Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
30 milliárd dollárt önt az AI-infrastruktúrába a Microsoft és a BlackRock
it Az adatközpontok építése mellett energiaprojektekre költenék a pénzt.
-
Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
gp A beszámolók alapján elmondható, hogy a folytatás is egy remek alkotás lett.
-
Újabb analóg billentyűzettel bővül a Keychron kínálata
ph A cég rövidesen megjelenő, vezetékmentes újdonsága két alapkivitelben választható, és az egyiket fával díszítették.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
veterán
Domino kártya egyenlegét és érvényességi idejét, hogy tudom lekérdezni a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül (esetleg SMS-ben)? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
veterán
Aktuális Univerzális egyenlegem meg tudom nézni az online ügyfélszolgálaton, és ott hol?
-
zoltanz
veterán
Nekem még mindig nem tiszta.
Ha régi díjcsomagom van és nem akarok váltani, megmarad a netcsomagban foglalt mennyiség után a lassított internet elérés itthon, június után is? Valamint tudok kérni + adat opciót ha kell?[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
veterán
Érdemes megnézi milyen hozzászólások vannak a Facsén csak, az új T-s díjcsomag reklámhoz.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
veterán
Most hívtak, jövő hónapban lejár az előfizetésemre a hűségidő, váltanom kell díjcsomagot menjek be (magyarán drágább lesz).
-
zoltanz
veterán
válasz 4Grider #86035 üzenetére
Nem akarok készüléket, se hűséget, ezt mondta a kis hölgy a telefonban: drágább díjcsomagra kell váltanom.
Ha nem megyek be, maradhatok a jelenlegibe? Önhatalmúlag nem rakhatnak át másikba, max megszüntetik a szerződést nem? (független telóm van szerencsére.)[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
veterán
válasz lugosi #86041 üzenetére
Nem kaptam kedvezményt a csomagra, teljesen standard. Havi számlám 4-8 000 Ft olyan 1 GB adat.
A családban van több UPC-s szolgáltatás, elég nagy kedvezményt kapnék társkártyára (több mint egy éve van mobil is, teljesen rendben van a szolgáltatás), azért elkezdek árajánlatokat gyűjteni. -
zoltanz
veterán
Jópofa a Telenor.
Rendesen utaltam a havidíjat eddig, nem szoktam átlépni a keretemet sem, de mindig hozzácsapnak 4-500 Ft.
Telekom-nál nem voltak ilyen ismeretlen plusz költségek, aszem vissza is megyek jövő hónaptól.[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
veterán
2GB csomagban ugye korlátlan a Facebook, de a massanger nem. Ha böngészőből indítom a massangert, miután leforgalmaztam a keretem mennifog? Köszi!
-
zoltanz
veterán
Adventi naptár 2 napos ingyenes beszélgetés belföldön hálózaton kívülre is vonatkozik? (mert előfizetésem amúgy hálózaton belül így is korlátlan)
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
veterán
Előző években, még tavaly is még volt Adventi naptár 2 napos ingyenes beszélgetés ilyenkor karácsonykor. Idén hol lehet elérni, vagy milyen néven fut?
Köszi! -
zoltanz
veterán
Előfizetésem internet adatmennyiséget is tartalmaz, kértem eseti bővítést is. Közben az előfizetés hónapot lépet, az új periódusban melyiket kezdi el fogyasztani? (esetiből maradt még 30 napból.) Köszi!
-
zoltanz
veterán
Jó reggelt. Ez milyen értéknek számít (persze nem 5g) köszönöm!
-
zoltanz
veterán
Előfiizetéses vagyok, ha szükségem van ESim kártyára, de a fizikai Sim kártyát is használni szrretném egyszerre, az havidíjas opció?
Köszönöm!
-
zoltanz
veterán
Nem hátrányos megkülönböztetés, hogy Tkomnál forgalmazott iPone 15 Androidhoz képest kizárólag eSim és. 2900 Ft havidîjat kell fizetni, alapszolgáltatásèrt, tudj telefonáli.
Köszönöm, ha nökről lenne szó ès igazgatói posztról már felkoncolták volna a genderesek a cègek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Itt az új LOGOUT!
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- Ukrajnai háború
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- HP ProBook 450 G5, 15,6" FHD IPS, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen