-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #106194 üzenetére
A UPC-t a Békéltető segítségével koptattam le, mikor szemétkedni próbált. És anno úgy emlékszem, a fogyvéd eleve azt mondta, h a BT az illetékes.
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #106198 üzenetére
Nem is tudtam, hogy van (még) ilyen. Először a Telekom DSL netjére gondoltam, mert ott (is)van Net S Plusz.
-
törölt tag
válasz
makoss #106195 üzenetére
A Net S Plusz csomagnak mi köze van a mobilos csomagokhoz?
Egyébként a 6 GB-os csomagban van FB és Messenger korlátlanság, a 3 gigásban csak FB van. (persze mindkét csomagban van más is, csak azokat emeltem ki, amikre szükséged lenne).MrCsiT: Messenger még nem is eszik sokat, de a FB rendesen fogyasztja a netet.
-
makoss
veterán
Üdv!
NetPlusz S csomagban van kártyás előfizetésem és olyan kérdésem lenne, hogy milyen csomagra érdemesebb váltani ahol korlátlan a Facebook és a messenger?
Flotta nem érdekel. -
SPF
senior tag
Van itt olyan, aki egyedi üzleti díjcsomagban van, és bekapcsolták neki a volte-t?
-
Bailey
senior tag
Én is bekapcsoltattam chaten a család dominós számain. Az ügyintéző először azt mondta, hogy nem tudja bekapcsolni, majd mindenkinél automatikus lesz. Mondtam, hogy már többeknek bekapcsolták kérésre, utánanézett és mondta, hogy már tényleg lehet kérni.
-
thomas77
senior tag
válasz
dragon1993 #106182 üzenetére
Kipróbáltam. Működik.
-
thomas77
senior tag
dptrsk fórumtárs hozzászólása után felhívtam Telekom ügyfélszolgálatot és pár perc alatt bekapcsolták a VoLTÉ-t a domino kártyáimon.
Értesítő sms után restart és működik is hibátlanul.
Tehát akinek van hozzá készüléke és szeretné használni, az most már valóban meg tudja rendeli. -
válasz
ubyegon2 #106177 üzenetére
Mit jelent a Partnerkártya kedvezmény?
Ha legalább két új mobil előfizetésed van azonos folyószámlán, akkor egy - a legmagasabb havi díjú mobil hang- vagy adatcsomag - kivételével minden előfizetés havi díját 20%-kal csökkentjük.
Fene se érti ezt a kedvezményt, nekem egyetlen előfizetésem van és 3 Dominom, így a legmagasabb havidíjú az a meglévő egyetlen, ami a fenti mondat alapján kivételt képez.
Ha ilyenekkel csalogatnak hűségidő hosszabbításra, ami nem is igaz......
Utóbbi majd egy év alatt a Domino-t kedvezőbbnek látom.
-
válasz
#81524480 #106173 üzenetére
Szerintem már sehol, úgy gondolták, nem azért kaptad, hogy nézegesd! (vagy Látóasszony topik)
Cserébe a hasznos válaszomért, mondjátok meg nekem, mi az a
Partnerkártya kedvezmény
?Hűségidő hosszabbítás-ra akar rávenni a honlap és szerepel egy ilyen sor is 20% a kalkulált havidíjban! (az 1110 .- készülékkedvezmény mellett)
Domino kártyáim vannak az előfizetéses mellett, ez lehetne a partnerkártya....?
-
goop
őstag
Működik az esim / multisim igénylés a neten, fizikai is átváltható esimesre, ill. a multi esim is cserélhető a neten végre, üzletbe menni már csak esim váltás fizikai simre esetben kell. Annyi, hogy a korlátlan netesek vigyázzanak, alapban a multi sim igényléskor a nem csökkentett sebességű multisimet adja, de pl. mint nekem órába bőven jó az 1/1 es is, tehát át kell váltani, különben 4k a havidíj.
-
törölt tag
Hol tudom megnézni a Domino SIM-hez kapott perceket?
A régi app nem mutatja, természetesen az új sem. -
Cranberries
aktív tag
válasz
szalai112 #106171 üzenetére
Az adat keret felhasználási ütemével nem volt semmi gond, teljesen korrektül csökkent a saját felhasználási szokásaimhoz mérten.
A problémám az volt, hogy a tényleges fordulónap előtti napon is azt jelezte, hogy azon a napon használhatom fel a maradék adatmennyiséget. -
szalai112
senior tag
válasz
Cranberries #106170 üzenetére
Az is elképzelhető hogy valami a hátérben fellzabálta a neted.
-
Cranberries
aktív tag
Valami nem stimmel a Telekom app-pal. Tegnap is azt mutatta, hogy a net keret ma (tegnap) éjfélig használható fel és ma is azt mutatja, hogy ma éjfélig használhatom fel. Ma reggel kaptam egy sms-t is, hogy a csomagban foglalt adatmennyiség 80%-át felhasználtam. Amúgy a mai dátum a valós, mert 23-án van a fordulónap.
Mi lehet ez az anomália? -
Cilindrik
aktív tag
válasz
Soulfly842 #106168 üzenetére
Köszönöm
-
Soulfly842
addikt
válasz
Cilindrik #106166 üzenetére
Szia!
A kötbér kifizetésen túl a készüléktörlesztők kifizetése is szükséges, ahhoz hogy készüléket vásárolhass arra a szerződésre, hiszen nem teszel eleget a szerződési követelményeknek.
Ismerve az embereket, ha ez a kettő nem lenne együtt, akkor hetente szeretnének egy új telefont ugyanarra a szerződésre
(#106167) radio100jozs
Annyiban pontatlan, hogy nem a szerződés megszűnéséhez, hanem a szerződésbe foglaltak megtartásához van kötve (a határozott idejű szerződés időtartalmára).
-
radio100jozs
őstag
válasz
Cilindrik #106166 üzenetére
Szerintem semennyire, de ez a megküldött dokumentumokban részletesen le van írva. Ha jól emlékszem a részletfizetés csak akkor szűnik meg, és válik egyben fizetési kötelezettséggé, ha az előfizetés megszűnik. A készülék kedvezmény viszont díjcsomagra is van, így az szerintem is kötbért jelent.
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Ha felmondom a meglévő hűségemet alapcsonyabb díjcsomag beállításával és kifizetem a kötbért, akkor ez miylen hatással van a még fennmaradó készülékrészletekre, illetve mennyiben befolyásolja ez a felmondás ha a jövőben újra készüléket szeretnék venni részletre?
köszi
-
Szirijusz
csendes tag
válasz
szabogabor10 #106164 üzenetére
Köszi!
Nem erről van szó, csak a teló státuszáról szerettem volna infót kapni. Már csak az ár miatt is...
-
-
Szirijusz
csendes tag
Vettem a Telekomnál egy új előfizetést és telót, az előfizetésemre hűségem is van, a telefont egy összegben kifizettem a kedvezményes áron. Így a teló tiltható nem fizetés esetén, arra is vonatkozik a hűség? Eladás miatt kérdezem...
-
Gedeon31
addikt
válasz
Gedeon31 #105895 üzenetére
Közben megkaptam a -11000 Ft-os számlát postán is,de azon kívül semmit hogyan lesz ez korrigálva a törlesztő részleteknél. Pár napja eltűnt az online felületről a telefon első törlesztő részlete. Ma az otthoni szolgáltatások számlája is.
Gondoltam ez már megér egy telefonhívást. Telefonos ügyfélszolgáton sem látják ma senkinek az otthoni számláit. Ismét dübörög a Telekom rendszereLegalább a -11000 Ft-ot jóváírták. Két hónapig biztos nem kell a telefon törlesztőjét fizetni,viszont megkért a hölgy,hogy a jövő hónapban is telefonáljak a fennmaradó rész is biztos legyen jóváírva.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #106158 üzenetére
Akkor ez ennyi volt. Így is "behúztál" már tőlük pénzt + netet.
-
MaxxDamage
félisten
Kaptam levelet a T-től és az ÁSZF. 6. számú melléklet 1.5.pontjára hivatkozva nem fizetnek (kártérítés/kötbér)
-
luciferk
senior tag
Paletta 1-be bevont(net, tv, telefon) next s 1Gb adatforgalommal 2 éves hűségem most járt le, havi díjam 4055Ft, milyen mobil csomagot ajánlotok helyette amely egy kicsit olcsóbb havidíjú és egy kicsit több adatforgalmat tartalmaz?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Orlin #106146 üzenetére
Dominónál az nem elég, hogy a szolgáltatás aktív legyen, a megújításhoz 30 naponta az egyenlegen is kell annyinak lennie, hogy az időszaki díjat le lehessen vonni. Nem ez lehet a gond?
Esetleg az ajándék net elfogyása után egy ki-bekapcs, hogy újrainduljon a megújuló csomagod.Szerintem ez már nem a lassítós 200MB ahogy nézem, az Netplusz volt azt hiszem és drágább is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Napelem
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest