- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic V2 - origami
- One mobilszolgáltatások
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyepi
tag
Sziasztok!
A napokban én is boldog tulaja lettem egy ilyen telefonnak, hála egy kedves fórumtársunknak. Nagyon tetszik a telefon, gyors, nekem jó akkuidővel, szép kijelzővel. Egy dolog zavar, hogy nincs állapotjelző led.
Nem lehet beállítani valahogy, hogy amikor üzenet jön és felvillan a kijelző két széle, akkor ez néhány másodpercenként megismétlődjön, kvázi mintegy állapotjelző led? Próbáltam állítgatni, de nem sikerült.
Köszi előre is! -
alfi95
tag
Sziasztok.
nem tudom a bankkártyámat felvinni a walletba. az előző telon müködött ( 11t) . másik telon is megy. kamera beolvassa kod megfelelő , aztán kidobja hogy nem sikerült. természetesen az nfc be van kapcsolva. köszi ha van aki tudja a választ
-
mckangi
senior tag
válasz
viewdetails #2143 üzenetére
Aminek laposabb a doboza abban nincsen töltő. Az mind global EEA (európa ) régiós.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
viewdetails #2145 üzenetére
Más nevében nem tudok válaszolni, de nekem csakis pozitív tapasztalatom van. A Coolmobiletól rendeltem. Gyorsan megjött, tökéletes telefont kaptam, ráadásul töltővel együtt. Hozzányúlni a szokásos, új telefonos beállításokon kívül egyáltalán nem kellett. Azóta is úgy működik ahogy az ember egy jó telefontól elvárja. Döntened neked kell, de én nyugodt szívvel merem ajánlani.
-
spiderpig820
aktív tag
A Telex alkalmazás esetében sikerült valakinek elérni, hogy értesítést küldjön?
Mi 11 lite 5G NE-m volt, pár napja haszálnálok X7 Pro -t, de nem jönnek az értesítések.
A miui kanossza megvolt.
-
kbyte1024
veterán
válasz
viewdetails #2145 üzenetére
Nem kell mokolni. Ami ide jön azok global mind. Max a van töltő nincs töltő a dobozban a kérdés.
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz
viewdetails #2143 üzenetére
Ezt hogy kell érteni?
-
viewdetails
addikt
Sziasztok, X7 Pro magyarországi vásárlásnál mire érdemes figyelni, van trükközés a régiókkal?
-
Sziasztok,
Van egy POCO x7 pro 12/256-os telefonom. Vettem hozzá egy JBL 310c usb-c headsettet.
A problémám az, hogy a zenét, telefont hallom, de a mikrofon nem működik.
Van valakinek valamilyen tippje? -
-
HawerKing
őstag
Sziasztok az X7 pro ról kérdezném:
Poled a kijelző ?
Van stereo hangszóró? -
ginola
addikt
Jelenleg van valahol jó áras 12/512 verzió?
-
Orlin
addikt
Ezt néztem közben:
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Fóliát honnan lehet rendelni a telefonhoz és milyen lenne jó?
Sikerült sérülni pár hónap után ,szerencsére a fólia fogta ,ahogy leszedtem finoman alatta a kijelző nem sérült...
Persze utána már nem ment vissza úgy ahogyan volt...
Szóval most keresnék fóliát és olyant amit fel is tudok rakni talán.
Sajnos mondjuk eddig egyik telefonomra sem sikerült nekem itthon feltenni. -
YxVs
senior tag
Vásárolt valaki mostanában a Coolmobile-tól?
Még mindig töltővel, tokkal adják?
Jelenleg oda van írva, hogy a töltő nem gyári tartozék. -
bepe79
addikt
Nekem a globál romos még nem frissült, 2.0.101.0.VOJMIXM-en van.
-
RBJ
addikt
Nem tudom mi volt ez a hiszti a kikapcsolással nekem simán megy. Amúgy is be van kapcsolva az automatikus ki be kapcsolás.
Amúgy jött frissítés a telefonra AI dolog.
Valaki mutasson már akármilyen AI funkciót a telefonon mert még egy se jött velem szembe. -
-
kbyte1024
veterán
Na akkor csak van megoldás,jól nyomtatók srácok,büszke vagyok ratok
Graphics-nak még fekete pont hogy nem jött rá
-
bepe79
addikt
válasz
lucifer15 #2111 üzenetére
A power + hangerő fel kombó működik, felajánlja, hogy újraindítás vagy leállítás. De én sem értem, hogy ami 10 évig működött jól az android telefonoknál, azokat a funkciókat mért kell szétcseszni... miért ne lehessen vajon egy power gomb hosszan nyomással kikapcsolni a telefont, ahogy eddig?
-
-
Google-ba be kell írni... Nem lenne ez olyan nehéz szerintem
-
kbyte1024
veterán
Segítsetek neki hogy állítsa be a be/ki kapcsolási vagy szólok Graphics -nak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 G2 Core i5-1135G7 (hibás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged