Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocobanana
tag
Utolsó bossnál vagyok és true endinget csinálom és emiatt 3x kell leölni, hát nagyon nehéznek érzem. Ha nem truet csinálnám, akkor már meg lett volna, csak van egy trófea ahhoz. Ez a utolsó boss, kb olyan erős mint a Sekiroban a végső boss. Nagyon szenvedős. Lehet majd lerakok easybe vagy segítővel. Esetleg a dualos karival megnézem, mert egyszerre a lándzsással és dualos karival is tolom 2 savet egymás után. Igen , kicsit ráfüggtem 154 óra. Lándzsással kezdtem 80 óra és játék közepénél , indítottam új gamet duallal. Lándzsással nem akar menni a végső boss. 1-2 lemegy még, 3.nál már nincs healem.
-
Szoke1982
senior tag
Én az armorral varialok, például nézem a 80% stamina elég 3db bard's és Nomadot keverem, és a többi meg másik az egy darab karra. Vagy a deep stb.. De általában
Bard's
80.0% Unscathed: Stamina Recovery Rate
20.0% High-Grade Item Drop Rate
15.0% Weapon Drop Rate
De mostanában annyira nem dob jókat. Tehát rámegyek a 15% Weapon dropra benne legyen még az is.
De most néztem annyira a craftolás sem érte meg mert utána azt beszereztem , (megkaptam) tehát tök felesleges volt költeni rá.
Most a frissítés óta egy ilyen nem fagyás hanem szó szerint nem tudtam mozdulni mikor fegyvert váltottam tehát a bal analógra semmi mozgás nem volt . De egy újra indítás után ez nem volt már, hála az égnek.
Amúgy jó játék, eddig teljesen megérte!Szerk: jah a lámpák néha hasznosak néha meg nem, kb mert kb előttem van amit keresek. De amit írtál az legalább az , ne éledjenek újra! Az a lilás lámpa azt hiszem...
-
S e t h
nagyúr
válasz
Szoke1982 #278 üzenetére
Én szedek össze mindent a platina miatt, de még magam sem tudom akarom -e, viszont a köcsögöket nagyon ajánlott szedegetni, mert 32 darabtól új lehetőségek nyílnak meg általa.
Én például 3 armor szettből fogom összerakni a saját szettemet és erre nem lenne lehetőség a 32 köcsög nélkül.Másrészt a gyűjtögetés azért is jó, mert ha mindent megtalálsz egy adott pályán, akkor Khazan emlékeiből behúzott pontokat is tudod sebzés növelésére fordítani(ezt sokan elfelejtik).
Elameinre alig emlékszem, annál jobban az utána következő Trokkára.
Elameinnél csak az van meg, hogy fel kellett fejlesztenem a shadow armort, mert az képes volt átütni a csaj pajzsát.Ja még egy tanács, nem saját, olvastam.
Skalpelhez nem érdemes segítőt vinni, mert egyrészt a vámpír boss elszívja a hp-ját, tehát gyógyítja magát, plusz minél több ütést visz be az ellenfelének annál agresszívabb is lesz és mivel a segítő csak nyeli a találatokat, így lehet csak ártanánk magunknak.Utóirat: csak egy lámpát használok, azt ami megakadályozza a dögök másodszori felkelését.
-
Wesder
titán
Én most Exp. 33 miatt elraktam pihenni a jàtékot.
-
Szoke1982
senior tag
Most én is leraktam , amúgy most értem be a Elameinhez , ott kicsit még dolgozni kell rajta de csak meglesz majd. Néztem az én damage szintem valami 500+ tartok már , a level színt meg valami 89 vagy 98? Lol .
Gondolom kicsit elcsúszott az idő múltkor xD
Volt egy mini pókos boss Elamein elött , sajnos oda már elejétől kellene kezdeni, az ad valamit? (De azt sem tudom már hol volt.)Meg találtam egy titkos falat is a lámpával ,de máshol is mutatja ott nem értem merre kellene menni, de ezt láttam már máshol is. (A Zöld lámpás) Csak annyit segít az irányt mutatja? Látom zöld az aura , de sehol semmi.. mint a egyik pálya elején anno zombis rész kezdődött , ott egy kerítés volt de arra nem tudtam menni se áttörni.
Mert itt is a boss kezdetének elején is csak a boss kapuig mutatja akkor ő lenne a titkos út és boss vagy mi? Na mindegy.. Amúgy jó kis játék de most kicsit megfáradt. Vagy én..Jah a köcsögöket én is gyűjtöm, majd még várok mert kb 18 van csak még meg, és sokkal jobbak is vannak még ha több lesz. De nincs is mit még gyűjteni, anno össze szedtem vissza mentem összes pályán újra. legalább megéri? Most itt van 1-2 azt hiszem.
-
S e t h
nagyúr
Néha tényleg le kell tenni a játékot, mert sok tud lenni.
Skalpel nagyon jó harc volt, de borzalmasan hosszú és nincs meg a végén a rewarding érzés, csak hogy végre végre és kikapcsolom.Pedig most kéne örülnöm igazán, mert végre lehetőség nyílik buildeket variálni, mivel összejött 32 köcsög és tudnék -1 requiremetes köcsögöt venni a fejemre.
Most viszont majd inkább futok pár ninjás kört a Shadowsban, Khazan is kipiheni magát.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Szoke1982 #275 üzenetére
Én most egy erődben vagyok, eddig ez a legelveszettebb érzést keltő, azt sem tudom merre menjek és hol haljak meg, minden sarkon halál leselkedik.
Yoteitől nem estem hasra, mert annyira elcsépelt már a japános bosszút állok formula.
Plusz a Shadows annyira jó lett és friss is az élmény, hogy ásítozva néztem az új trailert.
Nem lesz ez rossz, csak sok már. -
Szoke1982
senior tag
Most bele raktam jó pár órát megintcsak, baromi jó részek voltak, mind hangulatban és aláfestői zenében is egyaránt ! 🙂
Most éreztem azt , amit anno az Elden Ring-nél vagy Demon's Souls-nál. (És ami miatt "szerelmes lettem" ezekbe a játékokba. )
Jah és olvastam anno , hogy panaszkodtak "nagyon lineárisak a pályák és nincs felfedezni való"
Ahamm.. én úgy elvesztem most a börtönös résznél mint a picsa.. 😅
Remélem lesznek még hasonló jó pályák mert eddig ezek nagyon tetszettek.
Csak az a cikázó áram vagy mi, na azok néha már zavaróak voltak , csak , hogy negatívat is írjak. De az ez előtti pálya tetszett nagyon az eleje . Mikortól már jönnek a robbanós zombik.. 🧟♂️ 🔥
A zene és a hangulat ott volt nagyon.Baszki.. és néztem idén még mi jön ami szinte biztosan jó lesz és meg is veszem, áá kész.. főleg most a Yōtei trailer miatt dobtam egy hátast!
De az még messze van.
És még vár majd rám a Mandragora is, akkor még jön még a A.C Shadows utána..
De még jön a Wuchang is, akkor nem sokára a ha jó lesz netán a Lost soul Aside is.
Jah és most jön mivel anno félbe hagytam a Days Gone Remestered 3800ft ért.
Jah és majdnem elfelejtettem az Ai limit iste jó ég!
Lesz mivel játszani, király ez az év eddig !És még ott az indiana Jones is xD pénz meg az ablakba.
-
S e t h
nagyúr
De rohadt jó érzés volt Gwyddot lenyomni Maluca ptsd után.
-
Szoke1982
senior tag
Jah értem , köszönöm szépen!
elég baj az.. 😕
jó így látni pedig! -
Szoke1982
senior tag
Már megint Viper verzió 2 ?
( Elég szomorú) Valami újat is rakhattak volna bele.. Gondolom mert mellék küldi ez? Remélem jó cuccot dob majd.. Csak másik a 🦎 kinézete kb ennyi, meg táposabb..
-
S e t h
nagyúr
Igen, bár engem az ismétlődés annyira nem zavar, hozzá vagyok szokva a souls játékok miatt.
Ha kritizálni kéne valamit akkor az fast travel system lenne, gáz hogy mindig a központi hubba kell menni, de ami meg végképp bosszantó, teleportok után lezáródó pályarészek, shortcutok. -
Szoke1982
senior tag
Geared for battle [link]
Váóó.. ez eddig is volt?? -
Szoke1982
senior tag
Na végre meglett 3x ra!
Hála az új resetnek, szerintem ott csesztem el az elosztását! A staminára raktam többet és ment mint a karikacsapás! -
Wesder
titán
válasz
Szoke1982 #261 üzenetére
> 🎮 Update Version
> STEAM®: Ver. 501575
> PlayStation®5: Ver. 01.006.001
> Xbox Series X|S: Ver. 1.1.6.1In the versions listed above, an additional fix has been applied for an issue where the game would crash when repeatedly pressing the Phantom Form key while using a brutal attack against an exhausted enemy.
To ensure a smooth gameplay experience, please make sure to apply the latest update before playing. We apologize for the inconvenience.
**Please note that the release schedule may vary by platform.* -
Szoke1982
senior tag
Greatsword nekem túl lassú valahogy nem érzek rá. Viszont azzal megtudtam szakítani, ez ott egy jó dolog lenne.
A Spear után nekem az baromi lassú így..
Gondolom megszoktam már a pörgős tempót.
Elég sok jó dolgot raktak bele szerintem most az update -tel , inkább most jelent meg a játék mint "kész játék" állapot!persze van még mit csiszolniuk de azért elég hamar javítgatják.
Épp most jött egy újabb update 853.1MB !!
-
Wesder
titán
Na, ha mindegy jól megy akkor patch, legyőzöm a főbosst egyedül, ezek utàn màr csak 2 achi marad ha megadja.
-Kezdjek NG+-t
-Vigyem végig easy-n.Úgy érzem hogy easyn az NG+ jutalomkör lesz. (aztàn lehet szivatni fog, majd kiderül)
-
Szoke1982
senior tag
Én is most kerestem meg, mert kellett a Primeval Regression Orb.
Még jó ,hogy lehet nála venni ,meg is vettem mind a hármat. (Ki tudja előre mi vár rám..)
Mert próbáltam dual kardot , és hűha..az se kutya! Brutális az ottani skillek néztem párat.
Érdekes azzal sokkal jobban ment a boss , de vissza térek spearhez.(Már megszoktam)
Még mindig nem döglött meg a rohadék boss.. lehet spear-el nehezebb úgy néztem, mert duallal adtam neki rendesen de azt meg megkellene szokni, ráadásul meg a fegyver a spearem sokkal többet sebez. Mivel azt húztam fel durván.
A végén nyúlok ki mikor tolja a sok előre b..szó szúrt dőféseket ha egyet is elbaszok annyi egy szúrás és végem vagy bele futok a szamuráj kardjába ami szintén egy szúrás és annyi nekem!
De nem adom fel azért sem !!
Én még ilyet nem pipáltam a viperhez már 4x farmoltam a cucc végett. Az döglött mint a légy kb 2-3 perc se kellet xD De jó volt kivégezni szó szerint!
Itt található: -
Wesder
titán
-
Wesder
titán
válasz
Szoke1982 #249 üzenetére
The First Berserker: Khazan - [PC/PS/XBOX] 4/22 (Tue) Patch Notes - Steam News
Szerk.
Ez a patch reseteli azt hogy idéztem segítőt, így ha legyőzöm a final bosst egyedül, akkor beadja az achit. -
Szoke1982
senior tag
Greetings from The First Berserker: Khazan.
We would like to inform you of the changes coming with the April 22 patch.
Please refer to the details below.📅 Update Schedule
April 22, 2025, 2:00 AM (UTC)
Please note that the release schedule may vary by platform.🎮 Update Version
STEAM®: Ver. 500715
PlayStation®5: Ver. 01.005.018
Xbox Series X|S: Ver. 1.1.5.18📌 Update Contents
Balance Adjustments
System Changes
UI/UX Improvements
QoL Enhancements
Error Fixes
[link] -
toxicjew
addikt
Willpower orbot szeretnék venni. Azt írják a bard árulja. Na most ő már a creviceben van és nincs nála. Azt írták öljék meg az első bosst és resetel. Ez sem történt meg. A forgotten templet meg skoffa cavet említik még, hogy ott talalkozhatok vele. Ott hol kéne keressem?
-
S e t h
nagyúr
Azt tudom hogy narancs színű kraftolására csak ng+ban nyílik lehetőség, de most az unique(rózsaszín) cuccok kezdtek el potyogni Shactuka után és én naív azt hittem azonnal lehet is kraftolni a kovácsnál, de semmi. De az is lehet benéztem vmit és a rózsaszín cuccok nem unique hanem más kategória?
Nem sok infót találtam róla, csak némi utalást, hogy haladni kell tovább a sztoriban, vagy lesz talán side quest is és az fogja feloldani.
Egyébként igen, lvl 88-as cuccoknál jelentek meg először.szer:
Rákerestem, unique cuccok lesznek azok, de inkább bordó, mint pink. -
S e t h
nagyúr
válasz
Szoke1982 #242 üzenetére
Nálam az vált be, hogy mivel az első fázist már csukott szemmel is lehoztam így a második fázisra full hp potival mentem.
Ahogy elkezdődött a második fázis elkezdtem távolságot tartani és dobálni rá mindent is, plusz dodge, dodge, dodge. Meg sem kíséreltem megtanulni a villantó támadásának a hárítását, dodge és dobáltam rá a gyűjtött cuccokat.
Őszintén szólva én eddig Volbainoval szívtam a legtöbbet, ptsd-m volt amikor szellem alakban is jött side questben.
Más.
Fura, már kezdenek potyogni a pink cuccok, aminek veszettül örülök a több tulajdonság miatt, viszont az meglepett, hogy a kovács még nem tudja craftolni az anyagot, így kb jelen pillanatban felesleges a loot, mert ami nem oké azokat szétbontom, anyag így már van, csak készíteni nem tud a kovács belőle semmit.
-
Wesder
titán
válasz
Szoke1982 #239 üzenetére
Nem emlékszem hogy hanyadikra lett meg, meg hogy segítővel csináltam-e, mert a vége eddig minden bossfightnak az volt hogy egyedül többre mentem. Szerintem hamarabb lett meg mint Viper. Malucánál talán még nem volt meg a kocka amivel lehet fejleszteni a felszerelést.
Most 145-ös szettel szegénynek második fázisra is alig van ideje, párszor már elpicsáztam. Jól esett.
-
Szoke1982
senior tag
Szerintem az lesz kicsit megsütöm megyek veszek is "boltban" !
Na legalább már tudom a movesettjeit a k.rva életbe is ,három nap kellett xD látszik ha ember alszik egyből majdnem ment elsőre.
Amúgy mióta oled van most vettünk barátnőmnek (barátnő?? 16év..) na asszonynak , egy (lg55b4 -et akciós glamour napok 289e) azóta rájöttem miért szenvedtem annyit, itt másodszorra sikerültek a régi bossok mert vissza mentem annyira jó az inputlagja a tv-nek .
Nem is gondoltam volna a tv-m szar.. tehát az azonnali válaszidő jobb 100x! Csak itt a beégés a para.. Nekem új ez a oled téma.Minden szebb kb!
De szerintem magamnak is az lesz, de nekem már G4 lesz ha cserélik a sony 65'x95j-met. (Mert haldoklik de még garis két hónapig..)
Na de vissza khazan-hoz, a Viper kb egy leány álom volt.. very easy lolVissza sírom kb!
-
S e t h
nagyúr
Vipera után a második legkedveltebb boss Maluca, szerintem nincs másról annyi topik indítva a redditen a first berserker szekcióban.
Nem emlékszem hányadikra lett meg, de majdnem elgyengültem én is amikor láttam, hogy Fighting cowboynak is elege lett és idézte a segítőt.
Én megsütöttem, dobáltam rá cuccot ami van, meglepett mert azt hittem nem fog segíteni és csak easy fokozaton ér valamit, de csak az néhány hp kellett már mínuszba és meglett.
Az utána lévő pajzsos waifu a megfelelő armorral sétagalopp volt hozzá képest.
Mondjuk aki nekiáll kifarmolni Maluca szettjét az előtt emelem a kalapom, brutális amit ad az armor, nem csoda hogy meg kell szenvedni érte.
Farmolni szerintem csak segítővel mennék. -
Szoke1982
senior tag
Maluca boss..
Ilyen se volt soha egy játéknál sem ,hogy elfogyott a türelmem ,szerintem vagy 3 napja próbálom a második fázist !
Az első sérülés nélkül megy kb olyan könnyű már, és a második fázis is már látom mit kellene, de van egy rész ahol egy ütése/ütései megöl kb egyből ! (Vagy a "chaos méreg " miatt nem tudok healelni)
Szerintem az ugrálós után még jön a 9 csapás ha jól számoltam de egyszerűen nem hagy healelni sem! De az előttieket is, a túlélési arány nulla .
A staminám kb semmi nem marad. Azt vettem észre jobb a dodge inkább.
Mikor a kardot rántja elő akkor ha jól látom bal és jobb oldalról kell dodge-olni ha jobb akkor balra és ha balról indítja akkor meg jobbra? De a végén is a 9 sorozat?? A berobbanó előre csúszós kard vágása (ami az első fázisban simán megy, a kettő sima és egy picit késleltetett) de itt megbolondul kb , szerintem vagy 9x csinálja egymás után rohadtul gyorsan, na ott annyi is a HP -nek.
Már este summonoltam , hogy gyakoroljam, de az meg nem az igazi már majdnem megvolt , de ez a görény még hp tölt is!
Azt megszakítani se lehet ? Nagyon úgy tűnik ha oda csapok. De azért abba hagyja..Csak vissza meg kurvasok amit levertem addig.
Vagy heavy kell akkor?
Lehet kell fogyó eszközök úgy néztem youtube -on. Talán úgy könnyebb lesz!
Egy souls játék bossa sem akasztott még igy ki. Mind kb tanulható volt idővel, de ez egy görény.. van béna vagyok! Ma újra próba.. (Amúgy Spearrel tolom.) -
S e t h
nagyúr
Azon gondolkodom, számítanak a játék alatti döntések a végjáték szempontjából?
Éppen a bányában bóklászok és az elején Tristan kérdezte mit fogok csinálni, bosszút állok vagy igazságot szolgáltatok, mondom helló, ennek van hatása a végjátékra, 100%-ra?
Nem nagyon találtam róla semmit. -
lanszelot
addikt
Hello,
Hogy tudom használni a lacrima of circulation?
Nekem nincs ott hogy use. -
Wesder
titán
The First Berserker: Khazan - (Dev Note) Khazan's Next Step: April Update Preview - Steam News
Fix for the "Standing Alone" Achievement
We think this might be the one most of you have been waiting for. The achievement has been updated so that it can now be completed as long as you don't summon the Spirit of Advocacy during your second playthrough—even if you summoned it in your first.
This is also in response to a question from Discord user hayyeeQQ.Difficulty Change From Easy to Normal
You can now switch from Easy to Normal difficulty at any time.
Likewise, you can switch from Normal back to Easy whenever you want. (Of course, that part was already possible...)
Please keep in mind you can't make changes during your playthrough of the final mission and in the ending zone.Improved Visibility of Hidden Danjin's Jars
Previously, there was a feature that used sound and vibration cues when you approached a hidden jar. However, players using a keyboard and mouse could only rely on the sound. To make them easier to find, this patch adds visual indicators to help you spot hidden jars.
In addition, both the strength of the vibration and the sound cues have been fine-tuned for improved detection."Khazan's Memories" Improvements
A tutorial has been added to guide players the first time they enter the Khazan's Memories menu.
You can now navigate Khazan's Memories using both a mouse and the D-Pad.
If you have completed Khazan's Memories or have enough Vengeance Points to upgrade abilities, a red dot notification will appear.
A new reset button has also been added, allowing you to redistribute your ability points.Main Menu Improvements
You can now open the main menu at any time during a mission to check your Soulstones, collected Danjin's Jars, and any lost Lacrima.
Red Dot Notifications
(When upgrades are available) A red dot will now appear when you can claim rewards or enhance through systems like Phantom, Khazan's Memories, or the Spirit of Advocacy. Now you won't need to open each menu one by one just to check anymore.(When new crafting recipes are available) If new recipes are registered by speaking with Blacksmith Duimuk, any newly added craftable items will also be marked with a red dot.
Elemental Resistance Now Affects Environmental Status Effects
Khazan's elemental resistances will not affect status effects that cover an area, such as burning fields or poison swamps, reducing their impact.
Improved Character Growth Experience
After the patch, leveling up one Phantom will make it faster to raise the next. We've improved the progression experience so players can grow various Phantoms more smoothly and build up their characters more efficiently.
We've also adjusted the skill proficiency gain system so that skilled players—or those who focus on dodge mechanics—won't be at a disadvantage when increasing their skill mastery.World Map Mission Indicators Improved
We've fixed the issue where it was unclear whether missions shown on the world map had been cleared.
Daphrona's Codex Improvements
Now, when you discover a new monster and it's added to the bestiary, its elemental weakness information will also be displayed.
Gear Screen Improvements+
A new "Sort by Performance" option has been added. Weapons can now be sorted by Attack, and armor by Defense. (Please hang in there just a bit longer for the "Sort by Name" option...!)
If a gear item grants a skill through a unique or set effect, you can now view the skill's description and a preview video via the "Help" option. When a new skill becomes available through gear, you'll now have the option to equip it immediately.
Also, you can now quickly check the current status of your set items. If you have other set items that are not currently equipped, they'll be marked with a white icon.
(Even if those items are stored in your warehouse, they'll still appear with a white icon. If you can't find them in your inventory, be sure to check the storage!)Lock-On System Improvements+
The lock-on system has been reworked to function more practically.
A new option has been added in the "System - Settings" menu that lets you choose whether the lock-on direction is based on the camera or your character. We've set the default to camera direction as it tends to be more intuitive. However, if you prefer, you can switch the setting so that lock-on aligns with the direction your character is facing.
Also, the "System - Settings" menu now includes a toggle for the camera reset function. When you attempt to lock on but there's no valid target, the camera will automatically reorient to match Khazan's facing direction. You can choose to enable or disable that feature.
There's a lot more coming in this update, so be sure to check out the full patch notes for all the details.
-
S e t h
nagyúr
Egyébként amennyire olcsó trükk méretes hp-val rendelkező bossok esetében a hp visszatöltése, úgy én is megengedem magamnak, hogy save scummoljak mielőtt kifogynék a matikból.
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Shadowguard #223 üzenetére
P1 az viccesen könnyű. Kb megsebezni se tud.
P2-be meg álltalában türelmetlen vagyok és azért nem sikerül.
Igaz sokat még nem próbáltam..csak este itt léptem ki.
Ma meg elmegyek Hismart farmolni..ha már lehet cheeselni.
[link] -
Shadowguard
senior tag
válasz
Anti-Hero #222 üzenetére
Én Reeset szerettem. Elsőre húztam a számat, hogy megint egy hülye mágus, de a P2 kifejezetten tetszik (és annyira a P1 sem vészes, mint Trokka vagy Bellerian). Bár pár alkalommal most is meghaltam rajta, de az csak azért volt, mert azzal számoltam, hogy ki tudom ütni staminából, pedig healelni kellett volna...
Ugyanazt eljátszottam párszor Ozmán is, mikor P2-ben sikerült hat heallel meghalnom, mert "csak egy ütés"Viszont a pályák tényleg vackok, az utolsón most is sikerült párszor a mélybe zuhannom, pedig már azt is tudtam merre kell menni
Tuti a Niohból lopták ezt is, de már ott se tetszett
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Shadowguard #220 üzenetére
Én még Reesevel szarakodok. Már majdnem meglett tegnap..csak mégse és inkább kiléptem. Platina tuti nem lesz nekem. Ez a végjáték nem tetszik már..pályák is frusztrálók.
Hismart is már inkább ledobtam 2 "bombával" aztán haladjunk..nem volt kedvem 2 órát szarakodni vele.
Gyere Mandragora.
-
S e t h
nagyúr
Nagyobb érdeklődésre számot adó videó Fextrától a játék nehézségét illetően.
-
Shadowguard
senior tag
Tegnap lement másodjára is Ozma, még mindig nem vagyok kibékülve ezzel a harccal. Néha olyan agyament RNG-t kap, hogy csak kergetőzök vele és szökőévente bele tudok ütni egyet.
Viszont a P3 továbbra is jutalomjáték, kapott egy csomó counterezhető támadást, HP-ja nem sok van és seperc alatt le lehet róla verni a staminát is.
Olyan 7-8 alkalommal még leöltem utána, alapanyagot nem akart dobni, de a setjét apránként csak kidobta. Hordani nem akarom, de ha majd megnézem az NG+-t akkor ott már fontos a fashion souls.
És a végére már egész jól ment, nem no hit szint, de volt, hogy a végére hat healem maradt (chaos-ridden+executioner továbbra is nagy segítség a Khazan családoknak).
Szerk.: És természetesen megint letoltam az egészet comsumable nélkül. Pedig Ozmára direkt beraktam a villanyos fegyverbuffot, egyetlen egyszer jutott eszembe, hogy használjam isAhhoz képest, hogy a demóban egyáltalán nem tetszett a dual a végére jobban megkedveltem, mint a speart. Majd futok még egy kört GS-sel is valamikor, hátha idővel/skillekkel jobb lesz, de egyelőre a dual tűnik az esélyesnek NG+-ra.
Viszont most már tényleg elég volt ennyi ebből a játékból, két nap múlva különben is Mandragora. -
S e t h
nagyúr
Próbálgatáson kívül van lehetőség valahol megtudni, hogy melyik bossnak milyen gyengeségei vannak?
Egyébként meg nem lenne rossz, ha peccselnék a fiúk az egy szuszra megcsinálandó side questeket, mert kicsit soknak tűnik a 24 küldetés a játékból való kilépés nélkül, nem pofáznék, ha nem tojt volna be a szünetmentes táp.
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Shadowguard #208 üzenetére
Én imádom a GS-t. Eddig minden boss lement vele.
3 boss van hátra..csak kicsit kiégtem már a játéktól így szünetel.
-
Lehet választani az NG+t vagy pedig azt, hogy tovább akarsz még keresgélni, ebben az esetben az NG+ a szellemnél lesz aktiválható bármikor ha úgy döntesz! Azt, hogy a mentést amit Ozma után csinál engedi-e betölteni fogalmam sincs, vagy egyáltalán hol csinálja a mentést, és ha vissza töltöd hová rak esetleg, nem tudom sajnos
De ha felhőbe csinálsz mentést azt vissza lehet természetesen tölteni bármikor, ha ez lett volna a kérdés 😅 Kicsit lehet túl bonyolitottuk ezt, vagy csak én vagyok ennyire érthetetlen 👍
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #215 üzenetére
Akkor kérdezem máshogy.
Ha levertem Ozmát, akkor kirak a főmenübe és csak NG+-t enged indítani, és betölteni màr nem tudom a koràbbi mentést amit mondjuk Ozma utàn csinàl? -
Azt meg lehet csinálni, hogy a legvégén a fő boss előtt, ha segítő nélkül eljutottál oda normálon, akkor csinálsz egy mentést, és igen le teszed easyre, lenyomod Osmat elvileg megkapod a easy trófeát és segítő nélküli végigjátszás trófeát, utána vissza töltöd a felhőből a mentést és normálon mehet segítővel is akár Osma! Ez így működik elvileg, ezt nem tudtam kipróbálni, mert én egy szuszra megcsináltam mindent, de itt mivel túlságosan nehéznek találja S e t h a játékot, így ő más lehetőségeket fontolgatott, arra írtam azt amit, lehet félre érthető voltam bocsánat 👍
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #213 üzenetére
Most simàn àttehetném easy-re. Ha leverem Ozmát, akkor utàna màr nem engedi betölteni a mentésemet?
-
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #211 üzenetére
Mondtam hogy az elött kell easyre nyomni, mielött àtmész NG+-ba. Elvileg működik.
-
Nem járható út, próbáltam minden hogyan, de ha normálon játszod végig, akkor utána a felturbózott karakterrel ( ami NG+ban nem is annyira turbós, mert egy sima mob 2 ütéssel lever😂) kizárólag normálon enged játszani NG+ban, tehát nem tudod easyre állítani, és nem a mentés vissza töltés sem működik ebben az esetben, ezt is próbáltam legalábbis Ps5 gépen nem, lehet PC vagy más platformon működik ezt nem tudom! Egyszóval az a végig futás nem az lesz, inkább lassú séta, mert SOKKAL nehezebb itt az NG+ mint más ilyen játékban 😳
-
S e t h
nagyúr
válasz
Shadowguard #208 üzenetére
Azon kattogok, mi van akkor ha idézek segítőt, bukom a trófeát, viszont a második végigjátszást nélküle tolnám.
Mintha azt olvastam volna valahol, hogy sajnos ezt így nem lehet, hanem akkor új játékot kell indítani.
Mert elég jól hangzana, hogy első végigjátszás segítővel, aztán a felturbózott Khazan átszaladna new game+on, de tartok tőle ez nem járható út. -
Shadowguard
senior tag
Vagy a B-verzió, hogy két végigjátszásból oldod meg a platinát. Csinálsz egy idézős végigjátszást normálon és egy summon nélkülit easyn.
Én múlt hétvégén visszaraktam a játékot, gondoltam csak meg kellene nézni másik fegyverrel is. GS-t Viper után elengedtem, nekem az a fegyver végtelenül passzív (majd egyszer még folytatom a karaktert, de lehet leteszem easybe), de a dual kifejezetten élvezetes. Az elején nyögvenyelős volt a stamina miatt, de mostanra kiforrta magát és Bellerian kivételével eddig mindenkit körbealáztam vele. Vele azért hajnalban megszenvedtem, de csak meglett.
Mondjuk sokat segít a harcokban a Chaos-Ridden+Executioner set együtt. Heal nélkül hozok le vele bossokatAztán ha ez megvan akkor megnézem én is azt az AI limitet. Csak az a baj, hogy ránézésre nagyon Code Vein és attól PTSD-m van
-
S e t h
nagyúr
Amikor többedszerre fordul elő, hogy a bossnak csak némi hp-ja marad, akkor egy segítő pont tudna annyit distractolni, hogy ezzel megoldjam a szitut.
HP pool kell neki, hogy bírja, a sebzés része maradna rám.Fejlesztés nem lenne gond, mert egy rakás revenantot lenyomtam már a felszerelésük miatt.
-
S e t h
nagyúr
Egyem a készítők zúzáját, ezt nagyon jól kitalálták.
Ott van végig a mézesmadzag előtted, easy fokozat vagy a segítő behívása, de akkor bukod a platinát.
Hányszor kísértett meg a boss room melletti idéző jel, aztán csak mindig maradt a kihívás, tanulás, de egyre vékonyodik a határ, biztosan kell az a platina? -
S e t h
nagyúr
válasz
Szoke1982 #200 üzenetére
Oké, ebben tolom én is, de fegyver nincs a szetthez és már cseszettül unom a demos rare fegyót, csak punczi vagyok lecserélni egy gyengébbre.
Másrészt nem emlékszem olyan souls játékra ahol ennyit szenvedtem volna a skillekkel, valahogy egy normális kombót nem tudok összerakni, gyakorlatilag csak swift csapásokkal haladok, de ez egyre kevésbé tűnik elégségesnek.
-
-
Szoke1982
senior tag
válasz
N.YCityBoy #199 üzenetére
Annyiért tényleg az! Ennek nagyon örülök , Khazan után beszerzés lesz , de annyi játék jön idén te jó ég !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Gran Turismo 7 - PS4
- Elite series v2 komplett ( fülekkel, töltővel, tartóval ) - újszerű - 15 hó alza garral FÉLÁR ALATT
- Series X - két hónapos - karcmentes + Xbox wireless headset ( 22 hó garancia )
- JSAUX 6-in-1 Docking Station (Steam Deck, ASUS ROG)
- Asus Rog Ally X !!!Megapack!!! Újszerű, Összes tartozékkal, 28 hónap Garancia + rengeteg extra!!!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest