Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Üdv. mindenkinek
Azt szeretném megkérdezni hogy a T-mobile-nál mi határozza azt meg hogy egy mobiltelefont 9hó/részletre vagy 24/hó részletre lehet megvenni ?
Nemsokára lejár a hűségem csak ezért kérdem mert nekem a 24/hó lenne a legjobb választás
És még csak annyit hogy van arról valami hír hogy mikor lesz már Nexus 4 a T-nél ?
Válaszokat előre is kösziiPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
Üdv mindenkinek
A Nexus 4 forgalmazni fogja a T. és ha igen akkor kb. mikor jelenik meg ?
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
Még utoljára azért mégis megkérdezem (kicsit bízonytalan vagyok) hogy a közzel jövőben várható a T-nél a Nexus 4 ? vagy inkább felejtsem el ?
-
w333
félisten
Érdeklődnék hogy meglévő havidíj-al (tehát + 2 év hosszabbítás-al) rendeltem webshop-ból egy telefont.
A kérdésem az lenne hogy a futár a családból bárkinek oda tudja adni a készüléket ? vagy személyesen otthon kell legyek ? választ előre is kösziiPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz djculture #51569 üzenetére
Az se rossz ... de még így is olcsóbb (némelyik nem kicsivel)
Pénteken befizettem a számlákat, majd ügyfélszolgálatos sráctól megkérdeztem hogy milyen akciók lesznek (mert ugye tavaly karácsonykor lemaradtam a minden 48 órában más-más telefonok voltak 30% akcióban), a válasz kicsit sablonos volt mondta hogy már kint vannak az akciók (mondom neki de 2 hónappal ezelőtt is ugyan ezek az árak voltak), majd közölte hogy minden telefon kamatmentes részletre elvihető ... mondom ez is oké, de ez 2 évvel ezelőtt is így volt így nem értem az akció fogalmát ? kis hebegés-habogás után mondta hogy lehet lesznek még valami akciók ... szóval nem lesz itt semmi
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Igen ezt is megértem de a díjcsomagok is fontosak (nekem ez számít) és versenyképesek kéne hogy legyenek, na most én úgy álok hogy T-nél az előfizetéses díjcsomagokat mindennek lehet nevezni csak versenyképesnek nem, pl. vicc hogy 5800 Ft alatt nincs 500MB forgalom egyetlen díjcsomagban sem
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz djculture #51584 üzenetére
lassan készpénzel fogunk fizetni a telekom dijbeszedőjének..
Én eddig is ott fizettem és ezután is, posta megint csak nem játszik mivel jó esetben 7-8 nap alatt utalnak ha minden jól megy, rossz esetben pedig volt már rá példa hogy a posta miatt fizettem + kamatot is !
-
w333
félisten
Igen tudom, de akinek nincs kedvezmény az fizetheti ha kell - ha nem, most Mozaik XS csomagban vagyok 3390Ft, amiből ugye lett a Move S csomag 3800 Ft -ért, még e-pack kedvezménnyel is 100 Ft -al drágább, nem értem mivel nyújt többet ez az új díjcsomag
-
w333
félisten
válasz Agostino #51673 üzenetére
Az a baj hogy kb. 2 hónappal ezelőtt is ugyan ezek az árak voltak, szóval én nem értem az "akció" fogalmát, no de sebaj, biztos csak én látom így
Különben milyen díjcsomag és milyen árban gondolkodsz, és még csak annyit hogy Android vagy WP -t szeretnél ?
-
w333
félisten
válasz Agostino #51677 üzenetére
Hosszútávra mindenképp egy Iphone 5S vagy Lumai 930 -t válasz !
Persze ajánlhatok Android -s telefont is pl. LG G2 / G3, Galaxy Alpha, Note 3-4 !
De mindenképp várj karácsonyig, nem hinném hogy csak ennyi akció lesz, tavaly pl. minden 48 órában más és más telefonok voltak 30% kedvezménnyel !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz hoffman_ #51767 üzenetére
+1 kb. 5 éve vagyok Telekomos előfizető, nagyon sok pontot elbuktam már mert nem volt mire beváltani ez tényleg nevetséges, új készülékvásárlásnál pedig volt kb. 3500 pontom de soha semmi kedvezményt nem kaptam a készülék árából, pontosan úgy van ahogy mondod 1pont = 1 Ft (nagyon gáz)
És igen max. annyi értelme van hogy új telefonnál nem kérnek előleget !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz MaxxDamage #51775 üzenetére
Ez a jelenlegi havi számlád ... (havi lezárásig még nőhet)
Miért mennyi szokott lenni
-
w333
félisten
Atyaúristen ... mi történt a telekom weboldalával és árakkal ?
Na akkor pl. a Galaxy Alpha 2 év hűség + (2190 havidíjtól) = 170160 Ft !
Ugyan ezzel a díjcsomaggal kamatmentes részletre = 216103 Ft !
Valaki árulja már el hogy komolyan mi történik, mer elvesztettem a fonalat
-
w333
félisten
válasz szabogabor10 #51990 üzenetére
Az egész ország sír + tüntet, aztán mindenki megveszi az i6 -t
-
w333
félisten
S4 -t meg is rendeltem ...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Lenovo Legion 17'3 col 1920x1080 144Hz, 16GB RAM, GeForce RTX 3070 8GB, 1TB SSD 36 hónap garancia!
- Rokoko Smartsuit Pro I - Motion Capture ruha (XL és L)
- Legion 5 15IMH05H 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660 Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új! Lenovo LOQ 15AHP9 83dx005vhv Gamer notebook - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen