Hirdetés
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola01
tag
-
Csillagember
csendes tag
-
Csillagember
csendes tag
-
intuicio
aktív tag
Nagyon hektikusan működnek a linkek.. én is újra próbáltam ami eddig sikertelen volt, az elindult, viszont amik eddig elindultak onnan, azok nem
Én feladtam 
-
Azkalor88
újonc
Az episodekoma másnál is random működik? A legnépszerűbb sorozatok közül párhoz talál forrást, párhoz pedig nem, hiába megtalálhatóak a linkek az oldalon. Például a "The Boroughs"-hoz talál episodekoma forrásokat, a "Widow's Bay"-hez pedig nem.
-
vargalex
félisten
Tegnap még működtek a videás linkek,ma már nem.Module hibát dob.
Melyik forrás esetén? Vagy mindegy, lehet dmdamedia, netmozi, stb.?
-
Csillagember
csendes tag
Tegnap még működtek a videás linkek,ma már nem.Module hibát dob.
-
kpityu2
addikt
A Dmdamedia forrás feloldását/kezelését javítottam. A StreamShark Module 1.00.093-as verziója elérhető a repo-ban. A manuális frissítés a Beállítások->Rendszer->Kiegészítők->Függőségek kezelése alatt a bal oldali beúszó menüben a Frissítések keresése menüpontra kattintva kezdeményezhető.
-
vargalex
félisten
A Dmdamedia forrás feloldását/kezelését javítottam. A StreamShark Module 1.00.093-as verziója elérhető a repo-ban. A manuális frissítés a Beállítások->Rendszer->Kiegészítők->Függőségek kezelése alatt a bal oldali beúszó menüben a Frissítések keresése menüpontra kattintva kezdeményezhető.
-
intuicio
aktív tag
Rendben! Köszi. Akkor marad az a felállás, hogy minden létező kiszolgálót felteszek neki, aki csak van, és ha SS-be nincs elérhető adatfolyam, akkor onnan fogja nézni. Köszi!
-
vargalex
félisten
Más dolog. Kollégám feldobott egy kérdést nekem, csak neki nincs ph-s accja.
Szóval anno feltettem a NUC-ra egy win11 alá a Kodit. Felraktam neki az SS-t. Működik neki, vagyis néha nem... Nem nagyon értettem mikor mesélte, hogy mi a baj, aztán behozta hogy megmutassa a hibát. Szóval frissítve van az SS. Minden kiszolgáló be van kapcsolva nála. Yellowstone (2018-as) rákeresve megtalálja az évadokat is, és elindítva az 05x1-et talál pár kiszolgálót, viszont egyiket sem indítja el (nincs adatfolyam stb hibával) pl,: dmdamedia. Viszont külön feltettem neki a dmdamedia kiegészítőt, ott rákeresve a Yellowstone 05x1-re 3 találatból, érdekes mód elindult.
Na erre kérek szépen választ, hogy mitől lehet, mert még én sem tudtam neki válaszolni
A dmdamedia forrás változott, ami a streamshark-ban nem lett lekövetve, de a kiegészítőben igen...
-
intuicio
aktív tag
Más dolog. Kollégám feldobott egy kérdést nekem, csak neki nincs ph-s accja.
Szóval anno feltettem a NUC-ra egy win11 alá a Kodit. Felraktam neki az SS-t. Működik neki, vagyis néha nem... Nem nagyon értettem mikor mesélte, hogy mi a baj, aztán behozta hogy megmutassa a hibát. Szóval frissítve van az SS. Minden kiszolgáló be van kapcsolva nála. Yellowstone (2018-as) rákeresve megtalálja az évadokat is, és elindítva az 05x1-et talál pár kiszolgálót, viszont egyiket sem indítja el (nincs adatfolyam stb hibával) pl,: dmdamedia. Viszont külön feltettem neki a dmdamedia kiegészítőt, ott rákeresve a Yellowstone 05x1-re 3 találatból, érdekes mód elindult.
Na erre kérek szépen választ, hogy mitől lehet, mert még én sem tudtam neki válaszolni
-
Csillagember
csendes tag
-
Hege1234
addikt
-
kpityu2
addikt
Nekem az nincs-re volt állítva de kipróbáltam a csak erőltetttel is,ugyanaz a helyzet,mondja a magaét továbbra is.Úgy látom,hogy egyiket sem érti.És hiába van magyar feliratra is állítva a kodi beállításokban,a film az angolt válassza ki és azt nyomja nekem.A Streamshark mintha ezt a beállítást kikerülné.Mondom a példát is : Twin Peaks 2 és 3 évad.
Ugyanez a tapasztalatom, több sorozatnál is. Szinkronos és az angol feliratot kézzel kell mindig kikapcsolni.
-
Csillagember
csendes tag
Kodi-beállítások-lejátszó-nyelv-elsődleges felirat, azon belül meg be kell állítani, hogy csak erőltetett
Nekem az nincs-re volt állítva de kipróbáltam a csak erőltetttel is,ugyanaz a helyzet,mondja a magaét továbbra is.Úgy látom,hogy egyiket sem érti.És hiába van magyar feliratra is állítva a kodi beállításokban,a film az angolt válassza ki és azt nyomja nekem.A Streamshark mintha ezt a beállítást kikerülné.Mondom a példát is : Twin Peaks 2 és 3 évad.
-
koppasz1986
aktív tag
Kodi-beállítások-lejátszó-nyelv-elsődleges felirat, azon belül meg be kell állítani, hogy csak erőltetett
-
Csillagember
csendes tag
Üdv
Ki lehet kapcsolni valahogy a feliratot Streamsharkon belül vagy ez hiba,hogy minden egyes alkalommal manuálisan kell kikapcsolni,főleg sorozatoknál zavaró?
Hiába is kattintok az alapértelmezés minden médiához,meg hiába kapcsolom ki, legközelebb megint be lesz kapcsolva. -
intuicio
aktív tag
Bocsi az előző hsz.-ben rosszul írtam, nem jelszót, hanem karaktereket.
Igen a képen lévő karaktereket írom be kis/nagy betűkkel. Bár olyan hányadékul vannak írva a karakterek, hogy néha kivehetetlen, hogy az szám vagy betű. -
vargalex
félisten
Ne kérdezd miért, de kipróbáltam, hogy nem a felhasználó nevemet írtam be, hanem az email címemet, és érdekes azzal meg talált episodekoma kiszolgálót a sorozat listában. Viszont most meg nem jut túl ha beírom ami felugrik, mert folyamatosan újra bejön hogy írjam be a jelszót ha indítok egy sorozatot.

Hülye kérdés, de ugye itt nem a jelszavadat, hanem a háttérben lévő képen látható karaktereket írod be kis-, nagybetű helyesen?
-
Hege1234
addikt
-
intuicio
aktív tag
Ne kérdezd miért, de kipróbáltam, hogy nem a felhasználó nevemet írtam be, hanem az email címemet, és érdekes azzal meg talált episodekoma kiszolgálót a sorozat listában. Viszont most meg nem jut túl ha beírom ami felugrik, mert folyamatosan újra bejön hogy írjam be a jelszót ha indítok egy sorozatot.

-
anri-ur
tag
-
vargalex
félisten
Gyűjtemény-ben (85db) Ebben sincs benne a The Floor – Csak egy maradhat
Az istenér nem találja meg, hiába vagyok bejelentkezve a trakt.tv accal az SS-be.Kedvenc sorozatok - Előzmények - itt van: The Floor - 2x01 Episode 1.
De ha erre rányomok, elkezdi keresni a kiszolgálókat, és: Nincs elérhető adatfolyam
Ha másik sorit indítok el az előzményekből pl: Tom Clancy's Jack Ryan - 4x01 . Triage
akkor:
és itt sem listázza az episodekomát, ami felettébb érdekes, mert az weboldalukon ott van, és el is indítható.Az episodekoma engedélyezve van és meg is adtad a bejelentkezési adatokat a StreamShark-ban?
-
intuicio
aktív tag
Gyűjtemény-ben (85db) Ebben sincs benne a The Floor – Csak egy maradhat
Az istenér nem találja meg, hiába vagyok bejelentkezve a trakt.tv accal az SS-be.Kedvenc sorozatok - Előzmények - itt van: The Floor - 2x01 Episode 1.
De ha erre rányomok, elkezdi keresni a kiszolgálókat, és: Nincs elérhető adatfolyam
Ha másik sorit indítok el az előzményekből pl: Tom Clancy's Jack Ryan - 4x01 . Triage
akkor:
és itt sem listázza az episodekomát, ami felettébb érdekes, mert az weboldalukon ott van, és el is indítható. -
Aryes
nagyúr
Még ami fura, hogy bármi sorozatra keresek ha talál is, az mind csak a NETMOZI-ra talál találatot. Pedig mindegyik kiszolgáló be van kapcsolva az SS-be.
A Trakt.tv-be hol lehet megtalálni azt amit az SS-be mint GYŰJTEMÉNY van megnevezve?
Mert párom úgy emlékszik, hogy sokkal több sorozat van beállítva neki mint amit listáz az SS a Gyűjtemény-ben (85db)Mennyit listáz, 50-et?
Egy ideje a trakt bevezetett valami előfizetős modellt, és ha nem vagy előfizetve, 50 filmet enged csak a listára. Ha nem értettem semmit félre. -
8
őstag
Még ami fura, hogy bármi sorozatra keresek ha talál is, az mind csak a NETMOZI-ra talál találatot. Pedig mindegyik kiszolgáló be van kapcsolva az SS-be.
A Trakt.tv-be hol lehet megtalálni azt amit az SS-be mint GYŰJTEMÉNY van megnevezve?
Mert párom úgy emlékszik, hogy sokkal több sorozat van beállítva neki mint amit listáz az SS a Gyűjtemény-ben (85db)nálam is...
-
intuicio
aktív tag
Mindent így csináltam, össze is kapcsoltam, de ugyan úgy nem látja.
Pedig mostmár be vagyok jelentkezve az episodekomába, trakt tv-ve. De tartalmat nem talál. Pl kisérletként kipróbáltam a Tom Clancy's Jack Ryan -t is.
Az episodekoma weben elindítva lejátsza, viszont az SS belűl a kedvencekben megtalálja, de nem indítja el, hanem teljesen máshonnan (NETMOZI-ból)A figyelőlistára ha rányomok, nem csinál semmit. Pedig pár perce beengedett, és ott voltak azok a sorik, amik valóban benne vannak a trakt tv weben belépve, viszont SS szerint nem lát semmit épp.
A Gyűjtemény-be is ha belemegyek ott van az összes elmentett sorozat, ami mentve van, ott sincs a Floor...Kajak nem értem ezt...
De hatalmas Respect a segítségetekért!
Mert párom úgy emlékszik, hogy sokkal több sorozat van beállítva neki mint amit listáz az SS a Gyűjtemény-ben (85db) -
intuicio
aktív tag
Nekem StreamShark-on belül a keresés a maradhat szóra is Loading állapotban maradt. Viszont ha trakt-ba bejelentkezel a StreamShark kiegészítőben, a trakt webes felületén pedig beteszed a megnézendők közé a sorozatot, akkor a Kedvenc Sorozatok -> Figyelőlista alatt ott lesz:

És meg is találja az episodekoma-n:

Mindent így csináltam, össze is kapcsoltam, de ugyan úgy nem látja.
Pedig mostmár be vagyok jelentkezve az episodekomába, trakt tv-ve. De tartalmat nem talál. Pl kisérletként kipróbáltam a Tom Clancy's Jack Ryan -t is.
Az episodekoma weben elindítva lejátsza, viszont az SS belűl a kedvencekben megtalálja, de nem indítja el, hanem teljesen máshonnan (NETMOZI-ból)A figyelőlistára ha rányomok, nem csinál semmit. Pedig pár perce beengedett, és ott voltak azok a sorik, amik valóban benne vannak a trakt tv weben belépve, viszont SS szerint nem lát semmit épp.
A Gyűjtemény-be is ha belemegyek ott van az összes elmentett sorozat, ami mentve van, ott sincs a Floor...Kajak nem értem ezt...
De hatalmas Respect a segítségetekért!
-
lali303
tag
Nekem StreamShark-on belül a keresés a maradhat szóra is Loading állapotban maradt. Viszont ha trakt-ba bejelentkezel a StreamShark kiegészítőben, a trakt webes felületén pedig beteszed a megnézendők közé a sorozatot, akkor a Kedvenc Sorozatok -> Figyelőlista alatt ott lesz:

Köszönöm, így már megy.

-
Azkalor88
újonc
Sziasztok!
Bocsánat, kicsit off a kérésem, de valaki le tudná nekem írni privátban, hogy mi ez az episodekoma, hogyan lehet oda bejutni? Titkos projekt lehet, mert semmit nem találok a Google-ben
Előre is köszönöm!
-
vargalex
félisten
Sajnos ez a trakt.tv-n nem található meg, így a kereső nem hoz megfelelő találatot. Így kénytelen vagy másik kiegészítőt keresni, ahol ez megtalálható.
Szerk.: A trakt keresője a maradhat szóra megtalálja.

-
vargalex
félisten
Sajnos ez a trakt.tv-n nem található meg, így a kereső nem hoz megfelelő találatot. Így kénytelen vagy másik kiegészítőt keresni, ahol ez megtalálható.
Szerk.: A trakt keresője a maradhat szóra megtalálja.
-
lali303
tag
-
vargalex
félisten
-
lali303
tag
-
vargalex
félisten
Csak forrást nem talál hozzá az episodekoma-n, vagy már maga a sorozat sem található az SS-ben?
-
intuicio
aktív tag
Na igen.. ez a baj, hogy ott van, de oda nincs accom+előfizum. És mivel az episodekomán fentvan, és az SS-ben is van lehetőség, de mégse találja meg.

Dini-nek fogok írni, hátha rá tud nézni.
-
lali303
tag
-
vargalex
félisten
Kb egy fél eve probaltam , ma ismet kitoltottem az urlapit ujra Isten malmai lassan örolnek . mar a nasodik tvmet csereltem azota androidos tv re a korabbi linket valahova lementettem de nem talalom a repository.zip et Kerlek noszogassatok egy kicsit ez embert aki elbiralja a hozzafereseket
Szia!
Azért nem kaptál újabb privát üzenetet, mert már 2025.01.14. 11:18:35-kor igényeltél és kaptál is elérést Hege1234-től. Ezért nálunk az űrlap a későbbi igényeidet (2025.12.29. 12:52:46, 2026.01.12. 16:01:38, 2026.05.29. 12:43:36) ismételt igénynek jelzi, így nem is foglalkozunk vele. Kérlek első körben nézz szét a tőle kapott privát üzeneteid között a kérdéses időpont környékén!!!
Illetve többször felhívtam már rá a figyelmet: a feldolgozás manuálisan történik, ne türelmetlenkedjen senki!
Ha nem lenne az igényed duplikátum, akkor is az igény leadása után már 5,5 perc !!! múlva itt reklamálsz: "ujra Isten malmai lassan örolnek"... Tudod, dolgozó emberek csinálják ezt is, ahogy a kiegészítőket is. -
Tibczy66
újonc
Kb egy fél eve probaltam , ma ismet kitoltottem az urlapit ujra Isten malmai lassan örolnek . mar a nasodik tvmet csereltem azota androidos tv re a korabbi linket valahova lementettem de nem talalom a repository.zip et Kerlek noszogassatok egy kicsit ez embert aki elbiralja a hozzafereseket
-
intuicio
aktív tag
-
lali303
tag
-
intuicio
aktív tag
-
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Be van kapcsolva a beállításokban hogy keressen az SS-be az " episodekoma " belüli keresést, felhasználónév + jelszó be van állítva, de nem talál olyan sorozatot, amit a saját weboldalán viszont megtalál. Valaki utána tudna nézni? -
vargalex
félisten
-
gr8tjoey
aktív tag
Nekem se fut le linuxon...
Nem a legújabb Kodi a gond? -
atyca
senior tag
Gondolom a
client.pyban lévő cloudflare, stb. bypass-ra (többek közöttexecis van benne) jelez be. A clamav nem talál egyébkét vírust:[gavarga@gavarga-5500 addons]$ clamscan --recursive --infected script.module.streamshark
----------- SCAN SUMMARY -----------
Known viruses: 3825866
Engine version: 1.5.2
Scanned directories: 24
Scanned files: 99
Infected files: 0
Data scanned: 2.21 MiB
Data read: 1.44 MiB (ratio 1.53:1)
Time: 10.924 sec (0 m 10 s)
Start Date: 2026:05:07 17:54:16
End Date: 2026:05:07 17:54:27Ahogy a kolléga is írta, tedd nyugodtan a kivételekhez.
Köszi Nektek!
-
vargalex
félisten
Gondolom a
client.pyban lévő cloudflare, stb. bypass-ra (többek közöttexecis van benne) jelez be. A clamav nem talál egyébkét vírust:[gavarga@gavarga-5500 addons]$ clamscan --recursive --infected script.module.streamshark
----------- SCAN SUMMARY -----------
Known viruses: 3825866
Engine version: 1.5.2
Scanned directories: 24
Scanned files: 99
Infected files: 0
Data scanned: 2.21 MiB
Data read: 1.44 MiB (ratio 1.53:1)
Time: 10.924 sec (0 m 10 s)
Start Date: 2026:05:07 17:54:16
End Date: 2026:05:07 17:54:27Ahogy a kolléga is írta, tedd nyugodtan a kivételekhez.
-
rebugra
aktív tag
Gondolom add hozzá a kivételekhez a vírusirtóba az egész Kodi mappát, és akkor nem teszi karanténba, és lemegy a telepítés normálisan.
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
Az előzmények(#1121,#1122)
Sziasztok!
Steamshark addon telepítésekor a "Telepítés nem sikerült""Hiba a függőségek telepítésekor" üzenet fogad.
A Steamshark module nem telepíthető a függőségek közül
Kicsit utánanézve ebbe futottam
Megoldás? -
lali303
tag
-
csigatej
csendes tag
Szia!
Szeretném elkérni privát üzenetben a StreamShark kiegészítőt. Űrlapot töltöttem, előre is köszönöm. -
atyca
senior tag
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
Steamshark addon telepítésekor a "Telepítés nem sikerült""Hiba a függőségek telepítésekor" üzenet fogad. -
qetu
csendes tag
A CoreELEC 22.0-Piers_alpha3-nál nem megy a Streamshark. Mikorra várható a működő verzió?
-
Aryes
nagyúr
A NetMozi forrást javítottam (nem volt átvezetve a változás a StreamShark-ban). A StreamShark Module 1.00.092-es verziója elérhető a repo-ban. A manuális frissítés a Beállítások->Rendszer->Kiegészítők->Függőségek kezelése alatt a bal oldali beúszó menüben a Frissítések keresése menüpontra kattintva kezdeményezhető.

-
kabos777
tag
A NetMozi forrást javítottam (nem volt átvezetve a változás a StreamShark-ban). A StreamShark Module 1.00.092-es verziója elérhető a repo-ban. A manuális frissítés a Beállítások->Rendszer->Kiegészítők->Függőségek kezelése alatt a bal oldali beúszó menüben a Frissítések keresése menüpontra kattintva kezdeményezhető.
Köszi, rendbe jött, előjöttek a Netmozi-s forrás linkek.
-
vargalex
félisten
-
balazsbence
senior tag
Érdekes mert a filmeknél meg működik, sőt netmozis linkeket is dob be, több forrást is kilistázz. Ezért gondolom hogy vagy szerver ahonnan jatszik az van esetleg lejelszavazva vagy cloudflare vagy valami miatt hozzáférhetetlen. Néha a resolveurl-t írja hogy nem sikerült megnyitni. Gondoltam az valamiért frissítésre szorult, vártam is vele. Talán volt is frissítése de aztán azzal sem lett jobb a helyzet. Így sorozatnál netmozira átmegyek, de filmeknél úgy vettem észre nincs gond.
Én 90%ban sorozatozok, ott tünt fel
-
kabos777
tag
Én is ugyanezt tapasztalom, netmozi találat van meg torrent, így át is szoktam az iptv-re mert a netmozi is alig indul

Érdekes mert a filmeknél meg működik, sőt netmozis linkeket is dob be, több forrást is kilistázz. Ezért gondolom hogy vagy szerver ahonnan jatszik az van esetleg lejelszavazva vagy cloudflare vagy valami miatt hozzáférhetetlen. Néha a resolveurl-t írja hogy nem sikerült megnyitni. Gondoltam az valamiért frissítésre szorult, vártam is vele. Talán volt is frissítése de aztán azzal sem lett jobb a helyzet. Így sorozatnál netmozira átmegyek, de filmeknél úgy vettem észre nincs gond.
-
balazsbence
senior tag
Én is ugyanezt tapasztalom, netmozi találat van meg torrent, így át is szoktam az iptv-re mert a netmozi is alig indul

-
kabos777
tag
Hello! A weboldalon is ez a helyzet, ott sincs az epizódok mögött link ami elindul? Az SShark a forrásoldalakon keres, ha magán az oldalon nincs link a találat mögött, akkor "ő" sem tud mit lejátszani.
Ugyanez igaz, ha közben az oldalra regisztrálni kell már, ezt is csak a forrásokat egyesével vegignézve tudod meg.Szia,
Amazon Fire Stick TV-t használok. Azon Kodi 21.x ezen próbálom!
Nem néztem máshol, van 3 ilyen kacatom mindegyiken ugyan ez a jelenség most. 1 2 héttel ezelőtt kezdtem tapasztalni ezt.
Most ügy nem lettem okosabb sajnos!
üdv.
Zoli -
Akelaus
senior tag
Sziasztok!
Streamshark mostanság sorozatnál nem igen hoz fel epizódoknal valasztható forrást vagy nagyon keveset és az se mindig működik. VIDOZAS forrasok eltűntek. Ez általaban elindult. A forrás szerverek eltűntek vagy eltűntették őket? KODI alatt ha streamshark helyett netmozit nézem ott meg vannak linkek bár ott is mintha kevesebb lenne a lejátszható?! Tud erről valaki? Streamshar nem tudja összegyűjteni? Vagy minden le lett jelszavazva és regisztrálni amit streamsharkba is be kell állítano a forrásoknál? Keresgélek már egy ideje de nem találtal erről általánosan infot, hogy lenne valami nagyobb változás.
Köszi
Hello! A weboldalon is ez a helyzet, ott sincs az epizódok mögött link ami elindul? Az SShark a forrásoldalakon keres, ha magán az oldalon nincs link a találat mögött, akkor "ő" sem tud mit lejátszani.
Ugyanez igaz, ha közben az oldalra regisztrálni kell már, ezt is csak a forrásokat egyesével vegignézve tudod meg. -
kabos777
tag
Sziasztok!
Streamshark mostanság sorozatnál nem igen hoz fel epizódoknal valasztható forrást vagy nagyon keveset és az se mindig működik. VIDOZAS forrasok eltűntek. Ez általaban elindult. A forrás szerverek eltűntek vagy eltűntették őket? KODI alatt ha streamshark helyett netmozit nézem ott meg vannak linkek bár ott is mintha kevesebb lenne a lejátszható?! Tud erről valaki? Streamshar nem tudja összegyűjteni? Vagy minden le lett jelszavazva és regisztrálni amit streamsharkba is be kell állítano a forrásoknál? Keresgélek már egy ideje de nem találtal erről általánosan infot, hogy lenne valami nagyobb változás.
Köszi
-
NimyBoy
csendes tag
Sziasztok. Nagyon szépen megkérlek, valaki el tudja nekem kuldeni a Streamsharkot privátban ? Űrlapot töltöttem ki. Előre is köszönöm mindenkinek!
-
i3odnar
tag
Sziasztok! Frissült valami a napokban a StreamShark-ban? TMDB Helper + StreamShark összehozásán ügyködöm komolyabb tudás nélkül és eddig működött a dolog, viszont most hibával elszáll a találatok listázása előtt.
Az átadott metaadatok közül a plot rész "%2C%22plot%22%3A%22{plot_url}%22" kivétele megoldotta a problémát, viszont a StreamShark kódjában talán vagy egy bug, ami miatt érzékeny az átadott meta-ban, pontosabban plot-ban szereplő esetleges hibákra:File "sources.py", line 147, in addItem
meta = json.loads(meta)
...
NameError: name 'ValueError' is not definedHa nagyon vakvágány, akkor vegyétek úgy, hogy nem szóltam.

Egy ettől független kérdés: a StreamShark keresője összedolgozható valahogy úgy, hogy ne különálló keresőkből álljon pl. filmekre, sorozatokra és emberekre (az is szétbontva filmes és sorozatos találatokra), hanem egy keresőszó megadásával egy keresési felületbe a megfelelő találatokat adja annak típusától függetlenül? Vagy legalább a filmek+sorozatok együtt legyenek kereshetőek, és a people kereső se legyen két külön típusra bontva? Ha már experimental jelleggel egy Media (Filmek+Sorozatok) és egy People (Filmek+Sorozatok) keresőt össze lehetne hozni, az is jó lenne. Trakt oldalról ahogy nézem ez megoldható.
-
Game78
tag
-
Game78
tag
Sziasztok!
Én egy olyat szeretnék kérdezni hogy már többször kértem az űrlapon a profilomra StreamShark repository elérését, de nem jön semmi...csak érdeklődök, lehet én nem csinálok jól valamit.
-
God Vazzeg
veterán
Sziasztok
Az miért lehet hogy kb 2-3 hete alig talál szervert a SS a filmekhez? A Stranger Things S2E1 pl egyet se talál.. Android, 21.2 kodi.
Köszönöm
-
koppasz1986
aktív tag
Sziasztok a NetYet app kodiban mért van az hogy kb 5p után lefagy aztán kb 2p után hang nélkül begyorsúl addig amig az élő tévéhez nem ér. Aztán megint megy vagy kb 5p aztán megint megál kb 2p aztán megint begyorsul az élő tv-hez aztán megint megy 2p aztán lefagy végleg. Ha csatornát váltok akkor megy tovább és ugyan azt csinálja. Telekomon vagyok de a hugomtol kaptam a belépést hozzá mert neki van yettel tv. Miket nézek meg? Tvbox TLC tv Android telon is ugyan ezt csinálja. Mi lehet a baj? Régi tableten használnám amin megy még a kodi. Valaki tudna segiteni 21.1 kodi van fent nekem android 5.1.1 tableten.
Valami magával a kodival is van, egyre többször csinál ilyet sima hálózati lejátszással is, pl ebből a fallout 2ik évadából se tudtam normálisan végignézni egy részt sem, hogy ne lépett volna ki meg záródott volna be az egész kodi
-
vargalex
félisten
-
QualWare
újonc
Szia!
Szeretném elkérni privát üzenetben a StreamShark kiegészítőt.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB Tüzes Ezüst gar:2027.04.10.
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U 16GB 512GB FHD+ IPS 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- Dell 7430 2in1 360 áthajtós touchos! i7-1265U 16GB 512GB FHD IPS 1 év gar
- HIBÁTLAN Apple Watch Series 9 Black Titanium -2 ÉV GARANCIA- MS5136, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Vector 16 HX AI Gamer notebook - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance Black 6400Mhz DDR5 XMP memória garanciával hibátlan működéssel
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Én feladtam