Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Sony: idén nem lesz Xperia 5
- Redmi Note 8T - T-modell
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Befutott a Realme P2 Pro és a Realme Pad 2 Lite
ma Indiában újrázik egy már ismert készülék új név alatt. Ívelt OLED kijelző és a Lytia szenzor korrekt áron.
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - A GT karakterek sem hiányozhatnak
gp A játékban számos ismert karakter közül választhatnak majd a rajongók.
-
AI jósolja meg, hogy merre megy a tajvani tájfun
it A Bebinca trópusi viharból könnyedén tájfun lehet, ennek útját pedig AI segítségével jeleznék előre Tajvanon.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #133100 üzenetére
Nem nyitottam meg semmilyen böngészőt, kizárólag a Telekom appot! A böngésző automatikusan nyílt meg, mivel érzékelte, hogy nincs mobiladat. Fiókba nem próbáltam belépni, mivel megy a feltöltés appból.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #133104 üzenetére
Most már nekem se tölt be az app, a weboldalon viszont minden Domino SIM feltölthető lenne.
Nyilván továbblépés is megvolt, de arról már nem akartam screenshotot berakni...Ja és bocs, az imént félreértettem, amit írtál.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
törölt tag
válasz rothfb #133087 üzenetére
Elfogadom, hogy az EU nem tud csóró kelet-európai fejjel gondolkozni. Meghozták ezt a döntést a "minden bit egyenlő" elv alapján. Viszont akkor amikor nem fogy el a díjcsomagban lévő netem, akkor ne vesszen el fordulónapon.
Ha veszek kiegészítő adatkeretet, akkor annak se legyen véges a felhasználási ideje. 1 GB adat nem egy 1 L tej hogy felbontás után megromlik és igyam meg lejárat előtt. Ki van fizetve az 1 GB egység, akkor az ne vesszen el, hiszen "minden bit egyenlő" amire hivatkoztak a döntéskor. -
törölt tag
válasz slice14 #133109 üzenetére
Az más dolog, aki korlátlan csomagban van számára nincs változás. Az járt rosszul, aki pár GB adatkeret mellett pluszban a zene streaming és social media nem számított. Most már számít. Ha az EU megjogászkodta, hogy minden bit egyenlő, ezért nem lehet ilyen opciókat kínálni, amiért usernek plusz adatot kell venni akkor ne vesszen el a kifizetett GB egység se. Nem fillérbaszásból írom, mert engem annyira nem érint a változás, a pár kedvenc playlist egyébként is letöltve és havi 3-5 GB mobilnet elég általában néha kiegészítővel. Inkább az elv miatt érdekel a téma, ha egyik irányba beleszólnak, akkor a másik irányba is legyen érvényes. Így is van hasznuk azon, hogy 1 GB extra net kiegészítő 1500 Ft, 2 GB 2000 Ft, tehát a bitek egyenlők, az áruk nem. Bár jobb nem reklamálni, mert nem levinnék az 1 GB bővítő árát, hanem a 2 GB lenne már 3000 Ft.
-
Cs1csó
félisten
válasz AnonymusX #133101 üzenetére
A vicc hogy ezzel magukkal baxnak ki. Elfogyott a netem persze számítottam rá, és aznap amúgy is tervben volt hogy megyek a postára, itt is lehet tölteni domino egyenlegét. Aztán ugye be akartam kapcsolni az alkalmazásban persze hogy nem töltött be az app
Majd otthon wifi-n kapcsoltam be. -
Littoral
aktív tag
Én kb. három hete, tehát március elején jártam úgy, hogy a yetteles kártyám számhordozása hamarább valósult meg (~3 nappal), mint ahogyan ígérte a fogadó szolgáltató, így egy péntek reggel simán elmentem a már inaktív kártyával dolgozni. Amikor észleltem, gondoltam, hogy nem baj, mindjárt csinálunk Telekom-netet az instant messaging eléréséhez a backup Dominó kártyára. Net nélkül nem működött az alkalmazás. Feljött a reklámablak, hogy nincs net, vegyek az alkalmazásukban, de az nem töltődött be, mert egyébként nem volt aktív net.
Mivel többnyire az internet előtt ülök, így az online felületen rendeltem egy napra mobilnetet, csak kérdés, hogy akkor mi értelme van az alkalmazás felugró reklámjának a netrendelésről, ha még az ingyenes 50 MB-ot sem lehet aktiválni vele, vagy neadjisten pénzért rendelni bármit tőlük.[ Szerkesztve ]
-
-
mzso
veterán
válasz #14832128 #133091 üzenetére
Szóval akkor azért nem tölt be mert nincs adatkeret aminek lennie kéne?
De nekem már hetekkel ezelőtt sem ment...
Mondjuk ezt nem tudná megkerülni ha akarná a szolgálatató? PL:
Automatikusan adna élő Domino csomaghoz N MB adatot havonta. Vagy minimális sávszélességet adatkorlát nélkül. Belekalkulálva a SIM kártya díjába. Meg meglévő előfizetőknek, ha a törvény miatt kötelező 1 Ft-ért megadni ugyanezt.
-
mzso
veterán
válasz kovacsmi_74 #133092 üzenetére
Ezt is jól megfogalmazták a weboldalon:
"A címletek rendelkezésre állási ideje 366 nap, kivéve az 1500 Ft-osat (120 nap) és a 15 000 Ft-osat (366 nap)" -
-
SlayR0113
tag
Üdv Mindenki! Másnak is van esetleg az új haviszámlájával probléma esetleg? Magentába vagyok, de az új számlámnál mégis teljes áron tüntették fel a csomagom....(tudom emeltek árat)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz SlayR0113 #133124 üzenetére
Én Chaten vagy 1414en rákérdeznék, tuti valami automata kiértékelés futott hibára… Tudják korrigálni s Telekom appban a jóváírásokkal csökkentett összeget tudod befizetni (legalábbis 3-4 éve így működött)
Ez jellemzően akkor fordul elő, ha valamit módosítasz a szolgáltatásképen.(pl. Hűségvállalás)
-
skroy
senior tag
-
kchris78
veterán
Kulfoldon nincs VoLTE? 3G sincs, sima hivas mar olyan mintha az oskorba menne vissza az ember... 5Grol vissza sokszor el is dobja a hivast a fenebe, 5mp legalabb mig kapcsol...
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz kchris78 #133130 üzenetére
Ezt írja a telekom weblapja:
Jelenleg a Magyar Telekom havi díjas ügyfelei számára a következő országokban elérhető a VoLTE (4G hang) szolgáltatás roaming helyzetben:
Szlovákiában - a Slovak Telekom hálózatán
Ausztriában - a Magenta hálózatán
Lettországban - a Latvijas Mobilais Telefons (LMT) hálózatán
Finnországban - az Elisa hálózatán
Tajvanon - a Taiwan Mobile hálózatán és a Far EasTone hálózatán
Lengyelországban - a T-Mobile Polska hálózatán
Németországban - a Telekom Deutschland hálózatán
Görögországban - a COSMOTE hálózatán
Csehországban - a T-Mobil CZ hálózatán
Kanadában - a TELUS hálózatánMeg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
-
Zeki
nagyúr
Mennyibe is kerül onnan hazatelefonálni, meg mobilnetezni?
Nagy-Britannia (mi majd Londonba megyünk 1 napra). -
dptrsk
Topikgazda
válasz AnonymusX #133128 üzenetére
Ez miért probléma?
Nálunk 12 hónapból 11ben a szokásos összeg érkezik mobil oldalon, nem várjuk meg a pdfet, ha az összeg stimmel, elsején többnyire a többi számlával fizetve van, a pdf másodikára szokott ideérni (akkor ránézünk pl. ÁSZF változás miatt is). Nekünk felesleges kör lenne ha a pdfre várni kellene a fizetéssel, a pdfet utólag kezeljük. DE aki szeretné a pdfet megvárni, az sincs lemaradva, mert van kb. 2 hét a befizetésre.
Volt, amikor egybe kértük a vezetékessel a magenta miatt, de a vezetékes számla elég kaotikus mikor érkezik, a mai napig nem tudni, hogy 5 vagy 10 jön, egyszer csak beesik… jó lenne, ha azt is megoldanák, hogy minden hónap 1-3. napján ideér…
-
csernak75
senior tag
válasz enginev3.0 #133139 üzenetére
Remélem azért bírod tartani a telót, el ne repüljön.Szerk: Am. láthatóan ez DSS 5G, mondjuk telefonra nem hiszem hogy kevés lenne bármire ez a sebesség.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz AnonymusX #133141 üzenetére
Olvastam az előzményeket, azt nem értettem, hogy miért gond, hogy a számla adatai hamarabb meg vannak, mint maga a számla pdf.
Ismerek IT rendszereket, azért gondolom, hogy nem törvényszerű, hogy azonnal legyen meg.
A dokumentum kezelést általában egy célszoftver végzi, a számlázást egy másik célszoftver végzi főként nagyvállalati környezetben. Ja és az egyebleget pedig egy harmadik tartja nyilván. Szóval elég bonyolult architektúráról van szó.(A bankszámla kivonatodat is 2-3-sok IT rendszer segítségével készítik el, nem elég csak a számlavezető rendszer)A dokumentumkezelőnek az a fő feladata, hogy átlagos terhelés mellett gyorsan visszaadja és letárolja az adott dokumentumot.
A számlázàs nem átlagos terhelés, ezért egy várakozási sor alakul ki, amiből proirítás szerint válogat a rendszer a napi feladatok melett)[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok! Másnál is hülyéskedik a telekom? Elmegy az egész térerő, mobilnet nincs. Repulogep mod be/ki nemsegit. Ujrainditas sem. Meg a 1777-et se tudom hivni. Utcan se reagal semmire. Mi van itt? Vagy ez a nagy szel? Wifirol irok most is.
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Landsmann
addikt
Nálam teljesen jó. Békés megye.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
AnonymusX
senior tag
válasz Enigma1945 #133144 üzenetére
Egy helyszín megjelölés jól jönne, nagy valószínűséggel lokális probléma, ellenkező esetben már a hírekben lenne. Találkoztam már olyan településsel, ahol pl. áramszünet esetén hektikussá válik a szolgáltatás.
-
Enigma1945
őstag
-
Oliverda
félisten
válasz Enigma1945 #133148 üzenetére
Vegyél fel kabátot, meg ne fázz!!
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Enigma1945
őstag
válasz Enigma1945 #133148 üzenetére
Nem enged szerkeszteni. Most irt a telekom messengeren. Aki esetleg karcag-puspokladany fele van ne aggodjon, nem vele van a baj.
Oliverda: Köszönöm, rendben!
[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen