- Yettel topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz Illye #107775 üzenetére
Ha ATX lap kell akkor ebben az ársávban teljesen elfogadható.
Asus Prime B650 ennek a hűtése rendben is van a procid sem fog sokat fogyasztani. Húzni sem fogod.
Ha nem kell a WiFi akkor nincs jobb nála.
Az MSi B650 Tomahawk Wifi azt drágábban adják.Azt is dicsérik.
Ha cél a minnél olcsóbb akkor rendben van.[ Szerkesztve ]
-
Illye
tag
Sziasztok!
Alábbi alaplap mennyire ajánlott?
ASUS PRIME B650-PLUS-CSMRyzen 5 7600-al használnám, tuning nélkül! Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Eddig egy Asus TUF Gaming B650 plus-ban gondolkodtam, viszont 3db m.2. SSD-t szeretnék használni, ha jól olvasom, akkor az okozhat némi lassulást... MSI X870 Tomahawk-nál is lehet ilyen probléma?
-
Chris1983107
tag
válasz Chris1983107 #107772 üzenetére
Most láttam, hogy rosszat linkeltem. Az csak egy modulos, erre gondoltam.
[link] -
bisiz
tag
Sziasztok!
Milyen alaplapot javasolnatok ATX méretben? Intel chipseteset szeretnék.
Fontos szempont lenne, hogy legalább 3 m2 foglalat legyen rajta, illetve Bluetooth.
13600 vagy 14600at szeretnék bele.MSI x570-a pro, Ryzen 7 5600x, BQ Dark Rock pro 4, G.skill DDR4 2x16gb 3200, AMD Radeon 6900XT, Corsair rm650x
-
jeni
félisten
válasz Mister X #107768 üzenetére
ASUS TUF GAMING B760M-E D4
Ami lett írva azt jelenti,hogy kevésbé jó az alaplapi VRM és csak 8 fázisú.
Az a jobb ha minél több a fázis érték elméletben,gyakorlatban nagyobb terhelhetőséget bír ki.
A B760 és a B650 nem azonosak,az első az Intel LGA 1700 platform, a második meg AMD5. Az össze hasonlítás szerintem nem helyén való. Két külön rendszer.[ Szerkesztve ]
-
Mister X
tag
Idézet "Asus M-E lapot ne, butított vrm (igaz, nem a világ vége, 8 fázis, de mégis). "
Akkor ezek szerint ez az ok. Ez igaz az általam kinézett alaplapra is vagy csak a Asus B650M E-re amiről eredetileg szó volt?" Nem eshet le a telefonod,ha repülőgép üzemmódban van... "
-
Mister X
tag
ASUS TUF GAMING B760M-E D4
Üdv ! Ez az E jelű laplap miért nem ajánlott ? Egyszer valakinek írtátok hogy ezt ne vegye." Nem eshet le a telefonod,ha repülőgép üzemmódban van... "
-
hago21
csendes tag
Sziasztok. Alaplapot szeretnék cserélni de nem tudok 2 lap között dönteni. Az egyik a ASUS ROG STRIX B550-A GAMING lenne a másik pedig GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2. Gigabyte b450m ds3h-ról váltanék. AMD ryzen 7 5800x, rx 6800 és 2x16gb gskill ripjaws 3200mhz menne bele.
-
blp85
aktív tag
Mióta megvettem 2 BIOS frissítés is kijött hozzá, az egyik az AMD processzor sérülékenysége miatt. Nem egy nagy dolog pendriveról frissíteni, a korábbi ASUS egy fokkal kényelmesebb volt, de nem érzem annak hiányát (a B550-re meg szerintem már nem is havonta jön frissítés, hogy zavaró legyen).
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
Blaster
lelkes újonc
Hát, az baromi lényeges.
Eh, végül lemondtam a Velocita-t, marad a jó kis MSI B550-A PRO. Úgysem használ a ház front 5 Gbps-nél többet az USB-A esetén, szóval tök fölösleges volt az egész pörgésem. Spóroltam legalább egy 10-est. Majd az AM5-nél visszatérek ezekhez a kérdésekhez, addig is további pár évig elleszek ezzel. 3600-ról 5600X-re váltottam, sima 6700-as kártyáról 6700 XT Nitro-ra, kicsi házból átköltöztem ARX 700-ra, így fejlesztés is volt, pont annyi, amennyi kellett. És ezt is csak azért, mert jó áron el tudtam adni a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz blp85 #107751 üzenetére
igen, de az általad linkelt az ATX. én mAtx-et kerestem.
De valóban érdekes, hogy ugyanaz a chipset, de ATX-nél igen, mAtx-nél nem támogatja.
De az én hibám, mert nem pont ugyanazt nevet említettem a kolléga válaszára. csak válaszoltam arra amit javasolt.[ Szerkesztve ]
-
-
blp85
aktív tag
válasz AndrewTdi #107749 üzenetére
Akkor nem ugyanazt a lapot néztük, mert ez DDR5 [Z790 PRO RS] , de ahogy látom van amelyik DDR4 és van DDR5-ös Z790-es is, fantasztikus...
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
AndrewTdi
addikt
Köszönöm!
Asrock Z790 nem DDR5 a gyári oldal szerint.Asus TUF Gaming B760M - Plus és [Asrock Steel Legend B760M wifi] között nagy különbség lehet?
[ Szerkesztve ]
-
blp85
aktív tag
válasz Blaster #107744 üzenetére
A gyártói honlapokat is érdemes átmazsolázni:
[MSI B550-A PRO]
USB 3.2 ports (Front) 1(Gen 1, Type C), 2(Gen 1, Type A)
USB 3.2 ports (Rear) 1(Gen 2, Type C), 1(Gen 2, Type A), 2(Gen 1, Type A)[AsRock B550 Velocita]
Front:
1 x USB 3.2 Gen1 Header (Supports 2 USB 3.2 Gen1 ports) (Supports ESD Protection)
- 1 x USB 3.2 Gen2 Type-A Port (10 Gb/s) (Supports ESD Protection)
Rear
- 1 x USB 3.2 Gen2 Type-C Port (10 Gb/s) (Supports ESD Protection)
- 2 x USB 3.2 Gen1 Ports (Supports ESD Protection)
- 4 x USB 2.0 Ports (Supports ESD Protection)*[ Szerkesztve ]
-
blp85
aktív tag
válasz Blaster #107742 üzenetére
Itt van egy összehasonlítás (német oldal, de a fordító megoldja )
[link]Az MSI-n is van egy első és egy hátsó Type C csatlakozó, de az Asrocknál is ugyanez van.
A másik, amit kérdeztél, az ez lenne [link] , na ez is van az Asrockon.[ Szerkesztve ]
-
Blaster
lelkes újonc
válasz blp85 #107740 üzenetére
+ jeni
Köszi, ezt most megpróbálom megfejteni. Tehát az MSI B550-A PRO-ra azt írja, hogy:
3x USB 3.2 Gen 1 5Gbps ports (1 Type-C internal connector, and 2 ports are available through the internal USB 3.2 Gen 1 5Gbps connector)
Akkor ez most hogy értendő?
Az ASRock-nál tényszerűen írják a 1 x USB 3.2 Gen1 Header-t, szóval amúgy szimpatikus.
[ Szerkesztve ]
-
Blaster
lelkes újonc
válasz PAtr0n #107739 üzenetére
Mi az, hogy elismertebb? Ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy kellemesebb az érintése... 2-vel kevesebb rajta az USB, ennyi a különbség, az 5600-as procit amúgy is elviszi, ahogy eddig is elvitte a 3600-asomat. Mínusz 2 darab USB-ért nem fogok 20 ezerrel többet fizetni úgy, hogy meg se tudod fogalmazni, hogy miért jobb.
[ Szerkesztve ]
-
blp85
aktív tag
válasz Blaster #107737 üzenetére
Az [ASROCK B550 PG Velocita] -t én is ajánlom (amit #107735 jeni is írt). Nekem is ez van, és én is az MSI és az Asrock között vacilláltam, mivel fontos volt, hogy a házban lévő előlapi USB C-t is tudjam használni.
-
PAtr0n
addikt
válasz Blaster #107737 üzenetére
Inkább egy 10-esel drágább, de elismertebb is. Az hogy gyengébb, badarság, lehet a Pro kicsit jobban felszerelt lap, de hogy gyengébb az butaság. Nemhiába van agyonsztárolva a Tomahawk, de ha neked több USB kell, megértem a választást.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
válasz Blaster #107732 üzenetére
Szia!
Nemrég rendeltem a sláger MSI B550 MAG Tomahawk-t holnap jön, ahogy olvastam a legjobb B550-ek egyike a piacon. Amire neked kell azt is kielégíti, olvasd el spec-t:
[link]
Ráadásul ezt találsz a webshopokban még dögivel, engedd el a Pro-t szerintem, a keretedbe belefér."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
jeni
félisten
válasz Blaster #107732 üzenetére
Napokban adtam vissza egy ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI lapot senkinek sem kellett vatta újként. 60ezer volt az ára,most 65ezer.
USB-C hátul van tutira,de olyan,hogy az az alaplapról menjen a ház elülső USB-C-re az passz.
MSI B550 A-Pro van ahol már raktáron van,írni kell mikor ki hozza meg időben?Ezen van belső USB-C csatlakozás az alaplapon.
ASROCK B550 PG Velocita[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz AndrewTdi #107731 üzenetére
Asus TUF Gaming B760M - Plus (ha kell a wifi)-ha nem lesz tuning
ASROCK Z790M PG Lightning/D4- Z lapban húzható a proci -
Blaster
lelkes újonc
kicsit SOS
Egyszerűen nem kapom meg időben az MSI B550-A PRO alaplapot sehol. Mit ajánlanátok még Ryzen 5 5600X alá, ami most kapható és esetleg USB-ben kicsit erősebb? ATX méret mindenképpen, mivel egy hangkártya is megy bele és különben is elfér az ARX 700-ban.
Azt most hirtelen nem is tudom, hogy van-e az MSI B550-A PRO-ban alaplapi USB-C csati, ami ennek a háznak jól jönne.
Szóval az Alza rendelésemet még nem adtam le, de szeretném megtenni éjfél előtt, abba belekerülhetne. A keret 55 ezer, nagyon max 60, ha megéri.
Kicsit sem vagyok ASUS fanboy (állandóan megszívom a routereikkel és az alaplapjaikkal), ezért inkább az MSI és az AsRock játszik, de nem zárkózom el teljesen az ASUS-tól sem.
[ Szerkesztve ]
-
inju
csendes tag
Sziasztok,
1. Mire fogod használni a gépet? Ha munka, akkor elsősorban milyen jellegű?
Munka elsősorban, 3D modellezés és animáció. De természetesen játékra is.
2. Mennyit szánsz az alaplapra?
Max 200k.
3. Milyen hardverek alá szeretnéd?
9950x, 3090RTX, 2x32Gb 6400Mhz-s RAM, 2db M.2 SSD
4. Milyen méretű lapot szeretnél?
ATX
5. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB,SATA,PCI,PCI-E,...)
6. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
DVGA
7. Szeretnél tuningolni vagy nem?
Max egy kicsit
8. Használt, vagy új alaplap?
Új
9. Fontos e a lap kinézete (szín, dizájn, rgb,...)
Ne legyen fehér
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Pár évig nemEddig Intel gépeim voltak, most nyargalok át az AMD-hez, Ashrock és MSI lapjaim voltak nagyrészt, de nem vagyok márkahű. Köszi ha ajánlotok valami jó lapot hozzá
-
barry26
tag
Ezt a lapot próbálta már amúgy valaki?
-
BigBear
senior tag
válasz barry26 #107724 üzenetére
Szomorúan hallom, hogy sehogy nem sikerült működésre bírnod a rendszert.
A [B650M HDV/M.2] nem férhet bele? A környezetemben vettek párat (a fizikai hibásan érkezettet leszámítva - az cserélve lett és ok) mindegyik tökéletesen megy, random memóriákkal. Van rajta Bios flashback. Igazából az egyik legolcsóbb igazán ajánlott lap.[ Szerkesztve ]
-
barry26
tag
2 hete vettem egy ASUS TUF B650M Plus lapot amit visszaküldtem végül kifagyások/újraindulások miatt. (cseréltem tápot, ssd-t, bios frissítések, ram profilok stb stb...)
Úgy döntöttem vennék inkább egy A620M lapot amivel tudok kísérletezni, hogy megnézzem a proci vagy a ram lesz a hibás...
Ezeket néztem, amiken van bios flashback gomb:
Gigabyte A620M-H 37k
ASRock A620M-HDV/M2+ 38kvagy van esetleg más javaslatotok teszteléshez?
Lapot megtartanám egy későbbi 8600G-s buildhez.
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Carbide 320R ATX házba 32GB 3200 Corsair Vengeance, 5600X, (de később esetleg 5700X3D) mellé keresnék PCI-E 4.0 x16 alaplapot koca FHD játékra. A lapba jelenleg egy RX6600 kerülne, de későbbiekben valamilyen nV 40xx kártya lesz. Olyan 50k-ig gondoltam, lehet új és használt is, csak legyen normális a CPU tápellátása. Nem nagyon tuningolnék, egyéb igényem nem nagyon volna.
Minden javaslatot köszönök előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Eddy_
csendes tag
Sziasztok!
Játék
Max 150k.
14700k, 4070 super, 2x16Gb 6400Mhz-s RAM, 2db M.2 SSD
ATX
6. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
DVGA
Tuningolásnak semmiképpen nem hívnám, optimalizálásnak is csak szódával
Új
Nem szempont
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Általában, főleg az LGA1700nál procicsere = lapcsere szóval nem szempont.Asushoz húzok ebből néztem: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI
Néztem még az ASROCK Z790 Pro RS ha ez is elég akkor nembánom ha olcsóbbKöszi előre is
-
jeni
félisten
válasz coolpet #107716 üzenetére
ilyenek vannak,de melyik menne a lapodba?
-
jeni
félisten
válasz coolpet #107716 üzenetére
Én is néztem de ahhoz olyan alaplap is kell amire ki van építve ez a lehetőség.
Az Alin ,Ebay láttam ilyen TPM modulokat de szerintem felejtős a dolog.
A HP brand pc gépben a BiOS -ban ilyen van, de az szerintem maga a szoftver és nem hardveresen van megoldva, és mégis ennek ellenére feltudtam tenni a Win 11 -t hivatalosan de sanda gyanúm,hogy az Win 10 Pro, mert más tesztelő programmal ellenőrizve Win 10 Pro-t ír mint rendszer.
A Samsung laptopomra viszont ott sehogy sem engedte a Win 11 Home-t feltenni.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz coolpet #107713 üzenetére
AMD B650 a min. picivel jobb a B650E ott a PCIe 5.0 támogatott.
Az X670 (E) és a X870 (E) a gyereknek túlzó lenne az is igaz most a legolcsóbb 100000Ft körül van ,igaz az fapados is
De kitudja majd talán a nyáron olcsóbbak is lesznek majd.
Árak addig változhatnak.
Most ez fut nagyon.
Asus TUF Gaming B650 Plus Wifi ami 80ezer Ft áron egy helyen akciós és olcsóbb mint a WiFi nélküli.
Asus Prime B650 Plus Wifi ez most 70000Ft.
Giga és az Asrock B650 lapok picivel általában olcsóbbak.
Az Am5 lehet páran is írták nem lesz olyan hosszú életű mint az Am4 rendszer.[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Játék
50-80K
Intel LGA1700 gen 13 vagy 14 , DDR5 (6000mhz) minimum 2 slot, 3xxx vagy 4xxx vga
m-Atx
minimum 1 PCIe 5.0 x16, minimum 1-2db M.2 Gen4, DDR5, wifi
VGA-t csatlakozóját használnám
Max egy pici
ha ilyesmi árban lehet top kategóriás újat kapni, akkor új. használttól sem riadok vissza ha van rajta némi gari
nem
nem feltétlenülAsus lapnak örülnék a legjobban, de nem indul nagy hátrányból az msi, asrock sem
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Gyerek gépét kéne majd jövőre cserélnem, csak a belsőséget.
Jelenleg Asus P8Z68-V + I7-3770 van 16GB DDR3-al.
A Win10 támogatás és az egyre növekvő megkövetelt utasításkészlet miatt kéne váltanom, de csak jövő nyárra tervezem.A lényeg a költséghatékonyság, jövőtállóság, stabilitás.
Bővítgetni nem nagyon fogom processzorcserékkel, max ramot kap meg tárhelyet.
Tuning nem kell.1. Mire fogod használni a gépet? Ha munka, akkor elsősorban milyen jellegű?
Gyereknek Game (Jelenleg Fortnite, Minecraft Roblox stb.)
Hátt jó kérdés, Ryzen 7600/7600X van tervben, ehhez mérten éne választani. Max 60-70K De jó lenne alább ha lehet.
7600/7600X, ram az common, nem tuning
Elfér az ATX, legyen rajta 2 vagy több M.2 és erősített VGA slot.
1x PCI-E VGA-nak, meg legyen egy PCI-E még ha kell, + Min 2x M.2 SSD-nek, 4 slot memóriának. (Jelenleg 2x16GB a terv de később lehet nem lesz elég ami megy mostanában...)
Videokártyán HDMI/DP
Nem, de legyen stabil és hűvös a VRM terhelés alatt
Új
Zárt házban lesz
Tartsuk fenn a lehetőséget, de nem threadripper/Core I9 extra tuningosat, csak max újabb közép/felső kategória. AM5, mert az Intel 2 évente cserélgeti a foglalatot, és ~10 évre tervezek mint a jelenleginél.
Mi a jelenle ajánlható chipset/lap AMD terén AM5 kivitelben?Köszönöm!
-
Blaster
lelkes újonc
Helló!
Jelenleg van egy MSI B550-A PRO-t, amit továbbépítek másnak, így Ryzen 5 5600X proci alá keresek egy alaplapot. Egy Endorfy ARX 700 ARGB házba kerülne, így jó lenne, ha kezelné a kicsit modernebb csatlakozókat is (alaplapi USB-C, esetleg 2 db USB-C a hátlapon). Ebben már nem fogok további procit cserélni, hanem kompletten váltok majd AM5-re, overclocking nincs.
Egyedül azt utálom a mostani lapon, hogy minden BIOS-frissítés után újra kell állítanom a fan speed-eket. Ennek ellenére továbbra is preferálnám az MSI-t, az ASUS-t pedig kevésbé, de természetesen hallgatok az ajánlásra. Használtan is tökéletes, így +20 ezret simán rádobok egy jobbik lapra.
[ Szerkesztve ]
-
DDA40X
aktív tag
Hali!
B650-es WIFI-s lapokból melyik ami a legjobb szerintetek kb 65-70 ezerig?
Mindegy hogy mATX vagy ATX. Egy Zalman S5-be lesz.
Először egy MSI B650-s Pro Wifi-t gondoltam ki. De még van pár napom megrendelni, gondoltam még utoljára körülnézek, hátha van jobb is.
[ Szerkesztve ]
-
pandras83
őstag
válasz boborján2 #107707 üzenetére
Passz
Pedig ez fontos lenne kiindulási pontnak, de ha megírod a házad pontos nevét, abból lehet következtetni. Ha kitöltöd az adatlapod a már meglévő dolgaiddal, akkor szvsz jobb tanácsokat kaphatsz, legalábbis ez a tapasztalat.[ Szerkesztve ]
Cyberfuck Patchrunner
-
boborján2
aktív tag
Játék és hobby photoshop.
55-70ezer ft
Ryzen5 7600 a terv. (Jelenleg)
Passz
5. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB,SATA,PCI,PCI-E,...
Normális sebességű M.2 sata legabább egy darab legyen.
Nem hátrány ha lenne későbbre 1-2 bővítőhely kártyának.
RTX4060 vagy RTX 4060Ti
Nem
Csak új.
Nem, de ne legyen fehér. RGB nem kell.
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?AM5 foglalat , így gondolom később még lesz bele CPU.
Fontos lenne DDR5 2*16Gb -re is ajánlás , amivel nem lesz szívás.
(Ha itt nem fér bele , akkor megyek majd vele memóriás topikba)
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
pandras83
őstag
válasz Sir81 #107705 üzenetére
Az MSI Gaming Plus és a B550 A-Pro gyakorlatilag ugyanaz a lap. Utóbbi nálam 1 hónapja hibátlan és stabil.
Van pár ezer ft különbség, szvsz megfontolandó.Cyberfuck Patchrunner
-
Sir81
aktív tag
Sziasztok! Két alaplap között variálok. Egy 5600X menne bele és többnyire blender, autocad és premier pro programok futnának rajta. 4x8 GB 3200-es corsair memória és perpill egy régi AORUS GeForce® GTX 1060 Xtreme Edition 6G 9Gbps kerülne bele plusz két winyó és egy 970 EVO plus. Minimális játéra is használnám de arra inkább ott van a ps5. Stratégia kizárólag PC-n. Max 50e forint amit hajlandó vagyok költeni. Szeretném majd kicsit meghúzni a procit és a memóriát is. Egy régi B350-es alaplapot cserélne ami valószínűleg megdöglött... Ryzen 1600 alatt leállt és azóta hiába tettem bele az új procit átugrik a debul led és a dram-nál világít. Feladtam, egyébként is jobb szerintem egy teljesen új alaplap az új proci alá... Ezeket néztem ki árban is kb ugyanannyi: ASUS TUF GAMING B550-PLUS és MSI MPG B550 GAMING PLUS. Köszi!
-
szasanyi
félisten
Valóban nincs, de nem arról beszélek. Nem ismerem a 8700F-et, ezért nem tudom van-e különbség a 8700G-hez képest (azon kívól, hogy nincs benne iGPU). Ti. a 8600G és a 8700G esetében diszkrét VGA-t használva nem megy PCIE 4.0 16x sávsélességgel csak PCIE 4.0 8X-ossal. Ezt így érted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI alaplap
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest