- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Sziasztok !
Telekom OkosWifi szolgáltatással kapcsolatban kérdeznék:
2022-ben vettem a Telekom-tól egy KAON AR1344 típusú Wifi mesh eszközt.
Eddig ez volt használatban, egyedüli eszközként, kábellel volt összekötve a Telekom modemmel. A modem a lakás egyik felén volt, az is szórta a Wifi-t, a mesh eszköz a lakás másik felén volt (vezérő módban), az is szórta a Wifi-t, és látszólag 2 külön hálózatom volt. A mobiltelefonok ügyesen átváltottak a 2 hálózat között, és mindig mindenhol volt megfelelő wifi kapcsolatom.Most bővíteni szerettem volna a rendszert, hogy átvariálom a pozíciójukat, legyen jobb wifi a teraszon is, stb... Vettem a Telekom-tól 2 db új KAON AR1840 típusú Wifi mesh eszközt, most már ilyet adnak.
Az egyik új 1840-es lett a vezérlő, a másik új 1840-es a kliens, ezeket simán össze tudtam kapcsolni WPS-sel.
Szeretném hozzárakni a rendszerhez a régi 1344-est is kliensként, de sehogy nem akarnak kapcsolódni. A WPS gombokat megnyomva elkezd villogni a WPS, de utána elalstik, és nem történik semmi.
Telekom Wifi APP-ban sem látszik semmi.
Az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy elvileg működnie kell együtt a régi és az új eszköznek.Mit kellene tennem, hogy a régi eszközt is fel tudjam csatlakoztatni kliensként a hálózatra?
-
ImI87
őstag
Sziasztok !
Van valakinek bennfentes Telekom információja?Holnap jár le a hűségem mobil előfizetésekre, és szeretnék venni iPhone 15 vagy 16-ot.
A Cyber November akcióról lemaradtam. Karácsonyig várható még valami extra készülékkedvezmény az iPhone 15 vagy 16-ra? -
ImI87
őstag
Hello!
A T-nél frissen vásárolt telefonomat vissza kellett vinni a szervízbe. Azt mondták, hogy 15 napos határidő van a javításra, de ha előbb elkészül, akkor SMS-ben értesítenek. A határidő holnap fog letelni, és eddig nem történt semmi.
A kérdésem az, hogy mi van akkor, ha holnap sem értesítenek?
Bemehetek, és kérhetek egy vadi új telefont? Vagy el tudnak hajtani v.mi "csillag, apróbetűs" szöveggel?
A teló amúgy a gyártóhoz ment vissza, ha ez számít.......ImI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest