- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
-
drumbox
újonc
Sziasztok! Egy kis trükk azoknak akik RPI4/LibreELEC alatt használják a StreamShark-ot. Ha a config.txt-hez hozzáadod a következő sort: force_turbo=1 akkor a videó minőségjavulás mellet, megszűnik minden sync és frame skip hiba.
-
aprokaroka87
nagyúr
Köszönöm, eddig nagyon jó 😊
Viszont a letöltés opció az mivel vagy hogyan müködik? -
Hege1234
addikt
válasz
aprokaroka87 #743 üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Szeretnék majd csatlakozni, köszönöm 😊 -
Adam.d666
kezdő
Sziasztok! Azt hiszem, trakt problémába ütköztem az SS-ben. A ketyere RPI4, Libreelec, Omega. Este még szépen működött az SS, jelölte a látott epizódokat. Úgy egy órája rá akartam keresni egy sorozatra, de vacakolt, csak IMDB kód alapján lett találat. Néhány perccel később észre vettem, hogy eltűntek a pipák a már megnézett epizódoknál. Csinált már ilyet korábban is, trakt bejelentkezést kellett frissíteni és megjavult. Most is az volt az első dolgom, hogy töröljem a trakt bejelentkezést, majd megpróbálkozzak ismét bejelentkezni, ám ez nem sikerült. Beállításokban rákattintok a trakt hitelesítésre, de csak egy villanás után ugyan az a menü ugrik be. Akár hányszor rákattintok a trakt bejelentkezésre, ugyan az történik (emlékeim szerint itt kéne előugrania egy ablaknak a bejelentkezési kóddal, amit a trakt.tv oldalon kéne beírnom/hitelesítenem).
Trakt.tv oldalon is kikerestem a bejelentkezett ketyeréket, töröltem az SS bejelentkezését, de ez sem segített a helyzeten.
Nálatok is gond van vele, vagy csak nálam kekeckedik már megint? -
hoktar
csendes tag
Nem gördül lefelé, legalábbis nálam.
Lehet, hogy nem lesz megoldás az általad említett problémára, de kérlek ellenőrizd, hogy KODI-ban a Beállítások -> Felszín -> Általános -> Automatikus sorgörgetés a filmtartalom megjelenítésekor opció be van-e kapcsolva.
Migiri-Migiri-Megyek!
-
válasz
lionshamlet #736 üzenetére
Igen, ez megoldható. Viszont ha be is rakom a kiegészítőbe, beállításokban kapcsolható opció lesz csak, mert minden egyes listaelemhez be kell rakni ezeket az opciókat külön, ami extra ramot jelent.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
lionshamlet
senior tag
válasz
Hege1234 #735 üzenetére
Nem gördül lefelé, legalábbis nálam.
Az informationban ha továbbmész, ki lehet tenni teljes képernyőre az összefoglalót, de zavaró hogy sok felesleges lépést kell megtenni hozzá.
Ugyanígy nem elérhető a wallpaper-en sem.Ezért lenne jó egy dedikált gyors opció neki, ha megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
válasz
lionshamlet #734 üzenetére
a képen amit linkeltél az ott a teljes szöveg: (összefoglaló)
https://trakt.tv/movies/moana-2-2024lehet beállítás kérdése, de ha a szöveg túl sok lenne akkor elkezd automatikusan gördülni lefelé
-
lionshamlet
senior tag
Áhá, köszi.
Arra van valami tipp, hogyan tudnám a tartalom összefoglalót úgy megjeleníteni, hogy teljes egészében olvasható legyen?
A kodiban van mindenféle stilus a megjelenésre vonatkozóan:
- Wall
- Wide
- Fanart...
De egyik esetében sem olvasható a tartalom teljes egészében, a fele nem jelenik meg.Esetleg ide nem lehetne egy plussz menüpontot berakni tartalom összefoglalóként?
[link]
-
válasz
lionshamlet #732 üzenetére
Szia!
Köszi a jelzést. Sajnos ez nem bug, hanem Kodi limitáció. Én is nagyon szerettem volna, ha a filmek adatlapján a színészekre kattintva lehetne keresni a színész többi filmjére, de sajnos a Kodi UI erre nem ad lehetőséget addonok számára.
-
lionshamlet
senior tag
1 hiba.
Ha a film > információk > szereplőkre kattintok, akkor az adott színészre nem listáz semmi hozzá tartozó filmet.
Ugyanígy ha a people searchen keresztül keresek, úgy viszont szépen kilistázza. -
ludla
őstag
válasz
balazsbence #730 üzenetére
Most nem tudom megnézni de a 2.évadban a Waaw állományok talán?
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
ludla
őstag
válasz
balazsbence #727 üzenetére
pl. a Seal team sorozatot nézem jelenleg, és van pl biztonsági elem mikor a kis négyzetet be kell húzni a play ikonra, eddig játszotta ezeket is most pedig hibát dob minden ilyenre.
-
ludla
őstag
Sziasztok! Nálam mostanába rengeteg linkre hibát ír a kiegészítő, nálam lett valami hiba?
-
Lehet erre az eshetőségre nem gondoltam, megpróbálom fixelni valahogy a következő verzióban, úgyis érik már.
@patex1983
Ha valaki ír egy addont, akkor megoldható persze. Régen volt egy ncore kieg, amit KIZS fejlesztett, az hasonló volt. De már nincs fejlesztve. Én most nem tudom bevállalni, így is kicsit sok addont tartok most karban, nem akarom, hogy aztán egyikre se legyen elég időm...
-
sztanozs
veterán
Ha bent vagy a top 10% feltoltoben (Elite statusz), akkor nincs kulon seed kotelezettseg a torrentekre. Eleg csak 100 koruli torrentet fixen bent tartani seed-ben, es siman tetolthetsz barmit es kukazhatod utana...
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
mort23
csendes tag
Sziasztok! Ncore hozzáféréssel nézem a stream-eket. Ha pl. hetente raknak fel egy sorozat részeit az Ncore-ra, akkor az egyes részeket megtalálja a StreamShark amíg nincs vége az évadnak. A gond ott van, ha befejeződik az évad, akkor az Ncore törli egyes részekhez kapcsolódó torrent-eket, és csinál egy új torrentet, amiben megtalálható az évad összes része. Na amikor ez az összevonás megtörténik, azután a StreamShark már nem listáz ki egy Ncore találatot sem (az összevontat sem). Pl. Star Wars Skeleton Crew. Más is tapasztalt már ilyet? Köszi!
-
11hh
tag
Sziasztok!
Nekem a Kodin úgy van beállítva, hogy a lejátszás indítása előtt megjelenjen a tartalom leírása. Ennél a repónál viszont csak a "Nézet: Miniképek" opció jelenik meg, és lejátszáskor nem mutatja a leírást. Ha a nézetet átállítom, hogy a leírás is látszódjon, például "Médiainfó" nézetre, akkor kilépés és visszalépés után újra visszaáll a "Miniképek" nézetre. Mit csinálok rosszul? -
hzx0
aktív tag
Nálatok megy az elözetesek lejátszása? Volt valami változás a youtube-on. 7.1.1.6 kidobott. Már nem is tudtam vissza jelentkezni. Fel raktam a 7.2.0 beta4. Ez meg az apy-t sem fogadta el pedig pár éve ezt használom. Csinálni kellett ujját. Most jó a YouTube de az SS-be nem indulnak az elözetesek.
-
nino666
újonc
Hali All!
Esetleg olyan fejlesztésen nem lehetne, elgondolkodni, ha már ez a kereső motor kész van, hogy mondjuk, egy EPG-ben szereplő szövegrészre(Filmcím, pl..) tudjon keresni a SS?
Nem értek a dologhoz, de egy hasznos kis funkció lenne tv-zés közben.. -
válasz
stefffy79 #709 üzenetére
Szia!
Ahhoz, hogy bármilyen torrentes forrás működjön, telepíteni kell az elementumot is. Legyen egy Kodi restart is a telepítés után. Utána működnie kell. Viszont ellenőrizd, hogy biztosan jól írtad be az adataid, mert az említett oldal captcha-t dob, ha elrontod a logint, aztán másodszorra nem fog már beengedni, csak ha megoldod közben gépen a feladványt egy friss bejelentkezéssel és reszeteled a sikertelen próbálkozások számát.
-
stefffy79
újonc
Üdv mindenkinek. Az lenne a kérdésem hogy egy diablotorrent fiókot próbálok hozzá adni azSS-hez. Azon kívül hogy a "Fiókok" menüpont alatt , a diablotorrent felhasználó és jelszót be írom mit kell még csinálni hogy hozzá legyen adva a "Kiszolgálókhoz" ? Egyáltalán így működik ez vagy én értettem félre valamit 😁. Válaszotokat előre is köszönöm .
-
lali303
tag
Telefonra töltsd le a trakt appot,
Regisztrálj, jelentkezz be.
Sh.-ban a fiókoknál hozd elö a kódot.A telefonon nyisd meg ezt a linket ,ide írd be a kódot,várj pár másodpercet, egy pipa jelzi hogy sikerült, lesz ott egy zöld csík arra nyomj rá. -
God Vazzeg
veterán
Sziasztok. Az miért lehet, hogy sorozatoknál talál egy részhez 10-50 lehetőséget, de kb semmi sem indul el különböző hibákkal, ami véletlen megy az meg fél percenként pufferel.
Pl The walking dead 3. évad 5, 6 és 7,8 részei is. Már mindent elkövettem, de akkor se nézhető. Valaki ránézne?
Kodi 21.1 android
-
xcsabo
senior tag
válasz
interstate76 #695 üzenetére
Bele tudok menni, csak a linkre nem tudok kattintani ami után a kódot be kellene írnom. Régebben működött a legújabb epizódok menüpont, csak az utóbbi időben nem.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
Írtam korábban, hogy hányféle eszközön használom, és mindegyiken hibátlanul működik a New Episodes/Legújabb epizódok" menüpont, de - értelemszerűen - csak a trakt fiók beállítását követően. Ha nem tudsz bemenni a StreamShark beállításaiba, akkor kérj meg valakit, hogy segítsen, mert így távolról én ennyit tudtam hozzátenni.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
xcsabo
senior tag
válasz
interstate76 #687 üzenetére
Hát nem tudom CE alatt rákattintani, TV boxom van.
-
koos23
friss újonc
Sziasztok én is megkaphatnám a streamshark repo linkjét? Próbáltam az űrlap segítségével de nem történik semmi.
Köszönöm ha segítetek! -
vacs
veterán
-
xcsabo
senior tag
válasz
interstate76 #687 üzenetére
Köszi. Meglesem.
-
Hungaryzoli
friss újonc
Szertetném kérni Streamshark repo linkjét.
Köszönöm szépen -
lasszi
csendes tag
Sziasztok megkérhetném én is a Streamshark repo linkjét?Nagyon szépen köszönöm Ha jól csináltam,küldtem a küldeni valót.
-
xcsabo
senior tag
válasz
interstate76 #682 üzenetére
Azt hogyan kell?
-
Hege1234
addikt
válasz
DeeJ@ySnoopy #684 üzenetére
mind a kétszer rosszul írtad a linket a felhasználóneveddel
elküldtem -
DeeJ@ySnoopy
friss újonc
Szia Szeretném elkérni privát üzenetben a StreamShark kiegészítőt. Előre is köszönöm!
-
DeeJ@ySnoopy
friss újonc
Sziasztok megkérhetném én is a Streamshark repo linkjét?🤔Nagyon szépen koszönom.
-
interstate76
addikt
Nálunk többféle eszközön (laptopokon, PC-n, mini PC-ken, tableteken, telefonokon), többféle (windows, CE, android) rendszeren is gond nélkül működik. CE-n voltak gondok, amíg nem frissítettem a rendszert (féltem, hogy nem fog működni a Plex szerver), de mióta CE-ből is az omegát használom, minden klappol. A trakt-autorizációt próbáltad újra futtatni?
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
xcsabo
senior tag
Nálam a legújabb epizódok menüpont nem reagál semmire. Régóta. Volt reinstall. Semmit nem javít.
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
köszi a részletes tesztet
a family guy-nál és bárhol ahol van tizen feletti évad vagy rész
az hibás, javítom majda secret level a mozimix-en csak 8 részt tartalmaz
ez az utolsó:
https://mozimix.com/index.php/tvshows/secret-level/?ep=S01E08%20-%208egy hibás link az epizód linkkel autómatikusan az 1. részt hozza be
(pl. mivel nincs 9. rész emiatt az 1. részt hozza majd be)
ezt nem tudom, hogyan lehetne megoldani.. -
drumbox
újonc
válasz
Hege1234 #673 üzenetére
Szia Hege1234!
Köszi szépen hogy megnézted. Nem hiszem hogy nálam van a probléma. Leteszteltem LibreELEC 12.0.1 és CoreELEC 21.1.1 alatt illetve csináltam friss telepítést és mindnél a lenti eredményeket tapasztaltam. Ami az ha megnézed hogy ha a keresési találat két számjegyű (epizód) erre a két hosztra mindíg az E1-et dobja vissza mert nem veszi figyelembe a következő számjegyet.
Secret Level
S1E01 Dungeons & Dragons: The Queen's Cradle, Filmtar: Ok, Mozimix: Ok
S1E02 Sifu: It Takes a Life, Filmtar: Ok, Mozimix: Ok
S1E03 New World: The Once and Future King, Filmtar: Ok, Mozimix: Ok
S1E04 Unreal Tournament: Xan, Filmtar: Ok, Mozimix: Ok
S1E05 Warhammer 40,000: And They Shall Know No Fear, Filmtar: Ok, Mozimix: Ok
S1E06 PAC-MAN: Circle, Filmtar: Ok, Mozimix: Ok
S1E07 Crossfire: Good Conflict, Mozimix: Ok
S1E08 Armored Core: Asset Management, Filmtar: Ok, Mozimix: Ok
S1E09 The Outer Worlds: The Company We Keep, Filmtar: S1E01, Mozimix: S1E01
S1E10 Mega Man: Start, Filmtar: S1E01, Mozimix: S1E01
S1E11 Exodus: Odyssey, Filmtar: S1E01, Mozimix: S1E01
S1E12 Spelunky: Tally, Filmtar: S1E01, Mozimix: S1E01
S1E13 Concord: Tale of the Implacable, Filmtar: S1E01, Mozimix: S1E01
S1E14 Honor of Kings: The Way of All Things, Filmtar: S1E01, Mozimix: S1E01
S1E15 Playtime: Fulfillment, Filmtar: S1E01, Mozimix: S1E01Family Guy
S04E11 Mozimix: S01E01
S04E12 Mozimix: S01E01
S05E11 Mozimix: S01E01
S05E12 Mozimix: S01E01 -
válasz
KarikaParipa #674 üzenetére
Szia!
A napokban elkezdtem csinálni. Viszont egyelőre csak annyi van tervben, hogy a login menjen, illetve az élő csatornalista. Annyira nem lesz komplex, mint a régi volt, mert se kedvem, se időm nincs rá. Csak annyian kéritek, hogy már elegem lett.
-
KarikaParipa
friss újonc
Sziasztok!
Sajnos le lett lőve a VodkaTv, várható, hogy az utódjához lesz repo? Köszi! -
drumbox
újonc
Sziasztok!
Valaki ezt le tudná csekkolni hogy nálam van ez így, vagy csak a SS rosszul keres? Pld. a Family Guy vagy a Secret Level bármely epizódnál a mozimix vagy a filmtar a találatnál mindíg csak a sorozat első részét dobja be, független attól hogy melyik epizód van kiválasztva? Köszi.
-
válasz
vazzemiko #668 üzenetére
Szia!
Mondassz egy pár példát? Próbaképp rámentem a filmek->színészek menüre, aztán Timothée Chalamere és behozta a filmjeit.
De a színészek imdbről jönnek, ami GraphQL szenvedés, simán lehet, hogy benéztem valamit anno, amikor implementáltam.
-
vazzemiko
tag
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a munkátokat! Brutál jó lett a cuccos! Imádom!
Elsőre egy dolog nem akar nálam működni, amit használnék.
A színészeket szépen listázza, fotó, minden, de bármelyikre klikkelek ott nincs találat hiba jön.
Minden api keyt stb beállítottam, legalábbis igyekeztem
Köszönöm!!! -
Szia!
Most is van 60 sec, bár azt hirtelen nem tudom megmondani, hogy ez most ki van-e szervezve a beállításokba, hogy állítható legyen.. Ha igen, akkor kiszolgálók időtúllépése néven szerepel. Ha nem, akkor a következő releaseben megoldom, köszi az ötletet!
[ Szerkesztve ]
-
Szia!
Várj egy/két napot és kiadok egy frissítést, amiben jó lesz többek közt a filmpapa is. A fix már jó ideje kész, karácsonyra terveztem kiadni, de sajnos meghalt a tápom és tegnap érkezett csak meg az utánpótlás. Sajnos ha lecseréled a fájlt, az önmagában nem lesz elég.
-
ametza
csendes tag
Sziasztok
Ha a streamsharkon belül használom a keresőt, akkor a filmpapa oldal keresésénél sajna sokáig matat és nem talál semmit:
Hiába van átírva a fiókoknál a domain, akkor se..
Pedig a moviesharkos filmpapa megy..
Valakinek ötlet? -
Turbocsiga64
friss újonc
Lehet, hogy nem figyeltem eléggé, ezért bocsi! A google űrlapot kitöltöttem. Milyen módon kapom meg a repó elérhetőségét?
-
vzoli1987
aktív tag
válasz
vargalex #651 üzenetére
viszont leltem alternatívát, az awilime oldalát mivel van trailer belinkelve, nos az a cél ha teszem fel keresnék valami jó filmet amit meg szeretnék nézni és nem a streamsharkban akarok turkálni, pl.: https://www.awilime.com/tv/tematikus_musor/romantikus, lekérem kilistázza, megnyitáskor legyen opció trailer lejátszása és/vagy keresés a Streamshark addonban
, szerintem baromi jó ötlet lenne beleintegrálni későbbiekben az addonba
példa kép mit szeretnék és akkor egyértelmű a dolog
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
krisz821
csendes tag
Kérhetek StreamShark repository el érést.Köszönöm
-
vzoli1987
aktív tag
válasz
vargalex #643 üzenetére
a Streamsharkot akarom beleintegrálni mint kereső, egy műsor film cím alapján mondjuk a jobb klikk megoldásra, odáig jutottam el hogy a kereső előjön de kézzel kell bepötyögnöm, azt szeretném hogy ne kelljen nekem be írni ... vagy beleintgrálni a Streamshark addonba a müsor.tv scrapet, ki a fejlesztő hivatalosan kit kell keressek?
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
vargalex
félisten
Szia!
Úgy látom, hogy a filmweb kiszolgáló sajnos nincs kivezetve a beállításokba. Ha sokszor akad a keresés, akkor az
userdata/addon_data/plugin.video.streamshark/settings.xml
file-ba vedd fel a<setting id="provider.filmweb">false</setting>
sort a
<settings></settings>
tag-on belül.Vagy az
addons/script.module.streamshark/lib/resources/lib/sources/hu/filmweb.py
file-t töröld, vagy mozgasd el a helyéről.[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
félisten
Kérlek akkor töltsd ki az űrlapot. A StreamShark az ExoShark-hoz hasonlítható. Több kiegészítőt hoz össze egybe, de nem a kiegészítők által nyújtott tartalmak alapján listáz, hanem trakt és egyéb listák alapján próbál egy kiválasztott tartalmat több oldalon is megkeresni.
Alex
-
vzoli1987
aktív tag
-
klezzz
tag
Sziasztok!
Nálam jól működik, köszönöm is a munkátokat.
Két apró hibára keresnék megoldást:
-Filmweb forrás nem válaszol és néha leakad a keresés. Hol lehet kikapcsolni? Kiszolgálók listájában nincs ilyen.
-Film információknál nem mutatja a szereplők képét csak nagy ritkám. Sorozatoknál nincs probléma.
Köszi, Boldog ünnepeket! -
-
Zatrian
újonc
Sziasztok!
Nálam a Bleach animé-vel van egy kis gond. Az új szériát a kereső évadként jelzi (mint 17. Évad, de ez tulajdonképpen folytatás) így évadon belül már nincsenek évadok, így nem játsza le (meg se találja a részeket)
Megoldom a lejátszást direktben, de fejlesztés szempontjából érdekes lehet.
Üdv
Zsolt -
Ginocar
csendes tag
Sziasztok!
Kérhetek egy streamshark kiegészítő hozzáférést?
Köszönöm -
PistiSan
addikt
Sziasztok!
SELEKT oldalhoz az egyik szolgáltatótól kaptam ingyen hozzáférést, mivel ők a legnagyobbak, biztos többen kaptak ilyet. Van esetleg ehhez kodi kiegésztő? A tartalmak jónak tűnnek, de kodi nélkül nem használnám. -
lionshamlet
senior tag
válasz
adriankoooo #632 üzenetére
Jó hogy mondod, a tapló télapót meg kell nézzem.
-
adriankoooo
senior tag
Szuper lenne egy karácsonyi filmek kategória az SS-ben. Nem akarok keresgélni, csak bekapcsolni random valami karácsonyit.
-
xcsabo
senior tag
Köszi. Tesztelni fogom.
-
Hege1234
addikt
ennyiből nehéz segíteni..
válts vissza a normál skinre és nézd meg, hogy azzal elindul-e+
kodi log kellene talán abból kiderül miért nem indult el a lejátszás az elementummal@xcsabo
teszteltem.. nálad lesz valami probléma
(töröld a beállításokkal együtt, majd tedd fel újra)[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
Elementummal tudna valami segiteni? Listaban film kivalaszt, majd az elementum elindulni keszul ertesites es nem tortenik semmi. Mit kellene meg beallitani?
-
xcsabo
senior tag
Hali! Csak nálam nem tölt be a sorozatok menüpont? Sem reagál semmit.
-
simzs
újonc
Szeretném kipróbálni a Streamshark kiegészítőt. Elkérhetem a linkjét? Köszönöm.
-
stefi68
addikt
Olvastam, hogy a a StreamShark modul 1.00.083-as verziójába bekerült a FilmWeb keresés is.
Ez melyik oldal lenne? Mert amit találtam azon csak előzetesek vannak.[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
brazos
senior tag
A sorozatot a Netflix jegyzi, és mivel a sorozat neve angolul is a The Lincoln Lawyer nevet viseli, ezért a kereséskor hol a teljes filmet, hol pedig a Netflix-es sorozatot dobja be találatként.Első kép: sorozatra keresés, a filmet adja be.
második kép. ismét sorozat keresés, most már a Netflixes sorozatot adja be.
-
xcsabo
senior tag
Megnézné valaki, hogy az igazság ára sorozat harmadik évad linkjei tenyleg a mozifilmre mutatnak? Nálam mindegyik. Miért lehet ez? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
válasz
Adam.d666 #610 üzenetére
Szia!
A gond az, hogy a NetMozi oldalán a "Dancing with the Stars - Mindenki táncol" műsor IMDB id-ja el van írva. Az oldalon ff1201704 szerepel, helyesen viszont tt13246948. A StreamShark NetMozi resolvere viszont az IMDB azonosítón alapszik. Ezt a NetMozi oldal üzemeltetői felé lehet jelezni, de a StreamShark/Kodi/MovieShark semmiképpen ne szerepeljen az infokban.
Ha a keresés eredményében az IMDB logora klikkelsz, akkor láthatod a hibás URL-t.[ Szerkesztve ]
Alex
-
Adam.d666
kezdő
Sziasztok! Ismét felfedeztem/tünk egy érdekes problémát. Zasszonynak minap kikerestem és lementettem a kedvencek közé az "Dancing with the Stars - Mindenki táncol" című csodát az SS-en keresztül. Könnyen megtaláltam, mind az 5 évadot listázza, viszont az egyes epizódokra nem talál egyetlen forrást sem. Tegnap mikor hazaértem, láttam, hogy a NetMozi addonon keresztül nézi az adott műsort. Ott is fellelhető a táncikálós csoda és vannak is élő linkek. Ellenőriztem SS-t, netmozis bejelentkezés megvan, illetve pl. "Az Árulók"-nál NetMozis linkeket is mutat az SS. A szerkentyű RPI4B, LibreElec, 21.2 KODI. Mi lehet az ilyesminek az oka (Ugye korábban csak olyan problémába futottam, ahol az SS bár listázta az adott kiszolgáló linkjét, nem játszotta le azt. Most link sencs az adott kiszolgálótól.)?
-
vargalex
félisten
Szerintem az a gond, hogy az
url
query paraméterre a StreamShark hív egyquote_plus
-t (mivel ugye abban szintén query paraméterek vannak). Azaz így néz ki a hívás igazából:plugin://plugin.video.streamshark/?action=moviePage&url=http%3A%2F%2Fapi.trakt.tv%2Fsearch%2Fmovie%3Flimit%3D20%26page%3D1%26query%3D
Ráadásul így a végén hozzáfűzendő keresendő szövegen duplán lesz a
quote_plus
, hiszen magára a szövegre is meghívja, majd az így kialakult teljesurl
paraméterre..
Azaz, ha pl. akép
szóra keresel, abból egyquote_plus
hívássalk%C3%A9p
lesz. Tehát azurl
paraméter ekkorhttp://api.trakt.tv/search/movie?limit=20&page=1&query=k%C3%A9p
lesz, amire a StreamShark meghívja aquote_plus
-t, így a végsőurl
paraméter ez lesz:http%3A%2F%2Fapi.trakt.tv%2Fsearch%2Fmovie%3Flimit%3D20%26page%3D1%26query%3Dk%25C3%25A9p
Ez alapján ilyenkor a felszíned keresésének ezt a hívást kellene elküldenie:
plugin://plugin.video.streamshark/?action=moviePage&url=http%3A%2F%2Fapi.trakt.tv%2Fsearch%2Fmovie%3Flimit%3D20%26page%3D1%26query%3Dk%25C3%25A9p
[ Szerkesztve ]
Alex
-
kinkat
csendes tag
[kép] Segítséget szeretnék kérni, elkezdtem az új Arctic Fuse 2 skint hasznáni. A skin rendelkezik saját keresés menüpontal, avval próbálom összeozni a SS keresési menüket. Szeretném, hogy a találatokat oda jelenítje meg, eddig sajnos sikertelenül.
A leírásnak megfelelően próbátam a search path-ot kitalálni, de sikertelenül.
plugin://plugin.video.streamshark/?action=moviePage&url=http://api.trakt.tv/search/movie?limit=20&page=1&query=
plugin://plugin.video.streamshark/?action=movieSearchterm&name=
[ Szerkesztve ]
-
fjozsi73
újonc
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni a StreamShark-ot, kérnék egy linket hozzá!
Most kezdem a KODI-val való ismerkedés. Köszönöm szépen! -
Rosszul írtam, http://trakt.tv
Ha itt megcsináltad az accountot, akkor a StreamShark-ban a beállításokban a fiókoknál tudod beállítani.
Utána a kedvenc filmek/figyelőlista és a sorozatok/legújabb epizódok/előrehaladás menüpontokban találod, amiket a weboldalon felvettél figyelőlistára.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Az elmúlt pár hétben belevágtam egy újabb hobbiba. Hosszabbra terveztem ezt a blogposztot, de egyéb...
- Akai MPC Key 61 Zenei munkaállomás - Fekete ( Este teszek fel saját képet!)
- LGA1700, AM5 ... processzor foglalat JAVÍTÁS, CSERE
- Dell E7450 i7-5600 és Dell E7470 i7-6600 működő alkatrészek.
- AM4 Rysen Görbe LETÖRT LÁB, Processzor láb avítás
- Philips Fidelio L2 nyitott, vezetékes fejhallgató újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest