- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi75
senior tag
válasz
cigam #143612 üzenetére
Arról a telefonszámról kell indítani a SIM műveletet, amelyik SIM-jét szeretnéd módosítani..
Pont a hétvégén csináltam, működik szépen! De csakis arról a számról, amelyiknek a SIM-jét akarod áttenni másik eszközbe vagy amelyik fizikai SIM-jét akarod eSIM-re, vagy a fő számhoz tartozó MultiSIM-hez akarsz generálni.
Úgy rémlik nekem ez, hogy az ún. HeaderEnrichment funkció lehet mögötte
S email-ben is kiküldik a QR kódot, feltéve, ha hitelesített a usered.. nekem hitelesítette egy ügyfélszolgálatos valamikor régen.. -
-
Greybeard
tag
válasz
cigam #118841 üzenetére
Köszönöm, de sajnos ez nem segít rajtam mivel nem valódi számhordozás történt 2 szolgáltató között tekintve, hogy a Bluemobile is a Telekom hálózatát használja. Lényegében szolgáltatón belül váltottam egyik feltöltőkártyás csomagról (Bluemobile) a másikra (Domino), ami normál esetben egy 5-10 perc időigényű átállás. Sajnálatomra én már 48 órán is túl vagyok és még mindig nem aktív a kártyám. Ha 72 órán belül sem lesz változás, akkor hívom az online ügyfélszolgálatot és bízom benne tudnak majd valami használhatót mondani. Mindenesetre elég bosszantó, hogy 2-3 napra elérhetetlenné tettek. Netbankba is be kellene lépnem, de SMS-t sem tudok fogadni, ugye. Most nincs nagy véleményem a Telekomról.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Január elején lettem telekomos, ugyanígy jártam. Telefonos ügyfélszolgálat nem tudta megoldani, de kb. egy hete mégis megcsinálták (online felületen benyújtott írásbeli panaszra, de az is több hét volt). Lekopogom, azóta jó.
-
-
lehet csak 10 - 20 e ft, de a többszöröse is, nem lehet előre pontos összeget mondani, mert több tényező függvénye, ellenőr(i)z(het)ik az ügyfelet különböző (közös) nyilvántartásokban, meg részint ügyintéző függvénye is, hogy milyennek ítéli meg adott feltételek alapján a konstrukciót.
-
konkretizálnád a dolgot, hogy melyik akcióra...stb. gondolsz?
adott formában nem értem, de sok akcióban nem csak új számmal/előfizetéssel, hanem a meglévővel is megoldható a dolog, viszont ha újjal történik, akkor - a hűség ideje alatt - nem lehet csak úgy módosítgatni számhordozással. -
glaci
őstag
Sajnos nem tudom megnézni, mert nekem nem jön be a T oldala.
Azért írtam, mert én ugyanebben a helyzetben voltam és nem lehetett megoldani.
Áthordoztam hozzájuk a számom később és még a fölajánlott HUF sem hatotta meg őket.
Azt mondták nem lehet és kész.
De kérdezz rá, hátha változott pozitiv irányba a dolog az elmúlt 1 év alatt. -
Rászoktatás. Pl ezért is kapnak diákok szoftverárakból kedvezményt. Hogy azt szokják meg, később pedig amikor már teljes kereseti lehetőségek birtokában vásárolnak (netántán döntéshozók munkahelyeken, vagy egyszerűen csak megkérdezik őket alkalmazottként, hogy milyen szoftvert akarnak használni) akkor ne mást válasszanak.
-
Alvin_ti4200
félisten
Igen, a hello holnap! és a Music csomag 4880-ért, mert 3 Telekomos számot ingyen hívhatsz és alacsonyabb a percdíj is.
-
Alvin_ti4200
félisten
Én se tudtam értelmezni, hogy akkor most van-e valami korlát vagy sem az XS-ben...
"A Music XS díjcsomag új előfizetésként (akár számhordozással) igényelhető vagy Dominóról számlás előfizetésre való áttérés esetén vagy Like/ Like 50/ Like 300/Like S díjcsomagról Music XS díjcsomagra történő váltással, érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvány bemutatásával."
Úgy is értelmezhetem, hogy csak Like-oknál kell az igazolvány és úgy is, hogy mindenképpen...
-
djculture
félisten
Hát éppenséggel ha meglépik azt hogy az eredeti árfolyamon kell számolni a törlesztést akkor itthon is eljöhet a bankok csődje ami amerikában lassan hetente van valamelyik banknál, csak ott egy másik bank simán átveszi.
Amúgy nem védem őket de az anyabankok azt a pénzt már rég lenyelték vagy épp kivették a fejesek. Otp fejesei se véletelnül adták a részvényeiket az tuti.
A banki költségeket se hiába kezdték el durván emelni szept 4 és 21 dátumokkal.
A veszteséget azon akarják behajtani akinek bankszámlája van vagy fogyasztási típusú hitele van, azt ugy emelik ahogy akarják a körölmények változása esetén szöveggel. -
lupus1337
csendes tag
Köszi, még egy kérdésem lenne!
Ha új előfizetéssel részletre szeretnék vásárolni telefont, ahoz mi kell? Elég személyi, lakcímkártya, vagy kell valami jövedelemigazolás?
Mert azzal tisztában vagyok, hogy ha nem fizetem a havidíjat meg a részletet, akkor behajtják a telót meg a pénzt.Fizetném is rendesen, csak nincs munkám, de tudnám fizetni.
-
tomy86
addikt
"Én úgy értelmezem, hogy ha készüléket részletre vetted(ami szintén 2éves, mint maga a hűség), akkor a fenmaradó részleteket kell kicsengetni."
Ez nem feltétlenül van így. Én például a jelenlegi telefonomat 2 év hűséggel vettem, de 10 havi részletre (12 hónapos is szokott lenni). Tehát a telefon részleteit már tavaly szeptemberben kifizettem, de a hűség csak most decemberben jár le. -
sarkanyolo2
őstag
Hali én ezt találtam:
A T-mobile esetén a függetlenítés kérésekor célszerű, hogy ne legyen a készüléken élő hűségszerződés, mert ilyenkor a függetlenítés díja mellett a hűségidőből még hátralévő időre arányos díjakat is mind meg kell fizetnünk. Amennyiben ezek rendben vannak, úgy csak a függetlenítés egyszeri díját kell megfizetnünk. Domino csomagban vásárolt iPhone esetén 25.000Ft, míg havidíjas előfizetők számára 15.000Ft a hálózati korlátozás feloldásának a díja.
Vagyis tényleg rosszul írtam
, de attól függetlenül a még ki nem fizetett havi részleteket ki kell fizetni.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest