Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TBT
addikt
-
mcwolf79
veterán
Igaz, hogy még csak pár órát játszottam vele, de nálam ez az év meglepetés játéka. Elképesztően hangulatos és szép grafika, a zene fantasztikus, és a gameplay is nagyon szórakoztató. Eddig GP-ban toltam, de valszeg meg fogom venni, hogy lássák a fejlesztők, hogy megéri energiát befektetni kreatív munkába, és nem csak a copy/paste fosokat tolni ki a játékosoknak.
-
Citrone39
csendes újonc
válasz
N.YCityBoy #36 üzenetére
Animés cel shaded játékok grafikáját nehezen lehet realisztikus kinézetű játékokhoz mérni. Ha neked nem tetszik az animés kinézetük, akkor megértem, de legalább mondj még egy cel shaded játékot, ami jobban néz ki, mint a Metaphor!
-
Mindkettő nagy kedvenc, de itt mivel a harcrendszerbe bele mertek nyúlni nem kicsit és nagyon jól, így teljesen más élmény azt mondom, és igen szerintem jobb! A vizuális megjelenítése pedig egész egyszerűen parádés, az említett 2 játékkal ellentétben, mert ott azért eléggé PS3 színvonal khm... enyhén szólva 😅
-
TBT
addikt
Szépen fogy a játék is:
Így közel zéró marketinggel a Microsoftnak hála (tavaly ugyanilyen hozzáállással promózták a Hellblade 2-t is)... plusz a Gamepass mellett, ez egész szép eredmény ilyen gyorsan egy ilyen pici stúdiótól - és teljesen új címtől.És szépen jön fel Steam-en is:
-
Turist
tag
Sziasztok!
Van olyan jó mint a Metaphor: ReFantazio vagy a Persona 5?
-
arpi6k
addikt
Én is elkezdtem. Ez bizony telitalálat lett. Bátran ajánlom mindenkinek aki egy kicsit is fogékony a körökre osztott játékokra. Így meg hogy benne van GP-ben csak hab a toretán.
-
válasz
Immolatiel #29 üzenetére
Ja most láttam csak, hogy nem is arra a hozzászólásra írtad ezt amire én gondoltam, így meg aztán teljesen értelmetlen amit írtál, mert ott semmi ilyenről szó sincs, hogy ezt oda kellett volna írjam, tehát ezt hívják nettó belekötésnek, de elnézem ezt egy kezdőnek, biztos akartál valahol egy plusz hozzászólást, hát nem igazán jól sült el
-
válasz
Immolatiel #29 üzenetére
Oh bocsánat nem azt írtam, hogy szerintem, hanem, hogy "nálam" .ekkora hibát véteni, megyek is a sarokba, szöveg értelmezés ülj le egyes egyes😂
-
.LnB
titán
Tegnap túljutottam a Prologe-on én is. Megvan a "nagyérzés". Ez egy jó játék. A dizájn, a rendezés, a színészi játék nagyon rendben van. És szép, hangulatos is. A harcokból még sokat nem láttam ugyan, de biztos jó lesz az is.
-
Immolatiel
kezdő
válasz
N.YCityBoy #17 üzenetére
Azt azért mindig tedd hozzá, hogy "szerinted"...
-
Daelion
őstag
Ugyan még csak most jutottam a szigetre át nem rég de eddig nagyon bejön.
Alapvetően nem rajongok a szokásos turn based játékokért mint pl egy régi Final Fantasy de ez a rendszer itt tetszik.
Próbának raktam fel mert tetszett a trailer azt ugye eleve ott van game passon amin van de ebből valszeg végigjátszás lesz még ha csak lassan is.
'Cutscene 30 FPS capet már kiütöttem belőle 1 moddal illetve az előrenderelt cutscenek is Ultrawide-ba mennek már mert olyan monitoron játszom' -
pzstm
titán
válasz
N.YCityBoy #26 üzenetére
Meg a fejleszteseket nem teljesen ertem de majd csak kihomqlyosodik
-
-
pzstm
titán
válasz
N.YCityBoy #24 üzenetére
Csak maszkalok mindenfele
most volt lehetoseg eloszor upgradere, de meg szoknom kell a logikajat meg a tinteknek is
-
-
pzstm
titán
válasz
N.YCityBoy #20 üzenetére
Meg a kombo sem okes es a parry ennel az enemynel valahogy nem adja…
Vizes reszen vagyok majd megirom a pontos nevet
-
Neee, melyiknél és experten tolod vagy miért akadtál meg?
Én eddig haladok szépen, normálon játszom, de eddig nem tudtak még megölni vagy megakasztani! Egy tény, a parryt és dodgeot nagyon pontosan ki kell tanulni, de valami brutális jók a varázslatok és kombók,csak azokat is megfelelő sorrendben kell ellőni, de kitanulható, kitartást megéri 👍 -
pzstm
titán
válasz
N.YCityBoy #18 üzenetére
En 3 ora utan megaadtam egy elenfelnel, pedig mar harman vagyunk es mas utat nem taalok
-
Áh gyerekek ez egy mestermű, így 10 óra után azt mondom, hogy kategóriájában kiemelkedően jó lett, brutálisan jó a harc és mertek belevinni újdonságokat, nem a megszokott unalmas körökre osztott cucc, itt rengeteg a lehetőség, grafika pazar, sztori eddig nagyon tetszik, nálam az eddigiek alapján év játéka 👍
-
válasz
Kacsakompot #16 üzenetére
Fellengzős duma, te most miről beszélsz és pont te😂 Én is csak leírtam a véleményem és oda írtam, hogy szerintem,te ezt nem tetted meg ezt nem kötözködésből írtam csak így szokás,ennyi! Amúgy meg engedjük el, mert egy szaros játékról beszélünk, nem fogok sem leállni vitatkozni, sem pedig veszekedni senkivel egy ilyen miatt, szép napot!
-
Kacsakompot
kezdő
válasz
N.YCityBoy #15 üzenetére
Nyilván nem más véleményét írtam le, hanem a sajátomat nem is értem miből próbáltad meg leszűrni, hogy a vélemény, amit leírtam általánosan mindenkiről szólt.
Ne kötekedj! Ez egy vélemény.
A harcrendszer egy Souls játék után számomra bohózat. Tudom RPG, de akkor is gyenge. A karakter mozgása meg igenis számít főleg egy TPS játékban, ahol folyamatosan látod a karaktert.
És az, hogy kinek releváns a másik véleménye az is szubjektív nekem speciel a tiéd nem az. Főleg ilyen bemutatkozó fellengzős dumával amit írtál.
-
válasz
Kacsakompot #14 üzenetére
Azt azért mindig tedd hozzá, hogy szerinted 🤔 Nekem meg pont a harc rendszer az ami nagyon bejön, ki kell tanulni és fejlődni, 2 óra után egyáltalán nem releváns egy ilyen vélemény egy ilyen stílusú játéknál, hiszen még a tutorial sem futott le ennyi idő alatt és nyíltak meg a dolgok és világ 😳 A karakter mozgása pedig másodlagos egy RPG játékban, szerintem...de ha nem jön be, nos akkor skippeld és ennyi, mindenkinek nem lehet a zsánere az ilyen stílus 👍
-
Kacsakompot
kezdő
A képi világ tetszik így 2 óra játék után. De ez a harcrendszer nem jó, hanem totál idegesítő próbáltak valami egyedinek tűnő dolgot alkotni, hát nem jött össze... Ja és a karakter mozgása is totál esetleges.
-
janeszgol
félisten
Na ezt májusban megveszem Steamen. A jrpg-ket annyira nem szeretem, de a turn based rpg-ket imádom.
-
Kylesa
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #10 üzenetére
Még nem kaptam meg a kulcsot.
-
-
Kylesa
aktív tag
A tesztet nem merem elolvasni - semmiféle spoilert nem akarok -, de elő van rendelve a deluxe edition, várom az előtöltést.
Tök véletlenül keveredtem pár napja a játék Steames adatlapjára (azelőtt nem is hallottam róla), megnéztem a trailert és instant megvettem.
-
Már 3 hónapja megvettem preorder így nagyon várom a holnapi napot, már a gépen van Ps5Pron fogom játszani, már az első videók alapján eldöntöttem anno, hogy ez kell és első nap 👍😬 Köszi a tesztet!
-
Daelion
őstag
Elő van töltve passon 'PC' azt adok én is neki egy esélyt mert amit láttam trailereket azok tetszettek.
Alapjáraton nem vagyok nagy híve ezeknek a turn based alapú RPG játékoknak de ez a hibrid rendszer egész jónak néz ki.
Amúgy nekem ez a játék teljesen újdonság, most láttam első trailert róla talán 1 hete.'nagyon kezdenek megint felhalmozódni a játékok amit kéne játszani azok mellett amiket napi szinten játszok..'
-
oriic
HÁZIGAZDA
GOTY esélyes nálam, alig várom hogy holnap elindíthassam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp A „japán szerepjáték” mára műfajjá vált, nem pedig explicit meghatározássá – és az utóbbi években egyre több nem-japán fejlesztő alkot e stílusban. Most egy francia csapat igényes próbálkozása érkezett meg.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston KC2000 500GB M.2 PCIe (SKC2000M8/500G)
- Nagyon különleges Lenovo laptop!! (i7, HD4600 + Nvidia GT755M + GT755M, SSD, cserélhető VGA, SLI!!)
- Videokártya Hűtés Segéd 92 - 120 mm Ventikhez / 3070 3080 3090 4070 4080 4090 Ti Super / AMD-hez is!
- 9700x februári vásárlás,foxpost az árban
- Gran Turismo 7 - PS4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest