Hirdetés
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Illatozni fog az Infinix új készüléke
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MikeWazowski #4884 üzenetére
Én a +15 hónapom alatt a napokban kezdtem fosni, hogy “jajj, frissítenem kéne már 18.4-re, mert már fél éve frissítés nélkül vagyok”, mi lesz a tökéletes 17-es rendszeremmel, miközben annyi panaszt olvasok 18-al kapcsolatban…
A gyakorlatban meg itt vagyok napok óta 18.4-en és teljesen tetszik, sokkal jobban, mint gondoltam volna.
Megismerkedtem az új funkciókkal, lehetőségekkel, személyreszabtam a Control Center-t, ikonokat sötét stílusra átszíneztem, nekem még az “új” Fotók is teljesen tetszik, abban is személyreszabtam az új kategoriákat és az elrendezésüket.
Az AI téma nem annyira érdekel, mert nekem okés az, hogy app-ból használom a Grok-ot, az átszabott Beállítások menü az tény, hogy kevésbé tetszik, de nem minden nap matatok ott.Mindezidő alatt én “ki is csesztem” magammal, mert ha droidra szeretnék váltani, akkor megint kb annyi erőfeszítést igényelne a költözés, mint ahogy ide történt, mert teljesen belaktam és átrendezkedtem iOS-re, de szerencsére vagyok már olyan kényelmes és kevésbé kalandvágyó, hogy én már úgy érezzem, hogy jó helyen vagyok itt.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
csakany2001 #4883 üzenetére
A telefon jó, ahogy a kamera is (15pro). De az IOS... hát nem tudom anno milyen volt, de én 15 hónap után csak azt éreztem h egyre több negatív dolgot kell lenyelnem. Így volt egy gyors döntés h vissza droid, amit egyelőre nem bántam meg
kamera parádés itt is. A rendszer meg olyan amilyen, de a lényeg h kevesebb kompromisszumot kell kötnöm, és nekem ez a lényeg.
-
csakany2001
senior tag
válasz
MikeWazowski #4877 üzenetére
Sokszor eljátszok a gondolattal. De a 15 Pro-nál is úgy voltam, hogy rendesen ki kellett nyitni a pénztárcát, mert ilyen tudással ekkora méretben nem volt más.
Ez most bővült 1-2 modellel(Xiaomi 15, Pixel 9 Pro) de még mindig nem tudnék mondani egyet, amire megérné.Nagyon erősen gondolkoztam egy S25-n, mert az kevésbé melegszik, jobb az üzemideje, Pro módban a kamera is rendben van, de gyakran használok makró módot ezért nem váltok.
S26-nál pedig Exynos-t mondanak, így látszólag nem mostanában lesz olyan számomra, amire szívesen váltanék.
Bár az a Honor Magic 7 Mini izgalmasnak tűnik, de a Vivo X200 Mini-t sem nagyon kapni szóval kitudja lesz-e.(meg a Honor messze nem rendelkezik Apple/Samsung szintű ökoszisztémával)Nekem így 1 év tapasztalat alapján:
Ha kérdezik nem szoktam ajánlani, inkább 16 Pro-t mert azokban jobb, amiben ez gyenge(üzemidő, melegedés). A kamerája viszont csúcs, nem kell semmit állítgatni és tökéletes fotókat lehet vele lőni, még rossz fényviszonyok között is.
Az IOS elindult egy nem túl szimpatikus irányba, de még így sem tapasztalatok annyi bugot, mint az androidos időszakomban.
Néznék vissza a zöld robotos rendszerre, mert összerakták a OneUI-t, de a Samsungnak nincs ilyen kaliberű készüléke, addig részemről ez a kérdés tárgytalan.(de azért reménykedek egy Snapdragonos-os, makró módot támogató S26-ért, hátha) -
Richie86
senior tag
válasz
MikeWazowski #4881 üzenetére
Megértelek, már én sem érzem olyan betonstabilnak, mint pár éve... De mindent mérlegre téve, SZÁMOMRA, még mindig ez a legélhetőbb.
-
Richie86
senior tag
válasz
MikeWazowski #4879 üzenetére
Leld sok örömöd benne
Mi miatt váltottál? -
Richie86
senior tag
válasz
MikeWazowski #4877 üzenetére
Mi lett az utód, ha nem vagyok túl indiszkrét?
-
MikeWazowski
veterán
A mai napon lecseréltem a 15 prót. Szerettem, főleg a kamerát, de elég volt. Köszönök minden segítséget! Jók legyetek
-
joey04
titán
Én update után semmit nem veszek észre. Nem is gyorsabb, nem is merül jobban, nem történt semmi.
-
Ferdzsoo
addikt
Ez sokkal pörgősebb lett!
nem placebó
kivancsi leszek az akkura -
knox83
senior tag
Placebo vagy egy parányit pörgősebb lett a 18.4?
-
válasz
maximuss #4861 üzenetére
Én is még 17.7.2-n vagyok, mert ráérek, hogy kiforrja magát a 18, meg ami változások miatt nagyon nagy a népharag, azokat hátha közben visszafordítják, de lassan már lehet ideje lenne elengedni ezt a makacsságot és felrakni a 18-at, mert gyakorlatilag fél éve nem kap így biztonsági frissítéseket se a telefon, miközben használok 3 különböző banki appot is, plusz Mobilkincstárat.
-
knox83
senior tag
válasz
maximuss #4864 üzenetére
Én végül ezért ((is) raktam fel a 18-at.
https://www.techradar.com/phones/iphone/ios-18-gives-the-iphone-15-pro-max-an-extra-hour-of-battery-life-but-two-iphone-16-models-still-have-it-beat -
-
15 Pro, két-három naponta töltöm, de inkább 3 naponta...
-
csakany2001
senior tag
válasz
icecave #4852 üzenetére
Én most 300 ciklusnál járok, szintén 93%.
Nem kíméltem, volt néhány éjszakai töltés, töltés optimalizálást kikapcsoltam, volt, hogy 65W-os Lenovo töltő volt csak nálam stb.
De így sem romlott jobban az akkumulátor ezek szerint.(sima 15 Pro)Mostanában én nem tervezek cserélni, bár az új Pixel 10 Pro eddig nem tűnik rossznak, de nem adna többet még egyelőre egy újabb csúcstelefon.
-
dReFiX
senior tag
-
Zsolt_16
tag
kicsit ijesztő h az én telom 1 évvel fiatalabb és annyi ciklus van mint a tietekbe
ti csináltok valamit h ennyire kevésszer töltötek?
Én használok dual simet is gondolom az is erősen befolyásolja képernyő időm naponta 2-3 óra között van -
-
Zsolt_16
tag
nagyon random én pl nem használom az optimális akutöltést így 3 órás autó út során végig 100%-on van a kocsiban
van hogy vezetek nélkül van hogy egy random 65w-os asus töltővel töltöm mert hirtelen kell az áram bele
szerintem amit már sokan említettek itt nagyon véletlenszerű a szórás hogy milyen aksit kap az ember és talán szerencsés vagyok h jót kaptam
direkt kötöttem apple care+-t rá bármi baja van akkor cseréltetem
nem tudom h 3utools mennyire valós adatokat ír:
-
jacis
nagyúr
ki hogy áll ilyen téren?
-
dReFiX
senior tag
Van valakineke setleg bevállt privacy fólia a telefonra. Próbáltam már párat de nagyon zavar szemből, hogy ilyen pixeles/pöttyös lesz a képernyő tőle ? Van olyan esetleg ahol ez minimális ? Köszi !
!
-
nord_
veterán
Tuti azzal a Spigennel van gond…
Én ezt használom, és közelében sincs a “kib.szott forró”-nak.
Soha nem találkoztam olyannal, hogy felfüggesztette volna a töltést, és használat közben se volt heat issue, pedig egy 30-40 fokos görög nyaraláson lett volna lehetősége hisztizni a rengeteg fotó és videó készítése közben.
És nem, nem fogtam ki rendkívüli darabot, mert nemcsak az én 15 PM-om, a zasszony 15 Prója se csinál ilyet, se nyáron, se töltés közben.
Egy esetben volt tűzforró a készülék, amikor a Golf VIII vezeték nélküli töltését próbáltam ki - na, az kábé pont ugyanúgy süti a telefont, mint amit Te írtál. Még aznap tettem kábelt a kocsiba, soha többet nem használtam azt a készülékgyilkos megoldást… -
knox83
senior tag
válasz
csakany2001 #4811 üzenetére
Gondolom a powerbank ugyanúgy melegíti mint a magsafe töltés, spigen arcfielddel töltöm és valami kibaszott forró lesz…ez tök mindegy hogy 16 pm vagy bármi más. Az üvegasztalra szoktam tenni hogy vezesse a hőt, tavaly mindig úgy töltöttem hogy a klíma is pont ráment. Azon kívül pusztulat tölteni, többször felfüggesztette a töltést…Fogalmam sincs miért nem csinál ezzel valamit az apple, huawei telefonjaim voltak, ilyen soha nem volt.
azért kíváncsi lennék a 36-38 fokos 16pm kamerázásra, én elhiszem hogy jobb lett valamivel a melegedés de a net tele van ugyanolyan heat issueval mint a 15pm. Teszteken egy 30-40 mpvel tovább bírja de utána ugyanúgy túlmelegszik. Én ezt nem mondanám korszakalkotónak.
-
Rossi
addikt
válasz
MikeWazowski #4824 üzenetére
Küldd már el a lakcímedet és megvesszük meg elvisszük, kifizetned sem kell...
Google-t nem ismered?
-
Godfather
aktív tag
válasz
MikeWazowski #4822 üzenetére
Eredetit kértél.
Nyilván vannak jóval olcsóbbak is, nem is kell eredetit venni. Pl amazonról rendeltem legutóbb valami 20euroért kettes csomagban. Tehát darabja vagy 4000 Ft. Hibátlanul működik.
-
Godfather
aktív tag
-
MikeWazowski
veterán
Valaki vett nagy adatátvitelre képes usb 3.2 gen2-es kábelt? Mert ugye amit kaptunk az sima 2.0-ás.... Tudna valaki linket adni egy eredetihez? Megköszönöm!
-
Sasi001
senior tag
válasz
csakany2001 #4813 üzenetére
15pm kamera használatnál érezhető volt a melegedés, de semmi komoly, viszont 16pm még langyos se volt soha.
-
zool1
őstag
Nekem volt 13 pro max, most 15 pro max fejlesztői béta fiók vs szoftver meleg is volt a nyáron, nekem egyik sem laggolt, szerencsére.
-
csakany2001
senior tag
Pro Maxnál szerintem jobb a hőelvezetés elmondások alapján. Itt a sima Pro-nál valahogy jobban kijönnek a SoC hatékonyságbeli hiányosságai. Én a helyükben a frekit venném kicsit vissza, nyilván kamerázás közben így is hevülne, de az átlag használatot kevésbé érintené. Persze nyáron az sem segít, hogy esetek többségében max fényerőn megy.
-
joey04
titán
válasz
csakany2001 #4811 üzenetére
Én nyáron csak a hamar viszavett fényerővel talákoztam. laggolni 1 évvel korábban a 13pm laggolt a hatalmas hőségben.
-
csakany2001
senior tag
15 Pro nem igazán fogja jól érezni magát idén nyáron sem, kijött a tavasz, vonaton töltöm a powerbankkal és utána is úgy throttlingól és laggol a rendszer, hogy öröm nézni.
Szóval sok szoftver frissítés ellenére is együtt kell élni ezen problémával.
Ezt leginkább jövőbeli vásárlóknak írom, nekem biztos marad még legalább 4-5 évig, de ezzel bizony számolni kell. -
tothl
addikt
válasz
BogyóBP #4808 üzenetére
Egyébként az van, hogy van egy elég drága fotó szettem több objektívvel szerintem súrolja a 2m -t hobbi célra talán túlzás DE simán lehet vele rossz képeket is lőni, a fényterjedés és törés törvényei ott is érvényesek, oda kell figyelni és nem lehet mindig minden körülmények között a maximálisat elvárni.
-
BogyóBP
addikt
Szerintem a Zafir védőréteg miatt látjátok ezt amúgy az iphone on van egy kék pötty fénytörés is általában a bevonati réteg miatt mig androidnál ilyent nem láttam de még mindig nem tudtam eldönteni melyik zászlóshajó teló a jobb, én 6 évig iphone os voltam és most marha szokatlan az android nem ismeretlen csak számomra az hogy minden mindennel egyszerüen össze van kötve az ios ban az felbecsülhetetlen. Ja és persze egyértelműbb meg szebb is a 15 pro max.
-
tothl
addikt
válasz
MikeWazowski #4805 üzenetére
Az enyém is ilyen hogy ilyen félhomályban szembe szórt fénynél látszik, hogy szétszóródik a fény és homályos glória képződik, DE hozzáteszem, hogy az utóbbi androidos telóimon amiken már ilyen nagy kamerák voltak és zoom, ugyanez volt megfigyelhető és nem is annyira érdekel a téma. De aláírom, hogy igaz.
-
Essien
aktív tag
válasz
MikeWazowski #4805 üzenetére
Akkor az én környezetemben az összes iPhone hibás
Részemről téma lezárva .
-
MikeWazowski
veterán
Visszaolvastam és meggyőződésem h a telefon volt ott szar. Millió képet lőttem a fiamról beltérben szembe lámpával, egy sem lett olyan mint Nálad. Samu beltérben a kaputelefon szintjén van.
Azért ezt mondjuk nem értem, de nem is akarom mondjuk... "azóta kipróbáltuk még másik két iphone-nal a szitut és mind ezt produkálta" -
Essien
aktív tag
válasz
MikeWazowski #4802 üzenetére
Azért ha kicsit visszaolvasol látható hogy a beltéri képeket a szifon sem oldja meg olyan jól főleg ha bekerül a képbe valami fényforrás
azóta kipróbáltuk még másik két iphone-nal a szitut és mind ezt produkálta. Samsung s szériás telefonom i is volt és valóban jobb képeket készít összeségében az iPhone ,de beltérben nem jó megvilágításban mindkettő elvérzik.
Viszont a videók minősége az ver minden mást .
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Ha most terveznek telefon vételt akkor a 15 pro max vagy az s24 ultra lenne jobb vétel? Szeretek fotózni és fontos lenne hogy egy komolyabb 3d alkalmazás se akarjon meg rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Titánkerettel könnyített magán a legtutibb iPhone és ebből fakadnak a problémái.
- Már most óriási siker a Minecraft mozifilm
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
- SSD kibeszélő
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- OnePlus 10 Pro 12/256 szépséghibás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Legjobb vétel!! Új állapotú csak kibontott 1 órát használt Iphone 14 kék kártyafüggetlen 128GB.
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest