- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Elérhető az Apple TV alkalmazás Androidon
- Hamarosan intézkedhet az EU a DeepSeekkel szemben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínából rendel hajlítható üveget az Apple
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
senior tag
Február 19-től indul a Volta ao Algerve , elég ütős névsor jön, Jonas, Wout, Primoz, Almeida, G. Thomas, Alaphilippe, ..., izgalmasnak tűnik
Az idei férfi UAE tour nekem inkább egy Sprinter háborúnak tűnik, várós.. -
avl
senior tag
válasz
Vismajor01 #1983 üzenetére
en mindig innen indulok: https://tiz-cycling-live.io/stream.php es most "te csö" = youtube-on is megy, meg most is interjukkal es vissza is lehet tekerni benne
-
avl
senior tag
szuper volt a mai utolso 3 km az ománi etapon
-
dom1n0
senior tag
Pogirol tobb video is kijott ahol a macskakoveken gyakorol, nem lepne meg ha indulna a Paris-Roubaix-n
-
lsebestyen
addikt
Ja persze. Erről az jutott eszembe, hogy pár éve Szalontay Sanyinak csináltak egy TdH prologot, még ünnepelt is a célegyenesnél, aztán a következő induló elverte.
Az kicsit ciki volt. Főleg, hogy azzal a full pályás izomzattal már az első normális szakaszt sem tudta teljesíteni (2017). Előző évben legalább a prolog összejött, de ott meg az volt a ciki, hogy a sárga trikóval beült a söprögetős autóba...
-
.LnB
titán
válasz
lsebestyen #1975 üzenetére
Ez azért érthető is.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
dom1n0
senior tag
válasz
lsebestyen #1972 üzenetére
Helyszínt nem láttam énsem hozzá
-
.LnB
titán
válasz
lsebestyen #1972 üzenetére
Nincs írva. De nem Pannonhalma lesz? Hallottál valamit?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Június 25. - Időfutam OB
Június 29. - Országúti OB„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #1969 üzenetére
Szegény Remco-nál majd annak is örülhetünk, ha a tavalyi szintet hozza.
-
Vismajor01
addikt
-
dom1n0
senior tag
Szamtalanszor elmondta mar, hogy ot csak a Tour gyozelem erdekli, arra keszul, pont.
En is vartam, hogy jojjon a Giro-ra, de nem lepodtem meg, hogy nem jon.
Pogival ellentetben nala van csucsforma, akkor es ott van a toppon, ezt ismerve eleg tokos utana a Vuelta egy ilyen Pogi mellett, vallalva hogy lehet 2x le lessz buntetve egymas utan.
Persze az is lehet, hogy Pogi lesz 2x lebuntetve -
.LnB
titán
Az aztán tényleg tökös, aki egész évben bujkál, mindig és megint megcsinálja ugyan azokat a felkészülési versenyeket a Tour-ig. Tudok mondani egykét tökösebb nevet is Jonas-nál. Sőt, Jonas esetében számomra semmilyen formában nem merül fel a tökösség jelző.
-
dom1n0
senior tag
válasz
lsebestyen #1963 üzenetére
Most nezem a mai UAE noit… Prevot ugy leszakadt mint a huzat… es o akar Tourt nyerni?
-
dom1n0
senior tag
Mit szoltok Jonas naptarjahoz? Szerintem nagyon tokos volt, hogy a Tour-ra meg raemelte a Vueltat ugy, hogy tudja Pogi is megy, ergo nem szart be a tavalyi Tour ellenere sem.
-
avl
senior tag
válasz
lsebestyen #1963 üzenetére
nem egyszerűek a visszateresek, meg ha mas szakagban top is volt/maradt/ment...gondolom még megy előre, de nekem is igen gyanús, hogy idén nyerhetne
Bernal!
a hir szerint ugye 1354 napon at nem nyert; nyilvan most sem huhú mit, de mindenkepp
elkepesztő fejben mi kell(het) ehhez
-
avl
senior tag
Wiebes elleneben nem varhattak sprintben mast (ő meg ügyes volt, hogy ott ment)
lehet azert, hogy sejtették ezt es meg is békéltek a szituval, kulonben gondolom X-szel a vege előtt sorban tamadtak volna, mivel nem igy tettek, gondolom GC-re időt tartották fontosabbnak LongiBongi- nakma meg bizonyitott es Persico is okosan + erősen ment
-
dom1n0
senior tag
Érdekes volt a tegnapi UAE női szakasz vége, csóri 3 UAE végig dolgozott és asszem 3-4-5-ik lettek a végén...
3 -
besseges '25
vagy 8 tour csapat viszaalépett a versenytől, amikor már a második (!) autó jött velük szembe. ezen látszik az első.
[link]Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
dom1n0
senior tag
Uj Colnago Y1rs build video: [link]
-
.LnB
titán
válasz
lsebestyen #1957 üzenetére
Szerk. :Várjá' lehet nincs igazam..
Szerk.: Ketten mentek régivel, az 5 & 6-os rajtszám. Mert már megírtam, hogy nincs igazad. De még is!
[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
Sajnálom azért kicsit a csajokat. Mert egy kicsit önmagában is paradoxon egy női UAE tour.. Még ha mint sportolók, és külföldiek, normálisan is bánnak velük.
szerk.: Na a csajok az UAE-nél megkapták végre az új Colnago-kat. Akkor gondolom a fiúknak is van már. Mert a férfi UAE Tour-on még a régikkel mentek.
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
Zsankó Petra indul az UAE Touron, hajrá!
Holnap kezdődik, E2 és Max.
-
dom1n0
senior tag
A Valenciai körverseny mai 1. szakaszán nem volt magyar szinkron, vagy csak én nem tudom előhozni max-on?
-
.LnB
titán
válasz
velizare #1944 üzenetére
Ez nekem Esztergom környékéről elég fasza útvonal. Balaton, meg a Kékes kivételével mind közel van.
Szerda szabi, szerintem felmegyek a rajtra.
Csütörtök és Péntek kimarad.
Szombaton kitekerek a Tatai tóhoz rajtra.
Vasárnap vagy Esztergom, vagy Pilisszántón a nagyon meredek (bár ott már voltam TdH-t nézni)[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
válasz
lsebestyen #1945 üzenetére
Péntekre mi is megyünk tuti, de szerintem még a vasárnapira is kimegyünk.
Előző héten Albániában a Giro rajtra is megyünk, mozgalmas 7 nap lesz -
.LnB
titán
válasz
szuszinho #1941 üzenetére
Az sem normális, ahogy a kerékpársport működik. Ez az üzleti modell kb ellehetetleníti az anyagi fejlődést. (Ennél talán csak a Nascar rosszabb.)
Az említett (amerikai) csapatsportok úgy vannak felépítve üzletileg, hogy minden bevétel egyenlően vissza van osztva a csapatoknak, és abból jut fizetésekre. A lehető legjobban működő modell.
-
szuszinho
őstag
Ez "természetes", hogy nem a teljesítményt, hanem a körülötte lévő nézettséget, reklámértéket veszik számba, amikor a fizetéseket osztják.
Az említett csapatsportokban lévő pénzek a nem normálisak, ezt osztom én is. -
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #1939 üzenetére
Akkor kit érdekel, hogy te hol mennyit keresel?
És miért érdekel, hogy egy bringás mennyit keres?
-
Vismajor01
addikt
Jó de kit érdekel más sportágakban ki mennyit keres? Az más SPORT. Más MUNKA. Én egy cégnél dolgozom, meg a jancsi is, én 200 ezret keresek a jancsi meg 3 milliót akkor most hova verjem magam? Mindenki a kvalitásainak megfelelően kap fizetést, ez a sportokban sincs másképp. Biathlonosok meg 25 ezer eurot kapnak ha nyernek kb ennyi dijazás van, a legjobbakat kivéve semi-prok mert amúgy alkalmazottak a katonaságnál vagy a rendőrségnél. Egyesekről volt ilyen hír is h önmaguknak fizették a magaslati edzőtábort. Na ők nem rinálnyak akkor a biciklibe se rinyáljon senki én amondó vagyok
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #1937 üzenetére
Az én szemszögemből jó pénz persze.
Globálisan. és más sportoló szemszögéből nem az. Egy baseball játékos se azért kapja ennek a sokszorosát, mert ő nem szeret baseball-t játszani.
Minden élsportoló szereti azt a sportot amiből él.
És akkor azt még meg se említettem, hogy az országúti kerékpár, mennyivel veszélyesebb mint egy labdát rugdosni a Wembley-ben..
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
Értem, hogy egy focista 5 perc alatt keres ennyit, de 80-100k euró egy évben akkor is rohadtjópénz ha közben azt csinálod amit imádsz. Egyébként Lanceék erről is beszéltek a legutóbbi podcastben és azt mondták h elég sok neopro csillag már 1milal körül keres kapásból
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
.LnB
titán
válasz
szuszinho #1934 üzenetére
Abszolút nem hüledezem rajta. Ezek nevetséges számok még mindig, más sportágakat nézve. Amikor az NBA-ben évi 40-50 millákat keresnek, az MLB-ben meg akár 70millió $-t is (a top szinten, és onnan megyünk lefele). A ***** gurulósfociról meg ne is beszéljünk...
Oké, hogy emelkedőben van a fizetések tendenciája, de ez akkor se sok.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
In 2025, that figure has risen further, with several superstars improving their contracts substantially: Cyclingnews has been able to confirm that Tadej Pogačar’s wage has grown from around €6m to north of €8m, while Remco Evenepoel’s previous salary of around €2m (excluding bonuses) has swelled to between €4.5 and €5m. Jonas Vingegaard earns around €5m, Mathieu van der Poel €4m, and both Wout van Aert and Primož Roglič pocket €3.5m from their respective teams annually. They’re at the top end of the earning charts, but each year more riders join the millionaire ranks.
The average salary of €500,000 is bloated by the millionaires – that’s not a true representation of what the typical domestique earns. Cyclingnews spoke with six agents and the general consensus among them was that the median wage is between €250,000 and €300,000.
The youth revolution, however, has upended the rulebook – even if there are still many on around €80,000 contracts. “In the past, neo-pros signed for the minimum contract, but cycling’s changed. The best neo-pros, the ones who win Tour de l’Avenir or the World Championships, can now earn between €150,000 and €500,000,” Carera said.
The median team budget of the 15 women’s WorldTour teams is €3.6m, Cyclingnews understands, with teams typically averaging a roster of 17-18 riders. The majority of riders in the women’s field earn between €80,000 to €100,000, with more important domestiques and occasional race winners earning between €150,000 and €250,000. A top-10 rider takes home between €300,000 and €500,000, with the biggest champions nudging towards €850,000.
Among the various agents Cyclingnews spoke to, there was disagreement over the salaries of the current highest female earners. “I think we’re already seeing million euro contracts in the women’s field – I believe that’s been broken,” Correia said. “We don’t represent any of them, but I’m fairly sure two or three of women earn over a million. And if not, they’re pretty damn close to it.” Other agents, however, dismissed Correia’s belief. “I don’t think there’s three that make over €1m,” one said. “I think they’re just below that mark.” Carrera said: “In two or three years, for sure we’ll see women on over one million, but right now they’re not earning that.”
Agents typically take between 5-7.5% in commission of all rider earnings.
-
lsebestyen
addikt
Előfizettem újra a maxra, pukkadjanak meg, hogy még mindig nem lehet lezárt képernyőnél hallgatni az adást.
Még a nyáron amikor ezt meglépték próbáltam utánakeresni, hogy mér', semmi infót nem találtam, csak a bosszankodó előfizetőket. Valaki talált erről valamit? Egyszer még írtam is a supportnak, hogy miezmá, nem kaptam választ.
-
.LnB
titán
Marciék ilyen computerrel mennek az Euskatel-ben: [link]
Én eddig nem is hallottam róla. De a bringás topikban ahogy olvasgattam, nem ismerelten a márka.
YT szerintem meg természetesen "Garmin Killer".„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
[link]
Csávó lenyomta a Surf Coast Classic versenyt, ami 158km volt, 44. lett. Majd rátett még pár kilométert levezetésnek. Az átlagsebességre hívnám fel a figyelmet...[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Ahh... ti meg sírtok itt az 1200ft-os (vagy nem tudom mennyibe kerül..
) sportcsomag miatt.
"Warner Bros. Discovery has announced that Eurosport will be integrated into its TNT Sports network in the UK and Ireland from February 28, 2025, meaning that monthly subscription prices to watch WorldTour cycling will shoot up from £6.99 to £30.99.
Since the folding of GCN+ at the end of 2023, professional cycling has been aired in the UK via Eurosport on television and Discovery+ online, with a £6.99 monthly subscription fee offering access to the former."„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
dom1n0
senior tag
Christen nagyon elkapta az utemet a mai Mallorcas egynaposon.
Pidcock is mekkorat tamadt, januarhoz kepest eros nap lett ez -
.LnB
titán
Azt vágjátok, hogy az új RedBull Bora rövid, nyári (nem egybe mez) mez 230€?! Azért az horror. Sportful nem tudom, hogy mit gondol... Biztos a Boss felirat miatt ennyi.
Pedig nagyon tetszik az a mez.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Azért van brutál formában, mert egy amúgy is gyenge sprinter mezőnyben, amiből ráadásul két esélyes még el is esett, nyert?! Korai ezt még elkiabálni. Jakobsen-nel mi a fene van?, az a kérdés inkább.
[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
Na hálistennek elindult a szezon, végre biciklis háttérzaj van a homeofficehoz, határozottan jobb
Merlier brutál formában van -
dom1n0
senior tag
válasz
lsebestyen #1914 üzenetére
Nagyot ment ma is Blanka, és az összetett 3. is szerintem komoly eredmény
-
avl
senior tag
-
vallas
őstag
Nyomjad meg még egy kicsit Blanka!!!!
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
-
lsebestyen
addikt
Éljen!!
szerk.: huh az az utolsó kör nagyon erős![ Szerkesztve ]
-
avl
senior tag
tenyleg maradt benne az utolso körre is, szepen osztotta be:
-
dom1n0