- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltaneger
tag
Sziasztok!
Mai nap kötöttek be egy Flip szolgaltatás csomagot.
Sagecom F@st 5655 v2 tipusú routert kaptunk.
Megnéztük és a készülék a 2,4 és az 5 ghz -et támogatja.
A routerhez a Lan 1 - 2 - 3 portjához csatlakoztatva vannak a készülélek.
1 beltéri box és 2 tp link kamera.
Mivel a kamerák a 2,4 ghz-t támogatják így a készüléken kikapcsoltam az 5 ghz lehetőséget.
A kérdésem.az lenne,hogy vajon jól tettem-e hogy kikapcsoltam a menüben? Azt látom, hogy lassabb a net, de az nem zavaró. Wifin keresztül 1 laptop és 3 telefon csatlakozik, de nem egy időben.
Köszönöm a segítséget. -
zoltaneger
tag
Sziasztok! Aktivált mostanában valaki neten Domimo kártyát?
Arra lennék kíváncsi, hogy aktiválás után amikor a hívószám be lett kapcsolva, érkezett-e üdvözlő sms vagy bármilyen más üzenet?Pénteken aktiváltam esti órákban, és semmi sms nem jött, pedig szoktak küldeni. Legutóbb 1 hónappal ezelőtt még érkezett.
Tudom nem lényeges annyira, de nekem ez tünt fel.
-
zoltaneger
tag
Sziasztok! Az app csak nálam nem jeleníti meg az esim-re váltás lehetőséget vagy megint kivették belőle?
-
zoltaneger
tag
Az esimre való váltást miért vették ki megint az appból? Egyszer kiveszik, egyszer berakják, most újra ki. Ez így elég komolytalannak tűnik.
-
zoltaneger
tag
Sziasztok!
Telekomnál szeretnénk vasárolni részletre egy táblagépet. Ami nekünk fontos lenne, hogy minimum 2 évet kibírjon és tudjunk hozzá vezeték nélküli egeret csatlakoztatni. Nem lenne minden nap használva kímélve lenne. Melyiket ajánlanátok? -
zoltaneger
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem azt írja ki, szeptember 19-én lesz a fordulónapom. Viszont lemondásra semmi lehetőséget nem látok. Remelem nem vonják le, mert semmit nem ér.
-
zoltaneger
tag
Sziasztok!
Otthoni szolgáltatáshoz kaptunk egy ZTE Home Gateway Speedport Entry 2i készüléket.
Ez jelenleg wifiként is üzemel illetve kábelesen is csatlakozik hozzá számítógép.
A kérdésem az lenne, hogy a wifit hogyan lehet kikapcsolni róla, azt szeretném, hogy csak kábelesen lehessen használni az internetet erről a készülékről.Köszönöm a segítséget.
-
zoltaneger
tag
Telekom Call centerben egy kérdésre 3 ügyintéző 3 különböző választ ad. A második és 3-ik hívásnál jeleztem, hogy mindig eltérő válaazt kapok. Ennyire felkészületlenek az ott dolgozók?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
dptrsk