- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Én meg 4-5 órákat alszok már évek óta, este filmet nézek vagy netezek, amig ki nem dőlök, azt sem tudom mikor, persze úgy marad gép, villany, hifi, tv etc. Azt is csak onnan tudom mennyit aludtam, h az órám résen van.
Erre valaki, tud licitálni? -
joey04
titán
válasz
hegedus001 #38 üzenetére
Én akármilyen keveset alszok, azonnal fel tudok kelni. Más kérdés, hogy mosott szar vagyok egész nap.
-
joey04
titán
elhiszem, nekem jobb így. kényelmesebb és logikusabb, mint amikor más elrendezésű telefont használok. szóval részemről remélem, hogy ez nem változik.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Schafranek #33 üzenetére
Csak lassú meg unalmas.
-
Jelenleg iPhone 15-öt használok másfél éve, up to date rendszerrel, rendszeresen tisztogatott szenzorokkal. Se sapka, sem napszemüveg, sem pedig a reggeli nyúzott arc (@ joey04) nem szokott gondot okozni, csak a párás / vizes lencse valamiért. A Xs-t csak korábbi példának hoztam fel, azért van ott az anno szócska. De nehogy már ez egy életszerűtlen szituáció legyen és user errornak legyen beállítva.
-
janeszgol
félisten
válasz
Elit3Zotya #26 üzenetére
Nem megy tonkre annyi, sot a FaceID nem tud tonkremenni. A javitott telefonok 99%-ba utangyartott cucc kerul (akku, kijelzo) es emiatt nem mukodik.
-
joey04
titán
Nekem csak és kizárólag akkor van bajom vele, ha ébredés után nyúzott arccal próbálom. De ez másodpercekben mérhető. Amúgy szemüvegben, nélküle, esőben, napsütésben, sötétben, mindenhogy jól teljesít. Félek is, hogy elcseszik, mint mindent amihez az elmúlt években hozzányúltak. Már iphone x-en is nagyon jó volt. Talán annyival jobb az új, hogy fektetve is működik. Számomra továbbra is az volt az utolsó nagy innováció a mobilos iparban.
-
válasz
Elit3Zotya #26 üzenetére
Sok ember nem törődik vele, más nem tudja (pl munka végett) kellőképpen óvni, illetve a szakszerűtlen cserét követően sem működik, ami ugye nem a telefon hibája… nem megy tönkre “csak úgy” sok FaceID szenzor, ezért nem érdemes erre gondolni.
Pont evégett kerül be a hirdetésbe, azaz hogy ha volt is csere, az szakszerű volt.
-
-
-
A Tíz S óta eltelt “némi” idő, volt változtatás, fejlődés. Jó ideje hozzá lehet adni szemüveges külsőt is, illetve kifejezetten hatékony a tanulási képessége (borostás arc, baseball sapka, napszemüveg sima ügy neki). Az iPhone 11 óta alkalmazom, nincs rá panaszom, nyilván te egy korábbi állapotát ismerted még, az akkori tapasztalatod 2025-ben nem tekinthető relevánsnak.
Ez sem hibátlan, nem kell “hype”, legalábbis engem nem az győzött meg, hogy jó-e, hanem a saját mindennapi pozitív tapasztalatom.
Anno kedveltem a Touch ID-t is, aminek szintén akad hátránya, mégsem szólom le: nedves vagy sérült ujj(ak) esetén nem éppen megbízható. Tudni kell a helyen kezelni ezen dolgokat, pro és kontra. -
@Zsolt,72
Az is tök jó volt, amikor tervezett egy MacBookot egy szem USB C porttal.
(Nem.)
És a hivatalos Apple álláspont szerint is mi fogjuk rosszul a telefont, hogy véletlen készül egy csomó képernyőfotó@jacis
Sosem értettem a hype-ot a Face ID körül, szemüvegesként semmivel nem tartom jobbnak mint a Touch ID. Sőt anno a Xs-en be is krepált, mert egy esős nap annyiszor nem ismert fel, hogy valami hibát érzékelt, és nem sikerült visszakapcsolni. -
jacis
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #12 üzenetére
A ujjlenyomat és a face id nem említhető egy lapon.
Nagyon sokáig nem értettem mit esznek az Apple fanok ezen aztán mikor megvettem az iPhone-t rájöttem hogy mi lt szeretnek benne. -
Remélem emiatt nem fog szarabbul működni párás / vizes szemüveggel, mert sokszor idegesít, hogy kódot kell írogatni. Pedig a gépi tanulás ezt azért megoldhatná valahogy.
-
válasz
Pedig azt sokkal jobban szeretem, mint az arcalapú feloldást.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
hegedus001 #7 üzenetére
Realme GT2 Pro-n velem is megesik hogy véletlen lövök képernyőfotóta lent említett okból.
-
válasz
Annyi információ van erről, hogy dolgozik rajta az Apple, párhuzamosan a kijelző alá dugott FaceID szenzorokkal. Valamelyik csak megvalósul előbb-utóbb.
-
joey04
titán
válasz
Remélem.
Bár ha elcseszik a face id-t akkor mindegy
-
aprokaroka87
nagyúr
Vajon a kijelző alatti Ujjlenyomat olvasó nem lesz soha opció az Apple számára?
Vagy ők már egyértelműen az arc azonosítás mellé tették le a voksukat? -
Jobb is lenne sokkal, az alma valószínűleg jól meg is csinálná a feloldást, a szelfi minőség meg hááát nagyon érdekelne.
Nubia nagyon jól megoldotta már, alig látszik csak ha nagyon figyeli az ember, akkor tudja kiszúrni.
Ha az Alma is ráfeküdne, akkor a többi gyártó is nagy eséllyel erőltetné, ami nagyon jólenne. -
joey04
titán
válasz
hegedus001 #7 üzenetére
Passz ilyet nem csinálok, ha csörög kinyomom
-
Pont tegnap böngészgettem a hír angol nyelvű forrását és meg kell vallanom, tetszik az ötlet. Remélem, nem törik bele az Apple bicskája. Jony munkája, ötletei általában véve jó fele vitték e gyártó dizájn világát. Ő tervezett egy koncepciót, ahol minél kevesebb nyílás volt az iPhone-on (ez egyre inkább megvalósul, ugye microSD eleve nem volt, most már nincs 3,5 Jack és lassan búcsúzik a SIM tálca nyílása is). Hasonlóan ehhez, a megjelenítő is legyen minél inkább minimalista, ne legyenek benne/rajta zavaró elemek (persze, egy designer teljesen más szemmel lát egy tárgyat, mint a mérnök).
-
-
hegedus001
aktív tag
Elmondani sem tudom, hogy napi szinten hány képernyőfotót lövök az ébresztőimről
Le akarom halkítani még álmosan és helyette lövök egy képet. Hetente törölgetem, kb minden reggel csinálok így képet.
Btw, azért is lenne jó, ha lenne egy gomb nélküli oldala a telefonnak, mer akkor megint lehetne használni zsintezésre. Imádom azt a felhasználást.
A 16-os SE-vel nagyon sok konnektort és akpcsolót be vízszinteztem anno
-
ledgeri
nagyúr
Azért a "homályos a kép, mert egy réteg OLEDen keresztül készült... milyenek már a fotók" és a "az egyén matematikai egyediségéhez elégséges mélységinformáció nyerhető-e ki" nem ugyanaz a dimenzió. A mateknek nem "kell" szépnek lennie, hogy működjön!
Nekem a peak okostelefon kinézet felépítés a periszkópos, majd vékonykávás-kamerás után a sarokkameralyukas... Sajnálom hogy töbségében a közép-kameralyukas lett az általános. A noch meg bottom tier, mióta létezik
Bárkié is legyen!
-
PDA_FAN
tag
Talán az olyan alapvető ergonómiai bakikat kellene végre javítani, mint hogy a bekapcsológomb és a hangerő gomb egymással szemben van a készülék két oldalán. Külön vigyázni kell, nehogy ott markoljon rá az ember a készülékre, mert akkor készülnek a képernyőfotók zsinórban.
-
joey04
titán
Kérdés mennyire marad használható a face id, mert számomra jelenleg ez a legvonzóbb tulajdonsága a szifonnak. A mostani kijelző alatti kamerákat elnézve meg szkeptikus vagyok, hogy 2027-re olyan jó minőséget tudnának. Plusz ugye a mostani megoldás napsütésben azért rendesen átüt a kijelzőn, nagyon látni, hogy ott a kamera.
-
janeszgol
félisten
Ez csodálatosan hangzik. De a hátlap is legyen emészthető! Ami képek jöttek a majd idei szériákról, hát...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bal oldalra kerülhet az iPhone-on az előlapi kamera, viszont képernyő alá költözhet a Face ID.
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest