve 2024 július elején beüzemeltem. Nálam napi használatos elsődleges telefon.
Nálam igazából nagyon minimálisra van véve minden. 1-2 kivétellel minden app kényszerített mélyaltatásban van. Szoktam törölgetni az egyes appok gyorsítótárát és én majdnem minden nap újraindítom a telót.
Ha ezek sem segítenek akkor lehet nem úszod meg a factory reset-et.
MacOS-es fájlküldéshez esetleg nézd meg a LocalSend-et.
Én inkább csak a telefotó kamera hiánya miatt kukucskálok más telefonok felé, de igazából csak azért nem váltottam eddig amiért te sem gyalultad le.
Nem akarok fél napot a banki, DÁP meg munkahelyi cuccok állítgatásával eltölteni.
Annyira azért nem rossz a jelenlegi kamerás teljesítmény még ha megjelenéskor sem számított már igazán jónak. -
Morph33
tag
Nekem mostmár hónapok óta rohadt lassú a telefon, vannak időszakok, hogy naponta kell újraindítom, hogy ne szaggasson idegesítően. Az eszközkarbantartó szerint minden rendben és egy alkalmazás sem fogyaszt sok naftát. Decemberben már vettem bele egy 256 Gb-os microsd kártyát is, mert azt hittem azért szaggat, mert majdnem tele van a 128 Gb-os belsőtárhely.
Az akksija is hamar merül. Most lett 2 éves a telefon.
Lehet, egy teljes gyalu segítene, de nincs kedvem újra belakni a telót a rengeteg NFC fizetést újra belőni, ráadásul csak macOS-es gépem van, amire nem olyan egyszerű lementeni a dolgokat.
Mivel céges teló, kérhetnék egy új telót, de jelenleg a fos iphone 16e-t adják, anno ezért az A55-ért is 5 hónapot kellett küzdenem és a német központba lévő főnimmel kellett engedélyeztetni, mert eredetileg egy fos galaxy A14-et akartak adni, amire mondtam, hogy azt dugjátok fel magatoknak.
Mit javasoltok? Másnál is vannak gondok?
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Sziasztok. Nos egy érdekes hibával kínlódok már néhány hete. Bluetooth... Az ezen belül párositott eszközök ideig óráig láthatóak. Majd egy reggel fogja magát és törli az összeset (telefon éjjel nincs neten). Volt bluetooth reset (kapcsolatoknál) az alkalmazás önmagában nem engedi az adatok törlését. Szinkronizálás is míndig végig megy. Bluetooth belül is van lehetőség szinkronizálni de valamiért ez hiába megy végig. Néhány nap után olyan mint ha egyetlen eszköz sem lett volna párosítva soha. Egyébként mindent lehet gond nélkül hozzá kapcsolni tehát ez egyébként hibátlan és minden eszköz működik is vele amíg a rendszer valamiért nem törli. Van amikor 24 óra van amikor 2-3 nap után. És eddig a netem sem találtam megoldást. Vissza állítani gyári állapotba egyenlőre nem akarom mert rengeteg dolgot kell lementeni.. Csak hátha valaki mást is bele futott már esetleg ilyenbe.
Nálam hibátlanul kezel egy headsetet és egy hangszórót. Semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
-
Csáky7
tag
Sziasztok. Nos egy érdekes hibával kínlódok már néhány hete. Bluetooth... Az ezen belül párositott eszközök ideig óráig láthatóak. Majd egy reggel fogja magát és törli az összeset (telefon éjjel nincs neten). Volt bluetooth reset (kapcsolatoknál) az alkalmazás önmagában nem engedi az adatok törlését. Szinkronizálás is míndig végig megy. Bluetooth belül is van lehetőség szinkronizálni de valamiért ez hiába megy végig. Néhány nap után olyan mint ha egyetlen eszköz sem lett volna párosítva soha. Egyébként mindent lehet gond nélkül hozzá kapcsolni tehát ez egyébként hibátlan és minden eszköz működik is vele amíg a rendszer valamiért nem törli. Van amikor 24 óra van amikor 2-3 nap után. És eddig a netem sem találtam megoldást. Vissza állítani gyári állapotba egyenlőre nem akarom mert rengeteg dolgot kell lementeni.. Csak hátha valaki mást is bele futott már esetleg ilyenbe.
-
csubííí
őstag
Jött Google play-rendszerfrisíttés.
-
zsolesz967
aktív tag
Valaki próbálta már a Google Fotókat a Gemini AI-val?Nekem feldobta,ki akartam próbálni,de hibát ír ki.
-
gerner1
nagyúr
Az még nincs, csak az A37 -tel közös ... Épp ma érkezett arra (A57) a második OTA frissítés.
-
Stockbauer79
tag
-
csubííí
őstag
-
Dave1984
őstag
-
dzf007
senior tag
-
Dave1984
őstag
-
dzf007
senior tag
Update now!
-
dzf007
senior tag
A Speech Recognition & Synthesis legutóbbi 1-2 nappal ezelőtti frissítése megoldotta a problémát!
Köszi, már frissült és már jól működik!
-
madagaszkar
tag
-
csubííí
őstag
Nem tudom tudtátok-e. Ha Samsung böngészőben bárhol egy képet megérint és ujjat addig rajta hagyni míg előjön a lehetőségek rész, ezt követően sem engedni el a képet hanem mozgatni a kijelző valamelyik oldalára/szélére (teljesen elhúzni), ekkor lesz lehetőség (tovább mozgatásával, persze a képet továbbra is érintve kell tartani) fentre vagy alulra osztott képernyőre, vagy középre előugró nézetbe rakni/megnyitni a képhez tartozó cikket.
Ez jó hosszú mondat lett. 🙂
Nem tudom, hogy ez eddig is volt-e, vagy az utolsó böngésző frissítéssel változott meg, viszont én nemrég vettem észre.
-
madagaszkar
tag
-
dzf007
senior tag
Sziasztok!
Pár hete nem működik rendesen a telefonomon üzenetek írásakor, a diktálás funkció. Pár szó beírása után leáll és megint el kell indítanom, majd ez ismétlődik folyamatosan. Gboardot használok, de ugyanezt csinálja samsung billentyűzet esetében is. Már végig próbáltam minden lehetőséget amit a chatgpt javasolt, de a probléma továbbra is fennáll.
A play áruházban a hozzászólásoknál láttam, hogy többen is hasonló problémával küzdenek. Valaki járt már így közületek vagy tud rá megoldást esetleg?Nekem is ez a baj, pár szónál leáll...Eléggé zavaró..Lehet app hiba!
-
madagaszkar
tag
Sziasztok!
Pár hete nem működik rendesen a telefonomon üzenetek írásakor, a diktálás funkció. Pár szó beírása után leáll és megint el kell indítanom, majd ez ismétlődik folyamatosan. Gboardot használok, de ugyanezt csinálja samsung billentyűzet esetében is. Már végig próbáltam minden lehetőséget amit a chatgpt javasolt, de a probléma továbbra is fennáll.
A play áruházban a hozzászólásoknál láttam, hogy többen is hasonló problémával küzdenek. Valaki járt már így közületek vagy tud rá megoldást esetleg? -
sbalu1
senior tag
-
gerner1
nagyúr
Akkor ez a típus sem érintett még. De, majd az UI8.5 -tel ez is az lesz...
Legalább tisztáztuk. 👍🏻 -
sbalu1
senior tag
Nem az általad linkelt odin kép jelenik meg sem a tabletemen, sem a telómon.Mindkettőn a legfrissebb OTA frissítés van fent, kivéve a teló legutóbbi, most megjelent, biztonsági frissítését.
-
gerner1
nagyúr
A #2397 -es posztomban ott egy "KÉP" ... - Amennyiben csak annyit látni, akkor érintett az új szigorításban.
Ezért kérdeztem, hogy akkor talán félre értettem, mert ezek szerint, neked, eleve az ODIN MODE -ba lépés nem ment (itt , seamless típuson).
-
sbalu1
senior tag
Új odin kép jelent me nálam ekkor, tele kínai feliratokkal, némi angollal.Nem ez az új?Sztem mindent úgy csináltam, ahogyan a leírásodban szerepel, kivéve nem használtam a karbantartói módot.Sok leírás szerepel a neten erre, a legtöbb rossz.
-
gerner1
nagyúr
-
sbalu1
senior tag
-
gerner1
nagyúr
-
dzf007
senior tag
Új március 1. Google-play rendszerfrissítés is megérkezett!
-
sbalu1
senior tag
A belépés módja csak annyiban változott, hogy előtte Karbantartási üzemmódba kell helyezni. Utána, a megszokott képet fogja adni ODIN MODE -ba lépéskor ( és nem ezt: KÉP) .
"Azt olvasom, hogy az új rendszernél már nincs tényleges cache partíció, ezért nincs is mit törülni, ezért vették ki."
- Akkor, ha tovább keresel... - szembe jön az is, hogy azért vették ki, mert annak törlése automatikus (eddig biztosan nem volt ilyen) lesz minden gyártói OTA frissítéskor, és G. Play Services frissítéskor.
Ami annyit biztosan tesz, hogy havonta legalább 2x törlésre fog kerülni, user szokástól függetlenül. A gyártói frissítések után pedig, minden G.P.S. frissítéssel . A Google Pixel -ek több típusán, már régebb óta ez a gyakorlat (régebb óta nincs wipe cache partition..).Szóval, adott a kérdés, hogy akkor ezekből levezethető-e a "megszűnés" ...
Úgy emlékszem, hogy nekem úgy sikerült a downloadba lépni, hogy a kikapcsolt állapotnál, a power- és a hangerő le gombok együttes nyomása helyett, a hangerő le- fel gombokat kellett együtt nyomnom.A karbantartási üzemmód az meg hogyan van?
-
gerner1
nagyúr
A belépés módja csak annyiban változott, hogy előtte Karbantartási üzemmódba kell helyezni. Utána, a megszokott képet fogja adni ODIN MODE -ba lépéskor ( és nem ezt: KÉP) .
"Azt olvasom, hogy az új rendszernél már nincs tényleges cache partíció, ezért nincs is mit törülni, ezért vették ki."
- Akkor, ha tovább keresel... - szembe jön az is, hogy azért vették ki, mert annak törlése automatikus (eddig biztosan nem volt ilyen) lesz minden gyártói OTA frissítéskor, és G. Play Services frissítéskor.
Ami annyit biztosan tesz, hogy havonta legalább 2x törlésre fog kerülni, user szokástól függetlenül. A gyártói frissítések után pedig, minden G.P.S. frissítéssel . A Google Pixel -ek több típusán, már régebb óta ez a gyakorlat (régebb óta nincs wipe cache partition..).Szóval, adott a kérdés, hogy akkor ezekből levezethető-e a "megszűnés" ...
-
sbalu1
senior tag
-
gerner1
nagyúr
-
csubííí
őstag
-
bossbob
tag
Nem tudom hogy ez mikori fejlemény, de nekem a Recovery-ben már nincs adat partíció törlésére lehetőség.
-
csubííí
őstag
-
bossbob
tag
Márciusi patch megjött.
-
zsolesz967
aktív tag
Az Always on Display-re beállított fotót belehet állíttani,hogy fekvő vagy álló legyen?
-
csubííí
őstag
Én sosem értettem ezt, visszafogott userből induljunk ki aki 5 évig használ egy készüléket, akkor pár évig élvezi a teljes kapacitást, ami fokozatosan lemegy mondjuk 80-ra, vagy akár 70re tökmindegy. Összességében sokkal jobban jár élmény szempontból, mint aki elejétől azt mondja hogy köszi nem kérek 20%-ot. Aki 10 évig használ egy telót akkor megértem ezt a babusgatást, egyébként csak magával szúr ki az ember.
Részben érhető amit írsz.
Viszont, mivel van választás, így mindenki eltudja dönteni él vele vagy sem.
Ha meg korlátozva (védelem bekapcsolva) is elmegy egy vagy akár több napot is, akkor, mért ne.
Emellett, szerintem többen vannak akik (mégha használati tárgy is és ő van értem) szeretnek vigyázni a dolgaikra. -
Peat;)
veterán
Szerintem a készülék van értem, nem én érte.

Cikk a témában: [link].A pár százalékkal kisebb akkuelhasználódás miatt én biztos, nem kímélném a telepet.
Én sosem értettem ezt, visszafogott userből induljunk ki aki 5 évig használ egy készüléket, akkor pár évig élvezi a teljes kapacitást, ami fokozatosan lemegy mondjuk 80-ra, vagy akár 70re tökmindegy. Összességében sokkal jobban jár élmény szempontból, mint aki elejétől azt mondja hogy köszi nem kérek 20%-ot. Aki 10 évig használ egy telót akkor megértem ezt a babusgatást, egyébként csak magával szúr ki az ember.
-
csubííí
őstag
A56-nál már szerencsére benne van.
Én is, csakis lassú töltéssel töltöm minden készülékem.
Soha nem töltögetek rá, 20%-nál töltőre rakom, és míg nem éri el a 80%-ot addig rajta van. -
vicces
addikt
én 95 % -ig töltöm, szigorúan lassú töltéssel. most lesz 2 éves asszem. felraktam egy akkuelhasználódást kalkuláló app-et. 100%-ot írt az akkura.
kár, hogy a samsung nem rakta bele gyárilag ezt az állapotjelzést az akkuhoz...
-
csubííí
őstag
-
dzf007
senior tag
-
csubííí
őstag
Látom nem olvastál utána.
Pl. 100%-ra töltés, 0%-ra merítés, majd töltés 100%-ra,1 ciklus.
100%-ra töltés, 50%-ra merítés, majd töltés 100%-ra, megint 50%-ra merítés, újból 100%-ra töltés, ez szintén 1 ciklus.Még jó, hogy nem csak az S széria bizonyos típusaitól, hanem már az A56-nál is van ciklusszám számláló rész is az akkumulátort menüben.
-
sbalu1
senior tag
Sztem meg minnél többször töltöd annál gyorsabban fogy a ciklus.
-
csubííí
őstag
"gyorsabban lepörög a benne levő ciklus szám"
Ez nagy tévedés, a ciklusszám nem attól függ, hogy hányszor rakod töltőre.
Olvass utána."80%-nál hamarabb lemerül"
Ez teljesen egyértelmű, hisz kevesebb energia van az akkuban. -
sbalu1
senior tag
Én mindigb100%-ra töltök minden mobil eszközömet.80%-nál hamarabb lemerül, gyorsabban lepörög a benne levő ciklus szám.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
csubííí
őstag
-
Sakira
tag
-
csubííí
őstag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Sakira
tag
Eddig minden Samsung készüléknél azt vettem észre, hogy 100%-ról indulva az első 5-10% hamarabb merül mint az utána lévők, és az utolsó 20% az viszont sokkal gyorsabban.
Amióta lehet állítani, nálam az akku védelem maximálisra van állítva 80%-ig tőlti (előtte 85%-ra lehetett csak), 20% alá viszont nem engedtem merülni.Én is arra állítottam de akkor meg azt vettem észre hogy gyakrabban kell tölteni, mint ha 100%ra tölt.
-
csubííí
őstag
Eddig minden Samsung készüléknél azt vettem észre, hogy 100%-ról indulva az első 5-10% hamarabb merül mint az utána lévők, és az utolsó 20% az viszont sokkal gyorsabban.
Amióta lehet állítani, nálam az akku védelem maximálisra van állítva 80%-ig tőlti (előtte 85%-ra lehetett csak), 20% alá viszont nem engedtem merülni. -
Balint812
csendes újonc
Sziasztok! Nektek milyen üzemidőt és képernyőidőt sikerül hozni? (Akár jöhetnek ehhez hasonló screenshotok is). Illetve más is tapasztal olyat, hogy kb. 30%-tól gyorsabban merül az akksi, mint felette?
-
csubííí
őstag
Üdv!
A52s-ről váltottam erre a telefonra de egy dolgot nem tudok beállítani.
Az 52-esen One UI 6 van, kikapcsoltam az akkuszázalék kijelzést, de ha lehúztam az értesítési sávot akkor láttam a százalékot.
Na most az 55-ön már One UI 8 van, de ugyanazzal a beállítással ha lehúzom a sávot akkor is csak a töltöttségi ikon látszik.
Van valami beállítás ha lehúzom a sávot, akkor láthassam a töltöttségi százalékot?Az ikonba lehet beletenni a százalékos jelzést.
One UI 8.5 majd lesz változás, az ikont ki lehet majd kapcsolni így % jelzés lesz, ami ikon nélkül jobban látható. -
razorka777
veterán
Üdv!
A52s-ről váltottam erre a telefonra de egy dolgot nem tudok beállítani.
Az 52-esen One UI 6 van, kikapcsoltam az akkuszázalék kijelzést, de ha lehúztam az értesítési sávot akkor láttam a százalékot.
Na most az 55-ön már One UI 8 van, de ugyanazzal a beállítással ha lehúzom a sávot akkor is csak a töltöttségi ikon látszik.
Van valami beállítás ha lehúzom a sávot, akkor láthassam a töltöttségi százalékot? -
vicces
addikt
-
csubííí
őstag
nálam sem sem jelez soha semmi semmit. innen tájékozódom.. pl ezt az 55 mb-osat sem jelezete a telefon, de kézzel ránézve ott volt.
anyám a54-est használ. én voltam meglepődve, hogy mondta, hogy ő ezeket a frissítéseket fel szokta insatallálni. ráneztem a telefonjára és minden uptodate nála.. gondolom jelzi neki a telefon, vagy ő is fórumozgat
Erre a készülékre is jött egy újabb Google play frissítés.
-
vicces
addikt
nálam sem sem jelez soha semmi semmit. innen tájékozódom.. pl ezt az 55 mb-osat sem jelezete a telefon, de kézzel ránézve ott volt.
anyám a54-est használ. én voltam meglepődve, hogy mondta, hogy ő ezeket a frissítéseket fel szokta insatallálni. ráneztem a telefonjára és minden uptodate nála.. gondolom jelzi neki a telefon, vagy ő is fórumozgat
-
Sonja
nagyúr
-
csubííí
őstag
Nálam az appokhoz jelez a Play áruház, a Samsung Store viszont soha nem jelzett/jelez, mindig manuálisan rá kell nézni.
-
dzf007
senior tag
Nekem volt valami gebasz a gmail ill. a play áruház se érzékelte, amikor valamire rányomtam a menübe,pl. gmailbe nem tudtam a törlés ok gombra rányomni azaz nem érzékelte az érintést, más appoknál működött az érintés..Újraindítás után jó volt...
-
Sanyi.mTs
addikt
Én szoktam nézni, hogy van frissítés vagy sem, meg akkor ha jelzi valaki.
Ezért nem tudom, hogy jelezné-e magától a készülék.
Több Google szolgáltatás frissítést sem jelez nekem a készülék, ezekre is mind manuálisan szoktam ránézni. Aztán lehet, ha várnák béke és ezeket sem nézném hetente, automatikusan jelezné a készülék.
Nem tudom másnál mi a helyzet ezekkel. [kép] [kép]nálam a play áruház se jelez, hogy van frissítés az appokhoz, pedig be van állítva. 3-4 naponta felnézek, hogy van-e frissítés és akkor mutatja, hogy 6-8 app frissíthető. és ami a vicces, hogy az előbbi frissítés után rányomok a frissítés keresésre és talál még pár frissíthető appot
-
csubííí
őstag
Én szoktam nézni, hogy van frissítés vagy sem, meg akkor ha jelzi valaki.
Ezért nem tudom, hogy jelezné-e magától a készülék.
Több Google szolgáltatás frissítést sem jelez nekem a készülék, ezekre is mind manuálisan szoktam ránézni. Aztán lehet, ha várnák béke és ezeket sem nézném hetente, automatikusan jelezné a készülék.
Nem tudom másnál mi a helyzet ezekkel. [kép] [kép] -
Sanyi.mTs
addikt
nektek szokta jelezni a mobil a play és rendszer frissítéseket vagy ti szoktatok manuális frissítés keresést indítani?
nálam még nem jelzett magától (lehet, ha nem olvasnám a topikot és várnék még pár napot akkor jelezne), de mindig találtam manuálisan, mikor itt jeleztétek. -
csubííí
őstag
-
bossbob
tag
-
zzola
titán
-
dzf007
senior tag
-
zzola
titán
-
dzf007
senior tag
Új Google-Play rendszerfrissítés letölthető, február 1.

-
csubííí
őstag
Kösz az infót, töltöm is le.
-
bossbob
tag
Biztosan jobban meríti mint a nem mozgó háttér. Hogy ez ténylegesen észrevehető-e vagy sem az jó kérdés. Tehát ha mondjuk csak 1%-kal kvesebbet merül naponta az akksi mert nem mozog a zárképernyő, akkor talán elhanyagolható a különbség.
-
Sakira
tag
A zárképernyőn a mozgó háttér meríti az aksit? Én nem szoktam háttérképeket állítani de alapból mozgó kép van gyárilag a zárképernyőn.
-
bossbob
tag
Az enyémen én sem láttam. Az asszonyén (neki is A55 van) láttam egy 5% letöltést egy pillanatra mielőtt végzett.
-
Sanyi.mTs
addikt
-
vicces
addikt
-
bossbob
tag
-
csubííí
őstag
-
csubííí
őstag
Jött megint egy kis Google play frissítés.🙂
-
csubííí
őstag
-
dzf007
senior tag
Megérkezett a január 1.-i Google-Play rendszerfrissítés!
-
csubííí
őstag
-
Beecy
tag
Nem tudom, hogy egyáltalán van-e rá lehetőség.
Én a kezdőképernyőn eltüntettem, csak az alkalmazás menüben hagytam meg.Über jó a háttér!
-
csubííí
őstag
Nem tudom, hogy egyáltalán van-e rá lehetőség.
Én a kezdőképernyőn eltüntettem, csak az alkalmazás menüben hagytam meg. -
Sakira
tag
Segítséget szeretnék kérni abban hogy a kezdőképernyőn az ikonok alatti írást hogyan lehet beállítani fehérről feketére? Van Good lock de nem találom ezt, csak az ikonok méretét láttam.
-
dionaea
őstag
Sztem 5000-5500 elég így a súly is egész jó. A vicc hogy a tetris telefonjaiban kisebb van még az s26 ultrában is csak 5200 és azért azok erősebbek mint A55.
Na majd az új akksik. Haha -
dzf007
senior tag
Csak a Samsung "toporog" ilyen akksikkal?
A többi gyártót nem követem, de bizonyára sokaknál csak 5000mAh a plafon!
-
Ferenczi Áko
addikt
-
dzf007
senior tag
Ezt csak úgy itt hagyom....Redmi Turbo 5 Max 9000 mAh-s akkumulátorral szerelt...Samu meg toporog 5000mAh-nál...
-
bossbob
tag
-
csubííí
őstag
-
dzf007
senior tag
Január 1.-i frissítés megérkezett!
-
Pokesz007
senior tag
Szia
Probald ki a samsung email mobil alkalmazast,tokeletes + megjonnek a levelek ,megy minden ide-oda. -
Lootolok
tag
Nem túl nagy a csatolmány?
Azt hiszem, 25 mega lehet a max.Ha viszont idővel elküldi, akkor ez normál működés. Nem lehet, hogy a feltöltésed lassú a használt hálózaton?
3-4MB méretű 1db kép esetében is ez van.
A hálózat 350Mbps Wi-Fi. Nem kéne ezen lassúnak lennie.
De.mondom, csak pár napja csinálja ezt, eddig minden oké volt... -
Viktor0610
MODERÁTOR
Nem túl nagy a csatolmány?
Azt hiszem, 25 mega lehet a max.Ha viszont idővel elküldi, akkor ez normál működés. Nem lehet, hogy a feltöltésed lassú a használt hálózaton?
-
Lootolok
tag
-
bossbob
tag
-
Lootolok
tag
Aha, köszi.
Abban még kérhetek segítséget, hogy milyen adattörlés javasolt? -
bossbob
tag
Nekem az outlook csinált olyat hogy csak simán nem frissült. Cache és teljes adattörlés segített.
-
Ferenczi Áko
addikt
Próbálj meg egy adattörlést vagy alkalmazás újratelepítést..
-
Lootolok
tag
Sziasztok!
A napokban vettem észre, hogy a Gmail nem küldi el a levelet, ha van kép csatolva. Várólistára helyezi, és ott marad.
Ha nincs melléklet, akkor elmegy a levél.
Mi lehet a gond? Frissítés után valami rendszer hiba?
Találkozott ilyennel valaki?Köszi
-
csubííí
őstag
-
csubííí
őstag
-
feloman
aktív tag
-
vicces
addikt
-
dzf007
senior tag
December 1. megérkezett! Letölthető! Fura a play rendszerfrissítésnél hónapok óta nincs frissítés!
-
Sakira
tag
-
gerner1
nagyúr
-
Sakira
tag
-
gerner1
nagyúr
-
Ricardo
titán
-
csubííí
őstag
-
Balint812
csendes újonc
Sziasztok!
A Google Play hogy hogy még mindig szeptemberi? Azóta két OneyUI biztonsági csomag is érkezett.
-
Dave1984
őstag
-
csubííí
őstag
-
dzf007
senior tag
November 1.- i frissítés letölthető!
-
Beecy
tag
Nagyon köszönöm! Akkor szerintem elengedem ezt a dolgot. Inkább írok a Leica -nak egy levelet.
-
gerner1
nagyúr
Igen, mert a telón nincsen ADB "menü" . PC -vel, lehet ADB parancsokat adni a telónak.
Ami ehhez (⇑) előfeltétel (a telón)... - arról volt szó eddig.Haladó szint, szóval nem árt az óvatosság.
-
Beecy
tag
-
Promi
aktív tag
Szia!
Tegnap letöltöttem a Leica DISTO plan nevü programot, amivel a lézeres távolságmérővel tudok adatokat bevinni.
A gond az, hogy a programmal készített fájlokat nem tudom megnyitni, eltűnnek a programból. A mappa rendszerben megtaláltam fájlokat .cmi kiterjesztéssrl, de nem lehet megnyitni semmivel és vissza sem tudom importálni a programba.
Állítható engedély kelle a programnak, hogy hozzáférjen a mappákhoz. Az ADB fejleszői beállításokban kellene megadni az engedély, de elvesztem, mert azt sem tudom, hogy az ADB-be hogy tudok melépni.
Valaki tudna segíteni? Vagy van ötlete?Igen ezt elfelejtettem írni, hogy itt csak vigyázva állítgass, mert tönkre is vághatod a telót!
-
gerner1
nagyúr
Fejleszői beállítások engedélyezése.
Beállítások-A telefon névjegye-Szoftver adatai-Build száma szövegre rá böksz kb. 5-6 szor. Ekkor felugrik egy menü, hogy engedélyezed e a beállítást, ok mostmár fejlesztő vagy.
Most újból Beállítások menü, és a leg alján felbukkan egy új menü, Fejlesztői beállítások néven ez alatt keresgélj.+ Az Autoblokkolót is ki kell kapcsolni, mert az nélkül sincsen ADB -vel bűvészkedés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Microsoft Excel topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Windows 11
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Négy másodperc alatt betölt a Forza Horizon 6 a Microsoft csodatechnológiájával
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
- Lenovo Thinkpad L13,13.3",HD,i3-10110U.8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Annyira azért nem rossz a jelenlegi kamerás teljesítmény még ha megjelenéskor sem számított már igazán jónak.