Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Fényképezőt milyen arányban használjátok?
Melyik az ajánlott!? -
mckangi
senior tag
válasz
Bitpalace
üzenetére
Azt befolyásolja hogy a híváslistát és az sms üzeneteket nem tudod a Xiaomi cloud-ba menteni. (nem fogod tudni szinkronizálni).
A megoldás erre egy teljesen új regisztráció(xiaomi account) és egy új simkártya olyan számmal ami még nem volt más accounton berigásztrálva a xiami cloud-ba.A te esetedben ez azt jelenti hogy tiltsd le az értesítést.
-
kalozhun100
őstag
Nekem a Facebook szarakodik, nem tudok külső linkeket megnyitni, csak újratelepítés után.
-
Nektek is bugzik a messenger? Legalábbis nálam a chat fejek fojton beszarik mást nem tudok újra indítom a telefont
-
hobbitka_
tag
Szívok már egy ideje azzal, hogy 1-2 alkalmazás (főleg messenger, Google wallet, etc) hajlamos úgy beragadni, hogy nem reagál a kilépés, futó alkalmazások vagy úgy bármilyen gesztusvezérlésre. Rendkívül idegesítő. Magát az alkalmazást tudom tovább használni, nem lassul be semmi, csak kilépni nem.
Megoldásként az állapotsáv lehúzása megy és ott settings alkalmazás, ahova hajlandó átugrani és onnan már lehet máshová is menni.
Ötlet megoldásra? -
spiky03
veterán
Még egy kérdés az új verzióhoz.
Sehol sem találom azt a beállítást, hogy a megnyitott alkalmazások ne legyenek teljes képernyősök, hanem a fenti sáv az maradjon fekete ahol az óra, akai meg egyéb ikonok vannak.Merre találom ezt a beállítást?
-
aprokaroka87
nagyúr
X7 pro esetén a 3 év fő verzió frissítés az jelen esetben Android 18 vagy Android 17 verziót jelent?
Tehát bele van számolva a kezdő os verzió? -
Bitpalace
senior tag
Sziasztok
Valaki tud ebbe segíteni hogy minden bekapcsolas után ez az üzenet fogad, és akárhányszor ranyomok azt mondja hogy sikertelen... Én nem érzek semmilyen hátrányt ebből, a kérdés az lenne hogy szolgáltatói (Telekom) oldalt lehet a hiba vagy maga a készülék? [kép]
Lehet régió probléma? [kép] Mert én amióta külföldről megvettem (gshopper) lengyel raktárból jött én nem állítottam át! De semmilyen hátrányt nem tapasztaltam...
Köszönöm előre is!

-
spiky03
veterán
válasz
Szállító76
üzenetére
Őrök hálám, köszönöm szépen.

-
D@niel
addikt
Elvitték a pro-t, ilyen kedvezően még nem láttam a 7T-t.

-
spiky03
veterán
Nálam is tegnap megjött a Hyper 3 frissítés.
Azt a media szigetet vagy mit lehet valahol módosítani vagy állítani rajta valamit? Mert a beállításokban nem találtam semmi olyat, ami rá illene.Valamint kilehet valahogy kapcsolni azt a funkciót, ha a képernyőn lehúzom az ujjam akkor ne ajánlja fel azt a kereséseg AI funkciót?
Mert eddig elég volt a képernyőn bárhol lefelé húzni az ujjam és akkor fentről az a menü jött le amit akartam, vagy a bal oldali vagy a jobb oldali. Most meg az a keresés jön le.
Csak akkor jönnek le a fenti menük ha ténylegesen fentről húzom le őket. -
playmore
tag
válasz
gaboca0314
üzenetére
Nekem az segített, hogy kikapcsoltam az alkalmazás beállításban a "alkalmazás aktivitás szüneteltetése ha nem használják". Minden más nekem alap, semmi sincs állítva, se zárolás se semmi. Sok embertől hallottam, hogy csak a gmaillel van gond minden más megy. Nekem is így volt.
-
Bitpalace
senior tag
Sziasztok
Nekem miért nem dobja fel még a frissítés? A héten 2025 novemberi patch nel járok csak de ennyi. 2.0.206...Manualisan kéne rakeresnem vagy hogy?
Köszönöm
-
Oldfoksz
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
És mi az amit homályban hagyott az emlitett két teszt?
Azon kivül hogy semmit ..... -
Oldfoksz
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Én meg azt furcsállom hogy Te, aki ( gondolom én) sokat bringázik a neten ,még nem olvastad pld. a gsmarena,notebookcheck ,stb. tesztjét....

Részletesek,objektivitasra törekvők,mérésekkel alaposan alátámasztott tesztek ezek....
A piszk@skörmű indiánok ,pakik lyutyub tesztjeit inkább hagyjuk...
-
aprokaroka87
nagyúr
Furcsálom hogy eddig még nem volt teszt egyik X7 kiadásról sem, pedig ugye mostmár hivatalosan is lehet kapni mindkét verziót
-
Aurig@
őstag
Üdv és kellemes ünnepeket Mindenkinek!
Egy-két kérdésem lenne a telefonnal kapcsolatban:
Tudja a VoLTE és VoWIFI funkciót telekom kártyával?
NFC használható rendesen? Értem ez alatt, hogy fizetés esetén rendesen működik?
Jelenleg egy OnePlus 7 van, amin ezek a funkciók hibátlanok.
Lassan csereérett lesz és ez a telefon nagyon szimpatikusnak tűnik minden szempontból.Köszönöm
-
RBJ
addikt
válasz
gaboca0314
üzenetére
Nekem sose jön értesítés dettó minden engedélyezve ezért nem is használom.
-
Fulár
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ne is használd csak akkor ha valóban szükség lenne rá.Olyan erősen tűző napfényben ami megnehezíti a kijelző láthatóságát.Bár szerintem a"sima"maximális fényerő is elegendő ahhoz,hogy a legnagyobb napfényben is olvasható maradjon.
-
Fulár
senior tag
válasz
gaboca0314
üzenetére
Nem hiszem.hogy ez a teló hibája mert én is belefutottam pár kollégámmal.Van akinek pár óráig szarakodott.Volt akinek napokig.Szerintem a Google a hunyó.
-
Fulár
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ez nem így van.Eleve úgy lehet belőni,hogy kikapcsolod az automatikus szabályozást.És ez nem csak a Xiaominál van így hanem bármelyik más márka esetében is.Ilyenkor nem veszti figyelembe a külső fényviszonyokat.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Reggelre megjelent a frissítés, fel is települt.
-
gaboca0314
tag
Sziasztok!
Kérem aki tud vagy hasonló problémába belefutott az segítsen. Most laknám be a készüléket, de a gmail értesítései sehogyan sem jelennek meg. Ha elindítom a gmail-t akkor jönnek meg a levelek, egyébként nem jelez a készülék. Alkalmazás zárolás beállítva, akkumulátor " nincs korlátozás"-ra állítva. A gmail beállításaiban én úgy gondolom minden úgy van ahogyan lennie kell. Újraindítás után egyszer megjönnek a levelek, aztán soha többet. Gmail fiók eltávolítás volt, gyorsítótár törlés szintén, levelek sehol....
-
D@niel
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen, gyakorlatilag csúcsra tekeri a kijelzőt, így nem érdemes huzamosabb időre bekapcsolva hagyni.
-
aprokaroka87
nagyúr
Érdekesen müködik egyébként ez a napfény mód, mert bent a szobában ahol jelenleg semmi extra fény nincs is ad egy kis extra fényerőt, kint se süt a nap.

-
Graphics
Jómunkásember
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Van lényege melyik régión van?
-
RBJ
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Közben megvilágosodott.
-
RBJ
addikt
Hol van a csodálatos hyperisland?
-
RBJ
addikt
Na végre.
-
tyan
senior tag
válasz
spiky03
üzenetére
A Beállítások menüben keress rá a Zár stílusa kifejezésre. A keresőbe fel fogja dobni a zár stílusa menüt. Erre tapizz rá. Itt be fog jönni a Testreszabás oldal, ahol tapizz rá a legelső képre, ami a te záróképernyőd. Majd itt tapizz rá arra a részre, ahol az órát, datumot írja. Lent fel fog jönni egy olyan menü, ahol be tudod állítani, hogy mutassa a hőfokot.
-
-
Ezt a kiírast a hőmérséklet alatt hogy tudom eltávolítani zárt képernyőn?
-
-
nicu71
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Semmi.Pedig az x6 pro-n már emlékszem hogy mintha lett volna 😀
-
Másnál is döglött az automata fényerő?
-
kóóó
aktív tag
Érdekesség:
2 ugyanolyan telefon, egyszerre frissítitettem fel ugyanarra a hyperos-re
Az egyikben megjelent a napfény mód a másikban meg nem😅 -
-Nemtom-
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Akkumulátor->akkumulátor védelem. Gyártás dátuma
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
zsborbas73
üzenetére
Grat, brutál jó vételt csináltatok.
-
zsborbas73
friss újonc
válasz
zsborbas73
üzenetére
Most hozta meg a futár. 40% akku töltöttség, gyári, bontatlan fóliás dobozban. Ennyiért nagyon megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Pixel 7 pro 128/8
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest