Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veiled Bride
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Közben megoldódott, az ügyfélszolgálatos frissített valamit.
-
Veiled Bride
őstag
Sziasztok! Valaki találkozott már ezzel a problémával? Tv készüléket szeretnék venni részletre, hűség hosszabbítással. Rákattintok hogy szolgáltatás mellé, egy pillanatra látom is hogy mennyi lenne a részlet havonta, stb. De aztán kiírja hogy "szolgáltatások betöltése folyamatban" és visszadob a szolgáltatás nélküli opcióra. Egy éve nincs hűségem szóval az nem lehet gond. Próbáltam több böngészőböl is már.
-
Veiled Bride
őstag
Köszönöm a segítségeket így már világos!

-
Veiled Bride
őstag
Sziasztok! Lejárt a hűségem, ha meghosszabbítom akkor lehet tv-t is venni kamatmentes részletre? Vagy csak mobilt/laptopot? Csak mobil előfizetésem van.
-
Veiled Bride
őstag
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Köszönöm a tanácsot!

-
Veiled Bride
őstag
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Köszönöm ez megnyugtató!

-
Veiled Bride
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Semmit sem csináltam vele. Nem feszegettem vagy ilyenek. Egyik pillanatról a másikra megszűnt létezni a gyorstöltés, a pc-vel való kapcsolat, és a gyári type c-jack átalakító sem működik. Tölteni tölt, de csiga lassan. A port olyan tiszta mint új korábban, víz alatt sohasem volt a telefon.
-
Veiled Bride
őstag
Valaki garanciáztatott már a telekomnál (vagy közvetlenül márkaszervízben) samsung telefont hibás usb csatlakozó miatt? Csak mert olvasgatva a jótállási feltételeket benne van hogy kizáró ok lehet ha a "készülék rendszercsatlakozója sérült" Elképzelhető hogy nem javítják garanciában az usb csatlakozót?

-
Veiled Bride
őstag
Telekomnál vettem és egy s23+. A bp-i szervízek nem játszanak mert vidéki vagyok és annyit biztos nem autózok miatta. Biztosítás nincs rajta.
-
Veiled Bride
őstag
Be kéne vinnem a telefonom a telekomhoz mert tönkre ment az usb csatlakozója. Ki kell nyomtatnom hozzá a garancia papírt vagy nem muszáj? Hogy működik ott a garanciáztatás?
-
Veiled Bride
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek! A telekom alkalmazásból fizetem a számlám de nem találom hogy hol lehetne előre is fizetni a törlesztést.
-
Veiled Bride
őstag
Telekomnál működik még a részletre vett mobil előtörlesztése? Régebben volt hogy bementem az üzletbe és pluszban kifizettem még pár havi törleszőt. Így hamarabb letudtam az egészet.
-
Veiled Bride
őstag
A webshop-ból rendelt mobilok minden esetben bontatlanok? Nem akarnák belefutni egy más álltal már korábban visszaküldött példányba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- IFixIt iOpener Toolkit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én abban a hitben voltam hogy csak egy cég foglalkozik samsungok javításával és mindet oda küldik.
dptrsk