Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Hirdetés
-
Project Odyssey - Képeken a Blizzard törölt túlélőjátéka
gp Egy teljesen új világban játszódó program lett volna a végül elkaszált projekt.
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moordavid
aktív tag
válasz viperabácsi #3898 üzenetére
Én már megvárnám a 16 prot. Nagyon jó a 15 is, de ha már egy hét sincs az új bemutatójáig ¯\_(ツ)_/¯
"Like tears in rain."
-
moordavid
aktív tag
válasz viperabácsi #3903 üzenetére
Szerintem egyik boltban próbálj rá a 15re. Ha éppen a határon van kényelem szempontjából, akkor a 16 lehet már tényleg túl nagy lesz. Ha érzere a 15 nem is olyan nagy, akkor a 16al sem lesz gond.
"Like tears in rain."
-
Ferdzsoo
addikt
Minap volt kezemben egy S23 Ultra. Kicsit nyomogattam, nézegettem, egyáltalán nem éreztem semmit. A kapcsolatom az androiddal kihűlt.
Bezzeg ezt milyen jó kézbe fogni és használni."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
rankesz
veterán
válasz s.Oliv3r #3906 üzenetére
Én bevallom hogy ha nem köteleztem volna el magam tavaly ilyenkor 22 hónapra akkor már rég oneplus 12-t nyomogatnék valószínűleg, karomon egy op watch 2-vel...
Annyira nem babonázott meg az apple vonal, nincs a két rendszer között minőségben különbség szerintem. Meg én a 14 év alatt jobban megkedveltem a droidot, nekem jobban passzol -
s.Oliv3r
senior tag
Érdekelhet valakit jó áron 100%os akksis, teljesen karcmentes, még 3 hónap garis natúr titán 15 Pro-m?
[ Szerkesztve ]
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
-
viperabácsi
addikt
Még egy kérdés , itt van olyan akinek előjött tér erő probléma 15pro / pro max ?
A videóban 7:22 nél beszél rólaAz Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
jacis
nagyúr
válasz rankesz #3907 üzenetére
Én meg pont az ellentétes állásponton vagyok. Nekem anno hányinger volt az iOS minden szempontból. Most meg azt használom sokkal szívesebben mint a doridot. Én érzek komoly minőségbeli különbséget. Szoftveres és hardveres téren is.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
joey04
titán
Na én meg a kettő között vagyok. Régen nálam hatalmas előnyben volt az iOS, és az android egy rossz vicc volt. Most meg már ott tartunk, hogy összességében továbbra is jobb, stabilabb az iOS, de már csak kicsi a lemaradása az androidnak. Köszönhető ez az android fejlődésének, és az iOS elszaródásának.
-
akos727
senior tag
Pixel tulajként mondom, hogy (majdnem) bármi más csúcsot tegyenek oda mellé, de ne ezt. En is ugy voltam vele, hogy na majd a Google referencia telefonja....De nem hozta azt, amire szamitottam. Kamera mondjuk top, meg hát árban is olcsóbb, így utóbbi alapján akár lehet azt mondani, hogy nem feltétlen versenytársak.
-
Ngtx
aktív tag
Pár hónapom van hátra a 14 Pro törlesztőből, de maradjunk annyiban hogy kicsit sem nyerte el a tetszésemet ez a telefon viszont ellenben a 15 Pro Max annál inkább.
Érdemi előrelépést nem látok a 15/16 között viszont félek ha mostanában nem sétálok be a Yettelbe akkor lőhetem a 15 PM-t.(Természetesen le fizetném a jelenlegi pár hónapot.)
iPhone 14 Pro , Macbook Air M1
-
BogyóBP
addikt
Igaz hogy a pro max nagyon melegszik?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
soko70
aktív tag
Pedig már gondolkoztam rajta, hogy én is beszerzek egy pixelt. De úgy érzem teljesen felesleges. A 15PM teszi a dolgát. Akinek van macbook milyen előnyei vannak ha iPhone-t használ? Erősen gondolkodok egy M3-as beszerzésén. Eddig csak Windows laptopjaim voltak. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
Én nagyon szeretem, ahogy a Mac és a telefon együtt dolgozik. iMessage, Viber, üzenetek miatt sem kell a telefonhoz nyúlnom, azonnal válaszolok a Macen. Hívást is fel tudod ott venni vagy tudod onnan indítani. Az egyiken kijelölsz egy szöveget, a másikon beilleszted. Bármit átdobsz Airdroppal egyikről a másikra. Az összes fotód ugyanúgy elérhető a fotók alkalmazásban. Használhatod a telefonod webkameraként ha akarod, vagy az iPadet másodlagos kijelzőként, ha az is van. Stb.
Parádés az együttműködés. Én nem tervezem, hogy valaha visszatérek a Winre. -
tuzpenge
őstag
Szerintem, ha Te 15 PM-et tervezel most akkor (én a helyedben legalábbis), várd meg a 16 PM-et és azt vedd ugyan azért az árért....csak a legfrissebb model lesz...Azért írtam hogy ugyan azért az árért mert valószínűleg marad a 16-ok ára a 15-ök árszintjén (pletykák szerint).
ˣ
-
akos727
senior tag
Az is, hogy valamivel gyengébb, de inkább az, hogy szoftveresen én az előző 2 Samsungomat (s20u és s21) kiforrottabbnak éreztem összeségében. Pixelben több buggal találkoztam mint a Samsungokban. Nincs tele felesleges programokkal, ami tök jó, de nekem talán túl puritán is lett, bár ez szubjektív.
-
tuzpenge
őstag
válasz rankesz #3934 üzenetére
Igen így értettem....igaz ez én vagyok de ~500 ezernél már nem is nézem a sufni gsm-eket akik max 30-50 ezerrel olcsóbban adják a ki tudja honnan származó és hova készült telefonokat....ilyen értéknél már nekem megéri ezt a felárat a hivatalos forgalmazó hivatalos 3 év garija...de ez én vagyok. Ha mondjuk cégre veszi valaki akkor én is azt mondom hogy tök mind1 honnan.
[ Szerkesztve ]
ˣ
-
Cry0
őstag
Kérdés miről vált az illető.én tavaly egy s20 ultráról váltottam,és ahhoz képest meglehetősen jobban melegszik.mind simao töltés közben mind esetleg nyaralás során fényképezés közben.Már nem egyszer volt hogy ki irta a telefon hogy nem tudja folytatni a töltést vagy éppen meg kell várni még lehűl a telefon.
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
-
joey04
titán
13 pm, s24 ultra, vivo x100 pro, op12, xiaomi 14 ultra. Ezekhez tudom hasonlítani. A xiaomi nagyon forrósodott, utána jön a vivo (igaz leginkább kamerázás közben), aztán s24 ultra és a 13 pm kb azonos, helyzetfüggő a dolog, és az op12 meg a 15pm a legkevésbé melegedős. Töltés közben nekem soha nem volt ilyen üzenet. Hozzáteszem semelyiken sem.
-
BogyóBP
addikt
válasz s.Oliv3r #3924 üzenetére
Akarnék venni egy 15 pro maxot de benn az I cuccos kollegám egyből ezzel fogadott. Meg én nem játszani akarok rajta. Nekem fotozásra kell, meg napi használatra, telefon, kapcsolattartások (messenger, facebook, viber).
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Ngtx
aktív tag
válasz tuzpenge #3936 üzenetére
Én is kétszer meggondolnám, hogy biztos onnan szeretnék-e telefont, mert tud galiba lenni, de azért többnyire ott sincsen probléma velük.
Haverom rendszerint onnan rendeli ahol a legolcsóbb igazából sosem volt velük gond.
Nem különösebben érdekli, hogy most az lopott telefon a kamionról vagy bármi. Én maradok a bevált beszerzési módszernél ami a szolgálató. iPhone 14 Pro , Macbook Air M1
-
aktív tag
válasz csakany2001 #3942 üzenetére
Igaz...
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Kisebb kavarodás után csütörtöktől beköszönök egy 15 PM-el. Vááárom már. 23 Ultrát fog váltani. -
knox83
senior tag
válasz BogyóBP #3941 üzenetére
Szerintem túl tolja, egyáltalán nincs ebben olyan faktor hogy huu ne vedd meg..július közepén vettem meg a pro maxot egy erős felindulásból (honor magic 5 prot váltott) világ életemben az ios meg az iphone nekem olyan eeehh volt, fostam is hogy jó lesz-e tizenxév android után és azt mondom kb “hazaértem” én szeretem.
-
Mike81
senior tag
Igazából flottasban nekem 470ből megáll. Most en meg nem akarok 600 adni egy telefonért. A gesztusvezerles miatt meg 6.7-en is van hogy kényelmetlen. Akkor milyen lehet 6.9-en? Ha esetleg olyan nagy késztetést éreznék hogy kell a 16-os álltala kínalt "innováció" akkor max ezt eladom és veszek 16PM-et. De nekem az S23U is pont az a határeset volt hogy szeretem a nagy kijelzős telefonokat de azzal már sokszor kényelmetlen volt. Vagy kilógott a nem annyira mély zsebes nadrágból.
-
Mike81
senior tag
Van itt már más is aki tizen x év droid használóként és gyakori telefonváltógatóként úgye meg állt IOS-en hogy ,ahogy olvastam a Watch Ultra után most szerzett be magának Ipad-et is. Nekem is volt már dolgom IOS-el de nem.hagytam elég időt neki véleményem.szerint. Élhető a rendszer a Face Id a legjobb dolog ami létezik. És nálam kb ez volt a legnagyobb érv a vissza váltás mellett. Ez az újlenyomat mizéria hogy mivel működik mivel nem már fárasztó számomra. Hiába van beállítva mellette arcfelismerés is van hogy így is kódot kér.
[ Szerkesztve ]
-
Mike81
senior tag
válasz gretzky77 #3951 üzenetére
Ééés magára ismert!!!
Hát ugy hogy adtam a sz@rnak egy jó nagy pofont. Elgurultam Yettel üzletbe mert nem lehet az egyedi díjcsomag miatt online rendelni csak személyesen vagy ha leadok egy ürlapot amire 30 napjuk van válaszolni. Szóval elgurultam Dunaujvárosba de nem volt nekik csak Pro. Persze elötte.próbáltam hívni az üzletet de nem vettek fel egyszer sem. Viszont ennek ellenére megcsinaltunk mindent. Már hétfőn ki is küldték volna de én nem.leszek otthon a feleségem meg csak közjegyzős meghatalmazással vehetné át. Ezért maradtunk a csütörtökben mert akkor már otthon leszek. -
gretzky77
veterán
Nem volt nehéz feladvány azért!
Mi lett az S23U sorsa, el tudtad adni!? Na majd kíváncsi leszek a te véleményedre, tapasztalatodra is. Bár neked kicsit könnyebb dolgod lesz talán az iOS 18 miatt, nem lesz akkora "váltás" droid után!iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Mike81
senior tag
válasz gretzky77 #3953 üzenetére
Most még arról pötyögök. De.még jó is hogy maradt mert amúgy telefon nelkül maradtam volna. Az egyik gyerekem a tartalék telefon elbitorolta
De eladás lesz sorsa a Watch 6 Proval egyetemben. Tervben van egy Watch 7 vagy 8 a nagyobb kijelzős. Nekem az bőven elég lesz.
Edzéshez és.értesítékhez kell csak, és nekem nem gond ha fürdés közben fel.kell dobni tölteni.
A 18-as ios volt a végső érv. De ha nem ilyen.lett volna akkor is váltok szerintem[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen