- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Felkészült a Redmi 15C
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
550ről indult alakul
-
sandró60
addikt
Elnézést,ha még a sounbarról kérdezek
A sounbart én a tévé elé kb 2-3centiméterrel teszem. A mélynyomot ahogy írják kb 1-másfél méterre Nem történik valami baj a TV képernyőjével? -
sandró60
addikt
Kérdésel fordulok?
A [link] látható sounbar mélynyomon van valami láb?
A képen nem látok ilyet
Akinek ilyen sounbar van szivesen meghallgatom a tanácsát -
rainman72
nagyúr
Pár jobbacska ár alzanapok
-
sandró60
addikt
Kérdésel fordulok hozzátok?
A [link] látható sondbar-rendeltem
Ezzel kapcsolatban,ha tv optikai benetére csatlakoztatom a soundbar-t.Nem zavar be a TV távirányító a hangerőre-vagy nem vesz tudomást róla?
Köszönöm -
rainman72
nagyúr
válasz
macilaci78 #40273 üzenetére
Reklám milyen reklám?
Semmivel se fog. -
macilaci78
nagyúr
válasz
rainman72 #40272 üzenetére
Két irány volt: a legolcsóbb, ami a kompromisszumaival még vállalható, vagy egy kvázi kompromisszummentes, aminek az árát még akkor nem tudtuk. Belefér...
A Samsung a távirányítóval vérzett el, egyszerűen nem lenne türelmem számgombok nélkül csatornát váltani. A Philips távirányítója szerintem zseni, ahogy az iránygombokat és a számgombokat ötvözi.Az oled-től félek egy kicsit, még nem volt. Nem akarom, hogy ennyi pénzért esetleg ne tetsszen, csalódás egyen, vagy pár év alatt behaljon. Az adatlapomon lévő LG LF tán 9 évet szolált. (Most nézem, 2015.10.2.5.-én kaptam a vásárlási visszaigazolást.
)
Van egy régi hifim RCA bemenethez van húzva a falban kábel. Ezeken a TV-ken ha van is már csak SPDIF audio kimenet van. Vagy előtúrom az 50 centis optikai kábelem és lövök hozzá párezerért egy aktív átalakítót, vagy veszek drágábban egy kb 8-10 méteres optikai kábelt, amit be tudok húzni az RCA+HDMI mellé. Ennyi kompromisszumot jelent az új TV.
Kíváncsi vagyok, milyen hangja lesz a BT fülesemmel. Fog-e késni a képhez képest.
Meg hogy mennyi reklámmal szemetel tele, ha netre engedem. (Disney+ adja magát.) -
rainman72
nagyúr
válasz
macilaci78 #40271 üzenetére
Nem volt az rossz döntés
-
macilaci78
nagyúr
válasz
rainman72 #40268 üzenetére
Végülis emellett döntöttünk, elgurulunk érte Tatabányára. A fent linkelt Philips a budaörsi Media Markt-ban van lefoglalva. A telefonos ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy pár nap alatt magától törlik a foglalást. Foglalási számot nem kaptam.
Ha valakit érdekel, priviben segítek neki megvenni. Ahogy látom az online készletet, ez a példány pillanatnyilag nem létezik. -
rainman72
nagyúr
válasz
macilaci78 #40265 üzenetére
Mondjuk MM pont nincs csak máshol kicsivel drágábban.
-
rainman72
nagyúr
válasz
macilaci78 #40267 üzenetére
Majdnem 3szor
-
rainman72
nagyúr
válasz
macilaci78 #40265 üzenetére
Meg hát
Nincs is rossz ára,majd írj róla pár szót.
Kevés tv-t vesznek itt már sajnos
Vagy csak kicsi a létszám aki ide jár.
A tv igazából az alap procis változatot viszi tovább nincs P5 Engine amiva drágább modelekben van,viszont van ambi
Ettől még nem lesz rossz a képminőség.
Ami változás hogy alap szinten meg amúgy se nagyon van már android rendszer,hanem a régi Saphihoz hasonló elégé Titan Os-t erőlteti a népre a Philips sajnos. -
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Ezt meg szabad venni?
PUS8009Nagy igények nincsenek, CI kártyáról TV, HDMI-ről PC, laptop, fHD elég, konzolon lesz.
Nem esik szó róla a topikban.
Köszi!
-
-szabi-
addikt
Minden bekapcsolásnál az alkalmazások menü indul.
Van rá mód, hogy az utoljára használt forrás legyen amivel indul?
Hdmi forrás vagy a tv csatornák? -
ЯΞD
senior tag
Sziasztok!
Keresek 55PUS7304 TV-t alkatrésznek. Hibás, betört kijelző stb érdekel. Ha valaki esetleg lát valahol kérem jelezze nekem köszönöm!
-
rainman72
nagyúr
válasz
.kissnorbi. #40254 üzenetére
Az korrekt ár főleg kedvezménnyel
-
.kissnorbi.
tag
Telekomnàl 418 ezer a 65oled769. Hátha valakinek érdekes lehet.
-
rainman72
nagyúr
65PUS8919 euronics 235e korrekt ár
-
ЯΞD
senior tag
válasz
rainman72 #40248 üzenetére
Az mit jelent, hogy rossz ára van? 158k volt szállítással Allegro-ról jún 5-én. 50%-os akcióba volt kb 1 hétig. Kérdeztem az ügyfélszolgálattól ez valami visszaküldött, felbontott, kiállított darab? Azt írták csak bontatlant forgalmaznak. Gyári bontatlan volt. 1 héttel később tetted be azt hiszem az Emag-os 50%-ot ami egy 10-es-el drágább volt.
Tényleg üzem órát tudok nézni benne?
-
.kissnorbi.
tag
Na megrendeltem 769es Philipset, hdmi kábelt milyet ajanlotokhozzá?
-
RVR400
veterán
válasz
.kissnorbi. #40243 üzenetére
"Ez a szebb a Samungonon a hdr meg eléggé relatív"
-
rainman72
nagyúr
válasz
.kissnorbi. #40241 üzenetére
Ezt ne ugy képzeld már el hogy nézhetetlen lesz a hdr rajta a Samuval össze vetve.
Ez a szebb a Samungonon a hdr meg eléggé relatív.
Ha egymás mellett lenne talán lennének apróbb eltérések.
Igazából a Philipssel még előnybe is leszel a DoVi miatt amit az S90D nem támogat.
Ha meg az ambi is bejön akkor nem kérdés melyiket kell venni. -
Alien!
senior tag
válasz
.kissnorbi. #40239 üzenetére
Segítek: a Samu már avval kevesebb, hogy nincs Dolby Vision es DTS sem...Ha meg a 8as Philipset veszed akkor a Google Tv ráadásul messze a legsokoldalúbb rendszer.
-
.kissnorbi.
tag
Még mindig nem sikerült döntenem😀😀 eddig most a
samsung felé állt a mérleg, de most megint Philips. Na estig eldöntöm😀 -
rainman72
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
válasz
-szabi- #40232 üzenetére
Jól látod a dolgokat az oled az oled.
A 759/769 teljesen jó választás jelenleg nem is drága,és szerintem a Titan ellenére is csalódás mentes lesz ha megnézel pár jó minőségű természet filmet pl Nflix vagy apple tv+
Viszont ez a 889 hol van és mennyiért?
Vagy azért más a számozás mert nem Mo veszed? -
-szabi-
addikt
Nemrég mikor összeszedtem a TV-ket akkor beszéltük, hogy minimális a különbség azonos szérián belül.
Azt is említettem, hogy kettő Philips van a családban amiknek esedékes a cseréje.
Egyiket 55pml másikat 65oled-re gondoltam cserélni.
Ma elmentem a boltba a pml cserére és eljöttem egy 55oled759-el.
Alaposan körbejártam pml dolgot, meggyőztem magam, hogy az a jó döntés.
Aztán a boltban rögtönöztem, pedig nem szoktam ilyet csinálni. Megtetszett.
Nagyon szokatlan.
Tizenvalahány év alatt hozzászoktam az lcd tv-k színéhez, főleg a jól ismert szürke-feketéhez.
Erre most ennyi év elteltével a fekete újra fekete. Ez szokatlan.
Ráadásul nincs az a kékes hideg fénye.
Az már csak hab a tortán, hogy oldalról is jó a kép.
Nekem eddig nagyon tetszik az oled.
Pedig 40PFL6605H-nek is jó képe van.
Most nem is tudom mi legyen vele, semmi baja nincs csak 14 éves.
Felmerült a másik csere is és akkor megláttam a 889-est.
Erről is váltottunk szót, hogy a 8-as széria mennyivel drágább.
Erre 889-es csak kicsivel több, mint 759. Azért érdeklődtem lehet lecsapnák rá amíg akciós.
Egyébként pedig köszönöm a segítséget a tanácsokat. -
-szabi-
addikt
válasz
rainman72 #40225 üzenetére
Ezt a részét annyira nem tudom melyiket hol forgalmazzák.
De nemrég épp azt beszéltük, hogy azonos szérián (jelen esetben 8-as) belül minimális a különbség.
819-et megtaláltam de csak kettő bolt ajánlata van.
Néztem az árgrafikont áprilisban volt a legalacsonyabb ár.
Akkor azt veszem mihez tartáshoz.
Köszi a tippet. -
Alien!
senior tag
válasz
rainman72 #40226 üzenetére
Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy van ismerős akinek s95 qd oled samsung van, és amikor megátta a 805öt akkor annyit mondott, hogy kár hogy az övében nincs ennyire latvanyos kép processing. Nekem a Samuval mindig az volt a bajom, hogy olyan jellegzetesen sztenderd képe van, kb mint az LG-nek. Ha volt Philips prémium tvd akkor látványos a lemaradás, függetlenül a papíron akár jobb speckóktól is.
-
ЯΞD
senior tag
A 43PUS8919/12 milyen panelt kapott?
-
Alien!
senior tag
válasz
.kissnorbi. #40220 üzenetére
nagyon észre fogod venni. Sztem a 8503 egy kifejezetten jól sikerült premium tv (100hz nano ips), de az oled mindenben felülmúlja (SDR/HDR). Nálam itthon hasonló páros van 8303/oled805. Az utóbbi teljesen más szint minoségben.
-
-szabi-
addikt
Nem találom az árukeresőn.
Emlékeztek mennyiért ment 65OLED889 mikor kapható volt? -
rainman72
nagyúr
válasz
Nem vészes az annyira,max akkor ha a lakásban lenne mind2 oled,észrevető lenne hdr anyagokkal.Jó tvd volt eddig is de minőségbeli ugrás lesz már a 769 is.
Nem volt még időm elmenni ismerőshöz megnézni a 65S90D otthoni körülmények között milyen is pontosan.
Lett volna lehetőség is arra hogy 350ért megvegyem,de nem cseréltem le,már csak az ambi miatt se,illetve nem bíztam abban hogy sokkal többet nyújtana a qd-oled,de ez csak az én véleményem,az oled topik biztos mást mond -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Higy sokkal jobb a hdr rajta
-
rainman72
nagyúr
válasz
.kissnorbi. #40218 üzenetére
Az biztos vmivel igen.
De itt meg van ambi
Meg azért itt nincsenek akkora difik mint 1 normál led IPS/VA tvnél. -
rainman72
nagyúr
válasz
.kissnorbi. #40216 üzenetére
Igen rajta van,disney is egyedül Skyshow nincs.
Mult héten volt akcioba pont alza de nem rémlik az ára csak a 77snek -
.kissnorbi.
tag
Igazából amire lenne hasznalva az Netflix, Max, YouTube, néha kis ps. Csak költözés volt, és a mostani 49” kicsi a nappaliba. Gondolom a fentebb említett appok rajta vannak.
-
rainman72
nagyúr
válasz
.kissnorbi. #40214 üzenetére
Képminőséggel nem lesz gond sztem max a Titan Os ami nem acélos sztem.
Ha kell az ambi max teszel rá egy 20ezres okosító.
Én nagyon elégedett vok az előző évi 718-al igaz ott még google tv volt.De ha most kéne venni bele mernék menni ebbe a felállásba is az ambi+oled kombó miatt. -
.kissnorbi.
tag
Sziasztok!
65oled769-es tvvel szemezgetek. Kinek mi a véleménye? Egy pus8503mat váltana.
-
littlerock
aktív tag
Érdekes gondolat, hogy mi éri meg, vagy mi nem... Nem biztos, hogy van jó válasz.
Ugye hasonló képminőséget újonnan elég komoly pénzért lehet venni.
Nemrég vettem egy kicsit kisebb Xiaomi tv-t 80.000- ért. Promó ajándék volt, és eladták... Annak az új ára ugye kb 120.000 most. Hát az a 120 és ez a 147 között komolyabb a különbség, mint 27 e huf...Én ezen többször futtattam a beégésgátló, vagy milyen funkciót. Vigyáztunk rá... Stb ..
Ha még 4-5 évet kibír, megérte, ha nem, akkor buktam valamennyit... Mindenesetre nem szeretnék hibás képet nézni...
-
Alien!
senior tag
válasz
littlerock #40208 üzenetére
Ez oled ha jól emlékszem? Mehet mellé egy firestick 4k max, és egyből olyan mintha új lenne😉
-
littlerock
aktív tag
válasz
Alien! #40206 üzenetére
Nem, tele vannak tv-kkel... nem tudom, hogy hogyan, de nagyon rendesek voltak stb...
- Ha az autómat viszem szervizbe ott biztosan nem cserélik ki "mindkét váltót 5 perc" alatt, itt csak a tisztességben bízhatok...
Több szervizt megkerestem, mindenhol a három baj közül választhattam...
táp, alaplap, panel...
ár: 100.000-150.000 huf vagy kuka a tvDélután vittem, reggel telefonáltak, hogy táp és alaplap csere vagy semmi... 147.500 huf... kértem a javítást, délutánra mehettem érte... Este beállítás, miegymás...
Most is azt nézem...
-
Alien!
senior tag
válasz
littlerock #40205 üzenetére
hát ezt hogy? csak a te tévédre vártak a szervízesek?
-
littlerock
aktív tag
válasz
littlerock #40202 üzenetére
Tegnap elvittem szervizbe... Már otthon van....
Táp +alaplap csere.. -
-szabi-
addikt
válasz
-szabi- #40203 üzenetére
Jótállási irányelvek a Hang- és képtechnika...
Amennyiben Ön Magyarországon nyújt be szervizelésre külföldön vásárolt terméket, a Philips arra törekszik, hogy a terméket a termék vásárlása szerinti ország garanciális feltételei szerint szervizeltesse.
-
-szabi-
addikt
Azt nem tudjátok esetleg ha Németországból lenne tv-m és gond adódna vele garanciaidőn belül akkor mi a Philips Magyarország hozzáállása?
Nem foglalkoznak velem?
Javítják de ki kell fizetnem?
Ingyen garanciálisan javítják? -
Alien!
senior tag
válasz
littlerock #40199 üzenetére
Ha megjavítják akkor vegyél hozzá egy firestick 4K maxot, és kb minden problémád megszűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Ingyenes az Epic Store-ban a Figment 2: Creed Valley és a Sky Racket
- Gumi és felni topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- E-roller topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest