- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
skroy
senior tag
válasz
ricshard444 #136044 üzenetére
Postapontra rendeltem már nem 1x telefont.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
ricshard444 #136044 üzenetére
Nekem az új routert, sőt még a 2k füllhallgatót is GLS-el küldték ki, és csak a szig. bemutatása (+aláírás) után adta oda a futár...
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
ricshard444 #117296 üzenetére
Igen, nem küldenek.
Ha meglévő számra kötsz új hűséget, nem küldenek új kártyát. Előfizu+tv részletszámla lesz csak. -
fornettisuti
veterán
válasz
ricshard444 #108161 üzenetére
Asszony J7 (2017) volt ilyen már első indításnál, ha felül a hangszóró környékén nyomkodtam, akkor még több zöld csík lett.
Garanciába ment vissza, kijelzőcsere lett. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
ricshard444 #108161 üzenetére
Ja hát ez cof hibának néz ki, a kijelzőnek magának nincs baja, csak hát ugye....
-
válasz
ricshard444 #108158 üzenetére
Ne hagyd majd magad lerázni, bár nem azon fog főként múlni, a hiba kapcsán kellene bizonyítani, hogy annak az oka már a teljesítés időpontjában is adott volt, ezt nehezebb átvinni a szervizen, hacsak a gyártó nem ismert el korábban ilyen hibát.
Az érintés érzékelése kapcsán tudok szériahibáról az iPhone X esetén, de az általad írt nem rémlik.
Az iPhone topikban rákérdezhetsz esetleg, hogy melyik szervizben/üzletben van több pozitív tapasztalat szavatossági ügyintézés kapcsán és érdemesebb lehet oda vinni a Telekom helyett, mert a szolgáltató a TMX-be küldi. -
válasz
ricshard444 #108155 üzenetére
Szia,
Sok gyártó 2 évével ellentétben, az Apple csak egy év gyártói jótállást ad, így a másodikban már csak szavatosság van, azzal megpróbálkozhatsz, de annak a feltételei kedvezőtlenebbek rád nézve, mint a jótállásé, mert ilyenkor már rajtad a bizonyítási teher például.
Akár a Telekomhoz, akár valamelyik Apple hivatalos hazai viszonteladóhoz viszed a készüléket, legyen hozzá számla és hangsúlyozd, hogy bár a jótállás egy éve már letelt, de te szavatosság keretében szeretnéd intézni. -
kalanchoe
senior tag
válasz
ricshard444 #108155 üzenetére
iPhoneokra csak 1 ev gari van.
-
Soulfly842
addikt
válasz
ricshard444 #95738 üzenetére
Hát, ahogy mondani szokták: Te írtad alá a szerződést és jogilag a felelősség is a tiéd, hogy fizetve lesz. Sok mindent nem tudsz ezzel kezdeni.
Annyit tudtok még csinálni, hogy kifizetitek a telefont és akkor átlehet íratni az ő kártyát a nevére (aktív hűségidő alatt is át lehet így). Így megkapja a számot és nem kell letiltanod
-
embe
nagyúr
válasz
Ezzel túl sok mindent nem tudsz kezdeni. Te sarad, neked kell fizeti. Max kérsz valami halasztott fizetést...ha van ilyen, és adnak.
-
válasz
ricshard444 #95740 üzenetére
Ahogy előttem is írták, tiltasd le. És szerintem egy életre megtanultad, hogy nincs az az élethelyzet, amikor beleugrasz még egyszer egy ilyenbe.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Ez attól függ függ, hogy meddig szeretnél elmenni. Fel is jelentheted, hogy miután szétmentetek, ellopta, vagy csak nem akarja visszadni. Jogilag a tiéd, el sem adhatta volna. Szóval, rendőrség, majd szolgáltató. Tiltás+sim csere, aztán behajtani a készülék árát. A számlákat nem fogodntudni, hiszen azt te használtad. Az exed meg majd leboxolja azzal akinek eladta jogsértő módon. Lehetőséged van, ebben te döntesz.
-
4Grider
félisten
válasz
Tanulópénz. Remélhetőleg egy életre megtanultad, hogy saját névre nem vesszük más részletfizetését. Tele van ilyen sztorikkal a net.
A sim-et próbáld meg cseréltetni (ha még használatban és nem a te kezedben van), ilyenkor inaktívvá válik a régi sim. A telefon ellopása helyett pedig én az eltűnését jelenteném be. Akkor is letiltják és nem lesz hatóság félrevezetése a dolog. -
törölt tag
válasz
le kell tiltatni a szolgáltatóval a sim-et és a telefont is: ellopták ...
-
4Grider
félisten
válasz
Sok lehetőséged nincs.
Meg kell beszélni az ex-el, hogy a telefont az ő ötlete volt részletre megvásárolni saját magának. Nála van a telefon, legyen oly kedves fizetni. Ha erre nem hajlandó, akkor legalább a telefont kérd el, függetlenítsd ki legálisan és ingyen, és próbáld meg eladni, hogy néhány hónapot tudj az árából fizetni. -
justflash
aktív tag
válasz
ricshard444 #92842 üzenetére
Nincs egyik üzletben sem, ismerősöm tegnap/ma ment egy-egy kört érte, plaza-ban péntek környékére ígérte neki az egyik csajszi. De állítólag pár óra alatt elfogy ha jön is, állíts be készletértesítőt és usgyi ha jelez. Veszprémet is érdemes figyelni, az sincs messzebb.
/tök másra kerestem, csak megláttam a kérdést/
-
válasz
ricshard444 #92840 üzenetére
Érdemes ránézned a készülék adatlapján, hogy van-e készleten valamelyik fehérvári üzletben. Feleslegesen szerintem ne menj oda.
-
elekreg
tag
válasz
ricshard444 #92836 üzenetére
Az X-et nem tudom megnézni, mert nincs készleten, így nem enged tovább, hanem csak értesítést lehet kérni, ha elérhető lesz.
A 8 Plus 256 GB kicsivel olcsóbb (-20000 Ft a listaár különbözete), mint az X 64 GB és már arra is ezt kapom a kért paraméterekkel:
Ezt a 19 éves arany előfizetésemmel néztem.
Csak változik addig a dolog, amikor te akarod majd megvásárolni, vagy ha a rendszer nem, akkor üzletben hátha engedik előleg nélkül is megvásárolni. -
válasz
ricshard444 #71653 üzenetére
szia,
8490 ft az induló részlet, az a vásárláskor fizetendő, a további 19 * 8490 ft első részlete pedig a következő hónap utolsó napi határidejével indul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest