- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
CsodaPOK
üzenetére
Menet közben kiderül kellene még valahova beugranod, és útvonalat terveztetsz vele. Mit tudom én elindulsz Ikeaba, de menet közben beugranál mégiscsak kávézni, vagy apádhoz be kell ugorj, nem kell tapicskolni szóban elintézed. Elméletben legalábbis ezt tudja majd, kérdés mennyire ugorja meg magyarul, mennyire lesz pontos és használható?
Max még ilyen időjárást tudnék elképzelni ami autóban hasznos.
Vagy tegyen be valami podcastet, llm alapú keresés jobb mint a sima. -
h1mpi
félisten
Ha valakit kicsit jobban érdekel az akku technológia, kicsit száraz, de nagyon jó videó [link]
-
válasz
Franky2Ster
üzenetére
baba popsitörlőt hallottam már több helyről, hogy bevált
alkoholmentes legyen!
-
Franky2Ster
senior tag
Tesla vegánbőr ülések tisztításában kérnék tanácsot.
Van rajta [pl. farmer elszíneződés / folt / általános koszolódás].Olyan szert keresek, ami:
nem bántja az anyagot nem fényesíti ki nem hagy ragacsos érzetet
Kinek mi vált be hosszú távon?
-
CsodaPOK
senior tag
Úgy tűnik Grok-ot sikerült vérig sértsem az első kérdésemmel

Az EAP pont hülyeséget csinált út közben. Na mondom Grok mond meg, hogy miért ilyen hulladék f..s ez az egész. Elkezdett halandzsázni, hogy nem is az, tök jó, szipiszupi. Beléfojtottam a szót. Azóta hiába beszélek hozzá, nem válaszol semmit. Volt két gombos reset, 4G-n, wifin is próbáltam. Hangerő természetesen feltekerve. Venni veszi a szöveget, legalábbis a kis színes izé pulzál, ahogy beszélek. -
sanzi89
addikt
Tesla kiegészítőket rendelt valaki esetleg a tparts.com-ról? Rendeltem pár dolgot, de idáig egy nagy nulla a webshop. 2026.03.09.-én rendeltem, 2026.03.14.-én kaptam egy csomagszámot, aminek a státusza még mindig az, hogy nem került feladásra a csomag. Írtam 3 napja a service@tparts.com címre, 1 napja az infó@tparts.com címre és annyit se írtam még vissza, hogy fapapucs. Paypal-lal fizettem, szóval remélem azért a pénzt nem fogom bukni, de nem tudom meddig fogok szarakodni ezzel.
-
chaosmonger
tag
válasz
viewdetails
üzenetére
Nekem: 4,5/0,5/-1,5/0.0/4.0
-
jcage
tag
Sziasztok,
Nyári gumit cserélnék 2023 MY awd-n. Jelenleg Hankook van, amivel eredetileg érkezett. Amiket néztem egyelőre:
- PZero E elt XL rnf Y
- Pilot Sport 4 XL
- Eagle F1 Asymmetric 6Vélemény, javaslat, tapasztalat ezekkel?
Köszi,
J -
DefJamHUN
aktív tag
Jövőhéten mennék Hollandiába behozni az első Teslámat.
Valaki aki végig csinálta ezt a folyamatot tudna segíteni az adásvételi papírral amin biztos nem szőröznek az itthoni ügyintézők? -
-
madgie
titán
válasz
chaosmonger
üzenetére
Nekem még FL előtti Model 3 LR van, de pont a rock/metál a gyengéje a hangcuccnak, egyszerűen nincs meg az a közepe a hangképnek, ami a gitársound lelke. Mélynek mély, nem szól rosszul, de valahogy ebben a stílusban szól "bent" kicsit az egész, míg pl elektronikus zenékben brutál, mit tol (én viszont ritkán hallgatok olyat).
-
-
válasz
chaosmonger
üzenetére
Ha egy standard, meg egy premium hifis autóban feltekered a hangerőt akkor ég és föld a különbség. A dedikált mélynyomót nem igazán lehet pótolni.
-
viewdetails
addikt
válasz
chaosmonger
üzenetére
Ha már hifi, ti milyen ekvallizer beállításokat használtok a gyári hangcuccal?
-
chaosmonger
tag
Érdekes kérdés ez a hifi, nekem SR HL van, tehát a 'gyenge', de szerintem gyönyörűen szól ez is. Nyilván függ attól is, hogy milyen zenéket hallgat az ember, én nagyrészt rock/metál vonalon mozgok, elképesztően szép és részletes a hangkép. Pedig pl. a Kornnál van mély rendesen, rezeg a nadrágszár mélynyomó nélkül is. Lehet hogy techno zenénél teljes hangerőn nagyobb a különbség, de volt nálam 2 napra egy AWD Juniper, megmondom őszintén egyáltalán nem éreztem jelentős különbséget a hang terén.
Valószínűleg azért is olyan jó a hang, mert elképesztően csendes a kocsi és így a részletek nagyon szépen kijönnek már alacsonyabb hangerőn is. Egy régebbi Y-nál viszont lehet hogy ez az előny annyira nem érvényesül mondjuk pályán a gyengébb hangszigetelés miatt.
Illetve még az tudom elképzelni, hogy a kevesebb hangszóróval hátul lehet, hogy gyengébb a hang, de ez ugye engem nem érint (most jöttem rá, hogy nem is utaztam még hátul Teslában
), de amikor ott a család akkor úgy se bömböltetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez a normális amúgy.

"Én is ezt tenném, sőt tervben van a 2023 MY AWD lecserélése egy M3 HL AWD-re"