Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
efi99
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Tudom, hogy be kell kapcsolni vele, meg az is evidens, hogy +36, de a T honlapja szerint még mindig van, ahol aztán *101*+36...#-tel kell kezdeményezni. Csak azt nem írják, hogy konkrétan melyik szolgáltatók hálózatán. Pedig nekik tudniuk kell...
-
Soulfly842
addikt
válasz
efi99
üzenetére
T-s kártyán csak egyszer kell bepöttyenteni a *104# -t ussd kódot és utána fixen működik, ha nem kapcsolja ki az ember (bármeddig...) a megfelelő +36-os előhívóval minden (ha nem működne, akkor célszerű ellenőrizni, hogy nem-e régi formátumba lett elmentve a szám 0630/0670/0620/061... stb)
-
efi99
őstag
Üdv.
Van arról valahol lista, hogy roamingban Dominóval mely szolgáltatóknál megy a hívás *101* kezdés nélkül (vagyis domino direkttel) és melyekkel nem? Vagy legalább, hogy Szlovákiában mi a helyzet? -
csaszi75
senior tag
válasz
SkiDev
üzenetére
Kérj is rögtön multisim-et. A Telekomnál elég jól működik.
PL:
Fizikai SIM: 1
Multisim-eSim: 2 (Ez tabletes legyen, ez tud normál sebességgel netezni.)
Két külön eszközbe..
Igény esetén még tudsz 3.-at is- eSIM.. (ez alacsony sebességű, pl órába..)
Ugyanazon a számon csörög ki..
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/multisim -
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémába ütköztem, hogy a Samsungom leadnám a szervizbe, viszont az eSIM-es. Megvan még (ha minden igaz, azt találtam meg) a fizikai SIM-em. Beletettem a tartalék Mate 10 Pro-mba, de nem tud fellépni a hálózatra. Ilyenkor tudok valamit csinálni? Vagy be kell menni az üzletbe? (A Samsung Yetteles, szóval plusz út a Telekom)
mod: AnonymusX: Remek, akkor még ma oda is.
Köszönöm a gyors választ! -
-
Zoty4
őstag
válasz
csaszi75
üzenetére
köszi

én csak ezt találtam ott (3000 a minimum)
https://www.otpbank.hu/portal/hu/Uj-IBMB-kisokos/Mobilegyenleg-feltoltes -
csaszi75
senior tag
válasz
Zoty4
üzenetére
Talán a banki applikációkban. OTP-nél van 2500 Ft-os feltöltési lehetőség.
https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/szamlazas-egyenleg-befizetes/egyenlegfeltoltes/egyeb
"2500 Ft alatti feltöltés esetén 120 nap a rendelkezésre állási idő, 2500 Ft és afölötti összegnél 366 nap." -
Zoty4
őstag
Sziasztok
Hol lehet még feltölteni 2500ft-tal a domino egyenleget , hogy 366 napig éljen?
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igazat szóltál, most megjelent a kis ikon.
Áldassék az Úr!
-
válasz
MadMancs
üzenetére
Neked is mondom, hogy használd a repülő üzemmód gombot a telefonon, vagy az újraindítást.
Nagyon sokszor beakadnak a telefonok 2G-re vagy 3G-re, miközben amúgy simán elérhető a 4G, csak nem vált vissza. Ezt a "beakadást" magát az átlag user nem veszi észre, csak az tűnik fel neki, hogy folyamatosan E betű virít és bosszankodik, hogy milyen szar ez a szolgáltató. Pedig amúgy van 4G lefedettség, de a készüléked nem csatlakozik rá vissza.
Az esetek túlnyomó többségében ez a helyzet. Mindegy melyik szolgáltató.Elég ha csak egy pillanatra szűnik meg a 4G jel, levált a telefonod 2G-re, majd hiába lenne máris újra 4G, nem fog visszamenni nagyon sokáig... mondom: repülő üzemmód be és ki
-
Bl.Gyo.
őstag
Pár hónapja én aktiváltam a volte-t a domino simemre, és nem ügyfélszolgálatossal (nem elő emberrel), sms is jött róla hogy aktív. És egy realme gt masterre amin nem is megy, nem támogatott, de ha át rakom a simet egy moto g51-be akkor működik, a vowifi is. Már nem emlékszem hogyan csináltam
. -
MadMancs
veterán
-
Köszi a választ mindkettőtöknek, akkor veszek egy telekomos kártyát, és tesztelem.

Hát, próbálgatom majd az ügyfélszolgálatosokat, hátha. Már hárman elutasítottak, de hátha.Kössz!

-
csaszi75
senior tag
Gondolom úgy csinálják, hogy fut egy script, ami ellenőrzni az IMEI listákat egy adott napra..
Aztán ha SIM-ek egy olyan IMEI-vel jönnek, ami támogatott, akkor automatikusan beállítják rá a VoLTE-t.
Na de ezzel szemben itt írták már többen: nekik azt monda az ügyfélszolgálat, hogy nem támogatott a készüléke, de addig telefonálgattak akármelyik szolgáltatóhoz, amíg a telefonos ügyfélszolgálat bekapcsolta neki a VoLTE-t, s láss csodát jó lett, hiába nem volt támogatott a készülék.
Vagy szerzel pár napra egy támogatott készüléket
s akkor beállítják. -
Landsmann
addikt
Próbálkozni kell többször, fogsz találni olyan ügyintézőt aki bekapcsolja.
Térerőileg, mobilnetileg azért egetverően nagy különbség nincs a két szolgáltató között. Az egyik helyen az egyik, másik helyen a másik teljesít jobban, de általánosságban szerintem nincs gond. Ha jól emlékszek a statisztikai adatra, akkor a Yettel hálózatán bonyolították a legtöbb mobiladatot. Ha szemmel láthatóan gyengébb lenne mint a másik kettő, aligha ezen a hálón forgalmaztak volna a legtöbbet. -
válasz
csaszi75
üzenetére
Azt mondják, hogy nincs a listájukban, ezért nem kapcsolódik be automatikusan, és nem is lehet bekapcsolni manuálisan.

A másik ok a vidéki térerő. Nem hoz lázba a belvárosi sebességrekord, ha kirándulás közben nem jön meg egy messenger üzenet sem.
Nincs adott hely, sokfelé megyek, és tudom, hogy mindegyiknek vannak vakfoltjai, de jó lenne megtalálni azt, amelyiknek a legkevesebb ilyenje van.
De igazad van, saját tesztelés lesz ebből.

-
csaszi75
senior tag
Az kevés "ok"-nak, hogy VoLTE megléte/nemléte(?) miatt szolgáltatót válts..
Mi a gond a Yettelnél?
Ez a készülék (Xiaomi Poco F2 PRO) már 3-4 éves típus, ki tudja meddig jön rá frissítés és ki tudja, hogy pontosan milyen flag-ek vannak bebillentve a te verziódban..
Ez zsákbamacska.
Kapcsoltasd be a Yettelnél a VoLTE-t a SIM-edre.. és teszteld a készüléket..+ Az hogy melyik szolgáltatónak milyen a lefedettsége az adott helyen, azt csakis teszteléssel tudod ellenőrizni.. Lehet nap közben jó , este meg nem vagy fordítva..
Szerezz Telekomos SIM-et és tesztelj az adott helyen. -
Sziasztok!
A weboldal azt írja, hogy a Telekomnál vásárolt 4G hang képes telefonokkal garantált csak a VoLTE jó működése.
A telóm (Xiaomi Poco F2 PRO) tudja a VoLTE-t, de nincs a listában.
Ez esetben be sem lehet majd kapcsolni a VoLTE-t?(A VoLTE az egyik ok, ami miatt el akarok jönni a Yetteltől.)
Ha már itt vagyok, rákérdezek erre is; vidéki (erdő, mező, kis faluvégi kajálda, vonaton, vidéki autóutakon, stb.) helyeken mennyire vitézkedik a Telekom adatforgalom terén? A Yeti és a Voda nálam gyenge közepesre vizsgázott, már csak a Telekomban bízom.
-
Tompika777
senior tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Pont azért írtam,mert nagyon nem ma járt le...
Vissznéztem az összes SMS-t az utóbbi időben,és nincs értesítés a Most-ról,pedig legalább két hete lejárt -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Tompika777
üzenetére
Vagy csak később jön majd az sms a lejáratról. Bekapcsolás ideje is számít (óra, perc). Ma járt le?
-
Tompika777
senior tag
Most szembesültem vele,hogy eddig automatikusan jelzett a rendszer,ha Domino-nál lejárt a Domino Most időtartama,most meg már baromira nem küld SMS-t mint eddig...Azért ez elég bosszantó annak aki nem bújja rendszeresen az applikációt...Bezzeg a hülye ászf változásokról mindig jön az üzenet.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudom aktiválni az ajándék+2GB adatkeretet?
Azt írja, hogy még lehet, ha rábökök, kiadja a következő oldalt, ott rábökök a Bekapcsolom gombra, kijön az elofizetéseim listája (enyém, páromé, gyereké), megyek az enyémre , de sehol a bekapcsolási lehetőség!
Mi a megoldás?
Amúgy, lehetne ezt több számra is aktiválni? -
csaszi75
senior tag
válasz
Dicker
üzenetére
Mire gondolsz pontosan? A Telekom Multisim erre van kitalálva..
Fő szám: telefonban
Multisim1: órában
Multisim2 tabletban.
Ugyanaz a telefonszám mehet mindhárom eszközbe..
Ha mindegyik eszköz képes hívás fogadására, akkor mindegyik kicsörög..
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/multisimVagy van olyan lehetőség, hogy egy DUAL SIM-es készülékben a SLOT1-ban aktív egy fizikai SIM, a SLOT2-ben pedig egy e-SIM.
-
Nikaré
őstag
Jó reggelt!
Domino szerencsekerék mára:
Domino Day 100 perc -
-
MolTol
tag
válasz
Dicker
üzenetére
Multisimmel megoldható a dolog, de azért nem ugyanaz mintha ugyanarra a számra lenne két simed, csak olyan 95%-ban. Pl. a bejövő hívások mindkét kártyán kicsörögnek, a kimenő hívások mindkét kártya esetében a fő számról mennek ki, de ha pl. a multisimről (második kártyáról) küldesz SMS-t, az nem a fő számmal fog kimenni, hanem a multisim technikai számával. A két kártyáról nem lehet egyszerre hívást indítani, ilyenek.
Ha a készülék hűséggel, kedvezménnyel lett vásárolva, akkor a részlettől függetlenül havidíj elmaradás esetén is tilthatják.
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Két kérdésem is lenne.
Tudok olyat elérni valahogy, hogy rendes sim-et, és esim-et is aktívnak tartok egyidőben valahogy? Multisimmel, vagy akármivel elérhető ilyen?A másik, hogy telefont csak, akkor tiltanak le, ha részletre van fizetve, és még nincs kitörlesztve teljesen, vagy egyszerű havidíj elmaradnásnál is lehetséges?
Köszi a válaszokat!
-
Bferibörs
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nyugi sim sincs benne!
-
Landsmann
addikt
válasz
MadMancs
üzenetére
Nyilvánvalóan továbbra is vannak kivételek. A Yettel továbbra is írja, hogy az applikáció nem fogyasztja az adatkeretet. Most nem próbáltam, de korábban aktív adatkeret nélkül is ment, mint ahogy a Speedtest jónéhány szervere is. Most pár napig van még adatkeret az egyik kártyán, de utána meg tudom nézni, hogy betölti-e az appot. De szerintem igen, hiszen a Speedtest is ment pár napja adatkeret nélkül is.
-
Balcsix
senior tag
-
MadMancs
veterán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Azóta már többieknél se nagyon (iPhone leszámítva).
-
bag53
tag
Dual SIM-es ( + e-SIM) telefonoknál érdekes lenne a szolgáltatói függőség.
-
-
AnonymusX
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
A linkelt dokumentumban sehol nem találtam erre vonatkozó leírást. A csomagnál sem írja, hogy elfogyás esetén újra aktiválódna.
Ha még megvannak a korábbi SMS-ek, hogy pontosan mikor is aktiválódott korábban, akkor az ügyfélszolgálattal kéne tisztázni, hogy mi a helyzet.
Lehet a korábbi működés hibás volt és javították.
-
MadMancs
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Akkor elnézést.

De szerintem ebben 1414 tud segíteni,
-
-
AnonymusX
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
ÁSZF a Dominó lezárt díjcsomagok mellékletében azt írja, hogy a Domino Net 30 nap elteltével újul meg. Erről volna szó? Mert akkor ha nem telt le a 30 nap az előző aktiválás óta, nem fog aktiválódni újabb 4 GB.
-
-
MadMancs
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ez biztos?
Akárhogy olvasom, nincs olyan domino mobilnet telekomék oldalán ami így működne. Van megújuló 1gb, 15gb és korlátlan. De az is 30 naponta nem amikor elfogy.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
A Telekom alkalmazás sem ingyenes már, kell neki wifi ha nincs már mobilinterneted, szerintem ez lehet a gond, menj olyan helyre ahol van wifi pl. Lidl, Penny, vagy bevásárlóközpont vagy kérj megy egy ismerőst, hogy adjon HotSpot kapcsolattal wifit neked annyira hogy be tudd kapcsolni a netedet.
-
Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám ami a következő:
-Készülék a következő: IPhone SE2020 --IOS 16.4.1
-Csomag Dominó -> 4GB mobilinternettel és ha ez lefogy automatikusan vonja az összeget és aktíválja az újabb 4GB-ot.
-Kártyán van 10,800-Ft
-Jött az SMS- hogy az adott forgalom használatával a 4GB elfogyott , de most nem történt meg az automatikus levonás/aktiválás az újabb 4GB-ra.
-Telefon jelzi, hogy Telekom 4G-re csatlakozik.De még sincs internet, mi lehet a baj?
-
herdsman12
őstag
TCL Senior okosórával (TCL MoveTime), vagy hasonlóval van valakinek tapasztalata?
-
tomy86
addikt
válasz
tylerddd
üzenetére
A telefon természetesen független, csak van benne pár szolgáltató app. Első bekapcsoláskor már ajánlgatta a Telekom alkalmazásait (még SIM sem volt benne). Ezekből gyári visszaállítás után is maradt pár. Szoftver adataiból is látszik. Az enyém: EUX/-/EUX/TMH. Egyébként, ha jól tudom (ez abszolút nem biztos), hogy ha Odinnal telepítesz másik firmwaret, akkor nem ugrik a knox és marad a garancia. De ennek még nem néztem utána.
-
válasz
MadMancs
üzenetére
Én ezt értem. Én se éreztem hátrányát a Telekomos szoftvernek a Galaxy Note 9 esetében úgy, mint még jóval korábban, tizenéve, amikor indításkor Telekom logó meg minden fiszem-fa**om rontotta a felhasználói élményt. Előtte az iPhone-okba (több generációt használtam) ugye nem is nyúltak bele, a frissítések is egyszerre jöttek. A kártyafüggetlenség meg más tészta, nem függ össze a kettő.
Én magára a tényre voltam kíváncsi, hogy akkor mi a helyzet az említett FB csoportban felhozott téma miatt.
-
MadMancs
veterán
válasz
tylerddd
üzenetére
Így van.
De ahogy skroy is írta, igazából nincs jelentősége. Már nem úgy kell elképzelni mint tizen X éve hogy teljesen át volt szabva, stb. Max 1-2 szolgáltatói app van plusszban. Ugyanúgy TMH szoftveres telefonok is kártyafüggetlenek döntő többségében jópár éve. Talán iPhone kivétel amik függők szoktak lenni, de lehet már az se. Illetve a Telekom márkáju telók valószínűleg kívül belül telekomosok (nem tudok róluk semmit).Pl itt a saját telóm.
Csak ez a 2 féle érhető el magyar régióra. -
válasz
tomy86
üzenetére
Értem, köszi! A szoftver adataiból nem lehet kikövetkeztetni? Én még Galaxy Note 9-et használok, ott a THM jelzi a szolgáltatós szoftvert. Elvileg a VDH a Voda és XEH, EUX a független rom. Egy FB csoportban azt írta egy tag, hogy jelenleg már csak a Voda piszkál bele a szoftverbe, a többi olyan szinten is független.
-
Üdv! Jelenleg az androidos készülékeken szolgáltatós szoftver van? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönöm a gyors választ!

.

dptrsk