Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bailey
senior tag
válasz djculture #19188 üzenetére
Nekem is Domino 5 van és eddig GonetS volt aktív, most váltottam GonetM-re és engedi gond nélkül a váltást, sőt az M-re is két hónapig csak 90ft-ot kell fizetni.
Én megvártam hogy az S lejár, küldte is az sms-t hogy mostantól a NapiNet aktív, de a My T-mobile-ban rögtön lehetett váltani.[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
válasz [CS]Blade2 #19350 üzenetére
Mondjuk elég nagy lehúzás szerintem ez a napinet aktiválás. Nekem régebben volt aktiválva GonetS, amit lemondtam, tehát az adatot leforgalmazhattam, de nem újította meg. Közben feltöltöttem az egyenleget nagyobb összeggel, amit 100MB adattal jutalmaztak. Figyeltem a My T-mobile-ban hogy a megmaradt GoNet S mennyiség nem fogy, tehát az ajándék 100 megát használja el előbb. Gondoltam hogy ha majd elfogy a 100MB vagy letelik a 30 nap, akkor rendelem majd meg a nagyobb GoNet csomagot. Erre a GoNetS lejárata utáni nap éjfél után jött az sms hogy aktiválták a napinetet, mert gondolom a telefon adatot forgalmazott. Pedig a 100MB bónuszból is volt még hátra, és addig is azt használta és nem a Gonet S-t, sőt ezek után rögtön megrendeltem a Gonet M-et, de ezután is a bónusz adatot használta egész addig ameddig a 30 nap le nem telt. Szóval nagy lehúzás hogy magától aktiválja a napinetet miközben nem is annak a keretét használja.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
válasz MasterMark #19373 üzenetére
Nekem eddig mindig ha szállítás alattra változott az állapot, akkor másnap reggel már jött a futár.
De a GLS oldalán hiába néztem, mindig csak a szállítás reggelén írta csak az állapotot.[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Köszönöm! Így már tiszta.
Az sms sajnos nincs már meg, de akkor gondolom nem vontak le az egyenlegből, mert volt még a bónuszból is adatom. Azt tudtam hogy aznap jár le ténylegesen a GoNet S, mert beírtam az emlékeztetőbe hogy másnap rendeljem meg az M-et. És tényleg éjfél után kicsivel jött az sms ha jól emlékszem, másnap reggel meg már lemondtam a napit és megrendeltem a GoNet M-et.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
válasz MasterMark #19383 üzenetére
Elvileg igen, legalábbis nekem ilyenkor aznap hozták. Én reggelre szoktam kérni, és legkésőbb fél 9-re meg szokott jönni, de gondolom ez függ a futár útvonalától is, De a GLS oldalon ha azt írják hogy futárnak kiadva kézbesítésre akkor biztos hogy megkapod hamarosan. Nem tudom hogy mikorra kérted a kiszállítást, mert ha délutánra akkor csak délután adják ki a futárnak hogyha végzett a délelőtti kiszállításokkal gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
válasz MasterMark #19385 üzenetére
Akkor meg fogod ma kapni.
Rosszul emlékeztem a szövegre, de ha kézbesítésre átvéve akkor úton van már.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
válasz erdoke #22602 üzenetére
Én a Westend T-pontban jártam hasonlóan. Mint kiderült hétköznap csak hatig van szerviz, én meg a cédula szerint 18.03-kor húztam a sorszámot, és még láttam hogy a szervizesnél volt ügyfél, ezért elmentem addig nyomkodni a kirakott telefonokat, majd mikor egy idő után visszamentem a szervizpulthoz a szervizes már nem volt ott, és mikor kb. fél óra várakozás után hívták a sorszámot egy másik pulthoz akkor közölték hogy csak hatig volt szerviz. Én is szóvá tettem hogy ha nincs szerviz akkor miért ad ki a gép sorszámot. Ezt szerintem illene megoldani, vagy ha nem, legalább a sorszámkiadóra kiírhatnák jól láthatóan hogy mi meddig van nyitva, hogy senki ne várjon feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Én is pont azt nézem, Albertfalván sincs hálózat. iPhone-om van és nincs adapterem ezért nem tudtam kipróbálni a kártyát másik telefonban hogy abban megy-e. De akkor megnyugodtam hogy nem a telefon ment tönkre. Amúgy ma délután Óbudán a suliban sem volt 3G csak edge pedig ott mindig full 3G szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Ugye ha eddig GoNet L-ben voltam és váltok GoNet XL-re ha lejár a régi,akkor az első két hónap akciós lesz ott is?
-
Bailey
senior tag
A GoNet mobilnetcsomag akciójának részleteinél találtam ezt:
"A kedvezményes ajánlat(ok) érvényesítéséhez kérjük, hívja a 1430 számot, (belföldön, hálózaton belül díjmentesen) ha online vagy SMS-ben rendelte meg a mobilinternet-csomagot!"Ez most azt jelenti hogy nem elég csak sms-ben vagy online megrendelnem, hanem fel is kell hívnom a 1430-at hogy a kedvezményes árat vonja le?
-
Bailey
senior tag
Múlt héten megrendeltem a gonet xl-t ami ugye most az első két hónapban akciós. Most viszont azt írja a My T-mobile hogy megújul, és időszaki díj 2490ft. A fejlesztés előtt kiírta hogy akciós a díj, most már nem. Remélem ez még valami elírás és legközelebb is csak az akciós díjat fogja még levonni.
-
Bailey
senior tag
válasz slecht #28649 üzenetére
Sajnos ez manapság létező gyakorlat. Sok készülék drágább a szolgáltatóknál kártyás csomagban még annál is, amennyibe mondjuk a Media Markt-ban kerül függetlenül teljes körű gyári garanciával, ráadásul a MM a drágábbak között van. Annyit tudsz tenni hogy körülnézel és ha olcsóbban találsz függetlent hivatalos garanciával akkor azt veszed meg, a kártyát vagy előfizetést meg külön, ráadásul így nem leszel a szolgáltatóhoz láncolva, a frissítések legtöbbször hamarabb jönnek a telefonodra, és jobb áron fogod majd tudni eladni. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Üdv!
Egy ismerősöm HTC Desire X-et szeretne venni, de fehéret, viszont a webshopban is csak feketét látok, és neki is azt mondták egy üzletben hogy csak feketét árul a Telekom.
1430-at, vagy egy telekomos bennfentest kérdezném hogy várható-e hogy lesz fehér is, illetve mivel a webshopban a feketére is azt írja hogy csak személyesen lehet átvenni 36 üzletben, azt jelenti-e hogy ez már kifutó modell?
Előre is köszönöm a választ.[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
válasz csabyka666 #31807 üzenetére
Tegnap Budapesten a Népliget buszpályaudvar környékén sem reggel, sem késő este nem volt edge, csak gprs-t mutatott a telefon, de olyankor is azt írta hogy nem tud csatlakozni a hálózathoz. Ezt is csak úgy vettem észre hogy kikapcsoltam a 3G-t mert utaztam, és spóroltam az akkuval. A 3G viszont ment rendesen, és a Népligettől eltávolodva visszajött az edge is.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Üdv, eddig GoNet L díjcsomag volt aktív Dominó mellé, és az androidos Telekom alkalmazás szépen mutatta is a megmaradt adatmennyiséget. Viszont azt lemondtam, és aktiváltam a GoNet XL-t, de a Telekom alkalmazás azóta azt írja hogy nincs elérhető adatforgalom egyenleg. Laptopról belépve az online felületre mutatja hogy mennyi fogyott. Hogy lehet elérni hogy az alkalmazás is mutassa megint, mivel az a legpontosabb mérő, mert azt mutatja hogy a szolgáltató mennyit számol.
-
Bailey
senior tag
válasz Prof01 #33899 üzenetére
Nekem szeptemberben T-pontban azt mondták hogy 2009 szeptember előtti kártyát ingyen cserélnek. Ezután egy másik T-pontban szó nélkül cserélték is. Testvéremtől meg pénzt akartak kérni a cseréért pedig az ő kártyája még westeles, de azt mondták hogy csak akkor cserélik ha hibás. Mondtam hogy menjen be és mondja meg hogy valami baj van a kártyával mert bárhogy próbálja, nem megy bele a Lumia 920-ba.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Megtenné valaki hogy nekem is elküldi?
-
Bailey
senior tag
A Like 50 díjcsomag mellé megrendelheto a net&roll 1GB. Mert ez a honlap alapján nem világos.
-
Bailey
senior tag
válasz D@ve89 #39906 üzenetére
a like 50 részletes infóinál ez van: A díjcsomaghoz opcionálisan igénybe vehető Go!Net M, Go!Net L, illetve Go!Net XL adatdíjcsomag, valamint Net&Roll 1GB LTE limitbővítő opció is, azonban a kiegészítő adatdíjcsomag esetleges lemondását követően a díjcsomagban foglalt adatmennyiség igénybevételéhez a mobilinternet-szolgáltatást újra aktiválni kell.
-
Bailey
senior tag
-
Bailey
senior tag
válasz kungzi #41161 üzenetére
Én bementem egy T-pontba, és mondtam hogy a webshopban rendeltem egy micro simes telefont, de a mostani számommal szeretném használni, ami viszont még normál sim. Meg sem nézte az ügyintéző hogy tényleg van-e ilyen rendelésem (tényleg volt), rögtön cserélte ingyen. De ha nem akarják az első helyen akkor menj át egy másikba, ha van több T-pont a közeledben.
-
Bailey
senior tag
Eddig Domino 5-öt használtam netplusz L-el. Most átváltottam domino surf csomagba mert így a netplusz csomagnál elvileg a bővítős árat kell fizetni, és így ugyanannyiért lesz több netem és jobb percdíjam. Viszont a jelenlegi netplusz opcióm aktív és az online felületen azt mutatja hogy a netplusz csomag automatikusan megújul és a 2190-es havidíjat mutatja. Ha lejár majd a netplusz akkor magától 1290-et fog majd vonni mivel közben surfre váltottam, vagy le kell mondani és majd újra megrendelni hogy az olcsóbb ár legyen érvényes?
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
válasz ForRedGlory #56885 üzenetére
Köszi!
Glaci-nak is.
-
Bailey
senior tag
Létezik az hogy egy domino sim kártya amit most adtak a héten egy T-pontban mint csere kártya nem LTE képes? Mert most lett rá megrendelve netplusz csomag, de nem megy a 4G. Tudom hogy elméletileg majd márciustól fog menni hivatalosan, de más domino előfizetésnél már működik. Az érdekes a dologban hogy ha ezt a simet a telefonba teszem és csinálok egy manuális hálózatkeresést akkor ezeket látja: Telekom 2G, 3G, Telenor 2G, 3G, Vodafone 2G, 3G. Ha a másik már több mint 2 éves dominós kártyát teszem bele amivel már megy a 4G akkor meg ezeket találja meg ugyanazon a helyen: Telekom 2G, 3G, 4G, Telenor 2G, 3G, 4G, Vodafone 2G, 3G, 4G. Gondolom attól hogy azon az előfizetésen nincs még engedélyezve a 4G, még hálózatkeresésnél látnia kellene az LTE hálókat.
-
Bailey
senior tag
válasz #08176384 #57472 üzenetére
Elmehetnek oda ahová gondolom. Nem egész 2 hete lett az egyik kártyánk cserélve T-pontban. Mikor már a dominósok egy részének be is kapcsolták akkor a 4G-t, akkor hogy van képük olyan kártyát adni ami nem LTE képes, csak azért hogy az ember mehessen megint sorban állni megint.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
válasz Bailey #57473 üzenetére
Megnéztem több kártyát amit az utóbbi fél évben adtak dominó csomaghoz itthon, vagy amit cseréltek. Mind a nem 4G képes fajta. Amit több éve adtak azzal megy az LTE. Úgy tűnik mióta elhatározták hogy a dominósoknak is engedik az LTE-t, azóta direkt olyan kártyákat adtak ami nem 4G-s. Gratulálok!
Gondolom ezért nem reklámozzák nagyon a dolgot, mert most mindenki rohanna cseréltetni, és lehet nincs is nekik más, mert a napokban a T-pontban valakinek magyarázták hogy hiány van dominós simekből.[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
válasz #08176384 #57476 üzenetére
Kérdés hogy a T- pontosok tudni fognak-e erről a dologról? Mindenesetre én bemegyek a T-pontba és kérem a cserét. Ha olyat adnak ami szintén nem megy fel LTE-re, akkor addig bontatom ki velük az összeset amíg nem lesz egy olyan ami jó. És oda fogok hozatni egy bemutató telefont ami kirakva LTE-re van csatlakozva, nehogy azt mondhassák hogy biztos rossz a telefonom.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
válasz #08176384 #57481 üzenetére
Én az egyik Domino simet két és fél éve cseréltettem. Akkor Domino 5 csomagban voltam, mégis olyat adtak akkor amivel most megy az LTE. Itt írta egy T-s illetékes valamikor októberben vagy novemberben hogy annyi a publikus információ hogy 2015 első felében lesz 4G a dominósoknak. Ha ennyi ideje készülnek rá nem hiszem el hogy nem lehetett ilyen simeket kiküldeni mostanra az összes boltba.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
válasz Penge_4 #57569 üzenetére
Nekem ma két budapesti T-pontban is azt mondták hogy jelenleg nincsen 4G-s Domino sim, online kell majd regisztrálni a cserére és futár fogja kivinni ingyen. A második helyen az ügyintéző rendes volt, mondta hogy holnap kapnak árut, de nem tudja lesz-e köztük új sim. Viszont regisztrált online a cserére, és elkérte a számom hogy majd hív ha megtud valamit, sőt megadta a saját mobilszámát is hogy érdeklődjek. De a Telekom honlapon sehol sem láttam hogy hol lehetne regisztrálni.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Azt tudja valaki hogy hol lehet regisztrálni a Domino LTE kártyacserére? Minden T-pontban ahol kérdeztem azt mondták, hogy online kell nekem igényelni, és kiküldik ingyen. Mivel a honlapon már van 4G-képes dominós készülékek című akció, feltételezem hogy már van 4G-képes kártyájuk is hozzá. Viszont sehol sem találom a honlapon hogy a meglévő kártyák cseréje hogy történik?
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
válasz valaki_xy #58336 üzenetére
Személyes átvételre egyáltalán nincs lehetőség? Mert én regisztráltam, de azt írja hogy olyan címre rendeljem meg ahol 9 és 17 óra között el tud érni a futár. Viszont minden nap változó hogy hol vagyok éppen, a szállításról meg csak annyit ír hogy néhány nappal a megrendelés után hozzák. Személyi igazolványt gondolom kérni fognak, ezért más nem is veheti át. Pont ezért kérem a webshop vásárlásaimat is mindig bolti átvétellel.
-
Bailey
senior tag
-
Bailey
senior tag
Március 20.-án regisztráltam a 4G képes Domino kártya cserére, de a kártya a mai napig nem érkezett meg. A 1430-on azt mondták nem találják a rendszerben, pedig még visszaigazoló email is jött róla, regisztráljak újra. A regisztrálásnál viszont kiírja hogy ez a szám már nem regisztrálható. Újabb telefonálásnál azt mondják hogy akkor menjek be egy T-pontba és ott kicserélik. Eddig pont azt mondták hogy személyesen ezt nem lehet intézni. Azt hiszem vannak gondok ennél a cégnél.
-
Bailey
senior tag
-
Bailey
senior tag
Ma reggel jött az email hogy a GLS két csomagot fog hozni. Felhívtam a futárt hogy mi az, mert mostanában nem rendeltem semmit futárral. Kiderült hogy a két 4G-s dominós sim amiket még március elején rendeltem online, majd amikre később azt mondta a 1430 hogy nem találják őket a rendszerben. Közben persze már több mint egy hónapja T-pontban elintéztem a cserét. De úgy látszik közben sikerült megtalálniuk a rendelésemet.
-
Bailey
senior tag
És ezt is írják a használt készülékekkel kapcsolatban:
"A vásárlás során a választott készüléket kizárólag GLS házhoz szállítással rendelheted meg! Köszönjük, hogy figyelsz, mert a nem GLS-sel feladott rendeléseket törölnünk kell! Kérjük, vásárlás előtt feltétlenül olvasd el a lentebb található jogi tájékoztatót is!"
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Dominó 5 kártya amire lett 5000 forint töltve. Jött sms hogy kaptam 50 hálózaton belüli percet és 200MB netet, de ezt is írja: a bónusz adat felhasználásához net szolgáltatás szükséges.
Ez azt jelenti hogy kell lennie valamilyen aktív net csomagnak is hogy használni tudjam? Mert az nincs mivel jelenleg külföldön vagyok és csak 2 napra mennék haza, akkor terveztem ezt használni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen