- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #71 üzenetére
Akkor nem értem mi miatt nem megy!
-
-
gretzky77
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #68 üzenetére
Nem lehet, hogy az a probléma, hogy alapból a nagyot tetted be? Én a kisebbet tettem kosárba és ő váltotta át a nagyobbra a kisebb árán!
Nincs más ötletem
Pixel 9 Pro XL-t használok azt nem váltanám le, de ha vásárláson gondolkodnék akkor sztem beleugranék.
Gondolom Alzán a nagyobbat rendelted? -
judas13
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #68 üzenetére
Igen, nálunk meg ez jön ki.
-
gretzky77
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #60 üzenetére
Alzánál is egy árban van a 2 tárhely opció ahogy látom.
-
gretzky77
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #62 üzenetére
Hát nem tudom beléptem a fiókomba most, ki vannak töltve az adataim, címem minden és ott van a kosárban. Továbblépve ki tudom választani a szállítási módot is. És itt mutatja is, hogy a kisebbik árán van a nagyobbik plusz a fejesre is levonta a 10%-ot.
Nem akarom megrendelni csak kíváncsiságból néztem rá -
gretzky77
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #60 üzenetére
Igaz nem adtam meg a címem de kosárba rakva nekem mutatja!
-
gretzky77
veterán
Előrendelés esetén a 12/256 árában a nagyobbikat adják 16/512.
Csomagban rendelve meg 10% a fülesekre, fejesekre és 40% kiegészítőkre.
Fejesre is vártam volna valami előrendelést. -
judas13
veterán
Drága de attól eltekintve tetszik. Nagyon egyedi lett szerintem. Az a hátsó megjelenítő elterjedhetne általánosan is. Mondjuk CMF árban nem is adhatják, mert akkor CMF-nek hívnák a telót.
-
Nekton
aktív tag
A Nothing elvileg európai márka, ugye? Ez is lehet szempont.
Van ezeken desktop mode?
-
-
janeszgol
félisten
..."csak a kérdés az hogy ki a fene választaná a Nothing modelljét a tucatnyi alternatíva mellett?"
Nem forditva. Tobbektol olvasom, hogy tucatnyi alternativa. Nem ez a telefon egy alternativa az ős gyartok (Sony, Samsung, Xiaomi, Huawei/Honor) termekeihez? Aki unja a Sony gyenge kamerait es a botranyosan szar hangfelveteleit. Aki unja a Samsung aktualis hulyesegeit (direkt kesleltetett frissites a szemlelet valtas miatt, lasd One UI8-al debutal a nyari hajtogatos csalad, ez volt a bizonyiteka annak, hogy a One UI7 direkt kesett az S25 eladasainak felverese miatt). A Xiaomi baromsagait, kezdve a reklamoktol (ha teljesen kiirtod, akkor is van). A Huawei/Honor balfaszsagat, miszerint a nagyon jo teloi nem jonnek ki Honorkent Google cuccal.
Szoval a Nothing az alternativa es nem forditva.
-
janeszgol
félisten
-
-
julius666
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #40 üzenetére
Ilyen szempontból abszolút rendben vannak a Nothing telói. A szoftver rajta teljesen bloat és reklámmentes, illetve igenjól optimalizált. Mintha egy felsőkategóriás telót nyomkodnál, korrekt aksiidővel ráadásul.
És minden telójuk ilyen, a legcsóróbb CMF telóktól felfelé a teljes palettán. Nem kell a 300k-s "flagshipet" megvenned ehhez.
A rendszerük nem teljesen stock Android, de közel az. Designon mókoltak (szerintem jól), meg van 1-2 sajátosságuk. Mint pl. az essential space, ami szerintem kevésbé jó (főleg a dedikált fizikai gombbal bosszantó)
-
subset
senior tag
Cool cucc
-
gretzky77
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #43 üzenetére
Apple id kell, de az lehet Google cím is. Google fotók, mail és minden Google app megy! Persze valamilyen szinten kell apple. Nem azt mondom, hogy kompromisszum mentes de nem vészes! Persze ha ős droidos vagy akkor azért nehéz átállni. Én 1 évig használtam de összességében még mindig a droid számomra a megfelelő!
-
TESCO-Zsömle
titán
-
HardRic
addikt
Kíváncsi vagyok, megérzi-e a Nothing anyagilag, hogy milyen hatalmas többségben vannak a negatív kritikák. A leakek óta folyamatosan követem a kommenteket mindenhol, és egy pozitív véleményre jut kb 40 negatív. Még a Nothing discordon sem jobb a helyzet, pedig oda tényleg azok járnak akik nagyon szeretik a márkát. Az a pár ember akinek tetszik, ők az árra panaszkodnak. Nem tudom ki fogja így megvenni.
Szerintem nagyon ronda lett. Nem az aszimmetriával van a baj, hanem az aránytalansággal és összevisszasággal. Úgy érzem, hogy direkt kerülnek bármilyen harmóniát, hogy polgárpukkasztó legyen és hangos legyen a reakcióktól az internet, de ezzel most már maguk alatt vágják a fát.
-
gretzky77
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #40 üzenetére
Megértem amúgy, ellenben ha iOS-t nem veted el teljesen akkor a Google ott is használható probléma nélkül. De a Nothing jó választás nekem szimpi gyártó. Anno phone 1 és nemrég CMF Phone 2 Pro járt nálam és elég kellemes készülékek! Sallangmentes rendszer esetén Pixelen nem gondolkodtál?
-
TESCO-Zsömle
titán
Nekem emiatt került egyáltalán látóképbe a márka.
Jelenleg egy halódó akkumlátorú Redmi 7 Pro lapul a zsebembe, amit egy másik Xiaomi-ra terveztem cserélni, de haver beújított előttem egy Redmi-t és ürítette gyomortartalmát a HyperOS élményétől. Ízelítőt persze én is kaptam, a gyári filekezelőt/zenelejátszót ha megnyitom, fél-egy perc átugorhatatlan reklámot kell megnéznem, mielőtt ténylegesen eljutok a programig, ami természetesen használat előtt anyám talpméretéhez is kérné a hozzáférést...
Ha csak annyit kapok, hogy nincs fölöslegesen felhizlalva és tele spyware-rel, már úgy érzem, hogy nyertem. Sajna droidról átállni almára nem opció, mert mindenem ezen az ökoszisztémán van. Elég, hogy a gugli tud már mindenről. -
kbyte1024
veterán
Azért az durva hogy még senki nem nyomkodta meg de már jön a fika,hogy nem lett annyira jó stb. Jellemző ... Nem is kell ide teszt róla mert egyesek frankon vágják már hogy nem jó,de drága
-
Úgy néz ki ez a telefon elbukott a Mobilarena közösségénél, azért ha valaki mégis rendel, majd írjon már róla.
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz
Polarstar #12 üzenetére
Egy értelmes használatát tudom elképzelni, de ahhoz színes kellene legyen: értesítési led helyett különbözö színekkel mutassa milyen értesítések érkeztek, pl. 5 piros pont az 5+ email, három zöld három whatsapp stb. Vagy egy pont jelentsen 1-5 üzenet, a kettö 6-10 stb.
-
Noukoum
veterán
Nothing Phone (1) 450 euró (2022).
Nothing Phone (2) 680 euró (2023).
Nothing Phone (3) 800 euró (2025).
(Direkt nem forintban, kormány miatt értelmezhetetlen.)Nagyon hasonló dolog történt mint a Oneplusnál. A helyzet az hogy érdemi profitot csak a felsőkategóriában lehet termelni, csak a kérdés az hogy ki a fene választaná a Nothing modelljét a tucatnyi alternatíva mellett? A kínaiaknál működik hogy csak összedobjuk a specifikációkat mert állambácsi megdobja őket. Itt viszont kellene branding. Aki leszeretné cserélni a Phone (1)-ét annak mit mondasz? Tessék itt van, vadonatúj, ~kétszer annyiért?
Olvasom itt hogy baj hogy nincs csúcsprocesszor. Nos az egész Phone (1) egy flagship killer volt, de nem hardveresen hanem érzésben. Semmiben sem volt csúcs, de használat közben mégis nagyon hasonló volt egy felsőkategóriás mobil használatához.
Ha egy mobil csak a fura dizájn miatt tűnik ki a konkurensektől, az halálra van ítélve.
-
TheodoriK
csendes tag
Részemről (egyébként NP2-m van) borzalmasan tetszik ez az új dizájn. Minden egyediségével együtt. Előtte tizenévig samsungos voltam 1-2 hónapos kitérőkkel
De részemről ez a márka érte csak el, hogy negyed éven belül ne legyen ismét samsung a kezemben.
Az NP3 is tetszik , bár az ár nekem is fájdalmas kicsit igaz én nem mondnaám, hogy 100 ezerrel mellé lőttek... szerintem full korrekt lenni 300-on inditani. Én ennek ellenére meg fogom venni a telefont.Esetleg nem lehet tudni, hogy az ALZA mikortól árusitja? Ott is valószinűleg 07.04-től előrendelhető lesz?
-
julius666
addikt
Csatlakoznék én is a csalódottak közé.
Szerintem leginkább a csomagolás lett meh. Ízlések és pofonok, de szerintem az előző telóikhoz (beleértve akár a CMF-eket is) képest ez a design nem extra. Az új hátlapi kis fityfiritty ledmátrixot nem érzem extrém hasznosabbnak az értesítő ledeknél, többi funkciója meg szvsz értelmetlen. Hátlapi gombot kifejezetten problémásnak érzem ergonomia (meg tok) szempontjából. Ezeken kívül meg elég minimál lett, előző Nothingok extrábban néztek ki.
A speccel nincs baj szvsz, gyakorlati használatnál úgyis többet számít mit hoz ki a cég a szoftverből, mint mik a nyers számok, ebben pedig a Nothing hagyományosan nagyon jó. Chipset ezért szerintem rendben lesz, 4k60 fps videót tudja, aksiidő, szoftveres support rendben lesz vele, ennél több pedig felső kategóriában is erősen rétegigény már.
A fekete leves viszont tényleg az ár. Ennyiért nem csak nálunk gondolkodik el az ember pontosan mit is vegyen, hanem már nyugaton is. De ha Nothing élményre vágyik az ember is elég komoly a házon belüli konkurencia, egész konkrétan duplaannyiba kerül mint a következő legdrágább jelenleg storejukban árult készülékük (Phone 3a Pro).
Tuti megéri ezt a felárat amikor már kevesebb, mint harmadennyibe kerülő CMF 2 Prom is egy erős középkatos használati élményt nyújt a hétköznapokban? Nekem pl. nem, pedig kiadni hajlandó lennék többet is érte, ha azt érezném, arányosan többet kapok cserébe. Kamera valós tudására még kíváncsi leszek, ott még kiderülhet nagyot dobtak, de őszintén szólva kétlem.
-
PirosHello
senior tag
Nem olyan jó, mint amennyire drága lett. De biztos lesz néhány fan, aki ennyiért is megveszi. Pedig nem egy ár/érték bajnok teló, ebben az árszegmensben találni jobbat is.
Az 5+7 év verzió/frissítés mindenképp pozitívum. Mondjuk ennyiért ez a minimum. -
gretzky77
veterán
válasz
enginev3.0 #27 üzenetére
Pedig én is úgy értelmeztem, ahogy fogalmazott nekem is az jött le! Az, hogy flagship vagy nem majd eldől, szoftver ügyileg elég jól optimalizált rendszer, kamerákat majd meglátjuk. De ha már flagshipet vártok, az mitől lesz az, a Snapi elit procitól? Azokhoz képest azért igencsak olcsóbb, oké pár kínai gyártót leszámítva. Nem tudom mire nem lehet elég ez a vas! Oké kicsit drága lett valóban, de azért nem annyira mint amennyire itt savazva van.
Arra meg kíváncsi leszek lesz e valamilyen előrendelési akció! -
Busterftw
nagyúr
Sajnos elolrol nincs friss koncepcio, pedig ott kellene ujitani.
-
-
KIFLEE
tag
Valamiért úgy érzem néhány hónap / hét múlva igen erősen le lesz akciózva.
-
Ryoo
senior tag
válasz
Pinyo16689 #19 üzenetére
Erre, köszönöm!
-
-
zkosaras
aktív tag
Azért azt tudni lehetett hogy ez nem egy pár száz dolláros teló lesz, szóval engem nem lepett meg az ára. A design annál inkább, megleheősen egyedire sikerült, még a 3(a) Pro-t lepipálja.
A cikk pedig ahogy meg lett fogalmazva talán még választákosabb és formabontóbb mint maga a teló.
-
Ryoo
senior tag
Látom senkinek nem megy az értő olvasás, akkor segítek SZÁNT! Olvassunk is, ne ragekommenteljünk.
-
dnobri88
csendes tag
Most lehet, hogy nagyon demagóg módon leegyszerüsítem, de amúgy a kamerán kívül miben más ez a Poco F7-hez képest? Oké, a szoftver nincs telef*sva mindenféle értelmetlen dologgal, de a két készülék közt jelenleg árban most van egy 2-es szorzó, ami elég húzós
-
Ricardo
titán
Ezt jelentősen túlárazták.
-
Csilifaszom marhaság a hátlapon mekkora irgalmatlan fontos fejlesztés.
Ja, nem!
Ebben a dekor akármiben még a symbian Nokia Sleeping Screen az ász. És az legalább értelmes funkcióval is rendelkezett - nem a hátlapot dekorálta. -
Azokhoz képest persze hogy olcsóbb, mert nem is flagship.
Kamera meglátjuk mit mutat (a számok még sokat nem jelentenek), a többi hardveres feature pedig ugyanaz mint minden másban, olcsóban és drágában is (wifi/bt verziók, stb).
Viszont a csúcskategória az a Snapi 8 Elite, ebben meg 8s gen4 van, ami messze nem a csúcskategória, hiába erős és jó chip.
Ez egy erős felsőközép kategóriás telefon, nem is várnám a 3a árszintjét, de szerintem ennek valahol max 270-280 körül kellene nyitnia, a legnagyobb kiszerelésnek pedig olyan 300-310-en.
Az már reálisabb lenne.
Ha flagshipet akar durrantani, akkor tegye oda magát a Nothing, akkor mehet 400 fölé is, de akkor legyen valódi felsőkategória minden téren. -
DS39
nagyúr
Legalább ronda, de nagyon.
-
Ryoo
senior tag
Nem tudom az ár miért lepett meg mindenkit. Ez egy flagshipnek szánt telefon, nem lesz sem a 3(a) sem a CMF árkategoriájában, flahshipekhez mérve pedig olcsóbb is.
-
A dizájn érdekes lett, talán még meg is tudnék vele barátkozni. Az árazás… na igen, próbál felnőni a többi prémiumgyártóhoz.
-
roli543
őstag
Nekem a design elképesztő módon bejön, végre valami, ami nem másol, ami mer egyedi lenni, szokatlan, már már groteszk egy olyan tech világban, ahol a mobilok hátlapja nagyon sok gyártónál ugyanaz, a másolásról szól, vagy évek óta unalmas. Ez nekem nagyon bejön.
Az árazása kevésbé, eddig a Nothing telefonok jó árúak voltak, ez most szerintem egy 100-assal mellé ment.... az (a) modellek most sokkal jobban megérik szerintem. De nyilván maga a készülék eléggé jó lesz, csak ez az ár nevetséges.
-
tms+
aktív tag
szerintem ezzel most mellélőttek. az eddigi eszközeik, telefonjaik érdekesek voltak, egyediek, mégha nem is mindenki találta azokat szépnek. de erre 99%-ban mindenki azt mondja, hogy ronda.
-
Patrik.Varga
tag
Amilyen jól sikerült a 3a és 3a Pro árazása, úgy ment a levesbe ennek az árképzése. Elég komolyan sikerült túlárazni.
-
Esik ez még majd, ez kicsit túlment.
A 3a és Pro is jobb, vagy akkor már a OnePlusokra is érdemes szemet vetni.
Ennyiért meg aztán van bőven választék máshol is.
-
Értem én hogy a Nothing kitűnik a tömegből a dizájnjával, de azért én húzósnak érzem ezeket az árakat.
A 3a és a 3a Pro tök korrekt vétel, a CMF Phone 2 Pro is, de itt egy kicsit vastagon fogott a ceruza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest