Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyics
őstag
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy egy régebbi frissítés óta nincs 5G-n a teló Max a 4+. Ráadásul a hálózat erőssége is sokksl gyengébb. Találkozott valaki ilyennel?
-
playmore
tag
válasz
Tamás1966 #2071 üzenetére
Igen, One mindenem mert úgy olcsóbb. A TVről csak pozitívat tudok mondani a Digihez képest. Az ügyintéző mondta, hogy a Digi helyett a régi UPC hálózatot használják ami ki volt már építve tehát faragni sem kellett. Szolgáltatói routert hoztak ami ugyan nem olyan jó mint a saját, de semmi gond nincs vele és mivel 500 megás lett a net nem érezzük ha valamikor nem tud annyit. Torrent, játék stb. minden megy bár az upnpt be kellett kapcsolom kézzel. TVhez kaptunk új set top boxot amivel felvenni is lehet. Emellett egy marék kódot ugyanis jár hozzá mindenféle magyar streaming csatorna is. Az egyetlen amivel nem vagyok megelégedve a mobilnet sebessége amit 4g wifi routerhez használok. Telefonon jó, de az nem. Mondjuk a digi is hasonló volt egy ideje amióta átálltak a Vodafone hálózatára. Ha van még kérdés küld privatba mert ez is elég hosszú lett.
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
playmore #2070 üzenetére
Igen, ez is játszik, de a lényeg az, hogy az év második felében lekapcsol a Digi, tehát mindenképp lépni kell TV ügyben.
Persze ez nem jrlenti azt, hofy ha a ONE-nál van a mobilod, akkor kötelező a TV- nek is ott lenni, de majd kiderül mit ajánlanak.
A hídon akkor megyek át, ha majd odaérek.
Fogalmam sincs milyen TV- kínálatok vannak még.
Régen volt olyan, hogy UPC. Talán a T- comnál is van valami Tele -TV, meg, Mindíg TV, de az csak 7 csatorna, meg ilyesmik voltak régebben.
A Yettelnek úgy tudom csak mobil szolgáltatása van?
20 éve lakom Újpesten, azóta nem figyelem a piacot.
Akkor neked most ONE- os Tévéd van??
Jól működik?? Voltak kint a lakáson is, kicserélték a jel dobozt??? -
playmore
tag
válasz
Tamás1966 #2069 üzenetére
Én is Digis voltam. Nekem először bejött a szép szó mert összességében jobban jöttem ki belőle (ötször gyorsabb net, kétszer anyni TV csatorna, korlátlan mobil előfizetés ami addig nem volt kb 2000Ftal többért), de egy külön mobil netet megtartottam a Diginél. Lám mi történt: véletlenül kiderült, hogy jövő hónaptól felemelik az árát háromszorosára és az adatkeretet lefelezik. Így a korlátlan One ami ugyanannyiba kerül (de kapok rá 20% kedvezményt) már versenyképes vele... Egyértelműen ki akarják szorítani a Digiseket az eredeti szerződésekből, hogy utána könnyen változtathassanak ahogy tetszik.
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
spiky03 #2067 üzenetére
Nekem Digi tévém van, nettel. Van külön egy routerem, ami össze lett kötve a Digis jelosztóval, ezért van Wifi a lakásban, és a jobb fölső sarokban ki is írja a telefonom, hogy Vo-Wifi.
Nem lett volna muszáj a külön router, de nekem ez megvolt, jó erőss, és ragaszkodtam hozzá.
Én a Digis tévés cuccot még nem ONE- osítottam, bár próbáltak rábeszélni, de nem mentem bele, mert az plussz. 2.500 ft- tal járt volna.
Szerintem, / úgy hallottaml / , hogy az év második felében már muszáj lessz, mert a Digi teljesen lekapcsolja a szolgáltatást. -
joelke HU
őstag
válasz
spiky03 #2067 üzenetére
Én vivo-n bekapcsoltam. De igazából értelme nem sok van. Illetve csak annyi, ha olyan helyen vagy ahol nincs stabil mobilhálózat elérés. Attól még nem lesz ingyenes a hívás mint pl egy Messenger vagy WhatsApp hívás esetén:
A One VoWiFi szolgáltatás használatakor Magyarországról, magyar vagy külföldi hívószámra indított hívások és SMS-ek díjai a belföldi díjszabásnak megfelelően kerülnek kiszámlázásra.
-
-
-
junior11
veterán
válasz
Graphics #2059 üzenetére
Köszi. Teljesítményben ahogy nézem egy picit jobb, mint az X3 Pro, viszont "csak" UFS 2.2. az X3 Pro-ban lévő 3.0-hoz képest ez általános felhasználat melllett érezhető? Pl. lassabban nyitja meg az appokat stb... Na igen, a lekerekített kijelző nekem sem a kedvencem, nem tervezek még váltani, csak "körbeszimatolok" ha netán beadná a kulcsot...
-
-
junior11
veterán
Sziasztok, váltott itt vki X3 Pro-ról sima X7-re (8/256)? Tapasztalat? Vélemény? Köszi.
-
-
-
j4f
csendes tag
Hello, hogy lehet kikapcsolni a telefont amióta frissült? A gomb nyomva tartásával jött elő a csúszka az újraindítás és kikacspolás választásával, de most már szimplán csak újra indul.
-
-
RBJ
addikt
Értem én de egy pénztárgép kijelzője is ugyanez .
-
nfsu17
veterán
Csinálj videót és utólag a videóból kapd le azt a képkockát, ami éppen mutatja azt, amit látni szeretnél.
Graphics jól mondja, villog az a kijelző és te mindig pont azt kapod el az expo-val, amikor éppen elsötétül.
Szerintem csinálnál gyorsban 20-30-40 képet, lenne köztük ami látható.
Bár ez lámpa, de valami ilyet lát a kamerád is, csak a szemed látja folyamatosnak.
[YT] -
-
RBJ
addikt
Autó műszerfalat, központi kijelzőjét tele vakfolttal tud fényképezni.
Valami állítási lehetőség?
Realme M csinálta ugyanezt.
-
-
hunaqua
addikt
Elvileg Off,de mégis általános a kérdés. Adott egy M6 Pro telefon. Ezt nyitottam,és most Indonéz Rom ( HyperOs 2)van rajta. Abban is van Magyar nyelv, szerintem jó. Viszont nyitott bootloadernél nem működik a kártyás fizetés. Az lenne a kérdés,hogy lehet vissza zárni,hogy ne vesszenek el a jelenlegi beállítások?
-
Kanya
csendes tag
-
Tamás1966
aktív tag
Jaj figyelj már. Még egy kérdés, látom te szakember vagy
A lakásokban azt írja ki a teló, hogy Vo- Wifi.
Ez valami túlfejleszetett dolog, vagy esetleg sz én routerem ennyire szuper ???
A lecserélt Samsungom csak simán Wifi volt.
Van e ennek valami jelentősége itt a lakásban
Annyit észre vettem, hogy nagyon gyors, és nem akadozik.
Lehet, hogy csak ennyi. ???
Köszi a választ. -
Tamás1966
aktív tag
Fiúk. Egy kérdés.
Ha bekapcsolom a telefont. / X7pro/, az oldalsó gombal, akkor nagyon szép tájképek, van hogy szuper autó, csendélet, ilyesmik jönnek elő, aztán ujlenyomattal feloldom, és eltünnek.
Nincs vele bajom, mert nagyon mutatós, jól néz ki, csak nem tudom mi ez a funkció.
Tudja ezt valaki ??
Másnál is ez így van ???
Csak oldalsó gombnál van ez. Ha egyből ujjnyomattal oldom fel, akkor ezek a képek nincsennek. -
playmore
tag
170 töltő nélkül? És én még drágán vettem 150ért töltővel...
Nem átlag user vagyok, mert nálam az elsődleges szempont az volt, hogy legyen egy olyan teló ami "túl sok" átlag felhasználásra (túl sok minimál vásárlás keserítette az életemet az utóbbi évtizedben) és minden játékot elvisz komolyabb kompromisszumok nélkül. Viszont a gaming telefonok bőven a keretemen kívül esnek, még a Redmagic is (meg a nulla frissítés is kicsit zavar). A sors fintora miatt egyébként váratlanul úgy alakult, hogy nincs nagyon időm játszani most és az előrelátható közeljövőben, de nem bánom. Személyes tapasztalataim:
Nálam három napot simán kibír a teló, de az akkuidőt mégsem érzem kiemelkedőnek. Főleg azért mert furcsán működik, volt olyan nap, hogy minimál használat mellett, mindent bezárva pár százalékot(!) csökkent csak az akku, máskor (ez a gyakoribb) meg 20-30%ot. Mindez úgy, hogy nálam nincs Facebook meg ilyenek.
Játékok. Minden, még magyar teszten is kiemelik micsoda gamer telefon ez, de ahhoz képest egyáltalán nem olyan érzés. Bocs, de a nyilvánvalóan szénné optimalizált Asphalt nem teszt. Valószínűleg a hűtés lehet a ludas. Az igaz, hogy ha bármilyen egyszerű vagy szimpla 3D játékot futattsz (ami mondjuk PS2 szint) akkor hasít a cucc maxon és meg sem érzi. Knights of the Old Republic-cal toltam vagy 3-4 órát maxon és alig ment le az akku, Mario Kart szintén, melegedés meg nem volt érezhető. De beraksz egy erősebben skálázható játékot mint az Asphalt, Genshin Impact, Fortnite vagy Zenless Zone Zero akkor más a helyzet. És nem mehetünk el szó nélkül emellett mert a Poco gyakorlatilag a flagship teljesítménynel reklámozza magát és ha ilyet veszel akkor valószínűleg nem a Lara Croft Go miatt tetted. A fent említett játékoknál eleve a bár papíron felrakhatod a csúszkákat, de a 60fps bekapcsolásakor már sír, ha közepes fölé mész már sír. Nem azt jelenti, hogy ne lehetne ezeket bekapcsolni, de érezhető, hogy azonnal nagyon felmelegszik és bármilyen hosszabb menet alatt elkezdi visszafogni magát keményen ami mindenféle nyekergésekhez vezet játékmenet szempontjából. Lehet, hogy nekem vannak irreális elvárásaim a hardverrel kapcsolatban, de nagyon bizonytalan komolyabb grafikás játékok esetén. A fair kedvéért viszont az is igaz, hogy közepes 30fps viszont simán benne van a hardver budgetben bármilyen játék esetén és azzal hosszabb ideig is el lehet pötyögni mindenféle gond vagy komolyabb melegedés nélkül. Érdekes, hogy a fent említett/tapasztalt fogyasztási furcsaságok miatt ha sokat játszol akkor sem érzed nagyon, hogy sokkal jobban merülne a készülék.
Játékra át/teljesítmény szempontjából (főleg ahogy egyre olcsóbb lesz) még így is ajánlanám, de egyáltalán nem olyan legendás mint aminek hírét költik. Aki viszont játékra veszi az az 512GBos modellt vegye, mert ezek harapnak rendesen. 30+GBot simán félre lehet nekik rakni egyenként(!) és ugye a teló nem bővíthető. -
iff
senior tag
Van teszt a [Poco x7 pro-ról]
-
Kanya
csendes tag
jó cucc, majdnem meg is rendeltem
csak most is kéken világító töltő van a kocsiban, aztán egy kicsit zavaró, pedig 5800-ért kábellel együtt tök megérné..
a xiaomi 67 wattosát néztem ki, annak is van fénye, de képek alapján nem olyan erős és nem kék
https://www.fortunagsm.hu/termek/xiaomi-67w-car-charger-usb-a-es-type-c-autos-tolto-bhr6814gl
-
RBJ
addikt
Megjött aliról az autós töltő,.hozza azt amit ígért.
-
crea1984
tag
válasz
Bazsi84 #2024 üzenetére
Ez pontosan igy van, szoftveresen nem lesz hosszú támogatás max 1-2 év még. Ennyiert ez nekem belefér, max megy rá főzött rom
de valószínű 2 év múlva cseres lesz, es örök darab családon belül, gyereknek jatszosnak mert Nubiaert meg kevesbe kapkodnak mint a Pocoert
(F5- t hirdetem egy hónapja a kutya se érdeklődött rá) Egyebkent Xiaomim mar vagy 10 éve volt azt se tudták eszik e vagy isszák Poco szeriat pedig F1 el kezdtem, es imadtam minden birtokolt tagját....
Én még most is tartom, hogy nem a telefonnal van itt a baj hanem a HyperOs el, es ez Nektek tulajoknak egy kifejezetten jó hir, mert szoftveresen lehet reszelni, hardver pedig nem rossz.. -
Bazsi84
aktív tag
válasz
crea1984 #2023 üzenetére
Biztos jók a Nubiák,eszemben sincs megkérdőjelezni.De azt azért tedd hozzá,h hivatalos forrásból majdnem 2x annyiba kerül,mint az X7 pro,illetve egy lassan másfél éves telefon,amit már optimalizálhattak, plusz ne várj már túl sok androidot rá(tudom,ezt irtad,es azt is,h ár-értékben jo az X7 pro)
-
crea1984
tag
Igen onnan. Zseniális telefon, ha szempont az elolapi kamera akkor kuka, mert az a kijelző ala rejtve nagyon gyengusz. ( Mivel sosem használom nekem nem számitott) Ezen kivül szerintem samsung s24 ultra szint csak akkuban jobb
na jo azert nem akarok túlzásba esni, de tényleg bitang jó telefon, ennyiert ajándék..
[link]
15 euros kupon is van ra, 3 nap alatt itt volt Németországbol, és talán még a garancia is kézzelfogható.Túl sok android főverzio, es sok évnyi frissítésre azért senki ne számítson... De pár évig tökéletes lesz nekem
-
crea1984
tag
válasz
crea1984 #1815 üzenetére
Na valami ilyet vártam a 6000mAh től egy fél napom utan.
Szinte tökéletesen ugyanaz a felhasználási mód. Értesitések érkeznek órára, telefonhivás, wifi, minimalis facebook, Tesla kommunikal folyamatosan..minden aktiv, minden jól müködik, semmit nem kell háttérben kilőni, letiltani fut stabilan minden.... Lehetne igyis kedves HyperOS...
Nubia Z60 Ultra:
Poco x7 Pro, beragadó appok fantom merülés használat nélkül:
-
iff
senior tag
Nem tudom, hogy mi kellene még ennél több egy telefonnál. Szerintem teljesen szép képeket készít a telefon
[kép] [kép] . A sebességgel sincs baj , gyors töltés, nálam 1,5-2 naponta töltöm. Nem a gyári Launchert használom, nem tetszettek a kerek ikonok
. A régit tettem fel, kiírta a teló, hogy nem támogatott droid 15 alatt , de eddig semmi problémát nem tapasztaltam. (BrS v20, StCl). Csak egy dolgot sajnálok, hogy 60fps videó felvétel közben, nem lehet széles látószögű kamerát választani, csak 30-nál.
-
crea1984
tag
válasz
Tamás1966 #2013 üzenetére
19 re lapot húztam és egy ujabb "underground" márka
De Samsung, iphone bizonyos dolgaival nem tudok kiegyezni főleg nem annyiert amennyiert adjak.... (Pl lassu töltés) Nubia Z60 ultra lett a választás. Bár támogatási hossz kérdéses, de maga a telefon nagyon jól sikerült. Nem melegszik, jó a kamera, jó az akku idő az android szinte stock, iszonyat gyors, stabil, minőségi összeszerelés...le vagyok egyelore nyugozve, sokkal jobb mint amit vártam és akcióban 200 ezer ft alatt kijött. Ha nem cseszik el valami bugos frissitessel engem megvettek mint anno a Poco az F1 el....
-
crea1984
tag
Az a baj, hogy én is a nyers adatokra + antutura, akku méretre támaszkodtam és volt egy elvárasom ( kamerára nem panaszkodik tudtam gyengebb mint az F5) de pl gyorsabb hardver nekem egyaltalan nem tűnt fel, es akku időm sem lett jelentősen jobb mert a szoftver tuti rosszabb volt alatta. ( X7 pro már Android 15, F5 még nem, lehet az is elszarodik, ha megkapja
)
Hangsúlyozom kell, hogy a telefon egyébként tök jó, ennyi pénzért best buy, nem hiszem lenne jobb alternativa, nyafogásom oka, hogy előre akartam lépni, ahhoz keves volt, ez lett a tanuló pénzem -
bepe79
addikt
Hát azért ahogy beszéltük itt korábban, mivel másfél év van az F5 meg az X7 között, ezért van amiben az X7 jobb, erősebb/gyorsabb SoC, napfény alatt fényesebb kijelző, nagyobb akksi. Van ami az F5 oldalán van, de igazából igen, az F5-nek és F6-nak nem az X7 / X7 Pro az utódja, hanem a most megjelenő F7 Pro / F7 Ultra.
-
-
crea1984
tag
Végül eladtam egy eleg "kellemes" buktával a telefont.
Összességében jó, csak nem mindegy miről vált az ember.
F5 utan nekem nem volt előrelépés sőt...
Szerintem szoftveresen nincsennek még a helyzet magaslatán, mert ebből a hardverből sokkal többet ki lehetne hozni....ezert sajnos egyelore el is engedtem a Xioami vonalat és nem az F7 lett az utód.... F5 marad jatszós telefonnak mert a maga nemében/ használt árkategóriában páratlan és zseniális.Nektek további jó Pocozast
-
Kanya
csendes tag
válasz
sarasota123 #1989 üzenetére
aliról rendeltem (12/512 fekete), azt írta lengyel raktárból, de spanyolban adták fel (dpd volt a feladásnál, de pár nap múlva a gls rendszerében volt elérhető), 8 nap alatt ért ide, töltővel tokkal együtt (a gyári fólia valóban feltűnően gyűjti a szöszt), ápr.10 óta használom.
https://a.aliexpress.com/_EQb4FD6 -
kbyte1024
veterán
Segíts, szerinted ez megéri??ha igen már rendeltem is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Pro majdnem ugyanaz, mint a Redmi 4 Turbo, az alapmodell pedig a Redmi Note 14 Pro, de nem teljesen. Vajon ide miért nem fért be a nagyobb telep?
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Telekom mobilszolgáltatások
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest