Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Renwick
őstag
válasz
zelikocc
üzenetére
A Telekom is fejleszti a RAN-t az Ericssonnal, 2020-ban írtak alá öt évre, aztán tavaly volt valami homályos sztori a core-ra, amit mintha a Mavenir vitt volna el mindenki meglepetésére. Tekintve, hogy ők alapvetően cloud-native megoldásokban motoroznak, ez egy nagyobb lélegzetvételű sztorinak tűnik, lehet több előkészítést igényel, vagy valami hiba csúszott a számításba utólag.
-
válasz
kl122
üzenetére
Ez amúgy logkusan végiggondolva azt is jelenti, hogy az eddigi legjobb hálózattal rendelkező Telekom a hatalmas ügyfélszám miatt sokkal jobban leterhelődik, mint a másik kettő nagy közel hasonló kapacitással.
Jelenleg amúgy a Yettel élen jár a fejlesztésekben, nem tudom a Telekom mire vár... bár benne van a vérükben a pénzéhség.
-
kl122
tag
válasz
akaszajanos
üzenetére
Pont ez az oka a műszaki hanyatlásuknak. Toronymagasan piacvezetők több, mint 6 millió aktív SIM kártyával, stabil ügyfélbázissal, hatalmas profittal. Csak aktív SIMek számában van annyi nekik önmagában mint a másik kettőnek összesen. Miért is kellene nekik tízmillárdokat fejlesztésre költeni, mikor így is folyamatosan növekszik az ügyfélszám. Inkább csak amit muszály a többet meg kiveszi a tulaj osztalékként.
-
mano660
tag
Volt már?
A havidíjas előfizetők aktiválhatják: "Díjmentes 2 GB 30 napra (EU-ban is)" kiegészítő szolgáltatást. -
balinlin
senior tag
válasz
kchris78
üzenetére
Régebben ezért volt, hogy a p2p korlátozva volt, most nem tudom, mi a helyzet ezzel.
Nálam a 2 multiSIM közül egyik órában, a másik a nyaralóban a routerben, ahol nincs is más opció, de talán nem bűn. Na nem is megy le több TB egy hónap alatt. Nem is tudna a helyi térerő mellett, sőt a routernek köszönhető, meg a vowifinek, hogy normálisan tudok telefonálni -
akaszajanos
tag
válasz
kl122
üzenetére
Elképesztő, fel tudnék robbanni, hogy havi 15-ért komolyan azzal kell foglalkoznom és idegeskednem, hogy hibátlan térerő mellett egy csomó helyen nem tudom használni a szolgáltatást a piacvezető cégnél.
Ők meg mossák kezeiket, hát menjenek a... tornyokra kapacitást bővíteni. Nagyon durva, hogy ezt megtehetik következmények nélkül. Értem, miért 0/0 a garantált – a Bükkben túrázva tényleg nem várhatom el, hogy legyen mindig szolgáltatás – de az isten szerelmére, milyen jogon tesznek az ügyfelekre a városokban? Nem kéne adni nekik valamit egy vagyonért?
Nem csodákat várok el, csak azt, hogy tudja a 4G azt, amit 2014-ben, még vodásként, 3G-n tudtam: megnyitni egy weboldalt és online rádiót (vagy ma már podcastot, bármit) hallgatni. Akkoriban 30 megabitet is elérte a Voda 3G-je. Így közel 10 évvel később nagy luxus lenne ez a 4G-től?
És főleg azért forrongok, mert hűség köt hozzájuk, még igen sokáig, és fokozatosan lett ennyire botrány az egész szolgáltatás, 1-2 éve még kifejezetten erős volt a 4G a Telekomnál. Az utóbbi egy évben pedig drasztikus a romlás, sok közel nullás értékkel.
Ha meg panaszt teszek náluk, tojnak a fejemre. Fizetek a semmiért gyakorlatilag. -
kchris78
veterán
válasz
Dr.FantastiK
üzenetére
Nem irigylek én senkit! ellenben kinek jó az hogy használhatatlan a mobil net.. Itt írta más hogy a multisim sorsa leggyakrabban egy mobil hotspot és nagyságrendekkel nagyobb forgalom. Ez leginkább a szolgáltató hibája hogy nem méri fel az infrastruktúra teljesítményét. Vagy megtörtént, de a marketing szempontok győznek a mérnöki szempontokkal szemben mint oly sokszor.
Teljesen ismeretlen bérlő jelölt is kapásból azt mondta hogy csak nehogy T legyen a szolgáltató a lakásban.. Gigaeros mobil netje volt és hat szidta. (Ellenben a vezetékes azzal sosem volt gondom legalábbis ezen a fejallomason).
-
Enigma1945
őstag
Mar jelentettem azt mondtak utanna neznek es 1 honap idot kernek majd ertesitenek. Semmi sincs bekapcsolva, csak a 3gb net opcio volt de az meg regebbi volt. Komolyan irom, magatol vette le, nem adom sosem senkinek a telot, csak en hasznalom. Nem vasaroltam semmit, nem hivtam senkit.
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
Nincs megadva App/PlayStore fizetési megoldásnak a számod?
Nem lehet valami feliratkozott szolgáltatást terheltek be?(hbo max/youtube premium, hasonlók)tényleg a 1414 fog tudni segíteni
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
Szia!
Másodikra is teljesen hihetetlen, ezért jelentsd a szolgáltatónak, vizsgálja meg és csak kiderül, mi okozta. -
Enigma1945
őstag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Nincsen semmi bekapcsolva, meg tart az elozoleg aktivalt 3gb 3 napra opcio. Ja, es csak a 190ft-os aktiv domino most. Illetve az 1 honapos korlatlan net, de mivel most nem toltottem fel annyival igy nem kapcsolta be.
Tenyleg nem ertem amugy, evek ota dominos vagyok, tudom mit kapcsolok be, mindig figyelek az ilyen dolgokra.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Egyenleg hiányában felfüggesztett megújuló net opciód nem volt esetleg? Bár akkor ezt az egyenleget látnád is most, ha megújult volna. Net 1 GB
ui.: Mondjuk, ha csak ezt vonta volna le, akkor még 500 Ft felett lennél.
-
Enigma1945
őstag
sziasztok. volt már nektek is olyan, hogy a telekom feltöltéses szimkártyánál magától levette a lóvét?
tudom, elsőre teljesen hihetetlen. tegnap este feltöltöttem 1500 forinttal, volt rajta 1748 ft.
aktív volt 3gb 3 napra szolgáltatás, amiből még most is van hátra 1 nap. ezt ugye még feltöltés ELŐTT RENDELTEM. De reggel jött az sms hogy egyenlegem 500 ft alá esett. nem telefonáltam le. nem rendeltem semmit. tudom. a telekomnál hiába reklamálok, hülyének néznek. azt mondják este rendeltem 3gigát. de ez nem igaz, mert se sms nem jött róla, sem pedig a telekom alkalmazás nem mutatja, és én tudom nem rendeltem semmit, mert amúgy is minek? mert van aktív netem. -
Joker88
őstag
biztos,volt már róla szó, de a sajtó szerint [Lekapcsolja a 3G-hálózatot a Vodafone] ( gondolom a Telekom is , vagy ő már csendben lekapcsolta ?
)
A dilemmám az lenne,hogy maga a 2G marad? vagyis nemtudom hány G , de a régi butatelefonok ferkvenciasávjára gondolok.. például szüleim nyomógombos butatelefonja.. Péládul ez : [PANASONIC KX-TU155EXBN]
hívás és sms.. mobilnet a készülékek sajátosságaiból szóba se jöhet
Vagy idióta a kérdésem ?
-
kl122
tag
válasz
akaszajanos
üzenetére
Én ezt tapasztalom:
Csinálgatják, de érzhetően jóval lassabban mint a másik kettő, főleg a Yettel.
És a modernizációjuk egyelőre annyit jelent, hogy bekapcsolják a jelenlegi sávok mellé a 2100-as és/vagy 700-as/900-as 4G-t is és a modernizált állomások minimális részén az 5G-t.Mondjuk és ez nem mentesíti őket, Telekomnak egymaga van annyi mobilos ügyfele mint a másik kettőnek együtt.
-
Red product
csendes tag
válasz
csernak75
üzenetére
Igen a térképen látszik az 5G lefedettség. Valóban nagyon "halvány" piros" fehérvár, de ahogy elnézem az egész országban csak a Balaton déli oldala tűnik ki, hogy ott valamiért fontos az 5G
. Még Budapest is nagyon halvány pedig az az univerzum közepe. Ha a 4G-t nézem ahogy írod is, országosan akkor ott is nagyon sok a tennivaló mivel a Telekomnak elég nagy versenytársa lett amit nem tudom, hogy hogyan fognak kezelni! -
KillerATi
tag
válasz
Dr.FantastiK
üzenetére
Most épp iPhone 14-et, de nem telefon függő ez a probléma nálam. És nem is SIM kártya függő.
-
KillerATi
tag
válasz
akaszajanos
üzenetére
Budapesten, a belvárosban én is rendszeresen járok így, hogy hiába van 5G, kb semmit nem tolt be, vagy ha igen csak nagyon lassan. Főleg a Nyugati Pu környéken.
-
akaszajanos
tag
Mit tudtok a Telekom hálózatmodernizációs programjáról? A 3G lekapcsolásakor hangoztatták, hogy az Ericssonnal karöltve a teljes infrastruktúrát lecserélik, és minden 5G-képes is lesz a végén. Azt persze értem, hogy nem lesz mindenhol azonnal elindítva az 5G, de úgy érzem az országban utazva, mintha ez a fejlesztés is csak kacsa lenne, mert a 4G is a kapacitásai végét járja gyakorlatilag mindenhol. Ami elég ciki lenne új berendezésekkel, mert nem jutottunk előrébb.
Nem lenne rossz, ha havi 15K-ért nem ezt kéne látnom jó térerő mellett, egy nagyobb város központjában. Meg ha betöltődne ugyanitt a Mobiljegy appban a jegyem, full térerő mellett, és nem kéne a másik slotban lévő yetteles kártyára váltanom, hogy fel tudjak szállni a buszra. Nem egyszer fordult már elő, és nem egyedi hiba, nem is egyszeri: a Speedtest el sem indul, vagy ha mégis, 0,3 megabitnél nem tudok többet mérni.
Szerintem botrány. Ha a boltban kérek 10 deka felvágottat, az sem oké, ha kapok egy leheletvékony, 5 grammos szeletet. Kéne valami törvény, amivel rommá lehetne büntetni a szolgáltatókat, ha egy városban sem képesek egy elvárható minimumot biztosítani.
(A fenti kép – mint már oly sokszor – Gyula központjában készült, hosszú várakozást követően. De ez csak egy példa: 4G-vel az ország számos pontján tapasztalok ilyen problémákat, miközben a térerő teljesen rendben van.)
-
Cs1csó
titán
válasz
Red product
üzenetére
Az 5G-nek nem csak a nagyobb sebesség az előnye hanem ha jól tudom adott cellában egy időben több ügyfelet is ki tud szolgálni, főleg zsúfolt pl. toronyhazas területén lehet ebből profitálni.
-
Oliverda
félisten
válasz
Red product
üzenetére
-
csernak75
senior tag
válasz
Red product
üzenetére
Ha megnézed a telekom térképén, ott csak halvány színnel jelölt 5G van ami nem a 3600MHz en működő változat. Ennél normális az 50-150 Mbps közötti sebesség.
Amitől egy jó 4G+ simán gyorsabb tud lenni.Magán véleményem hogy ez, és főleg amit a Voda csinál az 5G megcsúfolása, semmi előrelépés nincs a 4G hez képest csak jól mutat. Inkább feküdnének rá arra ahol kevés a 4G kapacitás rakni "rendes" 5G t.
-
Red product
csendes tag
Háj. Székesfehérváron "itt-ott" van már 5G lefedettség a telefon mutatja is. csináltam sebességtesztet, de a 4G-hez képest sokkal lassabb. Ezt most nem értem mindig azt olvasom, hogy az 5G sokkal gyorsabb hatékonyabb hamarabb betölt stb. de nekem ez csalódás. Lehet, hogy ez még csak próba tesztelés alatt van vagy ez a nagy korszakmegváltó 5G technológia?
-
Oliverda
félisten
válasz
Dr.FantastiK
üzenetére
Gondolom, mert a routerben nem lehet megnézni az SMS-eket, ami nélkül nem lehet elindítani az online egyeztetést.
-
sajtos365
tag
Van adategyeztetésre mód, ha nem szedem ki a routerből a sim kártyát?
-
-
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy ha a multisimes kártyámat átteszem a lányom telefonjába akkor ott a hívásjelzést ki tudom kapcsolni? Arra gondolok, hogy a hívások ne csörögjenek nála, csak netezésre tudja használni. Régen volt egy számom amiről csak a net ment, és azt úgy emlékszem a szolgáltatónál állíttattam be, hogy ne jelezzen hívást.
-
Bl.Gyo.
őstag
van egy új függetlenül vásárolt mobilom emag-ról, és miért van az hogy a chrome böngésző kezdőlapnak a telekom oldalát dobja be? megnéztem a beállításokat és alaphelyzetben a telekom.hu van beállítva kezdőoldalnak.
a készülékben sim1: telekom, sim2: voda.
telekomon aktív a volte és a vowifi is. ezek miatt lehet? -
Nikaré
őstag
Jó reggelt!
Domino Day ma
500 MB -
AnonymusX
őstag
válasz
blackmajesty
üzenetére
Ó szóval ez nem új módi. Korábbi csomagjaim vannak, ahol nem folyt ilyesmi játszadozás a kedvezményekkel szerencsére.
-
-
AnonymusX
őstag
A honlapon kint vannak az új árak: új előfizetés esetén a Mobil L és XL csomaghoz többe kerül a mobilnet, mint S és M esetén. Hát ezt hogy sikerült összehozni?!

-
kchris78
veterán
válasz
bb.bocs
üzenetére
igazad van, az jó régen volt már... szerintem nekem is ilyen van még a cégben.. mostmár kettészedték okosóra multisim 10Mbit talán max sávszél, 1000Ft, 3000Ft tablet/notebook multisim ami nincs sávszélben lekorlátozva. 3000-et nehezen ér meg egy ilyen, akkor már tényleg egyszerűbb egy korlátlan csomagot választani amihez jár "ingyen" 2db.
-
bb.bocs
őstag
válasz
kchris78
üzenetére
nekem a csomagomhoz anno egyet ajánlot fel. multisim 1000forint. most ha újraszerződnék 3000 forint lenne. ezért gondoltam nem kötök új szerződést, hanem hagyom futni esetelg a régit az 1000 forintos multisimmel. Akkor ezen egyoldalúan nem változtatnak 3000 forintra, csak a 14.5 %os emelés érinti.
Kaba: a választ megkaptam: az 1000 forintos csomagomon nem változtatnak hiába járt le a szerződés és ez a csomag már nem elérhető.
ui: most látom hogy már tényleg kétfajta multisim van, egy 990 és egy 2990 forintos verzio
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. Hogyha lejárt a hűségidöm, és perssze az árak felmentek, akkor az a csomag ,amiben voltam, automatikusan drágulnak,vagy mi lesz vele? pl multisim... 990ftért lehetett anno kérni emlékeim szerint, most 2990ft. akkor most marad ugyanabban a havi 990 forintban ,vagy automatán átdobnak 3000 forintosba? szomorú hogy egy tényleg kedvezményes készülékajánlatot sem találni, csak ha veszel mellé 3 kimaxolt mobilelőfizetést, amit 2 évig fizethetsz XD
-
törölt tag
válasz
Nikaré
üzenetére
A napokban szembesültem egyik ismerős belga száma kapcsán, mikor az anyja sokezres számlát csinált magának, h mennyien nincsenek tisztában azzal, h külföldi számot hívni drágább...
Nekem ok, mert mp alapon "ingyen" hívom az x-perces csomaggal a fél világot: EU, UK, USA, CA, AU...
De régen is utánanéztem a percdíjaknak. Dehát, ez nem mkinek evidens, cska vaktában visszahív mkit.... -
-
adika4444
addikt
Hali!
Másnál is gyalázatos ma a Telekom? Repülő módot kapcsolgatva van netem úgy-ahogy 4G-n, legkisebb csomag, emiatt 5G nincs. Budapest XVII., X, III. kerületekben mind teszteltem, metróztam is, mindenütt használhatatlan. Amikor elmegy, a TCP forgalom teljesen eltűnik, UDP VPN-ben néha-néha folydogál adat, IPv6-on, IPv4 kuka.
A hívások többnyire mennek.
-
törölt tag
válasz
PROHARDVER!
üzenetére
Nem az off gomb használatával van baj. Hanem a hozzászólása hangnemével. Lehetett volna azt kulturáltan is, nem sértegetve másokat, ráadásul már nem először. És akkor a "stílussal" sem lenne gond
De még nála sincs a bölcsek köve és hasonlók, így nem tudom mire fel. Őt is lehetne cseszegetni, nyilvánvalóan.
uI: az árulkodás, meg elég óvodás szokás...
#132603 viktorhu
Írtam feljebb is, hogy hallottam, hogy van számhordozás. De sosem használtam. Ismerősi körben sem szoktam kérdezgetni, került szóba. Vodánál meg hálózattól független a percdíj így még csak utána nézni sem kellett, hogy is van ez pontosan. De kétlem, hogy ezzel vagy mással egyedül én lennék így. Mindenkinél találnánk olyant, ami akár régóta létezik még sem tudja pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

. Még Budapest is nagyon halvány pedig az az univerzum közepe. Ha a 4G-t nézem ahogy írod is, országosan akkor ott is nagyon sok a tennivaló mivel a Telekomnak elég nagy versenytársa lett amit nem tudom, hogy hogyan fognak kezelni!