- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
360 elegge mellozott a sajat bt-hack protokollja miatt
b.) hackelt xbox ......
-
MasterMark
titán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Valahogy lehet, de ahhoz kell kulon eszkoz is.
-
szarnyasdino
tag
Eltűnt az xbox 360 kontrollerem
Ps3, Series x, Gamesir nova kontrollert nem lehet valahogy rácsatlakoztatni hogy működjön? -
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2
üzenetére
Az év zárásaként a következőkre jutottam (részletek majd jövőre)...
A vázolt Filter problémára találtam megoldást, egyelőre egy olyan megoldással, hogy az Aurora beépített NameFilter fájlt módosítva, egy külön névszűrőt definiáltam a "_ _" névkezdetű elemekre (ezek nem játékok).
A nejemnek meg a Kedvencnek megjelölt elemek szépen leszűrhetőek.
Az Aurora lokalizációja tüzetesen átnézve kriminális volt, nekiálltam ezt frissíteni, jól haladok vele, már csak egy utólagos korrigálás van hátra a tegezés/magázás keveredése okán.
A nagyobb belső HDD problémán elegánsan túlléptem egy külső 3,5"-os HDD csatlakoztatásával (ez egyelőre 1TB-os).
Rájöttem, felesleges erőltetni a belső HDD cseréjét, így is működik a cucc gyönyörűen.
BUÉK 2026 mindenkinek!
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2
üzenetére
Megvan a megoldás, remélem ez csak nekem újdonság:
Az Aurora főoldalán (ahol lapozni lehet), a kontroller bal és jobb mutatóujjas gombjainak nyomogatásával lehet az aktív Filter-ek között lapozni, A-val pedig a kívántat aktiválni.
Inaktívvá tenni és átrendezni őket a Szerkesztőben lehet.
Ami a továbbiakban kérdés, hogy hogyan lehet az alkalmazások között értelmes szűrőket létrehozni. Jelenleg csak a név kezdőbetűje alapján tudok szűrni.
Bármi mást létrehozva, nincs értelmes szűrés, sajnos az egyes app-ok részletei egyelőre ismeretlenek (amikre lehetne szűrni). -
Oldman2
nagyúr
Az Aurora-ban vannak a Gyorsnézetek (Quick View), amiben lehet szűrőket beállítani.
Ezeket hogyan lehet „aktiválni”? Mert ha belépek ide, csak újakat tudok felvenni, vagy módosítani/törölni tudom őket.
-
-
Oldman2
nagyúr
Gyári (Retail) HDD Upgrade-re eddig ezt találtam legjobb leírásként.
-
válasz
Dency01
üzenetére
az elvet ertem, de amikor en pecen koltoztettem a cuccaim (profil, mentesek, GOD jatekok, installalt jatekok, arkad jatekok, dlck, patchek), az abszolut nem lett szazas a gyakorlatban
csak belso hdd -> belso hdd mashogy sok ido lett volna, azt hittem sporolok vele idot, h nem masolom ki usb-re x360on ill. persze van amit nem is lehet mozgatni .... pontosan nem tudom h megy 360on a licenszelese a digit cuccoknak, mi mivel van enkriptalva, es reszletes leirast se talaltam rola. mivel az a feltetelezesem h az MS-nek biztonsagban megvan mindenem (
), profil, tartalmak es mentesek, igy nem is turtam bele magam annyira, h legyen mindenrol sajat mentesem, amihez tudnom kene 100%ra h hogy mikodik a box.De Oldman2 megosztja majd remelem a tapasztalatait, ha sikerult migralnia uj belsop hddre, bar jobban orultem volna ha gyari cuccrol szamol be
Szivesen attennem a mostani 360am hddrol ssdre. -
Dency01
aktív tag
2 partíció van a gyári hdd-n. Egyik a content másik pedig a backward compatibility. A content-nél hozzáférsz mindenhez, profilok, játékmentések, játékok.
Backward compatibility pedig nem lényeg ezt majd létre lehet hozni az adatok felmásolása után. Ez ugye a visszafelé kompatibilitás miatt lényeg ha xbox classic játékokat akarunk majd futtatni.
Amit leírtál az kb ugyanaz csak ezt pc-n csináljuk. -
válasz
Dency01
üzenetére
RGH-nal persze, de gyarinal nem megy. Lehet lesz ami siman atmasolhato es megy is majd, csomo minden viszont nem fog menni. En a hdd csere idejere atraknek mindent, amit lehet egy usb-s meghajtora az x360on, majd a belso hdd csere utan arra visszamozgatnek mindent.
De nem minden mozgathato meg 360on sem.
-
Dency01
aktív tag
Ha ugyanaz a konzol és csak HDD csere van és 1 az 1 -ben át lesz másolva minden akkor működnie kell. Mivel a struktúra ugyanaz lesz és a konzol azonosító sem módosul (ugyanaz a konzol). RGH-nál tuti hogy működik hisz én is alkalmaztam. De gyári konzolnál is müködnie kéne.
-
válasz
Oldman2
üzenetére
ez a tort, rgh-s gep ? mert nem mindegy ....
gyari gepen, gyari hdd csere utan nekem a profilom se lepett be es a digit cuccaim linceszeit is frissiteni kellett, az installalt jatekokat is ujra kellett masolni lemezrol, stb
rgh eseten nemtom hogy van, de gondolom az se egyszeru
-
Dency01
aktív tag
válasz
Oldman2
üzenetére
PC-n FatXplorer programot keresd, ez tudja kezelni xbox-os partíciót.
Lehetséges az átmásolás.
Először gépre másold le a menteni kívánt hdd-t.
Másik HDD-t először formázd meg xbox-ban. Utána pc-re dug és szintén fatxplorer programmal mountolod majd felmásolod vissza a cuccokat. -
Oldman2
nagyúr
Egy 360 belső HDD nagyobbra cserélése mennyire bonyolult?
(a fizikai cserén túl)
Ha kiveszem a jelenlegi működőt és beteszek egy másikat (nagyobbat), később vissza tudom-e rakni a régit és az működik-e majd szó nélkül? -
Oldman2
nagyúr
Jól gondolom, hogy jelenleg a 2.0.17559.0 a legfrissebb Dashboard?
12.23.-a óta a helyi Postán pihen egy RGH-s gép,
nézgelődök „előre”, hogy mi a jelenlegi állapot. -
sqpp
őstag
Sziasztok!
Van akinek itt aki RGH-s gépet futtat előfordul, hogy az OG/Classic gamek, azok valamiért nem indulnak el szépen? (azt írja ki hogy töltsem le újra)
Már mindent próbáltam. Proto.xex átnevezése, liveblock, stb, van amikor szépen elindul bejön az Xbox logo, megy a game, aztán kilépek, vagy restartolom a gépet és megint ugyan ezzel fogad
Mi lehet az oka? -
Casoli
őstag
válasz
masvilagx3
üzenetére
Szia! Mindjárt megkeresem a jósgömbömet, várj
. -
Oldman2
nagyúr
Nézem ezt az iso2god segédprogramot...
Az normális, hogy egy 7 GB-os iso-ból ~700 MB-os struktúra jön létre?
-
Oldman2
nagyúr
A különböző formátumoknak van-e valami előnye/hátránya egymáshoz képest?
iso, god, xbe, xex, stb. -
masvilagx3
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy kis segítseget kérni. mint eszközt annyira nem ismerem az xbox360E-t . A barátom gépe állt le. illetve nem kapcsol be. Érdeklödni szeretnék hogy ezeknél a táp szokott meghalni vagy a gép.
A tápnál néztem és arra jutottam hogy nem kapcsol át 12v- ra . Mennyire gyakori ez a hiba?
Köszönöm
Szép napot -
válasz
Oldman2
üzenetére
nem. belsőként speckó SATA hdd/ssd megy csak, max 500GB (firmwarét hekkelni, xboxosítani kell)
külső hdd, usb-sként megy 1TB biztosan, de talán nagyobb is, AI szerint 2TB
RGH esetén ezek gondolom már nem igazak, nagyobbak a limitek és a belső hdd se kell h speckó/hekkelt legyen(?).
-
Oldman2
nagyúr
-
Casoli
őstag
válasz
lszlogal
üzenetére
Az a baj hogy a leírásod semmit nem mond. Se kép, se hang, power led zölden világít. Ez azt jelenti, hogy a gép bekapcsolt, csak se kép se hang. Ez bizony HDMI kábel szokott lenni vagy sérült HDMI kimenet. Legközelebb fogalmazz pontosabban. Sajnos egyikünk sem gondolatolvasó.
-
Dency01
aktív tag
Fejlődik a softmod, már sokkal gyorsabban lefut az exploit.
-
lszlogal
senior tag
Sziasztok!
Van egy XBOX 360E-m. A power led zölden világít, de közben se kép, se hang, se hibakód. Egyszer, nagynehezen többszöri próbálkozásra felbootolt, de azóta se kép, se hang. Teljesen noob vagyok az xboxokhoz. Esetleg va valami tippetek, hogy mit lehetne ezzel csinálni? Én tippelek, hogy még a hardware test sem fut le, és azért nincs hibakód. -
válasz
cross56
üzenetére
Ja, amugy végigtoltam... a ps2est. Adj neki eselyt, de a fo baj h az utolso harmadban akkora rendori uldozesek vannak, h az fps ilyen 5 korul van
ja es vicces h a videok azok 1:1 az x360asok, de a jatekban a kuldeteseknek zero koze van az atvezetokben elhangzottakhoz
teljesen abszurd..... -
Casoli
őstag
Valószínű gyengül a lézer erőssége. A fejen van kettő poti, az egyikkel a DVD, a másikkal a CD lézerfény erejét lehet állítani. Értelemszerűen a DVD részét kell állítani. Youtube-n találsz róla videót. Multiméter is fog kelleni hozzá. Ha ez sem segít, akkor lehet rendelni típushoz való új lézerfejet. Halkan megjegyzem én mikor egyesével rendeltem a gépemhez fejet, többször is hibásat küldtek. Egy idő után meguntam, rendeltem egyszerre négyet, úgy már jó volt. Esetleg ha megírod milyen drive, milyen fej, megnézem hátha van valahol maradék
. Én Fat géphez rendeltem Liteon meghajtóval. -
bypet
tag
Sziasztok!
Hdmi-s Xbox 360-am a gyári játék dvdket alig olvassa be. Van már amit egyáltalán nem, van amit 3-4x tray open/close ra beolvas. Ha egy játék elindul, onnantól tökéletesen megy.
Nem mókolt, ritkán használt. Mit lehet javítani?
A dvd meghajtót már szétszedtem, deszt vízzel tisztítottam a fejet, de nem használt. Ötlet? -
cross56
senior tag
Igen, sajnos lőttek neki, de sebaj. Marad a tölthető elem esetleg
na a ps2 verziót még soha nem próbáltam. Nekem az valahogy mindig egy nagyon butított verziónak tűnt, még a ps2-es most wantedhez képest is látványban. Vagy csak videókból tűnik úgy? Lehet én is ránézek majd
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Arc Raiders
- Videó stream letöltése
- Tőzsde és gazdaság
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 Konzol + Nintendo Hordtok (Gari 2027.05)
- Playstation 5 lemezes 825GB + Ajándékok
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt Xbox Series X 1TB
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
l.skywalker