- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
veterán
válasz
Bareszotron #15 üzenetére
Kicsivel nagyobb.
-
Bareszotron
kezdő
Ha nagyobb mint egy Casio A168 akkor nem érdekel.
-
Kifejezetten az alváskövetésről beszélek!
Van egy youtuber srác, aki ezt is alaposan vizsgálja, nála se jól szerepelnek az amazfitek, de saját tapasztalatom is ez. A napi mozgást nehéz megítélni, de lépésszámban nem egyszer volt, hogy úgy értem el délután négykoer a 12 ezres célt hazafelé az autóban ülve az Amazfittel, hogy kábé meg sem mozdultam aznap. Ugyanez az érték 6-6500 lépés jelenleg OPW-t viselve, és mivel irodában tengetem a napjaimat, ezt is valószínűbbnek tartom (és a több éves fitbit használattal is összevág).
-
GTR3 /GTS3 vonalon írtam, amit. Igazából a Zepp app is rosszabb lett csak azalatt a 2,5 év alatt, ameddig aktívan használtam / használtuk. Amúgy szeretem a brandet, mert tök jó az anyagminőség, a kijelző, a stabilitás, az üzemidő. De az, hogy nincs GPay, illetve az, hogy a szenzor ennyire pontatlan, 2025-ben nekem már dealbreaker, bármennyibe is kerül. Oneplus Watch2R-t használok, a GTR3 tartalékba megmaradt, nivel semmi ára nincs használtan, de az alváskövetés teljesen más liga, a GTR szó szerint random generátor volt ebben.
-
-
judas13
veterán
Kellemes kis darab lett. És nem 2"-s óriás kijelzős.
-
Ricardo
titán
válasz
bollokcs80 #7 üzenetére
Igen, vannak fizetős részek, de szerencsére azok "csak exrtrák", és nélkülük is teljesen használható, és jól átlátható.
-
Csocsesz75
őstag
Azt mindenki vegye figyelembe, hogy jelenleg az OHealth alkalmazáshoz csak 1 OnePlus óra párosítható !
-
Hiei555
aktív tag
Pont mikor rászántam volna magam az Amazfit Active 2 re akkor látom ezt.
Na most melyik legyen akkor?
-
Ricardo
titán
Pofás. Kérdés mennyire pontosak benne az érzékelők.
-
cs.zs.
veterán
Ezt nem szabad Magyarországra hozni.
Ha stressz-szintet figyel, itt első nap felrobban szegényke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PR-Telecom
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest