Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeth
csendes tag
Időközben megoldódott a probléma. Wifi elfelejt - wifi újra csatlakozik és már minden ment is ahogy annak lennie kell
-
Ciccuka
veterán
AnTuTu Benchmark 10.4.8
Poco X3 NFC 303998 pont
Poco X6 Pro 5G 1355284 pont
Teclast T65 Max 404997 pontAiTuTu Benchmark 3.5.4 Ai General
Poco X3 NFC 0 pont
Poco X6 Pro 5G 194427 pont
Teclast T65 Max 46392 pontGeekBench 6.3.0 Cpu
Poco X3 NFC 732/1820 pont
Poco X6 Pro 5G 1042/3804 pont
Teclast T65 Max 715/1864 pont3DMark 2.5 Wild Life
Poco X3 NFC 1119 pont
Poco X6 Pro 5G 10753 pont
Teclast T65 Max 1135 pont3DMark 2.5 Wild Life Extreme
Poco X3 NFC 336 pont
Poco X6 Pro 5G 2802 pont
Teclast T65 Max 342 pont3DMark 2.5 Sling Shot Extreme
Poco X3 NFC 2743 pont
Poco X6 Pro 5G maxed out pont
Teclast T65 Max 2520 pont3DMark 2.5 Solar Bay
Poco X3 NFC 0 pont
Poco X6 Pro 5G 4683 pont
Teclast T65 Max 0 pontAnTuTu Benchmark 10.4.8
Poco X3 NFC 303998 pont
Poco X6 Pro 5G 1355284 pont
Teclast T65 Max 404997 pont -
Zeth
csendes tag
Sziasztok!
Nincs semmi olyan fent. És én magam is megnéztem. A youtube az valami extra szenvedősen megy. A Facebookról nem is beszélve. Nem szokott Tiktokot nézni, de a próba kedvéért felraktam és az is rendesen működött.
Mobileneten eddig nem próbáltuk, mert kártyásat használ. Én eddig a wifire gondoltam, de ha a Tiktok megy akkor nem hiszem hogy az lenne a problémás.
A Messenger is frankó, azzal sincs baj. Sajnos nagyon nem volt időm végig nézni az összes olyan alkalmazást ami netet igényel.
Amúgy nincs fent reklám blokkoló, mert van prémium előfizetés. -
-
Zeth
csendes tag
Sziasztok!
Anyumnak van egy ilyen telefonja. Minden flottul működik,. kivéve a Facebook és a youtube. Az utóbbi konkrétan alig tölt be neki bármit is, pedig YouTube prémiumja is van. Persze, van úgy hogy jönnek a youtubeos tartalmak, de az kb 5ből 1 alkalom.
Facebookról azt tudom hogy híresen rossz alkalmazás, de még az én Realme 10-esem is jobban tölti be a mint az ő Pocoja.
Amúgy már HyperOS 2.0 van rajta és telepítés után megtörtént a factory reset .
Előre is köszönök minden segítséget! -
válasz
okiszPSX #2301 üzenetére
Szia!
Érdekes, de én az egy kezemen meg tudom számolni hányszor találkoztam ilyen reklámmal. Még azelőtt sem, hogy leállítottam a korábban linkeltek szerint.
Lehet én sok külső alkalmazást használok.?
Néztem ezt a gyári fájlkezelőt, hát ezt nem csak a reklámok miatt érdemes lecserélni, alapból is nagyon fapados. -
-
okiszPSX
tag
Sziasztok.
Ehhez a reklám mentességhez:
Nekem egyetlen helyről nem sikerült még kigyomlálnom. Mégpediglen a Fájlkezelő app a mai napig dobja fel a hirdetéseit, ott nincs opció kikapcsolásra.Ui:
Hyperos v2.1 másik régiókba már jelent meg?Nekem a 2.0 ás óta be szokott fagyogatni az ébresztőóra beállításakor a képernyő. Más nem járt így? Beállítom és kilépéskor másodpercekig nem reagál.
-
gombasm
aktív tag
válasz
sandró60 #2297 üzenetére
[link]
Innen le is töltheted a neked megfelelő csomagot.
A global és az eu/eea (global: VNLMIXM, eu: VNLEUXM) nem telepíthetők egymásra, ezért fontos, hogy a te telefonodon lévőnek megfelelő csomagot töltsd le. Utána a "Frissítőcsomag kiválasztása" pont alól már telepítheted is. -
sandró60
addikt
Üdv!
Nem tudjátok,hogy a Hyper Os 2 letölthető?
A nejem Redmi Note 13 5G mobiljára ma jött -
Ramoskaa
senior tag
Nem bánnám ,ha kidobnának egy patchet, mert azóta is ledobálgat wifi-ről. Ha kikacsolom majd vissza akkor kb fél percig van wifi. Az összes többi eszközön hibátlan (Xiaomi tablet) , iphone, tv-k). Kb 5x küldtem nekik hibabajelentést videóval, de lezárják.
A frissítő csomagot meg egyfolytában újra tudnám tenni. -
sandró60
addikt
A Googlevel kapcsolatban van a Gemini ami összefüg vele,hogy tudom letörölni,mert állandóan felugrik-ez a nejem telefonján jön elő.
Előre is köszönöm -
-
sandró60
addikt
Üdv!
Kérdés?
A Poco X6 Pro-ból,hogy tudom a reklámokat "kiirtani"?
Ugyanez a nejem telefonján is megjelennek reklámok a telefon-Redmi Note 13 5G
Elöre is köszönöm (77-78 évesek vagyunk) -
-
capulet75
addikt
Egy hónap POCO ( 12/512 ) után azt kell mondjam, hogy javarészt meg vagyok elégedve a készülékkel. Hardveresen elég bika, a képenyő szép és az alkalmazások villámgyorsan töltődnek be. Van pár apróság ami zavar, de gondolom ezeket lehet javitani. Elsősorban a reklámok. Azért ez szerintem kissé nonszensz, hogy pénzért vásárolt készülék ilyet csináljon. A másik a billentyűzet, nem tudom lehetséges-e tesreszabni, nekem eléggé hiányzik a .com gomb róla. A kamera szerintem nem olyan sz@r, vagy csak nekem nincsenek magas sztenderdjeim ezzel kapcsolatban.
-
-
nicu71
addikt
válasz
NdrewSunix #2280 üzenetére
Én Aliról rendeltem pl egy ilyet,nagyon patent,kellemes fogni,és ocsoo.
-
Sziasztok!
Tudja valaki esetleg, hogy hol lehet olyan a gyárihoz hasonló tokot venni, aminek a hátulja lekerekített, azaz követi a telefon vonalát? Ettől kevésbé tűnik számomra vastagnak a telefon, mint egy egyszerű tokban.
-
Szállító76
tag
Svájc régió dobta fel, de semmi különös...
-
grafikus17
senior tag
válasz
grafikus17 #2270 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg, egy factory rezet segített csak.
-
nrg_52
addikt
válasz
Gyusszóka bá #2275 üzenetére
És valóban: Marokkóra harmadjára feldobta.
-
Benhill
senior tag
válasz
Gyusszóka bá #2275 üzenetére
Nekem nem jelenik meg update, viszont Google play rendszerfrissítést azt kaptam 2025 március 1.
-
Gyusszóka bá
csendes tag
Ma délután érkezett frissítés a telefonhoz OS2.0.103.0.VNLEUXM, igazából a 2025. februári biztonsági frissítés és utána a Google Play rendszerfrissítés is februári lett.
Még annyi, hogy valószínűleg azért szólt a telefon, mert még a múltkori frissítés keresésekor a régiót Marokkón hagytam, de most visszaállítottam Magyarország-ra. -
Nálam semmi gond nem volt vele ameddig használtam a telefont. Amikor csomagoltam be a telefont, előtte ki kellett vennem a Nillkin tokból, ekkor történt, hogy a plasztik kártya olyan szerencsétlenül csúszott meg,hogy bal alsó saroknál felszedte egy pillanatra a fóliát. Elment pár percem vele mire buborékmentesen sikerült visszatenni. Viszont adtam mellé négy darab edzett üveget grátisz.
-
negyven2
veterán
válasz
dudika10 #2271 üzenetére
Tisztában vagyok ezzel, és igazából most látom, hogy elég vacakol írtam át... vagyis nem az a gond, hogy max. ennyi (igazából olyan ~950 körül volt a top amit mértem), hiszen ahogyan írod te is ez bőven elég, hanem talán az, hogy (és ez maradt ki az komment szerkesztés közben), hogy viszont valamiért sokkal jobban ingadozik az egész. Vagyis arra akartam volna utalni, hogy lehet ott is valami router gond van, ami miatt nem "szereti" azt telefont (hamár az iPhone ment). De aztán írta, hogy a családban lévő másik X6 Pro-val nincs gond.
-
Alarikman
senior tag
válasz
grafikus17 #2270 üzenetére
Lehet nem szereti a jelenlegi csatorna számot a teló. Némelyik teló csak bizonyos wifi csatornákat szeret. Pl, 1,3,11. Próbáld változtatni. Továbbá számít, hogy Wifi 5-re vagy 4-re csatlakozol.
-
dudika10
veterán
válasz
negyven2 #2269 üzenetére
Mert brutto 1Gbps kapcsolatra limitalod a rendszert amint osszedugod a routerrel, ott ennyi lesz a netto sebesseg.
Az optikan atmegy tobb is az ONT-ig, ha a szolgaltato engedi (mesterseges a korlatozas), amibol wifire is tobb mehet. Viszont az egegyadta vilagon semmit nem jelent felhasznaloi szempontbol ez a kulonbseg. -
grafikus17
senior tag
válasz
grafikus17 #2268 üzenetére
Lehet hogy megvan a hiba. A páromnak x3 nfc, a lányomnak x6 pro 5g 8/256 két hónapos, nekem x6 pro 5g12/512 egy éves. Csak az én telefonom miért wi-fi-vel tized annyi sebességet. Nekik megvan a 480 Mbps nekem csak 60 körül van. Ezt most úgy nem igazán értem.
van valami beállítás a telefonon amiről nem tudok?
-
negyven2
veterán
válasz
grafikus17 #2268 üzenetére
Ezt októberben mértem még a Digi-s (One-os) ONT-al, WiFi 6-on (1Gbps-es FTTH).
Ezt meg most, ugyan azon a hálózaton egy ASUS RT-AX57-el. Bár ez is 160MHz-es WiFI 6-os, de valamiért nem tudom azokat az értékeket hozni mint amikor az ONT van Router módban.
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok! Szerintetek a telefonommal vagy maagyar szolgáltatói routerral van probléma?
Van egy one szolgáltatásom 150Mbps csomagom, ahol 60 Mbps merek wifin. Ez még rendben is van. ( Este szakadozik )Vettem egy Yettel otthon net korlátlan csomagot próbára ahol 600Mbps-s mérek wi-fin keresztül.( De ez este nem működik túlterheltség miatt vissza fogom adni) Most bekötött a telekom egy 500 Mbps netet, amin én megint 60 Mbps mérek, a szerelő iphone telefonjánval pedig 445 Mbps wi-fi sebesség.egymás mellett álltunk nekem 60 neki 445 Mbps. Ez normális?
-
-
-
-
B1T3
addikt
-
nicu71
addikt
Nektek meddig bírta a gyári folia? 4 hónap után először egy , aztán már 3 apró luk keletkezett, reméltem hogy fél évig kihúzza,mert amúgy el voltam vele 🤔
-
Benhill
senior tag
Aki úgy érzi gyorsan merül a telo, SIM beállításokban a 2G-s állandó netet kapcsolja ki. Az vettem észre hogy leraktam a telót és a semmibe csökkent 30%-ot akksi 1 óra alatt. Lehet hogy nincs sok köze hozzá, de kikapcsoltam és most nem merül úgy.
-
-
User64476
őstag
FRISsÍtÉs!!!!!
-
-
mg1992mg
őstag
Megérkezett
-
-
B1T3
addikt
Vajon az X6 Proból is selejtet fogtam ki?
Most 2-3 napja elkezdte azt produkálni, hogy a semmibe elszivárog 40-50% töltöttség az aksiból. Szokásosan 80% körüli értékig szoktam tölteni, mert kifejezetten vigyázok rá, és egyszer csak kézbe véve a telefont eltűnik a töltöttség kb. fele mindenféle ok nélkül (pl. most este lefekvés előtt húztam le a töltőről, reggelre pedig már 35% körül volt, de napközben is történt már hasonló esés a töltöttségben).
A gyári akkumulátorstatisztikák nem meglepő módon használhatatlanok, mert ilyenkor ezek nullázódnak, és mintha pont csak onnantól kezdené újra mutatni a telefon a statisztikákat, hogy ez a nagy esés megtörtént a töltöttségben (kösz szépen, pont a lényeget nem látni).Ismertek valami hatékony akkumulátormonitorozó appot? (Első körben nem szívesen vesztegetnék el egy napot a gyári visszaállítgatásra…)
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Már pár hónappal ezelőtt jártam úgy, hogy a telefont feloldva, chrome megnyit, és kb 50-50 lapcsoport létre van hozva, benne véletlen lapok, olyanok amiket látogattam már, de megnyitva nincsenek. Valaki járt már így? Mi lehet ez? [Screenshot] róla. Chrome előzményekben nem mutatja, hogy meglettek volna nyitva az oldalak. -
ddsteel
aktív tag
válasz
dobdan1 #2233 üzenetére
Nekem Global van asszem augusztus óta. Nagyon szeretem, jó akku, gyors, nálam 2 napig bírja, nem nyomogatom sokat persze. Nincsenek nagy igényeim, az hozzátartozik. Egyedül a valós AOD hiánya zavar, de lassan már kezdek együttélni vele. Bootloadert nyini nem fogok, elmúlt nálam a telefonberhelős korszak (régen csináltam gazdagon).
-
dobdan1
csendes tag
Aki már régóta x6 pro tulaj, leírná van-e valami probléma vele. Látom itt a fórumon többen is panaszkodnak a frissítések miatt. Nem érkeznek meg? Gondolom manuálisan telepíthető a régiónak megfelelő frissítés. Szeretnék váltani egy x3 pro van ejelnleg.
-
-
Alarikman
senior tag
Nekem már a marokkói sem adja fel az új szoftvert. Próbáltam még a svájcit és a britet. Lehet visszavonták?
-
válasz
Ricardo #2227 üzenetére
Eredetileg igen az volt a terv, hogy veszek olcsón erős mobilt, a márkát is ismerem, és egy csomó mindent elfogadtam, mint pl:
1. Relatíve rövid support, pont akkor fut ki, amikor az A54, ami viszont egy évvel idősebb (2028-ban)
2. Nincs IP68 de még IP67 sem
3. Nincs eSIMEkkoriban még nem voltam Smarttag2 gyűjtő, a Buds FE fülesem ment vele, a a GW6 meg nem.
Aztán elkezdtem halmozni a Smarttag2-eseket, már 7 darabnál tartok
Akkor hirtelen úgy voltam vele, ha az A54 lesérül meg vagyok lőve. Ekkor kezdtem el töprengeni rajta, hogy venni kellene egy A56-ot mondjuk... ami még persze kint sem volt. Tehát várakozni kellett volna rá. Aztán felmerült ismét az S24 FE. A 8 GB RAM miatt fancsali arcot vágtam, de végül bedobtak egy akciót, aminél 30K-val olcsóbban vehettem meg... és a jelentős összegkedvezménnyel járó akcióknál hajlamos vagyok elgyengülni!Ez történt most is
Ja igen, meg ugye havi rendszerű frissítésről volt szó újabban Xiaominál is, aztán tavaly decemberben frissült utoljára. Na meg ugye MultiSIM-nél három a limit, ebből kettő telefonban van, egy meg órában. A POCO most kvázi csak van... -
Ricardo
titán
válasz
Luck Dragon #2223 üzenetére
Értem. Én azt hittem az 6 pro volt a fő, és az a 54 a másodtrelefon, és az a 54-et cserélte az FE-re ( samsungban lépett egyet előre) , és most jön az X6 pro csere. Ezért kéreztem meg mi lesz az utód.
GoodSpeed: Az megvan hogy vettél egy 24FE-t.
-
-
válasz
Luck Dragon #2223 üzenetére
Te már képben vagy. 😁
Jaja, evolúció. Mondjuk pont a leggyengébbet kell megtartanom a legerősebb mellett. Avagy az árukapcsolás mellékhatásai. 😁 -
-
válasz
Ricardo #2221 üzenetére
Már van:
Samsung Galaxy S24 FE -
Gyusszóka bá
csendes tag
Én feltettem ezt az új 2.1 (2.0.102.0) változatot, de nem igazán látok/érzek változást. Mondjuk én a kamera alkalmazást reméltem, hogy frissíti,de nem változott, pedig a kínai változat már előrébb jár.
A HyperAI nem hat meg különösen, ha nagyon kell akkor a Google Messages-ben ott a Gemini. Egyébként a HyperAI tud vajon magyarul? -
Helló, úgy néz ki, hogy eladtam az X6 PRO-t. Factory reset előtt, a Xiaomi fiókról hogyan kell leválasztani? Tavasszal csináltam, de már nem annyira vágom!
Most viszont dunántúlra menne
-
negyven2
veterán
Xiaomi HyperOS 2 and HyperAI: Release Dates, Features and POCO Device Updates!
Egyelőre úgy néz ki, hogy a HyperAI-t csak a Poco F6/F6 Pro/X7 Pro készülékek kapják majd meg áprilistól kezdve! De mivel ez a funkció a kínai Redmi K70E-n is működik, így valószínűleg az X6 Pro-ra majd később jön a HyperAI funkció...
Illetve az EU-s modellekre is elkezdték kiadni a HyperOS2.1-et (2.0.102.0)! -
User64476
őstag
Ezzel nem leszek népszerű de akik ezen a frissitéses paravonaton utaznak: hallottunk már mainstream bárhol olyanról, hogy nem ismeretlen noname fingó meg szelfi app hanem komoly gyártó terméke kirámolta a pines-biometrikus mögé tett bankszámlát? Vagy elvitte a home videót? A bankok azt szokták kérni, a PCdre ne telepíts remote access alkalmazást random telefonálónak, meg próbáld már meg nem bediktálni a jelszavad és még jóvá is hagyni 2. faktorral vagy adott esetben konkrétan saját kézzel átutalni a nigériai hercegnek a pénzed. A telefonra nem kell minden ismeretlen vackot felpakolni. Vagy az a félelem, hogy ilyen kapucnis pulcsis sötétben felsejlő hekkerek ki-be járkálnak a telefonon az összes nyitott porton? Ami ugye NAT mögött van. Régen, a Windows 95-98 stb hőskorában a vírusok beszopása napi probléma volt, mindenki tudta, benne volt a közbeszédben, vírusirtó kell stb. Én még soha nem hallottam, hogy na már megint vírusos lett a telefonom, vagy már megint ellopta a pénzem a Waze. Érdekes módon azt már sokszor hallottam, hogy ja az én jelszavam 1234, nem aggódok nem vagyok én olyan érdekes, ugyan mit lopnak el tőlem. Azt tudjuk, hogy az Android hogyan sandboxolja az alkalmazásokat, mik a hozzáférési jogosultságok, hogy működik a selinux? Talán a fejlesztők. De senki nem aggódik pl a böngészési adatai miatt amit remekül profilozhat a net szolgáltató, a Google azt is tudja a környező wifik térereje alapján, hogy ma hányszor voltál wcn és közben mit olvastál vagy mivel játszottál. Azon nem megy a fosás, hogy a wpa2 viszonylag simán törhető, és a wpa3 se jobb ha rajta van hagyva a WPA2 fallback, ezt mindenki leellenőrizte a routerében? A sok kínai okos kamera guest networkön van izolálva a fő hálózattól, vagy az jár be a belső hálóba aki akar? De az amúgy nem is tudjuk milyen CVEkre megjelenő rendszeres javítás az kardinális kérdés, miközben még ha el is olvassa az ember mit javít, az esetek többségében programozónak kell lennie aki szakirányúan azzal a konkrét cuccal foglalkozik, hogy értse a helyzet súlyosságát, ez most veszélyeztet vagy csak valami edge-case amihez egy komplett titkosszolgálat kell, hogy ki lehessen használni? Közben a cybersec óriási biznisz, ennek a része a paráztatás, féljél, és akkor el lehet neked adni a mi szuper megelőző rendszerünket, hát nem szabad kimerészkedni zinternetre egy 3 hónappal ezelőtti javítással! A nagy gyártók meg mivel innoválni nem tudnak és nem is hajlandóak, a kevésbé tőkeerős kicsiket azzal hozzák lehetetlen helyzetbe, hogy fűt-fát beígérnek, amit a a kicsik nem tudnak vállalni. Ki akarna egy Samsung a1x 55e forintos ócskavasat 6 meg 8 évig használni? Marketing ez, meg etetés amivel minimál erőfeszítéssel lehet a kisebbeket diszkreditálni akik nem tudják vagy direkt nem akarják kigazdálkodni a fejlesztő csapatot mert pont azzal tudnának alávágni a másiknak, hogy ők nem tartanak fenn ilyet ha már hátrányban vannak méretgazdaságosságban. Természetesen ne dobjuk be a gyeplőt a lovak közé, de a téma szerintem túl van lihegve. Amikor már igazán nem lehet jelentős hibát találni készülékeken, akkor jön a Jolly Joker: erre nem jár 6 főverzió frissítés (amiknek eleve semmi jelentősége mert nincs érdemi változás). Ezzel a frissítéses dologgal ügyesen lehet a támogatásból kicsúszó készülékeket a másodpiacon is nem túl vonzóvá tenni, új, biztonságosat kell venni. Avultatás mindenek felett!
-
Alarikman
senior tag
válasz
tillatrilla #2209 üzenetére
Nyugodtan válaszd az x6pro-t. Nem fogsz csalódni. Én is x3pro-ról jöttem. És jól esett a kicsit kompaktabb méret és könnyebb súly. A kijelző, sebesség minden nagyon szuper. A kamera is okés. Az OIS miatt még egy kicsit jobb is.
U.I.: nincs ismert hardveres hibája. -
-
negyven2
veterán
válasz
Graphics #2212 üzenetére
2023.09.01-es az Android biztonsági frissítés verziója... de még az itthoni, kvázi kinti telefonnak használt Moto E40-nek is januári a Google Play-rendszerfrissítése...
Amúgy az X6 Pro-nál, októberig vagy havi egyszer biztos frissült (hivatalosan kéthetente adja ki talán a Google ezeket), de azóta nem. -
-
negyven2
veterán
válasz
szkaroly #2210 üzenetére
A Play Store System Update azért vicces, mert az nekem is 2024. Októberi van rajta, míg anyukám M3 Pro 5G-jén meg a 2025. januári is felment (ennek a telefonnak a támogatása Xiaomi/Poco oldalon 2 éve, MIUI14-el megszűnt)!
Amúgy ahogyan olvastam ez a Google Play System Update az kvázi független a telefon gyártójától, mert ezt a frissítést a Google intézi (vagyis ha nem jön akkor az inkább miattuk van). -
szkaroly
senior tag
Nekem ugyan F6 van, de ugyanaz a frissítési ciklus majdnem:
1. méretezési probléma a jelek szerint az 1-2 hónapon belül érkező 2.1-es frissítéssel megoldódik
2. nekem a billentyűzet normálisan működik
3. Play System update tényleg nem megy, fogalmam sincs hogy miért, de jelentősége eddig nekem nem nagyon volt, Play Protect okés
4. Ha a reklámokat beüzemeléskor nem kapcsoltad ki normálisan, az user error. Xiaomi telefon vásárlásával tisztába lehettél előre hogy mit kell tenned.
5. Miféle jogszabályoknak? Idézd ezeket légy szives.
6. HyperOS 2.0 telepítése után csináltál factory reset-et? Lehet hogy kéne. -
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Szemezek az X6 Pro típussal a mostani X3 Pro leváltása miatt.Agyhalott lett néhány napja,megsütöttem,most jó,de kérdéses az ideje. Szóval az x6 pro-ra már nem jellemző a cpu megsülése?Visszaolvasgattam,ezt az ikon témát nem nagyon értem,amiről beszéltek. A mostani telómon 5 ikon van egy sorban,engem nem zavar a kicsi ikonméret.Sőt azt hiszem én állítottam a méretet kicsire. Asztali gépen is kisméretű ikonok vannak,nekem az a megfelelő. Amúgy bőven elég nekem a 8/256-os verzió.
-
Bounti
aktív tag
válasz
User64476 #2206 üzenetére
Igen, plusz a Kisegítő lehetőségeknél, és a Kezdőképernyő animációkat is "gyors"-ra raktam, mivel ott nincs kikapcsolási lehetőség.
Ez sajnos ilyen.
#Graphics:
Moto-ról jöttem, mivel ár/érték arányban ez a telefon jobb volt mint bármelyik. Ahogy mondtam is, együtt tudok élni ezekkel a dolgokkal, csak zavaró.
Nem veszek havonta új telót, úgyhogy marad még egy ideig.
Így jártam.
-
-
Bounti
aktív tag
válasz
Benhill #2202 üzenetére
Tudom, hogy ki lehet kapcsolni a reklámokat, meg is tettem mind a húsz különböző eldugott almenüben. Azon értetlenkedem kissé, hogy ezt egyáltalán miért kellett megtennem!?
Nem a telefon általános sebességével van bajom, az teljesen megfelel, hanem azzal amit írtam, hogy akárhány almenüben és fejlesztői menüben kapcsolom is ki az animációkat akkor is jelenvannak bizonyos alkalmazások esetében, és lassúak.
A temérdek kéretlen úgynevezett alkalmazás, és azok levakarhatatlansága is megérne egy pár szót.
Elhiszem, hogy neked pedig túl nagyok az ikonok, ezért is mondom, hogy ez a rendszer így több sebből is vérzik, mert nem lehet megfelelően testreszabni.
Természetesen lehet élni, és használni a telefont ezekkel a zavaró dolgokkal együtt, azonban jó lenne, ha a telefon idomulna hozzám, és nem fordítva.
#nicu71: Nem tudom, hogy hova csatlakoztál, talán nem olvastál elég figyelmesen, hiszen neki sem megfelelő az ikonok mérete...
-
Benhill
senior tag
Reklámokat ki lehet kapcsolni, hirtelen nem tudom elküldeni hogy hogy, de itt a topikban láttam valahol.
Ikonok méret ügyileg nem vagyok egyformák, esetemben minimális méreten is túl nagy.
Mióta felraktam a 2.0.100.0.VNLMIXM fw-t, nálam hypergyors lett a teló és az ujj érzékelés mizériahiba is megszűnt.
-
Fulár
senior tag
Én azért ennyire nem vagyok radikális mert Redmi Note 8 óta ez már elég sokadik Xiaomim és még egyik sem okozott csalódást.Csak ez a HyperOs rendesen megkutyult mindent is.Én minden szempontból visszalépésnek érzem.Annál is inkább mert az Eu szabályozások miatt úgyis minden érdemi újítás ki van bennük herélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bele tud-e a hibázni a Poco a papíron tökéletes középkategóriás telefonba?
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest