Hirdetés
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor 90 Lite - tárgyalótermi dráma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
IFA 2024: Wi-Fi 7 és FritzOS 8 az AVM-nél
ph Látványra kevés újdonságot hozott az AVM az IFÁ-ra, de ez nem jelenti azt, hogy ne kapnánk semmi újat.
-
Valódi fotókon a Tecno hajlítható szériájának második generációja
ma A korábban látott renderek úgy tűnik, megfelelnek a valóságnak.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
Anyák napjára tervez valamit a Telekom?
-
legenda
-
-
Bl.Gyo.
őstag
hogy lehet az hogy az egyik domino-val megy a vowifi a masikkal nem, ugyan abban a telefonban ugyan avval a beállításokkal? a volte megy mind a kettőn, avval nincs gond.
amelyiken megy a vowifi az online rendelt sim, a masik meg hipermarketben lett véve... ehez lehet köze?[ Szerkesztve ]
-
őstag
Belenéztem az összefoglalóba, nem írjátok még benne az újabb LTE sávo(ka)t (pl. B28). Dunántúlon a Cat6 ezzel a sávval van megoldva, vagy B20+B3 van vajon? Utóbbi működőképes errefele, ha a telefonom nem is azt részesíti előnyben?
Egyelőre csak olyan modemet láttam, ami nem tudja ezt a B28at és nem 5G-s modem amúgy, ezért vagyok kíváncsi, hogy van-e értelme keresnem.
Köszönöm.Tegnap még működött...
-
4Grider
nagyúr
válasz lionhearted #133620 üzenetére
Van ahol csak B20 van, B3+B20 talán a leggyakoribb CA-k közül, de egyre több a B1+B3+B20, esetleg B3+B28 (modernizált állomáson), esetleg B3+B7 nagyobb városban, néha B3+B7+B28, és így tovább. Még egyelőre a B8-at nem kezdték el használni, de talán előbb-utóbb itt is sorra kerül. Hosszabb távon az 5G routerek használata éri meg 4G környezetben is, mert azok szinte mindent mindennel összefognak.
-
MadMancs
veterán
válasz lionhearted #133620 üzenetére
Nálam ahogy nézem B3, CA: None
Közép-Dunántúl.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
őstag
válasz 4Grider #133621 üzenetére
Köszi, szóval van B3+B20 itt is, hiába Telenoros a háló. Gondolkozom még, hogy megéri-e feljebb váltani, egyelőre elég jó a B3 sebessége, amikor kell.
Persze, jó lenne 5G modem, de a vesémre szükségem van, ez meg inkább afféle tartalék internet.Tegnap még működött...
-
Gubu0101
veterán
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Tompika777 #133568 üzenetére
Én ma kaptam sms-t a Domino Most lejáratáról, valami egyedi gond lehetett nálad legutóbb. Bízzunk benne, hogy legközelebb te is megkapod újra.
-
kovacsmi_74
senior tag
Hoppá!
Lehet változtatni az előfizetések sorrendjét az app-ban, ami régen csak a honlapon ment (de egy ideje már ott sem).
Az előfizetés előtti 3 vízszintes vonalat kell megfogni és így a kívánt helyre húzni a sorban.Szerk.: Ahogy látom, a Menü - > Előfizetések alatt maradt az eredeti sorrend, de már így is haladás ez bőven.
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
1 GB -
surgyi
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg Domino Fix tarifacsomagom van, melyen majdnem 14000ft egyenleg gyűlt össze. Szeretnék számhordozással másik szolgáltatóhoz átmenni. Kérdésem az lenne, hogy tudom az egyenlegem összegét megmenteni, lehetséges esetleg levásároljam, pl Xiaomi Mi Smart Kettle Pro vízforralóba beszámítani, mely 18900ft jelenleg a Telekomnál?!
Előre is köszönöm a segítséget! -
Mike3090
csendes tag
Sziasztok!
2021-ben kötöttem új mobil szerződést készülékkel. Na most ennek 2023 novemberében kellene lejárnia. Eddig fel se tűnt a számlákon hogy 2024 novemberig lett érvényes a hűségem. Időközben volt egy díjcsomag váltás ezen az előfizetésen. Amikor váltottam felfelé azt írták, hogy nem változik a hüség ha ugye a költési szint fölé váltok és kötbért se kell fizetni. Akkor most hogy van ez? Most akkor 2024 novemberig hűség alatt vagyok? Ez nem csalás, és a fogyasztó félrevezetése?
[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
válasz Mike3090 #133641 üzenetére
Nincsen nagy jelentősége. Az eredeti hűséged egy évvel hosszabbodott(lehet így kérted véletlenül), így bármikor felmondható lesz kötbér nélkül(csak az első havi kedvezményt kellene visszafizetned). Újabb 2 éves hűséget is bármikor vállalhatsz teljes kedvezménnyel és készülékvásárlással.
-
félisten
Sziasztok!
Létezik a Telekomnál még olyasmi, hogy aranykártya, platinakártya, vagy ezekre hasonlító hűséget díjazó kedvezmények?
A Magenta1-ről tudok, de nem erre gondoltam.Köszi!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
IntelKiller7
veterán
Hali.
A díjmentes 2gb extra net, az minden hónapban aktiválható?
Húgomnak elég karcsú lett a 15GB adatkeret, mióta kivették a sok, korábban adatkeretet nem generáló appot.A hűségidő meg csak augusztusban jár le. Kedvezmény miatt nem akarom kötbérre ellőni
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
AnonymusX
senior tag
válasz IntelKiller7 #133647 üzenetére
Szia!
A díjmentes 2 GB május 31-ig aktiválható a Telekom alkalmazásban lévő leírás szerint.
-
-
AnonymusX
senior tag
válasz IntelKiller7 #133649 üzenetére
Időszakos, május 31-ig tart, 30 naponta lehet aktiválni, mivel áprilisban indult az akció, így két aktiválás fér bele.
Persze ez nem zárja ki azt, hogy valami más akcióval rukkoljon elő a Telekom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bestbuy játékok
- iPhone-t használók OFF topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elden Ring
- További aktív témák...
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650 Ti 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Ritkaság! HP Pavilion 17 laptop (17,4FHD/I5-G4/16GB/256SSD/Nvidia2GB)
- DDR5 4800Mhz 2x8gb SO-DIMM Laptop memória, RAM
- Kedvező ár! Lenovo Ideapad laptop (15,6/i5-G4/8GB/128SSD/Dedikált/Magyar)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen