- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
Ádám16 #93620 üzenetére
De, sajnos mondja, nem a kutya, hanem a vállalati policy. Ma egyszercsak eltűnt az összes outlook fiókom, fél kettő előttről a híváslista és a kapcsolatok profilképei helyett egy nagy X jelenik meg híváskor (A kapcsolatokban jó) Csak úgy varázsütésre. Már gyűlölöm a rendszert, pedig a 8.1-et imádtam
-
Lalikirály73
csendes tag
válasz
Ádám16 #77213 üzenetére
Nos....ezért is váltottam droidról MS-re, mert "eddig" gondoltak azokra is, akik nem két hetente vettek új "telefont", mint pl. Én is.....szeretem prémium készülékeket, de nem tehetem meg a gyors váltást.
Az L925 sztem egy kiváló készülék, de amikor egy belépőszintű készülékre kiadják az új oprendszert, az L925-re meg nem...akkor kicsit csalódok...és elgondolkodom.....MS stratégia: ha kell a "ficsőr" vegyél újat, ezt tanultam a Samsungtól és Apple-től.... -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Ádám16 #72092 üzenetére
Igen, van egy jó erős hw, de kérdem, ettől jobb lesz valami? Szóval megér-e ennyivel többet ez az erős hw? Nem fél, hanem 0,3 másodpercet kell várnom egyes gyári alkalmazások megnyitására? Tök jó, két év alatt megspórolok vele öt percet az életemből
Ér-e ez ennyi felárat?
-
Kbali
nagyúr
válasz
Ádám16 #70794 üzenetére
Érdekes, én nem tapasztalok ilyet, pedig csak egy 820-am van. Akkor töltöget csak, ha pl. a zenelistát szinkronizálja újra, ha régen volt megnyitva. Van olyan gördülékeny a készülék, mint a nejem 5s-se.
Egyetlen app van, ami miatt viszont gondolkodom a váltáson, az pedig a waze, mert az valamelyik szerver oldali változtatás óta siralmasan működik, kilépeget tervezéskor, bugfixet meg még csak nem is ígérnek. -
Pearce
aktív tag
válasz
Ádám16 #60432 üzenetére
"akkor hol vannak a high-end készülékek? "
Nyilván lesznek high-end készülékek is, de a potenciális vásárlók nem a 150 meg 200 ropis telefonok közül választanak. Most az alsóbb rétegekbe szánt készülékeket nyomják, hogy terjedjen a platform.
1030 meg nem úgy volt, hogy nem lesz? Rétegtelefon meg nem is fogyott sok belőle.
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
Ádám16 #56017 üzenetére
Egy részük biztos ilyen. De ha csak a fikázók fele a csempe miatt nem veszi, már megéri átgondolni a Microsoftnak az egészet. Más kérdés, hogy - pusztán elméleti síkra terelve a gondolatmenetet - ha dobnák a Modern UI-t és egy megszokottabb ikonos feluletet hoznának össze és akkor se fogyna a WP, akkor mire fognák a sikertelenséget. Én például nem tudom, ötletem sincs, hogy miért nem szeretik az emberek a WP-t, szerintem nagyon jó rendszer.
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
Ádám16 #56002 üzenetére
Legyünk objektívek: Egyfelől van egy 3% körüli platform, amibe ha az MS több milliárd dollárt nem pumpálna bele rendszeres időközönként, akkor valószínűleg pillanatok alatt megpusztulna. Szerintem még az MS se hisz abban, hogy belátható időn belül az általa oly' nagyon preferált USA piacon van bármilyen esélye a WP-nek. (Pl. az eddig húzóerőnek számító Office semmit se fejlődött a WP7.0 óta, csak átnevezték a Skydrive-ot Onedrive-ra pff....)
Omnia 7 volt az első okostelóm, és azóta is a WP-t vonalon maradtam, nem is akarok váltani, de azért igazán nem ártana a platformnak, ha az MS komolyabban venné a saját rendszerét. -
Lall
veterán
válasz
Ádám16 #55675 üzenetére
A sajtóeseménnyel semmi gond nincs, bár nagyobb csinadrattát ennek valóban nem kell szentelni.
Ámde... Szerintem az MS-nek is be kellene állni a sorba, miszerint minden évben majd ugyan akkor bejelenteni egy valóban flagship modellt és annak phablet variánsát (Samsung, LG, HTC, Apple), utána pedig szép sorban a többi közép és alsó kategóriás modelleket (szarásig). Ugyan ezt tablet fronton is.
-
zsolt19900
őstag
válasz
Ádám16 #51779 üzenetére
nem maga a huzigálás tettszett meg
bocsi.... hanem az, hogy milyen frankón kitalálja a dolgokat, tud meríteni a gmail face beszélgetésekből, és hogy lehet állítani a gombok nagyságát, és hogy qwertz a kiosztás.
no ilyen frankó billentyűzet van wpre is? továbbá a lumia 625 megkapja/ta a 8.1 frissítést? igazából az tettszik és a 630, de a 625 javára szól a led villanó a hátulján
gyorsaságban azonos a kettő telefon?
-
Dave™
nagyúr
válasz
Ádám16 #51557 üzenetére
Nem értek egyet, a 730 sokkal jobb ajánlat, mint a 720 volt, a 830 az ami érdekesen sikerült, de a 820 legnagyobb hibáit javítja az is. A 630 is sokkal gyorsabb és sokkal jobb a kijelzője, mint az 520-nak, de igaz, hogy pár helyen faragni kellett belőle.
kolosanyi: azt cropnak hívják, és minden tudja, még az 530 is
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Ádám16 #48597 üzenetére
Akkor jól gondoltam azt hogy el vagyunk kényeztetve... Igaz hogy mindhárom beta, de más fejlesztési fázisban tartanak, szerintem a lockscreen van a legkorábbi stádiumában, ezért fordulhat elő hogy gyenge. Mert BETA. A rendszer egyik még kezdő stádiumában járó, (kitapasztalatlan?) újdonságára épít, nem csodálom hogy nem perfect.
legiaap: Moliplayeres peldadat nem ertem. Ha egyszer jo, akkor minek kene mas? Mert nem mondhatod azt, hogy barmi KRITIKUS hibaja lenne, ami nem tenne jova. Vagy az a baj hogy fizetni kell? Akinek volt penze telefonra, legyen penze appokra is. Siman megadok egy Angry Birdsert 200 forintot, ami droidon igyenes, mert nem nagy ossszeg, legfeljebb masnap nem tomok be egy jo sutemenyt, hanem Angry Birdsot veszek belole. Nem nagy dolog. Es szerintem exclusive appnak siman betudhato mondjuk a videoszerkeszto, mert droidon nem talatam normalisat, ezek meg eleg sokat tudnak.
-
legiaap
félisten
válasz
Ádám16 #48598 üzenetére
Itt nem csak olyan appokról van szó, mint a twitter, facebook, instagram meg a társai. Az alapvető appok nyilván elérhetőek de még most is hiányos a store nagyon. Pl. Mennyit kellett várni a Waze-re vagy a Fitbitre, legtöbb nagyobb cég oldalán még mindig csak az IOS és androidos linkek vannak. A saját gáz szolgáltatómnak ami nem kicsi cég nincs appja wp-re, vagy a saját bankomnak olyan az appja, hogy a netre dob vagy van olyan app amivel távolról tudom vezérelni a lakásom fűtésrendszerét? Vagy hány fajta navi van a store-ban? Tudom ott a HERE és ha nekem más kell?hány WP exclusive game van a store-ban? Állandóan olvasom pl. aki filmet akar nézni mit ajánlanak neki. Moli player soha nem hallottam más alternatívát, pedig jó lenne. Igaza van a csávónak. Nagyon jó rendszer és most, hogy látom mennyi frissítés jön még jobb lesz de ezzel nem lehet csatát nyerni. Kellenek az appok. Lehet neked, vagy a többségnek elegendő ami van de vannak akiknek nem.
-
törölt tag
válasz
Ádám16 #47651 üzenetére
El..és utálom is érte...helyette van az a borzalom app, az üzenetek integrációja helyett meg a Messenger nevű förmedvény...pedig 100x jobb volt mikor az Én csempén jelzett ha volt valami, és az üzenetek pittyegett ha message jött... Ha nem lenne már annyira belakva a 8.1, visszatenném a 8-at, az értesítési sáv+ egyéb apróságok nem hiányozna annyira, mint ezek.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Ádám16 #47502 üzenetére
Ezért is vagyunk borzasztó mérgesek. Az oké, hogy a Nokia teljesen eltöketlenkedte az utolsó 4-5 évet, de az MS legalább megpróbálhatott volna nagyobb részesedést kicsípni az európai piacból új termékek, új szolgáltatások bevezetésével. Ehelyett azzal telt az utsó 3 hónap, hogy számolgatták, kit rúgjanak ki, az új termékek meg csak nem jöttek....
De sok sikert kívánok nekik az eddig is hatalmas hasznot hozó US piachoz, remélem sikerül elérniük az 5%-ot ... -
BiP
nagyúr
válasz
Ádám16 #45632 üzenetére
Azért ha azt nézem, hogy a tenyeréhez képest mekkora az a laptop, egy arasszal majdnem átéri a gépet. Szóval az valami netbook lehet, és ahhoz képest nem olyan nagy az a teló.
(Vagy csak a csajnak simán akkora tenyere van, mint egy kosarasnak, de ez a kevésbé valószínű variáció)
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Ádám16 #41523 üzenetére
De mitol lenne tobb idejük? Mar nem dolgoznak ott a szemet telefonos reszleg munkatársai, akik eltereltek a dolgozni vágyó térképészeti reszleg munkatársainak a figyelmet? Ugyan annyi idejük van vele foglalkozni. De erőforrásuk akkor sem lesz a googleval versenyezni, es a lemaradasuk csak noni fog.
-
Blyan
félisten
válasz
Ádám16 #33265 üzenetére
Ez igaz, nagy volt a lázadás, mert aranymetszet, meg kutyaf@sza, aztán mai szemmel nézve a WP7.5 elrendezése elég bénácska.
Viszont a háttérképes dolog nem lesz ennyire egyszerűen általánosan elfogadott, legalább is a csiricsáré biztosan nem. De a lehetőség adott, hajrá nesze.
Engem legkevésbé sem érdekel, ki mivel fogja szarrácsúfítani a saját képernyőét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest