Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Nikke kb egyik legbarátságosabb gacha ingyenes játékosoknak is, skineket leszámítva semmi sincs amit nem lehetne ingyen is megcsinálni.
Nekem is majdnem az összes kari megvan a játékban a limitáltakat is beleértve. 'pár nincs meg mert azok egyszerűen nem is érdekeltek mint kari' -
$p@rr0w
őstag
Játszik valaki innen a játékkal? Én is felraktam, de eddig nem játszottam hasonlóval, nem teljesen értem hogy kellene pontosan...
Szóval odáig megvan hogy egy kézzel fogom a joystickot, de nem vágom hogy kéne beállítani hogy a kontrolleren vagy a billentyűzeten minden funkciót elérjek fél kézzel...? -
Daelion
őstag
Már akit.

Én évente veszek max 1 skint Nikkebe azt annyit is költök rá mert nagyon drága benne minden. 'Így is teljesen end game accom van csak ugye nincsenek skinjeim csak pár darab meg amit ingyen adtak'Stellar Bladet viszont behúztam a complete editiont. 'még ha nem is teljes áron'
-
TBT
addikt
Megjelent a nagyméretű tartalmi frissítés (12GB) a Stellar Blade játékhoz, továbbá a NIKKE DLC és a PC-s verzió is elérhetővé vált!
Jó játékot kívánok mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- MIKROTIK XS+DA0001 kábel
- DeepCool Tápegység 500W - PF500 (80 Plus, Aktív PFC, 12cm )
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest