- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Visszavonul Evan Blass
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
-
4660 - 4601
4660 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
-
sanzi89
addikt
Teslához létezik valamilyen oldal vagy adatbázis, ahol az autó pontos típusát esetleg alvázszámát megadva lehet böngészi robbantott ábrákat, alkatrész cikkszámokat? Értelem szerűen olyat keresek, amihez egy átlagos tulajdonos is hozzáfér.
-
elpescador
junior tag
-
h1mpi
félisten
viewdetails:
Ha zörög az garancia, mondjuk én azonnal levettem, sokkal jobban néz ki -
h1mpi
félisten
Nincs, bármelyik fényező meg tudja csinálni színkód alapján
-
elpescador
junior tag
Sziasztok!
A hátsó műanyag lökhárítót szeretném újra fényeztetni, húzások miatt, van egy jó fényezős szaki, aki eddig benzines Mazda 6-ot csinált már nekem hibátlanul.
A Teslanak van valami különlegessége, amit esetleg mondanom kell neki, ha újra akarom fényeztetni?
Model 3, 2021/12 SR+, fehér -
viewdetails
addikt
Dísztárcsát ki használ? Ha igen, gyárit vagy valami utángyártottat? (Az Aeron zörög a gyári mintha társzekér lenne, levettem 10 perc után)
-
Laca1212
őstag
-
h1mpi
félisten
Ezek jól működnek, ahogy a mobil szerviz is, ami nem működik jól az az, hogy 3 hónap várakozás után még 3 hónap egy hiba elhárítása. Az első 3 hónapot még elfogadom, de utána 1-2 héten belül meg kellene csinálni, mert pl. 6 hónapot közlkedni egy hibás futóművel nem túl biztonságos. Ez a gyakorlat sehol! nincs máshol, ahol dolgozok ott van 20 márkaszerviz kb. és 2-3 hétre mindenhol van időpont.
-
CsodaPOK
senior tag
Csak, hogy a pozitív élmények is meg legyenek osztva a szervizről

Alin nem voltam elég kitartó, cikkszám alapján nem találtam ezt a patentet. Végül elengedtem, megrendeltem a Tesla-tól.
App-ban nyitottam egy service ticketet, leírtam, hogy ezt a patentot szeretném budaörsi átvétellel. !!Másfél!! óra múlva csippant is a telefonom, elkészült az ajánlat. Az összeg a lenti képen lévő ár+áfa. Írták, hogy munkaidőben bármikor átvehető. Elfogadtam az ajánlatot. Ma beugrottam Budaörsre, elmondtam miért jöttem, pár perc már hozták is. App-ban jött az értesítés, fizettem, indultam.
Persze apróságról van szó, de ügyfélként tök jó, tök 21. századi élmény volt. Így kéne minden szerviz eseménynek menni
-
cOxeR
Ármester
-
InHell
senior tag
Visszapillantó tükör fölötti kamera ami az utasteret nézi homályos képet ad.
Ki lehet takarítani, vagy csere? Kívülről már letöröltem de ugyanolyan.
Fölöslegesen nem szedem szét. Járt már így valaki? -
Laca1212
őstag
Aki már telepítette... a 2026.14.3. telepítése után eltűnt a radMia hibakód service menüből?
-
aleister
veterán
Ez alapvetően bőrhöz van. A Tesla meg "vegán" bőrt használ, ami egy "szép" megnevezés a műbőrre. Összességében ennek a cumónak csak a tisztító hatása fog csak érvényesülni, a kondíciónáló/regeneráló nem, mert a szintetikus anyag nem tudja magába szívni a különböző hatóanyagokat.
Célszerű direkt műbőrre való szert keresni. -
InHell
senior tag
Köszi szépen a tippeket.
-
CsodaPOK
senior tag
-
WiZARD
veterán
-
viewdetails
addikt
-
InHell
senior tag
Sziasztok! 1 hete van meg és imádom.

2020/09 109.000km standard range
100%-on 330km megtehető, kicsit keveslem de általában úgyis rövidtávon használom.
-
sanzi89
addikt
Fekete "bőr" belsőhöz tud ajánlani valaki valamilyen bevállt tisztító, ápoló szert? Amit neten ajánlottak eddig mind out of stock...
-
viewdetails
addikt
-
madgie
titán
-
Laca1212
őstag
Tudja esetleg valaki, hogy a gyóri SUC tényleg csak autópályáról közelíthető meg? Ha igen, csak ezért nem vennék pályamatricát...
-
aleister
veterán
-
tuzpenge
addikt
-
h1mpi
félisten
-
tuzpenge
addikt
-
h1mpi
félisten
-
WiZARD
veterán
Ott volt a szűrő, én voltam a f*sz hogy nem cseréltem ki.
Lehet egy ózonos tisztítást még nézek, mert ezt a penészt nem tudom mennyire írtotta ki a hab, amit befújtam.A szűrő másik oldala nem volt durván koszos, ennél ezerszer rosszabbakat tesznek fel a csoportba, csak azokon nincs penész, haver is most vett egy 2022es használt M3-at és még a gyári szűrő volt benne, de penész azon se volt. Nem tudom miért lett ilyen ez nálam.
-
TheProb
veterán
Most az az érdekes helyezet, hogy elmentegetem a hasonló áron és futással rendelkező hirdetések. Ezekből legalább 5-6 törlésre került az elmúlt napokban, gyanítom azért, megvették őket. Szóval azért elmennek ezek. Ennek fényében továbbra is kissé érthetetlen számomra, hogy a lassan 300 megtekintőbl gyakorlatilag 0 telefonhívás volt.
De értem amit írtok.
-
aleister
veterán
-
h1mpi
félisten
-
WiZARD
veterán
Valahogy nagyon elcsúsztam a pollenszűrő cserével.
Email rendelések alapján követtem vissza, 2023 novemberben raktam be, azt amit most vettem ki. (2024 novemberben rendeltem újat, azt azóta a garázsban tologattam és ma bírtam rávenni magam hogy berakjam).Ami a durva, hogy a belső oldala full penészes. Érdekes módon szaga nem volt.
Pedig csere alkalmával mindig nyomok fertőtlenítő/tisztító habot a hőcserélőre.
-
fo_di
őstag
-
fo_di
őstag
nekem pl érdekes, mert az utóbbi egy évben mintha javulna a degradáció mértéke (kb 5%-ról 3,6-ra)
(x-en kilométer, y-on a használható kapacitás, adatok forrása Teslamate, ami ugyanazt a streamet gyűjti, mint a Teslafi, csak lokálban, 60,5 kWh nominális újkori kapacitással számolva, ami a S3xy commanderból lett kiszedve)
akutálisan 58,7 a használható kapacitás. lehet meg kéne néznem, hogy esetleg a pufferből enged ki valamennyit?
40 ezer előtt kicsivel vettem (2023 márciusi, 60kwh lfp verziós), a saját használatom (kb 15 ezer) 25% DC, 75% AC
-
h1mpi
félisten
-
tamaslacc
csendes tag
-
Danex
addikt
-
h1mpi
félisten
-
Kapanyél
őstag
2019-es LR AWD-t 195ekm-rel 6,5M-ért tettem volna föl fél éve, de végül megtartottam. 6-6,5M között tartom reálisnak a gariból kifutottakat, de max. 7M egy kevesebbet futott is.
8,5-ért már FL Performance is van jóval kevesebb úttal a háta mögött.WiZARD: ugyanez volt nálam is. Egy 22-es Tyacant végül kipróbáltam, de hiányoztak a teslás dolgok és szembejött egy HW4 Plaid. Sima Long Ranget akartam, de ebből sokkal több van. A hatótávteszt után amúgy EQS-t is kipróbáltam volna.
Ha nem akarod belerakni a világ pénzét, akkor iX vagy EQC. -
Laca1212
őstag
Ha már árazás...
Mennyi a reális ára most az alábbi m3-nak?
22.02. FL, RYZEN, RWD, LFP (60,5 kWh), EAP, működő grok, radar+vision, kínai, gyári fény, 93,6%- os akku, 100-ra töltve 415 km, 121 500 km, hőszivattyú, friss műszaki (26.02.10.), fehér külső (használatból eredeti apróbb karcok, kavicsnyomok akadnak), fekete belső (hibátlan), múlt év augusztusi új 4 évszakos NEXEN N'BLUE 4SEASON 2 gumik (kb. 8e km-t futottak). -
h1mpi
félisten
Több új és hasznát autó kereskedő együttes véleménye alapján mondom, hogy áll a piac a választások óta. A hét vége felé kezdett kicsit élénkülni, mindenki kivár mi lesz a kormányváltás vége. Ráültek az emberek a pénzükre, illetve egyre jobb áron lehet behozni, mert alacsony a EUR árfolyam. Ha nem SOS várj május végéig, aztán ott lehet esetleg árat csökkenteni.
-
cOxeR
Ármester
-
TheProb
veterán
-
cOxeR
Ármester
-
cOxeR
Ármester
-
TheProb
veterán
-
chaosmonger
tag
Nagyon jó lett az új grafika/animáció a képernyőn, annak különösen örülök, hogy sokkal jobban látszik a saját féklámpám. Mindig kíváncsi voltam, hogy az egy pedálos vezetésnél mikor világít, eddig én nem láttam rendesen.
-
V.T.
aktív tag
Én egy éve februárban a 145 ezret futott szürke Long Ranget örültem hogy 8 millióba el tudtam adni, ugyan úgy 2019.10 havi volt ha jól emlékszem. Volt hozzá ugyan úgy árnyékoló meg új kisaksi meg előtte mielőtt vettem Indri átnézte és csak pár ezret raktam bele. Ezért tudtam eladni.
Szerintem drága, de ez az én véleményem.
Most vettem márciusban Nirot 64-est 100 ezer kilóméterrel 7 ért. 2020 év végit. Nem megyek hosszú távra, ha igen akkor meg az Ioniq 5-el amit lehet gyorsan tölteni. Nagyon sok eladó van így nehéz kitűnni a tömegből ha el akarod adni szerintem olcsóbban kellene hirdetni. -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Mit gondoltok erről? Eladó TESLA MODEL 3 Sedan (2019) | Használtautó.hu
Jó 1 hete hírdetem, de eddig 1 idiótát leszámítva, 0 érdeklődés volt. Nézve a piacot, én azt gondolnám, hogy korrekt az árazása a paraméterei fényében.Tavaly mikor én néztem a Teslákat, nem 1x volt, hogy napon belül elvitték az általam is kinézett autókat, most meg ilyen szintű pangás van. :/
-
emvy
félisten
-
WiZARD
veterán
De nincs smoothabb érzés HW4-től.
HW3-HW4 az csak az autopilot/fsd funkcióért felel.
Felhasználói felületet nem az adja. Ott ugyanaz a Ryzen van 2022 óta mindenben, akár HW3 akár HW4.Én csomót agyalok azon hogy M3 után mi érdekelne.
Merci EQE tetszik képen. De mindenki szídja hogy gagyi, valamiért lényegében bukott is vele a Merci.
Taycan is bejön, használtan még árban is elérhető. De a fenntartási költség az erősen kérdéses.
Vagy M3 HL.
Más egyszerűen nincs ami picit is megfogna. A 3 közül pedig a HL tűnik a leginkább racionális választásnak. De az is lehet hogy jobb híján marad még egy darabig a mostani akkor is ha lejár a lízing. Végülis nincs bajom vele, nem kell mindenáron más. -
h1mpi
félisten
Nem tudom veszek-e újra Teslát, nagyon valószínű, hogy nem.
Most a MY melett egy Mini Cooper SE van, teljesen más liga, nem akar szétesni a beltér, csend és nyugalom van bent. Szerintem BMW lesz a Tesla Y után. Egy használt “új” iX3 majd 3 évesen 15-ért.Wizard: biztos lehet érezni majd a “smoothabb” érzést. Mindig lehet érezni, gyorsabban tölti be a Netflixet stb.
-
WiZARD
veterán
-
aleister
veterán
Nem értelek titeket. Hisz itt Pesten is demózták már a HW4 FSD-t. Akkor miért "ne lenne jó"?
Jelenleg ezeken a területeken érhető el a felügyelt FSD:
Észak-Amerika: Egyesült Államok, Kanada, Mexikó, Puerto Rico
Ázsia és Óceánia: Kína, Dél-Korea, Ausztrália, Új-Zéland.
EU: Hollandia
Ez kb a Föld negyede. A Holland eset bizonyosan fel fogja gyorsítani a folyamatokat az EU-ban. Németország, Franciaország, Olaszország és Belgium az úgynevezett „kölcsönös elismerés” elve alapján gyorsított eljárásban engedélyezheti a technológiát. Várhatóan idén nyáron ezek meg fognak történni. Onnét meg már minden megy a maga útján.Az pedig, hogy ez most supervised leginkább csak jogi önvédelem. Mindannyian láttuk mire képes a rendszer. A 60 fölöttieknél, vasárnapi sofőröknél meg gizda hülyegyerekeknél nagyságrendileg biztonságosabban/jobban vezet.
-
Kapanyél
őstag
-
CsodaPOK
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
4660 - 4601
4660 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest