- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
#85512448 #143080 üzenetére
Egyszer már sikerült eljutnom odáig, hogy az ügyfélszolgálatos csaj kihozzon nekem egy "nyers" Domino SIM-et, de utána sajnos rendszerhibára futott a hordozás.
És mivel hétvége volt, nem tudtak senkit felhívni a központból, hogy segítsenek.Szerk; akkor azt javasolták hogy jöjjek vissza hétköznap munkaidőben, 10-18h között.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
#85512448 #141873 üzenetére
terelés. a havi díjas előfizetés felé. Sem több, sem kevesebb.Rühellik, és undorodnak azoktól akik "kárlyások" DE
mivel mindig ott az opció, hogy:
1. valaki előfizetővé "avanzsál"
2. mivel ő itt van ezért gyerekének, rokonnak ezt veszi/ajánlja
3. minimális hasznot még ezek a "lenézett" ügyfelek is hordoznak, és "ha nem nálunk akkor másnál lesz" kártyás, és még ezt a kis pénzét sem ide hozza,Ezért KÉNYTELENEK nekik is dobni egy-két csontot.
Amúgy a szánalom LEVEL 10 hogy, a 800ft/1GB internetük (mivel gyakorlatilag nem időkorlátos) még ennyiért is jó válaztás.
1GB net 800ft, ízlelgessük.....
Ennyi adatkeretet a mai akár 5G-s sebességgel kb. 5 perc leforgalmazni...
Persze mivel nincs verseny ezért jobb nem lesz.
-
TomPack
őstag
válasz
#85512448 #141873 üzenetére
Én pár évvel ezelőtt már áthordoztam egy Vodafone-os számot Dominóra. Az üzletben az ügyintéző kapásból az előfizetés felé akart terelni, de már az elején letisztáztuk, hogy nem, nincs rá szükségem, eldöntöttem, ismerem a havidíjas csomagok paramétereit, mindenképpen Domino-ra szeretném hordozni.
Utána még kérdezgetett egy-két dolgot, hogy pl kb mennyit szoktam netezni, és mennyit szoktam beszélni. Behazudtam neki megnyugtatásképpen egy-egy alacsony számot, hogy tudomásul vegye végre, nincs szükségem előfizura. Azután pár percig nyomogatta a gépet, és én azt hittem ezzel révbe is érünk, de aztán diadalittasan felémfordította a monitort, hogy összeállított nekem egy tök jó tarifacsomagot, nézzem már meg...
Szóval nem volt egy egyszerű menet, de kellő elszántsággal sikerülhet is!
Pár hét múlva szeretném a Yettel-es előfizum Dominóra hordozni, majd beszámolok a fejleményekről.
De akkor úgy készülök majd, hogy rászánok egy napot, és motorral végigjárom a Budapesti Telekom üzleteket. Hátha valahol lesz SIM. -
Landsmann
addikt
válasz
#85512448 #141667 üzenetére
Úgy gondolom, az alapvető probléma itt az, hogy amikor megszüntette az előfizetést, akkor az ügyintéző nem hívta fel a figyelmét, hogy az utolsó számlazárástól eltelt időre eső forgalmi díjak számlázása utólag fog megtörténni. Így aztán azt hiheti, hogy ő mindent rendezett, holott nem. No mindegy, ez az Ő problémája ha nem érti meg hogy működik a dolog. Várhat vele míg százezres tételre nő a tartozás, meg átadják behajtó cégeknek, ezzel együtt fekete listára kerül a szolgáltatónál. De valóban érdekes, hogy időről időre mindig van valaki, aki értetlenkedik a dolgon és nem tartja jogosnak az utolsó számlát, noha a kiszámlázott szolgáltatást meg igénybe vette.
-
dr9
tag
válasz
#85512448 #141241 üzenetére
Nem lett eladva semmi, és valószínűleg most se lesz eladva. Amióta dominón is elérhető a VoLTE roaming, azóta a Telekom erősen steering-el Orange-ra. Továbbra is fel lehet csatlakozni Telekomra, csak nehezen, mert steering van orange-on. Vagy 5x (vagy többször) meg kell próbálni felmenni 2G-re, onnan meg 4G-re.
-
domper2015
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest