Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Én email+jelszó
Ez azt hiszem "telekom fiók"-nak megfelelő bejelentkezési módszer
Zssom
A végén a fizetés előtt jött a jó hír, hogy csak 990 fejenként. 1gb net és 20 perc van rajta.
Ha neten "veszed" és üzletbe kéred időpontra, akkor 40 perc/2GB lett volna.
De szvsz kibírható így is[ Szerkesztve ]
-
Zssom
tag
válasz
4Grider #143695 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
Nem volt könnyű, de olvasva az előzményeket, kellő határozottsággal érkeztem. Nem jött elő a "sajnos nincs dominó SIM-ünk", hanem be lett lengetve, hogy darabonként 5e lesz, mondtam, legyen, mivel ismertem az árakat előre. A végén a fizetés előtt jött a jó hír, hogy csak 990 fejenként. 1gb net és 20 perc van rajta. -
4Grider
nagyúr
válasz
Zssom #143694 üzenetére
Kész csoda, hogy kaptál ügyfélszolgálaton domino sim-et (főleg 990 Ft-ért, bár azon fele annyi perc és net van).
A számhordozós sms-t akkor küldik, amikor az előzmény szolgáltatód elengedte a számot (valószínűleg ma).
Aktív sim esetén a fiókban való megjelenés plusz egy nap. -
Zssom
tag
Üdv Mindenkinek
Tegnap indítottam két hordozást dominóra. A szokásos körök után, mely szerint drága, meg nem éri meg, stb, végigment az ügymenet, megkaptam a két inaktív kártyát, szóban a tájékoztatást a 27.-i időpontról, kifizettem a 2*990 Ft-ot, aláírtam a két szerződést, hitelesítettük a fiókot. Tapasztalatok szerint mikor jelenik meg a fiókban a szerződés, illetve mikor küldik a hordozási ablakról az sms-t
Köszönöm aki válaszol
Zs. -
nfsu17
veterán
Üdv.
AndroidAz normális hogy mostanában gyakran kell az appba bejelentkeznem, mert 'kidob'?
Tehát kb négy napja is ki voltam léptetve, most megint.
Korábban hónapokig nem volt gondja.
Én nem állítottam semmit, nem frissítettem semmit. -
Bferibörs
addikt
válasz
donjohnson #143687 üzenetére
Pixel 8 pron sem lehet,végül egy ezeréves Lenovo p2p- n sikerült megoldani. 😂
dzf007
Az sajnos nem oldja meg, a sim beállításokban,nem jelenik meg a szám.Nikaré
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
60 perc -
Bferibörs
addikt
válasz
donjohnson #143687 üzenetére
Köszönöm,megpróbálom.
-
donjohnson
addikt
válasz
Bferibörs #143686 üzenetére
tedd bele egy iphone-ba vagy egy másfajta android-os telefonba (ami nem samsung) a sim-et, menj a sim-beállításokba és szerkeszd át. ha visszarakod elvileg megtartja (a sim-re menti gondolom).
megnéztem egy samsung-ot, tényleg nem lehet szerkeszteni, de egy oppo-n lehet szerkeszteni a sim-beállításoknál.itt írnak róla a végén: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
Az mitől lehet,hogy a telefonom a sim kezelésnél nem írja ki az új dominó sim számát?
A régit kiírja. Samsunk s23 u. -
.-..-.
junior tag
válasz
Tompika777 #143681 üzenetére
Köszönöm.
-
.-..-.
junior tag
Sziasztok.
Szeretnék amolyan "másodlagos" kártyának Telekom feltöltőkártyát vásárolni.
Viszont kicsit megzavarodtam. A telekom oldalán látok egy ilyet: [kép]
A részleteket megtekintve ezt látom: [kép]Jól értelmezem, hogy a webshopban megvásárolva 990HUF-ért megkapom a fizikai sim kártyát feltöltve 40perc/2GB használhatósággal és ki is hozzák a címemre, míg ugyanezt az üzletben 1.990HUF-ért kapnám meg?
(nagyon-nagyon régóta nincs és nem is követtem a prepaid kártyák alakulását)
-
Bferibörs
addikt
válasz
PedroPascal #143678 üzenetére
Ezzel én is így vagyok,szívtam már a fő simmel,hogy nem tudtam aktiválni,igaz vodánál.😂
Mivel elég gyakran váltogatom a két telefonom,így nekem is a fő karim fizikai,nem rizikózok. -
Bferibörs
addikt
válasz
PedroPascal #143676 üzenetére
Most 2500.- van a honlapon írva,e- ről vissza fizikaira.
-
válasz
PedroPascal #143674 üzenetére
Tipp: fizikai kártya esetén jelezd, hogy eldobálja a hálózatot, nem lesz cseredíj.
-
Bferibörs
addikt
válasz
PedroPascal #143658 üzenetére
Minden alkalommal amikor készüléket váltasz,aktiválnod kellene az adott készüléken az esimet,ez elég macerás,ha gyakran teszed, talán korlátozva is van az éves aktiválások száma.
-
4Grider
nagyúr
válasz
A kérdésedre válaszoltam. Nem lehet két különböző készülékbe regisztrálva ugyanaz az esim. Magyarul vagy egyikben van, vagy a másikban. És azt is megírtam, hogy erre a multisim való, akkor is ha felváltva akarod használni (de nyilván a multisim megy egyszerre is).
-
AnonymusX
senior tag
válasz
PedroPascal #143663 üzenetére
Lehet más készülékben is használni, a multisim típusa az árát határozza meg, no meg persze, hogy van-e rajta 1/1 Mbites sávszélesség korlátozás. Okosóra multisimen van.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz
PedroPascal #143661 üzenetére
Köszi
Legfeljebb 2 multisimed lehet előfizetésenként vagyis mobilszámonként.
-
PedroPascal
őstag
válasz
AnonymusX #143660 üzenetére
Köszönöm.
Jó az avatarod.
Jelenleg a fő és tablet multi sim is fizikai.
Korábban kb 2 éve próbálgattam az esimet és akkor is úgy volt mint ahogy írtad hogy egyszer használatos.
Most az lett volna a célom hogy fizikai sim cserélgetés nélkül az esimet pakolgatnám 2 telefonban.
A két multi sim mellé nem lehet kérni 3.-at? 2 jár a csomagom mellé, a 3.ért fizetnék pluszba ha ezt lehet. -
AnonymusX
senior tag
válasz
Nem lehet. A Telekom egyrészt egyszer használhatos eSIM kódot ad, másrészt ha többször is lehetne használni, mint a Yettelnél, akkor amint az új készülékre telepíted az eSIM-et, a korábbi készülékkel nem fogsz tudni csatlakozni a hálózathoz hiába nem egyszerre teszed.
Fizika SIM kellene neked, azt pakolhatod bárhova.
[ Szerkesztve ]
-
PedroPascal
őstag
válasz
4Grider #143657 üzenetére
Nem ez volt a kérdésem. Egyébként van 2 multi sim, óra és tablet. A tab simet direkt úgy lett beállítva hogy hívást ne fogadja és nem is lehet erről hívást indítani. SMS viszont megjön rá mivel Google messages ugyan azt a fiókot online szinkronizálja.
Én arra gondoltam hogy a fő esimet 2 telefon között váltogatnám. Ezt meg lehet oldani egyszerűen.
Mint fentebb írtam, nem egyszerre használnám a két telefonban hanem felváltva.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz
PedroPascal #143656 üzenetére
Egyszerre két készülékben nem lehet ugyanaz az esim. Használj multisimet, azzal nagyjából ezt meg tudod oldani, csak sms szám lesz különböző, de a hívások a fő számmal mennek.
-
PedroPascal
őstag
Lenne egy fura kérdésem.
Olyat lehet csinálni hogy esim-et két telefon között váltogatom? Úgy gondoltam hogy nem mindig újat kérek hanem az egyikben deaktiválom és a másikban aktiválom. Annak függvényében mikor melyikben akarom használni? Ezt meg lehet oldani egyszerűen? -
Landsmann
addikt
Utóbbi 1-2 hétben az app mindig kidob. Be kell jelentkezni, míg korábban ezzel nem kellett bíbelődni.
-
PedroPascal
őstag
válasz
zoltaneger #143650 üzenetére
Itt érdeklődj. Amúgy nem jó ötlet kikapcsolni az 5GHz-t.
-
4Grider
nagyúr
válasz
zoltaneger #143650 üzenetére
Ennek mi köze a Telekom mobilos témához?
-
zoltaneger
junior tag
Sziasztok!
Mai nap kötöttek be egy Flip szolgaltatás csomagot.
Sagecom F@st 5655 v2 tipusú routert kaptunk.
Megnéztük és a készülék a 2,4 és az 5 ghz -et támogatja.
A routerhez a Lan 1 - 2 - 3 portjához csatlakoztatva vannak a készülélek.
1 beltéri box és 2 tp link kamera.
Mivel a kamerák a 2,4 ghz-t támogatják így a készüléken kikapcsoltam az 5 ghz lehetőséget.
A kérdésem.az lenne,hogy vajon jól tettem-e hogy kikapcsoltam a menüben? Azt látom, hogy lassabb a net, de az nem zavaró. Wifin keresztül 1 laptop és 3 telefon csatlakozik, de nem egy időben.
Köszönöm a segítséget. -
4Grider
nagyúr
válasz
fabiant_05 #143647 üzenetére
Amit írsz csak akkor lehet logikus, ha a Dunától nyugatra vagy és nincs a közelben yettel bázisállomás. Ott ui. a yettel a B20 (800 MHz) kiszolgálója, éjszakára meg a szolgáltatók előszeretettel csak ezt hagyják bekapcsolva (így jelentős árammegtakarítást elérve).
De mivel azt írtad, hogy van a közelben yettel torony, meg nem tudni, hogy a Dunától tényleg nyugatabbra vagy-e, így már logikátlanabb, amit írtál, mert azért maradnia kellene olyan frekvenciának, amit a telefonodnak kellene tudni használni a közeli bázisról. Hacsak nem egy olyan kínai telefonod van, ami nem ismeri az összes európai 4G frekvenciasávot. -
thomas77
senior tag
válasz
csaszi75 #143643 üzenetére
Ha lenne kapcsolva nekem az 5G, akkor szerintem mennie kellene az ösze 5G partner hálózaton. Anno, amikor volt ingyenes 5G teszt dominósnak is, akkor ment itt is.
Számomra úgy tűnik, hogy vacs-nak aktiválták, nekem meg (még) nem. Gyanítom, napokon belül kiderül, hogy hogy is van ez... -
fabiant_05
újonc
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy miért van az, hogy estétől másnap hajnalig jellemzően 22-06-ig, Telekomos adótorony mellett (szóval nem lehet azt mondani, hogy távol a torony) a térerő és az elérhető netsebesség drasztikusan lecsökken? 4-ről 1 térerőpálcikára nappalhoz képest. Kikapcsolna a Telekom éjszakára takarékosságból frekvenciákat? Ugyanott van egyébként egy Yettel-torony is ahol a Telekomos és a Yetteles kártya nem csinálja ezt, ott mindig max térerő van, éjszaka is. -
AnonymusX
senior tag
-
Jaygab
tag
Üdv!
Hülye kérdés, sejtem (tudom :-) )a választ, de azért egy próbát megér...
Domino feltöltőkártyákról van szó.Anyám egyenlegén elég sok pénz van, mert lejáratkor mindig rátölt, hogy ne szűnjön meg, de ennyit nem beszél le soha, így csak gyűlik a pénz rajta.
Az Ő egyenlegéből egy másik számra (enyémre) ugye nem lehetséges mobil internetet vásárolni? Csak a sajátjára tudna belőle? -
vacs
veterán
5G érdekesség.
Dominó csomag, nincs bekapcsolva 5G.
Mai nap Szlovéniában ennek ellenére 5G hálózatra csatlakozott roamingban és tökéletesen működött. -
bociusz
aktív tag
Apró érdekesség, hogy a Yettelhez hasonlóan a Telekom is a B3-as LTE vivők védősávjaiba helyezte át a GSM1800-at. Teljesen tehát nem állt még le 1800-on a 2G, ide pl. elhallatszik a Hármashatárhegyi torony.
(Védősáv: A 20 MHz-es vivő szélein 1+1 MHz, a 10 MHz-es vivő szélein 0,5+0,5 MHz)[ Szerkesztve ]
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
polonic #143636 üzenetére
A kép alapján nekem úgy tűnik, hogy a Netmonitor: 5G, Cell & WiFi.
-
polonic
félisten
válasz
PedroPascal #143632 üzenetére
Ez melyik program?
-
dr9
tag
válasz
PedroPascal #143632 üzenetére
B3C, a 3-as sávon mostmár 30MHz 4G aktív. Régen 20MHz 4G és 10MHz 2G volt. 2025-ben olyan sok 2G spektrumnak semmi értelme sincs (még most is túl sok van a B8-as sávon lévő 10MHz-el, szerintem max 5MHz bőven elég lenne, de akár kevesebb is) . Most látom ott is aktiválták a második B3 blokkot, az a 1644-es EARFCN, az az új 10MHz blokk, amit nem rég aktiváltak, szóval igen, az 20+10MHz. 20MHz max egy LTE blokk, s a 3C azt jelenti, hogy két B3-as blokkot kombinálunk.
-
ImI87
őstag
Sziasztok !
Telekom OkosWifi szolgáltatással kapcsolatban kérdeznék:
2022-ben vettem a Telekom-tól egy KAON AR1344 típusú Wifi mesh eszközt.
Eddig ez volt használatban, egyedüli eszközként, kábellel volt összekötve a Telekom modemmel. A modem a lakás egyik felén volt, az is szórta a Wifi-t, a mesh eszköz a lakás másik felén volt (vezérő módban), az is szórta a Wifi-t, és látszólag 2 külön hálózatom volt. A mobiltelefonok ügyesen átváltottak a 2 hálózat között, és mindig mindenhol volt megfelelő wifi kapcsolatom.Most bővíteni szerettem volna a rendszert, hogy átvariálom a pozíciójukat, legyen jobb wifi a teraszon is, stb... Vettem a Telekom-tól 2 db új KAON AR1840 típusú Wifi mesh eszközt, most már ilyet adnak.
Az egyik új 1840-es lett a vezérlő, a másik új 1840-es a kliens, ezeket simán össze tudtam kapcsolni WPS-sel.
Szeretném hozzárakni a rendszerhez a régi 1344-est is kliensként, de sehogy nem akarnak kapcsolódni. A WPS gombokat megnyomva elkezd villogni a WPS, de utána elalstik, és nem történik semmi.
Telekom Wifi APP-ban sem látszik semmi.
Az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy elvileg működnie kell együtt a régi és az új eszköznek.Mit kellene tennem, hogy a régi eszközt is fel tudjam csatlakoztatni kliensként a hálózatra?
-
PedroPascal
őstag
Én még nem láttam 30Mhz sávszéleségű csatornát csak 20, 20+10, 20+10+10, 20+20+10. Vagy ezt úgy kell érteni hogy ezt össze adjuk? Az biztos hogy a kamu 5G jelentősen jobb lett mint volt bármikor bárhol mérem de a 4G ezzel együtt gyengült. Korábban ez fordítva volt. Most 5G-n szinte mindig 100Mbit felett lehet mérni még napközben is este meg 200-300 felett. 4G mostanában 50-70 max amit én tapasztaltam. -
dr9
tag
válasz
PedroPascal #143623 üzenetére
Szerintem minden gyorsabb lett, a 4G is, mert mostmár 1-1 helyen 30MHz-en megy a B3. Nekem nyírbátorban már volt NRCA is valahogy (n28_n1) még valamikor nyáron, talán ott is az van.
-
kl122
tag
válasz
PedroPascal #143623 üzenetére
Vélhetően az N1 DSS a titka amit mostanában kapcsolgat fel a Telekom, azért lett gyorsabb, az One-on továbbra is N28 DSS-on megy, ott olyan is maradt...
-
Dilikutya
félisten
válasz
Intruder2k5 #143628 üzenetére
Hogy klasszikust idézzek:
Engem gyíkká változtatott. De már elmúlt.
Semmit sem állítottam át még. -
-
Dilikutya
félisten
Mobilnettel van valami? Több oldal, pl. Prohardver sem jön be mobilnetről. Céges wifin nincs gond. De bizonyos oldalak meg mennek.
-
dzf007
aktív tag
Domino Day 400MB + 20perc!
-
PedroPascal
őstag
válasz
mobilemaster #143622 üzenetére
Akkor nem tudom elképzelni sem hogyan generálsz ekkora adat forgalmat. Érdekes amit mondasz hogy estére vissza veszik az adatsebességet. Egy ideje azt vettem észre hogy vidéken a kamu 5G gyorsabb lett. Azaz mostmár valóban gyorsabb mint a 4G és nem fordítva mikor felkapcsolták 2 éve az országos 5G-t. Hajnalban itt vidéki kisvárosban mértem már 450/130-at is a kamu 5G-n. A telefonról szerintem érdeklődj itt.
-
mobilemaster
csendes tag
válasz
PedroPascal #143620 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Szinte mindig aktív a VPN, torrent nagyon ritkán megy. Szinte a teljes forgalom http/https a wireguard VPN-en belül, semi extra csak webes forgalom.
Nekem is eszembe jutott a többi felhasználó, de szerintem csak-csak el tudja osztani a szolgáltató a rendelkezésre álló erőforrásait. Gondolkodtam éjszakai töltögetésben, de nem jó, mert éjjelre lekapcsolják a 4G+t sima 4G-re, és 300-ról azonnal 5-20mbps lesz a sávszél. Terheléstől függően 23-02 óra közt tűnik el a + jel.
Telót csak használtan vennék olcsóért, valami S szériát. S22 hogyhogy nem ajánlott? A mostaniból is csak az 5G hiányzik. -
sellerBP
tag
válasz
mobilemaster #143619 üzenetére
Egy ideig amikor nem voltam magenta 1-be telekomnál. Hanem az otthoni netem a konkurenciánál volt, és nem volt otthon vezetékes net sokszor (annyira jó volt konkurencia) mobilnetről voltam sokat PC-n is.
Havi nekem ilyen 2 - 3 TB adatformalomig nem szóltak mobilnet esetében. Most már kevesebb, mivel áthoztam minden telekomhoz otthoni szolgáltatást is. -
PedroPascal
őstag
válasz
mobilemaster #143619 üzenetére
Torrentezel mobil nettel?
S22-t nem ajánlom ha nem akarsz újat venni akkor mindenképpen S23-t válasz.
Tudtommal nincsen napi limit de ha valaki durván visszaél a korlátlan nettel akkor lehet privátban megkeresnek hogy vissza kéne venni. Így amúgy érthető hogy bizonyos helyeken miért nincsen sávszél. Ha valaki a teljes kapacitását nonstop kihasználja az osztott hálózatnak egy környéken. -
mobilemaster
csendes tag
Sziasztok!
Korátlan Telekomos mobilnettel van negatív tapasztalatotok a korlátlanságra vonatkozóan? Például feltöltős vagy előfizetéses csomag esetén. Olyanra gondolok, mint a Yettel Yepp, ami napi 108GB-ig korlátlan, utána letilt.
Kiegézítő infóként, aránylag nagy az adatforgalmam, a kábeles opcióhoz képest a 4G+ a sebesség sokszorosát tudja. Jelenleg Telekomos korlátlan mobilnettel átlag havi 5-10TB forgalmam van, jelentős része feltöltési irányban. Ha épp neki megyek, közel 600GB átmegy rajta egy nap alatt. Érhet bármi baj?Másik kérdésem, Budapesten érdemes a sok töltögetés miatt 5G képes készülékre váltani? Mik a sebesség tapasztalatok? Jelenleg a szeretett S9+ 200-300mbps le, 40-60mbps fel erős 4G+ mellett, közel a toronyhoz. Terhelt állomáson sajnos 4G/4G+ átlag 20-40mbps le, 10-20mbps fel. 5G vajon segítene az utóbbi esetben? Ha szerintetek igen, előbb utóbb fejlesztenék S22-re.
-
csaszi75
senior tag
válasz
4Grider #143616 üzenetére
Azt érdemes lenne kipróbálni, hogy ha a Telekom APP olyan készüléken van, amin nincs biometrikus azonosítás, ott el lehet végezni a SIM műveletet?
Csak hogy security tippeket adjak az APP fejlesztőinek
Ugye a legtöbb banki appban pl nyilatkoznod kell, hogy csak a te ujjlenyomatod van benne a telóban.. -
csaszi75
senior tag
válasz
cigam #143612 üzenetére
Arról a telefonszámról kell indítani a SIM műveletet, amelyik SIM-jét szeretnéd módosítani..
Pont a hétvégén csináltam, működik szépen! De csakis arról a számról, amelyiknek a SIM-jét akarod áttenni másik eszközbe vagy amelyik fizikai SIM-jét akarod eSIM-re, vagy a fő számhoz tartozó MultiSIM-hez akarsz generálni.
Úgy rémlik nekem ez, hogy az ún. HeaderEnrichment funkció lehet mögötte
S email-ben is kiküldik a QR kódot, feltéve, ha hitelesített a usered.. nekem hitelesítette egy ügyfélszolgálatos valamikor régen.. -
-
A Telekom malmai milyen gyorsan őrölnek? Áttértem volna eSIM-re, de azt írta az online felület, hogy internet nélkül nem megy. Vettem hozzá nettbővítőt, de még mindég nem engedi:
Vagy prepaid-es előfizuval nem is fog menni? -
-
Landsmann
addikt
válasz
Cs1csó #143603 üzenetére
B mint band, a különféle frekvenciájú sávokat jelöli. 4G-re 700-2100 MHz-ig használják. Az ilyen "tescogazdaságos " 5G szintén ilyen alacsony, 700, 1800 MHz-et használ, míg a "valódi" 5G leginkább N78-at, 3500 MHz-en. Itt lehet sebességet elérni, viszont a magas frekvencia miatt kisebb a lefedett terület, tehát sűrűbben kellene telepíteni.
-
Cs1csó
titán
válasz
RVR400 #143598 üzenetére
Zseniális. A legnagyobb gond, hogy marketing próbálta nagyon eladni az "ötgé"-t de amiben igazán jó azt csak kevesek és sokszor ők is csak ritka alkalmakkor tudják "kihasználni"Írtam már: úgy tudom a legnagyobb előnye akkor domborodik ki amikor egy amúgy 4g-n zsúfolt cella 5g-n lazán kiszolgálja a kapcsolatokat.
De azt még én sem tudtam, hogy TÖBBFÉLE 5G van, és pl. a Tcom többfelé inkább a hogymondjam "teszkógazdaságosabb" változatot telepítette.
(Ezek a "B1" "B28" stb. de hogy pontosan ezek mit takarnak soha nem másztam bele.)[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz
PedroPascal #143601 üzenetére
Az N78-on dolgozó területeken nyitva van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ZBook 15u G6 15.6" 4K IPS i7-8665U Radeon Pro WX 3200 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Optiplex 3040 Micro eladó!
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ajazz AJ099 white gamer egér (új)
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest