Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
F.tibooo
tag
Oled televíziót ( használt) adott el már vki? Úgy látom, hogy ez lehetetlen... Köszönöm a választ.
-
-
oszy
veterán
válasz
kisscom581
üzenetére
Mindegyik támogatja az USB-n keresztül történő rögzítést.
-
oszy
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Csak 5-8 között érkezik.
-
-
válasz
kisscom581
üzenetére
Én nem foglalkoztam még ilyennel, de jövő hétvégén meg tudom tekinteni , ha aktuális még addigra. 43PUS9010-em van.
-
oszy
veterán
válasz
kisscom581
üzenetére
Az oled820-ban igen. Melyikre gondolsz pontosan?
-
kisscom581
csendes tag
Ezekben az új Philips tv-kben van még usb-s felvételi opció?
A választ előre köszönöm.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
rainman72
üzenetére
jaa valamiért nem vettem észre hogy erre is van kupon és úgy már 380. az tényleg jó ár érte.
én még mindig várom, hogy mire tudom lecserélni a 70pus8505-öt. nagyon tűrtőztetnem kellett magam most, hogy ne a fent említett tcl-re menjek rá. de az asszony nagy visszatartó erő
-
oszy
veterán
01. OLED-nél mi az amire figyelni kell? Pl. éjszakára ne legyen kikapcsolva és hasonlók.
02. Van olyan képbeállítás, ami bevált? A jelenlegi tv-re találtam egy jó beállítást filmekre. Gondolom a gyáritól van jobb.
-
rainman72
nagyúr
85PUS8510 374e plus szállítás
-
F.tibooo
tag

-
oszy
veterán
Ha valaki tervezi a 65OLED820-at (469.690 Ft), akkor nézegesse az almát, mert szinte mindennap lehet venni belőle.

-
oszy
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Úgy legyen!
-
-
oszy
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
-
ЯΞD
senior tag
Én pár hete vettem a 55-ös 820-at. Én abszolút meg vagyok elégedve vele és kicsit se bántam meg. Nekem előtte 55PUS8818 volt, az előtt meg 7304. De ez más LIGA! Akciós volt a MM-ben. Ami fájt, hogy vettem rá kiterjesztett garanciát+biztosítást az 90k volt. Elvitte a kedvezményt de így extrán nyugodt vagyok
43"-on gondolom még gyönyörűbb a kép. -
-
oszy
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Na ez en gondolkodtam én is. Hiába ugyanaz a tv vagy esetleg egy újabb. Magasabb lesz az alapár.
Az avatarod lehetne:
-
-
oszy
veterán
Már napok óta vacillálok a 48OLED820 tv-n, de em tudom eldönteni kell-e ez most vagy várjak és hátha még lejjebb mennek az árak. Jó lenne, ha lapulna valakinél egy kristálygömb.

Ha racionálisan gondolkodom, akkor a mostani is jó még. Nálam pedig elég nagy az innováció iránti szenvedély.

-
rainman72
nagyúr
-
F.tibooo
tag

-
baandii
senior tag
biztos nem 10/0 az alapértelmezett élesség, nem tudom már mi volt. nálam most 10/5 filmmaker módban. itt még nem annyira látszódik ez a fehér csík de még élesnek mondanám a képet.
értem mit mondasz, belövöm majd akkor ezt a képélességet filmmaker módban egy referencia filmnél. aztán max egy gyengébb minőségű filmnél kicsit homályosabb lesz a kép.
-
PuMbA
titán
válasz
baandii
üzenetére
Biztos, hogy 0 az alapértelmezett élesség? Ezt állítja be a Filmmaker képmód?
1080p remux, de melyik film?
Nem mindegy. Egy referencia filmet kéne nézned, ami tuti tűéles minőségű, pl. Top Gun Maverick, de azt is 4K-ban ha lehetséges.A képélesség növelése mindig hibákkal jár, minden TV-n, szóval ez megint normális. Az élesség beállítás, csak úgy torzítja a képet, hogy élesebbnek lásd első ránézésre, de ha megnézed közelről, nem lesz benne több valós részlet. Nem tudnak a TV-k fejből kitalálni olyan információt, ami nem létezik a videó anyagban.
-
baandii
senior tag
én egy letöltött 1080p remux filmet is homályosnak látok 0ra levéve az élességet. amúgy ez philips vagy oled miatt van hogy a képélesség növelésére elő jön ez a jelenség ez a fehér csík? ez mondjuk egy tcl-nél is így lenne? vagy egy mini led-nél?
sajnos nincs összehasonlítási alapom ez az első oled tv-m. -
PuMbA
titán
válasz
baandii
üzenetére
Akkor minden fasza. Nem homályos, csak ilyen a minősége
65 colos 4K képernyőn egy gyenge minőségű FullHD anyag, mint a TV adás nem fog élesen kinézni, hiszen nem jut adat minden egyes pixelre jó ha minden 100 pixelre jut egy valós pixel adat. Teljesen normális amit látsz. Élesnek csak egy jó minőségű 4K anyag fog rajta látszani.Az egyre nagyobb TV-k hátránya hogy egyre rosszabbul néznek ki rajta a gyengébb minőségű anyagok pl. TV adás. 50 col kb. a határ FullHD TV adás esetén, itt még tök jól néznek ki tapasztalatom szerint, illetve túl közel se szabad nézni.
-
baandii
senior tag
köszi a tippet. megnéztem filmmaker módban nézem a filmeket (képélesség 5, képzaj ki/ki). amúgy igen ha a képélességet növelem 10re akkor nagyon kijön ez a fehér vonal csak ugye ha meg 0ra teszem akkor meg homályos a film.
tv adásnál nincs box, közvetlen megy a jel a tv-be (digi). -
PuMbA
titán
válasz
baandii
üzenetére
Ez túlélesítésnek néz ki. Le vannak tiltva a képrontók (élesítés, zajcsökkentés, mozgásjavítás, azaz minden sz*r, ami módosítja a bejövő jelet)? Filmmaker képmód mindet letiltja, szóval az a legnegyszerűbb, ha van. TV adás miben megy be a TV-be? Set top box? Ha igen, rakd 1080i 50 kimenetre, mert ebben jönnek az adások

-
baandii
senior tag
sziasztok!
az miért van ha olyan filmet nézek ami nem tölti ki a teljes képernyőt, hanem alul-felül fekete csík van, ahol a fekete sáv és a film találkozik nem folyamatosan hanem a vetített szín függvényében (általában a világos jeleneteknél) fehér csík van. ez a fehér csík a tv-n a képélességet egyre feljebb véve egyre jobban látszódik. hdr és sima filmeknél is. a tv 65OLED769/12.
pl..itt bal oldalt és alul látszódik amire gondoltam a csatolt kepen. ez másnál is így van?
-
rainman72
nagyúr
Ez most a legjobb ár eddig
-
oszy
veterán
Felkeltette érdeklődésem a 48OLED820 típus. Ez a méret fér el. Van egy 42PUS6201, de sajnos semmi baja. Ezért nem vettem még újat.

Egyébként a 20-asnál mit jelent az a google tv? Már nem android?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

43"-on gondolom még gyönyörűbb a kép.