- IFA 2026: Nagy ugrást ígér az EarFun Air Pro 5 aktív zajszűrésben
- IFA 2026: Élőben brutál jól néz ki a Tonino Lamborghini telefon
- A széria eddigi legfényesebb kijelzőjét tudhatja magáénak a Xiaomi Smart Band 11
- IFA 2026: 4K-s, 144 Hz-es kijelzővel jönnek a Lenovo csúcstáblái
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- IFA 2026: Jövőre Xiaomi villanyautók is kaphatók lesznek Európában
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- A széria eddigi legfényesebb kijelzőjét tudhatja magáénak a Xiaomi Smart Band 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- Felemás a szimmetria a Xiaomi útlevéltelefonján
- Milyen okostelefont vegyek?
-
76096 - 76001
76096 - 76001 76000 - 75901 75900 - 75801 75800 - 75701 75700 - 75601 75600 - 75501 75500 - 75401 75400 - 75301 75300 - 75201 75200 - 75101 75100 - 75001 75000 - 74901 74900 - 74801 74800 - 74701 74700 - 74601 74600 - 74501 74500 - 74401 74400 - 74301 74300 - 74201 74200 - 74101 74100 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
duronx
senior tag
Az ígért macskás projekt:

Az első két képen még VGA nélkül, aztán egy ideigelensen másik gépből kölcsönvett VGA-val (a sokat látott, és sok gépben megfordult 6750 XT Red Devil). Valamint külön felhívnám a figyelmet az utolsó képre, na, az a kínai macskás bios. Beszarás...

A hardver pedig:
- 2500D AIRFLOW Mid-Tower Dual Chamber PC Case - White - 20 eur apróhirdetésből
benne 3db, másik gépből kiszerelt NZXT F120 RGB Core ventivel - kb 30 eur értékben
- Colorful COLORFIRE B850M-MEOW WIFI7 V14 - 140 eur
- AMD Ryzen 5 7500F, szintén másik gépből kiszerelve, ott upgrade-eltünk 7700X-re - kb 100 eur értékben
- G.Skill Flare X5 F5-6000J3038F16GH1-FX5 16GB 6000MHz CL30 - 170 eur apróhirdetésből
- 1TB NVMe SAMSUNG PM981 MZVLB1T0HBLR-000L7 SSD - találtam régebbről a fiókban, valszeg valami régebbi laptopból lett kiszerelve. - mai árakon ez is olyan 120 eur érték...
- Thermalright AXP120-X67 WHITE ARGB - 25 eur, amazon warehouse deal
- DarkFlash PMT750 Gold Fully Modular - 67 eur, amazonÍgy összesen 402 EUR volt, amit elköltöttem, meg még olyan 250 eurónyi alkatrész ment bele saját elfekvő készletből. Sürgősen kell bele szereznem egy fehér VGA-t, ami kb ez a szint (3070(Ti), 6700XT ideális lenne, ez még olyan 250-300 euró lenne hozzá. Szóval most VGA nélkül olyan 650 EUR egy budget kategóriás AM5 játszós gép, és ebben még nincs benen a VGA. Utóbbiból értelemszerűen ebben a kategóriában inkább használt cucs jöhet szóba, lásd a fentieket. Újan nyilván az 5060(Ti), vagy a 9060XT rúg labdába, de azok közül 400 euró körül indulnak még a 8GB-os változatok is, szóval nagyon nem fog megállni az egész 1000 EUR alatt.
Így is csak úgy sikerült beszuszakolni erre a szintre, hogy van benne egy csomó használt cucc.Drága dolog lett a PC gaming...

Amúgy az összes komponenssel nagyon elégedett vagyok, nyilván a saját árszintjükön. A Corsair hozta a (z eleve magas) elvárásokat, a kínai lap még az elvártánál is minőségibb, minden a helyén, bios pöpec (és macskás), simán venném megint, vagy másik gépbe is, főleg ennyi pénzért... A tápról sok mindent nem tudok mondani, csandes, működik, súlyra megvan benne minden, a kábelek jó minőségűek, és szálanként textilszerű védőhuzatba csomagoltak (kábelfésű nincs hozzá, ettől kicsit spagettiszerű lesz, ha nem figyelünk). A hűtő meglepett kicsit, persze a 120cm-es venti alapján gondolhattam volna, hogy nem lesz kicsi, ebbe a gépbe elég lett volna ugyanebből egy 9cm-es modell is. Amúgy thermalright minőség, semmi extra, de teljesen korrekt, és még egy ennél jóval erősebb procihoz is bőven elég lenne.
Ja, az alaplappal kacsoltaban még annyi, hogy a VGA-t szívesen tettem volna az alsó pcie slotba, de az sajnos csak pcie 4.0 x4-es.

p
Érdekes projekt. Sem az alaplapról, sem a tápról nem hallottam még, viszont mindkettő minőséginek néz ki. Kíváncsi leszek hosszabb távon a megbízhatóságukra.
Ahogy néztem a Colorful honlapját ezek mindent is gyártanak, gondolom Kína s a környező országok a fő célcsoport, itt az EU-ban nem nagyon ismertek.
Amúgy szép az összhatás, nekem még a fekete vga is tetszik (főleg hogy egy Red Devil) Grt
-
parandroid
félisten
Nem tudom, engem nem zavart a keret, de tény, hogy jobban néz ki anélkül. A VGA viszont vertikálisan állítva mindig véleményes, ebben a házban viszont szerintem kimondottan nem passzol. De ha neked tetszik, akkor veled örülök!
Nekem is folyamatban van a kínai macskás projekt (meow), még kell bele egy proci (ki kéne szerelni másik gépből), meg egy hűtő (délutánra várom), illetve a RAM (remélem, az is megjön még ma), és akkor már csak egy VGA hiányzik... Nem spoilerezek, képek vagy ma este, vagy csak holnap.
p
Az ígért macskás projekt:

Az első két képen még VGA nélkül, aztán egy ideigelensen másik gépből kölcsönvett VGA-val (a sokat látott, és sok gépben megfordult 6750 XT Red Devil). Valamint külön felhívnám a figyelmet az utolsó képre, na, az a kínai macskás bios. Beszarás...

A hardver pedig:
- 2500D AIRFLOW Mid-Tower Dual Chamber PC Case - White - 20 eur apróhirdetésből
benne 3db, másik gépből kiszerelt NZXT F120 RGB Core ventivel - kb 30 eur értékben
- Colorful COLORFIRE B850M-MEOW WIFI7 V14 - 140 eur
- AMD Ryzen 5 7500F, szintén másik gépből kiszerelve, ott upgrade-eltünk 7700X-re - kb 100 eur értékben
- G.Skill Flare X5 F5-6000J3038F16GH1-FX5 16GB 6000MHz CL30 - 170 eur apróhirdetésből
- 1TB NVMe SAMSUNG PM981 MZVLB1T0HBLR-000L7 SSD - találtam régebbről a fiókban, valszeg valami régebbi laptopból lett kiszerelve. - mai árakon ez is olyan 120 eur érték...
- Thermalright AXP120-X67 WHITE ARGB - 25 eur, amazon warehouse deal
- DarkFlash PMT750 Gold Fully Modular - 67 eur, amazonÍgy összesen 402 EUR volt, amit elköltöttem, meg még olyan 250 eurónyi alkatrész ment bele saját elfekvő készletből. Sürgősen kell bele szereznem egy fehér VGA-t, ami kb ez a szint (3070(Ti), 6700XT ideális lenne, ez még olyan 250-300 euró lenne hozzá. Szóval most VGA nélkül olyan 650 EUR egy budget kategóriás AM5 játszós gép, és ebben még nincs benen a VGA. Utóbbiból értelemszerűen ebben a kategóriában inkább használt cucs jöhet szóba, lásd a fentieket. Újan nyilván az 5060(Ti), vagy a 9060XT rúg labdába, de azok közül 400 euró körül indulnak még a 8GB-os változatok is, szóval nagyon nem fog megállni az egész 1000 EUR alatt.
Így is csak úgy sikerült beszuszakolni erre a szintre, hogy van benne egy csomó használt cucc.Drága dolog lett a PC gaming...

Amúgy az összes komponenssel nagyon elégedett vagyok, nyilván a saját árszintjükön. A Corsair hozta a (z eleve magas) elvárásokat, a kínai lap még az elvártánál is minőségibb, minden a helyén, bios pöpec (és macskás), simán venném megint, vagy másik gépbe is, főleg ennyi pénzért... A tápról sok mindent nem tudok mondani, csandes, működik, súlyra megvan benne minden, a kábelek jó minőségűek, és szálanként textilszerű védőhuzatba csomagoltak (kábelfésű nincs hozzá, ettől kicsit spagettiszerű lesz, ha nem figyelünk). A hűtő meglepett kicsit, persze a 120cm-es venti alapján gondolhattam volna, hogy nem lesz kicsi, ebbe a gépbe elég lett volna ugyanebből egy 9cm-es modell is. Amúgy thermalright minőség, semmi extra, de teljesen korrekt, és még egy ennél jóval erősebb procihoz is bőven elég lenne.
Ja, az alaplappal kacsoltaban még annyi, hogy a VGA-t szívesen tettem volna az alsó pcie slotba, de az sajnos csak pcie 4.0 x4-es.

p
-
parandroid
félisten
Nem tudom, engem nem zavart a keret, de tény, hogy jobban néz ki anélkül. A VGA viszont vertikálisan állítva mindig véleményes, ebben a házban viszont szerintem kimondottan nem passzol. De ha neked tetszik, akkor veled örülök!
Nekem is folyamatban van a kínai macskás projekt (meow), még kell bele egy proci (ki kéne szerelni másik gépből), meg egy hűtő (délutánra várom), illetve a RAM (remélem, az is megjön még ma), és akkor már csak egy VGA hiányzik... Nem spoilerezek, képek vagy ma este, vagy csak holnap.
p
-
donchicco
tag
-
Jim74
nagyúr
A manuál szerinti 368 mm az inkább kb. 365 és ha toronyhűtőd van, valamint vastag a VGA és holyan hosszú, hogy keresztbe kelljen forgatni a behelyezéshez, akkor a CPU hűtőt lehet feltenni utoljára. Leglábbis nálam vissza kellett még a RAM-okat is "bontani", sőt a VGA kimenet porvédő műanyagokat is le kellett venni. Zsírozva, cipőkanállal ment be
.Egyébként szerintem jó hát, ha 3,5-es rekeszben is lesz eszköz, akkor front ventit érdemes lejjenn is elhelyezni. Nekem ez volt a másik problémám, hogy már nm volt kedvem megint szétszedni lejjebb tenni az egyik front ventit, így viszont 45 fokos volt idle a HDD, ami nem szerencsés.
-
Power17
tag
-
Jim74
nagyúr
-
Power17
tag
Én is ezt a gépházat néztem ki, bár valószínűleg amit néztem vgat kisebb
ha gépházat cserélsz szólj
-
parandroid
félisten
milyen ventit tettél rá? Nincsen az NZXT-nek reverse 420-as, bár a hivatalos oldalon reklámozzák...EU-ba nincsen belőle
Mindenképpen reverse kellene, mert rájöttem, hogy a venti hátulját nézem az üvegen keresztül...elölről meg mindegy mi van mert a rács miatt nem látni rendesen. Neked egyben van a 3 vagy egyenként van összetéve?Sima F420 RGB Core blokkot vettem, engem nem zavar, hogy a hátulja látszik, de értem a problémát. Az igazság az, hogy ez szerintem annyira keveseket zavar, hogy meg az nzxt sem reagálta le, ezért is nincs a kínálatban ilyen.
p
-
donchicco
tag
Még annyi, hogy mi előre egy 420-as venti(sor)t vettünk, aokkal jobban néz ki, mint a 360-as abban a nagy résben. A meglévő 360-as meg ment fel az aio-ra. Így talán neked sem kell cserélned, mert a venti kitakarja a radiátort.
pmilyen ventit tettél rá? Nincsen az NZXT-nek reverse 420-as, bár a hivatalos oldalon reklámozzák...EU-ba nincsen belőle
Mindenképpen reverse kellene, mert rájöttem, hogy a venti hátulját nézem az üvegen keresztül...elölről meg mindegy mi van mert a rács miatt nem látni rendesen. Neked egyben van a 3 vagy egyenként van összetéve? -
marinea2
addikt
-
KAMELOT
titán
-
macika5
csendes tag
Ha már csak vasdobozokat látni,én most is kihagytam a csicsát.De legalább gép lesz.
-
Jim74
nagyúr
Megtaláltam a legegyszerűbb, legnagyszerűbb megoldást
.
Vannak ilyen mágneses USB telefontöltő kábeleim, amiben van egy halvány zöld led, ha feszültség alatt van: [link]
Ezt bedugom a gép hátuljába és a ház tetejére szépen elvezetem hátul, odatapad a mágnes miatt és, amikor alvóban van, akkor az USB feszültség alatt marad és világítani fog a kis zöld led.
Nem kell semmit vennem, nem kell semmit szerelnem, csak a BIOS-ban átállítani az ErP Ready-t disabled-re. -
donchicco
tag
Még annyi, hogy mi előre egy 420-as venti(sor)t vettünk, aokkal jobban néz ki, mint a 360-as abban a nagy résben. A meglévő 360-as meg ment fel az aio-ra. Így talán neked sem kell cserélned, mert a venti kitakarja a radiátort.
pKöszi, jó ötlet!
A kijelző végett is szeretném cserélni a vízhűtőt, meg a kábel miatt. (a Li-nél oldalról jön és alig lóg be a házba!) -
parandroid
félisten
Ez addig működik, amíg nem valami szakadt alaplapod dobnak oda, hogy rakd össze, és keresheted az egy betűben eltérő, közel 10 éves, szirszar lapok manualjait.
p
-
Jim74
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
Lehet, hogy elengedem az egészet, mert igazából tökmindegy, hogy alvóban van-e vagy sem, mert általában abban van, ha napokra elmegyek, akkor meg úgyis leállítom. Egyébként meg szünetmentesen van, szóval alvóban sem érheti nagy meglepetés a gépet.
A front panel csatlakozó dugdosást de utáltam én is.
Nekem nem volt gondom vele, mindig szépen elolvastam az alaplap leírását mit hová kell dugni.
Ellenben az RGB 5V csatlakozóval most is lehet szenvedni... -
Jim74
nagyúr
Sose gondoltam volna, hogy ilyet látni fogok meg manapság. Gyűlöltem az előlapi kábeleket, nekem megváltás volt a front panel csatlakozó. Bár az is igaz, hogy a power switchen kívül sose kötóttem be semmit, azt meg már csukott szemmel is tudom, hova megy.
Bár az is igaz, hogy nemreg valaki olyan házat keresett, amin van HDD LED is, mert ő meg azt hiányolta. Valszeg erre is van kínai megoldás…
p
Lehet, hogy elengedem az egészet, mert igazából tökmindegy, hogy alvóban van-e vagy sem, mert általában abban van, ha napokra elmegyek, akkor meg úgyis leállítom. Egyébként meg szünetmentesen van, szóval alvóban sem érheti nagy meglepetés a gépet.
A front panel csatlakozó dugdosást de utáltam én is.
-
parandroid
félisten
Sose gondoltam volna, hogy ilyet látni fogok meg manapság. Gyűlöltem az előlapi kábeleket, nekem megváltás volt a front panel csatlakozó. Bár az is igaz, hogy a power switchen kívül sose kötóttem be semmit, azt meg már csukott szemmel is tudom, hova megy.
Bár az is igaz, hogy nemreg valaki olyan házat keresett, amin van HDD LED is, mert ő meg azt hiányolta. Valszeg erre is van kínai megoldás…
p
-
barnam_
nagyúr
Úgy is lehet

Nálam akkor van csak sleepben, ha használom de nem nyúlok egy ideig hozzá, estére kikapcsolom. SSD-vel pillanatok alatt bekapcsol.
Ez igazából egy beidegződés laptopok felől, a fos s2idle miatt rendszeresen felébred a gép alvóból. -
barnam_
nagyúr
Tökéletes terv. Jó, hogy Alin minden van ami kell ilyen DIY projektekhez

-
Jim74
nagyúr
-
Jim74
nagyúr
Porszűrő szerintem felesleges, én mindig kiszedem, jobban szellőzik.
Ahogy mások írják, valahogy egy power ledet kell rávarázsolni.Nálam pl. az RGB ledek lekapcsolnak ha alvóban van a gép. Ha a pici kék led nem lenne a Jonsbo Z20 bekapcsoló gombjában, nem tudnám megmondani hogy off vagy sleep.
-
bobalazs
nagyúr
Ahogy mások írják, valahogy egy power ledet kell rávarázsolni.Nálam pl. az RGB ledek lekapcsolnak ha alvóban van a gép. Ha a pici kék led nem lenne a Jonsbo Z20 bekapcsoló gombjában, nem tudnám megmondani hogy off vagy sleep.
Nekem meg nem kell led hogy tudjam sleepbe van a gép, mert mindig abba teszem
. -
mpierre
veterán
Akkor go to első javaslat. A régi házból kibűvölt kábelt, leddel, csatival meg tudod oldani a hiányzó fényinformációt. A csatiből kiszeded a kábelt a rakrimpelt hüvellyel együtt. Kis csavarhúzó, tű, fogpiszkáló is megteszi. Kb olyasmire számíts, mint a venti csatlakozó. Aztán a hüvelyt beletolod a csatisorba a megfelelő helyre. A ledet meg elrakod valahova.
-
barnam_
nagyúr
-
Jim74
nagyúr
-
mpierre
veterán
-
Jim74
nagyúr
Az a baj, hogy a jelenlegi házamban hiába csak a power switch van kivezetékelve, teljes csatlakozósorra rakták, ami az egész jfp-t elfoglalja. Tehát nem tudok pluszban egy ledet rákötni.
-
mpierre
veterán
Régi / régebbi számítógépházból kábellel együtt kiműthető, aztán ízlés szerint bárhova elhelyezhető.
-
Jim74
nagyúr
-
Grave_444
nagyúr
-
Jim74
nagyúr
RGB ventilátorokkal.
Asztalon lévő géphez szerintem tök fölösleges a porszűrő, ha nem valami iparterületen, vagy a nagy aldöldi homoksivatag közepén laksz. Mesh panelek szűrnek eleget, néha meg úgyis ki kell porolni.p
Azért mondjuk nem villogtatnám az egész gépet
. Azt hittem van valami workaround. 
Akkor nem veszem meg a plusz porszűrőt. -
parandroid
félisten
RGB ventilátorokkal.
Asztalon lévő géphez szerintem tök fölösleges a porszűrő, ha nem valami iparterületen, vagy a nagy aldöldi homoksivatag közepén laksz. Mesh panelek szűrnek eleget, néha meg úgyis ki kell porolni.p
-
Jim74
nagyúr
Jól latom, hogy a Lian Li 207 háznál nincs power led? Higyan lehetne megoldani, hogy ránézésre megállapítható legyen, hogy alvóban, vagy kikapcsolva van a gép?
Másik kérdésem, hogy érdemes-e megvenni a kiegészítő front porszűrőt, ha asztalon van a gép otthoni környezetben? -
Jim74
nagyúr
-
parandroid
félisten
-
Jim74
nagyúr
Na, ez mán döfi! Tetszik ez az elöl tápos elrendezés.

A kábelmenedzsment is igen szépen sikerült, bár én a pumpa csöveiről levenném a kötést (vagy legalabb cseréld feketére)...
A másik, ami kicsit zavaró, az a VGA tápkábele. Ha sima pcie csatlakozó lenne, akkor azt mondanam, hogy hozd el fölül egy fordítóval, de a 12v vhpwr csatlakozóval en sem biztos, hogy szívesen fordítóznék.

Az Aorusban amúgy kicsit csalódnom kellett. Nem azért mert nem kurva jó saját jogon, hanem mert az Asus TUFnak csak a wannabe kisöccse lehet…

p
Ihletet kaptam.... Flash!!! Hááááá!
(és a velco stripet is lecseréltem)
Nem, nem ő tartja a VGA-t és nem Gordon, hanem a másik.

-
parandroid
félisten
Ha már van ilyen topic, felteszem az én építésemet.
Házat és hűtőventiket most cseréltem le. (NZXT H440-ről H7 Flow RGB-re)
Sajnos horror összeg a fehér építés, így azokat majd csak egyesével fizukor
cserélem.
Sorrend: LIAN LI HydroShift II LCD-S 360 CL fehér
GIGABYTE B850 AORUS ELITE WIFI7 ICE
NZXT C850 850W fehér PCIe5
ezt csak ha rámszakad a lottó nyeremény: KINGSTON FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 KIT KF560C30BWEAK2-32
Ami most van benne:
Gigabyte B650 Gaming X AX (AM5)
AMD Ryzen 7 7800X3D
G.Skill Trident Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30
MSI 3080 Gaming X Trio
EVGA 750W
Philips Envia 27M2N8500 (ő mutatja a gép által generált képeket
)
[kép]
p -
parandroid
félisten
Ja, kicsit fura az a lelógó bumszli... Viszont 70 euró volt akciósan, és megtetszett a tulajdonosnak a világító TUF logo - az alaplap, meg a VGA mellé jól is néz ki, ez tény.
p
-
donchicco
tag
Ha már van ilyen topic, felteszem az én építésemet.
Házat és hűtőventiket most cseréltem le. (NZXT H440-ről H7 Flow RGB-re)
Sajnos horror összeg a fehér építés, így azokat majd csak egyesével fizukor
cserélem.
Sorrend: LIAN LI HydroShift II LCD-S 360 CL fehér
GIGABYTE B850 AORUS ELITE WIFI7 ICE
NZXT C850 850W fehér PCIe5
ezt csak ha rámszakad a lottó nyeremény: KINGSTON FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 KIT KF560C30BWEAK2-32
Ami most van benne:
Gigabyte B650 Gaming X AX (AM5)
AMD Ryzen 7 7800X3D
G.Skill Trident Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30
MSI 3080 Gaming X Trio
EVGA 750W
Philips Envia 27M2N8500 (ő mutatja a gép által generált képeket
)
[kép]
-
marinea2
addikt
Elkészült a H7 Flow build is.
Asus TUF B850-Plus
9700X
Asus TUF LC II 360 AIO
(az eredeti ventik helyett 360-as nzxt sorral)
Crucial 32GB DDR5 6400MHz CL36
2x1TB nvme SSD
Corsair RM850x
Asus TUF 7900XT
Semmi extra, színekkel még lehet majd játezani, de egyelőre ez tetszik a tulajdonosnak, illetve VGA tartónak készül
majd valami 3D nyomtatott, mert egy kicsit azért lóg.
pSzep lett grat!
en is szereltem ezt a TUF AIO-t, valahogy nem tudtam megbekelni a pumpa megoldasukkal szemre.
-
barnam_
nagyúr
Asus TUF B850-Plus
9700X
Asus TUF LC II 360 AIO
2x1TB nvme SSD
Corsair RM850x
Asus TUF 7900XT
Semmi extra, színekkel még lehet majd játezani, de egyelőre ez tetszik a tulajdonosnak, illetve VGA tartónak készül
pSzép letisztult build lett!
-
parandroid
félisten
Szép lett nagyon.

NZXT, akarom mondani NZXT ventilátor felvásárló.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon bejött neked ez a vonal, aláírom esztétikus megoldás és így tökéletes az összhang.A gépről még annyit az én szemem zavarja a felesleges hely és a kártya alatt legalább 10-15cm "kihasználatlan". Tudom a táp miatt muszáj volt így kialakítani és ATX lapot fogadó ház, na de nálad sincs a kártyán kívül semmi pci-e bővítő..
Ja és túl széles is.
ITX vonalon is mozogtam sokáig, engem inkább az nyűgöz le, ha egy ilyen erős gépet halkan lehűtve összeraknak 10-15 literben és akkor semmi extrém esetről nem beszélünk. 20l meg sima ugy, akár mATX mellett, normál ATX táppal.Szellőzést nagyon leegyszerűsíti a nagy űrtartalom, meg a sok üres hely. Ez meg munkagépnek készült, ezért is lett a hűtés is túlméretezve (tervben volt, hogy 9900X-el készül, de azt meghagytuk egy későbbi upgrade-re (valszeg zen6-tal majd).
Piszkálja a fantáziám amúgy a H2 Flow AM5-re átépítése is, de az nem mostanában lesz, mert ezeket az árakat nem fizetem ki egy második, tartalékos, cipelős gépre.
p
-
Grave_444
nagyúr
Asus TUF B850-Plus
9700X
Asus TUF LC II 360 AIO
2x1TB nvme SSD
Corsair RM850x
Asus TUF 7900XT
pSzép lett nagyon.

NZXT, akarom mondani NZXT ventilátor felvásárló.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon bejött neked ez a vonal, aláírom esztétikus megoldás és így tökéletes az összhang.A gépről még annyit az én szemem zavarja a felesleges hely és a kártya alatt legalább 10-15cm "kihasználatlan". Tudom a táp miatt muszáj volt így kialakítani és ATX lapot fogadó ház, na de nálad sincs a kártyán kívül semmi pci-e bővítő..
Ja és túl széles is.
ITX vonalon is mozogtam sokáig, engem inkább az nyűgöz le, ha egy ilyen erős gépet halkan lehűtve összeraknak 10-15 literben és akkor semmi extrém esetről nem beszélünk. 20l meg sima ugy, akár mATX mellett, normál ATX táppal. -
parandroid
félisten
Asus TUF B850-Plus
9700X
Asus TUF LC II 360 AIO
2x1TB nvme SSD
Corsair RM850x
Asus TUF 7900XT
p -
Jim74
nagyúr
Csak a cpu hűtő világított és a kártya, zártabb volt, fekete, kompaktabb, letisztultabb. De mondom szép a végeredmény és megértem a cserét. Nekem most full fekete, rgb mentes az egész csak a vga világít minimálisan, a TUF logón. Cserébe az egér, billentyűzet és az asztal is ad fényt... Este nem kell lámpát kapcsolni a nappaliban.

Nekem a monitoromon van egy 5000 Ft-os IKEAS-s ledes lámpa. Az nekem nagyon bejött. Az RGB meg azért lett, mert ha már a ház első ventijei gyárilag RGB-sek, akkor úgy voltam vele, hogy legyen minden az (az aldókat nem voltam hajlandó kicserélni, mert az is gyári, csak az nem RGB-s). Igazából, ha nagyon megunom, akkor lekapcsolom
.
De abban egyetértek Veled, hogy az talán elegánsabb volt
. -
Grave_444
nagyúr
Ezt hogy érted, hogy letisztultabb volt? Mi az ami jobban tetszett abban?
. (Jogos, nem volt ennyi világítás benne
).
Ugyanaz a konfig, csak a toronyhűtő helyett AIO lett.
Sajnos muszáj volt cserélnem a házat, mert a VGA neccesen fért be, illetve a HDD nem igazán kapott levegőt és alapon 45 fokos volt, ami számomra nem elfogadható.Csak a cpu hűtő világított és a kártya, zártabb volt, fekete, kompaktabb, letisztultabb. De mondom szép a végeredmény és megértem a cserét. Nekem most full fekete, rgb mentes az egész csak a vga világít minimálisan, a TUF logón. Cserébe az egér, billentyűzet és az asztal is ad fényt... Este nem kell lámpát kapcsolni a nappaliban.

-
Jim74
nagyúr
Ezt hogy érted, hogy letisztultabb volt? Mi az ami jobban tetszett abban?
).
Ugyanaz a konfig, csak a toronyhűtő helyett AIO lett.
Sajnos muszáj volt cserélnem a házat, mert a VGA neccesen fért be, illetve a HDD nem igazán kapott levegőt és alapon 45 fokos volt, ami számomra nem elfogadható. -
Grave_444
nagyúr
-
Jim74
nagyúr

A kábelmenedzsment is igen szépen sikerült, bár én a pumpa csöveiről levenném a kötést (vagy legalabb cseréld feketére)...
A másik, ami kicsit zavaró, az a VGA tápkábele. Ha sima pcie csatlakozó lenne, akkor azt mondanam, hogy hozd el fölül egy fordítóval, de a 12v vhpwr csatlakozóval en sem biztos, hogy szívesen fordítóznék.

Az Aorusban amúgy kicsit csalódnom kellett. Nem azért mert nem kurva jó saját jogon, hanem mert az Asus TUFnak csak a wannabe kisöccse lehet…

p
Köszönöm
Az AIO csövet nem tudtam, hogy összefogjam-e. A VGA tápkábelével nem merek "szórakozni".
Meg elég pénzt elszórtam most erre a variálásra...
TUF vs. AORUS: de hát ezek RADEONOK!!!
-
Jim74
nagyúr
Köszönöm.
NAS régi 4 x 8TB-s tömbből megmaradt egyik HDD, ezen vannak számlák, egyéb doksik, telefon és egyéb backupok. Az egész össze van időnként szinkronizálva NAS-ra. -
abridabri
veterán
2 gép igen. Nincs mit dolgozni , minden kàbelt elrendeztem amennyire lehetett ,ìgy is elment csak a kàbelezésre 1nap
Talàn minimàlisan lehetne még rendezgetni ,de nem éri meg a belefektetett óràkat,mivel az az oldal nem làtszódik
-
parandroid
félisten
HDD-t azért sokan használnak még, csak hagyomanyos elrendezesnél el van rejtve egy keretben a gép elején, alul, és nyitott gépnel is csak leszedett hátfallal látod. Itt is eltűnik, ha fent van az oldallap. Amúgy meg ha nincs valakinek kiterjedt mozgóképes gyűjteménye, akkor manapság jól kiváltható, még ilyen az SSD árak mellett is.
p
-
parandroid
félisten

p
-
bobalazs
nagyúr
-
Jim74
nagyúr
…és úgy eldurrant az agyam, hogy a CPU hűtő is le lesz cserélve egy AIO-ra.
Yesss!
pMa sikerült átktözni a Lian Li 207-be az AIO-val. Végre elfért minden. A 160-as táppal és a 63 mm vastag radiátorral sem volt gond.

-
barnam_
nagyúr
-
parandroid
félisten
Akkor az enyémre mit mondasz ?

YT vid működés közben
itt látszik igazán a méreteLattam mar kisebb cserépkályhát.
De azert azt be kell látnod, hogy akommersz
, és azotthoni felhasználóknak keszült
kategóriába ez nemigen besorolható.p
-
SoulReaver
veterán

YT vid működés közben
itt látszik igazán a méreteAdj már egy hűtőt a sörödből...

-
Grave_444
nagyúr
-
abridabri
veterán
Őszintén szólva nemigen tudok elkepzelni, kommersz, otthoni felhasználóknak szánt házat, ami nagyobb, mint a H9 Flow…
p

YT vid működés közben
itt látszik igazán a mérete -
parandroid
félisten
-
abridabri
veterán
Azt is kicsit sokallom… Aztán lehet csak beállítás kérdése. Nálam a 9800X3D, meg a 7900XT sem megy játék alatt 60 fok fölé, és olyankor van 50% körül az összes venti. De nyilván nem fair egy 3 oldalról full ventivel kirakott, ekkora hodályt hasonlítani egy kompakt midi toronyhoz (a kepen latszanak amúgy az idle homérsékletek). No meg nem mintha a terheles alatt 70 fok kimondottan sok lenne…
p
Azért az nagyon messze van a hodály háztól
-
barnam_
nagyúr
Azért hozzátartozik, hogy elpakoltam a felesleges cuccokat az asztalról a fotó előtt

Az eGPU setup majd szüleim házába megy mert egyszerűbb (és olcsóbb), mint egy második PC-t összerakni.
Gamer laptop meg nem opció nálam mert nagyobb / többet fogyaszt (standard usb-c dokkoló nem elég tölteni), mint ami nekem ideális lenne. -
KAMELOT
titán
-
Atish19
őstag
Ebben is lehet valami. Aztán a sok kis dolog összeadódik.
pMeg a cache elhelyezkedése sem elhanyagolható. 9800X3D-nél alul van míg a 7800X3D-nél felül. Ez is hoz jó néhány C-t a 9800X3D javára.
-
parandroid
félisten
-
Floyd80
addikt
Ez nekem is tetszik. Nagyon szép tiszta!
A CPU hőmérséklet viszont nekem kicsit soknak tűnik. Ekkora különbség lenne a 7800X3D, és a 9800X3D között? Vagy ennyit számít nálam a 8db 14-es, meg a bónusz 12-es venti a H9-ben?
p
Valószínű a kisebb radiátor felület is szerepet játszik, 240-ről a 280 elég "nagy" ugrás, nagyobb mint a 280 vs. 360.
-
barnam_
nagyúr
Az asztalról még nem tettem be képet:

Balról jobbra:
ThinkPad T14 G5 (8840U, 64GB, 1TB);
Aoostar EG02 eGPU + GB 9070XT OC + Corsair RM1000e PSU;
Gigabyte MO27U2 4k OLED;
ThinkPad TB4 Dock Gen2 7500;
Cherry DW 9500 Slim bill + egér;
Valco VMK25.2 fejhallgató -
parandroid
félisten
Azt is kicsit sokallom… Aztán lehet csak beállítás kérdése. Nálam a 9800X3D, meg a 7900XT sem megy játék alatt 60 fok fölé, és olyankor van 50% körül az összes venti. De nyilván nem fair egy 3 oldalról full ventivel kirakott, ekkora hodályt hasonlítani egy kompakt midi toronyhoz (a kepen latszanak amúgy az idle homérsékletek). No meg nem mintha a terheles alatt 70 fok kimondottan sok lenne…
p
-
pethYeti
addikt
Ez nekem is tetszik. Nagyon szép tiszta!
A CPU hőmérséklet viszont nekem kicsit soknak tűnik. Ekkora különbség lenne a 7800X3D, és a 9800X3D között? Vagy ennyit számít nálam a 8db 14-es, meg a bónusz 12-es venti a H9-ben?
p
Így a 9600x kb 69-70 fok volt. De elég szolid görbét rakok az AIO-ra hogy halk legyen.
Fix 60% a pumpa, és cpu pedig így.
Cinebench R23 alatt amúgy 81-82 fok a max.
-
parandroid
félisten
Egyelőre "megvagyok". Egyedül még az kérdés, hogy alulra rakjak-e extra hűtőt. De olvastam olyat hogy alul ebben a házban a hűtő nagyon hangos, rezonál. És ugye ott a táp beszívója is. Amúgy CPU 75 fok körül alakul gamingben, GPU pedig 60-56 között (BF6).
NZXT H5 Flow RGB (2024)
Ryzen 7800x3D
RTX 5070 Ti
ARCTIC Liquid Freezer III 240 Pro A-RGB Black
32GB Kingston 32GB 6000MHz DDR-5 Fury Beast
ASUS TUF GAMING B650-PLUS
FSP 750W 80+ Gold VITA GMEz nekem is tetszik. Nagyon szép tiszta!
p
-
marinea2
addikt
Egyelőre "megvagyok". Egyedül még az kérdés, hogy alulra rakjak-e extra hűtőt. De olvastam olyat hogy alul ebben a házban a hűtő nagyon hangos, rezonál. És ugye ott a táp beszívója is. Amúgy CPU 75 fok körül alakul gamingben, GPU pedig 60-56 között (BF6).
NZXT H5 Flow RGB (2024)
Ryzen 7800x3D
RTX 5070 Ti
FSP 750W 80+ Gold VITA GMNekem tetszik! Gratula, jo setup!
-
pethYeti
addikt
NZXT H5 Flow RGB (2024)
Ryzen 7800x3D
RTX 5070 Ti
FSP 750W 80+ Gold VITA GM -
marinea2
addikt
-
KAMELOT
titán
-
parandroid
félisten
-
bobalazs
nagyúr
-
parandroid
félisten
Köszi
Lesz alatta támasztó, csak a gyári nem fért oda, a nyomtatott.meg még nem jött meg. 2-3 napot kibír, de egyébként szét lesz szedve, mert nem vagyok kibékülve, hogy így fért be a vga.
Az egész megy át egy Lian Li 207-be és úgy eldurrant az agyam, hogy a CPU hűtő is le lesz cserélve egy AIO-ra.…és úgy eldurrant az agyam, hogy a CPU hűtő is le lesz cserélve egy AIO-ra.
Yesss!
p -
Jim74
nagyúr
-
Grave_444
nagyúr
A vga-nak semmivel nem lesz jobb, ha van előtte még pár centi hely.
-
Jim74
nagyúr
Szombaton már szétidegeltem magam. Aztán a tegnapom másik ház keresgéléssel telt, mert a külső méretet nem nagyon szerettem volna növelni, de a vga-nak nagyobb helyet szerettem volna, de legyen porszűrő, de ne legyen panoráma üveges. Ha a Lian Li sem lesz jó, akkor megbolondulok...
-
Jim74
nagyúr
-
marinea2
addikt
Köszi
Lesz alatta támasztó, csak a gyári nem fért oda, a nyomtatott.meg még nem jött meg. 2-3 napot kibír, de egyébként szét lesz szedve, mert nem vagyok kibékülve, hogy így fért be a vga.
Az egész megy át egy Lian Li 207-be és úgy eldurrant az agyam, hogy a CPU hűtő is le lesz cserélve egy AIO-ra.Ez a setup megerdemel egy tagasabb jobb hazikor ne bankodj
-
Grave_444
nagyúr
Köszi
Az egész megy át egy Lian Li 207-be és úgy eldurrant az agyam, hogy a CPU hűtő is le lesz cserélve egy AIO-ra.Kellett felrakni róla képeket.
-
Jim74
nagyúr
Köszi
Az egész megy át egy Lian Li 207-be és úgy eldurrant az agyam, hogy a CPU hűtő is le lesz cserélve egy AIO-ra. -
duronx
senior tag
Grt. szép konfig.
A vga nem lóg egy kicsit? Lehet csak optikai csalódás, de én raknék a helyedben egy kitámasztót alá. -
parandroid
félisten
Nekem most (még?
) H6 van, az első verzió. Nagyon jó ház ez is.
Talán amiben lehetne jobb, az a porszűrők hiánya (pótoltam Alis porszűrőkkel, müxik, még ha nem is gyári), illetve egy bosszantó dolog: vettem egy csomó sorolható ventit - oké, ocót, nem gyárit -, hogy kicsit csökkenjen a kábelrengeteg. Hát elöl/oldalt annyira szűk a hely, hogy a minimálisan szélesebb (sorolható, de az utolsó venti szélére kerül egy csatlakozó) ventik már nem férnek bele, annyira passzos a hely
. Kb. 1 cm kellene magasságban, illetve, hogy őszinte legyek, ennyi jó lett volna a 360-as AIO-nak is felül. Ráadásul ez valami agyhalál az NZXT-nél, ahogy néztem, a frissített H6 is ugyanilyen, ráadásul a hodály H9-nél se magasabb az oldalsó ventiknél a hely.
Ez azért van, mert a sajat gyári vntijeiknek összesen 2 kábele van (van amelyiknel csak egy, ami az új kontrollerbe megy, és egyben van a pwm+rgb), ami bőven elfér. Lanyomnak van ez a H6, már régóta tervezem, hogy lecserélem neki a 3db 12-est egy 360-asra, meg a regi kraken elite-en is a 2db 12-est egy 240-esre. Csak nem sok kedvem van újrakáblmendzselni… Meg a minimalis esztétikai előrelepésen túl sok értelme nem is lenne (a legendary nyuszis konfig, ugye).
p
-
BigBear
senior tag
Nekem most (még?
) H6 van, az első verzió. Nagyon jó ház ez is.
Talán amiben lehetne jobb, az a porszűrők hiánya (pótoltam Alis porszűrőkkel, müxik, még ha nem is gyári), illetve egy bosszantó dolog: vettem egy csomó sorolható ventit - oké, ocót, nem gyárit -, hogy kicsit csökkenjen a kábelrengeteg. Hát elöl/oldalt annyira szűk a hely, hogy a minimálisan szélesebb (sorolható, de az utolsó venti szélére kerül egy csatlakozó) ventik már nem férnek bele, annyira passzos a hely
. Kb. 1 cm kellene magasságban, illetve, hogy őszinte legyek, ennyi jó lett volna a 360-as AIO-nak is felül. Ráadásul ez valami agyhalál az NZXT-nél, ahogy néztem, a frissített H6 is ugyanilyen, ráadásul a hodály H9-nél se magasabb az oldalsó ventiknél a hely.
-
parandroid
félisten
Úgy voltam vele, hogy a ház specikikáció 368 mm-t írt a VGA speckóban 360 mm volt, tehát marad 8 mm, az mindenre elég. Na az 8 mm, inkább 3-4 mm. Majdnem be kellett zsírozni, hogy el tudjam forgatni a VGA-t a házban.
Már rendeltem támasztót, mert annyira ki lett centizve, hogy az AORUS-hoz adott gyári támasztékot sem tudtuk felrakni
.Ez most már ebben a házban marad, legfeljebb nézem az akciókat és majd ha lesz valami, akkor átpakolom.
Esetleg van valami ajánlatod, ami nem sokkal nagyobb, de jobban elfér a VGA és hasonlóan letisztult, mint a bq Airflow?
-
Jim74
nagyúr
Ja, a VGA jól ki lett centizve, ez a másik, ami miatt nagyobb házra váltottam...

A jobb alsó sarkát nálad is érdemes lesz majd kitámasztani, mert lógni fog, és addig is feszíti a slotot.
De amúgy kevéssel alattad ott a H2 Flow konfig is, ezt mind bele lehetne pakolni abba is, annak is megvan a szepsege, de az már mas műfaj. Na jó, a 33mm VGA clearance lenne valszeg a szűk keresztmetszet, nálam a 32cm-es Red Devil épphogy befért, pedig a fenti kepen latni, hogy a BQ-ben volt meg vagy 4-5 centi utana.
p
Úgy voltam vele, hogy a ház specikikáció 368 mm-t írt a VGA speckóban 360 mm volt, tehát marad 8 mm, az mindenre elég. Na az 8 mm, inkább 3-4 mm. Majdnem be kellett zsírozni, hogy el tudjam forgatni a VGA-t a házban.
Már rendeltem támasztót, mert annyira ki lett centizve, hogy az AORUS-hoz adott gyári támasztékot sem tudtuk felrakni
.Ez most már ebben a házban marad, legfeljebb nézem az akciókat és majd ha lesz valami, akkor átpakolom.
Esetleg van valami ajánlatod, ami nem sokkal nagyobb, de jobban elfér a VGA és hasonlóan letisztult, mint a bq Airflow?
-
parandroid
félisten
Ja, a VGA jól ki lett centizve, ez a másik, ami miatt nagyobb házra váltottam...

A jobb alsó sarkát nálad is érdemes lesz majd kitámasztani, mert lógni fog, és addig is feszíti a slotot.
De amúgy kevéssel alattad ott a H2 Flow konfig is, ezt mind bele lehetne pakolni abba is, annak is megvan a szepsege, de az már mas műfaj. Na jó, a 33mm VGA clearance lenne valszeg a szűk keresztmetszet, nálam a 32cm-es Red Devil épphogy befért, pedig a fenti kepen latni, hogy a BQ-ben volt meg vagy 4-5 centi utana.
p
-
Jim74
nagyúr
Jól tele lett pakolva, de ízléses darab lett.
En pomt emiatt a zsúfoltság
miatt cseréltem le az 500DX-et; ahogy egyre nőttek a hardverek, a végére nagyon tele lett…
Az alsó pcie tápkábelt az alaplapból nyugodtan kiszedheted, meg a másik felét a tápból is, és akkorvegy kábellel kevesebb, az teljesen fölösleges.
p
Köszönöm
. Majd, ha lesz életerőm, akkor kiszedem.
Gondolkodtam egy darabig, hogy szétszedem és visszaküldöm a házat az Alzanak, de aztán úgy voltam, hogy ha már be lett rakva, akkor ennyi. Majd egyszer valamikor átpakolom egy nagyobb házba, talán. -
Jim74
nagyúr
Be Quiet! Pure Base 501 Airflow
Corsair RM850x 850W 80 PLUS Gold
MSI B850 Tomahawhk MAX WiFi
Ryzen 7 7800X3D
Alpenföhn Dolomut Premium
Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30
Seagate Firecuda 530 2TB
WD Red 8TB HDD
Gigabyte AORUS GeForce RTX 5070 Ti MASTER 16GRemélem nem hagytam ki semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
-
76096 - 76001
76096 - 76001 76000 - 75901 75900 - 75801 75800 - 75701 75700 - 75601 75600 - 75501 75500 - 75401 75400 - 75301 75300 - 75201 75200 - 75101 75100 - 75001 75000 - 74901 74900 - 74801 74800 - 74701 74700 - 74601 74600 - 74501 74500 - 74401 74400 - 74301 74300 - 74201 74200 - 74101 74100 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- ZIDOO médialejátszók
- Battlefield 6
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Asztalos klub
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szemüveges topik
- IFA 2026: Jövőre Xiaomi villanyautók is kaphatók lesznek Európában
- További aktív témák...
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával.
- Újra Raktáron! MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- // 3D NYOMTATÁS // 3DKRAFT.HU - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 515+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston HyperX Fury Renegade 6400MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Add el nekünk!Sony PlayStation 4/ 5/ 5 Pro

Így is csak úgy sikerült beszuszakolni erre a szintre, hogy van benne egy csomó használt cucc.

.
ha gépházat cserélsz szólj
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)