-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Balcsix #133679 üzenetére
A régebbi ügyfeleknek meg azért nem jár magasabb kedvezmény, mert lehet jön egy új előfizető, aki 1 év alatt több hasznot hoz a cégnek, mint egy másik, aki már 20 éve ügyfél. Ezért egyértelműen azt honorálja a vállalat, aki többet fizet(ett) már neki.
A képletet ennél némileg komplexebbnek sejtem. Egyébként miért törvényszerű, hogy az új belépő egyből nagykutya-üzemmódban kezd el működni? Na meg az évek alatt beérkező befizetések a régiektől nem adódnak össze, az smafu? -
törölt tag
válasz
Balcsix #133165 üzenetére
Kösz, ezt nem láttam.
Más: Tegnap este felhívtam az üfsz-t, átverekedtem magam Vandácskán, és erre kiderült, h éjjel minden reménytelen, mert a 0-24 üfsz vjában csak 8-22, éjjel csak műszakis van, úh este 11-kor -bár alig kellett várakozni-, már smit nem is tudtam elintézni...
-
törölt tag
válasz
Balcsix #133073 üzenetére
Tudom.
De drágább előfizetésre válthatsz, meg minden szart intézhetsz már online v telefonon, akkor ezt miért nem tudják megoldani??? És ne hivatkozzanak már esetleges károkozásra, mert a felmondás sem több, mint vki nevében egy jó drága előfizetést kötni, amit viszont lehet távolról...
Azért nonszensz, h 2023-ban ez még nem megoldható... Akárcsak a postai levél az email helyett az ügyfélszolgálaton... -
válasz
Balcsix #132461 üzenetére
Igen ilyen egyszerű lenne, de nem működik. Nem frissül be és amint mondtam amit ők küldtek sem érkezett meg a Dokumentumok fül alatt.
Amit itt hoz ki, azt kértem alapból és erre írta azt, hogy lejárt QR kód, holott nem volt még használva. Próbáltam több böngészőből is belépni, több gépről, sehol nem frissül le...
#132462 És mivel sem a 1414-től kapott új QR nem jön meg sem pedig a chat által küldött így azt mondták csak személyesen tudom intézni vagy várok akár 3 napot amíg a műszakiak megoldják..
-
-
törölt tag
válasz
Balcsix #132264 üzenetére
Túlélem, de nem örülök neki. Mert jó volt, hogy nem kellett számolgatni a zeneforgalmat. Olyan indoklással hozták az EU döntést, hogy "minden bit egyenlő" akkor ez az egyszeri bővítőre is legyen érvényes, mert ott most 1 GB 1500 Ft, 2 GB 2000 Ft, mindkettő mocsok drága, és ha "minden bit egyenlő", akkor a havidíjban kifizetett, fel nem használt adat se vesszen el fordulónapon, ami a mostani gyakorlat. Szóval nem gondolták át ezt teljesen, legalábbis magyar viszonylatban. A nem tízezres korlátlan hiperszupertuti csomag előfizetőjét másodosztályú ügyfélként kezelik. Fősulis diák korom óta előfizető vagyok, most számolgatom majd átváltsam Domino-ra?
-
kchris78
veterán
válasz
Balcsix #132264 üzenetére
Tudom egyéni szinten nagyon kellemetlen azért rendszerinten nekem kicsit ilyen ársapkás dolognak tűnik ez utólag megitélve. Én fizetem a 10-20GB forgalmat más meg fizette a 100MB/1GB-ot és pörgette a TelekomTV-t meg az HBO-t 4G-n és emiatt volt ótvar szar vidéken a net amikor dolgoztam volna. De tudom ennyire nem következik egyikből a másik, de na
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest