Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Tudja valaki, hogy a T kínálatában mikor fog megjelenni a Lumia900?
KösziAddig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
veterán
Arról van valami infó, hogy a mobilos 4G-t mikor indítja el a T? Az ikon csomagok tartalmazni fogják?
KösziAddig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
veterán
Aha. Értem. Magyarul maradhat a mostani ikon 200-am?
Az a baj, hogy amint rámegyek h kosárba, egyből kell valami előfizuz választanom...[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
veterán
-
veterán
Sziasztok!
Ugye a tmobile-nál is él az, hogy ha webshop-ból rendeltem akkor három napig indok nélkül visszavihetem a terméket, és a teljes árat visszafizetik?
Köszi
-
veterán
válasz Balázs1621 #23392 üzenetére
Igen. (Ha t-s vagy)
-
veterán
válasz Balázs1621 #23394 üzenetére
Nem. Megveszed, belerakod a saját sim-et, a másikat meg pl eladod
-
veterán
Sziasztok!
Ha átváltok ikon200-ról ikon LTE200-ra akkor kérhetek ingyen egy nano simet?Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
veterán
Sziasztok!
Ikon200 LTE mellé, hogyan lehetne plusz egy giga adatforgalmat venni a legolcsóbban? Mennyibe kerülne?
Az ikonnál van túlforgalmazási díj?Köszi
-
veterán
Sziasztok!
Most nézem h next m-el a 16gb-os 5s 210
Eddig 100 volt. Ez valami elírás vagy lazán rádobtak 110e-t?(Aranytarskartya next m)
-
veterán
válasz Balazska15 #37493 üzenetére
Érdekes, a normál next m csak 100. Tehát ez a hála, hogy aranykártyás vagyok...
-
veterán
válasz Balazska15 #37497 üzenetére
De 25e-t még így is drágult... Hihetetlen.
-
veterán
Sziasztok!
Jan 1-től változnak-e az eu-s roaming tarifák?
Köszi
-
veterán
Mar bekapcsoltak az uj frekvenciakat? Lehet erezni a kulonbseget? Van olyan akinek mondjuk eddig csak edge-e volt es most lett 4g-je?
-
veterán
Sziasztok!
Iphone 6 arak mikortol lesznek?
Koszi
-
veterán
Sziasztok!
iPhone 6 64 vagy 128 gb-osat szeretnék venni. A kérdésem az, hogy a telekom oldalán az van, hogy rendelésre. Valaki tudja, vagy tapasztalta, hogy ez hány napot jelent?
Köszi
-
veterán
Sziasztok!
Kollégámnak vettük travel a surf csomagot. Ehhez be kell kapcsolni az adat roaming-ot, vagy ilyenkor automatikusan felmegy a hálózatra. Ha be kell kapcsolni, és lejárt a limit, akkor leállítják a szolgáltatást?
Köszi
-
veterán
Sziasztok!
Ha van elő két éves előfizetésem, akkor van arra lehetőség, hogy a lejárta előtt vásároljak készüléket kedvezménnyel. Régebben olvastam valami 3 hónapos kedvezményt. Esetemben ez úgy nézne ki, hogy jan 15-én jár le a hűség, de a 3 hónap miatt, már okt 15-én vehetnék új telót?
Ilyent lehet csinálni, vagy mindenképp meg kell várni a hűség lejártát?
Köszi
-
veterán
Sziasztok!
Vettem egy i6s-t két éves hűséggel. Úgy adódott hogy külföldre fogok menni huzamosabb időre, ahol a helyi sim-et szeretném használni. A kérdésem az, hogy van bármilyen módja, hogy a hűség előtt függetlenítsem a telefont? Természetesen az előfizetést fogom fizetni (tudom megszívtam) csak az a lényeg, hogy emiatt ne kelljen telefont cserélni. (platina ügyfél vagyok ha ez jelent valamit)
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
De én ezt nem értem. Az előfizetést továbbra is fizetném, nekik nem tök mindegy hogy használom-e a szolgáltatást amiért fizetek vagy sem. Tuti nem fogok x százezret erre kiperkálni, úgyhogy akkor marad a csere.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Nemreg valtottam dijcsomagot es most next business Comfort M-ben vagyok. Ebben ugye van ingyenes EU roaming. Viszont a net sebessege csapnivalo. Az oldalak alig jonnek be, skype stb hasznalhatalan. Valahol le van irvahogy korlatozzak a kulfoldi net sebesseget vagy mi lehet az oka? (Amugy az adott orszag Olaszorszag)
Koszi
-
veterán
Sziasztok!
Arról lehet valamit tudni, hogy a Telekom üzleti előfizetésekhez mikor hozza el a korlátlan netet? (ugye a lakosságinál telefon mellé már elérhető)
Köszi
-
veterán
Sziasztok!
Megosztom a minap történteket mert igen jól mutatja, hogy a Telekom hova süllyedt az évek alatt, hogy a vevő hűség már semmit sem ér és, hogy a profit növelése az egyetlen ami miatt hajlandó a vállalat bármit is tenni az ügyfélért.
Az alap sztori annyi, hogy van egy vállalkozásunk melyhez több előfizetés is tartozik továbbá a vezetékes szolgáltatásokat is a Telekomtól rendeljük. (ez utóbbit csak 2-3 éve, a mobilt 20+ éve)
Történt, hogy az egyik előfizetésre kedvezményesen szerettem volna készüléket vásárolni. Felhívom a Telekomot, hogy érdeklődjem a részleteket majd megdöbbenve hallom az ügyintézőt, hogy számunka nem tudnak kedvezményes készülékárat adni hanem csak a 0-ás kategóriába tudnak besorolni. (ergo listaáron tudok csak vásárolni) Az indok az volt, hogy már így is a legmagasabb kategóriában vagyunk és a Telekom új készülékvásárlási szabályzata miatt a meglévő ügyfelek csak akkor vehetnek kedvezményesen készüléket ha az új előfizetésre 2 évet aláírnak és egyben az értékét fölfelé módosítják. Én azt hittem, hogy nem jól hallok. Erre megnyugtatott a kedves hölgy semmi gond mert ha kötök készülék biztosítást akkor megkaphatom kedvezményesen. Mondom ez remek, csillagos hatos kiszolgálás.
És itt még nincs vége.
2-3 éve én kötöttem meg a szerződést NextBusiness M-re. Nem is értettem, hogy hogyan lehetünk mi a legmagasabb kategóriában hiszen a tudtomon kívül elvben senki sem válthatott TrendL-re és 25gb netre. Meg is kérdeztem, hogy akkor jelenleg milyen díjcsomagban vagyunk. A hölgy megerősítette, hogy TrendL+25gb net+tandem sim. Mondom ez érdekes. Majd kiderült, hogy januárban egy telekomos sales-es felhívta az irodavezetőt pontosan pár nappal azelőtt, hogy a hívőszámokról feloldották volna a készülékvásárlási tiltást, hogy ugyan nem szeretnénk e nagyon hasonló áron magasabb szolgáltatást. Nyilván itt az irodavezető is ludas volt, hogy nem szólt nekem hanem önhatalmúlag belegyezett. De akkor is egy szemét lehúzós bagázs a T. Pontosan tudták, hogy ha akkor ott valaki megállapodik akkor még nem tud készüléket venni, később pedig arra tudnak hivatkozni, hogy bocsika ti már a legnagyobb csomagban vagytok így most hogy még jobban lehúzzunk titeket a remek biztosítási konstrukcióink közül kell választanotok.
Úgy gondolom, hogy felháborító ez a hozzáállás. És a ha a fenti esetet még figyelmen kívül is hagyjuk, mi az hogy én mint meglévő ügyfél aki havonta súlyos százezreket tejel ennek lila pénzgyárnak nem vehet kedvezményesen készüléket a meglévő előfizetésére? Ilyenről még a világ nem hallott legalább is amióta én foglalkozom a cég IT ügyeivel nem fordult elő.
Az biztos, hogy egy kulturált hangvételű levélben megírom ezt a Telekomnak már csak azon gondolkodom, hogy a sajtós ismerőseimen keresztül kicsit nyitottá teszem had tudja meg ország világ, hogy milyen jó fej cégeink vannak...
-
veterán
Látom nem jött át a lényeg... Nem ez a legnagyobb baj hanem a hozzáállás.
Egyébként az irodavezető csak kapcsolattartónak van megadva a Telekomnál, ügyintézésre én vagyok jogosult aláírásra/szerződéskötésre pedig csak az ügyvezető.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A hozzáállással van a gond. Tegnap végül megvettem a készüléket mert kellett de az ügyintéző ha 10x nem kért bocsánatot az új ügyfél politika miatt akkor egyszer sem. Mondta, hogy gyakorlatilag több telefonos kolléga sírógörcsben fetreng amit kap az ügyfelektől. Amikor elkezdtünk beszélgetni remegett is rendesen a hangja mielőtt kibökte, hogy mi van.
Az undorító az, hogy januárban telefonáltak és lehet ha engem hívnak én is belemegyek az üzletbe mert végül is kicsit drágábban kaptunk egy jobb ajánlatot (legalább is akkor még így tűnt) Feb 1-től meg megváltozott a készülékvásárlási szabályzat. Persze lehet mondani h összeesküvés elmélet és véletlen az egybeesés de kötve hiszem. Senki nem szólt előre, hogy változni fog a szabályzat így ha készüléket is szeretnénk akkor várjunk egy hónapot a szerződés módosítással.
twofatcat: Köszi, de jobban szeretem telefonon intézni mint órákat sorban állni. Kötöttem inkább biztosítást és még így is bőven megérte.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szerinted tényleg nem tudta a telekomos fószer jan 2x-én, hogy feb1-től számukra sokkal előnyösebben változik a készülékvásárlási szabályzat? Ugyan már. Ezelőtt 20 évig a kutya felénk nem nézett most meg amikor még bőven volt hűség mind a készülékre mind az előfizetésre a semmiből megkeresnek... Biztos véletlen volt
-
veterán
válasz Soulfly842 #97189 üzenetére
Sorry. Átfutottam a hsz-eden. Egyébként a kérdésedre a válasz az passz. Nem én beszéltem nem tudom ki keresett. Nekem azt mondta a hölgy hogy telekomos értékesítő volt.
Igazából megoldottam a problémámat még tegnap holnap jön a telefonom. Az első hsz-em inkább figyelemfelhívó akart lenni.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
veterán
válasz Soulfly842 #97192 üzenetére
Pedig nálam ez történ. Összesen 3 ügyintézővel beszéltem is mind a három ezt mondta. Nem hinném, hogy telefonon meg mernék tenni ennek az ellenkezőjét. Az azért nagyon durva lenne.
-
veterán
válasz Soulfly842 #97195 üzenetére
Én is így tudtam hidd el. 10 éve így veszem a készülékeket. Sőt amikor édesanyám bement a boltba "reklamálni" ott is azt mondták hogy kell a biztosítás, hogy kedvezményesen vehessünk készüléket.
-
veterán
Sziasztok!
Üzleti díjcsomagoknál van +1GB-os adatbővítő opció. Sms amit ha elküldesz kapsz egy giga-t. ha van valaki be tudná linkelni a leírását.
Köszi,
ÁdámAddig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
veterán
Sziasztok!
Ha van itt olyan aki üzleti ügyfelekkel foglalkozik, értékesít kérem keressen meg privátban!
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
A Telekomnak van elvben egy összefoglalója PDF-ben ahol az országok be vannak sorolva díjzónákba 1-től 6-ig. Sehol nem találom pedig tegnap az ügyintéző megmutatta. (amúgy lehet, hogy lehalt a Telekom keresője mert semmit sem talál bármire is keresek.
Ha esetleg valaki el tudná küldeni a linket azért nagyon hálás lennék.
Köszönöm
-
veterán
válasz AnonymusX #106757 üzenetére
Igazából egyik sem. Tegnap a fickó mutatott egy olyan doksit ami egyébként a Telekom oldaláról töltött le amint egy PDF-ben táblázatos formában vannak benne a zónák. Ezek baromi régi felosztások azóta teljesen megváltoztak...
Holnap fogok beszélni telefonon az ügyintézővel majd megkérem, hogy küldje el emailben. Baromi jó kis táblázat volt és úgy érte el, hogy a keresőbe beírta azt, hogy "nemzetközi".[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz 4Grider #106767 üzenetére
Hát akkor passz. Nem tudom tegnap mit talált a fószer de az egy nagyon jó kis táblázatos formájú összehasonlító volt.
Más: VoLTE van a díjcsomagunkban i8-am van de hívásnál mindig átvált 3G-re. Mit kellene beállítani? (telón be van kapcsolva)
-
veterán
válasz blackmajesty #106770 üzenetére
Az első. Fantasztikus. Köszönöm. Bár tényleg az is 2002-es.
dptrsk: Köszi. Megpróbálom. Bár ma azt mondták a t-pont-ban, hogy be van...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
kaptam egy sms-t hogy havi plusz 1500-ert kapok korlatlan netet 12 gb helyett.
A telekomnal van barmi kitetel a mobil net hasznalatra? (Gondolom a torrentet nem engedik vagy lassitjak)
kosziAddig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
veterán
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg, hogy a Telekomnál mikortól lesz megvásárolható a sima iphone 12?
Köszi
-
veterán
Ja annyira nem csak azon lepődtem meg, hogy nem egyszerre kaptak készletet az APR-kel pedig eddig ha jól emlékszem így volt. De türelmes vagyok abszolút.
Köszönöm
-
veterán
Sziasztok!
Telekomos üzleti előfizető vagyok viszonylag nagy csomaggal. i12-m van. Kell valamit aktiválni az 5g-hez mert ez idáig sohasem ment fel az 5g hálózatra? (e-sim)
VoLTE működik 5G-n, mert ha nem akkor nem is próbálkozom.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel 12.- gen i3-as Gamer-Pc-Eladó , Számla-Ready !!
- ThinkPad P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Lenovo W530,15.6",FHD,i7-3740QM,16GB DDR3,512GB SSD,2GB VGA,WIN10
- ThinkPad T14s Gen3 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 6650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Radeon DUAL RX6700 XT 12G
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen