- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismedve1982
tag
válasz
glacious #128663 üzenetére
Pontosan.
A Yetteles már nem működik, az ottani kártyám törölve lett. Részükről le van zárva a dolog.
Telekomos kártya működik, net, hívás, sms megy, de ha valamit intézni akarok, nem tudok, mert azt írja a rendszerük, hogy nem az övék a kártya. Én laikusként úgy gondolom, számhordozásnál a fehérvári Alba Pláza üzletben, mikor intéztem, valamit elrontottak, mert akárkivel beszéltem eddig Telekoms részről, csak vonogatták a vállukat. Azt is mondták, csináljak adategyeztetést, viszont mivel nem vagyok a rendszerben, azt sem tudok. -
osonte
őstag
válasz
glacious #126966 üzenetére
Lakcímkártya változott. Az állandó lakcím ugyanaz maradt, de a tartózkodási hely lett más. Viszont ezt beszkenneltem és elküldtem nekik, még a szerződéskötés előtt. Illetve az ügyintéző szerint ez nem lehet gond.
Köszi a választ, akkor ezek szerint össze tudják vonni.
-
törölt tag
válasz
glacious #119426 üzenetére
Persze, hogy be volt. Most a korlátlan dominó hibátlan változatlanul az asztali Huawei b818-ban. Szerintem a főkártya is visszateszem dominóba, más-nem egyenlőre lemondok az 5G-ről, ami kevés helyen van még. Teljesen felesleges előfizetni, pláne, hogy én minden évben megveszem cash az iPhone-om. Ez a multisim jó lett volna, de az akadások érthetetlenek.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
glacious #118821 üzenetére
Szóval akkor papíron korlátlan, gyakorlatilag azonban nem és adat téren korlátlan azonban sebesség téren nagyon sok esetben be van húzva a kézifék ... így akkor nincs értelme váltani, mivel semmire se mennék a korlátlan adattal, ha film streamelés közben akadozna vagy ha le akarnám tölteni a kedvenc sorozatom vagy 1 játékot Steam-ről akkor 1- 2 mb/s -el csordogáljon ... semmi kedvem azt csinálni mint 10+ évvel ezelőtt, hogy egész este menjen a gép, hogy mire felkelek addigra talán végez a letöltéssel
Tompika777: Tehát akkor ez nem fix, hanem valami algoritmus figyeli a forgalmat és ha észleli akkor korlátoz? Csak arra az 1 letöltésre vonatkozik és végeztével törlődik is vagy ha ilyet észlel akkor büntiből egész hónapra lekorlátoz? Korlátozott sebesség amúgy mennyi mb/s vagy kbit/s-ről beszélünk?
-
AnonymusX
őstag
válasz
glacious #118821 üzenetére
"titkosított adatátvitel korlátozva van sebességileg"
Óvatosan ezzel a kijelentéssel, hisz például a HTTPS is titkosított adatátvitel (és egy pár másik protokoll). Úgy sejtem, hogy itt a VPN-re gondoltál, mivel az ÁSZF-ben volt torrentre és VPN-re vonatkozó lassítás korábban, de itt a fórumon megtárgyaltuk, hogy a torrentet érintő korlát már kikerült az ÁSZF-ből (és lehet a VPN-es is).
-
-
-
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
glacious #117871 üzenetére
Mindig a csomagok listaárát kell nézni a díjcsomagváltáshoz, nem azt hogy épp mennyit fizetsz érte. Így lehet, hogy a Mobil M 2020 + Gigaerős netre engedne váltani. Annak a listaára 3500+7990=11490ft. A Mobil L 2019 + 2GB pedig 9550+1290=10840ft. A Mobil L 2020 + Net 4GB pedig 7590+2190=9780ft. Ezek alapján látszik melyikre lehet és nem lehet váltani. A Mobil M + Gigaerős net azért lesz olcsóbb neked, mert a gigaerős netre 30% helyett 50% kedvezményt kapnál, mert Magenta1-es vagy és van 3 mobil előfizetésed. Van amikor a drágább csomag az olcsóbb.
És igen, akinek Mobil XL 2019 + Korlátlan net volt az nem tud váltani semmire kötbér nélkül, mert most a legnagyobb csomagkombináció is kisebb. Mivel vállaltad hogy ezt a csomagot és havidíjat fizeted 2 évig, reklamálni nem érdemes.
-
-
-
-
válasz
glacious #117630 üzenetére
Nem, mindig ennyi opció van.
Marad így, amúgy kipróbáltam volna. Nekem egyformán és felváltva okoz meglepetést az App, a webes felület és a telefonos ÜSZ. Minap utóbbi nézett totál hülyének, de már a hangján hallottam egyből, hogy egy flegma majomgyerek. Kaptam SMS-t, hogy..... hogy szuperál az új telóm, nincs-e kedvem rá biztosítást kötni....blabla
Rémlett, hogy biztosítást csak 1-2 hónapig lehet kötni, én meg év elején vettem utoljára mobilt. Felhívom ÜSZ-t, hogy nézzük már meg, nem vásárolt- e valaki a nevemben mobilt, erre nyeglén belenyekereg a koma, hogy olyan nincs, hogy valaki az én nevemben vesz telefont.....benne volt a hangjában, hogy ennyire marha nem lehetek, hogy ilyennel felhívtam. Nagy nehezen csak hajlott rá, hogy ellenőrizzük le a profilom alatt mik futnak.....
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
glacious #117508 üzenetére
Na egy másik telefonos ugyfelszolgalatos megoldotta. Két elofizunk van magentaba es valamiért a kettőt együtt nezte a rendszer. Beallitotta, megoldotta.
Amúgy nem először tapasztalom, hogy érdemes több ugyfelszolgalatossal probalkozni. Tobbetszerre oldottak meg a problémámat a masodik-harmadik hivasra.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
glacious #116679 üzenetére
nekem anno mindenképpen megérte feltöltősként domino most...
De mennyit is lehet beszélni 2810Ft(3000Ft feltöltés-190Ft Domino Most időszaki díj)-ból?
Domino Most 19Ft/perc Hálón kívül 147perc
Domino Most 9Ft/perc hálón belül 312perc
vegyesbem 229 perc
3000Ft-ból
Domino Fix 25Ft/perc 120percAkkor kinek melyik éri meg?
-
viktorhu
veterán
válasz
glacious #116679 üzenetére
Annyira kis összegről van szó, és cserébe annyira jó ajánlatról, hogy akinek nem kell sok adat vagy valamilyen típusú korlátlanság beszédben, annak nemigen van most a mostnál jobb ajánlat publikusan. A gond inkább a macera - havonta rendelni a mostot, mellé az évi adategyeztetések, feltöltögetés...
-
norbertoth
senior tag
válasz
glacious #116579 üzenetére
Van másik előfizetés is..össze van kötve és 15% kedvezmény is megvan. Az új csomag nem ettől olcsóbb, hanem mert olcsóbbá tették. Egyébként elvileg úgy van hogy egy hónapig kisebbre vagy nagyobbra váltok akkor utánna válthatok Mobil S-re de akkor a kedvezőbb árút kapom
-
hangyász2
aktív tag
válasz
glacious #114451 üzenetére
10 hónap, 2000 forint. Nem veszünk össze rajta velük.
Aha, most nézem a többi előfizetésen is ezt írják a számlára.
Egyébként 30% Magenta 1 kedvezmény szerepel az előfizetés részleteinél a weboldalon,
csak a korlátlannál hívják Több mobilos Magenta 1 kedvezménynek, de az 50, ugye. Szóval ez is bug. -
-
w.miki
veterán
válasz
glacious #113569 üzenetére
Az enyém nem korlátlan, csak 100 perc + 2GB net: 1500Ft.
De van aki kapott olyat, hogy korlátlan duma, + 10GB net-et, 3500Ft.
Ügyfélmegtartós ajánlat a Vodánál.
Ismerősöm telekomos. (Még.)
Írtam a nevében telekom ügyfélszolgálat emilcímre, meglátjuk mit reagálnak.
Ha nem jön össze, mennek át máshoz.
Általában akkor nem lehet velük egyezkedni? -
viktorhu
veterán
válasz
glacious #113569 üzenetére
Publikusban 7990 a Go Talk, ami a legolcsóbb korlátlan, abban csak egy giga net van + a közösségi pakkok. 5 giga nettel 9990, ott már a video is korlátlan (Youtube, Netflix stb.), az már nemcsak belföldi számokra, hanem EU-s számok hívására is korlátlan. Ügyfélmegtartó flottában 5490-ért ajánlottak belföldre korlátlant 5 giga nettel.
-
szemesi69
addikt
válasz
glacious #113525 üzenetére
Most néztem rá, eddig azt írta tegnap óta, hogy szerződés elkészült, most már szállítás alatt van. Elvileg ma 17 óráig kell a helyi üzletbe érkeznie a telefonnak, viszont minden szerződés, gari jegy már a fiókomban látható kb. 10 órától.
Szállítási információk
Rendelésed szállítás alatt van, ezért már nincs lehetőséged a szállítási cím és az átvevő módosítására, illetve a rendelés törlésére.
Szállítási cím
Nyilas GSM Kft. (Tesco): HU 7400 Kaposvár, Berzsenyi utca 13
Szállítás időpontja
2020. március 11. (szerda) 9:00 és 17:00 között -
válasz
glacious #113512 üzenetére
Ezzel nyugodtan várj jó pár napot, egy hónapja jött nekem is a teló és rá egy hétre már minden dokumentum fenn volt a weboldalon. Maga a kiszállítás szervezése volt kicsit kaotikus, mert minden különösebb értesítés helyett csak azt láttam a weboldalon bejelentkezve, hogy előző nap a futár nem tudta átadni a telefont. Előtte a főszámomról egyeztettünk, hogy kapok értesítést kiszállítás előtt, tudom módosítani is a szállítás napját. Sajna egy Domino számot átváltottam előfizetésre a készülékvásárlással egyidőben, ez a Domino kártya nem is volt már készülékben.
Kitalálható melyik számra küldözgettek SMS-t.
-
seger
addikt
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz
glacious #112190 üzenetére
A telefon menüjében, most kikapcsoltam a Voltét. Levált, ha hívás van, minden ok. A második slotban Vodafone kártya van, az is megy rendesen. Már a kártyákat is megcseréltem a dolgokban. Ha Volte van, akkor szakadozik a beszéd. A kártya is új, az ünnepek előtt lett cserélve.
-
m1lan
őstag
válasz
glacious #111748 üzenetére
Ezek szerint nem frissült az ÁSZF ezen része, ugyanis már egy ideje elég 1 előfizetés is a Családi Mobil Opcióhoz. A weboldal jól írja az igénybevételi feltételeket.
#111732: "A csoportba bevont havi díjas és Domino előfizetéseknek jelenleg is élő, nem lezárt, publikus lakossági hang alapú díjcsomagoknak kell lenniük (kivéve Eco XS, Eco Surf, Next, Move, Fun S, Like S, Paletta 100, 100S, 200 és 300); egyéb lezárt lakossági díjcsomagokra, valamint mobilinternet-csomagokra, üzleti előfizetésre és üzleti flottás díjcsomagokra a kedvezményt nem biztosítjuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged