Hirdetés
Hirdetés
-
Képeken mindkét Xiaomi 14T
ma A sima és a Pro modell is lebukott a bemutató közeledtével.
-
EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
it EU-s panasz érkezett a videojátékos cégekre a fogyasztók becsapása miatt.
-
Már elérhető a Xbox Game Pass Standard
gp A régi Game Pass tagságot váltja a korábban bejelentett Standard, amelyhez már nem járnak a premier napi játékok.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Orlin #106146 üzenetére
Dominónál az nem elég, hogy a szolgáltatás aktív legyen, a megújításhoz 30 naponta az egyenlegen is kell annyinak lennie, hogy az időszaki díjat le lehessen vonni. Nem ez lehet a gond?
Esetleg az ajándék net elfogyása után egy ki-bekapcs, hogy újrainduljon a megújuló csomagod.Szerintem ez már nem a lassítós 200MB ahogy nézem, az Netplusz volt azt hiszem és drágább is volt.
[ Szerkesztve ]
-
luciferk
senior tag
Paletta 1-be bevont(net, tv, telefon) next s 1Gb adatforgalommal 2 éves hűségem most járt le, havi díjam 4055Ft, milyen mobil csomagot ajánlotok helyette amely egy kicsit olcsóbb havidíjú és egy kicsit több adatforgalmat tartalmaz?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz luciferk #106152 üzenetére
Mobil L csomag (hálón belül korlátlan+150 perc, vagy sms hálón kívül): 5500 forint
1GB net 1090 forint.
Ez így 6590 forint/hó.
De magentában kapsz havidíjkedvezményt, és 1 helyett 2 GB netet.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Kaptam levelet a T-től és az ÁSZF. 6. számú melléklet 1.5.pontjára hivatkozva nem fizetnek (kártérítés/kötbér)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #106158 üzenetére
Akkor ez ennyi volt. Így is "behúztál" már tőlük pénzt + netet.
-
válasz #77646080 #106159 üzenetére
Az igaz!
Ami jár az jár és az is járt, meg ez is járna
Tudod, ha te hibázol vagy nem fizetsz... behajtót is küldenek rád, de ha ők hibáznak, na az úgy jó. (szerintük)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Gedeon31
addikt
válasz Gedeon31 #105895 üzenetére
Közben megkaptam a -11000 Ft-os számlát postán is,de azon kívül semmit hogyan lesz ez korrigálva a törlesztő részleteknél. Pár napja eltűnt az online felületről a telefon első törlesztő részlete. Ma az otthoni szolgáltatások számlája is.
Gondoltam ez már megér egy telefonhívást. Telefonos ügyfélszolgáton sem látják ma senkinek az otthoni számláit. Ismét dübörög a Telekom rendszereLegalább a -11000 Ft-ot jóváírták. Két hónapig biztos nem kell a telefon törlesztőjét fizetni,viszont megkért a hölgy,hogy a jövő hónapban is telefonáljak a fennmaradó rész is biztos legyen jóváírva.
-
Szirijusz
csendes tag
Vettem a Telekomnál egy új előfizetést és telót, az előfizetésemre hűségem is van, a telefont egy összegben kifizettem a kedvezményes áron. Így a teló tiltható nem fizetés esetén, arra is vonatkozik a hűség? Eladás miatt kérdezem...
-
Szirijusz
csendes tag
válasz szabogabor10 #106164 üzenetére
Köszi!
Nem erről van szó, csak a teló státuszáról szerettem volna infót kapni. Már csak az ár miatt is...
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Ha felmondom a meglévő hűségemet alapcsonyabb díjcsomag beállításával és kifizetem a kötbért, akkor ez miylen hatással van a még fennmaradó készülékrészletekre, illetve mennyiben befolyásolja ez a felmondás ha a jövőben újra készüléket szeretnék venni részletre?
köszi
-
radio100jozs
őstag
válasz Cilindrik #106166 üzenetére
Szerintem semennyire, de ez a megküldött dokumentumokban részletesen le van írva. Ha jól emlékszem a részletfizetés csak akkor szűnik meg, és válik egyben fizetési kötelezettséggé, ha az előfizetés megszűnik. A készülék kedvezmény viszont díjcsomagra is van, így az szerintem is kötbért jelent.
-
Soulfly842
addikt
válasz Cilindrik #106166 üzenetére
Szia!
A kötbér kifizetésen túl a készüléktörlesztők kifizetése is szükséges, ahhoz hogy készüléket vásárolhass arra a szerződésre, hiszen nem teszel eleget a szerződési követelményeknek.
Ismerve az embereket, ha ez a kettő nem lenne együtt, akkor hetente szeretnének egy új telefont ugyanarra a szerződésre
(#106167) radio100jozs
Annyiban pontatlan, hogy nem a szerződés megszűnéséhez, hanem a szerződésbe foglaltak megtartásához van kötve (a határozott idejű szerződés időtartalmára).
[ Szerkesztve ]
-
Cilindrik
aktív tag
válasz Soulfly842 #106168 üzenetére
Köszönöm
-
Cranberries
aktív tag
Valami nem stimmel a Telekom app-pal. Tegnap is azt mutatta, hogy a net keret ma (tegnap) éjfélig használható fel és ma is azt mutatja, hogy ma éjfélig használhatom fel. Ma reggel kaptam egy sms-t is, hogy a csomagban foglalt adatmennyiség 80%-át felhasználtam. Amúgy a mai dátum a valós, mert 23-án van a fordulónap.
Mi lehet ez az anomália?[ Szerkesztve ]
-
szalai112
senior tag
válasz Cranberries #106170 üzenetére
Az is elképzelhető hogy valami a hátérben fellzabálta a neted.
[ Szerkesztve ]
-
Cranberries
aktív tag
válasz szalai112 #106171 üzenetére
Az adat keret felhasználási ütemével nem volt semmi gond, teljesen korrektül csökkent a saját felhasználási szokásaimhoz mérten.
A problémám az volt, hogy a tényleges fordulónap előtti napon is azt jelezte, hogy azon a napon használhatom fel a maradék adatmennyiséget. -
törölt tag
Hol tudom megnézni a Domino SIM-hez kapott perceket?
A régi app nem mutatja, természetesen az új sem. -
goop
őstag
Működik az esim / multisim igénylés a neten, fizikai is átváltható esimesre, ill. a multi esim is cserélhető a neten végre, üzletbe menni már csak esim váltás fizikai simre esetben kell. Annyi, hogy a korlátlan netesek vigyázzanak, alapban a multi sim igényléskor a nem csökkentett sebességű multisimet adja, de pl. mint nekem órába bőven jó az 1/1 es is, tehát át kell váltani, különben 4k a havidíj.
-
nagyúr
válasz #81524480 #106173 üzenetére
Szerintem már sehol, úgy gondolták, nem azért kaptad, hogy nézegesd! (vagy Látóasszony topik)
Cserébe a hasznos válaszomért, mondjátok meg nekem, mi az a
Partnerkártya kedvezmény
?Hűségidő hosszabbítás-ra akar rávenni a honlap és szerepel egy ilyen sor is 20% a kalkulált havidíjban! (az 1110 .- készülékkedvezmény mellett)
Domino kártyáim vannak az előfizetéses mellett, ez lehetne a partnerkártya....?
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz ubyegon2 #106177 üzenetére
Mit jelent a Partnerkártya kedvezmény?
Ha legalább két új mobil előfizetésed van azonos folyószámlán, akkor egy - a legmagasabb havi díjú mobil hang- vagy adatcsomag - kivételével minden előfizetés havi díját 20%-kal csökkentjük.
Fene se érti ezt a kedvezményt, nekem egyetlen előfizetésem van és 3 Dominom, így a legmagasabb havidíjú az a meglévő egyetlen, ami a fenti mondat alapján kivételt képez.
Ha ilyenekkel csalogatnak hűségidő hosszabbításra, ami nem is igaz...... Utóbbi majd egy év alatt a Domino-t kedvezőbbnek látom.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
thomas77
senior tag
dptrsk fórumtárs hozzászólása után felhívtam Telekom ügyfélszolgálatot és pár perc alatt bekapcsolták a VoLTÉ-t a domino kártyáimon.
Értesítő sms után restart és működik is hibátlanul.
Tehát akinek van hozzá készüléke és szeretné használni, az most már valóban meg tudja rendeli. -
thomas77
senior tag
válasz dragon1993 #106182 üzenetére
Kipróbáltam. Működik.
-
Bailey
senior tag
Én is bekapcsoltattam chaten a család dominós számain. Az ügyintéző először azt mondta, hogy nem tudja bekapcsolni, majd mindenkinél automatikus lesz. Mondtam, hogy már többeknek bekapcsolták kérésre, utánanézett és mondta, hogy már tényleg lehet kérni.
-
SPF
senior tag
Van itt olyan, aki egyedi üzleti díjcsomagban van, és bekapcsolták neki a volte-t?
-
válasz #77646080 #106159 üzenetére
Fogyasztóvédelem többet ér, mint a Békéltető testület (vagy mik azok) nem? Mármint egy "telekommunikációs szolgáltatóval" szemben
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
makoss
veterán
Üdv!
NetPlusz S csomagban van kártyás előfizetésem és olyan kérdésem lenne, hogy milyen csomagra érdemesebb váltani ahol korlátlan a Facebook és a messenger?
Flotta nem érdekel.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
törölt tag
válasz makoss #106195 üzenetére
A Net S Plusz csomagnak mi köze van a mobilos csomagokhoz?
Egyébként a 6 GB-os csomagban van FB és Messenger korlátlanság, a 3 gigásban csak FB van. (persze mindkét csomagban van más is, csak azokat emeltem ki, amikre szükséged lenne).MrCsiT: Messenger még nem is eszik sokat, de a FB rendesen fogyasztja a netet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #106198 üzenetére
Nem is tudtam, hogy van (még) ilyen. Először a Telekom DSL netjére gondoltam, mert ott (is)van Net S Plusz.
-
prozodus
őstag
válasz MaxxDamage #106194 üzenetére
A UPC-t a Békéltető segítségével koptattam le, mikor szemétkedni próbált. És anno úgy emlékszem, a fogyvéd eleve azt mondta, h a BT az illetékes.
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Politika
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egérpad topik
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- További aktív témák...
- ASUS TUF-AX5400 Router
- Eladó I7-7700 Asus MAXIMUS VIII-al!
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600 - 1TB-4TB M.2 NVMe SSD - RX 6600 8GB GDDR6 - 16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- XFX RX 6900 XT 16GB GDDR6 SPEEDSTER SWFT 319 Eladó! 175.000.-
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen