Új hozzászólás Aktív témák
-
playmore
tag
Update a 80%os töltéssel kapcsolatban. Gyakorlatilag megszűnt a lehetőség a telefonban. Akármelyik opciót választom mindig 100ra tölti. Még van egy kis érdekesség a napokban jött rendszer frissítés óta (a töltés dolog frissítés nélkül jött elő): amikor töltőn hagyom estére a telefont akkor kapok egy rendszer üzenetet, hogy töredezettség mentesítés történt. Eddig ilyen nem volt. Kicsit furcsa minek a nem HDDn ilyet csinálni.
-
Vett valaki már tokot az x7 pro-hoz?
A gyáriban úgy melegszik, hogy majd eldobom. Simán csak online zenét hallgatok egy BT fülessel, kikapcsolt kijelző és nagyon meleg. Ha leveszem róla a gyári tokot, akkor egész elviselhető, kéne valami védelem. -
playmore
tag
Nyolcvan százalékos töltésen használom az X7 Prot és valamiért ma a rendszer feltöltötte teljesen. Bemásztam az akkumulátor kímélő menübe és nem azok az opciók amik voltak, ráadásul zavaros lett az egész. Előtte olyan volt, hogy teljes feltöltés meg kímélő vagyis 80%ig. Most van teljes és a másik kettő kímélő és okos töltés. A leírása az utóbbi kettőnek viszont szinte teljesen megegyezik és azzal kezdődi, hogy az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében. Kímélőn van / maradt egyébként. A kímélőn azt írja, hogy nyolcvanig tölti kivéve ha ütemezve van. Én ilyenről nem tudok és soha nem állítottam be ilyet. Az okoson meg azt írja megtanulja, hogy töltse nyolcvanig. Számomra úgy tűnik, mintha a régi teljes módot ketté szedték volna mert az eleve olyan volt, hogy nyolcvan után belassult (vagy az csak egy extra kapcsoló volt hozzá?), hogy pont addigra legyen maxos a teló mire mindig felkelsz. Szerintem az az ütemezés amire hivatkozik az eszköz. Majd meglátom a napokban, hogy az okos lett-e a régi kímélő.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
chesterboy #2301 üzenetére
Veheted nyugodtan helyette
-
gabor_01
senior tag
válasz
chesterboy #2303 üzenetére
Az X7 amúgy szinte azonos a Redmivel, amit eredetileg akartál.
A Pro jobb és drágább cucc. -
kbyte1024
veterán
válasz
chesterboy #2299 üzenetére
Nem lehet hogy az X7 és X7 pro-t akartad írni?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
chesterboy #2299 üzenetére
Semmi különbség sincsen mert csak 5G verzió létezik
Ott van az adatlapon is kisbetűvel az 5G csak ez a verzió van -
chesterboy
tag
Sziasztok. Mi a különbség a sima x7pro és az x7pro 5g között? Rendeltem egy note 14 pro 5g-t de nincs raktáron és a x7pro-t választhatnám helyette.
-
D@niel
addikt
LMC 8.8 Gcam és a hozzá passzoló X7 Pro konfig: [link]
-
Pityu.
nagyúr
-
Orlin
addikt
Alap háttérképet hogy lehet visszaállítani?
Köszönöm. -
kbyte1024
veterán
Hiába ugyanaz a kamera ha az algoritmus más. Nyilván más képek fognak születni és valószínűleg az F7 javára.
-
-
bepe79
addikt
-
nils11
csendes tag
válasz
gabor_01 #2281 üzenetére
A tulajdonságok alapján jobb de én összehasonlítottam a kollégám fotóival (redmi note 14 pro 5g) és nem nagyon láttam a különbséget. Lefotóztuk ugyanazt a témát és nem tudok mit mondani. persze biztosan van aki látja de én nem. Mindkét telefon nem tökéletes, de vállalható képeket készít.
-
-
nils11
csendes tag
válasz
kbyte1024 #2275 üzenetére
Jó vétel volt. Ma már itthon is kapható 80 körül és töltővel néhány ezerrel drágábban. A lényeg az hogy ebben az árkategóriában én nem találtam jobb vételt. Az elmúlt 2 hónap pedig meggyőzött hogy jól döntöttem. A gyári töltővel elég gyorsan tölt, a kijelzö elég jó, a kamera stabil képeket készít, a frissítések jönnek és működnek. Tehát nem lehetek elégedetlen.
Nils -
-
-
-
gabor_01
senior tag
Eretnekség a sima X7-et megvenni?
Nem rossz az akkuidő és van eSim.
Valaki tud róla rosszat mondani? -
HawerKing
őstag
Köszi a képeket, jónak néz ki a tok. Eddig nagyon sok fekete telefonom volt
ha lehetett mindig feketébe vettem. De ezt valahogy sárgában kivántam meg
Nekem tökéletes lenne 64gb os teló is ha járna beléjük az a rohadt memória kártya..... Tudom rudom lassu meg bla bla stb de olyan egyszerü berakni s hopp már rajta is vannak a személyes dolgaim... Van is egy 512gb os samsung sd kartyam azon is rajta van mindenem de hát sajnos szinte lehetetlen olyan telót találni ami az X7Pro szintjén van s támogatja is az sd kártyát. Pedig milyen jó lenne ha az X7Pro ba is járna.... Kár hogy lassan kikopik, felső kategóriában már talán nincs is, közép kategóriásokban meg kompromiszumos számomra az a teló ami támogatja, alsó kategóriásokba sokba jár de azokkal meg az idegbaj megesz mikor a menü görgetés is laggol
hmm jó is volt, beállítottuk hogy a kamera app sdre mentsen aztán ha eltört / beázott a teló csak kivettük a kártyát s megvoltak a képeink.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
mckangi #2266 üzenetére
Na igen aki custom romot akar de szerintem sokan nem akarnak,na de úgy van ha valaki azt akar akkor snapdragont kell venni.Amúgy már egy ideje veszegetem a poco meg xiaomi telefonokat és minden évben hatalmas fellángolás van mikor kijönnek az újak aztán mennek azok ais a süllyesztőbe mert ugye mindig van jobb meg újabb.... mint a videokártyáknál pl ott is repkednek a virtuális számok,hogy az előzőnél 30-40 xy százalékkal hú de jobb aztán átlagosabb használók meg nem sokat vesznek észre de pörgetni kell a kapitalizmus kerekeit.De amúgy ha csak a telefonokat nézzük más márkáknál is így van mindig be vannak sózva az emberek a legújabbra a régebbi meg mehet a francba pedig valamikor az volt az új a jó....Na mindegy nekem most tökéletesen megteszi az X7 Pro pedig elsőnek én is az F7-re voltam ráállva csak nem volt már kedvem megvárni,hogy majd lecsengjen a nagy hájp és jó áron adják,meg lassan már egy kis tablet méretű lesz egy telefon és jó,hogy ha nagyobb a kijelző de a hordozhatóság kárára fog menni.
Nem a hozzáférés a gond hanem találkoztam már olyan tulajjal akinek semmi külső biztonsági mentése sem volt és a telefonon maradt mindene mikor az meghibásodott vagy zárolva léett.Le lehet róla szedni az adatokat csak kérdés ér e annyit leforrszatják róla a chipet aztán kinyerik az adatokat csak az min 100EFt.Viszont ahogy olvasom van biztonsági mentésed szóval így semmi gond,én nekem anno az F5 256gb-s volt most is olyat kerestem mivel már 128gb nem igazán van mert nekem még az is bőven elég lenne.
Nagyon nem kellett varázsolgatni a google camerát csak letölteni és telepíteni de majd még egy telegramos csoportban olvasgatok keresgetek.Régebben volt egy xiaomi redmi note 8 pro telefonom első ütős mediatekes chipes telefon volt akkor is sokan fikázták temették a mediateket de kis kompromisszummal google camera elég jó eredményeket hozott pedig tudom ez snapdragon chipsetre íródik eredetileg.
A gyári tok fekete színű ,én is néztem a sárga csíkhátlaposat de azt mondták az nem olyan jó tartósságban mert valami szövet szerűségből csinálták meg melegedésnél sem olyan előnyös,így nekem tökéletesen megfelelt a fekete telefon,amúgy is a szokásos karbon tokot vettem rá meg kapott kamera védő üveget is meg vettem rá kijelző védő öveget de még egyenlőre hagytam a kijelzőn a gyári fóliát.
Ez a gyári tok most ezt google camerával fotóztam
Valami átlátszó tokot keress.Én mindig ilyen tokot veszek a telóimra
-
HawerKing
őstag
Ja ja jól mondod. Én azt mondom akkor érné meg brutál az F7 ha nem létezne az X7Pro
igy az amugy ragyogó F7 csillogásán némikép árnyékot vet az X7Pro léte
Levan kódolva a telefonom, még a szim kártyám is. Ha elis lopnák azonnal zárolnám vagy törölném hogy semmiképpen ne férjenek hozzá a több ezer személyes képeum/videóim hoz. Van 3 külsőhardomon biztonsági mentésem 8s róluk. De valahogy szeretem ha kéznél vannak. Pl egy buliban vagy haweri társaságban ivászat közbe pik pakk előkapok pár retró anyagot.A google camerát én is megpróbálom majd rávarázsolni.
Most azon gondolkodom hogy milyen lesz a gyári tok amit kapok hozzá?sárgába rendeltem , nagyon tetszik s nemigen fogom eltakarni tokkal. Amúgy sem egy drága telefon ha mégis neadj isten eltörném túl élem. Mondjuk kicsi az esélye hogy pont a mübőr hátlapot töröm el
-
mckangi
senior tag
Szerintem aki custom romot akar később telepíteni, annak jobb az F7 a Snapdragon chip miatt. Nekem elég gyors a telefon és semmi bajom a Hyper Os-el, de nem nagyon engedik feloldani a bootloadert ezen az X7 Pro-n.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
HawerKing #2261 üzenetére
Elenyésző az F7 előnye az X7 Pro árban amúgy oda ver neki. Én már felraktam a Google camerát is majd a napokban tesztelgetek is. Én egyenlőre azt mondom nem bánom az X7 Pro-t
Ne a telefonon legyenek a képeid és videóid hanem csinàlj külső biztonsági mentést telefonon ne tarts olyan sokat egyszerre mert bármi lehet. -
HawerKing
őstag
Nekem is bőven elég az X7Pro ereje , néha ha játszom arra ez is elég, kamera nem fontos (de ezek kb hasonlók) aksi az fontos és a gyorstöltés (de majdnem hasonlóak ebben is) a kijelző fontos hogy szép legyen, amoled és 120hz (ebben is egyformák) frissítések jöjjenek még legalább 2-3 évig (dettó egyformák) stereó hangszóró legyen (ugyan azok) legalább 12GB ram és 512gb tárhely legyen mert sok személyes videóm s képem van ( mindkettőből van ilyen) nálam a határ 300-350 € egy telefonra mert nemigazán tudom megvigyázni s ha neagy isten eltöröm ez még nem érint olyan érzékenyen mint egy 500€ + os telefon törése. Az F7 re még rátudnám dobni azt a 150€ + pénzt ha nem lenne az X7Pro ami most 300€ itt németbe az otto.de és igy nagyon nagy dilemmába voltam de végül az döntött , hogy az X7Pró 12/512 höz adják a 90W os töltőt 308€ ért. Míg az F7 450€ töltő nélkül s egy 90w os töltő 30-40€ igy abszolút az X7Pro nyert nálam. Ha megjön még írok a fórumba
-
-
iff
senior tag
-
-
HawerKing
őstag
Sziasztok. Én is az X7 Pro és F7 között dilemmázok. Igazából bőven elég az X7Pro teljesítménye nekem. A mérleg az X7Pro javára billeg eddig. Valaki volt ilyen dilemmában ?
-
Tökimanó
senior tag
Valahogy ki lehet rakni widgetként a képernyőre az adatforgalmat? Erre gondolok:
-
-
RBJ
addikt
Nem biztos, hogy telefon specifikus a probléma, de hotel wifi hálózatra az asszony Samsung ja, gyerek tabletja felmászik kéri a jelszót , a a poco azt mutatja hogy csatlakozott de login ablakot n dob fel mint a másik két készüléknél. Így nem tudom megadni a kapcsolathoz a jelszót, sőt beállítás résznél se látom.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
gabor_01 #2242 üzenetére
Hát ezt nem tudom,kevés panaszt láttam az aku merülésre de hasonlót olvastam a Poco F7-ről is amit előzőleg akartam vagyis,hogy hiába a nagy aksi ahhoz képest az sem tud annyival többet.Egyébként meg szerintem szoftveres dolgok ezek a frissítések meg csiszolnak a dolgokon.Több tesztben is dicsérték a poco x7 pro akkumulátor üzemidejét.Szóval szerintem használat közben derül ki,hogy milyen a teló az indiaiaknál biztos van gond mert azok mindig gyengébb minőségű cuccot kapnak.Még őszintén meg mondom itt a topikban sem olvastam vissza de szerintem biztos több az elégedett tulaj mint az elégedetlen.
-
mckangi
senior tag
Azért ez egy picit szívatásnak érzem. Úgye azt írja hogy, próbálkozz legközelebb adott hónap/nap 00:00 órakor. A GMT idő szerint +8 óra az eltérés mi meg -2óra a GMT-hez képest. Vagyis este 18:00-kor van éjfél kínában.
Már 17:59-kor megnyitottam az appot de méf semmi változás. 18:00-kor meg már eltünt azz Unlock Bootloader funkció. Bezártam-nyitottam vagy párszor. Mire 18:01 lett már el lett érve megint a limit. Már a következő napot írja mikor nyissam meg. Most minden nap este 6-kor ezzel kell szórakozni? -
Orlin
addikt
Nektek is melegszik néha a készülêk csak úgy?
Semmi játék komolyabb használat, néha csak böngésző és valami appot használok és full forró az egész.
Lehet valamelyik apptól? -
mckangi
senior tag
Még egy noob kérdés:
A telefont csak akkor tudom társítani a Xiaomi fiókkal miután megkaptam a Xiaomi Communitytől az engedélyt, vagy csak azután ha már letelt a 168 óra?
Erre gondolok:
-
iff
senior tag
Én is Poco x5 pro-ról váltottam x7 pro-ra. igen megéri váltani. Két dolog van ami különbség az x5 pro és x7 pro között. x 7 pro szelfi kamera max. 1080p és 30 fps. és virtuális közelség érzékelő van. Az x5 pro 1080p 60 fps és fizikai közelség érzékelő van benne. Ez érdekes
-
D@niel
addikt
-
bovo
csendes tag
Sziasztok.
Két éves Poco X5 pro-ról érdemes lehet váltani?Főleg az üzemidő miatt kérdem, a többi dologgal nagyjából tisztában vagyok csak még nem volt telóm ilyen nagy teljesítményű processzorral. -
Pityu.
nagyúr
Na úgy döntöttem nem F7-ezek berendeltem egy X7 pro-t
-
-
mckangi
senior tag
-
-
Pityu.
nagyúr
Egy kérdés olvasgattam külföldi oldalon,hogy valaki vett egy global verziójú x7 pro-t és elkezdett aggódni,hogy az eu verzió több frissítést fog kapni mint a global.
"Vettem egy két nappal ezelőtt, egy globális verzió a szép 90W-os töltővel a dobozban, nagyon boldog, amíg nem hallottam, hogy mostantól az európai verziók (EUMX Rom) legalább öt év kötelező operációs rendszer és biztonsági frissítések, ahelyett, hogy a 3 + 4 a t..."
Ez tényleg így van vagy mindegy global vagy eu romos ugyan annyi frissítést fog kapni? -
mckangi
senior tag
válasz
Brekecs #2212 üzenetére
Vagyis ha sima Global verziós a rom, és első indításnál mindjárt indonéz régiót választok, akkor egyáltalán milyen tárcsázó programot kap a telefon - Xiaomi vagy Google?
Más:
Annyit kipróbáltam hogy lenne 3 olyan program a rendszeralkalmazások között amit wifi debuggerrel kiszedve telepíteni lehetne a Xiaomi tárcsázót és hangrögzítőt is. Az első kettő a Google tárcsázó és a Névjegyek alkalmazás. A 3-ik programot viszont átnevezték, pont azt ami a rögzítést megakadályozza.Így nem találom.Ezzel a módszerrel nem kellene full romot cserélni és a bootloadert sem feloldani. Igaz ezt minden rendszerfrissítéskor elkellene játszani.Így a telefon mindig Full Integrity lenne.
Amúgy ezen műveletek után a Play Áruházból letöltött Google tárcsázó és névjegyek programban is megjelenik a hívásrögzítés lehetősége, de nem működik, mivel az a bizonyos 3-ik program fut a rendszerbetöltés óta és megakadályozza azt hogy bármilyen hívásrögzítő program hangot rögzítsen.
-
Tamás1966
aktív tag
Sziasztok kedves rég nem látott kis fórum társaim.
Engedjétek meg, hogy megosszak egy jó tanácsot veletek.
Sajnos berobbant a nyár, amit bizony a gyors töltéses telefonok nem igazán szeretnek. Föleg töltéskor. 😭 Én úgy töltök, hogy oldalára, élére fordítom a telefont, valaminek neki támasztom 45 fogban, így a hátulja valamennyire " levegőzik".
Úgy tapasztalom, hogy picit kevésbé melegszik, talán ez is jelent valamit.
Egyelőre ennyi, aztán mindenkinek szép és tartalmas, picit hűvösebb nyarat kívánok. 😃😄 -
bepe79
addikt
-
Delerium
senior tag
Sziasztok, nem tudom, hogy Poco vagy Telekom dolog, de pár naponta random hívás közben, kihangosítva van egy bíp-bíp, hangos sípolás. Az előző X6 Prómnál ilyen nem volt, csak az X7 Prónál, másnak is előfordult már ilyen?
-
RBJ
addikt
válasz
viewdetails #2199 üzenetére
Nekem még mindig fent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- E-roller topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest