- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
makoss #110853 üzenetére
Ellátogatsz pl. a szamlakontroll.hu oldalra, kérsz tőlük egy korlátlan mobilnet sim-et (Telenoros) és olyan eszközben használod, amilyenben akarod. Flottáknál tehát elérhető a valóban korlátlan mobinet, és azért csak náluk, mert ha boldog-boldogtalan korlátlan mobilnet simekkel rohangálna, a rendelkezésre álló frekvenciakészlettel képtelenség lenne őket megfelelő minőségben kiszolgálni (persze helyfüggően).
-
válasz
makoss #110848 üzenetére
1 hónapra vagy kevesebbre
Bocs, de te írtad a fentieket, nekem idővel kapcsolatosnak tűnt, de így már végképp nehéz megfejteni, mit szeretnél. Talán a Látóasszonyok topikjában is megpróbálhatnád.....
Többen szomorkodhatunk még amiatt, hogy nem gyors, nem jó és nem olcsó, de túl sokáig szomorkodni nem érdemes. Javallották a Digit, az olcsó. Nem annyira gyors és nem is annyira jó mindenütt, szóval ahogy kolléga is említette, minden együtt nem lesz.
-
Keem1
veterán
válasz
makoss #110848 üzenetére
Erre van egy örök érvényű mondás, ami ide is illik (de amúgy a világ minden terén hasznos, ha tudjuk).
Háromféle munkát végzünk: jót, olcsót, és gyorsat. Ön ezek közül bármelyik kettőt választhatja.
A jó, és olcsó munka NEM GYORS!
A gyors és olcsó munka NEM JÓ!
A gyors és jó munka NEM OLCSÓ! -
válasz
makoss #110155 üzenetére
De ezt már megfejtettük neked, mostanra fogyott el a Domino SIM-hez ajándékként járó 1GB adat. Amit említesz a Net Plusz, az előfizetés volt, ott minden hónap adott fordulónapján újraindul. Ellenben elvész, ha nem használod fel az adott 30 napos intervallumban (egy hónap), míg a Domino SIM Maraton adat, amit az Appban is tudsz venni a keretedből, az gyakorlatilag csak akkor jár le, ha elhasználod vagy lejár maga a SIM, egy 3,5BG-os csomaggal akár évekig is elvan az ember, nem vész el! Ja és plusz szerdánként lehet 1GB-ot aktiválni 0 forintért 24 óra érvényességgel, Domino Day
Mi nem tiszta még? Kérdezz nyugodtan.
-
anglergab
addikt
válasz
makoss #107630 üzenetére
Szia,
Net S Plusz néven van xDSL szolgáltatás (ADSL2+, VDSL2).
Viszont a NetPlusz S mobilnet szolgáltatás megszűnt, tudtommal azzal együtt az adatkeret elfogyásakor való 32/32 kbps-es lassítás is.
Előfizetésnél új 30 napos mobilnetcsomagok, Domino-nál új Maraton csomagok vannak. -
4Grider
félisten
-
MrCsiT
addikt
válasz
makoss #106207 üzenetére
No akkor csak leírom újra: ha keveset beszélsz, akkor Domino Fix (Domino Most opcióval) és Domino Maraton 4 GB netcsomag mellé: ha a 2 GB net elég 1 hónapra, akkor ez kb. 1800 Ft/hó lesz, annyiért szerintem nincs jobb, és akkor nem csak social mediára van neted, hanem akármire.
Gondold át.update: a hátrányok ugye egy havidíjas csomaghoz képest:
- az évenkénti adategyeztetés;
- a max. 30 Mbps letöltési sebesség, szemben a havidíjasok 300 Mbps maximumával, de alapvetően szerintem elég lehet a 30 Mbps. Sokkal inkább fontos, hogy stabil legyen a szolgáltatás, az pedig azért általában megvan. -
törölt tag
válasz
makoss #106195 üzenetére
A Net S Plusz csomagnak mi köze van a mobilos csomagokhoz?
Egyébként a 6 GB-os csomagban van FB és Messenger korlátlanság, a 3 gigásban csak FB van. (persze mindkét csomagban van más is, csak azokat emeltem ki, amikre szükséged lenne).MrCsiT: Messenger még nem is eszik sokat, de a FB rendesen fogyasztja a netet.
-
Cs1csó
titán
válasz
makoss #101773 üzenetére
"ELVILEG" jön majd egy SMS arról hogy "sorry kikapcsoltuk" ekkor fogod magad bemész az app-ba és bekapcsolod ezután jön majd megint egy SMS "bekapcsoltuk" kb. ennyi.
Esetleg állíts be egy emlékeztetőt a bekapcsolás után 30 napra és less rá, ki tudja lehet nem küldenek SMS-t nem lehet itt már tudni semmit.
-
Cs1csó
titán
válasz
makoss #101720 üzenetére
Ha van okostelefonod és legalább andoroid 5-ös van rajta akkor letöltöd a google playről a magyar Telekom app-ot és telepíted csinálsz egy fiókot ha még nincs és belépsz ott be tudod újra kapcsolni.
Vgy PC-re letöltöd a Bluestacks android emulátor-t (telepítés előtt érdemes bekapcsolni a bios-ban a hardvers virtualizációt) és azon belül le tudod tölteni a google play-ből a legújabb Telekom app-ot.
-
Watto1991
senior tag
válasz
makoss #100930 üzenetére
Az alapdíjcsomagod az a Domino Nap (kb. 49 Ft-os percdíj) csak erre be van aktiválva egy opció, a Domino Most, ami miatt 9/19 Ft a percdíjad. Ha teljesen megszüntetik a Domino Most-ot, akkor 49-re fog visszamenni a percdíjad. Mondjuk Domino Fix-re amúgy is érdekes váltani, mert ott 25 Ft csak a percdíj.
-
csifkin
csendes tag
válasz
makoss #90347 üzenetére
Szia. Hasonló problémám volt. Ezt írták vissza. Amúgy magától megjavult 2 hét után.
Elnézésed kérjük késedelmes válaszunkért és a felmerült probléma miatt! Információnk alapján, a Telekom alkalmazásban központi probléma adódott, amely abban az esetben lép fel, ha olyan havi díjas mobil-előfizetéssel rendelkezel, melyhez a NetKorlátlan adatcsomag lett bekapcsolva. Ennek javítása folyamatban van, az központilag fog megtörténni. Szíves türelmedet kérjük annak orvoslásáig! Ellenőrzésünk alapján, a többi esetben megfelelően működik az applikáció. Ha nem NetKorlátlan adatcsomagot használsz, akkor első sorban azt javasoljuk, hogy töröld az applikációt, majd telepítsd újra! Az app legfrissebb verziója a 7.1. Ha viszont továbbra is problémát észlelsz, kérjük szépen, küldd el nekünk itt, privát üzenetben, hogy milyen típusú készüléket használsz, szükségünk van az operációs rendszerére és verziószámára, telefonszámodra és arra, hogy milyen azonosítóval szeretnél belépni az alkalmazásba. Előre is köszönjük! ^Petra
És a forduló napon már megkapod. -
jozsi968
tag
válasz
makoss #90314 üzenetére
"Domino Most díjcsomag mellett Net +S szolgáltatástól van jobb ilyen áron?"
Ennél csak jobb van! Domino Fix + Most opció+ 4 GB Maraton / így 1 MB net ~ 1 Ft, nem pedig 3,2 Ft, mint az általad favorizált Net+S -nél./ Ha beszélgetésre amúgy is a vodafont használod, akkor akár netre is használhatnád, 500 Ft a 300 MB. Ez is olcsóbb az általad favorizáltnál! Igaz, ez nem lassítós, hanem ha elfogy a kereted akkor kikapcsolják! S végül de nem utolsó sorban a Bluemobile Bluenet M 133 MB 84 Ft-ért !!, ami szintén lassítós! Mindig lehet olcsóbbat találni, csak körül kell nézni! -
Bferibörs
addikt
válasz
makoss #88873 üzenetére
beállításokban nincs véletlenül kikapcsolva a kártya ?
Beállítások / SIM kártyák
Domino Fix / Most opcio, vagy Domini valami / Most opcio csak ilyen kártyád lehet - Most kártya,csomag nincs az egy opció amit dominosok be tudnak kapcsolni
(#88875) radio100jozs
"A 4G hálózaton nem lehet telefonálni Dominósoknak a Telekomnál, meg hát 4G térerő sincs mérhető. Nem 4G Onlyba van állítva az a sim foglalat?"
Telefonálás kezdeményezésekor vissza áll, lehet telefonálni ha 4G-re van állítva akkor is
-
radio100jozs
őstag
-
válasz
makoss #85190 üzenetére
Valószínűleg tényleg nem tudnék mobil nélkül élni, mert vagy 10 éve nincs vezetékes telefonom otthon. Sőt, a cég, ahol dolgozom, is úgy döntött, hogy csakis mobiltelefont használ, a vezetékes telefonokat (IP telefonokat is) kidobta, pedig 1000 főnél többen dolgozunk itt. Szóval ha kell a munka, akkor kell a mobil is
Persze ennek előnye is van, havi 14 eFt a keretem, ebben benne van a hang, az sms, az adatforgalom, a roaming, az emelt szintű szolgáltatások igénybevétele (ez alatt persze nem a szextelefont kell érteni, hanem pl. a mobilparkolást
), szóval sok-sok dologban hasznos a mobiltelefon.
(Ez a céges telefon Vodás, viszont magáncélra nem használom ezt a telefont, magáncélra Dominót használok, ezért vagyok itt ebben a topikban.)
Tényleg teljesen kikopott az életemből a vezetékes telefon, nagyon elgondolkodtam, hogy mikor volt a kezemben utoljára vezetékes telefon, talán 5-6 éve egy szállodában használtam, a recepciót keresve. Ahogy elnézem, havonta legfeljebb 1-2 alkalommal hívok vezetékes számot a mobilomról, szóval más se nagyon használ már vezetékes telefont...
-
Bferibörs
addikt
-
válasz
makoss #85165 üzenetére
Azért kérdezem, mert nem szivesen adnám meg az adataim!
Helyes! Kellenek a tökös gyerekek ebben a beszari, konformista világban
Ne egyeztesd az adataidat semmiképpen se! Aztán majd számolj be, hogy július 1-je után mi a helyzet
(Persze ezt valószínűleg a nem adategyeztettett Dominó kártyádról nem tudod majd megtenni, mert úgy törlik, mint a sicc
)
-
-
jozsi968
tag
válasz
makoss #84403 üzenetére
Ha a Telekom fon szót a google keresőbe írtad volna, az túl nyilvánvaló lett volna?
TELEKOM WI-FI FON INTERNET -
Zeki
nagyúr
válasz
makoss #81100 üzenetére
Nagy kár hogy hadilábon állsz a szövegértelmezéssel.
Pedig a képeken ott a szöveg szép magenta színnel....Na akkor a "gyengébbek" kedvéért:
Akkor érvényes az olcsóbb netplusz ár, ha olyan csomagod van, amihez alapból jár valamennyi net.
Ilyen például Dominóban a Surf csomag, amihez jár a 150 mega.
(MEGÚJULÓ ADATBŐVÍTŐKÉNT MEGLÉVŐ ADATSZOLGÁLTATÁSHOZ)Akkor érvényes a drágább netplusz ár, ha olyan csomagod van, amihez alapból nem jár net.
(ADATDÍJCSOMAGKÉNT HANG SZOLGÁLTATÁS MELLÉ)--
Akkor kapsz 640-ért 200 megát, ha Domino Surf csomagod van.
De ez le is van írva a Telekom oldalán! -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
makoss #80509 üzenetére
Közösségi oldalak opcióval elvileg ennyi, azt nem használtam eddig, nem tudom megy-e vele az amit szeretnél. A böngészés és e-mail opció jobb lehet, ha a netet is bátrabban szeretnéd használni. Nincs egy ezres a különbség, de azzal bátran netezhetsz, nem csak közösségi oldalakat... A közösségi opció szerintem jobban le van korlátozva.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
makoss #80493 üzenetére
Netplusz nélkül van neted? Ha nincs akkor netplusz s + korlátlan böngészés+e-mail opció. A közösségivel nem tudom mik mennek. Ezzel több minden, mint amit az ismertetője ír. De ahogy mások sem igen részletezik az illetékesek miatt, nehogy foltozzák... Max. ha nem jönne be (?), hónap végén lemondod. Puding próbája...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
makoss #80479 üzenetére
Ha a tarifacsomagod tartalmaz adatforgalomban korlátlan internetet, vagyis ha elfogy lassítják, akkor elég a korlátlan böngészés opció, ha nem akkor valamelyik netplusz+korlátlan böngészés opció kell. Amit szeretnél szerintem menni fog vele. Egyedül a lemondáskor kell arra figyelni, hogy egész hónapot fognak számlázni, bár én még nem mondtam le és egyelőre nem is tervezem.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
makoss #80434 üzenetére
Telenorral kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. Facebook-ot minimálisan használok, de szerintem a Telekom korlátlan böngészés opciójába ez belefér, hiszen szöveges és képi tartalomra vonatkozik a korlátlanság. Letöltés és "elvileg" videó megtekintése megy az egyéb keretből. Önmagában amúgy sem megy, kell lassítós díjcsomag, de az ismertetője írja is.
-
AliasB
senior tag
-
AliasB
senior tag
-
AliasB
senior tag
válasz
makoss #77161 üzenetére
Ha nincs mellette wifi és tudod, hogy egész hónapba sokat netezel akkor a legolcsóbb internet Dominósan a surf csomagba lévő 5GB (ami az első 2 hónapba 20GB) Annak az ára a következő: suft 890 Ft./hó és az 5GB net 3290 Ft. Összesen 4180 Ft. Ha nem kell ennyi akkor a 3GB (ami az első 2 hónapba 12GB) az 2590 Ft. surf havidíjjal 3480 Ft.
Ezek a nagyobb csomagok olcsóbbak a suft-ba. De mondjuk az 1GB is olcsóbbra jön ki 10 Ft.al de az nem mérvadó.
-
AliasB
senior tag
válasz
makoss #77159 üzenetére
A legjobb szerintem ha egy Domino 5 díjcsomagnál megrendeled a "most"ot, hogy 9/19ért telefonálhass és rendelsz hozzá egy NetPlusz-t attól függően, hogy mennyit szeretnél netezni. NetPlusz S mondjuk 1090 Ft. Ez 200MB (most 2 hónapig 800MB szóval ki tudod próbálni mennyi fogy) és ha elfogy az adat csak lassítanak nem kapcsolják le se nem vált napinetre. Ez most a leglogikusabb döntés. Ha tudod, hogy kell az 1GB net akkor az a NetPlusz L és 2490 Ft. (most 2 hónapig 4GB)
Lehet, hogy a másik szolgáltatóknál olcsóbb a net viszont ha elfogy az adat akkor kikapcsolják nem csak lelassítják.
-
AliasB
senior tag
válasz
makoss #77154 üzenetére
Meglévő mobilinternet kiegészítésre van a marathon. Magába nem megrendelhető. Ha elfogy a meglévő adatod akkor lép be a marathon. A napinet is ezért szívás mert ha aznap elfogy (ami 195 Ft.ba kerül) akkor lép be a marathon. Meg kell rendelned egy másikat is előbb sajnos. Így meg már nem mondható jónak szerintem.
-
zoomcns
csendes tag
válasz
makoss #77154 üzenetére
Nem a beállítása a probléma, hanem egyelőre nincsenek vagy csak ellentmondásos információk vannak a működéséről.
Jelenleg ha NapiNetre veszel Marathont, akkor a tapasztalat az, hogy minden nap levonja a NapiNet 195 ft-os díját, és ha elfogy az abban foglalt 10MB, akkor kezd el ketyegni a Marathon.
Talán mondanom sem kell hogy ez nagyon nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest