Hirdetés
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Mobil flották
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
válasz makoss #51128 üzenetére
írj nekik weblapon, vagy hívd fel az ügyfélszolgálatot és jelentsd a hibát... vagy ha nem akarsz írok én! én írtam már az edigitalnak is hiba miatt...
jó dolog derülni a multik hibáin, de ezeket a hibákat is ugyanolyan hibázni képes hétköznapi emberek produkálják, mint te vagy én... segíts nekik, szólj rájuk szépen! -
legenda
-
golyós
addikt
válasz makoss #73095 üzenetére
Itt a fórumon. (sajnos , soha többé semmi kínai agyonhájpolt B brand telefont, 2 hónap alatt elvesztette az értéke 25-30%-át, kamera hulladék bármennyire istenítik, kijelzőidőt nem tudom, hogyan csinálnak 8-9 órákat mert 5-t sem bír, stb, két rossz döntésem volt életemben az egyik a kutya volt a gyerekeknek a másik ez a hulladék)
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
válasz makoss #73100 üzenetére
Sokkal! Egy Samu Grand 2-t cseréltem re erre a fo.ra és bánom,Lehet, hogy csak 4 mag, lehet, hogy csak 1,5 gb ram de a fényképezője rommá alázza.A kinai vackon még a felbontást sem tudod levenni 16Mp-ről, külső program vagy képméretező kell, hogy ne 8-10Mp fotókat keljen továbbítani emailben. Frissítik orrba szájba, míg a Samura 1 frissítés érkezik évente mégis használható.Ha valami programot futtatni akarsz ( Runtastic road bike) 3 helyen kell engedélyezni, hogy menjen is. Nincs recovery csak ha kinyitod a bootloadert és felraksz TWRP-t ( ami ha szerencséd van akkor gond nélkül felmegy) majd az Su-t ami bootlopot okoz.Szarakodni kell vele folyamatosan.Nincs magyar nyelv ( nem akkora gond , de azért ) Az egyik romban van google a másikban nincs (mindkettőből kétfajta van)
Jó a telefon mert gyors de itt számomra ki is merült a pozitív tulajdonsága ( na jó még az új-lenyomat olvasó)Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
HXY
addikt
válasz makoss #76504 üzenetére
Lehúzod a felső értesítési sávot, és adatkapcsolatot kikapcsolod.
Szerintem naponta 200 Ft-ot le is vonnak a kártyádról.
Felhívod a 1430-at elmondod, hogy mi a szitu, és ha jó fej ügyintézőt fogsz ki, akkor vissza is kapod a pénzed, és kérheted, hogy tiltsák le a napi netet.A hálózati kapcsolatoknál válts át 2G-re ha csak telefonálásra használod a telefont.
-
veterán
válasz makoss #76504 üzenetére
Beállítások-ban kapcsold ki az Adatkapcsolatot vagy valami ilyesmit, ha egyáltalán nem akarod használni a mobilinternetet. Egyébként meg ha csak 2G-re akarsz leváltani, akkor szintén a Beállítások (lehet rá kell bökni a "több" feliratra) -> Mobil hálózatok-ban a Preferált hálózatot kell "Csak 2G"-re rakni.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
MadMancs
veterán
válasz makoss #76700 üzenetére
Szia. Marathon hoz nem kell külön app. Telekom app ban legegyszerübb megrendelni. Amugy ugyanugy működik mint a többi csomag, annyi hogy nincs érvényességi ideje, vagyis van, a sim érvényessége.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
addikt
válasz makoss #76923 üzenetére
Na most akkor neked ott eladtak egy net+s csomagot...
De ne törődj vele, sokszor előfordul, hogy nincsenek teljesen a topon üzletben sem, de volt már itt erről szó. A múltkor érdeklődtem személyesen az új családbarát csomag után, s mivel szemét vagyok megkérdeztem, hogy nem lesz-e az gond, hogy az egyik postpaid csomagom lezárt díjcsomag? Válasz, hogy nem. Aztán tegnap, mikor beállítottam a telefonos üfsz-on a csoportot, mondja a hölgy, hogy valami nem stimmel. Mondom, hogy az egyik lezárt díjcsomag... Mire ő: köszönöm, tényleg....
De legalább közösen megoldottuk a gondot...
Jó szerencsét!
-
törölt tag
válasz makoss #76923 üzenetére
- ha több embernek azt mondják a 1430-on, hogy napi net mellé is aktiválható a maraton
- ha be lehet kapcsolni az automata rendszeren a napi net mellé a maratont
- ha az ászf is ezt írja
mindez számodra nem bizonyító erejű...Ki is próbálhattad volna, hogy így van-e, de inkább annak hiszel amit egy ügyintéző mond.......te tudod!
-
joelke HU
senior tag
-
313313
addikt
válasz makoss #76934 üzenetére
Akkor itt egy illetékes válasza a Dominósoknak, meg itt, és ez van benne a aszf-ben is. Bárki mást mond, az vagy hazudik, vagy nem tudja mit beszél.
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
zoomcns
csendes tag
válasz makoss #77154 üzenetére
Nem a beállítása a probléma, hanem egyelőre nincsenek vagy csak ellentmondásos információk vannak a működéséről.
Jelenleg ha NapiNetre veszel Marathont, akkor a tapasztalat az, hogy minden nap levonja a NapiNet 195 ft-os díját, és ha elfogy az abban foglalt 10MB, akkor kezd el ketyegni a Marathon.
Talán mondanom sem kell hogy ez nagyon nem éri meg.
-
AliasB
senior tag
válasz makoss #77154 üzenetére
Meglévő mobilinternet kiegészítésre van a marathon. Magába nem megrendelhető. Ha elfogy a meglévő adatod akkor lép be a marathon. A napinet is ezért szívás mert ha aznap elfogy (ami 195 Ft.ba kerül) akkor lép be a marathon. Meg kell rendelned egy másikat is előbb sajnos. Így meg már nem mondható jónak szerintem.
Járj nyitott szemmel.
-
AliasB
senior tag
válasz makoss #77159 üzenetére
A legjobb szerintem ha egy Domino 5 díjcsomagnál megrendeled a "most"ot, hogy 9/19ért telefonálhass és rendelsz hozzá egy NetPlusz-t attól függően, hogy mennyit szeretnél netezni. NetPlusz S mondjuk 1090 Ft. Ez 200MB (most 2 hónapig 800MB szóval ki tudod próbálni mennyi fogy) és ha elfogy az adat csak lassítanak nem kapcsolják le se nem vált napinetre. Ez most a leglogikusabb döntés. Ha tudod, hogy kell az 1GB net akkor az a NetPlusz L és 2490 Ft. (most 2 hónapig 4GB)
Lehet, hogy a másik szolgáltatóknál olcsóbb a net viszont ha elfogy az adat akkor kikapcsolják nem csak lelassítják.
[ Szerkesztve ]
Járj nyitott szemmel.
-
AliasB
senior tag
válasz makoss #77161 üzenetére
Ha nincs mellette wifi és tudod, hogy egész hónapba sokat netezel akkor a legolcsóbb internet Dominósan a surf csomagba lévő 5GB (ami az első 2 hónapba 20GB) Annak az ára a következő: suft 890 Ft./hó és az 5GB net 3290 Ft. Összesen 4180 Ft. Ha nem kell ennyi akkor a 3GB (ami az első 2 hónapba 12GB) az 2590 Ft. surf havidíjjal 3480 Ft.
Ezek a nagyobb csomagok olcsóbbak a suft-ba. De mondjuk az 1GB is olcsóbbra jön ki 10 Ft.al de az nem mérvadó.
Járj nyitott szemmel.
-
AliasB
senior tag
válasz makoss #77165 üzenetére
Igen lehet.
"Küldd díjmentes SMS-ben a +NETPLUSZS kódot a 1430-ra 3 arról a hívószámról, melyre aktiválni szeretnéd! "Ha van telefonos aplikációd azon meg csak kijelölöd. Ha nincs akkor érdemes letöltened mert ott könnyen nyomon tudod követni az adathasználatot.
Járj nyitott szemmel.
-
AliasB
senior tag
válasz makoss #77172 üzenetére
Lemaradt az elejéről a "+"
+NETPLUSZS
Ja és egy más kérdés ami nem telekomos felül az értesítési sávba látom, hogy kiírja az adathasználat sebességét. Ezt hogy lehet bekapcsolni? És milyen verziós android ez? Mert én a 6.0.1es rendszeren nem találok ilyet.
[ Szerkesztve ]
Járj nyitott szemmel.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz makoss #80434 üzenetére
Telenorral kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. Facebook-ot minimálisan használok, de szerintem a Telekom korlátlan böngészés opciójába ez belefér, hiszen szöveges és képi tartalomra vonatkozik a korlátlanság. Letöltés és "elvileg" videó megtekintése megy az egyéb keretből. Önmagában amúgy sem megy, kell lassítós díjcsomag, de az ismertetője írja is.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz makoss #80479 üzenetére
Ha a tarifacsomagod tartalmaz adatforgalomban korlátlan internetet, vagyis ha elfogy lassítják, akkor elég a korlátlan böngészés opció, ha nem akkor valamelyik netplusz+korlátlan böngészés opció kell. Amit szeretnél szerintem menni fog vele. Egyedül a lemondáskor kell arra figyelni, hogy egész hónapot fognak számlázni, bár én még nem mondtam le és egyelőre nem is tervezem.
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz makoss #80493 üzenetére
Netplusz nélkül van neted? Ha nincs akkor netplusz s + korlátlan böngészés+e-mail opció. A közösségivel nem tudom mik mennek. Ezzel több minden, mint amit az ismertetője ír. De ahogy mások sem igen részletezik az illetékesek miatt, nehogy foltozzák... Max. ha nem jönne be (?), hónap végén lemondod. Puding próbája...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Tőzsde és gazdaság
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elden Ring
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hamarosan kezdődik az AMD AI-ra kihegyezett előadása
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Lenovo Legion 17'3 col 1920x1080 144Hz, 16GB RAM, GeForce RTX 3070 8GB, 1TB SSD 36 hónap garancia!
- Rokoko Smartsuit Pro I - Motion Capture ruha (XL és L)
- Legion 5 15IMH05H 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660 Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új! Lenovo LOQ 15AHP9 83dx005vhv Gamer notebook - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen