- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzf007
aktív tag
Új Play-rendszerfrissítés érhető el!!
-
_Flood_
aktív tag
Másik bug-ot találtam, ha a naptár widget-ről indítom a naptárt mindig a havi nézetet nyitja meg. Régebben ez nem így volt.
-
aAron_
őstag
Ezekkel szerintetek lehet bármit kezdeni?
- Hotspot rendszeresen kikapcsolja magát használat közben, manuálisan kell újra bekapcsolni. Semmilyen limit, vagy bármilyen egyéb beállítás nincsen, ami ezt indokolná.
- Különböző appok nem az alapértelmezett böngészőben / appban nyitják meg a linkeket, hanem a "saját böngészőjükben", ahol nyilván semmilyen cookie, vagy egyéb beállítás nem aktív, nem a dedikált app, ahol optimális lenne (pl. youtube). 5 évvel ezelőtt Huaweiemen ezt még át lehetett állítani, de most semmilyen opciót nem látok erre.
-
bossbob
tag
Esetleg ez?
https://www.youtube.com/watch?v=xsInQb2-PRE -
pcnet
addikt
Sziasztok!
Tudom ez az én kattanásom, de én egyelőre többek közt az akksi töltöttség kijelzés miatt nem frissítek Android 15-re. Azt szeretném kérdezni, esetleg meg lehet változtatni a stílusát Good Lock-kal vagy más appal?
Köszönöm!
-
GEIL
addikt
Több mint 1 hét használat után kisimultak az akadozások és a merülés is visszaállt a normál tempóra....autó fényerő, facebook, messenger, instagram, tiktok, waze, youtube és átlagosan napi 5,5-6 óra képernyőidővel (reggel 6:00-tól) este 18:00-ig marad benne 25-30%
(Feleségem A53-ja is frissült pénteken délután és meglepő módon egyáltalán nem jelentkeztek akadozások sem...kb mintha mi sem történt volna...tök jól működik neki)
-
Csáky7
tag
válasz
Dave1984 #2071 üzenetére
Nálam ez is javult. Estére úgy 30 32 %körül volt. Most inkább a 37% ami közel fix (egyetlen program a Led blinker lett csak cserélve) Adguard (<-ez ugye fut mindig) és Revanced amit szoktam sűrűn használni meg Facebook és Messenger. De persze nyilván függ attól hogy mit használ az ember meg mennyit . Ettől függetlenül én azt gondolom hogy nyugodtan lehet frissíteni aki eddig nem tette.
-
Dave1984
őstag
Készenlétben tényleg lassabban merül,de ha használod, hát bizony érezhetően gyorsabban.
Eddig kb 2 napig bírta ha nem dolgoztam estére 50 százalék körül volt, most estére 30 százalék körül van youtube,poweramp böngészés kb amit legtöbbet használok.
Nem változtak a felhasználói szokásaim,programjaim. -
Csáky7
tag
Egy kiegészítés még hogy a 15-ös rendszerrel bizonyítottan jobb az akku ideje. 14-el az este 6 - 7 körül letett 100ra töltött telefon reggel nálam max 3% ot merült. Nos a 15-el, 100-on maradt reggelre is. Ez 3 nap tesztelés után írtam inkább hogy legyen viszonyítás. Szóval abszolút nem merül reggelre semmit. (a52s volt nálam így).
-
Csáky7
tag
Nos én pénteken frissítettem. Eddigi tapasztalatok : a ramot szerintem kicsit lassabban kezeli így idővel elő elő fordult hogy laggolt. pár újraindítás után ez már eléggé meg is szűnt. az ébresztés ikon szerintem egy bug lehet hiszen már az android első részeinél is létezett. a kamera igazán semerre sem változott. nekem egy nagy hiány amit nem is értek hogy az 50MP-nél miért nincs direkt vakuzás. a 14-ben sem volt és sajnos itt sincs. Tetszenek az új hangok amiket bele tettek. és a grafikára sincs igazán panasz. Az akku kijelzés hát.. nem rossz de azért ezen lehetett volna még javítani szerintem. bluetooth gps hivás ezek hibátlanúl működnek. Térerőben ugyanazon helyen én nem látok különbséget. Led blinkert használok az értesítésekhez ,na azt kellett cserélnem mert a régit már nem támogatta. most asszem 10.6 van fent. Egyébként én úgy érzem hogy az akku időm növekedett kissé. rengeteget nyomogattam és újra állítottam sok dolgot de mintha többet bírna. na nem napokkal
. Tomtom navi is teljesen jól működik pedig nem egy mai darab az aplp ami nálam fent van de szerencsémre vitte gond nélkül.android 14-ben nálam volt egy hiba ami az alapértelmezett sim kártyáknál volt. hába volt beállitva hivásra az egyik, néhány inditás után ez nálam mindig vissza ált a választható verzióra. itt még egyenlőre ezt nem tapasztalom(kop-kop). összeségében tulajdonképpen nem lett rossz de nekem ezek a hibák amik relatíve megtalálhatóak.remélem segítettem.
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
7es_re frissítve.
100% ról 95% ra merül, 4óra alatt semmit nem csinàlok.Net kikapcsolva. Nem fut semmi alkalmazas,grafikon szerint.
Akárhol vagyok 1-2 egysèg tèrerő. 4G.
Már 2x töltöttem,kèsőbb,jobb lesz? -
csubííí
senior tag
válasz
zsolesz967 #2061 üzenetére
Nincs mit.
Ezek szerint jól bírja az esést, szerencse, hogy nem lett baja.
-
csubííí
senior tag
válasz
zsolesz967 #2059 üzenetére
Van egy olyan, hogy korábbi értesítések, nálam az is ki van kapcsolva.
Az írt helyen, fentről a harmadik. -
csubííí
senior tag
válasz
zsolesz967 #2057 üzenetére
Ott két helyen is van rá lehetőség, mindkettőnél ki van kapcsolva?
-
csubííí
senior tag
válasz
zsolesz967 #2055 üzenetére
Talán itt, beállítások-értesítések-speciális beállítások.
-
zsolesz967
aktív tag
Sziasztok!
Hol lehet beállítani,hogy az olvasotlan értesítéseket ne jelezze újból? -
dzf007
aktív tag
Még ezt se láttam....
-
Sanyi.mTs
addikt
UI7.
ma NFC-s fizetéskor már rezgett a mobil. -
Sanyi19
őstag
Pár napja telepítettem az UI 7-et. Első benyomásom az volt, hogy tetszik, nálam teljesen gyors is viszont ma volt egy bug ami előtte még sosem. Nem működött a hívás, se be sem ki. Pedig a térerőt jelezte, hogy van. Restart után jó lett.
-
Morph33
tag
válasz
DrDobos #2047 üzenetére
Az router függő. Nekem 1 wifi6-os tp-link routerem van, amihez hozzá van kapcsolva 1 wifi5-ös tp-link range extender, a 2 a Onemesh miatt egy hálozatként jelenik meg a telefon wifi menüjébe. Egyrészt a Tether appba látom, hogy melyikhez mi van csatlakozva. Másrészt a oneui7 pozitív hozadéka, hogy mostmár nem csak a 6ost, hanem az 5öst is kijelzi a wifi térerő mellett, így ha a range extenderre kapcsolódok, akkor 5ös jelenik meg a 6os helyett.
-
DrDobos
őstag
A telefon tudja a wifi6ot ugye? Otthon az asszony s23 plusa a wifinkre wifi6al csatlakozik, nekem wifi5ot ir, nem tudom miert
-
-
Sanyi.mTs
addikt
Sötét témát használok. Mióta frissült android 15-re a rendszer chromeban Discover rész alatt (ahol cikkeket ajánl) a megosztás és a 3 pötty fekete lett, míg előtte fehér volt.
Másnál is ilyen?
Ez a Samsung A15 vagy esetleg chrome frissítés miatt lehet? -
dzf007
aktív tag
Aprócska play- rendszerfrissítés letölthető..
-
Morph33
tag
válasz
csabai022 #2035 üzenetére
Angolul utánaguglizva ez egy általános oneui7 bug, az s25 tulajok már hónapok óta panaszkodnak. Úh. majd talán 1x javítva lesz. Nekem sem működik, hiába van minden lehetséges értesítés opció bekapcsolva. Nekem amúgy értesítés sem jön a google payes fizetések után, korábban azonnal, vagy percekkel később jött.
-
Dave1984
őstag
One UI 7 akkumulátor tapasztalat pár nap használat után.
Rendszer frissítése után érezhetően jobban merült,majd töltésről töltésre javulni kezdett.
Ma mondhatom el,hogy újra a régi üzemidőt bírja!
Wipe cache hasonló dolgot nem csináltam. -
_Flood_
aktív tag
Na felraktam én is, az első észrevételem, hogy mikor fizetek nem jelzi rezgéssel a sikeres tranzakciót. Be lehet ezt kapcsolni? Hasznos funkció volt.
-
nyesteb
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem a jó helyen kérdezem, de a telefon mégiscsak ez.
Dual sim-es kérdésem van.Jelenleg, még nagyjából egy évig két sim kártyát kell használnom, utána a második megszűnik. De addig jó volna, ha hívás közben, ha a sim1-en telefonálok, akkor a sim2-re érkező hívásokról is kapnék valami infót. Nem akarok egyszerre a kettőn beszélni, de jó lenne, ha a másodikra érkező hívásokról lenne valami, nem fogadott jelzés. Van erre mód?
-
dionaea
őstag
Lehet én vagyok paranoiás. De mitha a fényerőt nap fényben ha meg is emeli de nem lett olyan fényes mint frissítés előtt.
-
Berba9
friss újonc
-
Berba9
friss újonc
Itt.
-
Berba9
friss újonc
Sziasztok!
Hogy tudom eltüntetni a kereső sávot ?
Köszi -
vince
őstag
Csak én nem találom az új rendszeren, hogy hogyan tudok SIM kártyát választani SMS küldéskor vagy tényleg eltűnt ez a funkció?
-
csabai022
tag
Sziasztok! AOD hol tudom állattani,pl fényerő stb? Eddig Good Lock
volt rá lehetőség,most nem találom,hogy hol lehet. -
Na nem bírtam ki, én is felraktam a frissítést. Izgultam, de eddig minden oké
A nüanszni eltérésekbe nem vagyok hajlandó belekötni.
A változatosság gyönyörködtet -
Balint812
lelkes újonc
válasz
bossbob #2007 üzenetére
Igen, nálad valóban nem látszik minőségbeli különbség. De szerintem azért, mert viszonylag "sok" fény van a képen.
Az a baj, hogy nem fejtettem ki elég részletesen mire gondolok.Május eleji kép, 20:30 körül
Csak a közvilágítás szűrődik be valamennyire. A darts tabláról még a számok is leolvashatóak.
Aztán itt pedig egy mai kép, kb ugyanabban az időpontban, ugyanolyan fényviszonyok mellett:
Szerintem a képek magukért beszélnek... És nem, nem mozdultam bele a készítés közben, és a 2. kép is a dedikált éjszaka módban készült. Többszöri próbálkozásra sem lett jobb a végeredmény. Ezt nem tudom hova tenni
-
Sakira
tag
Időjárás widgeteknél eltűnt az átlátszóság módosítása? Átlátszó widgeten lehetett állítani hogy fehér vagy fekete háttér és a százalékot. Most meg csak vagy színes vagy átlátszó
Mégegyszer mondja meg nekem valaki hogy a kezdőképernyőn hogy lehet állítani az alkalmazásikonok méretét? Én nem találtam a kezdőképernyő beállításaiban. -
Balint812
lelkes újonc
Másnak is feltűnt, hogy az éjszakai kamera mód borzalmas gyenge lett? 6.1 alatt még brutál képeket tudott csinálni vaksötétben is a telefon. Ma vettem észre sokkal elmosódottabb, és sötétebbek a képek sötétben. Vagy csak nálam van a baj?
-
sbalu1
senior tag
Nálam a Samsung saját gyári interface sose jött be, a kezdetektől Go Launchert használom, de nagy segítséget jelentenek a GodLock különböző moduljai a telom, vagy a tabletem saját kedvemre való alakìtásában.
-
csubííí
senior tag
válasz
zsolesz967 #2000 üzenetére
Régebben én is használtam más launchert, de amióta van Samsung Good Lock (először harmadik féltől szereztem be), azóta már nincs szükségem rá. Rengeteg minden beállítható a különböző modulokkal és gesztusvezérléssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged