- Emel a OnePlus 12R fotós teljesítményén a telefon első frissítése
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A Galaxy S25 az első telefon Qi 2.1-gyel
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Küszöbön a Galaxy A-széria generálfrissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joachim21
őstag
Ha jól működik, és nem merül le látványosan hamarabb, minek nézegeted és feszkózod magad? Kell a stressz?
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
atee_13
őstag
Figyeld az autópályát:
"Félreérted. A specifikációban megadott értéket mindegyik tudja. Az a szerencse, ha jobbat fogsz ki. Ez egyébként minden gyártónál így van."
Én és a szembemenetem :Nézzük a tényeket. Van aki szerintetek 105%-al kapja van aki 100%.
Na most aki 100% kapja nem 105%-al az jól jár vagy rosszul?
Mivel csak engem kell figyelned az autópályán van időd megkeresni és megmutatni, hogy hol írtam azt, hogy egyformát gyárt akármelyik gyártó? Én nem találtam meg azt, h hol állítottam, hogy egyforma a kapacitás akármelyik gyártónál is.
Ebből indultunk : Azért milyen szép már, hogy 600k telefonnál szerencse kell, hogy jó legyen
Ha pont nem látnád mert keresel engem a forgalommal szemben ott van a " " Vagyis nem vérre vettem hanem poénra. És ha koszos szélvédőd miatt csak eddig jutnál "Egy 600k telónál ne legyen már az, hogy az egyik jobb mint a másik." hogy elkerüljük a további zseniálsi logikai meglátásaidat ebből hogy is vonod le azt a következtetést, hogy ez egy állítás, hogy van ilyen nem pedig egy nemtetszés minden termék felé?Ennyi erővel azt is kezdhetted volna bizonygatni, hogy az ég kék.
-
kemdom
tag
Szerintem neki elmagyarázhatnád, hogy a mai elérhető (és gazdaságilag elfogadható) gyártástechnológia mellett LEHETETLEN milligrammra ugyanannyi anyagból, nanométerre ugyanolyan formákkal operáló termékből 2 ugyanolyat gyártani, és ISZONYATOS dőreség lenne a QC-nél a 105%-os aksit ugyanoda dobni, mint a 98%-osra sikerültet (=selejtbe, mert ugye SENKI nem kap kisebbet, mint a specifikált........................), mert ő szimplán kapaszkodik a saját 'egyszerű' esze által elképzelt világba.
Létezik ilyen, nem lepődök meg rajta, mondjuk ezen a fórumon eddig legalább viszonylag gyorsan felfogta a pályán szemben autózó, hogy TALÁN nem mindenki más a kretén, hanem ő. Gondolom ezt sem lehet örökké élveznünk.[ Szerkesztve ]
"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
gretzky77
veterán
válasz atee_13 #4733 üzenetére
Komolyan azt várod, hogy mindegyik akksi alapból 4896mh legyen (hasamra ütöttem mielőtt még az lenne a baj, hogy nem valós adatot írtam) se több se kevesebb? Komolyan nem értem! Ha idő előtt csökken, mert netán hibás (nem ez nem hiba, hogy van minimális eltérés) akkor gari, szervíz és kapsz újat! Használatban érzel különbséget, szted van gyakorlati jelentősége?
Google Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
atee_13
őstag
Nézzük a tényeket. Van aki szerintetek 105%-al kapja van aki 100%.
Na most aki 100% kapja nem 105%-al az jól jár vagy rosszul?
Azt hittem, hogy ilyen bonyolult logikai összefüggést már óvodában megugranak. Elejétől értem, hogy azt tartja/átok érvnek, hogy a 100% mindegyik tudja.
-
Tehát nagy a szórás akku ügyben. Nem érzékelünk üzemidő csökkenést. (Vagyis érzékel, ez az alma nem az én vonalam.) Bibi mindössze ott lesz amikor ezt el akarjuk adni, mert ebbe sokan kapaszkodnak. Pont úgy mint a Oneplus -nál fognak, előre látom.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
harry3
őstag
Szerintem úgy sem fogja megérteni. Mert hiába a többi gyártó, az Apple akkor is számolja ki az atomok számát pontosan minden akkuban, mert ez így akkor is igazságtalanság!!!!
Mondjuk én este tudok úgy is aludni, hogy tudom azt, hogy Pistának 4589 mAh az akkuja, nem 4579, mint nekem... Várjatok, amíg megtudja, hogy az telefonok kijelzője sem egyforma és lehet neki sárgásabb árnyalatú, mint Pistának. -
addikt
Szerintem engedjétek el! Úgy érzem a kolléga nem akarja befogadni.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
M1995
aktív tag
válasz atee_13 #4726 üzenetére
Ahogy írták neked ez egy változó alapanyag, minden gyártónál, minden árkategóriában, nem megoldható tízmilliós darabszámoknál mAh-re teljesen egyforma akkuk legyenek a te kedvedért. Abszurd dolgot kérsz számon, ezért az abszurd példák, hát milyen abszurd lenne mész a mekibe vagy bk-be és elkezded számolgatni a krumplit és reklamálni más kettővel többet kapott.
-
joey04
titán
válasz atee_13 #4723 üzenetére
feladom. én nem szeretném hogy adott áron mindenki ugyan azt kapja, mert ez azzal jár, hogy nincs lehetőség a jobbra. adott áron le van írva, hogy mit kapsz. ebben mindenki egyenlő, senki nem kaphat gyengébbet. Maximum jobbat. Ha meg nagyon belemegyünk, akkor almánál pláne nem kérheted számon, mert hivatalosan nincs megadva mekkora a telep mérete...
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
-
gretzky77
veterán
-
joey04
titán
válasz atee_13 #4720 üzenetére
milyen hitvitát? pont az a lényeg, hogy MINDENHOL így van, gyártótól, mindentől függetlenül. xiaomi telep:
Nem érted, hogy ezt nem lehet máshogy. van egy minimum érték amit mindegyik tud, ennél meg lehet jobb. a jelenlegi technológia nem teszi lehetővé, hogy teljesen azonos telepeket gyártsanak le. Sok mindent lehet a cégek fejére olvasni, de ezt nem.
A matematikában a konstans egy rögzített, de pillanatnyilag akár ismeretlen érték is lehet. Fogalmát a változóéval szokás szembeállítani, ami nem rögzített érték. A konstanst magyarul állandónak is nevezzük.
Tehát azt nehezményezed, hogy nem minden telep ugyanolyan. Egyrészt ez technikailag lehetetlen, másrészt akkor továbbra is az a kérdés, hogy mi lenne szerinted az üdvös megoldás? Lerontani a többit? Vagy kiválogatni az ugyanolyan telepeket, hogy mindenkinek azonos legyen és ami picit gyengébb vagy picit jobb, az kuka?
Amit te szeretnél, az lehetetlen. Akkor is ha 600k, akkor is ha 45k a készülék. Akkor is ha Apple, akkor is ha nem.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
Az, h samu se konstans semmibe nem menti fel az almát vagy akármelyiket, h ugyan annyi pénzért ami ráadásnak nem is kevés nem ugyan olyan készüléket kap a user. Hívhatod te poffogásnak ettől ez egy kőbegyszerű megállapítás volt amit nem értettél meg és elkezdesz a samuval parádézni ami ékes bizonyítéka, h nem érted csak szítani akarod a hitvitát
-
gretzky77
veterán
-
atee_13
őstag
Nem értem félre. Egy 600k telónál ne legyen már az, hogy az egyik jobb mint a másik. semmiben se, akkor se ha teljesíti a megadott értéket, mert az nem változtat semmit azon, hogy az egyik jobb mint a másik. Nekem is 15pm van, de azért ez nem egy megnyugtató szitu ennyi pénzért, hogy lehet mákkal jobb is vagy pechhel rosszabb.
-
gretzky77
veterán
válasz Sasi001 #4711 üzenetére
Nem terveztem idén a cserét, mármint tavaly a 16-ra, nem láttam értelmét. A 17-es szériára kíváncsi leszek, de lehet az sem lesz nagy ugrás, viszont addigra a nagyobbik fiúnak sztem aktuális lesz az új teló, így akkor lehet megkapja az én 15 PM-omat és apa kaphat 17-et!
Bőven ki fogja még szolgálni őt is, max majd kap egy új akksit.Google Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
addikt
Elárulom nektek miért is értelmetlen még nézegetni.
Nálam úgy néz ki, hogy 2023 októberi első használatú, 202 cikkusos akksit még mindig 100%-osnak nézi és ez azért is van, mert sohasem engedem teljesen feltölteni az akksit, hogy tudjon normálisan kalkulálni.
Lehet ha feltölteném egyszer, utána rögtön ugrana mondjuk 5 %-ot. -
knox83
senior tag
válasz Sasi001 #4697 üzenetére
Melegedésben mekkora a különbség? Nekem a 15pm se melegszik különösebben. Sok helyen írták hogy nem melegszik a 16pm, ismert youtuberek “way better in terms of heat managment” stb de bőven találni fórumokon elégedetlenkedőket ezzel kapcsolatban..Nem tervezem a váltást csak érdekel olyan véleménye akinek mindkettő volt. Köszi.
-
joey04
titán
válasz Kolondrum #4691 üzenetére
ez 2 dologra világít rá. az egyik: ahogy az egyik MA videóban is említették, teljesen felesleges "okosan" tölteni, alig pár százalékot hoz sok év alatt. a másik, hogy értelmetlen nézni ezt az adatot. Az enyém 105%-ról indult coconut szerint, tehát nagyobb telep volt benne. Így lett most 97% szifon szerint 240 ciklus után. Soha nem figyeltem rá, hogy "okosan" töltsem.
[ Szerkesztve ]
-
csakany2001
senior tag
89%-os, az még rengeteg ideig teljesen jó. Apple is elvileg 3 év valós használatra számítja az akkumulátor élettartamát. Nálam jelenleg 223 ciklus tavaly március óta és 98%-os.
De ez nem időarányosan romlik, hanem hírtelen több %-t és utána megint jó ideig nem jellemző. Simán ki kell bírnia még másfél évet is, bár nyilván rosszabb akkumulátoros telefont ki lehet fogni de nem gondolnám, hogy ez most az az eset lenne.Bár sokszor tárgyaltuk, de szerintem a 15 Pro nem rendelkezik a célos üzemidővel, ez most nekem Pro Max-nak tűnik a mérete alapján de ott meg a gyors merülés kevésbé jelllemző jelenség.
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
knox83
senior tag
Nézd nekem 97% és 74 ciklus. Szerintem el kell engedni ennek a nézegetését, a tied teljesen normális az én meglátásom szerint. 10 évig androidoztam, nagyrészt huawei telefonok voltak, azért ott is másfél év után érezhetően kezdett esni az üzemidő. Az, hogy néhány százalék eltérés van egyik vagy másik javára nem releváns..ez a nagy akku féltés amit sokan csinálnak hmm, hát..ez egy eszköz, használni kell. Aztán akkucsere vagy venni újat
-
hematoma1
aktív tag
Rámásoltam egy filmet a telóra,de a vlc nem látja. persze én sem találom. Hol van ilyenkor.
-
Üdv. Masnál is? [kép]
Okosan töltve, normális töltővel nem max wattal.Én most fogom eladni a OP11-et. 2023 januári. Dec 26 óta 94% az akkuja. Sokszor többet töltöm mint párom ezt, mégis ez van. Miért?
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
hematoma1
aktív tag
Sikerült valahogy,jó hogy nem beszél magyarul. Minden van, csak Jpeg fájl nincs.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz hematoma1 #4687 üzenetére
3UTool for Windows. Evvel le tudod menteni a képeket, meg sok egyéb hasznos dologra alkalmas!
Mijj meglepő, hogy van már Macre is. Vagy csak nekem új?
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
MODERÁTOR
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok. Elég új vagyok még a iphon világában. Elvoltunk kirándulni és csináltunk egy csomó képet.De sehogy nem tudom kimenteni. KB 20-30 GB. Légyszives segitsetek ,hogyan lenne a legegyszerűbb. Köszönöm.
-
kemdom
tag
válasz MikeWazowski #4679 üzenetére
Én vettem egy WD MyPassport PCIe Gen3 SSD-t, ahhoz egy böhöm vastag, 3.2 Gen2 C->C kábel volt.
Ez tudja. Igaz, csak akkor megoldás, ha szükséged van az SSD-re is."Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
domos
senior tag
válasz MikeWazowski #4681 üzenetére
500MB/s másol kb külső ssdről. Nekem annyi elég.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
domos
senior tag
válasz MikeWazowski #4679 üzenetére
Gyári Samsung kábelt használok hozzá. Ami telefon mellé volt.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
MikeWazowski
veterán
Ugye a 15-ös széria pro tagjai 3.1-es usbvel szereltek, de a dobozban lévő kábel nem tudja ezt a sebességet. Ki honnan vett kábelt ami tudja a 3-as sebességet?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
k.csaba20
újonc
Sziasztok. Adott egy iphone 15 pro max készülék ami elég jó árban van, csak a kijelzője repedt ami a készülék használatát nem befolyásolja, illetve a hátlapi kamera cserélve lett bontott készülékbol. Korábban már vettem egy iPhone 7 készüléket használtanegy GSM boltból 2019 ben amit azóta már tropára vágtam de még működik,használom is ritkán.😅
Ha a hátsókamera csere jó javítási "minőségben" illetve jó "kameraalapból" lett cserélve, hajlamosabb lehet párásodásra illetve gyengébb kepminőségre? Illetve ha utólag javítananam hivatalos Apple szerviz keretében, a kamera ugyanúgy "Használtat" fog jelezni?
Illetve a készülék kijelzője ahogy utána olvastam "egyben van" , tehát a kijelző modul cseréje csak kompletten oldható meg akkor is ha csak a "felső réteg repedt meg"? -
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok.Ha beállitom a telon a 16:9 fényképezést, miért nem tartja meg a beállitást?
-
atee_13
őstag
A fő és zárolt kilező és a fotók tűnik így elsőre drasztikusan soknak a tiédhez képest. Fitneszt soha meg se nyitottam.
A fotósat végkép nem értem, mert gyakorlatilag alig van megnyitva és ki is vannak lőve az appok. (szerviz kérte, hogy lőjem ki őket.)
Akkor jó eséllyel nálam valami nem működik megfelelően. -
atee_13
őstag
Aki figyelgeti az akku teljesítményét megnézné, hogy szerinte mennyire értékelhető az enyém?
Apple-el beszéltem lefuttattak két diagnosztikát távolról, de nem látnak baj. Az volt a kérésük töltsem fel 100% majd merítsem 1% ra. Ez megtörtént ez van a képeken. Tünetem, hogy ha a kijelző megy akkor 1-2 percenként esik az akku %.
-
thomas77
senior tag
Sikerült kipróbálnom az RCS üzenet funkciót egy angol EE kártyával. Frankón működik.
Megy ez már valamelyik magyar szolgáltatónál? -
kemdom
tag
válasz Sasi001 #4656 üzenetére
Hali, maradhat az óra, csak utána azt is resetelni kell.
Szerk.: a linken található cikk szerint könnyebb előre resetelni az órát, mint utólag.
[ Szerkesztve ]
"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
Sasi001
senior tag
Sziasztok! Egy kérdés. Ha újra rakom a telefont de nem állítom vissza biztonsági mentésből, az órát le kell választani? Vagy mivel az apple ID ugyanaz akkor maradhat?
-
kemdom
tag
válasz Micsurin #4653 üzenetére
Exynosos se.
Legnagyobb élményem volt, amikor augusztusban meglett a 15PM, hogy tudok Webex meetingelni mobilneten pop-out ablakban, miközben nézem a Jira jegyet, amiről beszélünk, ÉS nem égeti el a kezemet a telefon, mint az S21 Ultra tette."Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
Micsurin
nagyúr
válasz csakany2001 #4651 üzenetére
Kamera alatt fel tud melegedni, ~30-40p vagy hason idő után. Játékok alatt pl alig van amivel melegszik... túl van lihegve ez nagyon. Aki szerint ez durvábban melegszik, annak nem volt Snapis flagship a kezében az elmúlt 2 évből...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
hematoma1
aktív tag
válasz csakany2001 #4651 üzenetére
Köszi szépen.
-
csakany2001
senior tag
válasz hematoma1 #4650 üzenetére
A sima 15 topikban nagyobb sikerrel jársz ezzel a kérdéssel, de úgy tudom ez inkább a Pro/Pro Max szériát érintette jobban, azt kevésbé.
Nálam még jelen van a sima Pro-nál de már kevésbé, mint megjelenésekor.
Nyáron viszont nem ajánlatos használat közben tölteni...[ Szerkesztve ]
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok. Mostanában szeretnék venni 15 pluszt .Kijavitották már a melegedési problémát?
-
knox83
senior tag
-
Tibee86
nagyúr
Sok év után is meg tud lepni még mindig, hogy egyesek milyen szinten tudnak pörögni ezen az akku témán..
Fél misi évente telefonra simaliba, de jajj az akkum. -
knox83
senior tag
Akus témára. Szerintem ez a reális.
[kép] -
joey04
titán
Na újabb "mérföldkő". 2008 óta (segítek: 16 éve) használok iPhone-t. SOHA nem fordult elő olyan, hogy valami app beragadt, vagy valami rendszerfolyamat, ami merülést idézne elő. Kivétel amikor 1-2 évben a legelső bétákra is rápróbáltam, akkor volt egy verzió még az iOS 7 egyik bétája, aminél előfordult. Tegnap 4x százalékon volt a telep, ma délelőttre 22-re merült. Szép új világ. Remélem csak egyszeri.
-
kemdom
tag
válasz Joachim21 #4637 üzenetére
Ne sarkítsd a problémákat, mindenki máshogy használja a telefont.
Én például... Használom, reggel feldobom tölteni ébredéskor, reggelizek, zuhanyzok, fiammal játszom, majd munkába "menet" (leülök a gépemhez) lehúzom a töltőről...
De mégis érdekes olvasni, kinél mit mutat a számláló (na jó, nem igazán érdekes, hogy a hsz-ek 80-85%-a erről szól, de elfogadom, mert nagyon sokaknál most jár le az "1 év - 80%", amit az Apple vállal)."Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
-
Joachim21
őstag
"Rohamosan romlott az akku", ez azt jelenti, hogy hétfőn még kibírta a napot töltés nélkül de csütörtökre már 2kor lemerült?
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
Sasi001
senior tag
23-00-kor raktam töltőre, 3-ra feltöltötte pedig 6-kor veszem le a töltőről. Egyébként ugyanez van az órával is.
-
nagyúr
válasz Sasi001 #4632 üzenetére
Régebben nekem is volt, hogy hónapokig úgy volt, mint nálad, sőt. Nagyon nem mindegy, milyen akkut fogsz ki, pl. a megadott gyári értékhez képest mennyivel több a kapacitása.
A szokásaim nem igen változtak, és volt telefonom, ami pl. 200 ciklus után 95%-on volt, volt, ami meg maradt 100-on. Nyilván utóbbi sem igazán reális. Aztán fogja, és pár hét alatt esik több %-ot pont azért, mert igazából az a reális annyi ciklus után, csak így viszont úgy érzi az ember, hogy addig minden okés volt, majd hetek alatt romlott sokat. De ez nincs így. Nem kell vele foglalkozni. El kell fogadni, hogy ez egy folyamatosan degradálódó része a telefonnak. -
nagyúr
válasz Zsolt,72 #4630 üzenetére
Jobban megnézve a chart-ot, és belegondolva, hogy hiába van 6:30-ra lőve az ébresztés, asszony mindig kelt 5:30kor, hogy megy dolgozni és a töltési ábra szerint 4kor kezdi el tölteni 80-ról 100-ra és min. egy óra neki (lassú töltés, 7,5W). Szóval akkor az a helyzet, mint nálad, teljesen rosszul írtam az előbb. De legalább akkor tisztázódott, ki is húzom az előzőt.
-
Sasi001
senior tag
Mindig optimalizált töltést használtam, de hajnal 3-ra tölti fel és 6-30-körül veszem le töltőről. Gondolom ezért ajánlja a 95%-os töltési korlát bekapcsolását. Számít ez valamit?
-
kemdom
tag
válasz Joachim21 #4620 üzenetére
Nem hinném, hogy túl sokat butítanának rajta, igazából majd elmesélik, hogy sajnos a camera control nélkül nem tudna seamless experience-t nyújtani a “Visual Intelligence”, így azt nem kapjuk meg, és szevasz.
Mármint nekem ez az egy dolog tűnik egyértelmű Apple magyarázatnak, bármi más butítás szerintem inkorrekt döntés lenne."Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
kemdom
tag
Őszintén, annyira szerettem volna spórolni, hogy hajlandó lettem volna benyelni 3 visszaküldős körre is rámenni. Nem véletlen, hogy a Vintedet használtam, ahol gyakorlatilag oda is firkanthatsz egy semmit a buyers' protection oldalra, és neked ítélnek, hogy ilyen esetre legyen megoldás (nem úgy, mint pl egy HvApro vásárlásnál, ugye...)
Sajnos nem jött be, de úgy néz ki, a nejem jobban ismer, mint én magamat, és megelőzte a kálváriát, aminek a végén - minden bizonnyal - eljutottam volna oda, hogy veszek egy újat boltból."Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
dnelb
veterán
de aranyos a naivitásod aréna plázában gyakorlatilag 5 méterenként próbálnak rádsózni a tudjukkikk "eredeti" airpodsot. Nagyon jól tudta a kisgyerek hogy mit árul, brutál mennyiségű kam airpods van évek óta, nem is értem ha rákerestél, hogy nem jöttek be ezek a cikkek
[ Szerkesztve ]
-
kemdom
tag
Update erre: gondoltam, miért ne próbáljak meg valami "megbízható" - értsd, vevővédelemmel rendelkező - oldalon szerezni használt AirPods Pro 2-t, úgyhogy fellapoztam a Vintedet, és megkerestem egy hirdetést, ami korrektnek tűnt.
Végig azt állította a srác, hogy eredeti, 16 éves fiú, szülőktől kapta, szóval még el is hiszem neki, hogy ezt hitte...
TLDR: a legnyilvánvalóbb kamu volt a készülék (azonos modellszám a két fülesen, igénytelen betűtípus és festés a műanyagokon, iCentre srácok szerint 100+ lekérdezés a sorozatszámra a rendszerben...), úgyhogy azonnal buyers protection reklamáció, a srác nem is vitatta, csak megkérdezte, mi a baj, elmagyaráztam neki, miből ismertem fel, hogy kamu, küldöm is vissza. Hozzátettem, ne bántsa a szüleit, nekem se fűlött a fogam az újonnan eredeti áron vásárláshoz.
Tanulság: akkor is fotóztasd be a modellszámokat, hátulját, a füldugó részeket (a kis rés miatt), ha épp nagyon meg akarsz bízni az eladóban...Ezen elkeseredve elkezdtem nézelődni, hogy akkor bizony le kell nyelni a békát, veszek egy újat, majd odajött hozzám a feleségem a kisfiammal a kezében, a kisfiam meg éppen eszegette a sarkát valami nagyon szögletes, ajándékcsomagoló papírba csomagolt dobozkának - igen, megvette nekem szerintem megunta a puffogásomat és a skót hozzáállásom.
Igen, már nézem az újraesküvési helyszíneket, eddig kevesebb, mint több sikerrel.[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz atee_13 #4605 üzenetére
Sajnos nincs ilyen, hívás előtt neked kell odafigyelned, hogy miről akarja hívni, de ezt az első alkalommal beállíthatod kontaktonként.
Ez is olyan epülös megoldás. Szerintem is jó lenne egy beállítási lehetőség, hogy megkérdezze melyik kártyáról induljon a hívás.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
kemdom
tag
válasz atee_13 #4611 üzenetére
Ez is érthető, persze.
Sajnos én más megoldást nem látok, de én csak 3 hónapja használok iOS-t, szóval rám ne hagyatkozzunk."Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
kemdom
tag
válasz atee_13 #4605 üzenetére
Tudsz emberhez rendelni alapértelmezettet, hasonlóan, ahogy a #4601 -ben az alapértelmezést állítottad.
Mindjárt szerkesztek egyet telefonról, befotózom.Ide kattintva mennie kéne.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz martin1369 #4606 üzenetére
basszus tényleg az volt
-
atee_13
őstag
Most kipróbáltam, asszony ha a cégeket cső égeti és azt a nem fogadott hívást hívom vissza akkor a cégesről hívja.
Már az is előrelépés lenne, ha hívás előtt mindig rákérdezne melyik SIM ről hívjon. Ilyet lehet IOS Ben?
-
atee_13
őstag
válasz SharpSA #4603 üzenetére
Nincs külön beállítva tudtommal. Hol lehet megnézni? Hívásnál jelzi, h E ami nekem azért lenne baj mert a céges ingyenes saját meg nem. De hogy állítódhat el? Pénteken SIM ék berakása után még jó volt megnéztem az asszony híváslistáját szombaton már nem de csak most vettem észre.
-
atee_13
őstag
Sötét mód is már 2.x vált vissza világosra. Mi miatt nem maradnak meg a beállításaim?
-
atee_13
őstag
Mikor beletettem az e SIM et és a sima SIM et beállítottam,h a 2. Lagosról hívjon. Eddig müködött. Reggel viszont a e SIM ről ment a hívás. Elvileg pedig a 2. Van beállítva
mi állította el és mit csináljak,h beton fixen csak a 2 SIM ről hívjon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Emel a OnePlus 12R fotós teljesítményén a telefon első frissítése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4006
- Samsung Galaxy S23 Ultra
- iPhone 13 128GB Fekete Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4005
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4003
- IPhone 15 Pro max 1TB!!! Gyári független 2025.02.16. Apple jótállás akku 100% /65 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest