- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferikek
aktív tag
válasz
Killing #131419 üzenetére
Koszonom!
az apple-es dolgok ok, igy mukodnek mar evek ota, d evodanal megkaptam mindent, ami jott a telora, az ott volt rogton az ipaden… de ahogy most gondolkdom, a vodanak volt egy kulon szam az iapdes simhez, az akkor nem mulstisim? Mert apple-os okoszisztamanl akkor igy nem katom ertelmet a muktisimnek, ha wifin jon ugy is midne,,,
-
zelikocc
senior tag
válasz
Killing #130018 üzenetére
Szia!
Éppen pár napja kényszerítettem rá a Telekomos kártyám az orange hálózatára, mert itt Romániában bűn rossz a Telekom. Rosszabb (kevesebb a kapacitása) mint a Digi.Mobil. Évek óta eladó, de nem kell senkinek
A vezetékes Telekomot pár éve megvette és beolvasztotta az orange..
Szóval a lényeg az, hogy nyugodtan válaszd ki manuálisan az oranget és várj egy darabig. Nekem fel szokta dobni, hogy “bejelentkezés a hálózatba” - ezt csak megszoktam nyitni, majd egyszerűen bezárom. Ezután megint kicsi várakozás után felmegy 4G-re és működik is. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Killing #129199 üzenetére
Vagy csak többen kipróbálják az 5Gt
-
válasz
Killing #128518 üzenetére
Az utóbbi kettőt “megértem”, a többinél szerintem nem lenne szabad előfordulnia. Tudom, hogy ez ilyenkor nem nagy segítség, “jó szöveg”, de másik telefonnal párhuzamos tesztelés lehetősége nincs meg? Ha gondolod akár benne lennék, találkozunk valahol bicajjal és kipróbáljuk, én egy Xr-t és egy 6s Plust-t tudok hozni, telekomos és vodafonos kártyával. (Jó lenne, ha csak a telekomot kellene tesztelni, mert arra van mobilentem, a vodafonos kártyámon nincs net.)
-
válasz
Killing #128512 üzenetére
Szia! Merrefelé a városban? Én azt vettem észre, hogy helyfüggő. A frekventáltabb részeken, ahol esetleg nagyon sok mobil van egyszerre, tapasztalom néha, hogy nincs hálózat egyáltalán (nem netre gondolok, mobilháló, tehát hívható sem vagyok). Elsősorban a klinikák területén, és a környékén, de frekventáltabb helyen a városban is. VoWIFI esetleg nem megoldás?
-
törölt tag
válasz
Killing #128352 üzenetére
Hasonló a jelenség nálam is, annyi, hogy nem dob le a hálózat 4G-re. Mintha magasabb frekin menne a hálózat, mert kültéren majdnem 100 megabittel gyorsabb is, de a beltéri 300 megabit most van, hogy csak 30, a rekord 80 volt. Vodafone dss 5G is veri simán. Yettel 5G olyan 250-nel átlagban szerencsére működik. Nem tudom minek kell elrontani ami végre jó volt. Nem az utcán akarom a mobilnetet használni, meg a teraszon. Routert meg nem fogom kirakni, mivel nem hinném, hogy nem menne kint tönkre pl viharban, esőben.
-
-
vwpolopg
őstag
válasz
Killing #68476 üzenetére
Dióhéjban akkor, nekem nem jött be a 2 hét alatt, most azonban egy hónapig újra nyúzom... eddig 1 GB-os netplusz l volt, de kevés, ha ezalatt az egy hó alatt nem jön be ismét a korlátlan opció akkor netplusz xl-re váltok.
A net (chrome-ot használok) elég hektikusan ment, sokszor indokolatlanul belassult, megállt, elszállt. De amikor ment, akkor normálisan lehetett vele böngészni, de azért sokszor érezhetően lassabban mint a netplusz l bővítővel.
Alkalmazások: játékok, bkk futár, google maps, otp smartbank, mentek vele hibátlanul.
(#68479) szabogabor10: köszi, így már oké
-
válasz
Killing #58696 üzenetére
szia,
szerintem nem fog változni, legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
mobal; ezekre az akciókra gondolsz; link?
amennyiben a jelenlegi előfizetésedre/díjcsomagodra nincs hűség és tudsz aláírni 2 évet, úgy működhet a dolog.[chelloZotya; ja, hogy külföldön tartózkodsz, akkor esetleg e-mail; ugyfelszolgalat@t-mobile.hu
-
erdoke
titán
válasz
Killing #40613 üzenetére
Én most délután aktiváltattam a Next M-et, és nekem ilyet nem mondott a hölgy. Igaz, nem is kérdezősködtem, mert NetPlusz XXL-t kapcsoltattam mellé a DuoSIM miatt. Majd meglátom, mennyi lesz a számlán, talán egyébként is elég a két eszközhöz a 3,5 GB, de ha valójában 4,5, akkor tutira.
Abban az esetben nem mínusz 1300-ért lesz közel kétszer annyi netem és korlátlan hang + SMS, hanem -2000-ért másfélszer annyi net és korlátlan minden.Ezüton is szeretném megköszönni az ügyfélszolgálatos hölgyeknek és uraknak a segítséget!
Lassan felfogom, hogyan működik a díjcsomagra és a készülékre vállalt hűség külön-külön, bár most éppenséggel a kettő maradt együtt. A nagy kérdés, hogy lesz-e még társkártyás Next XXL, amikor telefont vásárolok.
-
-
NY_A
őstag
válasz
Killing #35600 üzenetére
Én úgy kaptam meg a jelenlegi előfizetésemre a Next S aranytárskártyát, hogy van egy vezetékes telefonom ami arany fokozatban van. Ezt a vezetékes telefont annak idején csak azért kértem, hogy kapjak tripla kedvezményt. Akkor 0 forint volt havonta, most 200 forint. Beszélni nem beszélek rajta, mivel még készüléket sem kértem így semmi egyéb költséget nem generál havonta, de elég sok előnyöm van belőle. Most pl. ez is.
-
válasz
Killing #33726 üzenetére
ez így nem teljesen igaz.
a Mozaik XS, S, M, T-Mobile ikon 200 LTE, Exo XS, S, Like 300, Siketek és Gyengénhallók, valamint a Vakok és Gyengénlátók részére szóló speciális havidíjas díjcsomagok, Fun Aranytárskártya, Go!Net M, L, XL, Net&Roll 200 MB, Net&Roll 1GB, Net&Roll 1 GB - LTE, Kapcsolat Net, Net Start és Go!Napinet díjcsomagok és adat díjcsomagok az új elõfizetõk vagy a fenti csomagokra váltók számára 2013. november 1-jét követõen nem használhatók internet alapú hang és videó hívásokra. (Általános Díjszabás 2.1.2., 2.1.3., 2.1.4., 2.1.5, 2.1.8, 2.1.9., 2.2.1, 2.3.2.1, 2.3.2.1., 2.3.2.2, 2.3.2.3, 2.3.2.4. pontok); az Üzletszabályzat szövege pontosításra, kiegészítésre kerül (Üsz. 3. sz. melléklet V. pont). -
BéHGT
senior tag
válasz
Killing #33516 üzenetére
Na de ez a bajom. Az van beállítva mobilhálózathoz, hogy 2G és 3G-re csatlakozzon. Ezzel nem zárja ki, hogy 3G fölé nem lép? Tehát 4G-re nem csatlakozik, hiába elérhető?
Mert egy ember írta, hogy 2G, 3G és 4G van kiválasztva... Vagy Q5 vagy Q10 van neki is...
Valaki szerint meg a T-nek kell valamit frissíteni, mint az iphone-oknál is.... -
BéHGT
senior tag
válasz
Killing #33513 üzenetére
Ez az, köszönöm! Kíváncsi vagyok nagyon!! Ideje lenne már...
MÁS!
Beszéltem a 1430-on egy ügyintézővel, és azt mondta a hölgy, hogy nem fogok tudni olyat kiválasztani, hogy 4G-re csatlakozzon a BB Q10-esem. Most ugye az van beállítva, hogy 2G és 3G, de az LTE a T-Mobilenál elvileg a 3G-vel együtt van, ahol olyan lefedettség van, ott elvileg majd átvált, és azt fogja kiírni, hogy LTE.
Úgyhogy most nem tudom, hogy tudja miről beszélt a csaj, vagy nem... Mert valaki írta aki ugyanilyen telefont használ, hogy Ő olyat ki tud választani, hogy 2G, 3G és 4G... Nálam meg csak 2G és 3G van, mint a legtöbb embernek.. -
djculture
félisten
válasz
Killing #33513 üzenetére
Europai tarifacsomagról is van szó, az euro news-on sokat beszélnek róla. Magyarán bevezetnek egy adott tarifát amit minden eu-s szolgáltatónak biztosítania kell.
Még megy a cirkusz mert minden szolgáltató tiltakozik de a távközlési unios biztos nagyon nyomja előre a dolgot. -
-
válasz
Killing #7129 üzenetére
nekem egy éve a westel 900 feliratúnál nem kérdeztek semmit sem, és ingyen cserélték - azért akartam cseréltetni, mert az újabb okostelcsik nem kimondottan szeretik a nagyon régi sim kártyákat, ez lett volna az indok, ha kérdezik! ez pedig annyira nem kreált indok, hogy már 3 éve - amikor webshop által rendeltem egy n95 telcsit a szolgáltatónál - felhívták az ingyenes csere lehetőségére a figyelmemet, amennyiben problémázna a régi sim kártya miatt a telcsi! bár akkor, és a következő okostelcsik esetén sem volt probléma a régi sim kártya miatt, de végül azért kicseréltettem! több memória, meg bizonyos újabb szolgáltatások esetén már feltétel az újabb generációs sim kártya!
-
FuckeR19
senior tag
válasz
Killing #6819 üzenetére
Azt nem értem ha a Mini pulse-on letiltom a mobil adatforgalmat akkor hogy lehet hogy netre lép?????? Másik telefon pedig szó nélkül letiltja. (iPhone)
Itt már nem azon van a hangsúly hogy legközelebb ne legyen hasonló mert már le van tiltva mobilnet. Az a lényeg hogy szó nélkül lett mobilnet és letiltás, wifi háló mellett is adatforgalmat generált a telefon.
Nem lehet fellebbezni vagy hasonló? -
válasz
Killing #6813 üzenetére
nekem a galaxy s esetében ha felcsatlakozik wifi hálózatra, akkor el is tűnik a mobilinternet adatforgalmas ikonja, és csak a wifi hálózatot használja!
más kérdés, hogy relaxnet m csomagom van, amit nem tudok teljesen kihasználni a mobilon, ezért néha még arra is lusta vagyok, hogy átkapcsoljak itthon wifi hálózatra... -
1430
senior tag
válasz
Killing #6815 üzenetére
Csak hogy az SMS-t tisztázzuk: ha nem publikus díjcsomagban vagy, akkor felejts el az önkiszolgáló felületeket (kivéve a hívásforgalmi tájékoztató, és a csökkentett funkcionalitású My T-Mobile).
-
1430
senior tag
válasz
Killing #6386 üzenetére
Ha a Domino számhoz rögzítitek a céget, mint felhasználót, az díjmentes. Utána a cég kell kezdeményezze az előfizetésre váltást, az is díjmentes, így gyakorlatilag nincs díja az "átírásnak". Ha átváltod előfizetésre, és utána veszi át a cég az előfizetést, az már 6000 Ft.
Sloan20000
Nem, nincs ilyen automatikus korlátozás.zoli62
Szerintem ennek inkább jogi oka van, mert az ügyfél rendelkezhet úgy is, hogy a túlfizetését visszakéri, ezért nem automatikus a "számlába forgatás".Lenry
Az időpont tájékoztató jellegű, mint pár hozzászólással lentebb olvashatod, 3 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot a Házhozszállítási csoport. Ha nincs még előfizetésed, akkor pedig bekérik a papírjaid másolatát, stb, és ha mindent tisztáztatok és mehet a dolog, akkor megbeszélik veled az új SIM szállítási időpontját. -
Rolesz92
tag
válasz
Killing #6015 üzenetére
Köszönöm szépen a választ...én sehol sem találtam az oldalon. Már csak egy kérdésem maradt minden hónapba újra meg kell rendelnem vagy automaikusan vonja le havonta elsején az 1000ft-ot a kártyámról? Még valami, ha ma megrendelem akkor erre a hónapra (2nap) is ezer? Egyszerűbben: Érdemes megvárnom az elsejét az igényléssel?
-
-
válasz
Killing #5933 üzenetére
domino quick sim kártya vásárolható betöltött 14. életév után (kijelölt MOL, Shell, OMV és Lukoil kutaknál, kijelölt újságárusoknál, egyes szupermarketekben, elektronikai áruházakban és egyéb értékesítési helyeken)
a normál domino előfizetésre azt írja a szolgáltatói kisokos, hogy; Előfizetői szerződés kizárólag a 18. életévét betöltött, gondnokság alatt nem álló személlyel köthető. -
válasz
Killing #5459 üzenetére
Azt véletlenül sem mondta, hogy telefonálni is szeretne...lehet, csak modemként akarja használni a telefont...
Amit kért, olyan nincs. Ellenben nem is állítottam, hogy amit javasoltam az az.
Csupán javasoltam valamit, ami szerintem megéri.(Visszaolvasva, elég lehetetlen a kérdés szerintem, így, ebben a formájában!)
-
válasz
Killing #5361 üzenetére
Én megcsörgetném a 1430-at, szerintem leghamarabb ott fognak tudni segíteni!
(Nekem anno a d750i-vel volt net problémám. A technikai segítőm, sorról sorra, betűről betűre diktálta a helyes beállításokat. Csak az volt a kérése, adjak egy valamilyen telefonszámot, amin vissza tud hívni, hogy a beállítandó készülék "szabad" legyen!)
(Mondjuk aki onnantól kezdve előttem ügyfélszolgálati munkatársat szid, annak simán leugatom a fejét!
)
1430:
Ajaj! Ezt nem tudtam! (Pedig abszolút nem mindegy! )
-
1430
senior tag
válasz
Killing #5146 üzenetére
Ha Domino számmal feljelentkezel a külföldi hálózatra, akkor Roaming nélkül csak SMS-t fogadhatsz, de a *104#-tel akkor is tudod aktiválni a Roamingot.
Egyébként ha kikapcsolni (*105#) ki tudtad, akkor nem lehet, hogy aktív volt, és azért nem tudtad aktiválni?
Ja és még egy apróság: Domino Roaming kikapcsolás után 10 percig nem aktiválható újra a Roaming... -
válasz
Killing #4065 üzenetére
Annak a telefonnak így látatlanban megvonták a gariját és van egy szakvélemény róla, hogy miért nem javították meg gariban. Így hiába megy a pattogás, nem kell megcsinálniuk, esetleg kérheti, hogy pénzért javítsák meg. De ez már egyszer le lett írva
Kicserélni pedig végképp nem fogják.
-
ratkaics
senior tag
válasz
Killing #4052 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy problémám a T-mobil-os Web and walk stick-kel. Mégpedig az, hogy ha a gépen, amire rá van dugva a stick, engedélyezve van a vezetékes hálózat (és be is van dugva a kábel), akkor nem működik az internet. Ilyet tapasztalt már valaki? Ha igen, meg lehet oldani valahogy ezt a problémát. WinXP SP3. Több gépen is ezt tapasztaltam( mindegyik XP-s volt)
Köszönöm előre is a segítséget!
-
ambrus14
tag
válasz
Killing #3921 üzenetére
Kaspersky Internet Security 2010 van fent a gépén és mellette spybot search and destroyt néha futatt. A kis szerint minden rendben van a géppel.
sifar: köszönöm a válaszodat, de erről senki sem tájékoztat bármerre jársz, csak annyit mondanak, hogy az amit a naplója mutat azt nem hajlandóak mérvadónak venni, de hogy miért arra senki nem ad választ! -
1430
senior tag
válasz
Killing #3739 üzenetére
Idézet a sajtóközleményből:
"...és a saját díjcsomagja szerinti számlázási egységgel beszélheti le."
Tehát ha neked perc alapú a tarifád, akkor ez is perc alapon fog menni.dedike:
Havidíjasoknak utólag írja jóvá a számlázási rendszer, külön nem lekérdezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Gumi és felni topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légtisztítót vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció