- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnonymusX
őstag
válasz
IntelKiller7 #133649 üzenetére
Időszakos, május 31-ig tart, 30 naponta lehet aktiválni, mivel áprilisban indult az akció, így két aktiválás fér bele.
Persze ez nem zárja ki azt, hogy valami más akcióval rukkoljon elő a Telekom.
-
AnonymusX
őstag
válasz
IntelKiller7 #133647 üzenetére
Szia!
A díjmentes 2 GB május 31-ig aktiválható a Telekom alkalmazásban lévő leírás szerint.
-
IntelKiller7
veterán
Hali.
A díjmentes 2gb extra net, az minden hónapban aktiválható?
Húgomnak elég karcsú lett a 15GB adatkeret, mióta kivették a sok, korábban adatkeretet nem generáló appot.A hűségidő meg csak augusztusban jár le. Kedvezmény miatt nem akarom kötbérre ellőni
-
Sziasztok!
Létezik a Telekomnál még olyasmi, hogy aranykártya, platinakártya, vagy ezekre hasonlító hűséget díjazó kedvezmények?
A Magenta1-ről tudok, de nem erre gondoltam.Köszi!
-
Kaba
veterán
válasz
Mike3090 #133641 üzenetére
Nincsen nagy jelentősége. Az eredeti hűséged egy évvel hosszabbodott(lehet így kérted véletlenül), így bármikor felmondható lesz kötbér nélkül(csak az első havi kedvezményt kellene visszafizetned). Újabb 2 éves hűséget is bármikor vállalhatsz teljes kedvezménnyel és készülékvásárlással.
-
Mike3090
csendes tag
Sziasztok!
2021-ben kötöttem új mobil szerződést készülékkel. Na most ennek 2023 novemberében kellene lejárnia. Eddig fel se tűnt a számlákon hogy 2024 novemberig lett érvényes a hűségem. Időközben volt egy díjcsomag váltás ezen az előfizetésen. Amikor váltottam felfelé azt írták, hogy nem változik a hüség ha ugye a költési szint fölé váltok és kötbért se kell fizetni. Akkor most hogy van ez? Most akkor 2024 novemberig hűség alatt vagyok? Ez nem csalás, és a fogyasztó félrevezetése?
-
surgyi
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg Domino Fix tarifacsomagom van, melyen majdnem 14000ft egyenleg gyűlt össze. Szeretnék számhordozással másik szolgáltatóhoz átmenni. Kérdésem az lenne, hogy tudom az egyenlegem összegét megmenteni, lehetséges esetleg levásároljam, pl Xiaomi Mi Smart Kettle Pro vízforralóba beszámítani, mely 18900ft jelenleg a Telekomnál?!
Előre is köszönöm a segítséget! -
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
1 GB -
kovacsmi_74
senior tag
Hoppá!
Lehet változtatni az előfizetések sorrendjét az app-ban, ami régen csak a honlapon ment (de egy ideje már ott sem).
Az előfizetés előtti 3 vízszintes vonalat kell megfogni és így a kívánt helyre húzni a sorban.Szerk.: Ahogy látom, a Menü - > Előfizetések alatt maradt az eredeti sorrend, de már így is haladás ez bőven.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Tompika777 #133568 üzenetére
Én ma kaptam sms-t a Domino Most lejáratáról, valami egyedi gond lehetett nálad legutóbb. Bízzunk benne, hogy legközelebb te is megkapod újra.
-
-
MadMancs
veterán
válasz
lionhearted #133620 üzenetére
Nálam ahogy nézem B3, CA: None
Közép-Dunántúl.
-
4Grider
félisten
válasz
lionhearted #133620 üzenetére
Van ahol csak B20 van, B3+B20 talán a leggyakoribb CA-k közül, de egyre több a B1+B3+B20, esetleg B3+B28 (modernizált állomáson), esetleg B3+B7 nagyobb városban, néha B3+B7+B28, és így tovább. Még egyelőre a B8-at nem kezdték el használni, de talán előbb-utóbb itt is sorra kerül. Hosszabb távon az 5G routerek használata éri meg 4G környezetben is, mert azok szinte mindent mindennel összefognak.
-
Belenéztem az összefoglalóba, nem írjátok még benne az újabb LTE sávo(ka)t (pl. B28). Dunántúlon a Cat6 ezzel a sávval van megoldva, vagy B20+B3 van vajon? Utóbbi működőképes errefele, ha a telefonom nem is azt részesíti előnyben?
Egyelőre csak olyan modemet láttam, ami nem tudja ezt a B28at és nem 5G-s modem amúgy, ezért vagyok kíváncsi, hogy van-e értelme keresnem.
Köszönöm. -
Bl.Gyo.
őstag
hogy lehet az hogy az egyik domino-val megy a vowifi a masikkal nem, ugyan abban a telefonban ugyan avval a beállításokkal? a volte megy mind a kettőn, avval nincs gond.
amelyiken megy a vowifi az online rendelt sim, a masik meg hipermarketben lett véve... ehez lehet köze? -
-
Cs1csó
titán
Anyák napjára tervez valamit a Telekom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Home server / házi szerver építése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- Minden, ami Unreal Engine
- További aktív témák...
- ÚJ! Sony ZV-1F
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest