Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz967
aktív tag
Valaki próbálta már a Google Fotókat a Gemini AI-val?Nekem feldobta,ki akartam próbálni,de hibát ír ki.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Stockbauer79
üzenetére
Az még nincs, csak az A37 -tel közös ... Épp ma érkezett arra (A57) a második OTA frissítés.
-
dzf007
senior tag
Update now!
-
dzf007
senior tag
válasz
madagaszkar
üzenetére
Köszi, már frissült és már jól működik!
-
csubííí
őstag
Nem tudom tudtátok-e. Ha Samsung böngészőben bárhol egy képet megérint és ujjat addig rajta hagyni míg előjön a lehetőségek rész, ezt követően sem engedni el a képet hanem mozgatni a kijelző valamelyik oldalára/szélére (teljesen elhúzni), ekkor lesz lehetőség (tovább mozgatásával, persze a képet továbbra is érintve kell tartani) fentre vagy alulra osztott képernyőre, vagy középre előugró nézetbe rakni/megnyitni a képhez tartozó cikket.
Ez jó hosszú mondat lett. 🙂
Nem tudom, hogy ez eddig is volt-e, vagy az utolsó böngésző frissítéssel változott meg, viszont én nemrég vettem észre.
-
dzf007
senior tag
válasz
madagaszkar
üzenetére
Nekem is ez a baj, pár szónál leáll...Eléggé zavaró..Lehet app hiba!
-
madagaszkar
tag
Sziasztok!
Pár hete nem működik rendesen a telefonomon üzenetek írásakor, a diktálás funkció. Pár szó beírása után leáll és megint el kell indítanom, majd ez ismétlődik folyamatosan. Gboardot használok, de ugyanezt csinálja samsung billentyűzet esetében is. Már végig próbáltam minden lehetőséget amit a chatgpt javasolt, de a probléma továbbra is fennáll.
A play áruházban a hozzászólásoknál láttam, hogy többen is hasonló problémával küzdenek. Valaki járt már így közületek vagy tud rá megoldást esetleg? -
-
-
dzf007
senior tag
Új március 1. Google-play rendszerfrissítés is megérkezett!
-
-
gerner1
nagyúr
A belépés módja csak annyiban változott, hogy előtte Karbantartási üzemmódba kell helyezni. Utána, a megszokott képet fogja adni ODIN MODE -ba lépéskor ( és nem ezt: KÉP) .
"Azt olvasom, hogy az új rendszernél már nincs tényleges cache partíció, ezért nincs is mit törülni, ezért vették ki."
- Akkor, ha tovább keresel... - szembe jön az is, hogy azért vették ki, mert annak törlése automatikus (eddig biztosan nem volt ilyen) lesz minden gyártói OTA frissítéskor, és G. Play Services frissítéskor.
Ami annyit biztosan tesz, hogy havonta legalább 2x törlésre fog kerülni, user szokástól függetlenül. A gyártói frissítések után pedig, minden G.P.S. frissítéssel . A Google Pixel -ek több típusán, már régebb óta ez a gyakorlat (régebb óta nincs wipe cache partition..).Szóval, adott a kérdés, hogy akkor ezekből levezethető-e a "megszűnés" ...
-
bossbob
tag
Nem tudom hogy ez mikori fejlemény, de nekem a Recovery-ben már nincs adat partíció törlésére lehetőség.
-
bossbob
tag
Márciusi patch megjött.
-
zsolesz967
aktív tag
Az Always on Display-re beállított fotót belehet állíttani,hogy fekvő vagy álló legyen?
-
csubííí
őstag
Részben érhető amit írsz.
Viszont, mivel van választás, így mindenki eltudja dönteni él vele vagy sem.
Ha meg korlátozva (védelem bekapcsolva) is elmegy egy vagy akár több napot is, akkor, mért ne.
Emellett, szerintem többen vannak akik (mégha használati tárgy is és ő van értem) szeretnek vigyázni a dolgaikra. -
Peat;)
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én sosem értettem ezt, visszafogott userből induljunk ki aki 5 évig használ egy készüléket, akkor pár évig élvezi a teljes kapacitást, ami fokozatosan lemegy mondjuk 80-ra, vagy akár 70re tökmindegy. Összességében sokkal jobban jár élmény szempontból, mint aki elejétől azt mondja hogy köszi nem kérek 20%-ot. Aki 10 évig használ egy telót akkor megértem ezt a babusgatást, egyébként csak magával szúr ki az ember.
-
-
csubííí
őstag
Látom nem olvastál utána.
Pl. 100%-ra töltés, 0%-ra merítés, majd töltés 100%-ra,1 ciklus.
100%-ra töltés, 50%-ra merítés, majd töltés 100%-ra, megint 50%-ra merítés, újból 100%-ra töltés, ez szintén 1 ciklus.Még jó, hogy nem csak az S széria bizonyos típusaitól, hanem már az A56-nál is van ciklusszám számláló rész is az akkumulátort menüben.
-
sbalu1
senior tag
Én mindigb100%-ra töltök minden mobil eszközömet.80%-nál hamarabb lemerül, gyorsabban lepörög a benne levő ciklus szám.
-
Sakira
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen szerintem is, köszi
-
-
csubííí
őstag
válasz
Balint812
üzenetére
Eddig minden Samsung készüléknél azt vettem észre, hogy 100%-ról indulva az első 5-10% hamarabb merül mint az utána lévők, és az utolsó 20% az viszont sokkal gyorsabban.
Amióta lehet állítani, nálam az akku védelem maximálisra van állítva 80%-ig tőlti (előtte 85%-ra lehetett csak), 20% alá viszont nem engedtem merülni. -
Balint812
csendes újonc
Sziasztok! Nektek milyen üzemidőt és képernyőidőt sikerül hozni? (Akár jöhetnek ehhez hasonló screenshotok is). Illetve más is tapasztal olyat, hogy kb. 30%-tól gyorsabban merül az akksi, mint felette?
-
csubííí
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Az ikonba lehet beletenni a százalékos jelzést.
One UI 8.5 majd lesz változás, az ikont ki lehet majd kapcsolni így % jelzés lesz, ami ikon nélkül jobban látható. -
razorka777
veterán
Üdv!
A52s-ről váltottam erre a telefonra de egy dolgot nem tudok beállítani.
Az 52-esen One UI 6 van, kikapcsoltam az akkuszázalék kijelzést, de ha lehúztam az értesítési sávot akkor láttam a százalékot.
Na most az 55-ön már One UI 8 van, de ugyanazzal a beállítással ha lehúzom a sávot akkor is csak a töltöttségi ikon látszik.
Van valami beállítás ha lehúzom a sávot, akkor láthassam a töltöttségi százalékot? -
vicces
addikt
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
nálam sem sem jelez soha semmi semmit. innen tájékozódom.. pl ezt az 55 mb-osat sem jelezete a telefon, de kézzel ránézve ott volt.
anyám a54-est használ. én voltam meglepődve, hogy mondta, hogy ő ezeket a frissítéseket fel szokta insatallálni. ráneztem a telefonjára és minden uptodate nála.. gondolom jelzi neki a telefon, vagy ő is fórumozgat
-
dzf007
senior tag
Nekem volt valami gebasz a gmail ill. a play áruház se érzékelte, amikor valamire rányomtam a menübe,pl. gmailbe nem tudtam a törlés ok gombra rányomni azaz nem érzékelte az érintést, más appoknál működött az érintés..Újraindítás után jó volt...
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
csubííí
üzenetére
nálam a play áruház se jelez, hogy van frissítés az appokhoz, pedig be van állítva. 3-4 naponta felnézek, hogy van-e frissítés és akkor mutatja, hogy 6-8 app frissíthető. és ami a vicces, hogy az előbbi frissítés után rányomok a frissítés keresésre és talál még pár frissíthető appot
-
csubííí
őstag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Én szoktam nézni, hogy van frissítés vagy sem, meg akkor ha jelzi valaki.
Ezért nem tudom, hogy jelezné-e magától a készülék.
Több Google szolgáltatás frissítést sem jelez nekem a készülék, ezekre is mind manuálisan szoktam ránézni. Aztán lehet, ha várnák béke és ezeket sem nézném hetente, automatikusan jelezné a készülék.
Nem tudom másnál mi a helyzet ezekkel. [kép] [kép] -
Sanyi.mTs
addikt
nektek szokta jelezni a mobil a play és rendszer frissítéseket vagy ti szoktatok manuális frissítés keresést indítani?
nálam még nem jelzett magától (lehet, ha nem olvasnám a topikot és várnék még pár napot akkor jelezne), de mindig találtam manuálisan, mikor itt jeleztétek. -
dzf007
senior tag
Új Google-Play rendszerfrissítés letölthető, február 1.

-
csubííí
őstag
válasz
donhellner
üzenetére
Kösz az infót, töltöm is le.
-
Sakira
tag
A zárképernyőn a mozgó háttér meríti az aksit? Én nem szoktam háttérképeket állítani de alapból mozgó kép van gyárilag a zárképernyőn.
-
csubííí
őstag
Jött megint egy kis Google play frissítés.🙂
-
dzf007
senior tag
Megérkezett a január 1.-i Google-Play rendszerfrissítés!
-
csubííí
őstag
Nem tudom, hogy egyáltalán van-e rá lehetőség.
Én a kezdőképernyőn eltüntettem, csak az alkalmazás menüben hagytam meg. -
Sakira
tag
Segítséget szeretnék kérni abban hogy a kezdőképernyőn az ikonok alatti írást hogyan lehet beállítani fehérről feketére? Van Good lock de nem találom ezt, csak az ikonok méretét láttam.
-
dionaea
őstag
Sztem 5000-5500 elég így a súly is egész jó. A vicc hogy a tetris telefonjaiban kisebb van még az s26 ultrában is csak 5200 és azért azok erősebbek mint A55.
Na majd az új akksik. Haha -
dzf007
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
A többi gyártót nem követem, de bizonyára sokaknál csak 5000mAh a plafon!
-
dzf007
senior tag
Ezt csak úgy itt hagyom....Redmi Turbo 5 Max 9000 mAh-s akkumulátorral szerelt...Samu meg toporog 5000mAh-nál...
-
dzf007
senior tag
Január 1.-i frissítés megérkezett!
-
Lootolok
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
3-4MB méretű 1db kép esetében is ez van.
A hálózat 350Mbps Wi-Fi. Nem kéne ezen lassúnak lennie.
De.mondom, csak pár napja csinálja ezt, eddig minden oké volt... -
-
Lootolok
tag
Aha, köszi.
Abban még kérhetek segítséget, hogy milyen adattörlés javasolt? -
Lootolok
tag
Sziasztok!
A napokban vettem észre, hogy a Gmail nem küldi el a levelet, ha van kép csatolva. Várólistára helyezi, és ott marad.
Ha nincs melléklet, akkor elmegy a levél.
Mi lehet a gond? Frissítés után valami rendszer hiba?
Találkozott ilyennel valaki?Köszi
-
dzf007
senior tag
December 1. megérkezett! Letölthető! Fura a play rendszerfrissítésnél hónapok óta nincs frissítés!
-
gerner1
nagyúr
A g.play frissítési szintjéhez kapcsolódó témához, itt egy lehetséges megoldás : LINK (RozvM bejegyzése... ) .
-
Balint812
csendes újonc
Sziasztok!
A Google Play hogy hogy még mindig szeptemberi? Azóta két OneyUI biztonsági csomag is érkezett.
-
dzf007
senior tag
November 1.- i frissítés letölthető!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Ubuntu Linux
- Google Chrome
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest