- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz RoyalAirForc #142498 üzenetére
Nyilván nem tilthatják alapból az olyan hívásokat, ahol a cid hálózaton belüli, de hálózaton kívülről jön a hívás. Hiszen a VoIP szolgáltatók túlnyomó többsége csak ellenőrzött cid-t hamisít hívószámként, így az ő legális müködésüket ellehetetlenítenék.
-
Zeki
nagyúr
válasz RoyalAirForc #142498 üzenetére
Jajj baszki!
A VoIP miért lenne tiltva? A szolgáltató itthon nem tudja, hogy most az a VoIP szám a tiéd vagy kamu és másé. Átmegy a rendszerén. De nem itthonról. Azt érzi a rendszer , ezért letiltja ha kéred.[ Szerkesztve ]
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz kopeter1982 #142491 üzenetére
Sajnos van egy olyan gyanúm, hogy ez a roaming beállítás csak álintézkedés a szolgáltató részéről, hogy lerázza az ügyfelet. Ha voipról jön a kamuhívás az én számommal kijelezve, honnét tudja a szolgáltató, hogy az külföldi hívás? Ha tudja, hogy az külföldi hívás, akkor hogy lehet kijelezve az én magyar számom? Meg ha ezt az egészet tudja, látja a szolgáltató, miért nem tiltja alapból az ilyen hívásokat? Anno az sms-ekkel is ez volt. Külföldi sms szolgáltatóknál tetszőleges originátort tudtam beállítani küldőként - pl. OTPBANK. Azt sikerült megszüntetni.
-
veterán
válasz GoodSpeed #142496 üzenetére
Dettó. Engem is, feleségemet is.
Lehet csak figyelik él-e a szám, és idősé vagy fiatalé, férfié vagy nőé, hogy tudják milyen ügynököt tegyenek rá a róla kimenő hívásokra.Emellett szombat este hívta a feleségemet egy nő, hogy hívták erről a számról. Kihangosította, elmondtam hogy most a csalók ezt csinálják, lemásolják a telefonszámokat. Nem úgy tűnt hogy elhitte, annyit mondott: "hát jó"
Tisztára meg volt sértődve[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Na ez is megvan mint tapasztalat. Annak abszolút nemcsak q nyelvét nem értettem, de a célját sem. 😆
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Zeki
nagyúr
Amúgy 30-as számról még valami kínai nyelvű automata hívogat végig hazai számokat
-
válasz csaszi75 #142489 üzenetére
Ha felmerült a gyanú, hogy a telefonszámunk spoofing áldozatául esett, úgy mindenképpen érdemes felkeresni a szolgáltatót és kérni a roamingforgalom 72 órás tiltását. Ezzel rövid időre hatástalanítani lehet a határon túlról indított hívásokat, amivel a csalók remélhetőleg leszállnak a telefonszámunkról, mielőtt még valaki egy kamuhívás áldozatává válna
.Íme a csalás, amit nem lehet kivédeni, bárki áldozatául eshet
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
kopeter1982
csendes tag
válasz TMhun #142490 üzenetére
A telefonban beállítható roaming tiltás az az, hogy te ne tudj hívni vagy fogadni hívást amikor te roamingolsz, hogy ne legyen extra költséged vele.
De itt most arról van szó, hogy a szolgáltató blokkolja azokat a hívásokat, amik külföldről érkeznek, mivel ezek a csalók hiába magyar számot írnak ki, de a VoIP-hívás vegigfut valami külföldi szerveren, mert gondolom azt használják a csalók.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz Narxis #142478 üzenetére
A mobilszolgáltató logolja a hívásaid, szóval a VoIP által hamisított számról hívásindítás , az így nem megy át a rendszerükön.
Ezek amúgy le vannak maradva, tizenéve már tudtam hamisított számról hívni. Sőt szót is ki tudott írni a hívottnál.
De már akkor sem érdekelt ez, kis poén volt a haverokkal.[ Szerkesztve ]
-
válasz RoyalAirForc #142484 üzenetére
Ja, nem az eszével kereste...
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz Narxis #142473 üzenetére
Az ausztrál smsglobal sms szolgáltatásával már 2009-ben meglehetett azt csinálni, hogy tetszőleges számot, vagy nevet adtál meg küldőnek - pl. FACEBOOK. Azóta sms-t már nem lehet így küldeni itthon. Ha ezt sms-nél meg tudták lépni, érdekes, hogy hívásnál nincs rá mód.
-
válasz Kbali #142480 üzenetére
Na ezt meg én nem tudtam
-
válasz Narxis #142478 üzenetére
Fizikailag Magyarországon belül vannak egyébként, egész Call Centereket üzemeltetnek, és kvázi képzést tartanak nekik, pl ismerik az összes hazai banknak minden mobilos, és webes felületét, ha "elakadna az ügyfél"....
és vannak ilyen esetek:
Felhívtak egy ajkai férfit, hogy gyanús tranzakciót észleltek a számláján, majd bement a bankba, és elutalt négymilliót egy csalónak | 24.hu
Azt lehetne tenni, hogy ne koptassanak le a rendőrségnél, hogy ügyvéddel mész, csak az neked kerül majd sokba. Meg ugye az csak arra az egy esetre szól.Szerk: amúgy itt van topicja a dolognak: Hívószám-hamisítás - LOGOUT.hu Hozzászólások
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
válasz GoodSpeed #142476 üzenetére
Igen, nekem is ez jutott eszembe, hogy akkor ha az én számomat jelzi ki annak akitől mondjuk pénzt nyúlnak le, vannak ilyen bankszámlás csalások sms-es és telefonhívásos is akkor én leszek elővéve mert nem tettem feljelentést? Nincs nagy kedvem bemenni a rendőrségre ezért amúgy de ha nem is foglalkoznak vele akkor legalább adhatnának egy papírt, hogy én bent voltam náluk ezügyben, persze akkor a felelősség meg őket terheli. Az mondjuk nekik is sz.r, hogy semmit nem tudnak tenni velük ha külföldiek miközben rengeteg papírmunkát generál a feljelentés, jó a magyar rendőrség szólhatna annak az országnak a rendőrségének de gondolom ilyen Ukrajna/Oroszország helyekről tolják ahol aztán sz.rt se csinálnak ez ellen.
#142477 igen, app-on belül előfizetés kezelése és SIM beállításainál van.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
TMhun
tag
Ezt a roaming tiltást app-ból/online felületről is lehet kapcsolgatni?
-
válasz Narxis #142475 üzenetére
Speciel én bementem a rendőrségre. Még tanúvallomást sem vettek fel, mondták, hogy nem tudnak vele mit csinálni, örüljek, hogy nekem nem lett anyagi károm. Ez akkor életveszélyes, ha valakit egy ilyen lehúz a te számoddal, a károsult meg valahogy tévnyomon eljut hozzád, és elégtételt vesz.
Amúgy a romaning tiltás után, lekoptak a számomról, szóval külföldről tolták.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Narxis
nagyúr
válasz GoodSpeed #142474 üzenetére
Rohadjanak meg! Beszéltem egy ügyintézővel tényleg ez van, ők most 72 órára aktiválták a roaming tiltást, meg annyit mondtak, hogy tegyek feljelentést a rendőrségen. Lehet utána is letiltom a roaming-ot.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
válasz Narxis #142473 üzenetére
Igen, és csak akkor ha külföldről tolják.
-
Narxis
nagyúr
Üdv!
Engem is elért ez a kamu hívásos dolog, felhívtak egy olyan számról amit én biztos, hogy nem hívtam mondván, hogy én hívtam őt. Még mindig a roaming letiltása az egyetlen amit lehet tenni? Hatásos egyáltalán? Dominós vagyok ha ez számít valamit.
Friss cikk a témában: [link]
Nem lehet mit tenni, azért oké, hogy nem gondoltak erre mikor a technológiát kitalálták de mi lenne ha elkezdenék ezt az óriási biztonsági lyukat befoltozni? Komolyan mondom az ember esze megáll.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz Csibix #142455 üzenetére
Kicsit off, de annak, aki sokat utazik, és nem rettegnek az ismerősei/ügyfelei idegen, vagy rejtett számtól, annak tökéletes megoldás lehet egy jól kiválasztott külföldi mobilszolgáltató, ami roamingol itthon mind3 hálózaton, ezáltal egy kártyával megoldódik a hálózatok előnyeinek kihasználása különböző földrajzi területeken. Hátránya, hogy macerás olyat találni, ami elnézi a folyamatos, nem honos használatot.
-
legenda
Szia!
A csomagok hangzatos neveit felesleges nézni, sok esetben még azt is, hogy 5G vagy csak 4G.
Viszont ha sokat utazol az országban mindenfelé, lehet úgy fogsz járni, mint én:
Korábban Telekomos volt a céges, a nyáron "hivatalból" átkerültünk a Vodafone-hoz, na azóta sok helyen tapasztalom, hogy a térerő jó, de a sebesség a nullához közeli és ha használni akarom, át kell váltani a privát Telekomosra.
Akad persze fordított helyzet, de az nagyon ritka, sajnos 90% vagy még több arányban a Vodafone rossz, Telekom jó állapot adott.
Sokszor a telefonomat sem kell nyomkodnom, az autó navigációja jelzi, bár ahhoz a feleségem telefonja van csatlakoztatva, de neki is Vodafone a céges és olyankor át kell váltani azt is a privát Telekomosra. Ahol gyakran szembesülünk ezzel, Borsod, Balaton, de volt rá példa Rajka környékén, vagy most a hétvégén Szarvason és vonzáskörzetében. Budapesten lakunk, itt ritkább azért, hogy használhatatlanul lassú a Vodafone.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
veterán
-
4Grider
nagyúr
válasz Csibix #142460 üzenetére
99%-ban nagy sebességű 5G a Yettelnél van. Meg is látszik az 5G lefedettségükön.
Mert ugye minél nagyobb frekvencia, annál nagyobb sávszélesség/gyorsaság, annál kisebb lefedettség... -
válasz Csibix #142460 üzenetére
Pl, hogy fel tudsz menni 5G-re ahol van erre lehetőség. Vagy azt, hogy Debrecenben ilyen sebességet is el tudsz érni akár:
-
Csibix
újonc
Végül is akkor mit jelent a gigaerős mobilnet a telekomnál?
Mert egyenlőre úgy látom hogy nincs nagy különbség a szolgáltatók között és a net sebessége is hasonló. Vagy rosszul látom? -
Erre neked konkrét választ senki sem fog tudni, példa:
Ugyanazon a tesztszerveren mérve a szobámban, multiSIM-mel:
A54:
POCO X6 Pro:
... és akkor egy szobáról van szó, nálad meg települések váltakoznak.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Csibix
újonc
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Jelenleg vodás vagyok. Max 5g csomag. Elvileg gyors mobilnetem van és jó a lefedettség. Elvileg. Viszont nagyon sokat utazom és kacérkodom a gondolattal hogy a Telekom Gigaerős mobilnetje lehet jobb lefedettséget ad és gyorsabb mint a vodáé? Van esetleg valakinek tapasztalata a két szolgáltató tekintetében? Érdemes váltani? Vagy esetleg a rendszeres utazás miatt nem lesz jelentős különbség? Ezt megkérdeztem a Vodafone fórumban is hogy minél jobb képet kapjak. Köszönettel
-
veterán
Na feliratkoztam a feloldásra a kis 2007-es Nokie 3110c-vel tegnap.
Ma jön az SMS 8:09-kor:
Tisztelt ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a megadott IMEI szám: 3,54834E+14 alapján készülékének feloldása hosszabb időt vesz igénybe. A sikeres feloldás elindításáról SMS üzenetben fogjuk tájékoztatni. Szíves türelmét és megértését kérjük. Ütvözlettel: Telekom
Majd 9:12-kor a következő:
Tisztelt ügyfelünk! Az ön által használt készüléktípushoz annak gyártójától a SIM Lock feloldó kód sajnos már nem beszerezhető.
További információk:
https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/segitunk/fuggetlenites
oldalon olvashatóak.És valóban azon a honlapon ott is van:
A feloldást csak kellékszavatossági időn belül (2 év) tudjuk elvégezni. A felsorolt készüléktípusokhoz annak gyártójától a SIM Lock feloldó kód már nem szerezhető be: Nokia, LG, Microsoft Lumia, Lumia.https://tinyurl.com/rasoapro
-
zmtTom
aktív tag
válasz csaszi75 #142452 üzenetére
Hát elsősorban folyamatosan úton vagyok és hanghívás és laptophoz mobilnetre (mintha vonaton ülnék és úgy dolgoznék miközben megy a vonat). Állandó online használatra. Nem csak levelezés és alap dolgok hanem nagyobb fileok csatolmányok (nem képek hanem videók vagy éppen látványtervek, építkezés) küldése.
-
csaszi75
senior tag
válasz zmtTom #142450 üzenetére
De mire használnád? Telefonban? Routerben? Állandóan magaddal hordanád vagy fix telepítésű eszköz?
Korlátlan net nem fog kelleni telefonon.. ha 50 GBot elhasznélsz egy hónapban telefonon, akkor már nagyon heavy user vagy
Tehát egy kicsit pontosítsd, hogy mire is szeretnél tippeket kapni -
zmtTom
aktív tag
Sziasztok. Nem tudtam hol tegyem fel a kérdést, de szeretnék egy korlátlan előfizetést (telefon + net) kötni valamelyik szolgáltatónál, de nem tudom melyik a jobb dunántúlon. Olvastam sok mindent. Pl tudom a vodának az 5g-je pl SIófokon írtó jó de Szfváron pocsék. Ez csak tapasztalat. A lényeg hogy dunántúl és ha lehet így mondani akkor a legjobb lefedettség és a legjobb sebesség számítana. Köszönöm szépen előre is akár a tapasztalatok akár a hozzá értő szakmai segítséget.
-
Debrecenben hasított:
-
veterán
Jut eszembe a lányomnak van előfizetése. Megpróbálom ráugrasztani. Érdemes elhozni a TCL-t? Egy nagyon sok éves asszem Evolveo Easyphone nagyimobil helyett lenne a 78 éves anyósomnak. A számgombok óriássága mint szempotn szerintem el van túlozva, inkább a képernyő betűméretnek kéne nagynak lennie.
A Nokia nem lenne nagy előrelépés, itt van ez az emlegetett függetlenítendő 3110c meg egy zsírúj fóliás Nokia 130, full ugyan az. Ezek neki tuti túl kicsik.Ja bevinni csak úgy azért van ezeknél sz*rabb régi telefonom. Pl V3X.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Rick4 #142444 üzenetére
B20-as/800 MHz-es 4G esetén a Dunától keletre a yeti ügyfeleinek a Telekom rádiós hálózata biztosítja az adott frekvenciát. A Dunától nyugatra meg pont fordítva a Yettel szolgáltatja a Telekomosoknak.
Jellemzően viszont B20-at önmagában csak akkor lát a telefon, ha a honos toronytól 1-2 kilométertől messzebb tartózkodik. -
válasz GoodSpeed #142437 üzenetére
Megoldották, okosóra módban volt a MultiSIM.🤣
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Rick4 #142440 üzenetére
Mivel itt ahol lakunk csak Telekom lefedettség van (Cellmapperen lehet ellenőrizni) és a Telekom hálózatot használja a Yettel, nem. Máshol meg sokat még nem telefonáltam, egyszer volt olyan késős hogy mindig egymás szavába szóltunk.
A HD hívás viszont látszik, eddig nem láttam.https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
Okt 19 mentem át számhordozással más szolgáltatóhoz.
Most jött egy email, hogy elkészült a számla (kb 2/3 havi összeg szóval ez stimmel)
Az emailben van egy link, megnyitja a befizetésre váró számlák weboldalt a Telekomnál.
Ott viszont nincs, csak az épp befizetett otthoni számlát látom, sőt a befizetési historyban sincsenek ott a mobil számlák, csak a vezetékesek.
Most akkor be kell mennem a Telekomba befizetni?https://tinyurl.com/rasoapro
-
A Torony alatt kb és ilyen sebességgek:
Magenta 1, korlátlan, POCO X6 PRObe quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
tlac
nagyúr
válasz rasotamas #142435 üzenetére
nem kell, hogy telekomos számot adj meg az sms-hez
A telefoncseréhez: ugyan ez a kérdésem, előfizető vagyok, van sok-sok éve telekom vezetékes net és tévé, de mobil most pár hete nem. Ha vennék egy domino simet működhetne?
korábban voltak tapasztalatok vele, hogy működött úgy is, hogy vettek sim-et előtte
de akkor még nem szerepelt az oldalon a min. 3 hónapos kitétel
nem egyértelmű, hogy pontosan mit figyelnek -
veterán
Köszönöm!
Működik-e, ez az online módszer, ha momentán nincs telekomos mobil szolgáltatásom, 2 hete hoztam el a 30-as számaimat a yettelhez flottába. Mert számot kell megadni, ami 30has de yetteles.
A telefoncseréhez: ugyan ez a kérdésem, előfizető vagyok, van sok-sok éve telekom vezetékes net és tévé, de mobil most pár hete nem. Ha vennék egy domino simet működhetne?
-
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy ha bemegyek egy régi nyomógombos Telekomra korlátozott nokiával a Telekomba, feloldják nekem a korlátozást? Semmilyen papírt nem tudok mutatni róla, tizenéves a telefon.
-
Rick4
félisten
válasz jack982 #142428 üzenetére
Szeritned biztonságos, ha nincs előttük a pult másik oldalán senki, aki a személyi okmányaival igazolja magát, megrendeli valaki a te számodra a neten az esimet, aztán egy leadott igénylésre küldik neki, holnaptól a neked menő hívás meg nála csörög?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
veterán
Gyerekek. Az hogy lehet, hogy aktiváltam hajnalban a domino day-t. Adott is 300 mega netet (meg 30 perc beszélgetést), de ugyanakkor nem az a 300 mega fogy az alkalmazás szerint, hanem az egyéb maraton netjeim. Ez hogy??
-
-
válasz csacsi67 #142416 üzenetére
Viszont én azért vettem tartalék telefont, hogy amennyiben történik valami az A54-gyel pl szervízbe kerül,akkor teljes mértékben elérhető maradjak. Na most a főszámom rá van programozva az A54-re meg lehet azt oldani,hogy a fizikai SIM -re helyezzék ki a technikai szám helyett (A54-ig ez a szám fizikai SIM -en volt), és az A54-re meg egy technikai számos eSIM-et tegyenek?
Mert ebben az esetben csak a fizikai kártyát kell betennem bármelyik mobilba? Ennek mi a menete?
-
-
válasz GoodSpeed #142413 üzenetére
-
Helló,a következő a problémám, Magenta 1-es MultiSIM-em van, három készüléken:
1. Samsung Galaxy A54 5G - eSIM erre megérkezik az SMS
2. Samsung Galaxy Watch6 LTE- eSIM erre is megérkezik az SMS
3. POCO X6 PRO - fizikai nanoSIM külön technikai szám,a technikai számra megérkezik az SMS, csak pont a Magenta 1-es mobilszámra nem.
Ha valaki hívja Magenta 1-es számomat, akkor a POCO X6 PRO is kicsörög, hívást tudok róla indítani, és a Magenta 1-es számomat jelzi is ki.
SMS-t is tudok róla küldeni, de én csak akkor kapom meg az SMS-t ha valaki arra a technikai számra küldi amit csak én tudok,meg a Telekom.
A Telekomnál az ügyintéző azt mondta,hogy a MultiSIM úgy működik, hogy amelyik technikai számot tartalmaz,pl fizikai SIM ott az SMS-T csak az elsődleges számot birtokló készülék kapja meg.
Mondtam neki,hogy az órám is meg szokta kapni,erre a válasz az volt,hogy mert Bluetooth-on keresztül csatlakozott az A54-re.Az X6 a technikai számot látja:
Az A54 a Magenta 1-est:
Most akkor mi a helyzet szerintetek? Mert ez azért eléggé hihetetlen.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
bostone
addikt
Ezt kellene látnom elvileg, de nekem nem jön elő. -
Killing
addikt
Érdekességként most vettem észre hogy megjelent egy 15GB EU-n kívüli netbővítő a webes meg a mobilos felületen bejelentkezés után 20 990 Ft-ért.
Viszont bejelentkezés nélkül a neten sincs róla semmi. Mikor került bele a kínálatba?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Bocsánat, higy ide, de telekom oldalán nem találom.
Milti somet tudok otthonról e-sim-re módosítani? -
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
300 MB és 30 perc -
nfsu17
veterán
válasz szabonagyur #142399 üzenetére
Semmi gond ha tévedsz, senki sem mindenttudó.
De akár el is lehet ismerni ezt utólag.Te nem is a kérdező kommentjére reagáltál, hanem egy másikra:
"Domino Extra ad ennyit, viszont az üzletekben nem 990.-ft, hanem 1990.-"
Erre te bírod neki, hogy:
Honlap szerint mindenhol 990, az ingyen net mennyisége kevesebb botlban:
Azaz megcáfoltad, hogy az 1990 Ft létezne. Mivel a képedről is levágtad azt a mondatot.Honlap szerint mindenhol 990,
De nem. Mert boltban az EXTRA nem annyi. 1990ingyen net mennyisége kevesebb botlban:
De nem. Mert boltban az EXTRA mellé is megkapod a többet, csak 1990-ért.És akkor még erre rajtam kívül ketten reagáltak, hogy rosszul tudod.
Szóval én lehet, hogy láma vagyok, és "benéztem", de akkor már hárman vagyunk pár perc alatt, akik nem értettek, szóval akkor lehet nem bennünk van a hiba? -
nagyúr
válasz jack982 #142394 üzenetére
Ha nem is a Posta adja, de...
DOMINO QUICK AKCIÓS SIM-csomag, fogyasztói ár 990 Ft - 20 perc lebeszélhetőség, 1 GB adatforgalom, vásárlás után, de még regisztráció előtt a postai POS terminálokon történő bármilyen címlettel, de minimum 2.000 Ft-tal történő feltöltés esetén a Magyar Telekom 2.000 Ft extra egyenleget ad, mely 30 napig használható fel. [link]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest