- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszyka
senior tag
válasz
gyulazsolti #49010 üzenetére
Elvileg tud 30-45W-al is tölteni. Ha belefér a keretbe, lehet inkább egy 45, vagy 30W-os töltőt vennék. A 20W-os is jó, de hátha érezhetően hamarabb feltöltene, de amit linkeltél egyébként, az is jó.
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok! megint
Ez a tablet lesz végül, Milyen töltőt vegyek hozzá? Ezt ajánlja, [kép] jó lesz? [link]
-
válasz
SharpSA #49003 üzenetére
Pont mostanában tesztelt Bog itt a MobilArena YT csatornáján egy Minix fejegységet, ami AndroidAuto és CarPlay is és tökéletes cuccosnak véli állítása szerint (~60e Ft, ha jól emlékszem).
Ha magamnak szeretnék ilyesmit, akkor biztosan én is beszereznék egy olyat, csak aztán sajnos mégse, mert sajnos meló miatt olyan helyeken kell parkolnom autóval, ahol zombivonulások vannak és nincs kedvem mindig le-fel rakosgatni a cuccost.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok
Láttok bárhol akciót sárga 256-os ipad 2025 wifi-re rendes garival? 220k kb mindenhol.
-
szaszyka
senior tag
válasz
gyulazsolti #48998 üzenetére
Alzaboxba kértem, egy sima bubis borítékba volt belerakva, de nem volt semmi gondom vele, sértetlen volt a doboz.
-
tuzpenge
őstag
Apple bill akció a telekomnál: [link]
-
atees
őstag
válasz
peugeotmate #48980 üzenetére
Nekem a 11es pro van, egy kezbe tök kényelmes, mert könnyű és vékony. Olvasni is azon szoktam
-
tl-x
addikt
válasz
gyulazsolti #48991 üzenetére
Azért nem támogatja az A16-os az apple inteligencicát
mert csak 6 Gb van benne: [link]
Airben és a Proban van 8 Gb-ram illetve a Proból van 16-os is. -
szaszyka
senior tag
válasz
gyulazsolti #48991 üzenetére
Szia. Igen, ez az új, én is ezt vettem, pont innen.
-
tl-x
addikt
válasz
gyulazsolti #48989 üzenetére
Elírás mindkettő 6 van benne
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Fentebb olvastam az ajánlást. Apple 11" A16-ra.
Több fajta létezik belőle? Itt 8Gb ramot ír, Itt meg csak 4gb ramot.
Elírás vagy különbözik? -
gretzky77
veterán
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy nagyon elvetemült ötlet egy 10-es ipad-et "carplaynek" használni? Sima wifis és igazából az lenne a kérdésem, hogyha wifin kap netet akkor használja a megosztó készülék GPS -ét úgymond vagy kb használhatatlan lesz navira!? Köszönöm
-
tl-x
addikt
Én 10.2-ről váltottam most 13 Air-re. Hát szokatlan a méret de most már ha a régit kézbe veszem olyan picinek tűnik. Filmnézésre lehet nem a legjobb ha 16:9-es a film, de minden másra szuper pl.: rajzolni, zenét szerkeszteni, játszani, böngészni. Pl.: a multitasking nagyon jó rajta, a nagy képernyő miatt kényelmesen elfér rajta két alkalmazás is egyszerre.
-
atees
őstag
Csinàlt vki olyat h 11collrol 13ra vàltott? Mennyire hasznàlható a 13as méret?
-
Szabz856
csendes tag
A 128gb ipad pro mennyire elég manapság? Vagy aki hosszú távra tervez inkább a 256? Valamint a kapható billentyűzet kiegészítőkben amik nem magyar kiosztásúk azokat lehet módosítani vagy nem és csak idegesítő használni?
-
tl-x
addikt
IPad Air 13-hoz tudtok ajánlani jó tokot? A Spigen sajnos nem jön be. Olyan kellene ami az oldalait is védi és a pencil is felülről lehet rátenni. Esr-eket nézegettem.
-
-
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki tanácsot adni, hogy melyik iPad-ot érdemes megvenni?
Még sosem volt ilyenem, csak utazáskor kellene netezésre videózásra. -
tl-x
addikt
Használ valaki ilyen tokot vagy hasonlót? [link]
A pencilt kicsit még nehézkes (elég szoros) beletenni és kivenni, de nem is ezzel van a bajom mert lehet idővel kicsit enged, hanem, hogy oldalról megy be-ki. Emiatt nem fog karcolódni/kopni az iPad vagy a pencil? -
tl-x
addikt
válasz
consono #48957 üzenetére
Tegnap még próbálgattam, nem rossz a fólia. A két hosszanti szélén vannak a mágnes csíkok. Képen se ront sokat akár állandóra is lehetne egy ilyen matt fólia. Felrakni könnyű levenni a tok miatt csak matricával tudom, mert nem tudok és nem is akarok alányúlni. Ha gondolod teszek fel róla képeket.
-
tl-x
addikt
-
Szabz856
csendes tag
Sziasztok, iPad frissítésen gondolkozok. Van jelenleg egy iPad air2 16gb de eléggé döglött az akku a hangerő gomb meg be van ragadva és a tárhely semmire nem elég. Ha használt készüléken gondolkozok melyik pró modellt érdemes néznem ami még jó darabig használható lehet? (iPhone 13 prom van és zavarna a 60hz kijelző azért keresem a pró modellt) Nem szeretnék az újra 4-500 ezret ki adni mert dolgozni nem használom. Első sorban videók sorozat nézés Tapo kamera bébiőr miatt, most építhetünk sok a dokumentum fotó azokat kezelni stb. Árban el mennék 250+- kicsit.
-
-
Innen a már nem kellő, vagy nem létező appokat, hogyan lehet eltávolítani? Pl Skype, TV GO.
-
-igu-
veterán
koszonom
szerencsere a szamla megvan megMegoldodott kozben, odatapicskoltam a "reset all settings"-re, es ott elfogadta ugyanazt a passcode-ot, amit fentebb nem. Az lefutott, majd ujraindulas utan a teljes torleshez mar nem is kert semmit, csak wifit kellett adni neki.
Soha nem derul mar ki, hogy a passcode miert nem volt jo. Erdekes momentum, hogy a teljes virtulalis billentyuzet elojott akkor, nem csak a numerikus. A "reset all settins" feloldasanal viszont csak a numerikus jott elo, es el is fogadta a beirt kodot. -
-igu-
veterán
Udv, sracok
el szeretnem adni az iPad Air 3 tabletemet kihasznalatlansag okan.
Eladas elott alapallapotba kellene hoznom, de az adatok torlesehez passcode-ot ker.
Evek ota ujjlenyomattal nyitom ki a keszuleket, sose volt passcode hasznalatban.
Ha volt is beallitva, az csak tippelos lehet, azt meg nem akarom sokaig probalgatni (bar nem tudom, hany probalkozast enged tiltas elott). Amire tippelnek, az nem mukodik.
Van valami megoldas arra, hogy eladhato allapotba hozzam a vasat?
Find my alol mar kivettem, az legalabb elerheto passcode nelkul is. -
bollokcs80
Korrektor
A fizz-es iCentre-s ajánlatra most el lehet sütni ezt:
"GYEREK8" 8888 Ft 50000-es kosárérték felett május 23-25 között. Ha valaki OTP-s kártyával fizet, még 5000 Ft kedvezményt az a vásárlásra, kb 152.000 forintból kijön. -
alba-regia
aktív tag
Alapértelmezetté tehető a Google Fordító az app frissítését követően.
-
tl-x
addikt
iPad Air 13 M2 tartozékai jók a M3-hoz? Fólia? Tok?
-
Gabesz87
veterán
válasz
szabonagyur #48931 üzenetére
ChatGPT-is kérdeztem erről, esetleg az AltStore megoldás lehet? Vagy az sem. Ha nem hát nem, mondjuk még akkor is ott van a lehetőség, hogy Droidra töltök le .apk-t, csak inkább iPad-ről használtam volna.
-
Gabesz87
veterán
Nem túl rutinos apple használóként az lenne a kérdésem, hogy lehet valahogy olyan appot telepíteni, ami (már) nincs fent a Store-ban? Arcam Control app kellene, de ahogy látom, az utoölsó verziója ennek 2021-ben volt. Nem tudom, mikor vették le a Store-ból. Gondolom nem olyan egyszerű, mint egy .apk telepítés Droidon. Meg nem tudom, egyáltalán valahonnan így külön az app beszerezhető-e
-
zaskar
senior tag
válasz
FERA88 #48927 üzenetére
Én külső eszközökről szoktam az iPad-re másolni fájlokat, könyvtárakat. Pendrive, memóriakártya, külső SSD. Az eszköz exFAT-ra legyen formázva. Persze ha nem USB C-s az eszköz, akkor kell egy átalakító. Nekem a Fàjlokban több száz GB fotóm van így felmásolva, megtartva a Windows-os könyvtárszerkezetet. Persze a külső SSD a legjobb, úgy nagyon gyors a másolás.
-
FERA88
tag
Sziasztok. Remélem itt tudtok segíteni egy kicsit. Vettem egy remek ipad a16 (2025) tabletet. Első ios-os gépem lett, ezelőtt csak androidot használtam. Képregények, könyvek olvasására. Olyan kérdésem lenne, hogyan lehet konkrét mappákat is átmásolni a tabletre? Apple Devicessel másolok. Sajnos csak magát a fájlokat engedi, pl pdf.-et magában, ezzel az a baj hogy külön létre kell hozni manualisan a mappát, ami a Windowson van. Simán USB kábellel kötöttem össze a gépet. Marha sokáig tart mire így létre hozom ugyan azokat a könyvtárszerkezeteket. Próbáltam rar.ba tömöríteni de azt meg nem ismeri fel a tablet. Van valami másik jó program, vagy megoldás hogy simán tudjam másolni a mappákat a fájlokkal? Köszönöm szépen a segítséget
-
SharpSA
veterán
Tud-e valaki erre megoldást: ha a főképernyő aktív x ideje, vagy x ideje nincs érintés a képernyőn, akkor például a Waze-ra jelenjen meg automatikusan?
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
mr.tamasbiro #48921 üzenetére
A 10-es jó rá,én is azt vettem.
-
tl-x
addikt
válasz
mr.tamasbiro #48923 üzenetére
Ez esetleg? [link]
-
tl-x
addikt
válasz
mr.tamasbiro #48921 üzenetére
9-es biztos nem a 10-es úgy tudom jó rá.
-
mr.tamasbiro
őstag
2025-ös ipadra nem jó véletlen a 9 vagy a 10 esnek a tokja?
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Összesen 5 eszközöm van ugyanazon Apple ID alatt: két telefon, két iPad, egy Watch. Az egyik iPad rendszeresen feldobja ezt az üzenetet:
[kép]
Úgy emlékszem, hogy akkor kezdte, amikor az újabbik iPadet üzembe helyeztem. Mindig rányomok a "Mégsem"-re, akkor egy ideig nem csinálja, de már kezd unalmas lenni. Hogyan lehetne véglegesen eltüntetni ezt az üzenetet? -
tl-x
addikt
válasz
mr.tamasbiro #48916 üzenetére
Én is otp-s vagyok leírnád privátba, hogy megy az igénylés?
-
tl-x
addikt
válasz
mr.tamasbiro #48914 üzenetére
Én ott megnéztem ki a forgalmazó (icentre) és közvetlenül ott fogom venni.
-
mr.tamasbiro
őstag
Fizzről én is megrendeltem 0%-kal az idei padot.
-
Nelorfin
csendes tag
Szia Mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy ipad-hez lehet e kapni olyan billentyűzetet, ami nem tokhoz tartozó billentyűzet, hanem mondjuk az ipadet a saját asztal tartójára helyezem, a billentyűzet meg külön van mint mondjuk egy pc-hez. Az ilyen sima ipad-nél működhet? pl ipad (2025) A válaszokat előre is köszönöm.
-
tl-x
addikt
válasz
unicumnext #48909 üzenetére
Megnéztem az icentre-t ott is van 20 havi 0% THM-el önrésszel. Végig kattintgattam, el is jutottam addig, hogy részletfizetés aztán már csak a rendelés leadása gomb volt. Csak kiszállítással lehet kérni hitel esetén. Csinált már valaki ilyet? Önrészt mikor kell kifizetni? Azt írták meg kell adni a bírálathoz a hitelkártyaszámom. Lehet hétfőn felhívom őket.
-
tl-x
addikt
válasz
unicumnext #48909 üzenetére
Na ez már jól hangzik, köszi megnézem
-
tl-x
addikt
válasz
Lalikirály73 #48907 üzenetére
Köszi, örülök, hogy tetszik a rajz és a tippet is a vásárláshoz. Hát 0 % THM-el 10 hónapra (24 havi meg nem nagyon van) kicsit húzós lenne a havi 30-40e.
-
-
-
válasz
userxy #48900 üzenetére
Hol láttad ennyiért?
M1 CPU jó még évekig, de szerintem nem igazán éri meg. Szerintem a 85% még nem olyan vészes, szerintem használjátok ameddig tudjátok, ha pedig eladjátok, 1-2 év múlva mondjuk 200 körül, akkor azt az 50-et rádobva, annyival is közelebb lesz majd az M2/M4 upgrade.
A 12.9 sosem volt akksibajnok, egyik sem sajnos, szóval tudom hogy rövidnek tűnhet, főleg így 15% degradációval.
-
Zozzer888
addikt
A magic keyboard helyett én inkább vennék egy használt macbook air-t
140-150 körül lehet találni szép állapotú i3-as procist, de már M1-ek is vígan vannak 200 körül.
ipad csere témakörben én is bizonytalan vagyok, mert alap jegyzetelésre, "papír feletti gondolkodásra" tökéletes az alap ipad is és akkor még ceruzát se kéne cserélnem...
Viszont ha anyagi lehetőség engedi akkor érdemes az Air, ha többet enged akkor Pro irányba menni, mert nagyon jó cuccok. Viszont itt már exponenciálisan növekedik az ár a termék "jóságához" képest
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest