Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó: 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok,
ímhol az engedélyem az arcképcserére.
Arra lennék kíváncsi, hogy a Hades 2 c. játékból Chronos arcképe működhetne-e szerintetek a PH! felületén, mert ha igen akkor erre szívesen cserélném.

Köszönöm előre is!

-
River
Arcképgyáros
-
-
Megszerkesztettem a kritériumok szerint :
Engedélyt lekértem az első topicban. Bár a Moderátori visszajelzés alapján : alapból jogosult lennék, de a beszólásom miatt nembiztos.
Engedély vagy megjön vagy nem, az arcképet leszerkesztettem. Kérdés hogy így jó lesz-e, ha egyáltalán a Stáb engedélyézi még az egyéni avatart számomra ? -
River
Arcképgyáros
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Szia!
Mivel ezt az arcképet már használta valaki így egy az egyben nem lehet beállítani csak látható módosításokkal. Újrarajzolásnál leginkább a szeméhez és a szájához nyúltam. Magán a repülőn jelentősebb változtatásokat nem csináltam de a színeket kicsit "modernizáltam". Inkább a "vagányabb" vonalra fókuszáltam, ebből három verzió született:
V1(fogakkal):

V2(fogak nélkül):

V3 (nagyobb száj):
(Ezt kéri)[ Módosította: pepe091 ]
-
Zsolt,72
őstag
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Ebben a topikban az arcképszerkesztők nem alkalmazottak, hanem lelkes önkéntesek, akik a szabadidejüket (és a szakértelmüket) áldozzák fel mások segítésére – teljesen ellentételezés nélkül. Ez nem egy ügyfélszolgálat, ahol a „két nap” egy kötelező határidő, hanem egy közösség, ahol a felkérések a szerkesztők szabad kapacitása és kedve szerint készülnek el.
Ezt a sürgető és türelmetlen hangnemet az Arcképgyárosok nevében is kikérjük magunknak.
A többieknek – akik hozzád hasonlóan várnak – általában sikerül ezt türelemmel kezelni. A szabályok betartása általában sokat segít abban, hogy a kérések célba érjenek. -
River
Arcképgyáros
válasz
alratar
üzenetére
Szia!
Így esetleg megfelelne?
Persze ha a Moderátoroknak is megfelel.
Teljesen újrarajzoltam, illetve a fórum felé fordítottam.
pepe091: nekem ennek nagyon 3D hatása van.Sajnos ennél is ez volt a max amit tudtam, próbáltam nagyon rajzosra fogni de ha már ennél stilizáltabb lenne felismerhetetlen lenne a figura - River
-
Sziasztok.
Lecserélném a mostani arcképemet. setleg [engedély]
Esetleg ebből lehetne? -
-
-
grigo
őstag
Sziasztok.
Kaptam engedélyt arcképre, érdeklődni szeretnék, hogy mennyire leterheltek a gyárosok, illetve ha csak találtam egy szimpatikusat a szabad arcképek között azt itt is tudom jelezni? -
River
Arcképgyáros
Így esetleg?

V1:

V2:

Az arca amúgy baromi sárga volt ott ha nem gond nem őriztem meg a színeket.
A V2-es verziónál a kardot kicsit kisebbre rajzoltam, hogy arányaiban maradjon a kép.A kérdés az, hogy legyen innen a V1 vagy V2 vagy próbálkozzak majd meg Mimirrel?

- részemről oké a v1.
Egyéni arcképe beállításra került. - koxx[ Módosította: koxx ]
-
Moby
veterán
Ha ennyire kivitelezhetetlen van más témaötletem is, hátha ezt egyel egyszerűbb megcsinázni: [link]
-
-
A plasztikai műtéteket végrehajtottam az illetékeseken.
-
icon
senior tag
Én meg azon gondolkodom, mit változást kérjek, hogy össze lehessen könnyebben hozni... keressek olyan rajjzot, amit át lehet emelni?
-
-
csƵ
addikt
Sziasztok!
Engedély.
Ezt szeretném.Köszönöm!
-
Jó lesz, amit linkeltél.
A "Csak módosítással kérhető újra" annyit tesz, hogy valamilyen kis módosítást végre kell rajta hajtani, ami lehet akár színbeli, akár formai módosítás.
Ezen a képen más szögből látható a karakter. Váll és egy kis test viszont mindenképpen kelleni fog neki. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!

● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:

(Ezt kéri)

CactuS
-secret-
vond
Dr. 444Hertz
Czeky